Hold on to the feeling

Gjorde ett litet collage med bilder jag sparat på datorn, så dom är inte direkt nya.



Alla tre bilderna är från Stockholmstreetstyle.


// Jessica

29 November

Hej! Var ett tag sen jag bloggade sist, vet inte riktigt varför det har blivit så men. Idag hade vi bara en lektion i skolan, kändes lite onödigt, haha. Men fick hjälp med matten efter lektionen i alla fall :) Missade en genomgång i fredags så skulle inte ha fattat någonting om läraren inte hade förklarat. 

Sen när vi kom hem så gick Jessica och jag ut och fotade lite till projektarbetet. Alldeles nyss fylde jag i ett frågeformulär från karolinska institutet som de skickar till alla 18-åriga tvillingar. Ska få en biobiljett för det, så det var ju bra :)

På torsdagmorgon åker alla treor på gymnasiet till stockholm för att gå på SACO-mässan, så det blir ingen bloggning på torsdag eller fredag för min och Jessicas del. Men vi får ta igen det när vi kommer hem ;)



Bilder från weheartit


//Camilla

Bikbok

Bikbok har fått in en massa snyggt nu!






Åh, vad jag vill ha den sista klänningen!! Den skulle ju vara perfekt till jul/nyår!



// Jessica

Fresh Frog Of Bel Air

Har ett nytt nagellack på mig idag :)


har svart under och två lager av O.P.I- Fresh Frog Of Bel Air :)


Ska börja betygsätta nagellacken/designerna jag gör :)


4/5 poäng




//sanna

28 November

Hej! Gick i skolan till strax efter 12 idag för Camilla och jag skulle hem och fota. Men var helt slut då så somnade och sov till klockan 5! Håller på att bli sjuk, lagom tills Stockholmsresan, det var ju typiskt..

Våran lärare glömde bort oss idag, så vi satt och vänta utanför "klassrummet" i 1½ timme, haha! Han trodde vi hade studiedag idag, bra koll!

Och imorgon har vi bara Engelska C sen slutar vi :D.


Bild från weheartit, jag vill att det ska vara jul nu, haha :)


// Jessica

choklad

Idag klev jag upp vid tolv ungefär och tog på mig mjukisbyxor och en t-shirt, satte mig sedan och läste på soffan med varm choklad med marshmallows och grädde :D svingott! Sen kollade jag och mamma på Harry Potter and the deathly hallows del 2..satt och grina mig igenom sista halvan haha.. men nu har jag ätit och nu sitter jag och tittar på nelly.com och sjunger med till One Direction- I Wish, har blviit så beroende på den låten alltså <3







//sanna

shopping

Tänkte lägga ut bilderna på det jag köpte i Birsta igår :)


blev inte så mycket men köpte tre saker till också men dom ska jag få i julklapp :P


mjukisbyxor, dom är grå/vita :)

t-shirt

grå stickad kjol som jag ska ha på julafton :D


topp lack från Sally Hansen och bas lack från Kicks

båda är från kicks och det blåa heter Smokey Tuxedo och det grå/silvriga heter All That Glitters :)


Köpte två O.P.I också, det gröna heter Fresh Frog of bel air och den blåa Gone Gonzo :)



Jag ska nog måla med någon av dom nya ikväll :)) har bställt några nagellack från nelly.com också så förhoppningsvis får jag dom på tisdag :D hoppas jag bara får RÄTT nagellack den här gången..


satt och kollade ut och helt plötsligt ser jag attdet snöar haha, på första advent och allt :') jag som tänkte för flera dagar sedan att det skulle vara perfekt om det snöade på första advent och se vad som hände ^^






//sanna

Nytt

Medan jag ändå är inloggad här kan jag lika gärna lägga upp lite saker vi köpt/fått nyligen!


Det här är från Erikshjälpen i onsdags. Har nästan alla sweet 16 böcker så va tvungen köpa dom här, haha ;). Vet inte om vi har dom eller inte, för dom andra står längst in i bokhyllan, så har inte hunnit kolla än..

OC köpte vi för 35 kronor! dock är det bara 4 avsnitt, men det är bättre än inget ;).



Den här väskan fick vi av mamma som hon köpte på våran grannes loppis i somras. Nu är det den enda väska jag använder, haha!



Fick det här och många fler av våran mosters sambos mamma, som rensade bland sina smycken. Camilla har visat ett av halsbanden förut.



Dom här köpte vi igår. Ska ha typ tvål och eventuellt shampoo i dom när vi åker till Stockholm på torsdag med alla (?) treor! Dom är inte så stor som dom ser ut, haha!


Så sköna vantar!! Köpta på H&M igår för 30 kronor styck. Dom ser väldigt långa ut, men dom passar perfekt! Älskar den lilla rosa puffen på mina! :D Köpte även 3 tröjor där inne som Camilla och jag ska få i julklapp, så allt gick på 300 kronor, jättebilligt ju!

Väskorna kommer en annan gång, när dom tappat den nya lukten, haha :)


// Jessica

27 November

Hej! Blev lite shopping igår, men det mesta ska vi få i julklapp. Och sen fanns såklart inte den färg jag ska ha på baltyget inne och dom vet inte om dom får in nå mer, men det är ju bara min vanliga tur. Slutar säkert med att jag måste ha en jätteful färg bara för att hinna få klart den -.-'

Men ajja, får hoppas att det löser sig. Fick reda på högskoleprovet idag med, men troligtvis gör jag nog om det till våren. Det kan inte bli värre i alla fall, eftersom dom tar det högsta, haha ;).

Känner mig fortfarande dålig sen i fredags. Igår gck rätt så bra, men så sov jag typ hela bilresan med. När vi kom hem hade jag sån fruktansvärd huvudvärk så bara låg i sängen resten av dagen. Har i alla fall fotat det vi köpte igår, förutom väskorna som vi la ut på vädring, haha. Varför luktar alltid alla nya väskor så äckligt? ;).

Men nu ska jag bara fortsätta att inte göra typ nånting och hoppas att det blir bättre tills imorn då det är skola igen! sen i tisdags har jag överlevt på ibumetin och sinova eller vad det heter, haha!



Bild från weheartit, bara för att jag går runt och är hungrig hela tiden, haha.. ;)


// Jessica

26 November

har som sagt varit till Birsta idag så klev upp klockan 6 och bussen gick halv 8.. (åkte med mamma och pappas jobb typ) fast det var bara jag och mamma hehe. Jag visar vad jag köpte i Birsta imorgon men ni måste se detta, en bild på våra grannars hus haha..jag bor mittemot:




dom har alltid haft jättemycket juldekorationer men förra ået hade dom inte alls så mycket så jag hoppades verkligen att dom skulle ha mycket i år igen och jag blev glad när jag såg detta :D
dom har massa på baksidan med haha....




Nu ska jag fortsätta se I'm a Celebrity, Get me out of here (Dougie från McFly e ju med så självklart måste jag se)





//sanna

25 November

Hej! Blir bara ett kort inlägg nu, Camilla och jag va hemma från skolan idag. Mådde så fruktansvärt illa igårkväll och imorse kunde jag knappt röra mig för jag mådde så illa. Mår mycket bättre nu, så vet inte vad det var.

Imorgon ska vi i alla fall till Gävle och kolla efter baltyg! så det blir nog ingen bloggning då kanske, för Sanna ska också shoppa, fast i Birsta, haha :).


Bild från Weheartit



// Jessica

Nyheter från Nelly

Var inne och kollade på Nelly-nyheterna alldeles nyss och hittade lite snygga saker. Här är mina favoriter!



Priserna ligger mellan 299-549 kronor. Mina favoriter är 1, 2 och 6an!


//Camilla

Uggla

Hahah, kolla ugglan som blir klappad, gud vad sööt!!




// Jessica

24 November

Hej! Helt sjukt att det bara är en månad till julafton! Och fortfarande ingen snö.. Nån som bor här i närheten hade 9 plusgrader imorse 4.30.. Det är som att det håller på att bli vår igen, haha!

Tänkte bara skriva ett kort inlägg, har inte bloggat på ett tag, har blivit jätteförkyld! Men nu hoppas jag att det börjar gå över, mår rätt så bra nu.

Vi satte upp adventsljusstakarna idag med, men såklart funkade inte min, vilket inga av mina saker verkar göra, haha.. Men vi hittade i alla fall en annan jag kunde ta, så det löste sig :). Igår var vi på Erikshjälpen och köpte 2 böcker plus 4 avsnitt av OC! Synd bara att det inte är dom första avsnitten, det var typ 5-8 eller nåt, haha!

Det här inlägget blev visst inte så kort ändå, haha.. Men ska sluta skriva nu, tänkte bara visa hur mysigt det ser ut i mitt fönster nu.





// Jessica

23 November

Fick sms av mamma när jag var i skolan och hon sa att mitt 1D album kommit!! blev så himla glad, gick runt och slog Amanda och Signe typ hela tiden haha...



jag med mitt signerade album :'D

Kommer inte kunna lägga mig.. kommer vilja lyssna hela tiden haha!
Kan inte ens gå och duscha haha..



två låtar från albumet! Älskar varenda en <3







//sanna

fler naglar..

blir ännu mer naglar för min del haha.. den här typen av naglar är inte direkt min stil men jag tror jag gillar det ändå haha!







Hade för övrigt kemi prov idag och tyckte det gick ganska bra, skrev iallafall på alla frågor :))
Har engelska nationella imorgon, läsning och hör.. på torsdag ska jag göra nationella engelska muntliga och på fredag är det historia prov!
fullt upp haha!



Men nu ska jag lägga mig och läsa engelska boken :) Good natt på er!






//sanna

22 November

Hej! Har precis duschat och innan det så gjore jag klart naturkunskapen och övade på Databashanteringen, så borde kunna det tills imorgon! Imorgon efter skolan så ska mamma, Jessica och jag till Erikshjälpen! Var längesen sist nu. Ikväll är det Desperate Housewives, så det får man ju inte missa!

Har blivit lite dålig bloggning ett tag, men ska försöka ändra på det.

how do you make gifs

Provade göra en gif för första gången, haha.

Nu ska jag gå å skriva ut Naturkunskapen, sen blir det glass framför tvn med Jessica!

21 November

tänkte skynda mig att ladda upp två bilder på mina naglar som jag fixade igår kväll :)






svart med några enkla rosor på tummen och ringfringrarna




Nu måste jag skynda mig och ställa i ordning, ska på Breaking Dawn ikväll och ska vara hos Jessica och Camilla om 10 minutes!










//sanna

Cher Lloyd

Har fastnat för dom här två låtarna den här helgen :)







Imorgon slutar jag 3, bussen från skolan går 15.35 kommer hem vid tjugo över 4 ungefär. Då ska jag läsa igenom till kemi provet på tisdag. Sen ska jag duscha och sen äta, sen plugga ännu mer (kan ganska mycket men måste kunna typ allt) sen klockan 9 ska jag, Jessica, Camilla och Alice på Breaking Dawn :D

Har som sagt kemi prov på tisdag och på onsdag har jag historia prov..vilket kommer gå såååå mycket sämre.. har fått ett papper att läsa och that's it. fattar ingenting! så många krångliga ord..





//sanna

4 x Inspiration






Bilder från Carolines Mode, Weheartit och Minoutfit


// Jessica

20 November



Mina favoriter från Brandos.se. Priserna ligger mellan 699-1899 kronor, vilket är lite väl dyrt. Men snygga är dem!

We Found Love



Jag gillar verkligen den här låten med Rihanna, men jag måste säga att det här var lite mer min stil. Och katten är ju bara för söt!



// Jessica

Nageldesign

Tänkte tipsa om en nageldesign från youtube!



Tänkte lägga upp två till egentligen, men de gick inte att bädda in dom, så det blev bara en!


//Camilla

19 November

Hej! Har inte bloggat på ett tag nu, har inte haft nån lust och inte heller nåt att blogga om.

Igår var Camilla och jag med Johanna, det var ett tag sen sist! Kollade först på Wallander och sen på Idol. Trodde faktiskt att det var Amanda P som skulle åka ut, även fast jag inte hoppades på det. Camilla har blivit jätteförkyld, och jag känner hur jag håller på bli det jag med..

Tänkte knäppa en dagens outfit igår, använde en tröja som varken Camilla eller jag visat i bloggen, men glömde totalt bort det. Får se om jag gör det imorgon, eller nästa gång jag använder den, haha :)


En bild tagen för nästan precis ett år sen idag. Vääldigt stor skillnad motför nu, haha!


// Jessica

17 November

Igår blev One Direction låtar "leaked" out på internet och många fans skrev att dom va skitbra!! jag lyssnade inte på nån av dom för jag vill vänta till mitt album kommer nästa vecka :D

Men jag drömde om att jag hörde en av låtarna! det var så verkligt men konstigt eftersom den va bra men jga har aldrig hört den haha! nu skulle jag skriva en grej till en på tumblr så jga gick in på hennes blogg och då började en av låtarna spelas, jag lyssnade i typ 20 sekunder och skrek NEEEEJ! jag vill inte höra jga vill inte höra! osså knäppte jag av ljudet haha.. nu längtas jag ännu mer till nästa vecka :(


Men jag är hemma från skolan idag och eftersom jga inte kan plugga där så ska jag sätta mig nu och plugga kemi, matte och skriva klart svenska historian!


Tänkte först visa bild på mina naglar som jga fixade igår!




Ursäktar jättemycket för mina torra nagelband!! ska smörja in dom sen!


jag använde en jättegammal depend som jag köpte för typ ett och ett halvår sedan, nummret är avskavt men jag kan se att det står 18 och nån ting efter det!





//sanna

16 November

Jag gick till skolan idag men hade feber hela dagen.. blir att stanna hemma imorgon och bara vila, tog hem "lite" böcker så jag kan plugga imorrn. Matten, historian, kemi, spanskan samt skoldatorn, block och mappen. Det var tungt kan jag säga!




tog in mitt täcke, tände ljus, tog mjölk och pepparkakor och ska läsa nya chic till mitt vardagsrum :D sen ska jag sitta vid laptopen. (sitter vid min stationära nu) direkt efter jag läst lite bloggar.




//sanna

Dagen innan farsdag....lördag

på lördag kom min äldsta bror med hans och hans tjejs hund Lotus, dom skulle iväg till Uppsala (cirka 2 och en halvtimme-3 timmar bort) så vi fick passa Lotus hela dagen. Det var väldigt mysigt i allafall :)








satt hela lördagen och såg på alla 6 x-factor auditions + alla 4 boot camp avsnitten på grund av att One Direction är med! Har sett 2 eliminations nu också och ska se ett till ikväll :'D

Ska även se I'm a Celebrity, Dougie från McFly är med där och gör massa tävlingar i jungeln, ungefär som Robinson tror jag(?)

ett helt avsnitt på en helt timme finns att se på youtube till och med :D






Dedicated fan huh?





//sanna

Naglar

Satt nu på kvällen och fixade mina naglar.. vet inte om jga blev nöjd eller inte.






jag använde:


ser faktiskt finare ut i verkligheten måste jag säga, mina fingrar såg jättetjock ut på bilderna haha



roligt eller bara fult?






//sanna

14 November

Jag är sjuk så jag har varit hemma idag, är hemma från skolan imorgon också för att inte smitta e andra men man missar så mycket.. fick reda på nyss också av en att vi ska ha kemi prov (!!) om en vecka på 40 sidor... inte kul, jag kan inte kemi och kommer säkert få F!


Men iallafall, där är iallafall orsaken för att jag inte har kunnat lagt in några bilder, har bara orkat lega i soffan med laptopen istället för att sitta vid stationära och lagt in bilder osv.



sådär såg det typ ut igår.. så konstigt att det inte kommit snö än!






//sanna

Forever21

Kolla vad mycket snyggt det finns på Forever21!



Om jag nånsin går in på en Forever21 affär så kommer jag handla upp halva butiken, haha!


// Jessica

Standing In The Dark

Underbar låt!!




// Jessica

13 November

asså satt och kollade på the x-factor UK 2010 (auditions) i fredags natt och såg denna:
http://www.youtube.com/watch?v=ff7SkPF8IuQ&feature=autoplay&list=FL0G5WED6-_GBmN_OZ8w1Vqw&lf=plpp_video&playnext=1


jag kunde inte hålla mig för skratt, satt och skrattade typ heeela videon hahah!




Jag sitter nu mera på kvällarna och ser The X-factor UK 2010 (eftersom One Direction är med) så har suttit och tittat på alla 6 auditions avsnitten, alla 4 boot camp avsnitten och nu ikväll ska jga titta på elimination :D Satt och grät igår när One Direction bildades på boot camp hihi :D
(Först gick alla på auditions ensamma, dem kände inte varandra innan, alla 5 åkte ut men dom plus 4 st tjejer fick komma tillbaka till juryn och där sa juryn att dom hade bildat två olika band, ett tjejband och ett killband) och så bildades One Direction typ :D

Ikväll är det första låten som dom gör på en "Live" scen inför folk och fast jag sett alla uppträdanden på youtube så är jag jätteexcited :D








//sanna

Nellyklänning


349 kronor. Så snygg!


//Camilla

12 November

Hej! Tänkte visa ett av de halsband vi fick av våran mosters sambos mamma.


Det är mitt nya favorithalsband!


//Camilla

Smycken

Var inne på Gina Tricots hemsida och hittade lite snygga smycken!


Priserna ligger mellan 99-129 kronor. Den längst ner till vänster var min favorit!


//Camilla

Nivea Creme

Hej! Nu var det längesen jag bloggade, haha! Har inte hunnit sitta vid datorn varken i förrgår eller igår, men nu är det äntligen helg! :)

Tänkte bara visa en sak jag vann förra veckan som jag fick hem den här veckan!



Har inte hunnit öppna den än, men ska göra det snart, haha :)


// Jessica

11 November

Idag i skolan försökte vi påminna varandra hela tiden om att vi skulle önska oss något klockan 11.11, men jag och några till klockade på klockan typ 20 över xD
men sen på matten så blev klockan 12.11 och då önskade vi oss för det var englands tid så då va klockan 11.11 där haha!








Liam Payne <3


Idag fick vi sluta typ en kvart tidigare och då gick jag och Emma till stan, jag skulle hämta ut gardiner och Emma skulle köpa godis på Biggans (godis affär) och sen gick vi till pressbyrån innan bussen kom för jag skulle köpa Frida tidningen eftersom One Direction va med i den. Då står jag där och letar som en galning i tidningen och
Emma frågar: Letar du efter nåt?
då svarar jag: jaa!! här är den :')
*One Direction poster*
Emma: ofta du gillar dom?? dom upptäckte jag igår, dom är jättebra och jättegullig!! Jag ska också köpa Frida tidningen..
Jag står där och ba: :'D










//sanna




10 November....Tävling

tänkte bara säga att jag är med i en tävling här: http://lackat.blogg.se/2011/november/tavling-nagelkit.html



Va med ni med :))


Jessica och Camilla har varit här två kvällar i rad nu, från typ 8 idag och 6 igår till typ halv 11.
Innan dom kom idag så fixade jag min brors flickväns naglar :)
Tog ingen bild men den här får duga från hennes facebook :)













Nu ska jag snart sova så gonatt :)






snart heeeelg!!






//sanna


Collage

Ännu en outfit, haha. Känns som att det är det enda jag lägger upp ;). Men har ingen aning om vad jag ska blogga om annars, så det får bli så!


Tröja - Bikbok, Jeans - Gina Tricot, Stövlar - Forever 21, Ring - Stilbruden.se, Halsband - H&m och nagellack OPI - Bastille My Heart.



// Jessica

Gotta Be You

Haha jag skulle precis lägga upp Gotta Be You videon ;) Tur att mamma och pappa inte e hemma, sitter med typ högsta volym, (Hör inte vad jga tänker) satt och grina och titta på Gotta Be You! Fangirla som tusan!! :'D

Laddar upp bilder från videon istället jag då ;)













så underbaraaaa




//sanna

8 November

Älskar det här!!




//Camilla

7 November

Hej! Har inte hunnit blogga något idag, var först ute och skulle sälja riskkapital, sen körlektion och nu snart ska vi på teater med klassen. Ska på Farenheit 451 eller nåt liknande.

Här kommer en bild på mina naglar som jag målade igår!



Använde Depend - 227. Jobbig att måla med, men det var en snygg färg! Behövde bara två lager för att få det täckande.


//Camilla

EMA

Camilla och jag sitter och kollar på EMA nu, bloggar från laptopen, därför kommer det en gammal bild, haha ;). Sitter och vräker i oss godis och chips, mums!



En bild från typ 2008 eller 2009.


// Jessica

Dollar Store

I onsdags när vi var på körlektion så var vi på Dollar Store efteråt. Köpte inte så mycket, men här kommer det bild i alla fall.


Ansiktsmaskar, tofsar och akrylfärg till naglarna.


// Jessica

Naglar

Tänkte bara visa mina nymålade naglar :) Målade dom igår innan alla kom hit.


Har målat dom i Depend # 228. Var jättesvårt att måla för det var så mycket glitter, haha ;). Och såklart blev det ett hack i pekfingernageln på engång, förstår inte hur det kan vara så svårt att inte få det! xD



// Jessica

6 November

Hej! Igår blev det ingen bloggning för Jessica och mig. Mamma hade lagat mat så vi hade släkten här för hon fyllde år för ett tag sen. Och vi fick lite smycken av våran mosters sambos mamma! Det var smycken hon inte ville ha kvar längre, och det mesta var riktigt snyggt! :) Kommer väl bilder på dem snart.

Imorse smsade Alice och frågade om Jessica och jag ville följa med till Gävle. Känns ju inte så kul att man var tvungen stanna hemma och göra läxor istället :( men vi får ta det nån annan gång! ;)


En del av blommorna mamma fick när hon fyllde år av pappa, Jessica och mig :).


//Camilla

5 November

Hejsan! Äntligen är mitt vardagsrum klart och nu har jag som en egn lägenhet här uppe, det enda som faktiskt fattas är ett kök haha, Har ett eget sovrum, eget badrum och nu eget vardagsrum :)

Före:








Efter:






Sissådär :D är väldigt nöjd :)






//sanna

Collage


Skinnjacka - Jofama By Kenza, Linne - Topshop, Snood - Lindex, Nagellack - Depend, Armband - Ellos, Jeans - Gina Tricot, Skor - Bianco, Cardigan - Kappahl.



// Jessica

4 November

Hej! Hann inte blogga nåt igår. Först så var vi till henne som ska sy balklänningar till Jessica åt mig! Sen övningskörde vi till Alfta och hem, gjorde läxor och sen på kvällen kom Johanna så hann inte sitta nå alls framför datorn, haha.

Idag hade Jessica och jag körlektion i Bollnäs, sen när vi kom hem så gjorde vi läxor. Blev klar med två, bara tre kvar nu, haha.

Tänkte visa vad Jessica och jag köpte för ett tag sen på Sofies Kläder i Alfta :).


Baksidan på tröjan :). Framsidan är bara helt vanlig, haha.


Och sen var mamma på apoteket och skulle hämta min medicin, men eftersom det hade krångla flera gånger så att hon inte kunde hämta den så fick vi detta body butter på köpet!

Nu ska jag snart se idol!


//Camilla

Naglar

Igår tog jag bort akrylen (som satt föresten som tusan), men efter ett litet aceton bad försvann akrylen lätt som en plätt.

Nu ser dem ut såhär



använde först Essie- Sugar daddy som bas, använde sedan svamp metoden med Gallery Colours. Lilac Shimmer och sen svampade jag med O.P.I- Teenage Dream och sedan en vit konad rosett på tummen och ringfingret :)


*Ursäktar för dåliga bilder*




//sanna

3 November

Idag klev jag upp vid halv 11, städade hela mitt rum, bakade kladdkaka och muffins och sen fick vi reda på att soffan kommer imorgon till mitt vardagsrum så vi har flyttat min tv in dit och fipplat haha ;)


Tänkte visa bilder på mitt nattduksbord som jag köpte på ikea i Lördags :)













//sanna

Skor

Idag sov jag till 12, gick ut och gick och sedan när mamma och pappa slutade jobba åkte vi till Bollnäs och där köpte jag bl.a ett par skor :)





Svarta och ganska enkla :)






//sanna

Depend #260

Tänkte visa nagellacket jag vann! :)




Det är alltså nr 260, och jag tror det är matt? Ska prova måla det snart så får ni se det på :)


// Jessica

2 November

Hej! Idag klev Jessica och jag upp vid 8 för vi skulle ha körlektion i Bollnäs. Känns väldigt jobbigt att kliva upp så tidigt på ett lov, haha. Sen efter det åkte vi till DollarStore. Hittade lite saker där också, kommer väl bilder nån gång! Jessica övningskörde dit och jag hem. Första gången vi kör i Bollnäs utan att det är med körlärarna :).

Sen har vi inte gjort så mycket efter det. Läste lite engelska och gjorde det mesta på engelska skrivuppgiften. Bara några läxor kvar nu, haha!


Bilder från weheartit och tumblr.


//Camilla

Bubbleroom.se

Kollade Bubblerooms nyheter igår och här är några av mina favoriter!


Priserna ligger mellan 159-399 kronor.


//Camilla

Tisdag

Hej! Har städad hela mitt rum idag, jätteskönt! Känns så fräsht nu. Har väl inte gjort så mycket mer. Var meningen att vi skulle till Erikshjälpen med lite grejer, men hann inte.

Imorgon ska både Camilla och jag ha körlektion klockan 10 och efter det tror jag vi ska kolla i lite affärer :). Fick mitt nagellack jag vann idag med! :) Så det kommer väl bild på det nåt tag. Lika tröjan vi köpte igår med.



Lite bilder från Weheartit, jag måste börja fota igen! Vill också kunna fota såna här bilder, haha..



// Jessica

1 November

1a November och ingen snö, känns jättekonstigt haha. Förra året kom snön typ den 16e October haha :P


är typ hyper nu för jag har precis bokat One Direction Album Up All night och den är signerad!!!! *DÖÖÖÖR*
Är jättesuperdupermegagigantisktglad :'D Den blir inte sämre av att Tom Fletcher i McFly har hjälpt till med en av deras låtar som heter I want :D


Sitter och lyssnar på Take me there med McFly, en av världens bästa låtar <3









//sanna

RSS 2.0