27 November

Hej! Blev lite shopping igår, men det mesta ska vi få i julklapp. Och sen fanns såklart inte den färg jag ska ha på baltyget inne och dom vet inte om dom får in nå mer, men det är ju bara min vanliga tur. Slutar säkert med att jag måste ha en jätteful färg bara för att hinna få klart den -.-'

Men ajja, får hoppas att det löser sig. Fick reda på högskoleprovet idag med, men troligtvis gör jag nog om det till våren. Det kan inte bli värre i alla fall, eftersom dom tar det högsta, haha ;).

Känner mig fortfarande dålig sen i fredags. Igår gck rätt så bra, men så sov jag typ hela bilresan med. När vi kom hem hade jag sån fruktansvärd huvudvärk så bara låg i sängen resten av dagen. Har i alla fall fotat det vi köpte igår, förutom väskorna som vi la ut på vädring, haha. Varför luktar alltid alla nya väskor så äckligt? ;).

Men nu ska jag bara fortsätta att inte göra typ nånting och hoppas att det blir bättre tills imorn då det är skola igen! sen i tisdags har jag överlevt på ibumetin och sinova eller vad det heter, haha!



Bild från weheartit, bara för att jag går runt och är hungrig hela tiden, haha.. ;)


// Jessica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0