Hej!

Nu ska jag bara slänga in ett inlägg lite snabbt, för jag har en massa saker att göra.
Måste bara säga att imorgon går Jessica och jag i skolan till 16, och sen följer en kompis, min kille och Jessicas kille med oss hem och äter här, sen är det dags för bio! Ska se Avatar med hela klassen! Så vi kommer inte ha tid att blogga nåt imorgon, tyvärr.
Nu sitter jag här och mår jättedåligt, känns som att jag håller på bli sjuk, men måste hålla mig på benen imorgon! Förutom bion så har vi rörlig bild och då ska min grupp spela in våran Science Fiction film! Det enda dåliga är att jag måste stå ute i snön utan jacka och det är direkt på morgon så det är minusgrader! Kommer antagligen bli ännu sjukare då.. Och så har vi ju kemi i en och en halv timme som sista lektion, och så klart ska vi utföra en enskild labb.. på engelska! Det kommer inte att gå bra säger jag bara.. Kemi är inte direkt mitt favoritämne.
Ikväll har jag ganska mycket att göra. Ska duscha, göra kemiläxan, leta en av pappas skjortor som jag kan ha imorgon och lite mer saker, så lite stressigt är det ju! Om ni undrar varför jag inte har gjort något av det här tidigare så är det för att min kille följde med mig hem från skolan :)
Men nu måste jag verkligen gå.. Ha en fortsatt trevlig kväll!

//Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0