Hejsan!

Sorry för dålig uppdatering. Igå var jag som sagt i Gävle och fick räls. Hade fått tid klockan 10, så vi åkte så att vi var där halv, men när jag kom dit så hade det blivit nåt fel, så jag skulle vara där klockan 11! Plus att jag var jätteförkyld, blev det i fredags efter skolan helt pang-tjong. Så där satt vi till kvart över 10 typ, då kom jag på att jag glömt att ta allergi-tablett på morgonen, och det blev bara värre och värre, och där skulle jag ligga i en stol och andas med näsan! det skulle inte gå, så vi var tvungen att gå till ett apotek och köpa allergi-tabletter och nässprej mot pollen. Då blev det bättre. Sen fick vi komma in lite tidigare, och var inne i 1 timme och 20 minuter. Sen åkte vi till Valbo och handlade och åt! :) Köpte faktiskt inget "onödigt", utan vi hade planerat ungefär vad vi skulle köpa. Vi hittade jeans på Gina Tricot, helt otroligt! haha. Bilderna kommer väl nån annan dag.

Sen såfort vi kom hem från Gävle så duschade jag och skyndade mig allt jag kunde så att vi kunde åka och hämta min kille, för han hade ingen skjuts :) Plus att då tappade jag rösten, så jag kunde inte ens viska.. Sen ett tag lät jag som en kille i målbrottet.. Inte kul!

Men nu ska jag gå och äta, och sen måste jag läsa till gympaprovet vi har på tisdag.. Jag kan inte äta nånting nu typ, för tänderna gör så ont! Inte kul.. Och på måndag, tisdag & onsdag har vi prov alla dagar, så jag hinner inte vara hemma och vila nå, vilket jag skulle behövt för min förkylning. Men får vila extra mkt på torsdag och fredag när vi är ledig istället! :)

// Jessica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0