Nytt från H&M!

Här är lite saker jag gillade!


Jeansshorts 199kr.



Topp, även den 199kr :).



99kr!


Även den 99kr :)


// Jessica

31 Juli

Hej! Egentligen var det meningen att Jessica och ja skulle städa hela dagen, men vi orkade inte. Var helt slut efter att ha varit borta i 5 dagar. Men men! Får väl kanske städa imorgon då. Det behövs verkligen. Mitt skrivbord är fult med saker så sakerna ligger ungefär 10 cm från skrivbordet! Måste verkligen rensa igenom mina saker i mitt rum.. Och om det blir bra kanske resultatet hamnar här ;).

Nu sitter jag vid mammas och pappas dator och lyssnar på spotify eftersom dom inte har någon musik på sin data. Blir mer bloggning ikväll i alla fall!


//Camilla

Bilder från Hölick!

Här kommer lite bilder från Hölick. Knäppte inga på den andra campingen :S glömde totalt bort det.. Men den var i alla fall mycket bättre ;).


Här är en del av stranden. Den var jättestor!


En större del av stranden xD.


Några klippor längre bort.


När vi skulle gå tillbaka till campingen så såg vi att det var stugor en bit bort, så vi gick dit. Då är det stugor som folk bor i året runt. Jättebra läge ut mot sjön ju!

Sen var vi på ett gammalt fiskeläger.


Utsikten.


Ett kapell från 1772.


En labyrint som man trodde bringade fiskelycka förr. Tror det var från 1500-talet eller 1700-talet, men kommer inte riktigt ihåg..


// Jessica


Väskorna från Birsta!

Här är både Jessicas och min nya skolväska! :) Har länge letat efter en, men inte hittat en jag vill ha. Förrens nu ;).


Min till vänster och Jessicas till höger :).


//Camilla

30 juli

Hej!

Nu har vi kommit hem från semestern! Först var vi på en camping som heter Hölick utanför Hudiksvall, kommer bilder därifrån senare. Och sen var vi på en camping utanför Sundsvall som hette Fläisan eller nåt xD. Den campingen var mycket bättre så dit åker vi nog fler gånger :). Vi var även och shoppade i Birsta, men har inte knäppt kort på kläderna än, det var för mycket saker så vi orkade inte, hehe. Men det kommer väl bilder nån gång :).

Vi köpte även en film som heter Prom Night. Det är en skräckfilm med Brittany Snow :).




Och när vi kom hem så hade Sex and the city kommit på posten! Vi beställde den innan vi åkte på semester.




//Camilla

Natti!

Nu ska jag lägga mig och se sex and the city. Jag har jätte ont i halsen, det bara bränner så jag kanske är påväg att bli sjuk :/
men imorgon måste jga kliva upp strax efter 9 för min syster kommer vid 10 och ska lämna av Adrian. Han ska sosva här tills på söndag så det kommer bli fullt upp för mig hela helgen så jag kommer nog inte kunna blogga så mycket. Men Jessica och Camilla kanske kommer hem imorgon så dom kommer kanske blogga imorgon kväll eller på lördag.






//sanna

Stockholm

Nu kommer bilderna från Stockholm :)




Gucci ;)

Påväg till kusinerna

två av mina kusiner haha :)
Amanda till vänster och Julia till Höger

Och deras gulliga och en av världens snällaste hundar Bamse




Här är en bild på Skeppet Vasa. De hittade skeppet alldeles utanför Vasa museet och båten sjönk på 1500-1600 talet.


Sen har dom hittat massa skelett också och byggt upp sen står det information om dom och deras namn





//sanna

29 Juli

För ett tag sen kom jag hem ifrån Bålsta. Lite utanför stockholm :) det har varit jättekul och igår besökte vi vasa museet i Stockholm och det var jätteintressant :D
sen åt vi på en god kina restaurang.

Idag när vi åkte hem så när vi kom till Gävle så stanade vi i Valbo och gick in på Ikea och så.

Det här Köpte jag:


Svart T-shirt ifrån Gina Tricot

Skogsfärgade shorts från Gina Tricot. Har exakt likadana som jag köpte för ett tag sen fast svarta :)

Turkos volangkjol från Gina.

Grön, blått linne från Gina Tricot.

Rosa T-shirt från Gina :)




Bilderna ifrån Stockholm kommer senare




//sanna

Vi ses!

Så, nu går jag och lägger mig. Ska upp ganska tidigt imorgon (tror jag) fast ändå så kanske vi ska åka mellan 10-11 nånting. Men måste packa det sista och sånt. Egentligen så är det inte sådär jättelångt till stockholm härifrån. Tar cirka tre timmar och sen ska vi stanna i Gävle och äta lunch också. I baksätet där jag ska sitta ska jag ha med min handväska där det ligger skivor, mobilen (som jag har egen musik på som McFly som mamma och pappa inte lyssnar på xD) och massa annat.  Fast jag tog mina tre Westlife skivor utifall mamma och pappa vill lyssna på något hehe. Sen har jag massa tidningar sen tänkte jag läsa lite ur boken också och sen måste jag ju hinna lyssna på musik i min mobil haha.

Osså blir det Vasa Museet på onsdag :D
Och :D imorgon så när vi åker förbi Bollnäs så ska vi betala resan till Egypten :))



God natt, ses på Torsdag kväll. Kommer inte hem fören 7 eller nåt för vi ska på Ikea och Valbo i Gävle innan vi åker hem också så där kommer vi vara i några timmar haha



//sanna

rösta rösta rösta

http://www.minoutfit.se/profile.php

ni får väldigt GÄRNA rösta på mina outfits :)







//sanna

26 Juli

Nu har jag precis duschat och jag ska precis börja packa ner lite grejer, kläder och sånt. Imorgon åker jag ju till Stockholm två nätter så jag får inte glömma någonting så jag har skrivit upp på en lapp vad jag ska ha med haha!

igår la jag mig vid halv 5 så jag vaknade ungefär vid halv 1 idag och va jättetrött och ville sova mer haha.

Men nu ska jag fortsätta packa :)


Igår bestämde jag vad jag ska ha för kläder imorgon när vi åker och på torsdag när vi åker hem. Båda outfiten  är jättesnygga :) tycker jag iaf ;P

Jag tar kort på kläderna jag har när vi åker dit och hem så får ni se på torsdag kväll.





//sanna



PLAY

Klockan är 2.36 och jag sitter här och lyssnar på PLAY'S skiva, jga tycker den är jättebra :) ska önska mig den haha ;P
Nu ska jag skriva ner massa saker jag ska packa tills tisdag då vi ska åka till stockholm till torsdagen och sen efter jag har skrivit upp så ska jag välja kläder och lägga fram vilka kläder jag ska ha med. Får nog ha egen väska till kläder och mina grejer haha. Jag vill ju ha två handväskor med mig och massa skor och kläde för bara 2 dagar + dagen då vi åker dit. "Men man vill ju kunna välja" brukar jga säga till mamma och pappa när dom tycker jag packar med för mycket kläder^^

Och nu gjorde jag något med datorn.. det blev helskärm så jag ser inte "listen" där nere eller något :S jag råkade trycka på en knapp på tangentbordet.. någon som vet hur man gör för att få tillbaka vanliga??

Haha jag lyckades få tillbaka som vanligt :D det va inget^^






//sanna

minoutfit.se

Nu har jag också blivit medlem på minoutfit.se och här är linken så ni får jätte gärna rösta på mig :)



http://www.minoutfit.se/search.php?q=sanna+jonsson




//sanna

Packat!

Idag har Jessica och jag packat. Fast ändå är vi inte klar! xD Ska åka imorgon, vet inte riktigt hur länge vi blir borta. Och inte verkar det bli så bra väder heller -.-'. Men man kan ju alltid hoppas!

Sitter nu och kollar på Room Raiders och läser lite bloggar och är inne på minoutfit.se :). Har väl inte så mycket att göra..

Bloggar väl kanske lite senare också!

//Camilla

25 Juli

Igår på persmässan så kollade vi lite på uppträdandet fast eftersom det va nå gamla gubbar som sjöng så pratade vi mest. Sen gick vi in på discot. Och jag måste verkligen säga att herregud va folk kan tafsa. Det va nån kille som stod bakom mig och höll mig om magen och tafsade som tusan haha!
Efter ett tag så hade jag ena brorsan på ena sidan och min andra bror på den andra sidan haha. Och min ena bror drog mig till mitten osså dansade han och hans kompisar och jag och Jenna och Kajsa där. Första gången jag såg han den kvällen lyfte han upp mig på discot och sen utanför lyfte han mig upp och ner haha xD
Kläderna jag hade igår var Svarta strumpbyxor, svarta shorts, rosa linne och en svart lång skjorta och vita ballerina skor (som höll på att ramla av på discot för alla trampade typ på dom, osså va det massa personer som knuffa en eller det blev så för alla hoppa och sånt. Då va det någon som trampa på min sko samtidigt så jag höll på tappa den helt). Inte kul haha!


Tyvärr så blir det ingen bloggning alls tisdag-torsdag för dom dagarna ska jag till Stockholm till mina kusiner och Jessica och Camilla är ju borta på semester!




//sanna



Nagellack

Jag har letat en svensk hemsida som säljer nagellack med smala penslar och nu har jag äntligen hittat en! Den heter nailsbodybeauty.se. Det finns i väldigt många färger där!

Här kommer de som jag helst skulle vilja ha:

Vanligt vitt bara :). Jag kollar tutorial på youtube för att ge idéer på hur jag ska måla mina naglar, och då använder de oftast såna här med smal pensel. Oftast vitt och svart nagellack.


Vanligt svart :). Skulle nog gå mycket bättre att måla med den här än med en gammal eyelinerpensel som jag använder xD


Tyckte guld var häftigt också :).

Förresten! Måste säga tack till Sanna för alla fina presenter igår! :D

 


//Camilla


Packning

Imorgon kommer nog inte Camilla och jag hinna blogga något. Vi ska packa eftersom vi åker på semester på måndag! Ska bo på en camping nära havet, så tänkte bada och sola jättemycket så man får lite färg! ;)
Stannar nog en vecka tror jag :). Men vet inte om det skulle bli så fint väder, men det får man hoppas på! Nån dag ska vi till Birsta och handla också. Ska fota massa när vi är där borta!

Så från och med imorgon och en vecka framåt får Sanna stå för bloggningen ;).

// Jessica

Alexa Chung

Jag gillar hur Alexa Chung klär sig.

Älskar den tunna koftan hon har över. Den passar henne perfekt. Ett minus är den tråkiga frisyren.

 


Grått är jättemodernt nu, det verkar hon hålla koll på :)


Tyckte det här var jättesnyggt! Men det är ingenting jag skulle sätta på mig. Skulle aldrig komma på idén att matcha det sådär ens ;).


// Jessica


Världens längsta modell

För ett tag sen tänkte jag blogga om världens längsta modell, men då gick det inte.  Och nu hittade jag bilderna på datorn, så jag gör ett nytt försök. Hon är i alla fall 2.05cm lång.

Den andra tjejen är 1.62cm lång och också modell.




//Camilla


Partey!

Vid halv 11 ska jag till den där grejen fast idag är det nå gamla gubbar som uppträder så därför ska jag dit så sent. Jenna och Kajsa kommer snart och jag har ingen aning om vad vi ska göra här tills dess. Kanske går lite tidigare också haha :)

Ikväll ska jag försöka komma ihåg att ta ett kort inne på discot.

Skriver mer imorgon :)



//sanna

Lite bilder från Persmässan!

Hej, har inte hunnit blogga något tidigare idag. Men här kommer i alla fall lite bilder från Persmässan! Såg att Sanna också hade lagt in lite bilder sen dess, men det kan ju inte skada att jag också gör det ;).


Sibel. Hon sjöng riktigt bra låtar!




Neo :). Gillade verkligen hans låt Higher!


Play. Tyckte att Trash var den bästa låt de sjöng :).

//Camilla


Kläderna

De här kläderna hade jag iallafall igår:







Innan alla artister sjöng så hände något jättepinsamt. Min ena bror och hans kompisar ställde sig på andra sidan än vad vi stod på och hans kompisar skrev: Sanna Sanna Sanna Sanna, och vi stod inte längst fram heller, nästan i mitten och alla framför mig vände sig om och sen gick min bror förbi efter ett tag med hans kompisar och då sa min brorsa: inte ska du skämmas för mig e! och ja jag tänkte nästan säga "haha det är du som kommer skämmas när du är nykter"



Ber mina kompisar som jag ska gå med idag ta ett kort på vilka kläder jag har ikväll :)



//sanna

24 Juli

Hejsan, det var jättekul igår och alla artister var jättebra :)



Sibel

Sibel

Neo, När han skulle sjunga "Human Frontier" så frågade han om alla i publiken visste vad han hade i handen när han sjöng den i melodifestivalen och då sa alla en käpp. och då sa Neo att han inte hade någon käpp med sig så då tog han ena halvan av stativet där mikrofonen sitter xD

Neo

Tjejgruppen Play, alla som har sett programmet Made in Sweden som gick på 4an i vintras vet nog vilka dom är :)

Play

Egentligen skulle dom börja klockan halv tio men det blev försenat och dom kom precis från härnösand och dom kom och gick med mjukisbyxor och allt sånt då var klockan typ kvart i tio så sminkade dom sig och massa grejer sen kom Sibel först ut på scenen strax efter 22 :)
Dom sjöng kanske 4-5 låtar var och sen var det party och där inne där det va så va det jättevarmt och man fick typ gå ut hela tiden och svalka sig haha :)




//sanna

P-mässan

Nu ska jag till Jessica och Camilla, då ska dom öppna paket och sånt sen senare vid 9 så ska vi till persmässan som är vid den där parken som vi var i förrgår =)

Ber någon av dom att ta en bild på mina kläder :)



//sanna

23 Juli

Idag är det något som heter persmässan här. Det är olika artister som kommer varje år och ikväll kommer Tjejgruppen Play, sibel och Neo som var med i melodifestivalen. Imorgon är det nå gamla gubbar haha men jag ska gå imorgon iaf xD
sen är det nån lada eller va det är som det är fest i haha :) sen kan man köpa massa godis och dricka och sånt.
Ikväll ska jag till Jessica och Camilla vid 8 och då ska dom öppna paket och sen skulle vi äta jordgubbar och glass innan vi går haha.


//sanna

Söta klänningar!

Var inne på modegallerian.se och hittade några söta klänningar!


Tubklänning från Rare. Finns att köpa på Halens 699 kr.


Klänning från Ellos som man även kan ha som kjol! 399 kr.


Jättesöt klänning från Motel. Finns att köpa på Nelly.com för 499 kr.

Från Jeane Blush. Äen den finns att köpa på Nelly.com för 299kr!

 

// Jessica


Kläder/shopping

Här kommer bilder på kläderna jag köpte idag. Blev inte sådär jättemycket eftersom vi ska iväg till Valbo i Gävle på torsdag när vi åker hem från mina kusiner i Stockholm.


Svarta shorts ifrån Gina Tricot

Suddig bild men xD vanligt grått linne från Gina Tricot

Rosa linne också från Gina Tricot

Blå klänning som man kan ha på sranden eftersom att den syns igenom haha ;) också från Gina

Jeans köpta på JC

Svart skjorta från H&M. Kostade bara 99kronor/st så mamma köpte en vit haha :)

Jeans klänning från JC som jag har letat över på alla JC affärer jag har sett, har längtat efter rean och i söderhamn så fanns den i XS och M och jag som ska ha S kunde inte ha nån haha.

Vit väska från Gina Tricot. Först kostade den 249 utan rean men på en lapp stod det 99 men hon i kassan sa 49.50 så.. japp, den följde med mig hem :)




//sanna

Bilder från igår!

Hej, idag har vi varit och shoppat i Falun. Bilder på klädena kommer lite senare :)
Nu kommer bilder ifrån igår när vi var till öje parken och lyssnade på massa uppträdanden och satt på filt och prata och så :)


Liten fin bild på Jessica när hon knäpper kort på Camilla :)

Camilla :)

scenen och lite folk haha


Lite fler folk =)




//sanna

Födelsedag!

Här kommer lite bilder från då Camilla och jag fyllde år igår :).



Jag och Camilla innan vi åkte och åt pizza.


Här är Simba!


Hon blev lite rädd för kameran när jag fotade henne, så hon började skälla^^.


Hon ville aldrig stå still så det var lite svårt att fota henne, hehe.


På Playwoodfestivalen igårkväll! :) Blev bara massa suddiga bilder. Kamerans fokus va inte på oss xD. Men det här var i alla fall den minst suddiga. Var tvungen balansera kameran på en foppatoffel, så det var väl kanske inte så konstigt xD.

// Jessica

Jessicas naglar!

Tidigare idag så målade jag Jessicas naglar! Måste säga att det var lättare att måla på någon annan än sig själv, haha. Och mönstret jag gjorde på henne var lättare än det jag gjorde på mig ;). Men här kommer i alla fall en bild.



De här är nagellacken jag använde:

Från vänster: Baslack från Depend, det ljusrosa är nummer 136 från Depend, det lilla vita är från ett fransk-manikyr-set, mörkrosa Viva La Diva nummer 79, och det sista är ett toplack. Jag använde en gammal eyelinerpensel från Viva La Diva för att göra de rosa linjerna för att få dem smalare än en vanlig nagellackspensel skulle göra :).


//Camilla.


22 juli

Hej! Måste börja med att säga tack Sanna! :D <3

Jag och Jessica hade inte tid att blogga igår eftersom vi var i stugan och firade. Fick träffa Simba också! Det är våran mosters valp som är 9 veckor^^. Sen på kvällen var vi på en liten festival i öjeparken med Sanna :).

Idag blir det städdag för Jessica och mig, och Sanna är i Falun och shoppar.. xD

Kommer fler inlägg ikväll, hinner nog inte tidigare.


//Camilla

Afrika

Nu har vi beställt resa. I oktober ska vi åka till Afrika. Egypten till Hurghada. den 15 Oktober för att vara exakt haha :)
Hotellet heter Hotel Le Pacha

någon som varit där?




//sanna

21 Juli

Idag våra kära läsare så fyller Jessica och Camilla år, ett jättestort grattis till dom :D <3<3
Mina presenter får dom nog på fredag när det är persmässan här. Berättar sen vad det är för något. Imorgon åker jag, mamma, pappa, syster och Adrian till Falun och där ska vi äta kinamat och shoppa :)

Idag innan vi åkte hem (mamma och pappa hämtade mig i bollnäs eftersom jag sovit hos min syster i natt så åt vi på nån restaurang och sen köpte jag en nagelfil och en nagelborste. Sen har jag fått två skivor sen vi beställde och igår fick jag en bikini av min syster för det va för liten för henne :)


Nagelborsten

Nagelfil,  Den är jättebra. vass ä den också :)

Ena skivan, Westlife-Back home

McFly- Room on the third floor

Och till sist bikinin :)





//sanna

20 Juli

Hej! Dålig uppdatering idag men Jessicas kille och hans kompis har varit här hela dan.

Jag målade naglarna innan de kom hit. Det blev lite stressigt ;). Men här kommer i alla fall en bild!


Som ni kan se så blev det inte så jättebra, hehe. Ändå var det där bästa handen ;). Men men. Lite övning till och sen så!

Jessica och jag kommer inte hinna blogga något mer idag. Har lite mycket saker att göra eftersom vi fyller år imorgon!

 

//Camilla


Nagellack

Här kommer lite nagellack som jag tycker ser häftiga ut:









Imorgon ska jag till min syster och sova där till onsdag så jag kommer kanske inte blogga nå imorgon.


//sanna

Gina Tricot

Kollade på Gina Tricot's hemsida och hittade jättesnygga kläder. Perfekta till stranden!

    



Ganska enkelt, men snyggt. Vill verkligen ha ett par mörka jeansshorts!

// Jessica


Brothers

Som Jessica sa har det varit lite dålig uppdatering, men en kompis till oss som vi inte träffar så ofta var här och hälsade på :).

Igår fick jag och Jessica hem en film från Home enter eller nåt liknande xD. Mamma hade glömt att avbeställa men det gjorde inget, för den filmen verkade jättebra! Brothers heter den. Måste se den snart!



På onsdag fyller Jessica och jag 17 år! Då ska vi till stugan och fira. Och så ska vi få träffa våran mosters och hennes sambos hund för första gången! Simba heter hon :).

//Camilla


Dålig uppdatering

Ja, det har varit dåligt med uppdatering från min och Camillas sida. En kompis från Åland har sovit här sen i lördags, så då hade vi inte tid att sitta vid datorn. Imorse åkte hon hem.

Idag var Camilla och jag på biblioteket här och lånade typ 7 böcker haha. Dom kommer behövas när vi åker på semester.

Imorn kommer min kille och hans kompis och ska kolla på mammas och pappas dator för att se vad det är för fel på den hehe. Hoppas dom lyckas lösa det, mamma och pappa är inte gjorda för att sitta vid laptops ;)


// Jessica

19 Juli

Igår såg jag, Jessica och Camilla och några fler på Eclipse. Jag tycker den va bättre än dom andra två tidigare :)
Efteråt så gick vi tre + en kompis som hälsade på ifrån Åland ut på promenad och då va klockan kanske 10-11 nånting på kvällen. Sen gick vi till Jessica och Camilla och tittade på den andra systern Boleyn (igen för mig)


Idag var jag, mamma och pappa och badade :) ingenting speciellt egentligen. Imorgon ska jag till mi syster och sova där en natt och passa Adrian på kvällen så min syster och hennes kille får gå ut på dans :)








//sanna

18 Juli

Det var egentligen inte meningen att jag skulle sova hos Jessica och Camilla på tjejkvällen men det regnade och åskade och sen så ångrade jag mig att jag inte tog med pyjamas och täcke och tandborste och så så då gick jag och Camilla och hämtade det typ vid klockan 2 på natten haha. Sen så somnade vi alla vid cirka 4-tiden. vi var 4 som sov där + Jessica och Camilla. vi sov på madrasser i vardagsrummet och liiite varmt var det ju där haha!

Mamma ska beställa lite bikinis till henne från Ellos och Halens och då ska jag också beställa nåt. inte så jättemycket kanske bara 3 plagg eller nåt men hittade inget som jag ville ha haha.

Om en kvart ska jag till Jessica och Camilla igen och om cirka 45 minuter ska vi gå till bion för då ska vi nämligen se Eclipse :D

Så vi ska gå nästan alla som var på tjejkvällen igår förutom en tror jag :P


//sanna

17 Juli

Hejsan! Det blev ingen bloggning för mig och Camilla igår, eftersom vi inte var hemma. På dagen var vi hos en kompis som fyllde 18, och sen på kvällen efter vi ätit kvällsmat åkte vi upp till stugan. Pappa skulle klippa gräset och Camilla och jag ville bada! Så kom inte hem förrän ungefär vid 23. Då var vi för trött för att göra nåt alls, hehe.

Idag så har vi och ska vi städa och fixa i ordning tills ikväll! Då ska nämligen Camilla och jag ha tjejkväll! :) Var meningen att vi skulle bli 8 stycken, men tror vi blir bara 6 eller 7!

Och idag fyller Tom Fletcher i McFly år! Så här kommer en bild på honom!



// Jessica

God natt!

Började må illa lite tidigare så jag orkade inte sitta vid datorn längre, kändes som om att jag skulle börja spy så jag satte mig i min fotölj och kollade på den andra systern boleyn. jättesorglig men jättebra!! ni måste se den haha :) och sen är det en sanna historia också så det gör det ännu mer sorgligare..
Men definitivt en av de allra bästa filmer jag någonsin sett!

Men nu ska jag sova, ska upp rätt tidigt imorgon för vi ska till Söderhamn och äta på restaurang och gå i affärer och så :)










//sanna

Fruit!

sitter här och äter massor med frukt. Jag älskar frukt och äter nästan all frukt som finns haha. Tycker det är roligt att testa massa "ovanliga" och "exotiska" :)
Och desutom så är det mycket bättre än godis :D

Idag testar jag några små frukter som är runda och dom är rosa, taggiga och smakar som tranbärsjuice eller nåt, jätteuppfriskande och jättegoda :D


dom rosa runda sakerna är inte dom med gult i, de med gula kärnor i heter passions frukt och dom jga talade om ovanför är de vita till höger som är skalade :P

mamma köpte ett litet paket med 6 stycken persikor som är jätteplatta och mamma sa att dom var jättego :P




//sanna

Filmer!

Följde just med min mamma och handlade. köpte massa frukt till ikväll som jag ska äta^^
Och jag har glömt att visa de här 3 filmerna jag har köpt för ett tag sen:


Revolutionary Road, Djävulen bär prada och Den andra Systern Boleyn





Har sett hela Revolutionary Road, små delar av Djävulen bär prada och trailern på Den andra systern Boleyn haha =)


Haha det roliga är att McFly har en låt som heter Transylvania och dom sjunger om Anne Boleyn och hon spelas av Natalie Portman i Den andra Systern Boleyn :)




//sanna

16 Juli

Vaknade ungefär 20 över 12 idag haha. Men nu är jag pigg och glad haha :D Tack lov för att ni finns. Man behöver verkligen få sova hur länge man vill och bara njuta haha. Tänk när skolan börjar igen och man måste upp typ kvart över 6 och halv 7 och sånt där. Då önskar man bara att man fick sova längre och jag tycker att man borde njuta av loven^^


//sanna

Lauren Conrad

Är det bara jag som älskar hur Lauren Conrad klär sig??



Egentligen ganska simpelt, men supersnyggt! Tycker speciellt mycket om dom annorlunda solglasögonen.



Gillar att hon har ett skärp som sticker ut!



Och favoriten! Ganska mycket svart, men hon balanserar upp det med den blommiga kjolen. Det lockiga håret är som pricken över i!





//Jessica

Saker!

Som ni ser i mitt förra inlägg så råkade jag visst skriva "Bikina" och Bileder" Men jag menade bikinin och bilder xD
Jag är inte van mina nya långa naglar hehe :P

Men här kommer bilder från sakerna jag köpte i tisdags:

Bikinin

Skogsgrön ögonskugga

Jättefint långt halsband. Det är ett par hörlurar :)






//sanna

Naglarna!!!

Hejsan, nu är jag hemma igen. Mina naglar är fixade och eftersom jag hade jättekorta (jag bet ner dom förut) så känns det nästan obehagligt att ha långa. Men jag har bara haft dom i några timmar så jag vänjer mig nog haha :) Naglarna är ljusturkosa. Men dom ser nästan vit/silver ut på bilderna haha

Här kommer det bilder på dom:

liiite suddigt men kunde inte hålla still handen haha xD
och jag måste säga att naglarna är finare IRL än vad man ser i bilderna

Blomma på vänstra tummen :)

ser mmyyyyyyycket bättre ut i verklighet haha!
blomma på högra ringfingret




Jag köpte ju ny bikina och halsband och sånt i tisdags så jag knäpper bileder på det och lägger ut det sen :)




//sanna

Naglar

Eftersom jag inte kommer på nåt att blogga om så kommer det lite bilder på naglar som jag ska försöka göra så småningom!


Perfekt på nyårsafton! :)


Jättesöta!


Perfekta sommarnaglar! Tycker jag i alla fall, hehe.

Nu kollar jag på ett program på 5an som heter "Samlandet förstör mitt liv". Jag har väldigt mycket saker i mitt rum, men det är inte i närheten av det!

//Camilla


15 Juli

Hej! Kom hem från min kille idag ungeför vid halv 2-2. Sen så kollade jag och Camilla på Operah Winfrey Show. Hon pratade om att smsa medan man kör. Risken att bli skadad då är 8 gånger större än om man inte smsar. Vilket är väldigt mycket! Egentligen tänker man ju inte på att det är så farligt att smsa, men det stör ju koncentrationen jättemycket! Verkligen värt att tänka på.

Sen så tog vi reda på tvätt och fixa lite, sen så la vi oss ute på en filt på gräsmattan, men det var lite sent för all sol var borta, så det var nästan kallt! La oss på min säng istället, hehe.

Åt kvällsmat och nu sitter jag här! Blir väl lite roligare inlägg om en stund ;)

// Jessica

Sivletto.com

Kollade nyss en hemsida som heter sivletto.com. Där säljer de 50-tals inspererade kläder och jag hittade två saker som jag tyckte var snyggt!


Tyckte denna var häftig, men det är nog ingenting jag skulle köpa. Den kostar 1049kr.


Denna kjol är jättesnygg tycker jag! Kostar 599kr så lite billigare än klänningen var det ju ;). Och man skulle även ha fler tillfällen att använda den här, jämfört med klänningen, hehe. Men den var snygg den med!

//Camilla

Fashion!

Sitter nu och kollar på Fashion. Måste säga att det är det enda programmet jag brukar kolla på som går på 2an, haha! Men det är riktigt bra.

"Man måste verkligen förstå mode för att stå ut ur mängden" var det just en kille som sa. Och det är sant! Här i byn där Sanna, Jessica och jag bor så vågar ingen "stå ut ur mängden". Alla bara går lika klädda! Okej, det kanske är 2-3 stycken som klär sig lite annorlunda. Men ändå! Man borde våga "vidga gränserna" eller "think outside the box" eller hur man nu säger. Det är ju sånt som är kul!


Bild från Balenciaga

//Camilla

14 juli

Hej! Idag har jag inte gjort nästan nåt känns det som.. Brukar kännas så typ varje dag för mig, vet inte riktigt varför. I alla fall, Jessica kommer inte kunna blogga något idag, eftersom hon ska sova hos sin kille.

Idag var det väldigt varmt ute, men jag satt typ inne hela dan ändå xD Fast Jessica och jag la oss ute i gräset på ett lakan och läste. Men efter ett tag så försvann solen så då gick vi in istället haha.

På ett sätt länktar jag till skolan, och de e bara för att då har man något att göra hela dagarna. Nu sitter jag mest bara och gör en massa onödiga saker fast jag egentligen skulle behöva göra nåt annat. Bara för att man inte orkar.. Men ändå är det skönt med lov!

Förresten! Jessica kom på tidigare idag att hon och jag fyller år om en vecka! :)

//Camilla

Jordgubbar + choklad = mums!

Nyss åt Camilla och jag hemmaplockade jordgubbar och varm, smält choklad. Jättegott! Jordgubbarna smakar inte alls som dom i affären, dom smakar smultron. Fick en till hink av farmor idag, hehe. Tre liter den här gången också! :)



// Jessica

Grease

Ikväll var Jessica och jag med en kompis som vi inte träffat på evigheter! Hade väldigt mycket att prata om. Och så kollade vi på Grease, hade glömt hur bra den filmen är. Har ju bara sett den en gång tidigare och det var väldigt längesen.

 

//Camilla


Bollnäs

Tidigt imorse som Jessica skrev så åskade det här inatt/imorse och jag blev väckt av min pappa som kom upp ohc knäppte på taklampan i mitt rum och stod och drog ut tv:n och min dator..

Sen vid kvart i 9 så väckte han mig igen för då skulle vi till Bollnäs. Jag köpte bl.a strumpor, bikini och ett jättesnyggt halsband. Visar när jag kommer hem imorgon eller i övermorgon. Sen vid tio i 12 åt jag och mamma kinamat och pappa och min bror åt korv med bröd xD sen kvart över ungefär så åkte vi till min syster och jga har varit här sen dess :)



Min syster skrev också på sms nyss att jag kanske borde vara barnvakt varenda tisdag för det var jättebra på dansstället dom är på och det är bara på tisdagar haha ;P

Nu ska jag gå. Aj aj aj nu fick jag ont i magen också :(




//sanna


Babysitting!

Nu sitter jga i min systers lägenhet.. helt själv (förutom Adrian såklart) men han är ju inte ett sånt bra sällskap när han bara ligger och sover haha. Lade han i hans säng vid tjugo i 9 men han hade svårt att somna bara låg och gnällde men han somnade kanske vid 9-tiden.
Ute är det 23.8 alltså nästan 24 grader ute!!!! och klockan är strax 22. inne i lägenheten är det 27 grader så fötterna bara klibbas fast i golvet när man går haha xD

Aja nu ska jag gå, kanske sätta mig ute på balkongen och läsa min bok och dricka cola eller prata med en vän som bor i Portsmouth i södra England.


(min syster och hennes kille är på dans så jag är barnvakt ikväll)
Om inte nagelmaskinen kommer imorgon så ska vi kanske beställa tid på torsdag så då blir jag kvar här tills dess. Känns lite onödigt om jag ska åka hem imorgon och sen komma dagen därpå igen.




//sanna

Min nya bikini!

Köpte en ny bikini som jag fick hem igår!



Kostade bara 30 kronor per del på H&M, jättebilligt ju!


// Jessica


Nya skorna från Ellos!

Här kommer bilder på skorna från Ellos som kom igår!


Vet inte om det syns, men de är egentligen korallröda.


Vita skor av samma sort :)

//Camilla

Jeansväska!

För några månader sen fick jag en jeansväska av mamma, men sen tog hon tillbaka den. Och i förrgår fick jag den igen, haha. Tycker det är jättesnyggt med jeansväskor, och jag ville ha en jeansväska långt innan jag fick den, och nu har jag en!

 

//Camilla


13 Juli

Blev väckt strax efter 5 imorse, då mamma kom inspringande och sa att det åskade och frågade om jag hade nåt som skulle dras ut. Sen hade jag väldigt svårt att somna om. Vaknade inte ens av alarmet klockan 10. Vaknade istället av att Camilla ringde och väckte mig halv 11. Så då blev det bråttom.

Idag skulle Camilla och jag varit med en kompis som vi inte träffat sen förra sommaren, men hon skulle bort först, så vi kanske ska träffa henne senare :).

// Jessica

Nagelmaskin

Fick nyss veta av min syster att nagelmaskinen hos hon som gör naglarna är trasig. Men hon har skickat iväg den på lagning och förhoppningsvis kommer den tillbaka på onsdag. Så antingen får jag säkert en lite senare tid än klockan 1 på onsdag eller så får vi beställa om tiden. hoppas bara isåfall så fort som möjligt :o



//sanna

Nagellacken från idag!

Här är de nagellack som Jessica och jag köpte idag när vi var ute med Sanna!


Det till vänster är ett baslack, det andra är mer knalligt i verkligheten, tror det var nummer 124, och det till höger är lite svagare orange :). Har velat haft baslack ett tag nu, eftersom de gör att nagellacket håller längre och naglarna missfärgas inte lika lätt.

//Camilla

Nya saker!

Här är två armband från H&M. Det vita kom idag och de blåa kom för två veckor sen.



Kommer inte ihåg om jag eller Camilla laddat upp en bild på det blåa förr, så gör det ifall att, hehe.




Flipflopskor från Rusta. Tyckte dom hade häftigt mönster ;).

// Jessica

Unsolved Mystories

Idag så hade jag ställt klockan på 10, men vaknade vid 11! Och då såg jag att mamma hade hämta packeten från ellos och H&M! Så jag och Jessica öppnade dem då, och det kommer snart bilder på vissa av sakerna, så fort jag har lagt in dem på datorn. Har inte knäppt kort på 2 par skor och en bikini. Skorna står på vädring för de luktade plast och bikinin hade Jessica på sig så då kunde vi inte knäppa den heller ;).

Kunde inte blogga något igår, eftersom det åskade då. Så jag och Jessica gick som sagt hem till Sanna då :).

Snart ska jag leta bilder på naglar som jag ska skicka till Sanna så får hon tycka till om dem, alltså om jag ska försöka göra såna :).

Idag har det varit för varmt ute! Var typ 27 grader i skuggan eller nåt!

Kollar nu på Unsolved Mysteries. Riktigt bra!

//Camilla

Nagellack!

De här nagellacken köpte jag idag, körde på en neutral stil idag hehe ;P



brun/beige, lila och isblå. har alltid velat haft isblå :)

så här ser de ut på papper, på bilden blev dom en aning mörkare än vad dom är i verkligheten



och Camilla, jag har kommit på två nya nagel ideer ;)



//sanna

12 Juli

Idag är det supervarmt och igår när det började åska så kom Jessica och Camilla hem till mig och va hos mig till 1 ungefär :) Vi tittade på lite naglar som Camilla skulle försöka göra och om jag har några ideer så ska jag rita upp det åt henne :)




Jag tog fram nå "glitterlim-pennor" som Jessica satt och höll på med haha :P

Camilla :)




Idag Gick vi till lite affärer och REA överallt! haha men köpte inte mer än tre nagellack som jga visar lite senare :)




//sanna




11 Juli

Idag åkte vi och badade men det var svinkallt. frös hela tiden när man kom up ur vattnet haha xD Och sen badade jag bara en gång också haha. Ska nog inte med imorgon när mamma och pappa ska iväg igen.


Nu har jag föresten läst ur den första boken ur "sagan om isfolket" boken var jättebra och nu har jag börjat på den 2a boken. Bara 46 böcker kvar ;)



//sanna

Night night!

Ska gå och sova nu, imorgon ska vi till stranden tror jag.. ingen riktig strand men äh. Själv tycker jag inte om att bada så mycket haha :P
Men ska upp om cirka 8 timmar och jag ska läsa lite också så godnatt!



Här kan ni ställa frågor, vilka som helst och ni behöver inte registrera er eller ens skriva på engelska. Ni får gärna skriva på svenska också :)

http://www.formspring.me/sannajonsson


//sanna

Packat!

Idag har Jessica och jag nästan inte gjort något annat än att packa känns de som, haha! Vi ska åka till stugan någon gång inatt. Mamma har fest där nu för sina jobbarkompisar, så pappa, Jessica och jag är hemma. Och nyss åt vi hemmaplockade jordgubbar (från farmor) med glass! Jättegott.

Och igår var Jessica och jag som sagt hos Sanna! Vi kollade på Jeepers Creepers, rikgtigt bra film! Lite overklig bara.. xD

Tidigare idag, runt 19-20, så låg Jessica och jag och kollade på friidrott, och så somnade vi! Sov säkert över en timme, haha.

Jessica och jag kommer nog inte hinna blogga något mer idag. Och kanske inte imorgon heller, för då kommer vi hem runt åtta på kvällen. Vi ska till våran andra stuga och äta tacos för att mormor har fyllt år så då ska vi fira henne! 

//Camilla

10 Juli

Just nu är jga ultra trött!! skulle verkligen kunna gått och lagt mig för kvällen nu känns det som. Hungrig är jag också. Jag kanske inte skulle läst i en timme nyss? -.-
Aja. Jag vakna vid 12 tiden tror jag och sen låg jag och tittade på tv tills 1. Då städade jag badrummet och dammsög i hallen uppe och i badrummet. Sen satt jag och läste :)

Igår kom Jessica och Camilla och dom tyckte att mitt rum var så fint så dom sa till mig att jag borde hjälpa dom att inreda deras rum finare haha xD
Så då kom jag på en ide. Att jag ska försöka göra deras rum på The Sims och sen ska jag göra väldigt fint och knäppa kort på det med kameran och sen skicka till dom så ska dom kanske göra så haha XD




//sanna

Dagens outfit!

Här kommer en dagens outfit eftersom det var så längesen!


Halsband från Glitter
Linne från H&M
Kjol från H&M
Leggings från Gina Tricot (eller Lindex xD)

//Camilla

Sakerna vi köpte idag!

Här kommer bilder på det vi har köpt idag. Det är mest en massa småsaker, men ändå ;).

Nyckelringar i form av skor. Jättesöta!

 


Nykelringar som ser ut som gitarrer. Den till höger är mer rosa än det ser ut som. Och Jessica och jag har tidigare en silvrig likadan, så nu har vi tre! :)



Genomskilnligt läppglans.


Rosa tygväska, jättesnygg!

 


Det till vänster är ett 10-pack med kammar och till höger är Westlifes skiva Where We Are :)

Vi köpte även ett par flipflop-skor men de är på vädring för de luktade så mycket plast, hehe. Plus att vi köpte en rosa sån där sprutsak som jag inte kommer på namnet på, haha. Men man använder den när man fixar håret och sånt. Hade en blå före, men den gick sönder..

Plus att Jessica och jag har två paket att hämta. Ett från H&M och ett från Ellos!

//Camilla


Naglar

Eftersom Camilla la upp sina nya naglar så kan väl jag också göra det ;).

Mina e mycket simplare och slarvigare gjorda, men ändå.. xD



Varannan nagel är samma färg. Har använt de två nya nagellacken från H&M, dom heter Bella's Choice och You Must Have This.

Tänkte måla toppar på dom i varandras färger, men tänkte att det kanske blir för mycket..

// Jessica

Pizza snart!

Snart ska Jessica och jag äta pizza, så måste springa och duka! Ska bara göra ett snabbt inlägg först.

Idag var vi i Bollnäs. Köpte lite saker, som antagligen kommer upp här snart, måste bara lägga in bilderna från kameran.

Beställde en bok från Elle gratis, eftersom vi prenumererar och då får man inte sakerna, måste beställa dom.

Men nu måste vi springa!! xD

Sen blir det att vara med Sanna :D

//Camilla

9 Juli

Igår hos Jessica och Camilla så kollade vi på She's all that. En väldigt rolig film :)

Sen fikade vi, tittade på tv lite grann och sen gick vi runt och rotade. Vi gick till källaren och kollade på massa gamla grejer och tyger och sånt :)
Sen tittade vi igenom Camillas garderob och sen satt vi och tittade på tv :)
Ikväll kanske dom kommer hit om dom inte ska till stugan :)

Just ja, vi tittade på massa nagellack dom hade också haha








//sanna

Here comes the Sun

Nu går jag till Jessica och Camilla för en liten filmtajm, vi vet inte vad vi ska se ännu men :P

Angående tatueringen så måste min syster höra med hennes kompis om hon vill tatuera mig även fast jag är så ung. Men jag blir verkligen arg om jag inte får. En i min klass ska ju tatuera sig snart så varför borde inte jag få liksom?

aja. Nu måste jag trippa iväg!




Nya naglar!

Här är mina naglar som jag målade tidigare idag! Blev inte så jättebra men.. xD



Testade en ny sak, nämligen små blommor på naglarna i tre olika nyanser av rosa! Det var bara första försöket, så förhoppningsvis blir det bättre efter några fler försök, haha :).


Här är nagellacken jag använde. Måste verkligen köpa baslack! Och grönt och gult nagellack, hehe.
Den till vänster använde jag som bas, och de tre andra är färgerna på blommorna och det sista är ett topplack! Älskar att fixa med mina naglar och sånt, även om jag inte är så bra på det.. hehe ;).

//Camilla

Gravid?

Imorse vaknade jag klockan 6 av magont som gjorde så HEMSKT ont! Trodde jag skulle dö. Låg och vred och vände mig och började nästan gråta för det gjorde så ont. Efter ett tag så gick det över så då somnade jag om!



Kommer inte ihåg om det var före eller efter men jag hade en dröm och där tog jag ett graviditetstest och så stod det "Gravid" och jag fick typ panik. Mamma kom in i köket där jag slängde det och jag typ grävde ner det i papperskorgen för att inte mamma skulle märka haha.
Knäpp dröm :)
Jag har sett för mycket såna program där dom föder barn och så haha
Fast 16 and pregnant är faktiskt bra =)


//sanna

8 Juli

Igår kom jga hem vid halv nio. Mamma och pappa hämtade mig hos en som gjorde naglar. Min syster var där och jag tog han dom Adrian i typ 2 och en halvtimme eftersom min syster inte kunde hålla i honom eller göra mat eller nåt så jag fick göra allt det där. Min syster tog Guld på topparna och nån blomma. såg jättehäftigt ut :D
Vi beställde tid åt mig också. Onsdag nästa vecka klockan 1. Så då ska jag sova över hos min syster från tisdagen till onsdagen :)
Färgen blir en överraskning ;)
Jag längtar :D det blev så fint^^


//sanna

Coolstuff.se

Här kommer lite häftiga saker jag hittade på den här hemsidan.

 

Ett minikylskåp. Tyckte det var jättehäftigt! Skulle gärna haft ett sånt i mitt rum, så att man slipper gå till köket, haha! Skulle jag behöva, eftersom jag är ganska lat.




Ett dörrstopp som ser ut som en guldklimp. Skulle egentligen inte vilja ha en sån, men tyckte den var lite häftig i alla fall! Skulle vara kul att se om någon har en sån här hemma och höra gästernas komentarer^^.



Den här tyckte jag var söt! Det är en apa som blåser på nylackade naglar! Allt man gör är att lägga fingret på plattan så börjar apan att blåsa.


 



 



En massa diamantprydda saker! Bläckpennor, häftapparater, pennburkar och tejprullar. Skulle vilja ha de silverfärgade sakerna! Tyckte de va jättehäftiga. Och de skulle passa mycket bättre i mitt rum än de rosa sakerna ;).

Samtliga saker kommer ifrån coolstuff.se


//Camilla


7 Juli

Hej! Idag hade jag klockan på 10, men vaknade inte förrän halv 12, haha! Då blev det stressigt..

Idag har jag inte gjort något speciellt.  Städat bara.. Sen satt Camilla och jag ute i skuggan på trappan. Sen gick vi och hoppade studsmatta istället ;).

Just nu sitter jag i Camillas rum och kollar på Beverly Hills 90210. Tycker det är jättebra! Väntar på att min kille ska äta klart nån gång så att han kan komma hit också^^.

// Jessica

Kenza




För någon dag sen läste jag en intervju om Kenza i en gammal FRIDA-tidning. Och då frågade de lite frågor och en av frågorna var hur mycket hon tjänar på bloggen på en månad. Då svarade hon att vissa månader kunde det vara sexsiffrigt! Alltså det är sjukt hur mycket pengar man kan tjäna på bara annonser, och för att hon har några hundratusen läsare per dag! Jag läser själv hennes blogg. Tycker att hon skriver jättebra och så, men det är ändå helt otroligt att man kan tjäna så mycket pengar på en blogg!


//Camilla


Naglar!

På en av de bloggar jag läser så är det en tjej som heter Simone. Jag tycker hon gör jättehäftiga naglar! Om jag skulle kunna så skulle jag ha gjort så jag med, haha. Men det krävs väl bara lite övning..

Här är i alla fall några som hon har gjort!

 



 

Finns fler naglar här på hennes blogg!


//Camilla


H&M

H&M har fått in jättesnygga kläder nu! Vet inte om dessa är ny, eller om dom har funnits på hemsidan ett tag, men snygg är dom i alla fall, hehe.



Tyckte den här var jättesöt! 149 kr kostar den :)


Perfekt nu i sommar! Jag älskar volangklänningar, ändå äger jag ingen... xD 199 kronor!


Jättesöt blus som är perfekt att ha på stranden! 199 kostar den :)


49 kronor bara! Jag tyckte dom var lite häftig när dom inte var rund eller fyrkantig som solglasögon oftast är.


// Jessica

6 Juni

Hej! Blogga inget igår, satt inte ens vid datorn! Helt otroligt för att vara jag, hehe. Men nu när det är så fint väder så vill man inte ens sitta vid datorn, bara vara ute i solen.

Just nu ligger Camilla och jag ute på en filt! Jättefint väder ju! Ibland skugga, och ibland sol, hehe. Precis lagom väder ;). Idag skulle Camilla och jag ha varit med en kompis, men hon kunde inte idag, så vi får ta det nån annan dag!

Ska nog snart gå och hoppa studsmatta, tror i alla fall det.

Lyssnar nu på The Wreckers - Stand Still, Look Pretty. Sjukt bra låt! Lyssna? :)

Och förresten, jag har namnsdag idag (a) Visste inte ens om det själv... xD Pappa smsa mig imorse, då fick jag veta det. Och mormor fyller år, så grattis till henne :)

// Jessica

Svanar!

Jag kom på en sak jag glömde skriva, haha! Så brukar det alltid vara..

Här kommer några bilder från förra året när vi var på väg till stugan.



Älskar att knäppa kort på djur! De är så söta. Speciellt den här svanfamiljen!





//Camilla

-

Nu har hela dagen gått och det känns som att jag inte har gjort någonting!

Nyss kom mamma hem och då hade hon med sig tipsrunda-papper, som hon hade hämtat hos någon. Vissa av dem var riktigt roliga, haha. Hon ska ha dem på sin fest på lördag.

Och då kom pappa på ett sätt som gjorde att vi kunde bada på söndag igen! :D får väl se om det blir så då. ;) Och om vi har tur kanske anden är där igen! Och den här gången ska vi ta med systemkameran! Eftersom den var så tam att den höll på bita pappa i tån xD. Men nu ska jag gå!


//Camilla

Fortsatt städning!

Idag har jag dammsugit mitt rum, det behövdes verkligen! Måste börja dammsuga oftare, hehe. Jessica och jag har även hunnit tagit in tvätten som hängde ute och plockat ut tvättmaskinen.

Det har varit jättefint väder idag! Så vi satt även på trappan i skuggan och läste gamla Mitt Livs Novell, de är mammas gamla sen hon var yngre.

Var nyss till Bollnäs en sväng för pappa skulle köpa lite saker. Han håller på att göra om gamla dasset i stugan till ett badrum, mycket bättre haha! Blir riktigt snyggt också! Plus att vi köpte en spegel som Jessica ska ha i sitt rum.

Nu sitter Jessica och jag här och kollar på Svenska Hollywoodfruar. Och sen blir det att kolla på Danska Hollywoodfruar med!


//Camilla

Bloggar!

Här tänkte jag tipsa om alla bloggar jag läser:


http://ellamarie.blogg.se/
Hon var bara 15 år när hon blev mamma åt tvillingarna Adele och Joel


http://elinanike.blogg.se/
Det är två stycken som har bloggen. Jag har "känt" Nike ett tag fast bara pratat med henne på msn och så :)



http://fokis.se/
En av dom mest besökta bloggarna i sverige. Foki är ifrån Thailand och bor i Umeå med sin pojkvän


http://kenzas.se/
Också en av dom mest populäraste och besökta bloggarna i sverige. Kenza har precis fått ett modell kontrakt och förut/nu jobbar hon på MTV :)



http://twistandshout.webblogg.se/
Kristina heter hon som har bloggen. Jag brukar prata med henne på msn, mobilen och vi är jättebra kompisar



http://www.alltforforaldrar.se/denize/
En ensam mamma till två. Emilia och Elian



http://ellinorak.blogg.se/index.html
Gick ut gymnasiet i våras och är utbildad till nagelteraput



http://crollan.blogg.se/index.html
Svensk som har en pojkvän i Frankrike och bor där med honom




http://www.theblondesalad.com/
Kommer och bor i Milano tror jag (skriver på engelska)





http://www.juliegartha.com/page/2/
Kommer från Norge och bor i London (skriver på engelska)








det var dom bloggarna jag följer varje dag :)
nu har ni fått lite tips ;P




//sanna

5 Juli

Idag fyller min mamma år och tidigare idag gjorde jag muffins.. ganska missyckade faktiskt men mamma tyckte dom blev bra xD om nästan en timme kommer min syster och sen ska jag följa med henne och sova över hos henne till onsdag :)

Och nyss satte jag en godis i halsen och höll på att kvävas. och nu fick jga hicka -.-


//sanna

Snygg väska!

Hittade precis den här väskan på net-a-porter.com! Jättesnygg tycker jag. Letar efter en stor, svart väska och den här skulle vara perfekt! Marc By Marc Jacobs.



// Jessica

Chokladdoppade jordgubbar!

Vi testade att smälta choklad och doppa jordgubbarna i, och det var jättegott! Fast vi gjorde på ett litet annat sätt än vad man egentligen gör. Vi la chokladen i en djuptallrik och körde den i mikron, och så doppade vi jordgubbarna i den varma chokladen. Måste verkligen göra så fler gånger. Väldigt onyttigt, men godare än att bara äta jordgubbar!

 


//Camilla

Jordgubbar!

Nu ska Jessica och jag gå och äta jordgubbar! Mums. Mamma köpte 3 liter igår, en liter tog hon till pappa i stugan och två liter fick Jessica och jag äta! Vi åt lite igår innan vi la oss, men då var vi så mätt för vi hade ätit så mycket godis så vi orkade helt enkelt inte, haha!



Jordgubbar är så gott! När man äter de känns det som äkta sommar!



Tänk vad gott chokladdoppade jordgubbar borde vara! Har aldrig smakat, så jag borde göra det snart, haha! Jag som älskar både choklad och jordgubbar!^^


//Camilla

Den jag ville ha!

Hittade den här boken i en bokhylla nere i källarn!




Har velat läsa den ett tag nu, och så visar det sig att den ligger i källarn! Men det är min mosters bok, som mamma lånade för jättelänge sen, så hon lovade att jag skulle få läsa den innan hon lämnar tillbaka den, haha!

// Jessica

Städat

Idag när jag vaknade så var det väldigt mulet ute, såg ut som att det skulle börja att åska när som helst. Och när pappa kom hem vid fyra så sa han att våran granne hade berättat att det hade mullrat lite tidigare under dagen, men jag har inte hört nåt! Pappa var i stugan och där åskade det tydligen mycket. 

Idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket. Jessica och jag började med att köra igång en tvättmaskin, och den gick igång! Helt otroligt.. Sen så började vi damma våra rum och lite dammigt var det ju! Men nu känns rummet mycket fräschare! Ska försöka damma oftare, skulle verkligen behövas.

Jag hoppas det blir bättre väder imorgon så att man kan vara ute!

//Camilla 


4 Juli

Idag har det varit ganska varmt men ändå skönt. Det har varit mycket svalare idag och det har varit mycket lättare att andas haha..

Jag har börjat läst denna bok idag:



Det är den första boken och den kom ut år 1982
Min mamma, pappa och syster är alla helt fast i boken och nu får jag äntligen läsa dom. (fick inte tidigare för att dels så är dom ganska läskiga ibland och ganska sexuella sa mamma haha)
Får se om jag blir lika fast. Det är hela 47 böcker så det kommer ta ett tag innan jag är klar haha xD
Berättar mer när jag har läst mer i den.




//sanna


Yr.no

Kollade nyss på yr.no och kollade på hur många grader och så vi skulle ha imorgon tills onsdag och imorgon mellan 12-18 skulle det vara växlande. Regn ibland och sol ibland och ändå 28 grader! Helt sjukt :o Men ganska härligt haha. Just nu är kvällen lika varm som den va i Mallorca när vi var där i höstas.
Och klockan 3-5 i morgon bitti så skulle det bli typ 19 grader och det är ju jättevarmt för att vara så tidigt :o
hehe..

Och ville bara säga att jag gick nyss in på en hemsida och beställde hem en prenumeration av Chic för typ 249 kronor +29 och det va 13 nummer sen får man New moon filmen med också :)



//sanna

Filmtajm!

Idag är det för varmt! Egentligen ska man inte klaga på fint väder, men ändå! Och imorgon kommer det kanske att åska så då blir det städdag, hehe. Ikväll efter att mamma, Jessica och jag hade ätit kvällsmat så åkte vi till stugan, för att hämta pappa och sen åkte vi till stranden för att bada! Jätteskönt var det, tror vi bada i typ en halvtimme eller nåt, haha. Och så var det en and som hade fått för sig att vi hade med mat åt den ;).

Nu ska Jessica och jag kolla på Hemma Bäst. Så vi kommer inte att blogga något mer idag. Men imorgon, om det inte åskar, så blir det nog några inlägg!




//Camilla


Bilder

Igår var ju jag, Jessica och Camilla ute i Öje parken så här kommer lite bilder




Gungan vi satt på. Vi hade med godis och vatten också haha

Jessica och Camilla xD

Jag sitter på nån grej haha xD





Det är jättevarmt ute, satt ute på en filt i skuggan i kanske 40 minuter sen orkade jag inte mer så nu sitter jag här haha!
Fast vi ska åka iväg och köpa mat nu så nu ska jag gå igen :P
Men måste bara säga att det här vädret är alldeles för varmt för mig! Igår var det absolut lagom!



//sanna

3 Juli

Hej! Det blev lite dålig uppdatering igår.. På dagen var Camilla och jag med en kompis och fotade henne, och sen på kvällen så var vi med Sanna! :) Vi gick till Öje och satt där, men fick tråkigt, så vi gick hem istället. Skulle kolla på The Grudge igår, men efter 8 minuter satte jag mig och bläddrade i en tidning istället, vågade inte se!

Idag är det jättefint väder! Nästan 30 grader ute! Camilla och jag låg nyss ute och sola, men det blev för varmt, så vi gick in.

Ikväll ska mamma, pappa, Camilla, jag och en kompis åka och bada! Jätteskönt en sån här varm dag! Har inte badat sen första juni, så nu är det tid på.

// Jessica

Tatueringen!

Jag har ändrat mig angående tatueringen. Jag ska inte ha bara en stjärna utan denna:





Jag har alltid velat ha en not nånstanns och då tänkte jag jamen då kan jag likagärna ha en sån i "mcfly" stjärnan ^^



//sanna

2 Juli

Idag klev jag upp tjugo i nio, tio över 9 kom min syster och sen vid 10 gick jag, Adrian och Nico till en park (öjeparken) och där var vi tills strax efter två :)
Har varit så otroligt varmt!!


På måndag så fyller mamma år och då kommer min syster och min bror så då ska vi fira henne :)
Då ska jag följa med min ssyter hem till hon i bollnäs och då ska jag stanna där till onsdag kväll :)
På onsdag ska min syster fixa sina naglar och då ska hon kanske beställa tid åt mig med och när jag ska fixa dom ska jag ha nå grön/blåa toppar tror jag :) blir bild på de.
Min syster sk aha guld :)


Bilder från idag:

När vi var hemma

Glaad

haha gullig bild tycker jag!

Nico!





//sanna

Mammas gamla kjolar!

Här kommer äntligen en bild på mammas gamla kjolar som Jessica och jag fick för ett tag sen. Jessica strök dom idag så nu kunde vi äntligen ta upp dem :)



Kommer nog bli perfekt med en instoppat linne eftersom kjolarna sitter ganska högt :)

//Camilla

"Nya" jeansshorts!

Tidigare idag så kom Jessica och jag på att vi skulle klippa av ett par gamla jeans som var för kort. Kanske inte var så konstigt eftersom vi har haft dem sen femman ;).

Såhär såg de ut före:


Bara liite kort.. xD


Och efter:


Lite bleka ben bara... xD


//Camilla

Kläderna från H&M!

Här är kläderna som Camilla och jag fick hämta igår!


Hög volangkjol.


Vanliga baslinnen.



Svart klänning och tubtopp.



// Jessica

Bilder

Förlåt för mitt tjat om McFly den senaste tiden men satt nyss och tittade igenom massa bilder på bandet. Bl.a när dom va liten och jag måste lägga upp lite bilder:



Då..

Nu:

Harry

Då:

Nu:

Danny

Då:

Nu:

Tom

Då:

Nu:

Dougie


Så =)





//sanna

1 Juli

Igår strax efter 7 gick jag till Jessica och Camilla. Vi försökte vara nyttiga och åt lite frukt. Vindruvor, bananer och kiwi. Men efter ett tag hämtade vi godis och chips iaf xD vi är inte duktiga haha!

Och tänkte bara berätta om det där inlägget jag skrev om Ebay.co.uk Jag har tydligen inte beställt där nångång.Jag bara trodde det men det var cdwow.se som jag beställde. Nu kanske jag kan beställa ändå för där är jag redan registrarad :D Men ena skivan kostar 129 där och då köper jag den på ginza.se istället där den kostar 78 (med frakt) Ändå så blir det nästan dubbelt så mycket pengar på cdwow och ginxa tillsammans än vad jag hade räknat ut att det skulle bli på ebay. Så det hela blir ungefär 450kronor för 3 skivor och en musik dvd... men det är det värt. Får mer pengar den 15e Juli igen haha xD




ursäkta för långt inlägg. (är lite uttråkad)




//sanna

RSS 2.0