Nelly.com

3 snygga från nelly.com!



279 kronor


159 kronor.


299 kronor.


//Camilla

31 augusti - Måndagens outfit


Tröja - Kappahl
Jeans - MQ
Halsband - JC
Klocka - Konfirmationsspresent
Ring - Åhléns


// Jessica

Bonprix.se

Såg nyss att jag hade fått nyhetsbrev från Bonprix.se och hittade några snygga tröjor där!


79 kronor.


249 kronor.


149 kronor.

Så snygga!


//Camilla


30 Augusti

Hej! Nu är det snart september, det är inte klokt så fort tiden går!

Var i skolan idag som vanligt. Hade engelska C idag, det var riktigt kul! Mer typ lära att känna dag. Sen fick vi första läxan för 3e året i gymnasiet ;). Ska bara rätta några meningar, så det ska väl inte vara allt för svårt, haha :).

Efter skolan så kollade jag i nya viasat-tidningen vi fick idag och skrev upp lite filmer jag vill se, så får se om jag kommer ihåg det nu då, haha. Sen satte Camilla och jag oss framför tvn och jag somnade såklart.. Sov i typ en timme, men är ändå trött nu. Var nyss ute och övningskörde med. Provade att parkera, och det gick riktigt bra! :D Så nu tänkte jag kolla lite bloglovin och sen sätta mig vid tvn. Kanske hämta lite glass med, haha ;).

Tänkte lägga upp nån bild på två konstiga fåglar som har varit hemma hos oss nu ett tag, och dom är rätt så ovanlig, och nu har det kommit två tillochmed! :)




Och en bild på en hackspett som Camilla knäppte samtidigt:




// Jessica

Turn The Tide (Cilla Turns)

Hittade den här låten tidigare idag, och sen dess har jag inte kunnat sluta lyssna på den! Åh, den är så bra!



Hoppas det funkar, har aldrig bäddat in ett klipp förut!



// Jessica

Dagens Outfit

Vi åkte inte till stugan och åt. Får göra det någon annan gång :) Det är så mysigt där!

Här kommer i alla fall dagens outfit.


Fattar inte hur det kunde bli mörkt halva bilden och inte halva, men aja. Jessica som har fotat och då kan allting hända ;)
Tröja - Gina Tricot
Linne - Deval
Jeansleggings - MQ (ny)
Armband - Dollarstore





//Camilla

29 Augusti

Hej! Har nyss kommit hem från skolan, har bara hunnit fika och sjunga lite singstar, hehe. Ska alldeles snart ta diskmaskin med.

Det är ju jättefint väder idag! Lika igår med. Fast då var det typ storm i stugan, haha! Ska i alla fall troligtvis till stugan ikväll med. Stannar och äter kvällsmat där och så. Ska försöka fota lite till bilder då också :)

Men än så länge kommer lite bilder som Camilla eller jag knäppte igår!









Senare ikväll kommer nog dagens outfit upp!


// Jessica

Väskor från Åhlens

Åhlens har alltid så snygga väskor, här är två stycken jag precis hittade på deras hemsida!


Kostar 299 kronor styck. Tyckte den svarta var snyggast!



//Camilla

Idag

Idag så började vi med att hjälpa mamma att frosta ur våran frys. Var tvungen bära ner massa kylväskor med mat till matkällan också, haha. Sen så la både Jessica och jag oss och läste. Har börja läst A walk to remember, fast på svenska. Har inte kommit så långt, men än så länge är den bra iaf. Sen hjälpte vi mamma med tvätten, sen övningskörde jag till stugan och Jessica hem. Sprang runt och fotade lite drygt 120 bilder där, haha. Sen hjälpte vi mamma att plocka 5 liter lingon!

När vi kom hem sen så plockade Jessica och jag nästan 4 hinkar med äpplen från våran gård, haha. Sen hoppade vi lite studsmatta för andra gången på hela sommaren! Måste ju passa på att hoppa lite nu innan det blir för kallt och snön kommer, haha. Orkar knappt nånting! När vi var yngre kunde vi vara ute och hoppa studsmatta flera timmar i rad, nu klarar vi knappt en halv minut, haha. Perfekt sätt att träna på ju!

Och alldeles nyss beställde vi lite kläder från Ellos, bland annat den tröjan Jessica skrev om i inlägget under, fast en vit istället. Bilder kommer när vi får hem kläderna :)

Här kommer i alla fall lite bilder från dagen:





Bara för att den här var så somrig så fick den vara med, haha!


//Camilla

28 Augusti - Ellos

Hej! Har inte suttit något vid datorn idag, därav ingen bloggning. Men det kommer lite senare! :) Tänkte bara snabbt skriva att vi ska beställa från Ellos, så tänkte lägga upp lite snygga saker därifrån nu.


199 kronor



149 kronor.



249 kronor.


Funderar på att beställa den i mitten, men får se hur vi gör! :)



// Jessica

Chasing Liberty

Tidigare idag när det mullrade så kollade Jessica och jag igenom vårt smink och hittade en gammal ögonskugga vi inte använder längre. Så vi kom på att vi kunde använda den till ett frankenlack! Så vi provade och så här blev resultatet:





Blev lite genomskinligt, men både Jessica och jag provade att måla över de nagellack vi har nu, och det blev glittrigt, men ingen färg. Men får prova över typ vitt eller rosa så blir det nog snyggt! Synd att vi inte har ett lavendelnagellack. Det hade nog också varit snyggt. Men jag tror faktist att vi ska hälla över mer ögonskugga så det blir lite mer färg i nagellacket :)


Kollade nyss på Chasing Liberty som gick på 3an. En riktigt bra film! Om ni missade den så måste ni se den en annan gång, haha.


//Camilla

Ny mobil

Har ju glömt bort att lägga upp en bild på Camillas och min nya mobil! Så här kommer det.


Mobilerna är alltså precis lika dana, Sony Ericsson Xperia Neo. Fodralen köpte vi på elgiganten i Bollnäs, det var dom ända på hela affären som passade, haha! dom kostade 249 kronor styck.



// Jessica

Gårdagens outfit

Har inte knäppt någon outfit idag, eftersom jag bara har myskläder på mig nu, men här kommer gårdagens outfit i alla fall.


Halsband - gammalt
Tröja - Gina Tricot (ny)
Jeans - JC (ny)
Klocka - konfirmationspresent







//Camilla

27 Augusti

Hej! Klev upp halv 10 idag och delade reklam så fort vi var klar. Kom hem vid 1 igen. Redan när vi gick var det 20 grader varmt! Trodde det höll på bli sommar igen, hehe ;). När vi kom hem så åt vi lite och la oss och vila. Sov till klockan 4! aldrig att jag kommer somna ikväll, haha! Då blev det bråttom för då skulle Camilla och jag duscha innan m & p skulle det, för nu är dom på lys-kväll med pappas jobb. Och Camilla och jag ska se på en film på 3an, hoppas den är bra!

Det mullrade tidigare idag med, så kunde inte skriva något då heller.

Fick nästan inte igång internet idag, routern ville inte fungera. Men tillslut så fick vi den att funka i alla fall, så det blir lite roligare bloggning senare. Men nu måste jag gå!


// Jessica

lookbook.nu

Här kommer lite bilder från lookbook.nu!









Lite inspiration till hösten! ;)


//Camilla


En liten sen dagens outfit

Hej! Har inte bloggat på ett tag, har helt enkelt inte haft något att blogga om.

Idag så hade vi inga vanliga lektioner, utan vi var på tre föreläsningar istället :). Började 10 och slutade två, så det var rätt så skönt. Lärarna bjöd på godis och frukt, men jag åt inget ;).
I alla fall, först så kom det en  och föreläste om skatter och sånt. Visst, det är bra att lära sig, men det gick otroligt segt, haha! Nästa föreläsning var bättre, då var det en tjej som var från Ungt företagande eller vad det hette och prata om hur man ska göra och så :) Sen efter det så kom en pappa till en av Camillas och min klasskompis och föreläste om sitt företag. Det var jätteintressant att höra tyckte jag.

Nu längtar jag bara tills vi får starta våra företag! :D Har några idéer på vad vi kan göra, men har inte riktigt bestämt vad än. Men det är väl sånt som märks :).

Tänkte i alla fall lägga upp dagens outfit, det var rätt så längesen.


Tröja - Gina Tricot
Linne - Ellos
Jeans - Gina Tricot (nya)
Armband - present.




// Jessica


26 Augusti

Idag åkte min mamma till Bollnäs när jag slutade skolan så gick vi till intersport för att köpa reebok easytone skor :D det var halva priset så nu kostade dom 590kr :D


Fick även ett paket idag från nagelvaruhuset :D Mamma sa att jag kunde bara få grejerna nu eftersom det var jag som beställde dom istället för att få dom på min födelsedag ^^




genomskinliga tippar

ny nagelklippare (endast till tippar)

mer akrylvätska

dom här beställde jga inte men dte står att man får en present när man beställer där, förra gången fick jag ett jättefint glitter :D

pensel i strl 6

glitter! såååå underbara färger!!

fler glitter!

och ännu mer haha


Beställde 14 glitter^^

Såhär ser föresten min matte bok ut:

för dom som ville se liksom :)





Nu ska jag hjälpa mamma och pappa att packa för ikväll åker vi!! :D





//sanna


SHOHO!!

Jag har vunnit 3st nagellack!!! Jag är jätteglad!!! Jag får dom precis till min födelsedag typ den 5e September!! perfekt att vinna! :D










//sanna

Mallorca

Imorgon natt klockan 24.00 åker jag, mamma, pappa och deras två kompisar till Mallorca!! längtar jättemycket!! men än har jag ingen resefeber! Har liksom varit utomlands 3 ggr redan och detta blir 4e gången på ett år!

Kommer stanna där i en vecka så ingen bloggning för mig! kanske lånar en av hotellets datorer. Ska bo på samma hotell och samma rum som vi gjorde för två år sedan :D Älskar vågorna i havet, värmen, härliga människorna, den lilla ön och såklart maten! helt underbar där!!


Men jag har inte packat smink, inga böcker eller tidingar eller nånting bara kläder xD




värdet ser helt okej ut..eller?
Jag åker alltså från där det står 25 grader sol/moln till slutet där det står 30 grader och sol!








//sanna

26 Augusti

snart har en hel vecka som IB elev på torsbergsgymnasiet gått. Känns hur bra som helst och har fått några bra kompisar redan! Min klass känns hur bra som helst :)

Schemat är ändrat lite! Jag trodde jag hade 6 st språklektioner i veckan men det är bara 3. OCH jag har bytt till Spanska haha. Kändes verkligen inte bra att börja med Franska med några jag inte alls känner. det var 10 personer men jag och en till (som var den enda jag pratade med) hoppade av. Läraren kändes på något vis inte okej, och jag gillar spanska läraren mycket mer!! (kille med humor) plus att jag glömt bort jättemycket franska under sommaren! Så det blev ett väldigt drastiskt beslut , jag gick in direkt efter Amandas lektion och sa att jag ville börja Spanska istället. och alla där är nybörjare på spanska.


Nu ser schemat ut såhär:

Måndag: 10.10-16.00
Tisdag: 8.00-16.00
Onsdag: 8.00-13.45
Torsdag: 9.00-16.00
Fredag: 9.05-13.55


Har redan fått läxor men men, så är det ju med IB ;)


egentligen börjar vi 9.05 imorgon men jag och några till har gjort en uppgift som man skulle göra på lektionerna (medans läraren är i England 1 vecka) så då får vi ledigt första lektionen och börjar 10.10 :))



förlåt att jag skriver så mycket men jag skulle aldrig efter att ha gått IB velat gå i en vanlig svensk skola. Jag skulle bli så urtråkad!! Till och med matte lektionerna känns roliga på IB! Svåra, men roliga, jag har nog lärt mig mycket mer på dom här dagarna än vad jag gjorde sista terminen på matten i 9an.
Tycker om läraren också vilket jag inte alls gjorde i 9an, kunde knappt koncentrera mig där!



Ungefär såhär har min mat sett ut hela veckan, inte just det här men uppvärmd mat. Det blir ju så när man är helt ensam varannan vecka. Träffar inte mina föräldrar fören på fredagar varannan vecka därför att dom jobbar kväll varannan vecka måndag-torsdag 13.30-24.00






//sanna

Nasty Gal

Kolla vilka fina kläder Nasty Gal har fått in på hemsidan!



Jättesnyggt ju!



// Jessica

Skonamig.se

Tre par snygga skor från skonamig.se!


399:- för de vita och beiga. De bruna kostar 449:-
Tyckte alla var snygga, men de beiga i mitten är min favorit!


//Camilla

24 Augusti

Första dan i skolan idag! Visst var det kul att börja 3e året och träffa alla igen, men så fort man har haft en lektion känns det som man inte haft något sommarlov, haha. Var så himla trött och hade världens huvudvärk när jag kom hem så sov i 1½ timme. Känns lite bättre nu i alla fall, hoppas det inte blir likadant imorgon.

Det var som Camilla och jag trodde, vi har riktigt bra schema. Förutom luncherna, men dom är aldrig längre än 35-45 minuter. Går som längst till 14.50 och det är på fredagar. Men då har vi ändå 2½ timme hål också, så det är riktigt bra! :)

Känner mig fortfarande lite konstig i huvudet, så jag vet inte om det blir någon mer bloggning för min del idag.



En bild från förra sommaren när vi var på semester. Tänk om det vore sådär varmt fortfarande!


// Jessica

Idag

Hej! Idag klev Jessica och jag upp vid halv 7 för vi skulle ha våran första körlektion på körskolan idag! Jessica hade tid klockan 8 och jag 9. Gick bra, med tanke på att vi började köra på väg för mindre än två veckor sen ;) Hon sa bara några saker vi skulle öva på tills nästa gång :)

Efter vi var där så åkte vi hem. Både Jessica och jag somna för vi hade så ont i huvvet. Sen kollade vi på Gossip girl, längesen man såg det ju! Det är ju riktigt bra. Måste försöka kolla på det oftare.

Imorgon börjar skolan! Känns ganska kul att träffa alla igen, och tror inte vi har så långa dagar heller. Men jobbigt att kliva upp tidigt, haha.


En bild från Juli när Jessica, Jessica och jag satt vid sjön i 6 timmar. Synd att det är så kallt nu! Knäppt med mobilen, så lite dålig kvalité.


//Camilla

Night Party

Såhär ser mitt nya nagellack ut som jag köpte igår:







den har flakes i och är en väldigt höstig och mysig färg haha. passar inte direkt dagens väder. (soligt och varmt)
men den är jättefin ändå!






//sanna

23 Augusti

Kom hem från skolan för en halvtimme sedan kanske, fick sluta två timmar tidigare för biology/physik/kemi lärarna hade inte så mkt att säga och vi har två lektioner efter varann med science. Dom pratade lite om hur det kommer bli och så :P Egentligen slutar vi 4. (måndagar, tisdagar, torsdagar) men vi fick sluta strax innan 2 idag så jag och Amanda pratade lite med en som gått i min förra klass som går ett annat program och sen träffade vi på en som går i samma klass som oss nu som kommer från Ungern och inte kan nästan nå svenska, bara några ord hihi :D Men jag och Amanda köpte glass. (jag köpte i bägare, grönt äpple och kokosglass)


Men dagen började med matte, då fick vi dansa och lära känna varandras namn haha. Alla som går IB i klasser över oss säger att matte läraren brukar göra yoga, dans och att man ibland får fika på lektionerna eftersom vi har så många matte lektioner haha!




såhär ser vårat schema ut



Måndag: 9.00-16.00
1.Språk, franska, italienska, tyska (60min) 2. Engelska (110min) 3. science, biolgi, kemi, fysik. (80min)
4. Science igen (50min) 5. språk (55min)

Tisdag: 8.00-16.00
1. Matte (55min) 2. Svenska (50 min) 3. Matte (65min) 4. Engelska (70min) 5. science (80min) 6. Science (80min)

Onsdag: 8.00-15.00
1. Språk (55min) 2. science (60min) 3. Historia (45min) 4. Svenska (50min) 5. Matte (55min) 6. Språk (55min)

Torsdag: 8.00-16.00
1. Språk (55min) 2. Science (70min) 3. Matte (55min) 4. Språk (60min) 5. historia (60min) 6. Engelska (110min)

Fredag: 9.05-13.55
1. Svenska (50min) 2. Cas (50min, vet inte riktigt vad det är emn vi ska få mer information senare, ibland kommer också hela kassen träffas och prata lite :)) 3. Matte (60min) 4. Historia (55min)



Så ser mitt schema ut haha

nu har jag räknat ut hur många minuter i veckan jag har på varje av dom här ämnena.

Språk= 340min/vecka
Engelska= 290min/vecka
Science= 420min/vecka
Matte= 290min/vecka
Svenska= 150min/vecka
Historia= 160min/vecka
CAS= 50min/vecka


Om dom hade tagit bort CASen så hade vi ju kunnat ha ett ämne varje dag haha! Men sen pratar vi ju engelska på alla lektioner förutom svenskan och språket då haha!






//sanna

Hollywoodfruar

Kom typ precis hem efter att ha övningskört. Gick ganska bra. Och imorgon har vi våran första körlektion! Lite nervös, haha, men det ska nog gå bra.

Nu sitter jag och äter glass med chokladkex i, jättegod är den! Men den finns typ inte kvar någonstans i affärerna, så man har tur om man hittar den, haha.

Om lite mindre än en timme blir det att kolla på Svenska Hollywoodfruar. Man kan ju bara inte missa det! ;)


Maria Montazami är ju lätt bäst, haha!


//Camilla


H&M

Synd att Camilla och jag precis beställt från H&M, hittade massa snygga saker bland deras nyheter!



249 kronor



599 kronor.




79.50 kronor.



249 kronor.

Jag bara måste ha den första grå cardigan och den sista silvriga tröjan! :)



// Jessica

Bollnäs

Eftersom jag nu går i skola i Bollnäs så gick jag och Amanda på stan lite och här är vad jag köpte:


ögonskugga från MNY nummer 120


Köpte denna på Åhlens. Det stod 29kr på lådan där jag tog den ifrån men fick den för 15 :D


köpte detta på Lindex och det var också på rea. 49.50kr. Någon som vet vad den kostade innan?







//sanna

22 Augusti

Första dagen är avklarad! Gick jättebra faktiskt :D Fast vi slutar ganska sent alla dagar, men men. Kändes som bra lärare och en bra klass iallafall :) (35st!!!) stooor klass! Ändå var det inte lika hemskt att prata som det brukade göra i högstadiet och där pratade man svenska liksom...konstigt!



Men idag hade jag iallafall på mig det här:

Vi slutade strax innan 1 idag och sen gick jag och Amanda till stan och åt på Roy's (ett café eller restaurang typ) och sen gick vi i lite affärer :)

Visar vad jag köpte senare, köpte bara 3 saker men ändå :)






//sanna

IB

Imorgon börjar skolan, i år känner jag mig faktiskt som att det nästan inte gör nåt. visst kommer det bli super jobbigt och kliva upp väldigt tidigt för att hinna med bussen som går en timme innan vi börjar varje dag, plus att det tar 40 minuter att åka till skolan också haha. Men det kanske det är värt. Jag är suuuuper nervös inför imorgon men jag är fortfarande jätteglad! :D


Har varit upptagen med att passa Adrian igår och idag så därför har det inte blivit några blogginlägg från min del!




på bilden är de 6 ämnena man har på IB. 1: Language, (English A and self taught.) asså man pratar engelska på varje lektion, tror att svenska också är med där eller nåt. 2: Second Language, (Spanish, English, French). 3: Individuals and society, (Economics and history). Alltså man väljer ett av dom 2. 4:Experimental sciences (Biology, Chemistry, Physics) där väljer man också ett av dom 3 att plugga. 5: Mathematics. 6: The Arts/Electives (art, film sen kanske något mer, eller så får man välja något i grupp 3 eller 4 om man vill) :)





Berättar imorgon hur första dagen gick!!





//sanna

21 Augusti

Hej! Har inte gjort så mycket idag, men ändå har jag inte hunnit sitta vid datorn, haha. Därav ingen bloggning. Men nu snart kommer Johanna hit så ska vi kolla på film! :) Den där Mary ska vi se!



Äntligen har Camilla och jag de nya telefonerna också! :) Tog evigheter att skriva över allt från gamla till nya, haha! Hade 99 medelanden i utkorgen på gamla, så först var jag tvungen rensa där, så det har tagit större delen av dan ;). Sen så va vi ute och övningskörde, men varken Camilla eller jag var på humör, så det gick inte så jättebra. Men nu ska jag gå och fixa lite innan Johanna kommer! :)

Lovar att blogga mycket imorn!

// Jessica

Lite nytt

Har glömt att lagt upp bild på lite grejer som Camilla och jag köpt, så allteftersom vi kommer på det så lägger vi upp det, haha. Här är i alla fall lite grejer:


Lite olika böcker från Erikshjälpen. Har faktiskt första Tillbaka till framtiden boken redan, så det var lite kul att vi hitta tvåan :). Den understa köpte vi idag.


Mitt nya "fina" glasögonfodral... Det svarta jag hade höll på gå sönder, och det här var det enda hon hade kvar. Säger som hon på Hartman sa; Jag tappar åtminstonde inte bort det ;).

Sen köpte vi såna där solglasögon man har ovanpå vanliga glasögona, eftersom vi måste ha glasögon när vi kör bil.



En t-shirt från Stadium. Det var två för 200 så den andra kommer väl upp här snart den med, haha. Sen så köpte vi en dragkedja på Erikshjälpen eftersom Camilla och jag ska sy shorts! Och det sista på bilden är ett band. Mamma fick en filt av mormor som var jättefint inslagen i det där bandet. Så vi fick det, haha. Köpte även ett blått rutigt tyg på erikshjälpen som Camilla och jag ska göra pyjamasshorts av! Så då blir det där bandet perfekt att ha i midjan! :)

Js det var allt just nu, haha. Fick paket från H&M som ska fotas såfort det har vädrats, sen så ska vi fota dom nya mobilerna när vi har knäppt igång dom, sen tror jag inte det är något mer ;).


// Jessica

Fast and Furious

Nu halv 9 på 3an så är det Fast and Furious som Camilla och jag ska se! Har sett Tokyo Drift och den var riktigt bra, så hoppas att den här är lika bra! :) Tokyo Drift går faktiskt direkt efter Fast And Furious för er som vill se den :).





// Jessica

Nymålade naglar!

Som Camilla skrev tidigare så målade vi och Sanna naglarna igår! Sanna hade tagit med sig massa fina nagellack så att Camilla och jag skulle få prova O.P.I och China Glaze! :)


Här är Camillas naglar! Hon har O.P.I Blue My Mind med en liten rhinestone på.


Och här är mina! Jag älskar den här färgen, måste verkligen köpa det här nagellacket, haha! Det är China Glaze - Sea Spray :)


// Jessica

20 Augusti

Hej! Igår blev det ingen bloggning. Först delade vi reklam, sen vilade vi lite, sen städade vi, sen kom Sanna på kvällen! Vi gjorde ansiktsmask, målade naglarna och kollade på film och Desperate Housewives. Såg little miss sunshine, den är så kul! Allrahelst på slutet, haha.



Idag var vi först på erikshjälpen, hittade bara en bok. Jag övninskörde dit, sen övningskörde Jessica till Ica i Alfta och jag hem därifrån, haha. I spöregnet så det var inte så kul direkt.


//Camilla

I am number four

har precis kommit hem från en liten filmkväll hos en kompis. En av mina kompisar ska flytta till Lund för att gå i skola där så vi tog farväl, fast träffar henne igen om 4 månader och vi ska självklart hålla kontakten. Man har väl en egen facebook grupp ;)

Men vi kollade iallafall på I am number four. Grymt bra film måste jag säga! Satt och vrålade hela tiden: ÅHHH sådär ska jag också kunna göra!! och åh va häftig! han är så himla cool!!


haha





Imorgon ska jag städa mitt rum, damma, byta lakan, torka golv, dammsuga och såna saker och på kvällen ska jag till Jessica och Camilla :D







//sanna

Åhléns nyheter

Hittade dessa två snygga tröjor på Åhléns nyheter igår!


249 kronor.



199 kronor för den här.


Tyckte båda var jättefin! Men jag ska försöka spara pengar nu, så det ska inte bli så mycket mer shopping på ett tag hade jag tänkt. Men vi får väl se hur det går ;).



// Jessica

18 Augusti

Hej! Idag har jag nästan inte gjort nånting känns det som, haha. Bara övningskört till Alfta för mamma skulle på Hemköp, gick faktiskt rätt bra! Hittade såna där strumpbyxor där som vi letat efter överallt och så köpte vi en fridatidning och veckorevyn. Sen övningskörde Jessica hem.

När vi kom hem så satte jag mig och läste. Läste ut en biblioteksbok som ska tillbaka om några dagar. Har bara 2 böcer kvar nu ;). Aldrig att jag kommer hinna läsa ut båda dem, haha.

Sen skulle Jessica till tandläkarn och laga sin tandställning, sen var vi på ica och hämtade ut H&M-paketet som kom igår och våra nya mobiltelefoner som kom idag! Har beställt varsin Sony Eriksson Xperia Neo från telia.





//Camilla

Friterad banan?

Satt nyss och åt vaniljglass. Jag brukar nästan alltid steka en banan också :D Jag skivar först bananen i några bitar, sedan häver jag i flytande margarin i en kastrull. Sen lägger jag i bananerna och steker dom i några minuter och häver sedan över bananerna på vaniljglassen :D Om man vill kan man ju alltid ta sirap (som dom har på kina restaurangerna) eller chokladsås :)




Det är sååå gott!!
Det smakar precis som friterad banan!





//sanna

Gårdagens outfit

Här kommer Jessicas och min outfit från igår!


Jessica har på sig:
Kofta - H&M
T-shirt - H&M (ny)
Jeans - Lager 157


Jag hade på mig:
Kofta - Cubus (ny)
Linne - Gina Tricot
Jeans - Cubus


//Camilla


Sammanfattning av dagen + nytt

Åkte som sagt till Hartman idag för att kolla synen igen, och självklart har min syn blivit sämre... Inte så mycket sämre att jag måste ha nya nu, men kanske till hösten/vintern.. Ska tillbaka dit då.

Sen på banken satte Camilla och jag in pengar, sen så fick vi säkerhetsdosor med. Och så ska vi få ett visa-kort så vi kan betala med det. Så hon var tvungen att spärra bankkortet, annars gick det inte, haha. Så får vara utan det ett tag, men har bara tagit ut pengar en gång på typ två år, så det ska nog gå ;).

Sen var vi på erikshjälpen och hittade lite grejer! Bland annat 4 böcker, tyg som vi ska sy om till pyjamasbyxor, sen en dragkedja, eftersom vi ska sy ett par shorts av tyg vi redan har! :D Det nya tyget såg precis ut som pyjamastyg, men var egentligen gardiner... Har inte hunnit fota det än, men det kommer väl :)

Tänkte i alla fall visa det vi köpte igår :)


Ett paraply eftersom mitt gått sönder. Sen när jag skulle visa mamma idag att det gått sönder så var det helt! Haha, så nu har jag två ;). Sen köpte vi en ring!


På ringen är det ett spänne som på ett skärp, men det går inte att öppna ;)


// Jessica

What makes you beautiful

Kan inte sluta lyssna på den här låten, haha. Den är så bra!




//Camilla

17 Augusti

Hej! Idag ska Camilla och jag på Hartman för att kolla synen igen. Tydligen ska man göra det varannat år, och Camilla och jag fick glasögon i 8an, så det är nog dags, haha. Jag ska övningsköra dit, så jag hoppas det går bra! Har bara kört 4 gånger på väg, och den 23 har Camilla och jag körlektion! Det värsta är att det är klockan 8 på morgonen, och dan innan skolan..

Men i alla fall. Ska vara på Hartman klockan 2, sen klockan 3 har vi tid på banken. Kommer inte ihåg riktigt vad vi ska göra, men det märks väl, haha. Sen efter det så ska vi till Erikshjälpen! Tycker det är så kul att gå där, hehe. Camilla och jag köper alltid massa böcker, och jag får inte plats med en enda bok till i min bokhylla, så fullt är det! Ska förresten försöka hinna lägga upp gårdagens outfits idag med, och vad vi köpte i Bollnäs innan vi klippte oss.


Tror jag aldrig nånsin haft såhär mycket volym i mitt hår, haha!


// Jessica

Hemma nu!

Nu är vi hemma från Bollnäs. Åkte dit till 14 och kom hem lite efter halv sju. Förresten, kul att Sanna har börjat blogga igen! :D

Innan vi skulle klippa oss så var Jessica och jag inne på Åhléns och Lindex för vi skulle köpa paraply och strumpbyxor, haha. Fanns inga strumpbyxor i våran storlek, men köpte i alla fall paraply och en ring. Kommer bilder så fort vi fotat dem.

Såhär blev vi i alla fall i håret!

Jag till vänster och Jessica till höger. Var skönt att klippa av nästan 10 cm, haha!


//Camilla

tävling

är med i en tävling och tävlar om 3 olika nagellack!


Var med ni också :D



http://artnail.blogg.se/2011/august/utkast-aug-16-2011.html







//sanna

10 Frågor

1. Humör: Glad, taggad inför gymnasiet som börjar på måndag!!
2. På naglarna idag: H&M Blue My Mind
3. Vad har du gjort på sommaren: Varit till Norge, badat, shoppat, varit barnvakt och hundvakt + massa fler saker :D
4. Din favorit ögonskugga eller palette av alla tider: En av Isadoras som jag har på en palett med flera andra färger. Det är en ljus beige med shimmer i :)
5. Outfit: korta ganska tjocka tights (till vaderna), brun/beige tröja med volang på, svart kofta
6. Senaste köp: Nya Solo tidningen!
7. Planer inför hösten: Börja på IB (international Baccalaureate) och åka till Mallorca!
8. Vad önskar du mest av allt just nu: Att få massa nagellack när jag fyller år ^^
9. Har du några husdjur: Nej, men skulle jättegärna vilja haft en hund. Har velat haft en Mops och en Boxer i flera år och ska skaffa det när jag flyttar hemifrån! Har dock haft katter, fiskar och en råtta ;)
10. Planer för veckan: Vara barnvakt Lördag-Söndag. Sen inget mer. Har klippt mig idag också :)






klippte bara topparna idag!







//sanna

I'm baaack!

Nu är jag tillbaka och tänkte visa lite bilder som jag har knäppt medans jag hade bloggpaus!




köpte lite grejer

outfit som jag hade en dag


hittade en klänning som jag fick av min syster för ganska länge sen som hängde längst in i garderoben. Måsta testa den även fast klockan var 2 på natten


fick nageloljan + en present (glittret) från nagelvaruhuset som jag beställde men aldrig fick  fören nu!

hade det mysigt en natt med cola, ett ljus och en bok i sängen!





målade naglarna några ggr!









//sanna


Fashionpash.com

Var inne på fashionpash.com för någon dag sen och hittade lite snygga saker!


498 kronor.


198 kronor.


398 kronor. Dessa var lätt snyggast på hela hemsidan, haha!


//Camilla

16 Augusti

Hej! Idag ska vi klippa oss. Exakt samma tid som Sanna, fast på ett annat ställe, haha. Ska även leta lite nödvändiga grejer, som strumpbyxor och paraply, haha. Kommer hem någon gång ikväll, får se om det blir mer bloggning då! Annars har Camilla och jag tidsinställt nåt.

Så här blev det när vi klippte oss förra gången!


Camilla :)




Och jag!


// Jessica

Gniztra.com

Två snygga saker från gniztra.com!


Dubbelring 129 kronor.


Ugglehalsband 129 kronor för det med.


//Camilla

Gårdagens outfit

Hann inte knäppa dagens outfit när jag hade den på mig så det fick bli så här.


Linna från Gina Tricot
Kjol och skärp från H&M.

Här kommer en bättre bild på kjolen för den syntes inte så mycket.




//Camilla

Nytt

Här kommer lite bilder på lite nya saker vi fått eller köpt som vi glömt att visa :)


T-shirt från H&M


Ringar som Camilla och jag fick av Jessica! Camilla hade sin (den vänstra) igår.


Örhängen som vi fått av Sanna! Camillas till vänster och mina till höger. Hade dom igår.


Fick lite försenade presenter igår med.

Fyra ögonskugge penslar och två ögonskuggor


2 eyeliners och 4 nagellack.


2 duschgrejer, haha, och två halsband.



// Jessica

15 Augusti

Hej! var som sagt på karnevalståg igår, och vi bara åt och åt, haha! Först så kollade vi på karnevalståget, sen så var vi hem till mormor och morfar och fikade. Var meningen att vi skulle vara 9-10 personer, men det slutade med att vi var 14. Det blev ett väldigt kackel ibland, haha ;). Åt hur mycket fika som helst, verkade som alla hade bakat något. Sen åkte vi hem och åt kvällsmat och direkt efter det kladdkaka. Redan då mådde jag illa, men självklart tröck jag i mig massa godis med, haha.

I alla fall, tog inga bilder på karnevalståget, hade ingen kamera med, haha! Men här är i alla fall en bild på ekipaget som vann.



Dom gjorde parodi på 112 på liv och död, eftersom dom har följt polisen i Bollnäs.



// Jessica

Vila

Brukar aldrig gå in på vila när jag är någonstans och shoppar, men det kanske man borde börja med! Läste nyss en blogg som länkade vila, så gick in och kollade och dom hade väldigt mycket snyggt!


400 kronor.



200 kronor



180 kronor



400 kronor för den med.


Så snygga, tycker beige är så snyggt på hösten!



// Jessica

Tips - läppstift

Beautynista.se har lagt upp en video om hur du får läppstiftet att sitta kvar hela dagen, så jag tänkte att jag måste tipsa om den!




//Camilla

14 Augusti

Hej! Idag ska hela våran familj på Karnevalståget i Alfta, så kommer nog inte hem förrns på kvällen. Har tidsinställt 2 inlägg (plus det här då) så att det inte blir alldeles tomt på bloggen ;). Försökte hitta en bild på google från karnevalståget förra året, men hittade inget, haha! Vilket inte är så konstigt, eftersom Alfta inte är speciellt stort ;). Ska nog ta med digitalkameran imorn och knäppa lite, så får ni se vad det är för något. Det var faktiskt på karnevalståget 2009 som vi träffade Alice för första gången! :)

Eftersom jag inte hittade någon bild på själva karnevalståget för det bli en bild på Camilla och mig när vi precis skulle åka till karnevalståget.




// Jessica

Idag + H&M

Idag var vi som sagt i stugan, låg ute och solade. Var jättefint väder! Jessica övningskörde dit och jag hem. Mamma var lite orolig, kan man väl säga, så vi fick inte åka fortare än 70, haha ;). Glömde i alla fall kameran hemma för det blev lite stressigt innan vi skulle åka, så knäppte inga bilder.

Alldeles nyss har vi beställt lite kläder från H&M som kommer mellan 15-18 augusti! Slipper vänta lika länge som sist i alla fall, haha. Då väntade vi nästan 2 månader tror jag.

Var alldeles nyss ute och fotade månen bara för att pappa tyckte att vi skulle göra det ;) Men det blev ganska häftiga bilder. Provade det nya objektivet också, riktigt bra tycker jag att det är. Måste fota mer, det är ju jättekul!





//Camilla

Bikbok

Lite snygga kläder från bikbok!


149 kronor.


399 kronor.


299 kronor för denna.

Tyckte alla tre var snygg, men gillade nog den översta mest! Dels för färgen och dels för att den skulle vara mest användbar av dessa tre.


//Camilla

13 Augusti

Hej! Ska till stugan idag så det blir ingen bloggning på dan. Kommer hem på kvällen så då kanske det blir något. Därför har jag tidsinställt ett inlägg.

För ett tag sen kollade jag igenom Febbs arkiv och hittade massor av snygga outfits. Tänkte lägga ut några härliga höstoutfits!







Lite tidigt med höstbilder kanske, haha. Men jag tyckte om dom :)


// Jessica

Nymålade naglar!

Alldeles innan vi åt så målade Jessica och jag våra naglar! Känns som det var evigheter sen nu, haha. Men jag måste måla om imorgon för mina hade inte torkat riktigt när vi skulle äta (fast det hade gått 1-1½ timme -.-) så jag tänker inte ha så på karnevalståget.. Men aja ni får bilder i alla fall.

Jessicas naglar:

Den där stickersen hon har på tummen ska tydligen ändra färg i solljus så måste kolla om den gör det, haha! Fick såna stickers av Sanna när vi fyllde år :)

Och mina naglar:

Det här var de naglar som inte blev totalförstörd. Hade silverglitter underst, vilket inte syns på bild, men syns mycket i verkligheten. Men jag tror jag målar nåt lika enkelt imorgon som Jessica gjorde idag, haha. Går mycket fortare.


//Camilla


12 Augusti

Hej! Var som sagt hos Sanna igår. Vi kollade på film och hade det mysigt :). Tvingade oss igenom Saw 3, haha.



Den filmen var inte annat än konstig. 2an är mycket bättre, hehe ;).  Hörde också Jedwards skiva för första gången, och måste säga att den var riktigt bra! :)

Idag har vi inte gjort så mycket, var nyss ute och plockade en liter röda vinbär åt mamma. Sen så har vi tvättat lite och så. Ska försöka hinna läsa lite körkortsteori idag, och sen hinna kolla på Desperate Housewives. Har haft tredje säsongen sen februari och är fortfarande inte klar, haha. Hon vi lånade den av vill nog ha tillbaka den snart.

Här är Jedwards skiva.



// Jessica

Film hos Sanna

Snart ska Jessica och jag till Sanna och kolla på film! :) Var ganska längesen vi träffades nu, fast vi bor på samma gata, haha. Vi ska i alla fall se Saw 3 och ha det mysigt!

Fast innan vi går så ska Jessica och jag beställa en varsin Sony Eriksson Xperia neo, men behöver hjälp av pappa, men han är inte hemma än..

Gick i alla fall jättebra när vi övningskörde tidigare idag. Körde nästan ända fram till stugan, haha.


Bild på Sanna, Jessica och mig från nyårsafton :)


//Camilla

Stockholmstreetstyle







Tre bilder från Stockholmstreetstyle.


//Camilla


11 Augusti

Hej! Idag ska Camilla och jag ut och övningsköra vid 1 när mamma kommer hem med bilen! :) Var och körde igår med, fast ska köra med pappa idag. Sen var det meningen att Camilla och jag skulle fota Sanna, men det är iskallt ute, så jag vet inte riktigt hur vi ska göra. Kanske får ta det en annan dag? Ikväll ska vi i alla fall hem till henne och se på film! :)

Tänkte bara snabbt lägga upp en dagens outfit.


T-shirt - H&M
Jeans - Lager 157.



// Jessica

Skor

Tycker det var ett tag sen vi skrev om skor på bloggen så här kommer ett inlägg! ;)


349 kronor.


699 kronor.


1695 kronor.


Skulle vilja ha conversskorna mest, eftersom jag aldrig har klackskor, haha. Tycker jag är lite för lång för det! ;) Men alla var snygg!


//Camilla

net-a-porter.com

Igår satt Camilla och jag och kollade på net-a-porter.com. Det finns fruktansvärt mycket snyggt där kan jag säga, haha! Sparade några bilder på vissa av sakerna.


D&G


Bally



Hervé Léger



T-bags


Så snygga!

10 Augusti

Hejsan! Camilla är på väg till tandläkaren nu, så hon bad mig att lägga upp hennes dagens outfit!


Tshirt - Gina Tricot (ny)
Jeans - Lager 157.

Igår var det meningen att vi skulle övningsköra på kvällen, men både Camilla och jag har blivit värre i våra förkylningar, så vi tar det ikväll istället. Satt mest framför tvn hela kvällen igår. Sa att jag skulle gå och lägga mig tidigt, men det blev inte förrns ett - halv två i alla fall, haha.

Idag ska vi nog inte göra något speciellt. Kolla på DH, lånade säsongen i februari och är fortfarande inte klar. Måste göra det snart, haha! Sen ska jag försöka hinna läsa mina biblioteksböcker och lite körkortsteori. Alltså bara ta det lugnt :)


// Jessica

Ringar!

Jag älskar ringar, men har inte så många. Jessica och jag fick en varsin ring av Jessica (från Åland) som sen födelsedagspresent. Dom måste ju fotas!

I alla fall så hittade jag några ringar på datorn som jag tydligen inte har bloggat om ännu, så här kommer dom!


Collaget blev lite konstigt, men det är gjort i paint så jag kunde inte få det bättre, haha.
Från vänster: Style By Tyra rosring 79 kronor, hoofstore.se 89 kronor, ring med gröna blad från smyckamig.se 79 kronor, ormringen kommer från gniztra.com och kostar 129 kronor.
Den svarta ringen kommer från smyckamig.se och kostar 89 kronor, vingringen kostar 79 kronor och kommer från hoofstore.se. Och till sist den guldiga ringen som också kommer från hoofstore.se och kostar 89 kronor.

Min favorit är ormringen eller ringen med gröna löv, så snygga!


//Camilla

Nytt

Här är lite nya saker som Jessica och jag har köpt eller fått när vi fyllde år som vi har glömt att lägga ut!


2 nagellack från Dollarstore!


Väska från Åhléns.


Väska, också från Åhléns!


Linne från H&M.


Och ett till linne från H&M.

Tror det var alla saker vi glömt lägga upp, haha. Fast vi har fortfarande några kläder som vi fick i födelsedagspresent som vi inte har visat, men det kommer någon annan gång!


//Camilla

9 Augusti

Hej! Blev ingen mer bloggning igår, hann inte tidsinställa något, haha. Var som sagt med Alice, och kollade på film och hade det mysigt :) Ställde frågor från ett spel med, och lite kul var det ju, haha ;)

Sen kollade vi på Sex And The City 2, men hann inte kolla klart, så vi får väl fortsätta nån annan dag. Är så avundsjuk på henne som kan ta sitt körkort när hon fyller 18! Det hade jag också velat.. XD Men jag är glad om jag får det tills jag är 19 ;).




// Jessica

8 Augusti

Hej! Camilla och jag håller på att plocka ihop och fixa lite här hemma. Runt 3-4 kommer Alice hit! Har inte träffats på ett tag så det blir kul :). Troligtvis blir det ingen mer bloggning än det här, får se om jag hinner tidsinställa nåt.

Nu ska jag fortsätta med det jag höll på med.



En bild på Simba tagen för precis ett år sen! Åh, va liten hon var!


En bild tagen i Juni. Där var hon lite tjockare än vad hon är nu, för hon har tappat massa päls, hehe.


// Jessica

Forever21

Var inne på Forever 21's hemsida igår (inatt klockan 1...) och hittade massa snygga saker jag skulle vilja ha! Jag som inte kände för att shoppa nå mer, haha!


Helst skulle jag nog vilja ha den axelbandslösa leopardtoppen, den randiga klänningen och dom söta pyjamasshortsen!


// Jessica

Gävle shopping

Skrev ju tidigare att jag skulle lägga in bilderna på det vi handla, men glömde bort det, haha! Tur att Camilla påminner mig.

Råkade radera alla 2400 inlägg jag hade kvar att läsa på bloglovin med, så nu får jag läsa blogg för blogg, jobbigt!


Tshirts från H&M och Gina Tricot


2 linnen från Gina Tricot, 29 kronor styck


BH från Lindex (50 kronor) svarta och gula trosor från Lindex (20 kronor styck) och rosa trosor från Cubus (19 kronor styck). Det är otroligt mycket rea nu, man kan ju handla hur mycket som helst för inga pengar alls!


Lila tröja från Cubus (49 kronor), rosa/korall tröja från Gina Tricot (29 kronor!) och en grön Cardigan från Cubus, 99 kronor.


Deo och nagellack från H&M.


3 par jeans. De två första är från JC (Crocker) och de sista från Gina Tricot. Dom kostade bara 200, trots att det inte var någon rea.

Ja, det var väl vad vi hittade :) Nu är både Camilla och jag trött på att shoppa, haha! Som tur är ska vi inte till Gävle förrns i slutet på September.



// Jessica

Guld & svart

Tycker det är så snyggt med guld och svart tillsammans, allrahelst på smycken! Så kollade runt lite efter såna och hittade dessa 4 armband på smyckamig.se.


69 kronor.


Armband som man ska snurra flera varv! 89 kronor kostar den.


Även detta är många varv. Kostar 79 kronor!


Och 89 kronor för detta med.

Tyckte alla var lika snygga, men den översta är nog min favorit!


//Camilla

7 Augusti

Hej! Har varit uppe i stugan mest hela dagen idag, sen så har vi ätit och sen övningskört för första gången på en riktig väg! :D Gick faktiskt riktigt bra, det var tur att det inte var så mycket bilar ute, haha! Körde bara på trean, så ska väl köra på fyran snart med.

Har väl inte så mycket mer att skriva om, har lite bloggtorka.. Men ska väl ta och lägga in bilderna på det vi shoppade i Valbo senast vi va där, har ju fotat dom redan. Sen så glömde Camilla lägga upp nagellack och väskor vi köpt så det kommer också, haha. Sen så har jag lite bilder på mobilen som också ska läggas in på datorn. Det kommer väl nån dag det med, hehe.

Tänkte lägga upp lite bilder som är tagen för precis 2 år sen idag. Då var det fint väder..




Camilla :)


Och jag!

Fruktansvärt blek var vi, haha!


// Jessica

Sv. på kommentar

hejsan, jag tänkte bara svara en kommentar jag fick som var såhär:

Snälla berätta hur du gör!! asså så att du får jämna kanter o så :)

Till det här:





Och svaret är alltså att jag använde tejp. Jag målar först det understa nagellacket (det röda) och väntar på att det har riktigt torkat. Sedan klipper jag en tejp och sätter snett över och målar över nageln och när det har torkat gör jag samma sak igen :)



Här är en bättre beskrivning: http://chloesnails.blogspot.com/2010/11/patchwork-mani-tutorial.html


Jag gör inte exakt sådär utan jag gör en lite lättare "version" så nästa gång jag ska göra något sånt här så gör jag en tutorial :)






//sanna

Stugan

Hej! Sitter uppe i stugan nu, provar det mobila bredbandet för första gången. Det är jättesegt men det går, haha. Kollar på sommarkrysset nu, och är jätteförkyld. Har sovit middag med, hehe. Stannar här tills imorgon, så jag vet inte om det blir nån mer bloggning förrns vi kommer hem. Men försöker knäppa massa bilder så kommer det upp här när vi kommer hem. Det är för segt för att ladda upp bilder, men kanske gör ett försök senare!



Bild från arkivet.


// Jessica


nelly.com

Hittade tre snygga tröjor från nellys nyheter!



199 kronor styck för dessa.


159 kr för denna. Perfekta i höst och vinter!


//Camilla

Lookbook

Här kommer tre snygga outfits från lookbook.nu. Älskar den sidan!







Det är så snyggt med färger! Piggar upp en hel outfit :)


//Camilla

5 Augusti

Hej! Har delat reklam igen idag, som varje helg. Men Camilla och jag har bestämt att innan snön kommer ska vi sluta med det. Har fått nog, haha.

Sen när vi kom hem så vila vi en stund och nyss har jag varit ner och duschat. 

Tänkte egentligen bara blogga för att lgga upp min och Camillas outfit idag.

Camilla

Både tröjan och shortsen är från H&M.

Jag

Linne från Cubus och shorts från Gina Tricot.



// Jessica

Nelly.com

Gjorde en beställning från nelly strax efter vi fyllt år, eftersom det var fri frakt, så här kommer bild på det.


Det är en lång stickad tröja (69 kronor) och ett par trosor (19 kronor). Köpte egentligen två eller tre par till trosor, men dom var tydligen slut, haha! Men igår köpte vi flera för bara 19-20 kronor styck!


// Jessica

Dagens outfit x2

Eftersom det var så längesen både Jessica och jag la ut dagens outfit så tänkte jag att det var dags för det!

Jessica hade på sig:

Tröjan är köpt på Cubus för flera år sen.
Byxorna är från Kappahl!


Och det här hade jag på mig:

Tröja från Cubus och byxor från Kappahl :).

Hahaha! Kläderna var från samma ställe, det tänkte vi inte på! Hade inga smycken eftersom det bara är jobbigt när man ska prova kläder, haha! Ska försöka hinna fota alla kläder vi köpte så det kommer väl upp om någon dag!


//Camilla

Hemma

Nu har vi kommit hem från Gävle! :) Nu blir det inga dubbla resor dit på ett tag, för Camilla behöver inte åka till sjukhuset och spola tandköttet eller vad dom nu gör där, haha!

Shoppade såklart idag med, hehe. Börjar nästan bli lite trött på det nu ;). Men nu ska vi i alla fall inte åka till Gävle förrns 29 September.

Ska alldeles snart ner och duscha, sen så kommer Sanna hit så ska vi se på film! :)

Imorgon ska vi dela ut reklam och så, så får se om det blir nån bloggning alls före kvällen. Sen på lördag ska vi upp till stugan och sova där, och då kommer det inte bli nån bloggning om vi inte hinner fixa det mobila bredbandet först, men ska försöka hinna det imorn! :)


Appropå ingenting, den här bilden är tagen för precis 2 år sen idag! Om ni inte ser vad det är så är det jag och Sanna som kommer gående ;).


// Jessica

Nails 4 life

Jag har bestämt mig för att ta en bloggpaus, självklart finns Jessica och Camilla här och skriver. Jag känner att bloggen blir ett måste istället för en kul grej. Jag kommer alltid vilja blogga om mina nya saker som jag köpt och när jag vill det kommer jag längta till att blogga igen. Jag är fortfarande helt kär i nagellack och naglar/akryl och sånt, det är inte det som gör att jag inte vill blogga. jag kommer fortfarande måla naglarna flera ggr i veckan och jag kommer fortsätta med akryl som vanligt. Ni kommer självklart få se alla nageldesigner och sånt som jag knäpper bilder på, när jag kommer tillbaks.

Jag kommer avsluta med en bild på hur mina naglar ser ut just nu.



Använde China Glaze "Sea Spray" och O.P.I "Servin' up sparkle" över med två lager!







kram!


//sanna

4 Augusti

Imorgon är det exakt en månad kvar tills jag fyller år :D

Men iallafall. Satt nyss ute och solade på balkongen, det är jättevarmt och termometern visar 27 grader i skuggan! :)











//sanna

Valbo

Medan jag ändå är inloggad här tänkte jag passa på att slänga upp bilder på det vi köpte förra onsdagen när vi var i Valbo! Imorn ska vi dit igen, haha!


2 linnen från Gina Tricot


BH från H&M (kostade bara 50 kronor!), BH från Lindex och trosor från Lindex


2 par jeansshorts från Gina Tricot (49 kronor styck!) och en bikiniöverdel från H&M för 30 kronor :)


Långärmad finstickad tröja från Lindex och 3/4 tröja från Gina Tricot


Jeansjacka från Lindex


Trenchcoat från Cubus. Kostade bara 249!


Sen köpte vi massa strumpbyxor och leggings! Har ingen aning om vilket par som är varifrån, haha. Men i alla fall, dom blåa längst ner till höger köpte vi för 10 kronor! Sen när vi kom hem så satt larmknappen kvar, så mamma var tvungen att klippa sönder strumpbyxorna, för när man försökte böja sönder larmknappen blev allt blått, haha! Tur att det var uppe vid linningen, då syns det i alla fall inte ;)


// Jessica

4 från bon prix

Fick en katalog från bonprix.se för ett tag sen, och funderar på att beställa lite därifrån. Så var inne och kollade lite på hemsidan nu, men hittade inget av det som fanns i katalogen, haha! Hittade istället fyra andra snygga toppar!


119 kronor



69 kronor


199 kronor


249 kronor.



// Jessica

3 Augusti

Hej! Nu kan jag äntligen blogga, haha! Jag och Jessica blev brakförkyld i stugan, så åkte hem tidigare än det var tänkt. Men det är i alla fall lite bättre nu. Sov ju som sagt i stugan inatt, mysigt var det! Men innan det så var Jessica, mamma och jag i Bollnäs. Det här köpte vi:


Ett halsband från JC, en ring och en ansiktsmask från Åhlens. Hittade inte mer än så, men det är ändå nånting!

Nu ska jag försöka skriva en kortfattad version av veckan som gått då Jessica och jag inte hade tid att blogga!
Först på onsdagen skjutsade Marita och Ove mamma, Jessica och mig till Gävle så vi shoppade först och vart till tandläkarn sen. Tror Jessica lägger upp vad vi köpte senare!

Sen på torsdagkväll kom Jessica hit. På fredagen gick vi tre på persmässan med Johanna, sen på lördagen gick vi med Sanna, Madde och Elli! Var mycket roligare på lördagen, haha. Bättre artister också!

Sen i söndags åkte Jessica, Jessica och jag till en strand vid våran stuga och låg där i sex timmar! Glömde solskyddsfaktor också, så blev lite röd ;). Har fortfarande jätteont i låret där jag blev bränd. Känns som att jag har ett sår som blöder varje gång man pekar på det, men aja. Det var kul i alla fall!

I måndags gick Jessica, Jessica, Sanna och jag till öjeparken som Sanna skrev för ett tag sen, mysigt! Och här kommer lite bildspam:


Från persmässan på lördagen. John Lindberg Trio.


Bild på Lotus sen i måndags :)


Bilder från tisdagen kommer nog nån annan gång kanske. Har några på mobilen som inte är inlagd på datorn än!


//Camilla

Prom #4

Detta är sista dagen jag visa 3st balklänningar i 4 olika färger. Den sista blir lila :)


Lila:





Själv skulle jag nog inte vilja ha en kort balklänning men för dom som vill så finns det massor med både långa och korta här: http://www.dressespro.com/





//sanna

Prom #3

Här kommer rosa klänningar :)



Rosa:





Klänningarna är ifrån: http://www.dressespro.com/






//sanna

Dinner

Hej! Idag kom min äldsta brorsa med sin sambos hund som jag fick passa hela dagen :D Han kom vid tio i 8 imorse och han kom och hämtade honom tjugo i 5 ungefär :) Har varit ute nästan hela dagen, var bl.a till lekparken och satt i skuggan på en stor gräsplätt på filt med jessica, camilla, en kompis som är här från Åland och hunden då :P



Imorgon kommer Adrian mitt på dagen så det blir ingen bloggning för mig då!


Mina föräldrar är ju och åker färja över en natt till Åland men kommer hem om nån timme :D det va ganska läskigt att va själv igår natt så jag är glad att Lotus (hunden) kom i några timmar :))

Sen måste jag göra lättlagad mat också så det blev en hemmagjord räksallad :))









//sanna

Prom #2

Idag ska jag visa 3st gröna balklänningar som jag tycker om:


Grönt:






Klänningarna är ifrån: http://www.dressespro.com/




//sanna

1 Augusti

Redan Augusti?? men det är fortfarande sommar. Jag räknar Augusti som sommar även fast skolan börjar då, det brukar fortfarande vara ganska varmt iallafall i början!



Jag har gjort ett kollage på kläder som man kan bära i augusti!







//sanna

RSS 2.0