busy busy busy!

Har inte haft någon tid att sitta vid datorn denna helg, I torsdags så var jag till Jessica och Camilla som de skrev. Så bilder kommer nu. I fredags var jag ju till Valbo i Gävle och shoppade. Bilder kommer också nu haha! och sen i går så fyllde en av mina brorsor år så då var jag mamma och pappa dit och då var min syster och Adrian där. Då frågade mamma min syster om vi kunde ta hem Adrian och skjutsa hem han på kvällen men då sade min syster att han kunde sova här så då gjorde han det haha!
Och det jag menade på smset till Jessica eller Camilla var faktiskt att jag inte kunde sitta vid datorn nåt eftersom Adrian skulle sova här XD
Och nyss gick jag ner och frågade mamma och pappa om jag kunde få förhöjd månadspeng och det fick jag XD fast då får jag diska 1 gång i veckan men man måste ju lära sig och det är ju ganska bra att få hjälpa till hemma också haha! Nu får jag 300kr i månaden istället för 200 haha! Så nu kan jag köpa mycket mer själv som tex sims spel och väskor och smycken och sånt som mina föräldrar inte betalar haha!

Börjar med Bilder från Jessica och Camilla:


Kläderna jag hade då jag skulle gå!

Skorna, ser inte ut som att de är så höga på bilden men dem är cirka 9 cm i klacken och 2,5 platå.

Sen hade jag ju tråkigt också så det blev några mupp-bilder haha!


Singstar (Westlife- Swear it again)

Singstar (McFly- Five Colours In Her Hair)

Sen såg vi på film, Back To The Future 1

*Back To The Future*

*Back To The Future*



Bilderna på vad jag köpte i fredags kommer i ett annat inlägg!


//
Sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0