3 December

Hej! Tänkte skriva lite om Stockholmsresan vi gjorde med alla treor i gymnasiet nu, så det här inlägget blir nog ganska långt, men ni får väl hoppa över om ni inte orkar läsa då ;).

Klev upp klockan 5 på torsdag morgon för att hinna packa det sista. Bussen gick klockan 7 och vi kom fram till SACO-mässan ungefär klockan 11. Fick gå där i 4 timmar, vilket var lite väl länge, och samlade på oss lite böcker och sånt. Klockan 15 åkte vi till vandrarhemmet för att slänga in väskorna på rummet och sen åka antingen till nån lazerdomegrej eller på cosmonova. Eftersom vi är 19 stycken i klassen, varav 4 tjejer så kan ni väl antagligen gissa att alla killar valde laser-grejen och vi tjejer valde Cosmonova ;). Fick se en film som hette Flying Monsters som var i 3D. Var lite häftigt att se, men samtidigt var den lite tråkig, haha. Sen på kvällen åt vi på Pizza Hut, och Madde, Jessica & jag hann irra bort oss lite också innan vi kom tillbaka till vandrarhemmet, haha.

På fredagen så åkte vi buss till KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) där två tjejer visade oss runt. Skolområdet var lika stort som Gamla Stan så det var en bit att gå ;). Sen efter det så fick vi 4 timmar på oss att göra vad vi ville, så vi gick till Drottninggatan för att shoppa, men var inte på shoppinghumör, så Jessica och jag köpte bara julklappar till oss själva från mamma och pappa ;). Sen åkte vi hem, och fötterna värker fortfarande, men förhoppningsvis är blåsorna och skavsåren borta snart, haha.


Bild från weheartit


//Camilla


Kommentarer
Postat av: Jessica

Nämen! Jag var ju i Sthlm på SACO-mässan i går! Och gick på stan efter det. Vi var säkert där samtidigt! :O Just typiskt, haha!

2011-12-03 @ 21:06:10
URL: http://enligtjessica.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0