9 Juni

Igår klev jag upp vid 5.30. Bussen med alla 9or åkte vid 7 på morgonen och sen tog det ungefär 4 timmar med kanske 30 minuters stopp. När vi kom till Stockholm spöregnade det och var typ 23 grader varmt. Vi började att gå inne på Vasa museet. Sen gick vi till stan och gick lite i affärer och sen va vi på gröna lund i ungefär 9 timmar hihi :D åkte jetline, spöktåget (inte spökhuset), kvasten, Twister, bläckfisken (haha) och slänggungorna ;). Tänkte åka Vilda Musen men det hann vi faktiskt inte, ändå var det inte nån lång kö till nån karusell, längsta kön jag fick stå i var kanske 15 minuter. Men jag och en kompis älskar kvaster så vi åkte den 4 ggr haha :) Den var nästan helt lagom för mig som inte gillar hemska karuseller. Första karusellen jag åkte var jetline och skakade så jag höll på att dö haha. Men ganska kul var den.. När vi gick från stan till Gröna lund så började det bli fint väder och när vi kom till Gröna Lund så var det inte ett moln i sikte och jättevarmt. Var säkert upp mot 27-30 grader!


Twister alltså, härligaste, roligaste bergochdalbanan jag har åkt tror jag. Den va av trä och den var jättemjuk att åka och härlig. ganska branta Backar haha!



Vid kvart i tio åkte bussen hem och kom till Edsbyn igen vid halv 2 :) Idag sov jag till 12 haha. Jag köpte bara 2 nagellack, vi ville så gärna gå till Gröna lund så vi shoppade inte nå mycket haha!



den mintgörna är 245 och är från sommarkollektionen. Den ljusblåa är från vårkollektionen och har numret 251 :)





Imorgon ska vi städa ur skåpen och lämna tillbaka nycklar och går halva dagen. Vid kvart i 3 så ska jag åka till min syster för jag ska sova där till lördag :)







//sanna

Kommentarer
Postat av: Sara

Fina lack :)

Kul att du är med i tävlingen :)

2011-06-09 @ 19:27:07
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: ELIN- mode & vardag

Hej!

nu är tävlingen om det valfria smycket avslutad och vinnaren finns uppe nu!

kolla in på min blogg och se om det var du som vann!

PUSS.

2011-06-09 @ 21:12:30
URL: http://elinpassanisi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0