Hej Hej

Har verkligen inte bloggat på superlänge nu, men efter jul sov Adrian kvar här i 3 nätter, skulle egentligen vara två men sista natten kom inte min syrra och hennes pojkvän hem fören vid 6 tiden pågrund av avstängning på e4an och snöoväder så dom drog ut på att åka ifrån Gävle så Adrian fick sova en natt till haha. Fast den natten sov Adrian i sin spjälsäng, jag vaknade ungefär halv 3 av att han stod upp i spjälsängen och grät. Jag kände redan då att jag mådde illa men tänkte bara att det går över. Då lade jag Adrian i min säng och han somnade nästan helt på en gång. Men tyvär måsta jag lyfta honom tillbaka till spjälsängen på en gång innan jag ens hann lade mig så att han inte skulle vakna och rulla ur sängen. Men då vaknade han till igen och ställde sig i spjälsängen och började gråta och jag sprang till toan och spydde. Till slut hörde min bror mig (eller Adrian) för min bror var antagligen vaken (hehe) och han hörde väl antingen mig spy eller Adrian gråta eftersom vi har båda rummen på övervåningen och toan är alldeles vid hans rum och mitt rum mittemot. Men aja, så min bror sprang ner till mamma och pappa och sa att jag hade spytt och dom kom rusande upp haha. Då fick dom ta ner spjälsängen och allt så Adrian fick sova med dom. Den natten vaknade jag varje 30e minut för att spy, serioöst. Att vakna hela natten + att jag var vaken 15 minuter när jag spydde så fick jag inte mycket sömn den natten.
Dagen efter spydde jag på morgonen vid 9-tiden och sen dess har jag klarat mig haha. Men åt inte en riktig måltid sen i söndags  fören idag faktiskt då jag åt lite spagetti. Så jag åt inte nånting, inte en endaste sak på cirka 52 timmar. Jag bara drack vatten, lite dricka och ett glas juice under den tiden.
Så nu har jag gått ner 2 kilo sen i söndags haha!
Men imorgon ska jag till Bollnäs, gå lite grann i affärer i kanske ungefär 2 timmar och sen ska jag till min syster och sitta barnvakt i några timmar haha!
//sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0