Graffiti Nails

Jag har precis provat på ett papper lite olika nagellack osså har jag tagit på mitt svarta graffiti Nails. Jag tänkte ta med det så får hon som brukar fixa naglarna på mig måla på det på Torsdag kväll när jag ska dit och ta bort gelen. vet ännu inte vilken färg jag ska ha under haha!




Jag tog ett lager av ett Viva La Diva nagellack jag har som är genomskinligt och som det är lite glitter i på det svarta.












//sanna

Så kan det gå

Igår när jag kom till Jessica och Camilla så hade jag en väska med mig, jag hade mobilen, kameran, 3 filmer, lypsyl, nagelfil och en liten cola flaska. När jag kom dit så hade coolan tydligen läckt ut i väskan så hela väskan va genomblöt. Jag förstod ingenting eftersom korken va jättehårt skruvad och det är bara några meter till deras hus ifrån mitt haha!




syns kanske inte sådär jättebra på bilden att det är blött men ändå :P







//sanna

Halloween

Idag har min syster och Adrian varit här, Dom åkte hem för typ en timme sen och då försökte jag på mig water Marble Art. Inte på mina naglar utan jag bara försökte kolla vilka nagellack som sjönk ner till bottnen och vilka som funkade, typ inga nagellack funkade för mig sorgligt nog. Så jag får väl köpa nya i andra märken, Depend funkar inte! Det blev små klumpar och sjönk till botten haha.















//sanna

31 Oktober

Hejsan och glad Halloween allihopa! Har nyss fixat i ordning mig tills ikväll och ska snart äta. Efter vi har ätit så kommer släkten hit för att fira mamma som fyllde år förra söndagen.

Och Madde kommer hit och har en lite mini-filmkväll med Camilla och mig! Vi ska kolla på nån skräckfilm, så hoppas jag vågar kolla, haha.

Kollade tydligen på Scream i lördags, satt bara och skratta.. Den va inte ens lite hemsk! XD Bara i början, men sen blev den bara overklig.

Nu ska jag läsa lite bloggar och vänta på maten ;). Har inte ätit nåt sen frukost imorse så är jättehungrig! Börjar bli i alla fall. Blir kanske ingen mer bloggning för mig och Camilla idag.


// Jessica

Corrupted

Jag lade mig vid kvart i 4 igår haha, satt och kollade på en Live Stream igår och jag va den enda som satt och kolla ett tag så vi pratade om McFly's Super city hemsida. Sen bara för att jag va den enda kvar så sa han som pratade på Live Stream saken att jag skulle få en liten resa till hans hus xD



Men imorse väckte min pappa mig typ halv 11 och då undra han om jag ville följa med till Bollnäs lite grann. Då skulle mamma och pappa köpa en ny tv och även min bror. Men dom köpte likadana tv och det fanns bara en kvar och den andra tv:n skulle komma den 12 så mamma och pappa väntar med sin :P
Jättebra bild är det på den och jag kan försöka ta en bild nästa vecka när min bror är borta och jobbar haha ;)


Senare ska jag till Jessica och Camilla och se på film :))





//sanna

Lördag

Hej! Det blev ingen bloggning för mig igår, pga av att min kille sov här :). Det blir ingen övningskörning för Camilla och mig idag, det passar bättre imorn.

Idag har jag mest legat i sängen hela dagen. Sovit mestadels. Mår lite bättre nu, får hoppas det blir ännu bättre så jag orkar ikväll :).

Ska snart äta och sen duscha. Före det tänkte jag kolla runt lite på olika bloggar och sånt.

Bloggar nog mer senare.

// Jessica

30 Oktober

Hej! Igad vaknade jag vid 11 så har inte hunnit gjort så mycket.. Men igår kväll/natt satt jag och kollade på Live Stream, riktigt kul var det!

Ikväll kommer Sanna och så ska vi kolla på film! :) Och förrhoppningsvis knäpper vi mycket kort också. Men före det ska kanske Jessica och jag övnisköra med pappa, beror på om han hinner eller inte. Annars kanske vi tar det imorgon i stället.


//Camilla

Just the way you are

Idag gick det väl ganska bra i skolan, fast sista lektionen hade vi engelska diagnos, jag tyckte det gick jättedåligt men engelska läraren kollade på det och sa att det va jättebra. Så hoppas på det då haha!
Våran engelska lärare är jättesnäll också och hon bjöd på nå fika grejs :) det va typ en sån där "ruta" jättegott innan vi skulle göra diagnosen :)

På matten fick jag reda på att Dogge Doggelito ska tydligen komma till våran skola på tisdagen efter lovet och prata o aulan med oss elever haha.


Nu är det äntligen lov och nästa vecka har jag fullt upp! Imorgon, titta på film med Jessica och Camilla, söndag kmr min syster och Adrian, på måndag ska jag ta buss till syster och vara barnvakt åt Adrian, på tisdag och onsdag vet jag inte men på Torsdag ska jag sova hos min syster och sen på kvällen ska jag åka till hon som har gjort naglarna på mig och ta bort själva gelen och fixa till mina naglar och sen måla med nåt av mina nagellack så jag kan börja använda mina nagellack :))
Sen kommer jag hem på fredag, på kvällen då ska jag till en kompis och vi ska typ titta på skräckfilm eftersom då har det typ nyss varit halloween :P
Sen på lördagen vet jag inte vad jag ska göra och på söndag ska jag förhoppningsvis vara barnvakt igen haha.
















//sanna

29 Oktober

Hej! Idag var skoldagen faktiskt ganska kul motför vad den brukar vara. Förutom att jag har träningsverk sen gympan igår, haha! Efter skolan var Madde, Jessica och jag på Linnéas och centrumbutiken, men hittade ingenting.

Sen följde Madde med oss hem ett tag så satt vi och pratade, sen när hon skulle gå så la jag mig och läste, och somnade såklart! Ska bli skönt med lov nu så man kan sova länge! Och så har jag bestämt att jag ska börja ut och gå på höstlovet, bara för att jag har så dålig kondition!

Sitter nu och kollar på Vampire Diaries, det är ju jättebra! Fattar inte hur jag har kunnat missa det så länge.


//Camilla

You Are Everything

Imorgon går vi i skolan mellan 8.30-13.15. Efter det ska Camilla, Alice, Madde och jag till Linnéas och kolla på kläder! Dom har nämligen rea! Alla jeans kostar 50 kronor och alla tröjor 30 kronor. Jättebilligt ju!

Har nyss kollat på Rosa bandet galan. Tycker det är jättebra att dom gör sånt. Läste en blogg tidigare idag som drevs av en mamma vars 8åriga dotter hade cancer. Man får följa deras liv. Dottern dog i förrgår. Förhoppningsvis kommer det att bli bättre i framtiden med forskningen.

Ska nog snart gå och sova, måste tvätta bort sminket och fixa i ordning tills imorgon först.

Snart är det höstlov! Längtar jättemycket. Ska hinna med en massa saker på en vecka hade jag tänkt, haha. Kommer knappast hinna med allt. Men ska försöka.

// Jessica

Rosa Bandet

Nu har jag precis duschat och ätit banan. Snart ska jag börja kolla på Rosa Bandet-galan.

Hade gympa idag, märktes att vi inte haft gympa på 3 veckor, haha. Måste verkligen börja träna!

Idag var det meningen att jag skulle städa mitt skrivbord, är lastat på höjden så är lite fullt! Men jag får försöka hinna göra det imorgon. Renbäddade i alla fall idag! Måste försöka hålla snyggare i mitt rum.. Det är så stökigt överallt! 

Men nu ska jag gå och kolla på rosabandet-galan!


//Camilla 

Born to Try

Nu ska jag strax hoppa in i duchen, ta på mig min pyjamas, ta något kallt att dricka, spela lite sims. Sen lite senare ska jag dricka varm oboy och titta på McFly Wonderland Tour dvdn som jag fick idag :D



Jag vid poolen i Egypten










Snart är det fredagsmyys :)








//sanna

Woho!

Se vad jag fick idag!! :D


Det är inge bra på tv ikväll va e??
Ikväll ska jag bara titta på en musik dvd med McFly som jag har velat haft jättelänge :D Älskar Megastore.se!! haha, tyvär så är det lite dyrt där men.
Ska mysa, dricka varm oboy kanske i min pyjamas senare :D













//sanna

Torsdag

Hej! Började 20 i 10 idag och slutade strax före 14. Fick reda på matteprovet idag, tre stycken i klassen klarade det, av 20 personer. Jag klarade det inte, hehe. Det var inte så konstigt egentligen för jag missade första genomgången. Var i gävle hos tandläkarn då. Menmen, vi ska jobba med det veckan efter lovet.

Madde följde med Camilla och mig hem idag, så vi satt och prata :).

Alldeles nyss har vi ätit och jag ska snart ner och duscha. Men först måste jag bädda rent. Orkar inte, haha. Men har skjutit upp det nu i några dagar. Gör så med allt!

Camilla och jag har i alla fall fixat min garderob idag och sorterat lite, hehe. La bort två tröjor också.


// Jessica

28 Oktober

Nu ska jag gå till skolan (börjar 5 över 8) Och en sak jag ska göra är att ta med pengar eftersom att i 9an brukar vi få huvtröjor (eller något annat, som byxor mm.) och då får man välja tryck och sånt och sen på baksidan så ska alla skriva sina namn. Vi har valt att vi ska ha vit text på tröjorna och sen fick man välja vilken färg själva tröjan skulle ha. Jag valde rosa :))
Tar kort på tröjan när jag får den, vilket kommer vara veckan efter lovet kanske!


Ses senare :)




//sanna

Hell's kitchen

Sitter nu och tittar på Hell's kitchen, jag tycker det är så bra haha!
Mötet gick iallafall bra :) Pratade om pengar och om vad vi kan sälja mer för att få mer pengar. Va ganska roligt faktiskt!
Nu ska jag borsta tänderna, titta klat på Hell's kitchen och sen läsa som jag gör typ jämt haha!






//sanna

Colin McRae Rally 3!

För några timmar sen kom pappa upp med några bilspel han hittat nere, så att vi kunde prova om dom funkade, och ett var riktigt kul! Colin McRae Rally 3! Det hade varit ännu roligare om vi hade tagit upp ratten från källarn också! Måste göra det snart! :D

Nu ska Camilla och jag gå och äta något, plocka fram gympakläder och sen antingen kolla på ett Desperate Housewives eller lägga oss och läsa, får se hur det blir! :)

Imorgon börjar vi inte förrns 20 i 10. Och sen går vi bara till två, så det är skönt. På matten ska vi få reda på matteprovet, inte kul! Och sen har vi gympa (val, yay!) och sen på CADen ska vi börja med något nytt :). Så hoppas det blir en rolig dag, haha.

// Jessica


Skopunkten

Idag när jag satt på svenska lektion så smsade mamma att jag hade fått ett brev som såg intressant ut, och när jag kom hem och öppnade det så såg jag att jag hade vunnit presentkort på skopunkten värt 400 kronor från FRIDA! Synd bara att närmaste affär ligger 4 timmar bort.. Kommer aldrig kunna handla det säkert, vet inte ens hur länge det gäller.. Men man ska väl vara glad att man äntligen vinner något, haha.

//Camilla

Onsdag

Hej! Idag slutade vi vid 2, sen gick Camilla och jag hem och fika och bläddrade lite i nya Veckorevyn som kom idag :). Sen så var det meningen att vi skulle städa, men det blev inte så mycket gjort..

Just nu sitter jag och läser bloggar och lyssnar på musik. Senare ska jag se på efterlyst, annars har jag inget planerat, så får se hur det blir :).

Två dagar kvar till höstlov, gu va skönt! Längtar dit.

Men nu ska jag äta, så bloggar mer senare!


// Jessica

Outfit


Svarta Tights, Svart linne, Linne med fjärilar, svart skjorta, vitt skärp med "färgstänkar"

Linnet med fjärilar






Nu måste jag verkligen fixa mina naglar, gelen håller på att ramla av på flera av dom. plus att dom e sååå långa, riktigt fula är dom!







//sanna

27 Oktober

Snart ska jag iväg till skolan igen. Det är nämligen ett möte där för min franskaklass. Vi ska prata om resan vi ska göra till Paris i Maj :)
Jag hoppas iallafall att vi ska åka buss dit (tar cirka 26 timmar) Kanske lite jobbigt men jag tror det skulle vara jättekul, tänk på alla länder man åker igenom :D
Tänk att säga: Jag har åkt igenom Danmark, Tyskland och många fler länder till Paris i buss :D


Men de flesta i klassen vill flyga, jag som är så flygrädd :S









//sanna

You Can't Make A RainBow Without A Little Rain

Nu ska jag lägga mig och läsa, imorgon i skolan har vi prov men eftersom jag har varit i Egypten förra veckan så antar jag att inte jag har det. Skulle fråga efter facit i måndags efter skolan men då hade kemiläraren gått hem och idag va vi ju ledig så jag har inte haft nån chans att få det där faciten.

Får väl det imorgon då :)




//sanna♥

En del av de nya sakerna

Här är en del av det Jessica och jag köpte i Borlänge i söndags!


Ett kit med fransk manikyr, rhinestones och ett svart nagellack :)



Köpte denna bok på Lager 157!

Nu ska jag och Jessica kolla på NCIS!


//Camilla

Hejsan!

Gick till 4 idag och var helt slut när jag kom hem, därför har det inte blivit någon bloggning än. Idag hade vi i alla fall musik för första gången på 3 veckor! Riktigt kul var det, vi fick tillochmed sjunga lite den här gången ;). Och tydligen så ska vi uppträda på julavslutningen också! Missade förra årets julavslutning pga av Camilla och jag var till tandläkarn i Gävle.

Nu kollar jag på I form med Anna Anka. Tycker det är jättekul att kolla på, man känner sig riktigt manad att träna. Det måste verkligen jag börja göra..



Fick hem ett "näspulver" igår av doktorn för han tror att jag kommer få astma för jag jämt går runt med en rinnande näsa, även när jag inte är förkyld. Och imorgon ska jag även få en annan medicin man ska andas in, och sen måste man skölja munnen jättenoga efteråt och sen borsta tänderna, för annars kan man få svamp i munnen!! Hoppas det hjälper bara. Har bara tagit "näspulvret igårkväll och imorse och tycker redan det börjar bli bättre. Det är kanske inbillning, haha.

Nu ska jag fortsätta kolla på tvn och sen gå och tvätta bort sminket.


//Jessica

Nagellack

De här nagellacken vill jag så gärna ha:














Bilder av: http://shortwidenails.blogspot.com/

Hon som har den där bloggen skriver om nagellack och allt om naglar, tycker det är en jätterolig blogg :)





//sanna

26 Oktober

Igår så bestämde jag, Jessica och Camilla att vi ska fixa en ny header till vår blogg. Vi ska iallafall ut och knäppa kort någon gång nästa vecka ;)
Hoppas headern kommer bli fin :))



Idag vaknade jag vid typ 12 och låg och läste till strax innan 1, sen kollade jag på McLeod's Daughters, 2 avsnitt. Sen läste jag, sen åt jag, läste lite mer och nu sitter jag här :))
Men nu ska jag be om mammas personnummer. Ska beställa 3 mcfly saker :D en skiva som heter Radio:active, en ny som kommer ut 1 November som heter Above The Noise och sen en musik dvd från 2005 med dom som heter Wonderland tour :D
Det kostar mig en hel månadspeng + 100 till men det struntar jag i ^^ får ändå månadspeng 15 November igen (a)
Fast jag kommer ändå ha några 20or kvar ^^
Sen har jag fullt med Småpengar.
Jag klagar inte, jag får massa saker med McFly så :D




♥♥Harry, Dougie, Tom, Danny♥♥
♥♥♥♥McFly♥♥♥♥







//sanna

Sov gott!

Nu går jag och lägger mig, ska läsa lite och sånt med :) Gud så skönt att vara ledig imorgon. Älskar studiedagar haha! Just nu läser jag 3 böcker. En Svensk, en Engelsk + att boken om The Saturdays som jag också läser e Engelsk!










//sanna

H&M

Var nyss inne på H&Ms hemsida och hittade lite snygga saker! Hittar alltid snygga saker på hemsidan, men ingenting i affärerna! Jobbigt.. Man vill ju kunna prova plaggen innan man köper dom..


Cardigan 299kr. Så snygg!



Blus 129kr.



Lackleggings, dock för korta för mig, 199kronor. Varför kan de inte göra lackleggings med extra långa ben? Skulle varit perfekt, haha.


//Camilla


Svenska Hollywoodfruar

Sitter och tittar på Svenska hollywood fruar just nu, häftigt att de visar från midsommar när Maria Montazami var här i Bollnäs som bara är 30 minuter härifrån :D Min syster va ju på midsommarfest med henne :)) Eller ja, maria Montazami kom på festen efter ett tag och då pratade min syster lite med henne :)

Gud va kul att det har börjat igen!!



//sanna

Homework!

Har precis gjort läxan, Men har en punkt kvar och där ska man skriva egna funderingar.. Ska spara det till imorgon och försöka komma på något då istället, kommer verkligen inte på något nu haha!










//sanna

Våran nya dator!

Här är våran nya dator!


Skärmen ser inte så stor ut, men den är 24 tum så den är större än tvn som finns här inne! Köpte den på Dustin Home för ett tag sen. Fick sms från posten att den hade kommit dagen efter! 


//Camilla

Dagens outfit/ nya kläder!

Här är vad jag hade på mig idag :)


Tröjan köptes igår på JC och jeansen köpte vi i Bollnäs förra helgen på Lindex!



// Jessica

Outfit

♥Här kommer dagens outfit♥:



Svarta tights, Svart vanlig tunika, marinblå kofta, guldhalsband (hjärtan) och bruna stövlar med guld nitar

Bruna stövlarna med guld nitar

Guldhalsbandet med hjärtan :)




Förlåt för dålig kamera, eller det är inte kameran som är dålig utan lyset i mitt rum. Men Det är bara dåligt när man ska knäppa kort därinne, annars är det ett mysigt sken ;)




Eftersom vi är lediga imorgon så har vi fått en liten hemläxa. Vi ska ta reda på lite saker om atombomber, jättekul vill jag mena!
Aja bäst att börja på den slipper man göra den imorgon :)




//sanna

25 Oktober

Så Skönt att det man kan skriva ett inlägg men att det läggs in när man skriver in tiden, om nån fattar haha. Har glömt bort vad det heter. Men aja, Snart ska jag gå till skolan. Ska försöka komma ihåg att ta kort på min outfit för idag och lägga ut här senare :)









(Skrev inlägget 22.49 igår men hade det på tidsinställning eller va det heter)





//sanna

Söndag

Hej! Idag har som sagt vi vart och shoppat i Borlänge hela dagen! Var meningen att vi skulle åka vid halv nio ungefär, men klev upp vid 8 så det blev inte så, hehe. Sen åkte vi först till Lager 157! Där hittade Camilla och jag ett par jättesnygga jeans! Kommer bild någon gång senare när hon eller jag har dom på oss ;).

Sen åkte vi till kupolen. Handlade inte så jättemycket (humhum) men det kommer väl bilder på det med när det används. Lika som de andra jeansen vi köpte i Bollnäs för ett tag sen.. Och de svarta tröjorna..

Men den här veckan är det i alla fall vanlig vecka i skolan. Skönt! Har nästan saknat programmeringen och fysiklektionerna, hehe.

Farsen vi var på igår var i alla fall jättekul! Alla som inte sett den borde se den, fast den går bara tre dagar till ;).

Imorgon slutar vi vid 2 så då blir det förhoppningsvis mer bloggning!


// Jessica

24 Oktober

Idag kom min syster vid 2 tiden, sen kom min ena bror och hans tjej och hennes hund Lotus :) Vi fikade och pratade lite om våran resa till Egypten :)
Sen åkte min bror och hans tjej hem vid 4 tiden kanske och min syster och Adrian åkte hem. Sen tog jag en dusch och nu tittar jag på Gossip Girl , har inte kollat på det på evigheter men det är jättebra så jag ska nog börja kolla på det igen, Ikväll blir det ett jättebra program på 2an (tror jag) kvart över 9 som heter The Event :))













//sanna

fortsättning

Nu ska jag fortsätta berätta om Min Egypten resa :)


Öknen!


Jag och pappa åkte till öknen i Egypten. En Jeep kom och hämtade oss och alla andra som skulle med klockan halv 2 på Onsdagen. Det tog ungefär en halvtimme att åka dit vi skulle träffa reseledarna som också skulle med alldeles innan man åkte in i öknen. Sen fortsatte vi åka när alla bilar hade kommit, efter ett tag stannade vi igen och såg på en hägring (det ser ut som en sjö som finns där som alla ser men det finns inge vatten) det är alltså solen som möter det heta marken så det börjar ånga och sen ut som vatten på långt håll!sen fortsatte vi i ungefär 20 minuter och åkte till beduinerna, fick höra om deras regler och deras religion och allt sånt. Sen fick vi dricka deras speciella te, det va supergott :)
Sen fick vi se hur de bodde och rida på deras kameler :D det va jättekul haha. Först satt kamelerna ner, eller ja, låg ner. Sen fick man sätta sig på dom. Då klev de upp och man fick hålle i sig så att man inte skulle ramla av och sen va det nästan som att rida häst :D det va jättekul, sen gjorde dom som ledde kamelerna så att kamelerna skulle lägga sig ned igen så va det bara att kliva av :)
Sen fick vi titta på lite mediciner som de använder och titta på armband och halsband som dom hade gjort :) Jag köpte ett jättefint armband för 30 Egyptiska pund vilket är ungefär 35 svenska kronor eller nåt :)
Sen gjorde dom mat åt oss och vi fick alla sitta i en hydda typ och äta jättegod mat, sen blev det mörkt och vi tittade på stjärnorna och såg ett stjärnfall :)


Det var otroligt varmt i öknen, kanske 40-45 grader innan solen gick ner. Jag brände mig på armarna och på ryggen och axlarna.



Jag utanför jeepen



Det va en kameragubbe med också som filmade allt vi gjorde, så vi kunde köpa det på en dvd sen men det gjorde inte vi haha!

Det där a hyddan vi satt i, den va egentligen mycket mycket större men det fick inte plats på bild haha

Den till höger red jag på och den till vänster red min pappa på :))


Kläderna hos beduinkvinnor tyckte jag va väldigt intressant. Om tjejerna var singlar skulle dom ha färgglada klänningar, om de var förlovade skulle dom ha svarta med nåt tryck på som hon på bilden ovanför. Om de var gifta skulle de ha hel svarta klänningar och om de hade barn eller barnbarn eller så skulle dom ha svarta klänningar med typ som färgglada fransar vid ögonen från den där sjalen som de har.





//sanna

HEMMA

HEMMA!!!

Kom hem ungefär vid 12 igår natt och packade upp och sen gick jag och lade mig, läste och sånt med. Har fått min The Saturdays bok :D


Boken handlar om The Saturdays liv innan The Saturdays, den handlar om deras liv nu, pojkvänner, mode och allt om dom :) Bilder och sånt med!





Det varmaste det va i Egypten var väl 37-40 grader, Det svalaste va igår när vi skulle åka hem vilket va 27 grader, då tyckte man det va jätteskönt när det blåste och så haha!
Igår hämtade bussen oss på hotellet vid 10.45, planet gick 13.20 men det blev lite försening men inte så mycket. Sen landade vi vid 7 tiden. Åkte ifrån arlanda strax innan 8 och kom hem vid midnatt :)
Vi hade verkligen längtat efter svensk mat som korv med bröd och sånt haha. Vi stannade på en liten kiosk eller vad man ska säga vid 22-tiden och åt, vi satt inne där och jag åt bara en macka för jag va inge hungrig :)
Maten i Egypten va ganska god med det smakade ändå lika hela tiden liksom. Vi hade All Inklusive så vi fick frukost, lunch och middag gratis plus hur mycket dricka vi ville vid stranden och poolen och sånt med :)
Servitörerna var ganska snygga (de flesta) en va jättesöt också och han liknade någon men det tråkiga va att de snygga va ganska blyga så dom kom inte fram och pratade och skojade med oss som de andra haha!

Berättar mer om Egypten resan senare, bl.a när jag och pappa var till öknen, red på kameler och hälsade på beduiner. (beduiner är ett folkslag eller hur man ska säga som bor i öknen, utanför alla andra, ingen elektrisitet, eller nåt sånt, egna traditioner, egna regler.) Men beduinerna som vi var och hälsade på hade en jeep och kunde ta sig till närmaste staden (hurghada) för att köpa mjöl och sånt.



Stranden

Jag under ett fint träd vid poolen, alldeles utanför vårat hotell rum eller hotell lägenhet eller hur man ska kalla det

Hotellområde

Mer hotellområde

Utsikt, gick ut på ett tak och knäppte kort där :)

När vi flög hem och solen gick ner

När vi flög hem igår, flygplanet på bilder visar var vi är. När flyger vi över transylvanien

Över Nilen, den där jättefloden i Afrika

Utsikt



Visar mer bilder senare :)







//sanna

23 Oktober

Hej! Hinner slänga in ett kort inlägg nu. Ska snart ner och duscha och sen göra mig i ordning, har nyss dammsugit och dammat mitt rum. Nu sitter jag här och skickar in till en massa tävlingar, hehe.

Jag har bestämt att jag ska bli duktig med att lägga upp bilder, hehe, det har bara inte blivit så än.

Kanske bloggar mer när vi kommer hem runt halv 10 ikväll, vi får se :).


// Jessica

Helgen

Sitter nu och kollar på Cirkus Möller och har alldeles nyss kollat på Idol. Beatles-tema utan She Loves You känden ju lite tråkigt, men jag tyckte dom flesta var riktigt bra!

Imorgon kommer det nog inte bli så mycket bloggning för Camilla och mig. När vi vaknar ska vi städa, sen så hinner vi inte så mycket mer innan vi ska på fars! Den heter Bäddat för sex, och verkar jätterolig!

Sen på söndag kanske det inte blir så mycket bloggning för oss heller, för då ska vi till Borlänge och shoppa! Så får hoppas Sanna bombarderar med bilder!


// Jessica

Chicy.se

Igår försökte jag blogga om 2 snygga klänningar från chicy.se, men det gick inte, så nu gör jag ett til försök!

 

Den första kostar 469kr och den andra 499kr. Skulle vilja haft båda de här, riktigt snygga ju!

 

 

//Camilla


22 Oktober

Hej! Idag var skolan faktiskt riktigt kul! Sista dagen på FN-veckan så vi gjorde inte så mycket. Fick bara rösta och sen var det lunch. Sen efter det kollade vi på när mellanstadiebarnen släppte ballonger och dansade och sjöng. Sen fick man äta bakelse om man ville. Så vi slutade ungefär 13. Skönt när dom egentligen hade sagt att vi skulle sluta vid 15!

Nu sitter jag här och äter godis och väntar på att Idol ska börja, hehe. Jessica sitter vid nya datorn och spelar sims 2 som vanligt!

//Camilla

21 Oktober

Hejsan! Idag började vi 10 och slutade 14. Ändå kändes dagen jättelång! Gjorde inte så mycket. Från början fick vi sitta i Aulan och lyssna på alla länders åsikter, sen så fick vi sitta i utskotten vi valt och komma fram till en resulution. Skulle egentligen sluta klockan tre, men alla blev så trött på allt så vi skyndade oss att bestämma nåt och gick sen hem, hehe.

När vi kom hem så var farmor här och hjälpte mamma att göra äppelmos, haha. Camilla och jag gick och satte oss och kollade på tv och åt lite. Sen somnade jag såklart. Vi satt och kollade på ett program om lejon..

Nu har vi alldeles nyss ätit och nu sitter jag här! Camilla sitter vid den nya datorn och spelar mahjong, hehe. Längtar tills vi får internet på den! Slippa den här sega laptopen..

Men nu ska jag läsa lite bloggar, bloggar mer senare :).


// Jessica 

Style by Tyra

Har nyligen börjat läsa Tyras blogg, och har sett att hon designar smycken! Så här kommer lite bilder på några saker jag gillade.


Jag har börjat gilla stora armband nu, hehe. Har ett, men det är alldeles för stort. Annars tycker jag det är jättesnyggt! 90 kronor kostar det här.


 
Har länge letat ett långt silvrigt halsband, men hittar inget jag gillar. Dom här är jättesnygga! 79 respektive 89 kronor.


// Jessica

20 Oktober

Hej! Idag började skolan 9.00 och slutade 13.30 ungefär. Var meningen att vi skulle gå till två men fick sluta tidigare, skönt!

När Jessica och jag kom hem så fikade vi, sen la vi oss och läste, eftersom böckerna ska tillbaka till biblioteket den 5e, så då blev det lite bråttom! Så klart så somnade vi.. Jag som inte har sovit nåt efter skolan den här veckan... Sen när vi vakna så skulle vi äta, sen har jag dammsugat, och nu sitter jag här.

Imorgon börjar vi klockan 10, så det är ju skönt! Men då går vi till 15 istället.


//Camilla

Nagellack + rhinestones

Det här köpte vi i lördags!



Nagellacket är Maybelline New York och är köpt på Lindex för ungefär 30kr, och stenarna är från Dollar Store och kostade 5 kronor :).

Har totalt glömt bort att fota tröjorna och jeansen vi köpte, men det kommer väl förhoppningsvis bilder på dem snart!


//Camilla


Mina nya naglar!

Här kommer en bild på mina nya naglar som Camilla målade i söndags!


Det syns inte, men på ringfingret har jag en rhinestone från Dollar Store. Synd bara att en ramlade av efter en dag, men på den andra handen sitter den kvar, haha. Sen gick lillfingernageln av igår, så nu är det inge rött på den så det ser lite konstigt ut. Men så får det vara!

// Jessica

19 Oktober

Hej! Idag var skolan i alla fall roligare än igår. Slutade vid halv 3 och skulle till tandläkarn kvart i 4. Alice och Madde följde med Jessica och mig hem efter skolan, men vi hann bara fika, sen skulle jag gå till tandläkarn. Spöregnade gjorde det också då jag gick så jag kommer troligtvis bli förkyld igen, kul..!

Sen kollade Jessica och jag på sjunde avsnittet av Desperate Housewives. Blir nog 8e imorgon hoppas jag, haha. Har inte fattat det förut, men det är ju riktigt bra!

Ikväll blir det att kolla på I form med Anna Anka och NCIS!


//Camilla

18 Oktober

Hej! Skolan idag var väldigt seg måste jag säga! Men så blir det väl när man måste göra samma sak i 4 timmar..! En del av det var väl kul, men det mesta är väldigt långtråkigt. Hoppas det blir bättre imorgon. Då börjar vi 8.30 med foto A, den enda riktiga lektionen vi har på hela veckan. Och sen har vi hål i en och en halv timme innan vi börjar med Uganda! Jobbigt..

Efter skolan så följde Alice med Jessica och mig hem. Satt och pratade lite som vanligt ;). Sen när Alice gått till bussen så kollade Jessica och jag på två Desperate Housewives avsnitt. Hittills har vi sett 6 stycken, blir väl sjunde så fort som möjligt, haha.

//Camilla

FN-vecka!

Imorgon börjar våran FN-vecka! Vi har blivit uppdelade två och två i varje klass och fått ett land. Sen så ska vi jobba med dom flesta klasser på skolan och debatera om det landet och så på fredag :). Kommer nog bli kul tror jag, bara man slipper debatera, haha. Det är bara några från varje grupp som ska det. Sen på fredag så är det ett land som vinner.

Vi vet inte nå vem vi ska vara med eller nåt. Förutom den man blev med i klassen. Camilla och jag har Uganda. Så det ska bli kul!

Nu ska Camilla och jag gå och äta något och sen sova. Börjar 10 imorn, skönt! Så egentligen behöver vi inte sova än ;). Funderar på att lägga mig och läsa. Vill läsa ut boken till svenskan, har ungeför 30 sidor kvar. Sen vill jag läsa klart Modellsommar också! den är jättebra.

Som Camilla sa så kommer bild på mina nya naglar upp imorn! Dom nya kläderna kommer förmodligen också upp.


// Jessica

Gina Tricot

Hittade precis 2 par jättasnygga jeans från Gina Tricot! Måste verkligen leta såna när vi åker till Borlänge nästa gång! Plus att det var 84cm innerbenslängd, så vi måste ju kunna ha dom! Haha.


Vill ha båda, haha. 299kr styck.



//Camilla

Hemma från bion!

Är nu hemma från bion. I rymden finns inga känslor var mycket bättre än jag trodde den skulle vara! Ni som inte har sett den borde verkligen se den. Jag skulle vilja se den flera gånger, hehe.



Skulle även vilja se Himlen är oskyldigt blå som Bill Skarsgård även är med i. Den verkar också väldigt bra.

Nu sitter jag och läser bloggar och kollar på 2 ½ men, medans Jessica sitter vid våran nya dator och spelar sims 2, haha.


//Camilla

17 Oktober

Hej! Idag har Jessica och jag städat och tagit fram vinterkläder. Behövs verkligen för nu börjar det bli kallt! Har även målat Jessicas naglar så kommer upp bild på dem imorgon :). Hinner inte nu, haha. Nu ska vi bara äta, fixa lite och sen gå på bio med Madde och hennes kille! Ska se I Rymden Finns Inga Känslor. Hinner inte blogga nåt mer idag, men förhoppningsvis blir det mycket bloggning imorgon efter skolan!


//Camilla

Suck..! -.-'

Nu måste jag till tandläkarn IGEN! Nu har det som tandläkarn satte dit lossna! Det höll i 2 dagar, duktigt av honom att göra vill jag mena!!! Blir så irriterad när man måste springa fram och tillbaka för att dom inte kan göra nåt -.-' Så nu kommer jag säkert få en jättedålig tid så att jag missar nåt av det viktigaste nästa vecka bara för att vi har FN-vecka. Skulle vara typiskt min otur -.-


//Camilla

Mahjong!

Har suttit vid den nya datorn nu i över 2 timmar och spela samma mahjongspel, haha. det blir som ett gift! Och nu när vi har så bra högtalare så kommer jag sitta där varje dag typ, haha. Har drygt 1600 låtar, men vill ha fler! Alla är typ uttjatade. Men alltid något!

Imorgon blir det att städa hela mitt rum, och sen gå på bio på kvällen :).

Nu ska jag gå och fortsätta spela mahjong, eller sims. Jag vet inte riktigt... haha. Men spela ska jag!


// Jessica

16 Oktober

Hej! Idag var hela familjen i Bollnäs och handlade lite. Jag och Jessica hittade ett par jeans, 2 långärmade svarta tröjor, tights, nagellack, puder och pärlor till halsband och naglar :). Ska börja göra smycken snart, men hinner aldrig, haha. Kommer bilder någon annan dag, orkade inte knäppa idag för vi var så slut när vi kom hem, haha.

Nästa helg blir det fars på lördagen och på söndagen fyller mamma år och då ska vi nog till Borlänge! Var så länge sen sist.

Nu sitter Jessica och jag och dunkar musik ur de gamla högtalarna på våran nya dator. Riktigt bra ljud! Mycket bättre än vad det är på mammas och pappas dator, fast högtalarna är från 98 eller nåt!


//Camilla

Dags att sova!

Nu är det verkligen dags att sova! Ska upp klockan 9. Pappa är snäll och skjutsar oss till Bollnäs imorn ;). Men tror inte han vill springa i klädaffärer, haha.

Har suttit sen 11 nångång och lagt över alla bilder och låtar från Camillas dator till den nya. Tog evigheter! Var tvungen lägga allt på USB. Tur att man hade två, då gick det fortare, hehe.

Blir nog mer bloggning imorgon när vi kommer hem, då måste vi testa högtalarna som Camilla och jag faktiskt klarade att koppla in själv, haha. Det trodde jag inte. Det är gamla högtalare som vi hade på datorn nere i källaren. Sen ska vi nog leta reda på ratten och installera några bilspel! Snart är det bara internet som saknas.


Men nu ska jag gå och lägga mig så jag får sova lite grann i alla fall.

Ändrade planer

Det har blivit ändrade planer. Vi åker inte till Borlänge imorn eller på söndag, det blir nästa söndag.
Så imorn ska mamma, Camilla och jag till Bollnäs istället :).

Idag mår jag mycket bättre i förkylningen! Så hoppas min kille kommer och sover här imorn :).

På söndag ska Camilla, jag, Madde och hennes kille på bio! Ska bli kul att träffa han :). Vi ska på I rymden finns inga känslor, tror den filmen är jättebra!

Nu ska jag fortsätta spela Sims och kolla på Modern Famlily, bloggar nog mer senare.


// Jessica


15 Oktober

Hej! Idag hade vi programmeringsprov, tror det gick ganska bra. Sen när Jessica och jag skulle gå hem så snöade det! Och sen började det att hagla lite också.

Kollade nyss på idol. Tyckte Elin, Jay, Linda och Daniel var bäst idag. Det är olika varje gång för mig vem jag hejar på, haha.
 
Jessica och jag har även installerat sims 2 på våran nya dator. Ska installera massa bilspel också, haha. Man blir aldrig för gammal för datorspel ;).

Imorgon ska hela familjen till Kupolen i Borlänge och shoppa, om det inte är för halt, då ska vi åka på söndag istället.


//Camilla

Hej Svejs!

Snart åker vi om cirka en kvart 20 minuter, hade precis mitt sista lilla samtal med Jessica och Camilla och nu börjar jag bli trött, känns verkligen inte som om jag vill gå ut i minusgrader och sätta mig i en bil klockan 1 på natten i typ 3 och en halvtimma. På tisdag blir den varmaste dagen, det blir 35 grader och sol!

Men nu ska jag väl gå ner och fixa lite och så :)
Ses nästa lördag (kommer hem på fredag midnatt, kommer nog vara väldigt trött då så jag kommer inte blogga nå på fredagen)

Nu ropade mamma och sa att jag skulle göra mig klar, hejdåå.



Egypt! Here I come!!





//sanna

Lördag!

På lördag ska Camilla, jag, mamma och pappa åka till Borlänge för att shoppa! Har ju precis köpt dator, så kommer inte ha så mycket pengar, hehe.

Tidigare idag kollade jag runt på Bik Bok's och H&M's hemsida för att se om jag hittar nåt jag ska leta efter på lördag. Det här hittade jag.



Tyckte den här klänningen var jättesnygg! Synd bara att det blir vinter, hehe. 399kr från Bik Bok.


   

Båda klänningarna är från Bik Bok och kostar 299kr styck.



Jättefin stickad tröja från H&M för 149kr. Har länge letat en beige stickad. Skulle helst få vara lite tjockare, men den här blir så bra så!


Vill ha en ny mössa! Min är så tight, haha. Och en stickad skulle vara perfekt. Den här är från H&M, 79.50kr.


3 ringar för 20 kr på H&M! Har inte så många ringar, men jag har favorit, hehe. Den fick jag av min kille då jag fyllde år^^. Ska börja använda ringar mer! :)


Det här är några saker jag ska leta! Måste även leta jeans. Det är nästan viktigast, hehe.


// Jessica


5 timmar kvar

Bara 5 timmar kvar tills vi ska åka till arlanda, vilket tar ungefär 3 och en halvtimme eftersom vi ska stanna och äta macka också. Så kommer fram till arlanda kanske vid halv 5 nånting :) Planet går vid 7 så vi har tid att gå i affärerna på arlanda haha!

Nu är det bara checka listan och se om man har glömt något..




Här kommer lite bilder ifrån Mallorca 29 Augusti-5 September 2009



Flyger över alperna eller nåt!

Här flyger vi över den franska eller italienska rivieran

haha här leker jag i det klarblå/turkosa vattnet, Saknar verkligen Mallorca och jag vet inte om jag tror att Egypten kommer bli lika bra, man får inte tex gå utanför hotellområdet med bara axlar eller korta kjolar eller nåt. Och sen så är det försäljarna som alla säger e så hopplösa och sen ÄLSKAR dom blondiner och försöker köpa blondiner för kameler, Så hoppas inte mamma och pappa råkar sälja mig!! haha





//sanna

Sjuk igen

Hej! Blev ingen bloggning för mig igår, eftersom jag var hemma från skolan. Sen efter skolan följde Alice med Camilla hem, så då satt vi och prata och skratta hela dan, haha :).

Sen fick vi som sagt hem datorn igår! Så nu står den på mitt skrivbord. Skärmen är större än tvn, haha. Så nu får det inte plats nåt annat på skrivbordet.

Gick till skolan idag fast jag egentligen borde ha stannat hemma. Kände att jag måste vara med på CAD:en. Har inte så mycket mer att skriva nu, men bloggar nog mer senare.


// Jessica

14 Oktober

Hej! Började dagen med att missa min sovmorgon bara för att jag var tvungen gå till tnadläkarn kl 8.15 när skolan inte börja förens 9.40! Jobbigt.. Men det blev bättre i alla fall :) Sen så kändes skoldagen väldigt onödig. Gjorde inget viktigt kändes det som. Är fortfarande lika förkyld så var inte med på gympan idag heller. Så fort min förkylning går över så har jag bestämt att jag ska börja med yoga, haha! Får ser hur det blir med det ;).

Efter skolan så skulle jag läsa svenskaboken när jag kom hem, hann läsa ungefär 10 sidor, sen somnade jag, haha. Men behöver i alla fall inte läsa mer nu. 

Imorgon blir det programmeringsprov, hoppas det går bra! Tror jag kan det vi ska göra.. Får öva lite till imorgon innan provet.

Nu har Jessica och jag äntligen beställt dator! Beställde i förrgår och fick den igår! Väldigt snabb leverans måste jag säga. Har inget internet på den än heller, hehe. Har inte fixat det.


//Camilla 

13 Oktober

Imorgon natt åker vi!!!
Jag längtar jättemycket haha, ska ta mycket kort och lägga upp här :))



Idag hade vi 5 lektioner, SO prov först, sen idrott sen franska. Efter det hade vi matte och sist biologi. Jag Har fått läxa i nästan varje ämne eftersom jag ska till Egypten och jag har gjort franskan, fysiken och lite matte. Har fullt upp med läxor och packning den här veckan så det har inte blivit så mycket bloggning, Jag ska iallafall ta med mig matte, engelska, kemi och SO läxa till egypten och göra lite där :P

Mamma, pappa och jag tar desutom massor med tabletter och sånt för att vi inte ska få ont i magen av maten. Det är jättemycket bakterier och sånt så vi måste akta vad vi äter och vi måste ta sån där alsolsprit eller vad det är, sånt där som man tvättar händerna med (och jag menar inte tvål) haha.



//sanna

H&M

Satt och kollade H&Ms hemsida efter snygga saker eftersom familjen ska till Borlänge på lördag. Letade lite saker jag vill ha som jag kan leta där borta :)

Klänning 199kr. Vill ha nya klänningar eftersom jag håller på växer ur mina gamla, haha.

 


Tights 99kr. Hoppas de inte är för korta bara! Stod att det var 74cm innerbenslängd och det brukar oftast vara för kort :(

Ringar 6-pack för 29.50kr. Måste börja använda ringar mer!

 

 

//Camilla


Fotboll!

Kollar nu på fotboll med Camilla. Sitter nerkrupen under täcket med chips, godis och choklad ;).

Idag följde Alice med oss hem, för vi hade ingen musik. Var meningen att vi skulle baka, men satt och skrattade istället.. xD. Hon följer även med oss hem imorn, och då hinner vi faktiskt med att göra nånting!

Idag beställde vi även dator! Jättebra, nu ska jag bara städa på mitt skrivbord där den ska stå... Tror att vi får hem den på fredag :D

Ska snart beställa från Ginza med. Mer Sims, haha! Och alla Beck mamma och pappa inte har. Camilla och jag har nämlingen börjat kolla på det, och det är riktigt bra!

Sen nu när mamma är hemma och sjukskriven så har hon fått låna hela säsong 1 av Desperate Housewives :) Så har kollat på första och andra avsnittet idag, och ska försöka hinna kolla på resten också innan mamma lämnar tillbaks det.

Nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen, men klockan 21 ska jag se Navy CIS, det är ju en ny säsong nu!


// Jessica

12 Oktober

Hej! Sitter i skolan nu på Foto A. Har nyss varit ute och fotat med Alice och Camilla. Nu ska vi göra collage, men en bild jag ska ha är hemma på datorn.. Och så ska Camilla och jag fota imorn efter skolan också.

Idag går vi i skolan till 4. Jättejobbigt när man är förkyld. Men måste man så måste man ;).

Nu ska jag fortsätta att jobba. Här kommer en lite bild på vad vi håller på med.




// Jessica

Sjuk!

Jag blev jätteförkyld inatt. Sov lite på eftermiddagen, hehe. Ska snart gå och sova :).

Har även hunnit med att spela sims idag med, hehe. Har börjat nu igen.. Och Camilla och jag tror vi har hittat en dator vi ska köpa nu! :). Måste bara städa på skrivbordet om den ska få plats... ;).

På lördag åker vi till Borlänge och shoppar! Måste ha jeans och nån tröja.

Förhoppningsvis sover min kille här med! :)


// Jessica


11 Oktober

Hej! Har inte hunnit blogga idag. Mådde inte så bra idag, men var i skolan ändå, annars missar man så mycket. Hade test på programmeringen för vi ska ha prov på fredag så vi skulle kolla om vi kunde allt och det gick ganska bra så jag hoppas att jag klarar det! Sen har vi Matteprov på måndag också.

Igår försökte Jessica och jag knäppa lite bilder till foto a, men det gick inte så bra, så ska fråga våran lärare om hon kan visa oss hur man ska ställa in de, haha.

Kollar nu på Room Raiders, ganska kul faktiskt!Nu snart ska Jessica och jag kolla på Ullared och äta glass, haha. Sen måste vi kolla efter en dator på Dustin Home. Måste köpa en snart! Skulle bli så mycket bättre!


//Camilla

10 Oktober

Jag somnade vid halv 1 igår natt, Adrian väckte mig vid 1 för han gnällde och hade sina ben emellan stolparna i hans bebissäng. Sen vaknde han igen klockan 4, då lade jag honom i min säng och han somnade så fort jag lade honom där haha!
Sen vaknade han vid 7 och jag gjorde välling och sen sov vi till 9 :)
Vid 11-12 tiden gick jag ut och gick med Adrian en sväng sen strax efter 1 sov vi i min säng till klockan 4 på eftermiddagen. Igår kväll badade jag och mamma honom också :D


Den här veckan har vi bild läxa till tisdag och SO prov till Onsdag, Sen ska jag gå och fråga rektorn om han kan skriva på lappen om ledighet. På Torsdag natt smäller det :D då åker jag till Arlanda klockan 1 på natten!!


Adrian i hans lilla badkar igår kväll :)

Jag och Adrian idag när vi skulle ut och gå, Det va svinkallt ute och det blåste så båda vi hade med massor med kläder haha!






//sanna

She took the light and left me in the dark eeh she left me with a broken heart eeh

Sitter och lyssnar på McFly ft Taio Cruz - Shine a Light
Älskar den låten!!

Imorse väckte pappa mig vid tio i tie. då åkte jag, mamma och pappa till bollnäs för att handla undekläder till mig haha. En BH och 10 trosor tror jag att det va xD
Sen åkte vi och hämtade Adrian vid halv 1-1 och han har varit hemma hos oss sen dess och nu sover han i mitt rum :) Hoppas han vaknar inatt så jag kan bära honom till min säng och ge han välling haha, det är ju så gosigt att ha en 8 månaders bebis i sängen sovandes :)) Innan så badade vi Adrian (typ vid 8-tiden)


Nu är det snart dags för oss att åka till Egypten!!! :D Åker på Torsdags natt klockan 1 och planet går 7.05 på fredagsmorgon :D Längtar så otroligt mycket!!
Men jag har inte fågat om rektorns underskrift än haha, men jag ska göra det på Måndag :)





//sanna

9 Oktober

Hej! Har inte blivit någon bloggning idag. Har legat i sängen hela dagen. Blev förkyld igårkväll/inatt. Inte kul! Och så var det egentligen meningen att Jessica och jag skulle ut och knäppa bilder till läxan, men det får bli imorgon. Var även meningen att jag skulle måla naglarna idag, men det får också bli imorgon. Tur att vi inte har någon mer läxa än foto, fast det är egentligen ingen läxa, bara det att man får välja om man fotar på lektionen eller hemma.

Sitter nu här och kollar bloggar och Jessica sitter och spelar sims, haha. Blir väl mer bloggning senare :).


//Camilla 

Water Marble Nail Art

Kollade nyss runt på youtube och hittade nåt som heter Water marble nail art. Har aldrig hört talas om det förr, men skulle gärna testa det!


Först målar man bara nageln med vanligt nagellack i valfri färg.


Sen har man en skål eller kopp med rumsvarmt vatten och droppar i en och en droppe med nagellack.


Sen drar man bara några sträck så att man får det mönster man vill ha.


Sen tejpar man fingret för att inte nagellacket ska fastna och så doppar man fingret i färgen och väntar några minuter.


Sen drar man bort det överflödiga nagellacket för att bara få kvar det på nageln.


Och såhär ser resultatet ut!

Undrar om jag ska testa det imorgon..? :)


//Camilla

Min helg

Hade verkligen kul i Vassbo! Men ändå skönt att komma hem. När vi hoppade av bussen när vi kommit hem så var det meningen att morfar skulle hämta Camilla och mig. Men vi ringde och sa att det inte behövdes, för vi ville röra på oss lite. Vräkte i oss mat förra veckan, man hann inte ens bli lite hungrig emellan! Och inte rörde man nåt på sig heller, så det behövdes verkligen. När vi skulle gå hem så följde Alice med oss :). Så där gick vi och kånkade på varsin stor väska, en påse och handväska, haha. Tog paus typ 5 gånger. Och så hade dom stängt av bron så det blev världens omväg. Det tar ungeför 10 minuter egentligen, och då tog det 30-40 minuter. Sen var jag helt slut när vi kom hem, haha.

Gick och la min klockan 8 igårkväll. Kom hem vid halv 4 på eftermiddagen och mellan där han jag sova 5 gånger innan jag bestämde mig för att lägga mig. Och mormor hade bakat äppelpaj. Åt den alldeles innan jag sov så jag blev alldeles pigg, haha.

Sen idag var det vanlig skoldag. Hade varit skönt att vara ledig, men det gick inte. Kom hem, städade, läste, somna och åt kvällsmat. Kollade sen på idol. Sassa skulle gått vidare! Hade varit väldigt kul att höra henne sjunga The Last Song - Mcfly. Och Linda var inte alls så bra som hon var förr.

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske bakar nåt? Sen så måste jag fota en sak tills på tisdag. Det ska vara 4 bilder med ett tema som man väljer själv och så ska man ändra skärpedjup och bländartal och så :). Sen ska jag nog mest ta det lugnt! Blir nog mer bloggning imorgon.


// Jessica

8 oktober

Hej! Nu kommer det nog bli ett ganska långt inlägg, eftersom jag inte har bloggat på hela veckan. Var ju i Vassbo med klassen, som förövrigt var jättekul! Hoppas verkligen vi åker dit nästa år med.

När vi kom dit så blev det rum-indelning och så fick man packa upp och så. Sen var det någon tråkig föreläsning i ungefär 1½ timme. Höll på somna, haha. På kvällen hade vi team building, och alla trodde vi skulle ut och röra på oss för lärarna hade sagt att vi skulle ha med gympakläder. Men då skulle vi bara bygga "farkoster" med ägg och så skulle ägget vara helt när det slog i marken. Vårat höll! haha. 

Sen hade vi brobygge i 7 timmar varje dag, riktigt jobbigt! Vi byggde den av pasta, och den skulle vara så ekonomisk och hållbar som möjligt. Sista dagen testade vi om den skulle hålla för en radiostyrd bil. Det gjorde våran, men inte den andra gruppens som hade brobygge, haha. Tror våran höll för ungefär 6 kg :).

Vi hade planderade saker mellan 8 till 18-19 varje dag, sen fick vi fritid. Det var det allra roligaste, haha! Var vaken till halv 3 sista natten, ändå var jag inge trött dagen efter ;).

Knäppte tyvärr inga bilder för jag hade ingen kamera med. Det kändes bara onödigt.

Nu sitter jag här och kollar på idol. Har så ont i halsen :(. Blir för hoppningsvis bättre tills på måndag.


//Camilla

6 Oktober

Denna vecka har varit väldigt....intressant om man säger så haha! Har ju tema vecka denna vecka :P
Tänk att det är bara 8-9 dagar kvar tills vi åker till Egypten! Längtar!! :D
Fast inte för att flyga :S
Nästa vecka den här tiden sitter man och säkert är nervös :D då har jag bara en skoldag kvar tills vi åker (åker klockan 1 natten till nästa fredag)
Ska ta massa kort och visa :)

Men nu måste jag duscha, sen ska pappa hjälpa mig med fysiken :P





//sanna

Dagens Outfit!


Svarta tights, grön/blå linne, svart skjorta och brunt skärp





//sanna

4 Oktober

Idag fyller min bror 21 år så grattis till honom :) Igår kom min andra bror och min syster (och såklart Adrian haha) hit och då firade vi min bror som fyller år idag. åt tårta och sånt gott :))

Denna vecka har vi tema vecka, sex och samlevnad. Lite pinsamt tycker jag haha!
Har inte så mycket mer att berätta, om lite mindre än två veckor åker vi till Egypten :D Längtar! Men läste att USA varnar amerikaner till att flyga till Europa för dom tror att det blir en terrorist attack. Jag är typ mer livräddare nu än vad jag va innan! Sen blir jag lite mer räddare när jag vet att några av dem personer som kapade planet mot World Trade Center va från Egypten!
Vem vet, dom har kanske flugit hit, i plan om att dom ska hoppa på ett flygplan till Egypten och låtsas som om dom ska hem igen och kapar det och flyger in i någon stad!




//sanna

Lite kläder

Här kommer en del av de kläder vi fick från en på mammas jobb! Orkade inte knäppa allt xD



inte så jättesnygg kjol men.. xD

 







//Camilla


Haléns!

Fick hem dom här kläderna idag! :)



Svartvit skjorta.




Camillas nya tjocktröja.




Min nya tröja!


Fick även hem ett par rosa shorts, men dom glömde vi fota, hehe.


// Jessica


Köpt idag!

Här kommer bilder på vad Jessica och jag köpte idag!

På Erikshjälpen hittade vi dessa böcker med Nicolas Sparks! Nu är det största problemet att få plats med dem i bokhyllan.. ;)

 

Genomskinliga avtagbara bh-band från Lindex.

 


Mina nya stövlar från Deichmann!

Träffade även Alice på Lindex, så stannade och pratade lite :).


//Camilla


2 Oktober

Hej! Idag har Camilla och jag som sagt varit i Bollnäs! Hittade lite saker som kommer upp sen. Sen hämtade även mamma Haléns-paketet som kommit! Så det kommer också upp senare. Sen så har vi precis fotat alla saker vi fick av en av mammas jobbarkompisar, så det kommer också upp senare, hehe. Mykcet kläder idag! Mötte även Nassim Al Fakir idag, han var inne på en bokhandel och signerade sin nya bok.

När vi kom hem så la vi oss och läste, och somnade såklart, haha! Förstår inte att det kan vara så svårt att bara läsa ut boken...


//  Jessica

Godnatt!

Nu måste jag sova! Ska upp klockan 8 imorn bitti och klockan är kvart i 1 nu. Smart att vara uppe så länge!

Orkar inte ens tvätta bort sminket, jag som hade blivit så duktig på det! Ajja, får göra det imorn istället.

Så imorgon blir det inte så mycket bloggning för min och Camillas del, vet inte nå när vi kommer hem. Sen när vi väl kommer hem så ska vi bädda rent, tvätta massa, och fixa massa saker. Får även hem ett Haléns paket imorn! :)


// Jessica

Är med och tävlar!

Är med och tävlar om detta silvriga halsband på killercolours.blogg.se




//Camilla

Kenza & Tyra show

Satt nyss och kollade på Kenza & Tyra show. Försökte kolla på det igår på Kenzas blogg, men det var överbelastat så det funkade inte. Så fick kolla idag istället då! Riktigt bra var det i alla fall så jag kommer fortsätta kolla på alla avsnitt.



Skulle vilja vara med på nåt liknande, men skulle nog inte orka, haha. Måste öva upp konditionen. Vill bli mer vältränad så att man orkar med nånting!


//Camilla


Tv-kväll

Sitter nu och kollar på idol under mitt täcke och fryser, hehe. Bra att Elin och Sassa gick vidare! Nu är det bara Olle och Daniel kvar, sen skulle idol vara perfekt!

Tidigare idag när Camilla och jag kom hem så fika vi och satte igång en tvättmaskin. Sen var jag så trött så jag gick och la mig under mitt varma täcke och läste lite, hehe. Men jag hann inte läsa så mycket innan jag somnade, och sen väckte mamma mig halv sex, då skulle vi beställa pizza. Sen hitta vi ingen lapp, så mamma ringde till våran moster så fick hon läsa upp allt xD.

Men nu ska jag fortsätta kolla på idol! I pausen kollar jag på Kenza & Tyra show, så jag hinner inget annat, hehe.

Sen är det Modern Family. Kul att det börjar igen!


// Jessica

Skolfoto

Idag var det då skolfoto. Fick stå på mittersta raden bland de kortaste! Det har jag inte behövt gjort sen 4an, haha. Men det blir väl så när man är 4 tjejer och resten killar i klassen..

På Foto A var nyckeln till kameraskåpet borta, så vi hade ingen lektion, haha. Så vi tjejer satt och kollade på klädhemsidor istället ;). Sen på svenskan så läste vi bara, och sen var det ju skolfoto. Känns som en onödig dag.

Efter skolan gick Jessica och jag till ICA och köpte chic och godis till resan på måndag. Kan ju vara bra att ha eftersom vi ska åka buss i 2 timmar!

Imorgon blir det att åka till Bollnäs med Jessica, våran moster och mormor. Och på söndag blir det nog att packa hela dagen!

Sanna: Vi vill gärna höra om super city! :D om du ska in på msn ikväll eller imorgon måste du berätta!


//Camilla

Dinner!

Den här veckan har vi haft prao, började 9 och fick sluta runt 1 varje dag förutom idag då jag fick sluta 11 haha :P
Senare ska jag iväg med mamma, pappa och kanske min syster och Adrian och äta på en restaruang i Bollnäs. Senare ikväll ska jag kanske vara med en kompis.




M.T.J.C (Message To Jessica Camilla, eller meddelande till Jessica Camilla haha)
Jessica och Camilla, måste berätta om McFly's super city hemsida! Om ni vill veta då haha!
Påminn mig nästa gång vi pratar!




//sanna




1 Oktober

Hej! Sitter nu på arken och väntar på att Foto a ska börja. Sen senare idag blir det skolfoto och svenska. Tror vi ska sluta ungefär en timme senare än vad vi egentligen skulle göra, kul.


//Camilla

RSS 2.0