Idol!

Sitter nu nerbäddad i Camillas säng med henne och väntar på idol. Det har blivit en vana, haha. Synd att det varar bara en vecka ;).

Varje dag när nyheterna har börjat så skyndar jag mig att tvätta bort sminket, sen sätta på mig pyjamas och sen blir det Camillas säng. Efter idolutröstningen så går jag och borstar tänderna och sover, hehe. Varje dag den här veckan.

Är faktiskt mycket duktigare med rengöring av ansiktet nu! Det enda som saknas för att allt ska bli perfekt är väl att börja äta nyttigare och att röra på sig mer. Sen så!


// Jessica

Ndotter.se

Har hittat ett par jättehäftiga jeans! Det är som korsett på benen och det är ndotter.se som har dom!

Skulle verkligen vilja ha såna! Vet inte var de är ifrån, men jag letar efter ett par svarta jeans!

 

//Camilla


Glass!

Imorgon har vi skolfoto. Så då missar våran halva av klassen programeringen. Men det gör inget, för vi har nästa fredag istället när den andra gruppen inte har. Så vi skulle egentligen sluta 11, men vi ska knäppa skolfoto vid halv 1- halv 3 typ. Så det kommer bli en rätt så lång dag. Sen när vi slutar ska Camilla och jag gå och köpa nya chic som kom för ett tag sen, och köpa godis tills nästa vecka i Vassbo! Måste ladda upp med mycket godis ;).

Nyss kollade Camilla och jag på idol. Åt faktiskt frukt samtidigt, istället för glass. Så duktiga vi är, haha. Men nu ska vi nog hämta glass istället, mycket godare!


Fast idag blir det inga jordgubbar.. Glass med chokladbitar är inte lika bra.. Jordgubbarna ser ju så goda ut!


// Jessica


30 September

Hej! Idag hade vi orientering i skolan. Har en timmes gympa, men det tog 30 minuter att gå dit vi skulle vara, och sen tog det mer än en timme att orientera, så vet inte riktigt hur våran lärare tänkte där, hehe. Efter skolan slutade så mådde jag dåligt så Jessica och jag satte oss och kollade på film. Vi kollade på Beck - Lockpojken. Riktigt bra! Det är första filmen, och jag har bara sett en beckfilm förut.

Sen så läste jag i svenska boken. Var tvungen läsa 60 sidor idag, tur att den är bra, haha. Sen läste jag "Hålla Masken". Den är så mycket bättre!


//Camilla

29 September

Hej! Idag hade vi fysiktest, och det gick väl sådär. Sen hade vi engelska hörförståelse för att öva till det som kommer, och det gick desto bättre! Ett fel bara.

När vi kom hen så åt vi lite, bläddrade i Ginza och nya Veckorevyn som kom idag. Sen så har vi tvättat två maskiner, lagat mat plus massa andra saker. Så det fanns knappast tid till att sova middag, haha.

Våran svenska och engelska lärare har fixat så att det kommer massa franska elever till våran skola i December! Det kommer nog bli jättekul. Dom har aldrig sett Lucia, så det ska dom se, sen ska man typ baka pepparkakor med dom, åka pulka och så :). Fast det är bara det att alla har inte nånstans att bo. Mamma kunde inte bestämma sig om hon ville att nån skulle bo här eller inte, hehe. Får se hur det blir :).


// Jessica

Sjukt snyggt!

Jag bara måste ha den här!!


299 kr bara! Måste leta den nästa helg! Från Gina Tricot.


// Jessica

28 September

Hej! Kom hem från skolan runt 4. Var jättetrött så somna på mammas säng, haha.

Hade musik idag och det var jättekul! :D Fick testa spela bas, och resten av klassen spelade gitarr och piano.

Har nyss tränat fysik. Ska ha ett litet test imorgon för att läraren ska se så att vi hänger med. Sen på engelskan ska vi öva på nationella prov hörförståelse. Fick rätta våra egna resultat från läsförståelsen idag, och de hade väl kunnat bli bättre.

Snart ska jag duscha, sen ikväll blir det att kolla på idol!


//Camilla

Sovdags!

Nu är det snart sovdags, men ska slänga in ett kort inlägg först. Camilla hade fel! Det var idol idag, det var det jag sa, haha!

Imorgon blir det en lång dag. Slutar fyra. Så blir nog inte så många inlägg. När vi kommer hem ska vi nog plocka in studsmattan. Var meningen att vi skulle göra det idag, men det blev aldrig av, haha.

Imorgon blir det idol igen! Jättebra att Linda gick vidare tyckte jag :).

Nu ska jag plocka fram kläder och fixa i ordning lite inför imorgon, sen ska jag sova. Gonatt!


// Jessica

Naglar

igår gjorde jag ju om mina naglar, så istället för att ha röda glittriga tippar med två vita blommor på båda tummarna ser nu naglarna ut såhär:




Det är lite mer vinrött/lila än vad det ser ut på bilderna, sen är det silver som glittrar :)





//sanna

Biobiljetter!

Idag när Camilla och jag kom hem från skolan strax efter två så sa mamma att jag hade fått ett kuvert från Veckorevyn. Tyckte det var lite konstigt, eftersom våran prenumeration står i Camillas namn. När jag öppnade det så såg jag att vi vunnit biobiljetter på korsordet! Första gången vi skickar in så vinner vi, haha. Det var en bra start ;).

 


// Jessica

27 September

Hej! Idag var bara en vanlig skoldag. Hade prov på CADen och hann inte ens klart, men hoppas det går bra ändå. På torsdag ska vi börja rita med 3D. Kommer nog bli kul! Och imorgon ska hela klassen få veta vad vi ska göra för skolarbete vecka 40. Vissa i våran klass skulle få brobygge och vissa ska ha träfällning. Hoppas på brobygge, haha.

Senare ikväll ska Jessica och jag åka och handla med pappa eftersom mamma inte kan. Sen på kvällen så blir det att kolla på Ullared, inte idol som Jessica sa, haha.


//Camilla

Vanlig dag imorgon

Imorgon blir det en vanlig dag i skolan. Börjar 8 och slutar vid 2. När vi kommer hem måste vi säkert tvätta ännu mer. Sen ska vi även baka äppelpaj! Skulle gjort det idag, men kände att vi inte hade tid.. Bättre med tid imorn!

Sen såklart blir det idol.

På fredag har vi skolfoto. Inte så jättekul kanske, men måste ju göras. Sen kanske vi kan fota en kompisbild/ syskonbild? :) Fick göra det förra året, det skulle vara kul i år med.

Sen på lördag var det meningen att hela familjen skulle till Falun och shoppa, men eftersom mamma knappt kan göra nåt, så kanske vi inte åker.. Men hoppas hon blir bättre tills dess!

Sen på måndag åker klassen till Vassbo! Tror det kommer bli jättekul. Hoppas det i alla fall!


// Jessica

26 September

Här kommer lite bilder ifrån Gårdagen/idag när Adrian sov över. Har precis varit till Bollnäs och gjort om naglarna :) ni får se bilder sen!
Saknar Adrian redan haha!




Imorse

Igår kväll
Jag kände mig som en tonårsmamma för det var bara jag som tog hand om Adrian på hela kvällen, mamma och pappa var i deras kompisars stuga, min bror satt i vardagsrummet med sina kompisar och spelade xbox haha. Men jag hade ändå den bästa grejen! Jag fick mysa med Adrian helt själv hela kvällen/natten :)

Jag och Adrian igår när vi skrev inlägget som heter Adrian haha!

Igår efter jag och Adrian busat lite så satte jag honom i babysittern framför tvn. Då tittade han på hitta nemo och så fort jag kollade på honom började han skratta! haha

Han vaknade vid 4 och då stoppade jag i nappen men strax innan halv 5 hade jag gått ner till köket och fixat välling och tagit honom till min säng, så vi låg där och han åt välling och somnade så snällt och sov till strax efter 8-halv 9 då mamma kom in haha :)
Men såhär glad var han imorse iallafall efter han fick sova i min säng haha! Sen sov vi mellan kvart i 11-kvart över 1 i min säng också :)
Denna bild togs efter vi sovit "middag"

Här ser jag ganska hemsk ut haha! det va igår kväll. Hahaha. Adrian ser lite ond ut, typ "hehehe. Nu ska jag dra i mosters hår"






Jag vill egentligen ladda upp typ varenda bild jag har tagit av Adrian men det tar för lång tid haha!
Naglarna kommer nog imorgon, nu ska jag titta på McLeods döttrar säsong 4 och dricka dricka i sängen :)
Imorgon och resten av veckan är det prao. Ska praktisera på Ica i ett ställe som heter Roteberg haha.





//sanna

Inte hunnit bloggat idag!

Har inte hunnit blogga något idag. Jessica och jag har bara hjälpt mamma hela dagen, och skött om hemmet och gjort lite läxor. Har tvättat 3 maskiner, läst svenskaboken, hängt massa tvätt, fixat maten m.m. Självklart hjälpte mamma till, men det är inte så enkelt när hon bara har vänsterhanden och är högerhänt! 

Nu sitter Jessica och jag här och kollar på Outsiders, sen blir det att kolla på parlamentet!

//Camilla 

Gårdagens outfit

Det här hade jag på mig igår! Klippte bort ansiktet för min näsa var konstig, haha.


Skjorta från Ellos
Linne från Gina Tricot
Tights från Lindex
Skärp från Gina Tricot

Ska försöka bli bättre på att lägga ut dagens outfit, hehe ;).


//Camilla


Cubus

Kollade runt lite på olika hemsidor nu, och fastnade för dom här sakerna på Cubus.


Har länge letat en stickad vit/beige tröja, men hittar aldrig nån. Den här skulle bli perfekt! 249kr.


Skulle även vilja ha en svart vårjacka! Har en tunn brun och en lite tjockare beige, men svart skulle vara snyggt! 599kr.


Jättesnygga jeans! Vill ha ett par nya som sitter bra. Dom flesta jag har är antingen alldeles för hängig eller så tight att man knappt får igen dom, haha. 399kr.


// Jessica


Adrian!

Min mamma och pappa är i deras kompisars stuga, min bror och hans kompisar sitter nere i vardagsrummet, jag och Adrian sitter här i mitt rum och tittar på Hitta Nemo. Vi får alltså vara på övervåningen i ett trångt rum (jag har Adrians spjälsäng i mitt rum också) sen har jag babysittern och det är alldeles fullt i mitt rum just nu haha. Men vi får liksom sitta här uppe och Adrian som behöver mycket utrymme -.- Vad ska vi hitta på liksom? Han är ju snart 8 månader och han måste snart sova så då måste jag förflytta mig till min brors rum IGEN så Adrian kan sova!


Första gången jag har Adrian i mitt rum på natten :) Ska bli kul och mysigt att ha han här^^ Imorse klev jag upp vid 7 och min syster kom med Adrian vid kvart i 8. Fast sen sov både jag och Adrian i min säng från kvart i 10 till halv 1 ungefär. Det va så underbart^^
Men nu ska jag gå ner och byta blöja på honom och hämta lite dricka =)


Adrians hälsning:
hvg86tmmmmmmmmg,gggggggggggggg,iumlmm hrydrhn




//Sanna & Adrian

25 September

Hej! Har inte hunnit blogga något idag. Var meningen att jag skulle städa, men det orkade jag inte så nu måste jag verkligen göra det imorgon! Nu sitter Jessica och jag här och äter godis och kollar på tv. Det är ett program om naturkatastrofer, riktigt bra är det!

Tidigare idag så åkte pappa och jag till Granngården och köpte gummistövlar till mig. Behöver dom vecka 40 och jag hade inga. Jessica har vunnit sina, men sån tur har inte jag.. Men dom såg nästan likadan ut, haha. Den enda skillnaden var att hennes hade längre skaft och mina hade vita snören.

Pappa körde nyss mamma till akuten, för hon hade halkat omkull och slagit armen så hon kunde inte röra den.

Tidigare idag såg Jessica och jag G-Force, den var riktigt rolig!

//Camilla

H&M

Här är Jessicas och min nya väska från H&M! Gillar den verkligen! Perfekt att ha den i skolan om man inte har några fickor och måste ha en massa småsaker med sig på lektionen :). Kommer nog använda den rätt så mycket.

Har letat en väska med lagom lång axelrem ett tag nu, men den har alltid varit för lång eller kort. Men inte den här, haha.

 

//Camilla


24 September

Hejsan! Idag började vi halv nio med foto A, då skulle man fota några bilder med olika slutartider och bländare. Sen skulle vi ha haft svenska, men eftersom våran lärare var ute och paddlade med en annan klass så hade vi våran fysiklärare, och han skulle prata om Vassbo-resan vi ska göra vecka 40 :). Kommer nog bli jättekul! Får hoppas att Camilla och jag får låna mammas och pappas digitalkamera att ta med. Min funkar inte, och Camillas drar ut batteriet på engång, och systemkameran blir lite för stor att släpa..

Sen när vi slutade så gick vi och åt lunch och sen så följde Alice med oss hem och väntade på sin buss här. Hon drack te, Camilla åt en skiva sockerkaka och jag banan, haha. Väldigt blandat. Sen kollade vi på Bring It On Again. Märkte då att jag sett början förr, hehe.

Senare kommer dagens outfit och bild på axelremsväskan.


// Jessica

Jobbigt!

Har beställt massa saker nu, men det börjar inte bra! Beställde ett par jättesnygga boots från Cellbes för ett tag sen, men dom var för smal. Camilla och jag har jättesmala fötter redan, hur smala fötter ska man behöva ha för att ha ett par skor då??

Sen så beställde vi massa mer saker, håller inte ens reda på vilken katalog allt kommer ifrån sen, haha. Fick en liten axelremsväska idag, den behöll vi! ;). Sen är det bara att hoppas att resten passar.

Snart ska jag ner och duscha, sen kolla på idol. Äta glass också, hehe.

Imorgon hoppas jag det blir en dagens outfit! Börjar inte förrns halv 9 och slutar typ 11 :). Sånt gillar vi!


// Jessica

aaah!

Nu "bråkar" två av mina kompisar och jag orkar verkligen inte just nu! Jag är fast i mitten, vet inte vad jag ska säga eller göra!!

Har blivit dålig bloggning på ett tag för mig nu, har bara inte orkat skriva nåt. Imorgon ska vi iallafall på musikal och sen har vi Musik och Engelska, på lördagsmorgon kommer min syster hit och lämnar Adrian, Han ska sova här från Lördag till Söndag och då kommer min ssyter och hämtar honom och mig, Klockan 4 då ska jag göra om naglarna. Jag vet redan hur det kommer att bli men det får ni se då jag har gjort dom haha :)

Jag ska föresten ta hand om Adrian själv. Han ska sova i mitt rum i spjälsängen och sen ska mamma och pappa iväg till deras kompisars stuga på lördagskvällen och äta surströmming och på söndags morgonen sa min syster att adrian kanske sover till halv 8 och då ska jag ge han välling eller gröt och sen sätta han i babysittern framför min tv så han kan se barnprogram och sen sa min syster att jag kunde somna om lite så sitter han framför tvn och pratar i typ två timmar haha!


Såg föresten världens mest hemskaste McLeod's döttrar avsnitt idag!! jag grät i typ 45 minuter efterråt -.-






//sanna

Mina nya naglar!

Satt ju som sagt och målade naglarna nyss. Blev tigerrandigt ändå. Funderade länge på om jag skulle göra det eller någon av de jag la upp. Har velat testa det länge nu så kände att jag skulle göra det ;).



Blev lite konstig bild för Jessica knäppte medan jag väntade på att nagellacken skulle torka xD
Jag använde en svart flytande eyeliner för att göra strecken. För ett tag sedan så råkade jag måla med den på nageln, och då gick det inte bort förrns jag använde nagellacksborttagning, haha. Så tänkte testa om det sitter kvar nu med.


//Camilla

Nya jackan

Hej! Nu har jag nästan precis kommit hem från min kille. Hans mamma var snäll och skjutsade hem mig :).

Här är i alla fall den nya jackan jag pratade om förut.


Den sitter bättre på, men eftersom Camilla målar naglarna kunde inte hon fota, så jag var tvungen göra det själv xD. 199 kr från Ellos.

Nu ska jag gå och läsa en sak tills imorgon på foto A.


// Jessica


23 September

Hejsan! Så skönt att vara ledig från skolan idag! Nu sitter jag här och ska snart knäppa igång musik och börja måla naglarna. Vet fortfarande inte hur, men jag ska nog göra tigerränder tror jag :p

Senare ikväll så ska jag städa mitt rum, eftersom jag inte orkade det igår. Annars så tar jag det nog ganska lugnt idag :)


//Camilla

Beslutsångest!

Vet inte hur jag ska måla mina naglar imorgon, haha. Vill verkligen måla dem, var så längesen sist, men kan inte bestämma hur! Tänkte göra något liknande såhär:


Ungefär såhär, fast kanske en annorlunda färg, och med svarta linjer på.


Eller kanske såhär om det inte blir för svårt, haha! Men det skulle vara kul att testa :).


Eller kanske såhär? Alltså, hur svårt kan det vara att bestämma?? Jag har alltid svårt för att bestämma mig haha.

Vad tycker ni? :)

Halens

Nyss innan Jessica åkte så beställde vi från Halens. Så nu har vi beställt kläder och skor från Cellbes, H&M och Halens, haha. Och för någon dag sen fick vi paket från Ellos som vi hade beställt också. Blir väldigt mycket kläder nu! Men jag har nästan inga långärmade tröjor så det behövs ;).

Bland annat så beställde vi dessa från Halens:

 

Imorgon är vi ledig från skolan! Så skönt! Och på fredag går vi till 11.15 eller nåt! :D Då har vi bara foto A och så svenska, men då ska vi bara prata om Vassbo resan som klassen ska göra v.40. Vi ska bo på ett vandrarhem med naturklassen och så ska det vara någon annan skola där. Ska stanna där från måndag till torsdag. Tror det kommer bli kul där borta! :)


//Camilla

22 September

Hej! Idag i skolan hade jag först fysik i typ två timmar. Lite jobbigt men det gick ganska fort :p. Sen hade vi svenska och engelska och då gjorde vi ett gammalt engelskt nationellt prov. Vissa delar var lätt och andra var jättesvår.

Efter skolan så var det meningen att jag skulle städa, men jag mådde så dåligt så jag la mig och vila. Och somnade såklart! Och nu sitter jag här. Ska kolla lite bloggar och så, och sen spela lite keyboard hade jag tänkt :). Funderar även hur jag ska måla mina naglar. Blir nog tigermönstrat! Skulle vara kul att testa.

Jessica ska sova hos sin kille inatt så hon kommer nog inte blogga något :p.

//Camilla

Hahaha!

Titta vilken underbar vacker bild jag just ritat:


Mitt namn längst upp till vänster, Mcfly's logo 2010, en orchide längst ner i vänstra hörnet och sen min vackra mops till höger haha!





Jag tänkte göra Bild läxan som vi fick idag som vi har tills vecka 41 (hehe) men jag har ingen aning om hur en orchide kärna ser ut som, vi ska göra en utveckling av vad vi vill och då ville jag rita en utveckling av hur en blomma slår ut haha :P
Eftersom orchideer är min favoritblomma så ville jag rita av den :P

Jag ser fram emot att göra den här läxan för jag tycker det är jättekul att rita :))




//sanna

Sjuk

Hej! Idag har jag varit hemma från skolan. Kände att jag måste vila en dag. Behövdes verkligen kanjag säga! Men imorgon blir det skolan igen. Man missar så mycket annars.
Det är väldigt tråkigt att sitta/ligga still i en säng en hel dag! Inte gick det nå bra på tvn heller, hehe.


// Jessica

21 September

Hejsan! Idag slutade jag skolan 16.00. Var rätt så jobbigt idag, men det gick väl! Började med Foto A, gjorde inte så mycket. Hade sen fysik, svenska och engelska. Fick bullar på svenskan, haha! Sen hade vi musik. Lätt det roligaste på hela dagen ;). Nästa gång ska vi få spela piano och gitarr! :D.


//Camilla

Jag lever!

Hahaha, jag kan verkligen hålla med Camilla att jag verkligen var på shopping humör idag xD jag gick runt och sa till typ varenda fin sak jag såg: åh vilken häftig! åh sån där är jättebra, en sån ska man ha!

Men iallafall xD Sitter i min pyjamas, lyssnar på lugna låtar på en spellista i spotify som dom själva har gjort. Den heter smoothies och låtarna är superbra och gör en lugn :) min favoritlåt hittils heter Stay och den är med bandet Hurts.
Jag sitter i pyjamas, dricker cola, har tv:n på i bakrunden, jag kan franska läxan tills imorgon och jag spelar sims.. och sen har jag ju köpt otroligt fina höstskor :D
Otroligt bra dag hela dagen! Har varit super glad, pratig (vilket vissa kan tycka e jobbigt) men alla har en sån dag då man är extra sprallig haha :)



Hade mörk grön ögonskugga idag och glittrig siler eyeliner :)




//sanna

Depend

Tidigare idag var Jessica och jag på byn med Sanna. Sanna var på riktigt shoppinghumör, haha.  Här kommer i alla fall en bild på vad Jessica och jag köpte idag!

Dekorationsstenar i olika former och nagellacksborttagning :).

 

//Camilla


Kläder från Gävle!

Här kommer bilder på kläderna vi köpte i Gävle. Var inte så mycket men ändå.


En grön vanlig tröja från Åhléns. Var på rea så den kostade bara 30kr!


Svart tunika/tröja från JC

Svart, liknande som den förra, också från JC :)

 

//Camilla


Kläder, kläder, kläder!

Det kommer bli väldigt mycket kläder idag, hehe. Här nedan kommer Elloskläderna och senare kommer kläderna vi köpte i Gävle upp. Sen har jag beställt ett par boots från Cellbes idag, och Camilla beställde vinterstövlar och en väska från H&M. Så det kommer förhoppningsvis snart! :) Sen så ska vi beställa massa snygga kläder från Haléns, men katalogen har försvunnit, haha. Hade den igår, men nu verkar den vara borta... Har letat genom hela huset typ xD. Men den kommer väl fram när man minst anar.


Vinröda strumpbyxor. Dom kostade bara 25kr!


Rosa vanlig långärmad tröja. Har beställt två till, en svart och en lila, men dom kommer inte förrns senare. Sen så beställde vi en svart vinterjacka, kommer kanske bild senare :).

// Jessica 


Nya naglar

Här kommer en bild på mina nya naglar som Camilla målade igår!



Som ni kanske ser så är det lite målat bredvid nageln, men det är bara för att nagellacket typ rinner ur flaskan, så det är jättesvårt att måla, hehe.


// Jessica

20 September

Slutade skolan vid 2 idag, gick hem. Åt en glass, två godisar och sen tog jag lite popcorn xD
Sen gick jag, Jessica och Camilla till llite olika affärer och jag köpte ett par skor och nagellim :)




Klacken är kanske 5-6 cm


När jag kom hem åt jag och sen ville jag testa nagellimmet om det va bra. Tog bort tejpen på tummen (gelen håller på att lossna) osså röck jag bort tejpen och hela gelen lossnar och jag ser mina egna naglar. Tur att jag köpte nagellim tänkte jag för mig själv! och tur att jag ska göra om dom nästa Söndag :))






//sanna

Snart läggdags!

Snart måste jag nog lägga mig, börjar bli trött! Men innan det måste jag hinna bädda rent och fixa tills imorgon. Har nyss ätit glass, jättegott! Ska till skolan imorgon, även fast jag inte kan äta riktigt än för tandställningarna. Men får försöka! Annars missar man så mycket i skolan.

//Camilla

Städdag!

Idag har varit en riktig städdag! Camilla och jag har rensat våra garderober så att vi hittar nåt, haha. Hittar typ aldrig nåt man kan ha på sig, så nu är det mycket bättre! :) Sen ska vi även bädda rent och så. Skulle även damma och dammsuga, men det har jag inte orkat.. Får bli en annan dag!

Imorgon är det skola igen. Den här veckan kommer säkert gå lika fort som den förra. Man hinner inte med nåt, haha. Sen så ska Camilla och jag följa med Sanna till skoaffärn och klädaffärerna här i byn :).

Camilla har även målat mina naglar idag! Det behövdes verkligen, hehe. Skulle bli som en korsett var det meningen, men vi kom på att jag har för smala naglar, så det ser ut som en tärning istället... Men det blev lite häftigt det med ;). Kommer bild på det imorgon :).

Fick hem dom nya kläderna från Ellos idag med! :) Så dom kommer det också bild på imorgon.. xD och på kläderna Camilla och jag köpte i Gävle xD. Sen kanske det blir en dagens outfit med, vem vet? ;).

// Jessica

19 September

Idag vaknade jag vid 12 men var fortfarande jättetrött haha. Jag lade mig vid kvart i 4 hehe. Sen gick jag och duschade och min bror frågade mig om jag ville spela lite xbox för han har precis köpt det haha. Var jättekul men jag va lite "vinglig" jag skulle gå åt ett håll men jag råka skjuta xD Fast vi spelade kanske i typ 3 minuter. Han skulle iväg till Bollnäs och köpa fler spel :P


Idag har jag bara haft mjukisbyxor och en tröja, det är liksom slappar söndag igen =)
osså har jag spelat sims hela dagen :P
Senare ska jag följa med mina föräldrar när dom ska rösta tror jag. Ska bara se och vill följa med för att göra nånting idag och inte bara sitta inne :P



//sanna

Nu är det....lördagsmyyys

Känner mig otroligt fin. Har den där stora t-shirten på mig som jag köpte idag som jag ska sova i och kollar på Notting hill. Älskar Hugh Grant! Han är så sjukt bra i alla filmer han gör. Älskar music and Lyrics och love actually. Han gör alltid så mysiga filmer med lite humor och kärlek i hihi :)
Till filmen äter jag massa frukt och dricker troccadero :)







(Update): haha oj va läskigt. Efter jag publicerade det här inlägget så visade de på reklamen att imorgon kväll så visas Music and Lyrics på 3an xD





//sanna

Bollnäs

Idag har jag varit i Bollnäs hela dagen :) Köpte inget roligt, förutom en skrivbordstol och sen så köpte jag bara en stor tröja (helt vanlig t-shirt, knäpper kort på den ikväll när jag ska ha den) och jag ska bara sova i den :P








Hittade inga skor idag heller.. Jessica och Camilla kunde ju inte följa med mig på byn igår och titta efter höstskor för Camilla var sjuk. Så vi ska kanske gå nästa vecka och titta :) Jag vill ju helst ha halvlånga skor med lite klack men som jag kan gå med i skolan hela dagarna!





//sanna

Cellbes

Som Jessica skrev så har vi glömt lägga upp bilder på nya väskan och hennes skor. Har inte haft tillfälle att använda dem än, men det blir nog snart!


Jessicas skor :). Jag skulle också ha använt dem om det inte hade varit 4 cm klack ;) och hon måste lära sig gå i dom, haha.



Älskar den röda färgen! Men än så länge är väskan så stel så den är obekväm att ha på axeln, så måste börja slita lite på den, hehe ;)

//Camilla

18 September

Hejsan! Idag kommer bli en lugn dag. Jag börjar bli förkyld och Camilla har fortfarande ont i munnen. Ska försöka vila så mycket som möjligt tills på måndag. Ellospaketet vi beställde har kommit, så mamma ska hämta det antingen idag eller imorgon.

Märkte nyss att jag inte laddat upp nån bild på mina nya vinterstövlar och den röda väskan från Cellbes. Kommer bilder senare under dagen :).

Sen ska jag och Camilla knäppa nya kläderna från Gävle också. Blir mycket kläder nu, haha. Sen ska vi nog beställa från Halens med... xD. Fanns så snygga kläder där!

Vi börjar bli lite dålig att ladda upp bilder här på bloggen.. Får bli ändring på det! Sen så SKA vi fota fler dagens outfit, det har jag sagt förr, men glömmer alltid bort det, haha.

// Jessica

17 September

Hej! Dålig uppdatering idag.. Camilla var hemma från skolan idag. Så hon kommer inte att blogga nåt idag. Just nu sitter hon här med mig och läser några bloggar och lyssnar på Rix FM. Ska nog snart sova... Sov när jag kom hem från skolan, ändå är jag jättetrött nu! Håller nog på bli sjuk.. Magkatarr har jag kanske också.. kul!

Tidigare idag skulle Camilla och jag kolla på Camp Rock 2 som hade premiär, men tyckte inte det var så bra, så kollade på idol istället ;).

Imorgon vet jag inte vad som händer, men det är väl sånt som märks!

// Jessica

Ambulans!!

Satt här osså såg jag ett ljus komma utifrån och då kollade jag ut och såg nån konstig skåpbil som stannade vid grannen och sen kollade jag noga och såg att det va en ambulans. Sprang ner och sa det till mamma och pappa, sen stod vi i köksfönstret och kolla på och såg att dom ledde ut en av dom (vet inte vad hon heter) och sen åkte dom iväg. Han, Anders tror jag han heter stannade hemma eftersom dom har en son på typ 5 år eller nåt. Vet inte så mycket om just dom. Dom bor inte bredvid oss och inte mittemot. Dem bor liksom snett mittemot om ni fattar? haha

Hoppas hon snart blir bättre!



//sanna

Skottkärrerace!

I onsdags så hade vi skoljoggen plus aktivitetsdag och då tävlar man klass mot klass. Vi kom 5a ;), Bland annat så fick de 5 starkaste skjutsa de 5 lättaste i klassen. Det var jättekul att bli skjutsad, haha! Och sen gjorde vi en massa andra aktiviteter också, men det var bara en till som var rolig, den hette "plankan". Det gick ut på att hela klassen stod innanför ett snöre format som en triangel, sen så skulle två stycken hålla i en planka i typ midjehöjd och så skulle man kliva upp på den och hoppa ner på andra sidan på så kort tid som möjligt. Hade varit kul om nån hade knäppt kort, hehe ;).

Nu har jag så ont i tänderna så jag har svårt att prata, och ännu svårare och äta. Vet inte hur jag ska göra imorgon i skolan. Jag ska ju egentligen ha gummisnoddar längst in, men jag kan knappt sätta i dom så får nog strunta i dem efter lunchen, hehe.


//Camilla

Gävle!

Idag var Camilla och jag i Gävle hos tandläkarn! Jag fick en ny båge och så, och Camilla fick räls på nedertänderna och gummisnoddar på tänderna längst in. Ska dit igen 11 November.

Var tvungen kliva upp halv 7 idag. Lite jobbigt, men det fick gå ändå. Kom hem strax efter 4. Mormor och morfar skjutsade oss och väntade sen medan vi gick i massa klädaffärer, haha. Det var väldigt snällt tycker jag. Men nästa gång ska vi nog åka tåg, får hoppas att vi kommer ihåg hur man går då ;).

Hittade inte så mycket idag, blev 5 tröjor tillsammans. Bild kommer nog om nån dag :).

Kollade precis på idol. Vad bra alla är!

Nu ska jag bara ta det lugnt och snart sova. Skola mellan 8.30-13.10 imorgon.


// Jessica

Skolfoto

Imorgon blir det skolfoto halv 9 och min klass, 9a ska ha hel svarta kläder, nån reflexväst som vi fick på ett studiebesök för ett tag sedan och sen några jättefärglada olika färger på mössorna och sen ska vi säkert ha nån stor skylt som det ska stå nåt roligt på haha :P
Eftersom fotografen hade några klasser att fota idag med så va han i kapprummet på rasterna och tog lite olika kort. Bla på mig och Jenna haha. Han frågade om vi ville vara med och då sa dom andra nej men jag och Jenna ville vara med haha :P



//sanna

16 September

Idag slutade vi halv 2 som vanligt på torsdagar, när jag skulle hem spöregnade det och även fast jag hade paraply blev jag genomblöt..på ryggen haha.
Har inget annat roligt att blogga om faktiskt.. imorgon ska jag, Jessica och Camilla till lite olika affärer här i byn. Jag tänkte köpa ett par fina höstskor :D
Testade ett par fina höstskor som jag ville ha förra hösten men köpte dom aldrig och nu är det många som går i liknande skor så då måste jag till skoaffärn och titta om det finns några som liknar på dom från höstas :)

Såhär såg dem ut:






//sanna

15 September

Har inte hunnit bloggat nåt den här veckan. Har haft fullt upp med läxor m.m I måndags skulle tex SO inlämningen vara klar, igår kväll pluggade jag, kollade på mcleod's döttrar, pluggade. Syrran och hennes lilla pojk kom och hälsa på och sen....pluggade jag. Hade nämligen ett kemi prov/test idag. Som tur va så var det bara 5 frågor men på pappret vi fick hem och öva på så var det typ 20 frågor. Lite onödigt kan man ju tycka!

Nu tittar jag på idol och har VÄLDIGT ont i vänstra armen. Jag,mamma och pappa åkte till läkarstationen strax efter 3 och vi fick sprutor inför våran Egypten resa den 15 Oktober. Jag är livrädd för sprutor och jag fick tårar i ögonen där inne där vi tog sprutorna och var otroligt nervös innan.

Men nu ska jag fortsätta se idol ;)


På fredag ska Jessica och Camilla följa med mig till skoaffärn här och då tänkte jag köpa ett par riktigt fina höstskor som jag har velat ha sen förra året haha. Hoppas det finns några kvar sedan dom tog fram dom i år. Jag fick ju 600 sammanlagt av min syster och min ena bror för 10 dagar sedan när jag fyllde år och sen ska jag få 300 till av mamma och pappa för månadspeng :P

Men 300 behöver jag för att fixa nya naglar och sen behöver jag 50 kronor till den nya Elle tidningen och sen säkert nå mer haha. Hoppas mina pengar räcker till allt! =)




//sanna

14 September

Hej! Sitter nu och kollar på idol med Jessica i hennes rum. Har inte hunnit blogga tidigare. Gick i skolan från 12.30 (hade inställda lektioner före, skulle egentligen börja 8.05;) ) och gick till kvart i 4. Gick då och handla lite åt mamma, i spöregnet hehe, för hon var sjuk idag.

Sen när Jessica och jag kom hem så åt vi, sen somna vi, hehe. Även om vi klev upp vid 10 idag! Var ganska jobbigt i skolan.

//Camilla

Inte bra!

Min förkylning börjar bli värre igen! Höll på att bli frisk i förrgår, nu blir det värre igen. Inte bra!

Idag var det meningen att Camilla och jag skulle vara med en kompis, men hon hade inte tid och mådde inge bra, så det blev inge, haha.

När vi va och hälsade på våran moster så fick vi låna hem morfars kamera så vi kunde se bilderna från våra släktingar i Kumla. Alla hade blivit jättestor! Sparade dom på ett USB, kan vara kul att ha ;).

Kollar nu på Ullared, tycker det är jättekul att se! Lite synd bara att det är Biggest loser och halvt ton tonåring samtidigt.. Men men, sånt man får ta!


// Jessica


13 September

Hej! Har inte blivit något inlägg tidigare idag. Har inte hunnit. Gick i skolan till 2 ungefär, sen vänta jag och Jessica med Alice och Jessy när de vänta på bussen :).

När vi kom hem så somna vi, såklart! xD Sen så åkte Jessica, mamma och jag till våran moster och skulle beställa från jultidningar. Hittade inte så mycket som jag ville ha men.. Sen så gick mamma, Jessica och jag ut med Simba på deras gård för våran moster satt och åt. Så mamma började springa fram och tillbaka på gården med Simba, tyckte hon va jättekul och det såg väldigt roligt ut.. xD Sen så orkade inte mamma, så då fortsatte jag och springa och varje gång jag stannade så såg Simba värsta förväntansfull ut för att jag skulle springa igen, haha. Så söt! Riktigt kul var det! Och jobbigt också, haha. Nu har jag fått min träning för den här veckan..! Men man skulle få väldigt bra kondition om man skulle springa så varje dag i alla fall!

//Camilla

Angreppet på Pentagon

Sitter och kollar på Angreppet på pentagon just nu, Det hände ju samtidigt som flygplanen krachade i world trade center för 9 år sedan. Det a ju 4 flygplan som störtade den dagen. Men tidigare kom Adrian och min syster och då har dom varit här typ hela dagen. Nyss plattade min ena bror mitt hår och han gjorde det värsta "fluffigt" och sen kammade jag ner håret, då kom min bror in och sa: men sådär platt ska det ju inte va. Så gick han till min spegel, ruffsade till sitt eget hår och sa: så hät ruffsigt ska man ha. Osså gjorde han en fjortispose haha xD

Men nu ska jag fortsätta titta lite, gå in på bloggar och sen ikväll innan jag ska sova så ska jag väl träna på denna veckas läxor..




//sanna

Beställt från Ellos!

Nu har Jessica och jag precis beställt från Ellos! Blir äntligen lite nya kläder nu då! Plus att vi ska till gävle på torsdag. Jag kommer få två tandställningar till! Jippi.. Sen så ska vi i alla fall shoppa! :) Det är det bästa med att åka till tandläkarn, haha.



Det blir nog så att jag missar G-Force ikväll. Känns som att jag har för mycket saker som jag borde hinna med att göra! Förhoppningsvis går den fler gånger.


//Camilla

Bilder från igår!

Här kommer lite bilder från igår. Blir bara bilder på Camilla och mig, vet inte om jag får lägga ut på Alice, hehe.


Camilla :). Alice var jätteduktig på att locka hennes hår! Det tog typ 1½ timme, haha.


Jag. Det tog rätt så lång tid att krusa mitt hår också, men inte alls lika länge som Camillas. Kändes det som i alla fall ;).


// Jessica

12 September

Hej! Sitter nu här och lyssnar på musik, har inte gjort så mycket idag. Jag har fått Busted-feber igen haha! Bara lyssnar på dem hela tiden!

Ikväll blir det nog ingen bloggning för mig. Ska kolla på G-force vid åtta, sen så ska jag försöka lägga mig tidigt!

//Camilla

The Proposal

Hej! Hade jättekul hos Alice idag! :D kommer väl kanske lite bilder imorgon :)

Nu ska Jessica och jag kolla på The Proposal. Den går på tv1000 nu så bloggar mer sen!


//Camilla

9 år sedan..

För 9 år sedan idag hände något tragisk som ingen kommer att glömma. Flera tusen oskyldiga dog i World Trade Center. Jag är 15 nu så jag minns inte alls nånting om den här dagen. Jag har ju alltid vetat vad som hände men har inte riktigt kommit ihåg att jag såg något på tvn. Nu hoppas jag verkligen inte att något sånt här kommer hända igen. Den yngsta som dog där inne var 2 år och den äldsta var 85 eller 80 tror jag :(
Det finns 3 filmer om det här, hoppas en av dom går på tvn ikväll. Nån som vet?














//sanna

11 September

Hej! Just nu sitter Camilla och jag hos Alice! :) Hon är och äter nu, så passade på att blogga lite ;)

Hon håller på att locka Camillas hår, sen ska hon krusa mitt, så får se hur det blir senare!

// Jessica

vet inte var jag ska ta vägen!!

Har precis gjort klart SO läxan, tog en timme igår och cirka 2 timmar idag.. Och i skolan idag har vi fått ännu mer läxor. woho!! (eller inte)
Orkar verkligen inte nu! Om inte jag hade fått en sån där bok kalender när ag fyllde år i söndags så har jag inte kunnat skrivit upp vilka läxor som är till vilka dagar och så. Då hade jag aldrig kommit ihåg alla!

Imorgon kanske en kompis kommer hit och vi ska nog se på film :) hon har aldrig varit här förut så det blir nog kul :)

Nyss så läste jag lite bloggar om blivande mammor eller en som fick sin dotter för 2 veckor sedan. det fick mig att verkligen längta efter ett barn, sen tänkte jag: hmm.. undra var jag skulle ha spjälsängen här i mitt rum.. jag blev helt insatt i hur jag skulle vilja att det skulle vara och allt sen kom jag på mig själv och sa: men hallå! shit jag är bara 15.
Egentligen borde jag kanske inte tänka på att jag vill ha barn men det har jag tänkt sen jag va typ 13 och ännu har inte en unge ploppat ut? ;) närå men det klart jag vill vänta tills jag är åtminstonde 23-24. Jag vill ju ha ganska många barn så jag vill ha minst 2 innan 30 haha.





//sanna

Café och shopping!

Idag efter skolan så gick Camilla, Madde, Alice och jag och fikade på ett café som finns här! Riktigt mysigt var det. Har inte varit där på över ett år. Var egentligen meningen att vi skulle äta pizza, men vi ville hellre fika ;).

Efter vi hade fikat så kom Maddes mamma och hämta henne, så Alice, Camilla och jag gick in på Linnéas och sen på en scrapbookaffär som de hade rea på. Där hittade äntligen Camilla en "dotting tool" till naglarna, haha. Hon har letat det i typ alla sminkaffärer vi kunde hitta i Gävle, och så finns det i en scrapbookaffär i den byn vi bor i, haha. Sen insåg vi att Alice buss skulle gå vilken sekund som helst, så hon lämna pengar till det hon skulle köpa och sprang till bussen så fick Camilla och jag ta sakerna och betala, haha. Men jag hann springa lämna det till henne innan bussen kom. Det såg säkert ut som att jag försökte springa ifrån bussen för den kom liksom bakom oss, haha.

Och imorgon så ska Camilla och jag till henne! :) Då ska hon prova locka Camillas och mitt hår, det funkade ju inte när vi försökte, haha. Undrar vad vi gjorde för fel? ;)


// Jessica

10 september

Hejsan! Idag fyller morfar år, så grattis till han!

Idag har varit en ganska lugn dag. Gjorde inte så svåra saker på skolan. Men nu har vi fått i "läxa" att knäppa 3 kort på samma motiv, men vid 3 olika tidpunkter. Måste försöka komma ihåg det på söndag, hehe. Är inte hemma imorgon, ska till Alice då! :)

Siiter nu och kollar på idol, blir väl kanske fler blogginlägg efter idol har slutat!


//Camilla

Seegt!!

Idag har varit en väldigt seg dag. Kändes som att tiden gick jättesakta! Slutade kvart i två, och då väntade vi med Alice på hennes buss. Kom hem, åt, kollade på tv och sånt. Nu har jag precis duschat och kollar på 2½ men. Väntar även på att idol ska börja! :) Tyckte det såg ut som att Sebastian Krantz ska vara med på vinjetten igår :s

// Jessica


tråkig dag

Idag var en väldigt tråkig dag, även om vi började 9.40. Först var det matte, då skulle vi bara ria grafer på en miniräknare. Sen hade vi gympa, var ganska kul, hade orientering :). Sen hade vi CAD.. Var inte så kul de heller. Men nu är det i alla fall bara fredag kvar! Veckorna går så fort nu.

Idag har jag inte gjort så mycket efter skolan. Mådde inte så bra. Bara frös hela tiden. Mår fortfarande inte så jättebra men det är i alla fall bättre nu.

//Camilla

9 September

Väntar på att min pappa ska duscha klart så han kan hjälpa mig med SO läxan hehe. Det måste vara klart på måndag och jag börjar få panik för jag inte har börjat och jag fattar ingenting! Inte vill jag hålla på med det på helgen så mycket heller liksom!

Senare kanske jag, min pappa och min bror (som bor hemma) åka till Bollnäs till min syster. Men det är inte säkert ännu. Sen måste jag hinna duscha också helst innan vi åker slipper jag göra det typ vid 9. Och sen måste jag träna litegrann på engelskan som vi har till imorgon. Busy busy!!








//sanna

Gina Tricot

Kollade runt lite på Gina Tricot's hemsida nu i reklamen på idol och hittade detta.


249 kr.



Jättesnygg jeanstunika! 249kr den med.



Snygg tröja för 199kr.

Måste försöka leta dom här sakerna den 16e då Camilla och jag ska till Gävle!


// Jessica


Dagens




Igår kunde jag inte skriva mer än det jag skrev innan jag skulle till min syster. Efter skolan igår kollade jag på McLeod's döttrar och sen åt jag. Sen gjorde jag fysik läxan och min pappa hjälpte mig. Och sen vid 18 tiden åkte vi till min syster och kom hem vid 9. Träffade Adrian och han var jätterolig och hur söt som helst (som vanligt) Han har en sån där gåstol och nu ställer han sig upp i den och tar saker som ligger på soffbordet haha :)
Men sen när vi kom hem så duschade jag och sen satt jag vid datorn och spelade sims hehe







//sanna

Städat ur garderoben!

Ursäkta för att jag inte har skrivit så mycket. Men jag har tid med varken kolla bloggar eller skriva på bloggen. Jag har fullt med läxor + massa saker att göra här hemma. Vi har en SO grej som måste vara inlämnad på Måndag, sen har vi en fysik läxa som måste vara klar nästa fredag. På fredagen som kommer har vi massa engelska ord (som inte gör mig något eftersom jag kunde alla redan när vi fick dom..) Så då frågade jag våran engelska lärare om jag fick öva på alla ord på sidan istället för 15 ord som vi fick från början. Jag vill ju ha lite utmaning iallafall haha :)
Sen har vi franska ord till nästa onsdag. Då måste vi kunna massa franska ord och så. Sen har vi säkert något mer som jag har glömt hehe.
Inte nog med det så har jag haft huvudvärk nästan varje dag den här veckan förutom på Måndag.. Och läxorna är jättesvåra! man måste leta på massa olika sidor på internet för att få fram en enda hel och bra läxa som jag kan lämna in.



Men idag när jag kom hem från skolan tittade jag på 2a säsongen av Mcleod's döttrar. tror jag såg 4 avsnitt. 1 avsnitt är cirka 40-45 minuter :P Sen har jag bara städat ur min garderob, tagit bort kläder jag inte använder längre. Sorterat strumpor så de inte har nå hål och sen har jag torkat inne i garderoben.

Även fast jag tog bort ganska mycket plagg så är det fortfarande väldigt mycket i garderoben haha xD


en stor hög att rensa igenom

Men ändå så finns det lite kläder kvar i garderoben..




//sanna

8 September

Hejsan! Slutade skolan vid halv 2 istället för 2 :). Var ganska kul idag, även om vi inte gjorde så mycket. Imorgon börjar vi 9.40! Skönt.

När Jessica och jag kom hem så var det meningen att vi skulle städa våra rum, men vi orkade inte, hehe. Får väl göra det någon annan gång då! Har typ inte gjort nästan nåt sen jag kom hem från skolan, bara virkat och kollat på film. 

Det blir väldigt lite inlägg per dag nu, men när Jessica och jag köper en stationär kommer det nog att bli fler!


//Camilla 

Rolig dag!

Idag har varit en rolig dag i skolan, fast vi gick till 4. Vi började med foto A och då letade vi bilder på internet. Sen hade vi fysik och då räknade vi massa uppgifter. Låter jättetråkigt, haha, men det var jättekul när man mest sitter och skrattar hela tiden ;). Sen hade vi svenska och engelska. Då satt vi mest och diskuterade en text, och sen letade vi en nyhet på internet som man ska prata om sen. Efter det hade vi musik. Då har vi massa rytmik övningar nu. Så alla blev jättesvettig, haha. Sprang runt i cirklar och hoppade framåt, klappa händerna osv. Riktigt kul, nästan ett gympapass ;).

När vi slutade stannade Camilla och jag med Alice och väntade på hennes buss. Har blivit en vana nu, haha. Sen när vi kom hem dammsög vi våra rum. Snacka om att jag är otränad. Jag fick jätteont i magmusklerna bara av att dammsuga, haha! Sen har jag ätit, läst och duschat och kollar nu på idol! Så måste fortsätta kolla nu!


// Jessica

Modellsommar

Hej! Idag läste jag ut en Modellsommar, en bok av Paulina Porizkova, riktigt bra var den! De som inte har läst den borde göra det! 

 

 

 

//Camilla


7 September

Pappa har precis hjälpt mig med fysik läxan (ännu inte klar!!) gjorde det igår också och nu ska vi till min syster. Måste gå :)



//sanna

18 grader!

När Camilla, jag och Madde kom hem till oss idag efter skolan så var det 18 grader ute! Jättevarmt ju, man kunde knappt ha jackan på sig.

Nu sitter Camilla och jag här och äter äppelpaj och kollar på Biggest Loser. Imorgon blir det en lång skoldag, går nämligen till 4. Sen på kvällen ska Sanna, Camilla och jag gå ut och gå! Sen blir det att kolla på seriestarten av Idol! :)


// Jessica 

Äppelpaj!

Hej! Idag i skolan började vi med programmering. Det var ganska kul men inte lika kul som förra gången. Sen hade vi fysik. Madde, Jessica och jag skratta åt en sak så det nästan sprutade tårar ;) men det var i alla fall jättekul! Inte själva fysiken då, utan det vi skratta åt xD Sen hade vi matte, var helt okej, sen hade vi CAD, också helt okej.

Sen efter skolan så följde Madde med Jessica och mig hem :) Satt mest och prata. Sen när Madde åkte hem så sjöng Jessica och jag lite singstar :) va ett tag sen sist!

Alldeles nyss bakade jag äppelpaj! Ska äta det när pappa kommer hem :).


//Camilla

6 September

Dagarna bara går och går. Snart är det liksom vinter och det känns som typ förra veckan Jenna och Kajsa kom hit och sov över för att det var skolavslutning. Det går jättefort men det är ganska bra för mig eftersom jag vill börja mitt liv och flytta härifrån!



Men iallafall..
Märkte nu att ett av mina favoritband (The Saturdays) skrev ett email till mig igår och skrev grattis och sånt :D
Så tänkte jag, först Tom i mitt andra favoritbands mamma skrev liksom grattis till mig och nu The Saturdays!! galet haha :))



Tom's mamma skrev Grattis till mig igår på Twitter :))

Och The Saturdays skrev ett email till mig och grattade :D






//sanna

Happy birthday to me(?)

Idag fyller jag år!!! woho! närå men imorse vaknade jag runt halv 12. hade klockan på det så att jag inte skulle sova när min bror och syster kom haha. Klädde på mig så kom min mamma till mitt rum och sa grattis och kramade mig. Sen öppnade jag presenter. Fick Prom night (dvd) The Uninvited (dvd) Remember me (dvd) the sims 2 året runt och h&m :) sen fick jag en rutig skjorta som jag va med och köpte igår samtidigt som ett brunt läder skärp. Sen fick jag en orchidee. Har jag sagt hur mycket jag älskar orchideer?? hehe
Sen kom mina syskon och jag fick 300 av min syster och 300 av min ena bror. Sen har jag väl inte fått så mycket förutom grejerna jag har fått av mina kompisar haha :)

När jag loggade in på Facebook och Twitter fick jag väldigt stora överaskningar. jag har nu fått 48 (tror jag) gratulationer på facebook av massa folk sen fick jag några på twitter. + Tom i mcfly's mamma skrev grattis till mig!!! jag höll på att dö när jag läste haha :D


Min tårta :)






Tack jessica och Camilla för presenterna igår :D
haha, jessica och camilla var med igår då jag precis blev 15. Jag fyller 3 minuter över 12 på natten och dom gick hem typ vid halv 1 =)




//sanna

Förkyld

Hejsan! Det börjar bli lite dålig uppdaring här i bloggen, men det måste det bli ändring på! Jag har varit förkyld rätt så länge nu, och trodde det började bli bättre, men nu är jag jätteförkyld igen! Så nu orkar jag inte sitta vid datorn lika mycket som förut. Ska läsa bloggar nu, kolla minoutfit, äta nåt, duscha och sen gå och lägga mig och få se om det blir bättre tills imorgon. Det hoppas jag verkligen att det gör, för det är jättejobbigt!


// Jessica

5 September

Hej! Idag fyller Sanna år!! :D Så grattis till henne!^^

Har inte kunnat blogga nåt idag, har varit i stugan hela dagen. Vi firade morfar för han fyller år snart :). Jättefint väder idag även fast det är september! Lite ovanligt, höhö. Hoppas det fortsätter så här hela hösten.

Blir nog inte så mycket mer blogginlägg idag. Ska leta något att äta med. Vi åt som en sen lunch i stugan, och sen åt vi glass och tårta! Lite mäktigt blev det ju..

Nu är Simba 15 veckor. Hon har växt ganska mycket sen jag såg henne sist!


//Camilla

Grejer!

Var till Borlänge, Kupolen idag och shoppade lite :)
det enda jag köpte var en rutig skjorta, ett skärp, en kalender (bok) och dom ska jag få i present eftersom jag fyller år imorgon. :) osså köpte jag en svart sån där väska som man har idrottskläderna i.  sen köpte jag en nagelfil som det va flera sidor på såhär:





Och ett nagellack, fast det är lite speciellt:


Först målar man på vilken nagellack som helst, vilken färg man vill. Sen väntar man i 4 minuter..

Sen stryker man på det som jag köpte, sen väntar man i cirka 30 sekunder och då efter ser det ut såhär....

Sen kan man till exempel ta silver under, vänta i 4 minuter sen stryka på det svarta och sen vänta i 30 sekunder och så är det silver/svart jättehäftigt :D längtar tills jag kan testa och se om det funkar :)






Snart kommer Jessica och Camilla och firar mig så då ska vi se film och så :D ska nog börja fixa i ordning nu :)





//sanna

Naglar

Så här ser mina naglar ut nu. Ganska enkelt, men tar ganska lång tid. Hade ett halvgammalt vitt nagellack så det förstörde alltihopa men det får duga ett tag ;)


Det gröna nagellacket fick Jessica och jag i födelsedagspresent av Sanna :)

Var egentligen meningen att jag skulle måla Jessicas naglar också, men de får bli en annan gång :)


//Camilla


4 September

Hejsan! Idag klev jag upp klockan 10, för det var meningen att vi skulle på Erikshjälpen. Men vi orkade inte, så vi struntade i det, haha. Sen åkte mamma och hämta Cellbes paket. Bootsen satt inge bra så dom måste vi skicka tillbaka. Men koftan, stövlarna och väskan behåller vi.

Sen så har jag inte gjort något speciellt idag, vilat mest. Vill ha bort förkylningen nu! Plus att jag har världens träningsverk från i torsdags då vi hade gympa. Gjorde först massa övningar, sen så spelade vi 4 tjejer tennis. Jättekul var det, men vi fick aldrig igång nåt spel, hehe. Dagen efter hade jag ont precis överallt, även i högerarmen fast jag sköt med vänster! xD. Det är väl sånt man får räkna med när man är otränad ;).

Här kommer i alla fall en bild på koftan som vi köpte.



 Stövlarna och väskan har vi inte fotat än, så dom kommer upp någon annan dag.


// Jessica

Nelly.com

Fick ett nyhetsbrev idag från Nelly.


Den här snygga klänningen var med där, bara 329 kr!


Min klocka är för liten så jag måste ha en ny. Den här skulle vara perfekt! 995 kr.


 
Dom här tyckte jag var jättesnygg! Synd bara att jag redan har köpt boots, hehe. Mamma ska hämta paketet imorgon! :)


// Jessica

Favoritlåtar

Här är några av mina favoritlåtar just nu. Kan inte ta för alla, då skulle inlägget bli för långt ;)


Dave Days & Kimmi Smiles - Olive You



Jimmy Jansson - Det enda jag vill




//Camilla

Fredag

Hej! Nu sitter Jessica och jag här och äter godis. Mamma hade inte köpt något så får äta lite halvgammalt, hehe.

Idag i skolan började vi med foto A. Ganska kul var det. Sen hade vi svenska, lite långtråkigt, men det gick väl. Sen hade vi Programering A som sista lektion. Det är riktigt kul. Plus att Madde, Jessica och jag var bäst ;). Vi hann klart med 3 uppgifter före alla andra, men man skulle egentligen bara göra två. Läraren var "mäkta imponerad" av oss, haha. Han såg väldigt förvånad ut när vi blev klar med sista uppgiften på två minuter, det skulle vara överkurs för oss xD. Men är man bäst så är man, höhö ;)

Efter att resten av klassen hade slutat så kom Alice hit ett tag medan hon väntade på bussen. Då satt jag och målade naglarna, men det visade sig att nagellacket jag använda var gammalt så allt blev förstört så jag var tvungen ta bort allt -.-' Så jag ska måla imorgon istället :p

//Camilla


Busy weekend

Om cirka en halvtimme kommer Jenna och Kajsa, då ska vi kanske hyra film om dom inte gjort det redan xD sen ska jag kanske öppna paket och sen ska vi se på filmen och mysa :D skräckfilm såklart ;)
Imorgon ska jag till borlänge ett tag, pappa ska släppa av mig och mamma medans pappa är på biltema som är lite längre bort där. Så då kanske jag shoppar litegrann :P sen på kvällen kommer Jessica och Camilla och då ska vi också se film :)
Sen på söndag när det är min "riktiga" födelsedag så kommer min syster, Adrian, min bror och kanske hans flickvän hit så då ska vi fira min födelsedag då :)

Men nu måste jag gå och ställa ordning!




//sanna

3 September

Idag var det en väldigt lång dag i skolan, från 8.05 till 15.15
Först hade vi Franska (som faktiskt va väldigt rolig för en gångs skull, hade bra humör och jag hade rätt varenda gång jag frågade läraren om det var rätt haha) sen hade vi Hemkunskap, va också kul. eller ja det va ganska okej, man bara satt och prata om året och sånt. Sen hade vi lunch, sen biologi som va kul också. Vi fick några "plattor" med typ järn, zink och sånt där så skulle vi skriva upp vad vi såg, hur den kändes och allt sen skulle vi gissa vad det var. Det var 6 stycken olika metaller. Sen hade vi matte. Det var det tråkigaste på hela dagen. Vi gjorde en diagnos så matte lärarn skulle se var vi va liksom. Sen musik och då kollade vi på en film som var typ en dokumentär eller musik dvd grej, det var storbritanniens bästa rock band, så fick man höra lite och dom berättade om några låtar :)
Sen till sist Engelska och det va ju såklart det roligaste (det tycker jag jämt). Vi fick höra den där låten airplanes ite grann och sen eftersom den låten är skriven om 11 September 2001 så pratade vi om det, våran engelska lärare hade med en tidning som var från dagen efter och då stod allt bara om det och inget annat. Det var aftonbladet. Så då fick vi bläddra i den och titta och så. Det var en jättehemsk bild som jag nästan grät så fort jag fick syn på.. Det var massa folk som hoppade ut genom fönstrerna för dom ville hellre hoppa och dö så än att kvävas till döds av elden som brann inne i World Trade Centre. Så på bilden såg man massa folk hoppa ut och falla mot sin död :(


Sen läste vi nån text om det och fick några glosor.














//sanna

Fruktdags

Hejsan! Har varit en rätt så bra skoldag idag. Började inte förrän 20 i 10! Var meningen att Alice skulle komma strax efter 8, men hennes pappa skulle prata med en massa folk, så hon kom inte förrns 9, haha.

Efter skolan gick vi som sagt till sminkbutiken i byn vi bor i. Där köpte Camilla och jag en mascara, ett puder och två nagellack, ett guldglitter och ett gult! :) Fotade inte dom, men kanske kommer nån annan gång.

Sen efter vi hade varit där så satte vi oss inne i vardagsrummet för att kolla på tv. Blev så trött så vi somnade i soffan, haha. Lite trångt kan man ju säga ;).

Vaknade klockan 17 när vi skulle äta. Nu ska vi vara lite duktig och hämta vindruvor och kiwi!


// Jessica

2 September

idag slutade vi skolan vid halv 2, hade idrott sista timmen och sen gick jag, Jessica och Camilla iväg till ett ställe där dom säljer smink och leksaker och sånt. Men dom ska sluta sälja smink och sånt och bara sälja leksaker så vi var dit för dom har utförsäljning och jag köpte två nagellack :)



Genomskinligt och vinrött




Nu ska jag göra en SO läxa som är till vecka 37.. eller iallafall börja på den. Vi ska välja två olika frågor som man är intresserad av från valet. Sen ska man ta reda på vad alla partier i riksdagen säger om just dom frågorna.






//sanna

Prata ut!

Igår trodde jag att jag var mycket mognare än resten av min klass (eller iallafall vissa) och nu vet jag. Blir så trött av att jag får göra allt jobb och alla andra står och skrattar och säger saker som "haha, sanna verkar ha det jättekul" och jag står där med ryggen mot och diskar, (stod i skolans kiosk idag)och min kompis som jag stod i kiosken med inte hjälper mig, bara står där och pratar och är ganska taskig.
Det värsta är att dom som skrattar är mina vänner. Blir så jäkla trött på alla som håller på så. Beter sig som någon helt annan när dens kille eller när kompisarna kommer.






//sanna

Armband

Ikväll gjorde jag och Jessica egna pärlarmband! Riktigt kul och enkelt.


Pärlorna är från Dollarstore. När vi åker dit nästa gång måste vi kolla om det fortfarande finns kvar pärlor :).


//Camilla


1 September

Hej! Har alldeles nyss varit ute på en promenad med Sanna och Camilla. Vi gick 40 minuter som vi brukar, men det kändes mycket kortare, haha. Vi hade jättemycket att prata om! Och så kanske det blir bio på lördag :).

Idag började vi inte förrns 5 över 9, vilket var väldigt skönt. Då hade vi två timmars fysik, hehe. Sen lunch på engång och sen svenska och engelska. Hade svenska på båda för vi hade engelska på båda igår. Skrev ett referat om orangutanger, haha.

Sen slutade vi 14.00 och kom hem och fika lite. Sen la jag mig och läste och somnade som vanligt, haha. 

Nu sitter jag här på Camillas laptop och tänkte blogga lite snabbt. Sitter och lyssnar på en gammal skiva. Hade totalt glömt den, hehe. Ett plus är att Brian McFadden är med ;).



// Jessica 

RSS 2.0