Hejsan!

Gick till 4 idag och var helt slut när jag kom hem, därför har det inte blivit någon bloggning än. Idag hade vi i alla fall musik för första gången på 3 veckor! Riktigt kul var det, vi fick tillochmed sjunga lite den här gången ;). Och tydligen så ska vi uppträda på julavslutningen också! Missade förra årets julavslutning pga av Camilla och jag var till tandläkarn i Gävle.

Nu kollar jag på I form med Anna Anka. Tycker det är jättekul att kolla på, man känner sig riktigt manad att träna. Det måste verkligen jag börja göra..



Fick hem ett "näspulver" igår av doktorn för han tror att jag kommer få astma för jag jämt går runt med en rinnande näsa, även när jag inte är förkyld. Och imorgon ska jag även få en annan medicin man ska andas in, och sen måste man skölja munnen jättenoga efteråt och sen borsta tänderna, för annars kan man få svamp i munnen!! Hoppas det hjälper bara. Har bara tagit "näspulvret igårkväll och imorse och tycker redan det börjar bli bättre. Det är kanske inbillning, haha.

Nu ska jag fortsätta kolla på tvn och sen gå och tvätta bort sminket.


//Jessica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0