Chasing Liberty

Tidigare idag när det mullrade så kollade Jessica och jag igenom vårt smink och hittade en gammal ögonskugga vi inte använder längre. Så vi kom på att vi kunde använda den till ett frankenlack! Så vi provade och så här blev resultatet:





Blev lite genomskinligt, men både Jessica och jag provade att måla över de nagellack vi har nu, och det blev glittrigt, men ingen färg. Men får prova över typ vitt eller rosa så blir det nog snyggt! Synd att vi inte har ett lavendelnagellack. Det hade nog också varit snyggt. Men jag tror faktist att vi ska hälla över mer ögonskugga så det blir lite mer färg i nagellacket :)


Kollade nyss på Chasing Liberty som gick på 3an. En riktigt bra film! Om ni missade den så måste ni se den en annan gång, haha.


//Camilla

Kommentarer
Postat av: Anneli

Nu är vinnaren av ett armband dragen!

Kika in och se vem som vann :)



2011-08-28 @ 11:58:50
URL: http://vanitas.blogg.se/
Postat av: XTIO HUMOR på HÖG NIVÅ

Jag har nu dragit vinnar bilden i rävlingen "vad säger hunden". Vill du se vad det blev för mening så är det bara att gå in och titta.

.

Jag har dock en ny tävling. Den heter "Vad tänker musen" Vill du försöka vinna en plats inför mina 200 - 400 unika besökare och ändå ha kul på vägen så borde du gå in och vara med nu direkt tycker jag och massa andra läsare på min blogg. Tänk på att ju roligare mening du gör ju mer intresserade kommer mina läsare att tycka du är. :D

HYÄR HAR DU SNABBLÄNKEN TILL TÄVLINGEN:

http://xtio.nu/2011/august/tavling-vad-tanker-musen.html

2011-08-28 @ 16:25:04
URL: http://xtio.nu
Postat av: Sofia - Vinn en ziperall på min blogg!

Hej!

Nu har Ziperall tävlingen avslutats och vinnaren kommer upp ikväll eller imorgon så glöm inte att kika förbi, det var kanske du som vann :)

2011-08-28 @ 20:00:50
URL: http://smnmode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0