Vardagsrum

Har tagit bort kanterna på tapeterna (ni vet när tapeterna möts eller tar slut liksom så är det en kant) så nu är det ganska slätt så pappa kan börja spackla när som helst :D Sen ska jag måla vitt över och sen tapetsera med vita tapeter ovanpå färgen. Vi har kvar min brors gamla tapeter (som är knallblå typ haha) och sen målar vi över dom slipper vi riva ner hela :D

Och eftersom jag hittade tapeter till en fondvägg jag ska ha så har jga börjat kolla ut lite soffor och grejs :D Jag ska ha en brun soffa eftersom tapeterna har gröna blommor med brunt på också och sen ska jag ha en grön filt, gröna och turkosa kuddar och fler gröna och turkosa detaljer :D än vet jag inte vilken soffa jag ska ha men funderar på någon av dessa:




Jag älskar den sista så funderar på den. Men det ser ut som att det är mocka eller nånting på tyget så är lite osäker pågrund av det. Vill inte att allt ska fastna på den :P
Det blir nog den första föresten, den är jättemjuk ohc man kan tvätta sitsen och byta och så, osså är den lagom stor och så med :)






//sanna

Kommentarer
Postat av: Sofia - Foto, mode & personligt

Hej skulle vara guld värt om du ville rösta på min klänning :D

Man kan rösta en gång per dag :D

http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=R44HjzSYVkUe0tCr3vXMb8t3x4UqRNpgEgnlW60peSJbBJI25fBT&third=yes#Gallery

2011-07-03 @ 17:54:45
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Marie

Aa, har faktiskt haft lite planer på det :) Låter fint!! Kram

2011-07-03 @ 22:16:30
URL: http://mariesse.blogg.se/
Postat av: MARIA - mode, outfits & inspiration

Sv: jag bor ju i sthlm, så jo, hehe. Men jag har landställe bara en halvtimme ifrån bollnäs, där jag var förra veckan :)

2011-07-03 @ 22:40:39
URL: http://mmiaas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0