21 Maj

Hejsan! Idag hade vi först Nationella prov i matte klockan 8, och klockan 10 började CAD-lektionen. Gick till kvart över 11 bara, jätteskönt!

När vi kom hem så åt Camilla och jag lunch, eftersom vi tyckte att det var onödigt att gå ändå till skolan, hehe. Sen satte vi oss med linne och kortbyxor på altantrappen och läste lite i svenska-boken som ska redovisas på torsdag, och solade lite! Jag tycker att jag har blivit brun, men det är det ingen annan som ser.. xD

Sen blev det obekvämt, så vi la oss i en soffa på altan där det var runt 40 grader. Vaknade en timme senare och höll på att smälla av! Så gick in och la mig i min kalla säng istället, hehe. Sen var Camilla och jag så duktig att bädda rent våra sängar. Vi försökte att skynda oss, för jag ville se på tv klockan 15, men när vi var klar var klockan kvart över, och då tyckte jag det var onödigt.. Så satte mig vid datorn istället, haha!

Nu har jag precis duschat och så ska vi snart äta, sen kommer min kille hit! :). Han har gjort illa ryggen, jag tycker så synd om han :(. Men han kommer som tur är i alla fall!^^

Sanna var på en H&M-butik för ett tag sen och hämtade ut shampoo, balsam och hårinpackning åt Camilla och mig, och idag var första gången jag använde det. Gu vad gott det lukta! Kommer gå omkring och lukta på mitt eget hår hela dan, haha!

Sitter här och lyssnar på spotify! Vad skulle jag göra utan det? haha.

// Jessica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0