25 Juli

Igår på persmässan så kollade vi lite på uppträdandet fast eftersom det va nå gamla gubbar som sjöng så pratade vi mest. Sen gick vi in på discot. Och jag måste verkligen säga att herregud va folk kan tafsa. Det va nån kille som stod bakom mig och höll mig om magen och tafsade som tusan haha!
Efter ett tag så hade jag ena brorsan på ena sidan och min andra bror på den andra sidan haha. Och min ena bror drog mig till mitten osså dansade han och hans kompisar och jag och Jenna och Kajsa där. Första gången jag såg han den kvällen lyfte han upp mig på discot och sen utanför lyfte han mig upp och ner haha xD
Kläderna jag hade igår var Svarta strumpbyxor, svarta shorts, rosa linne och en svart lång skjorta och vita ballerina skor (som höll på att ramla av på discot för alla trampade typ på dom, osså va det massa personer som knuffa en eller det blev så för alla hoppa och sånt. Då va det någon som trampa på min sko samtidigt så jag höll på tappa den helt). Inte kul haha!


Tyvärr så blir det ingen bloggning alls tisdag-torsdag för dom dagarna ska jag till Stockholm till mina kusiner och Jessica och Camilla är ju borta på semester!




//sanna



Kommentarer
Postat av: Cajsa - F O T O B L O G G Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Vad tycker du om mamma mia filmen? :)



Rösta gärna på min bild här:

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=711



Du behöver inte säga att du har röstat. :)

Tack på förhand.

2010-07-25 @ 16:06:39
URL: http://hallgreen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0