Hemma!

Slutade vid lunch idag. CAD B var inställd. Så gick med Alice och Madde till Centrumbutiken och Linnéas och kollade på smink och kläder :). Hittade ett Depend nagellack för bara 12,50kr. Precis ett sånt rött jag ville ha :). Dom ska nämligen sluta sälja smink och så där, och ha bara leksaker.

Sen följde dom med oss hem, men såfort vi kom innanför dörren så ringde Maddes mamma, så hon måsta gå hem. Följde senare med Alice till bussen, det blev våran promenad idag ;).

Sen hade Camilla och jag ingenting att göra.. Så vi la oss och läste, vilket brukar sluta med att vi somnar, men inte idag! Sen när pappa kom hem så åt vi, kollade på Navy CIS och sen var vi och övningskörde! :) Fick köra på 1an och 2an och växla lite emellan dom och så :) Bara andra gången vi övningskör, så det gick rätt så bra faktiskt. Nu sitter jag här nyduschad och ska snart blåsa håret.

Imorgon går vi bara i skolan mellan 10-11. Jätteskönt! Behöver inte ha programering och individuellt val. Sen på kvällen kommer min kille och sover här med mig! :)


// Jessica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0