30 September

Hej! Är sjuk så det blir ingen mer bloggning idag, och vet inte om det blir det imorgon istället, beror på hur vi mår! Var i alla fall i Gävle igår till tandläkaren och hann med lite shopping med, så det kommer troligtvis upp i helgen.

Nu ska Camilla och jag snart gå och sätta oss vid tvn så hoppas vi att vi mår bättre imorgon! :)


// Jessica

Emil Elton

Tyckte att Emil var bäst ikväll. Men tyckte faktiskt att första gruppen med killar i måndags var bättre än de idag. Men han gjorde det riktigt bra!




//Camilla

28 September

Hej! Idag när vi slutade skolan så övningskörde Camilla till apoteket för att hämta u medicin och sen så körde jag till konsum för mamma skulle handla. Och när vi går därinne så ser vi den här stå på hyllan!


Vi kunde inte bara låta bli att köpa den! :) Den kostade bara 60 kronor och är egentligen en julkollektion tror jag. Flaskorna är 7 ml styck.


// Jessica

27 September

Hej! Var i skolan till 2 idag, men mådde så dåligt när jag kom hem så la mig och sov. Vaknde vid 5 och sen dess har jag ätit och duschat bara :).

Tänkte lägga upp några snygga outfits från Stockholmstreetstyle.









// Jessica

nails 4 u

igår tog jag bort akryl naglarna på mig själv och fixade om dom, jag förstärkte dom med akryl bara så dom inte går av så lätt. men det är därför dom är så korta. (har mina egna naglar)








blev väldigt inspererad av denna blogg:
http://makeupmylack.blogg.se/2011/september/yoghurt-and-peach-konad.html



hennes blev dock mycket snyggare haha







//sanna

Georgina

Jag läser många bloggar, och en av dem är Georginas. Hon klär sig väldigt snyggt så jag tänkte tipsa om hennes blogg och hennes stil! Här kommer två bilder på henne!






//Camilla

26 September

Hej! Idag skulle vi slutat skolan 14, men eftersom både Jessica och jag skulle fota, så fick vi sluta vid 12 och sen fota därefter. Så vi var klar lite före 13 :) Sen dess har vi kollat på DH och sen somnade vi, såklart. Men det var skönt att få vila lite, håller på tappar rösten igen, så förkylningen kommer kanske tillbaka?

Nu är Jessica hos tandläkarn och ikväll kommer Johanna till oss så då hinner vi inte blogga, så jag passar på nu! ;)


Fick bli en bild från förra året på Jessica, Sanna och mig :)


//Camilla

You are everything

Har gjort ett till collage med en snygg höstoutfit!


Linne från Gina Tricot, China Glaze - Urban Night, tröja från Lindex
Skor - nelly.com, jeans från gina tricot
Örhängen från Style by Tyra och armband från melba.se


//Camilla

25 September

Hej! Igår kväll kollade Jessica och jag på Benjamin Buttons otroliga liv som gick på tv1000. Den var riktigt bra! Se den om ni missade den!



Idag har vi mest bara gjort läxor eller skolarbeten som ska vara klar. Ska ha läst ut engelska c boken till nästa tisdag!? I alla fall nästan och jag har mer än halva boken kvar. Sen ska vi ha läst ut engelska b boken tills vecka 44 men det går nog bra! Sen har Jessica och jag gjort naturkunskapen (förutom två frågor) och lite till vårat och Maddes UF-företag.


//Camilla

Höstcollage

Så här vill jag se ut i höst!


Michael Kors-klocka, tröja från nelly.com, skinnjacka från theoutnet.com
Converse, jeans från Gina Tricot, OPI - Animal-istic


//Camilla

Söderhamn

Hej svejs! Kom precis hem från Söderhamn. Mamma, pappa och jag var dit för att beställa soffa och sånt fast det va jättelång leverans tid så den kommer nåt tag efter höstlovet.. Men jag shoppade lite saker som jag tänkte visa nu:


röd blus på lindex

halsband. det fanns ingen lapp på och ingen visste hur mycket den kostade så jag fick den för 99kr xD Tyckte det va ett bra pris^^

kicks egna nagellack. Detta heter Chalky Mud. flaskan ser jätteliten ut men det är 8ml och den kostade 39kr :) Hittade en nästan likadan färg från Essie men då valde jag att köpa detta eftersom att detta var billigare och.....

....då kunde jag ju köpa två andra Essie nagellack :D
Den mint gröna är Mint Candy Apple och den andra heter Bahama Mama!
Sen fick jag välja två Essie nagellack till som mamma köpte åt mig i julklapp :D Fast dom blev det ingen bild på :P

jättefint linne fårn Lindex :)




Det var allt, nu ska jag ladda ner grejer till The Sims 3 :D
Köpte det igår efter skolan^^







//sanna

24 September

Hej! Känns konstigt att inte dela reklam på en lördag, haha! Han var hit och hämtade kärran i torsdags. Vaknade vid 9 av gammal vana ;).

Camilla sitter och letar lite grejer till ett kollage hon ska göra. Hon har precis lagt in photoshop på sin dator :). Jag ska spela sims, haha! Har inte gjort det på jättelänge. Skulle egentligen behöva göra naturkunskapen, men förstod inte dom sista två frågorna, och sen måste jag läsa engelskaböckerna och sen kolla på DH. Men det kan jag göra imorn, hehe.

När jag skrev om H&M för ett tag sen så glömde jag lägga upp två bilder, så tänkte göra det nu.


49.50 kronor.



79.50 kronor.


Men nu ska jag spela sims!



// Jessica

3 vita från Romwe.com

Var inne på romwe.com igår och hittade lite snygga grejer!


$23.99


$22.99



$22.99


Gillar alla tre, men skulle helst velat haft den första!



//Camilla

23 September

Hej! Sitter här och gör lite naturkunskap. Har tre frågor kvar som vi ska fråga pappa om ikväll, haha. Tänkte blogga lite snabbt bara innan jag läser engelska C boken.

Ska gå på biblioteket idag och hämta en bok åt mamma. Tror jag läser Engelska C och Engelska B efter det :). Sen är det bara lite fix till UF med, sen är det inga läxor kvar, haha ;).

Ska byta mina mjukisbyxor mot jeans nu så går vi efter det! :)


En gammal bild från förra september som Alice har knäppt ;). Gud va blek vi var, haha!



// Jessica

H&M nyheter

H&M har fått in jättesnygga grejer bland nyheterna!







Alla tre kostar 249 kronor styck.


49.50 kronor



Och nagellacken kostar 9.50 kronor styck.




// Jessica

22 September

Hej! Nu har vi helg! Jätteskönt, haha :) Har studiedag imorgon så behöver inte gå till skolan om man inte blivit kallad. Men har hur mycket skolarbete att göra i alla fall som ska hinnas med under helgen. Plus att jag håller på bli förkyld..

Sov i 2½ timme när vi kom hem idag, haha! Var helt slut. Satt framför Big Bang Theory och åt toast haha :). Älskar det programmet! 

Det har blivit dålig bloggning ett par dagar nu, har inte så mycket att skriva om. Ändå har statistiken stigit! :) Men ska försöka lägga upp något till inlägg idag med. Och imorn hoppas jag det blir mycket bloggning nu när vi är ledig :) Fast tänkte försöka göra alla läxor och så imorn så man är "ledig" resten av helgen :)


En bild på Camilla och Sanna från sista april! :)


// Jessica

21 September

Idag gick vi i skolan mellan 11.10-14, fast Madde, Jessica och jag stannade till tre för att hinna lite längre på UF. När vi kom hem så åt vi, sen ringde jag till ABE för de hade ringt, och då måste jag ändra en tid jag skulle ha 31 oktober för att läraren kanske ska vara ledig då... Kunde han inte ha sagt det från början då?? Sen läste jag lite engeska och somnade. Sen dess har vi ätit och övningskört. Tror jag håller bli förkyld igen också..

Målade i alla fall naglarna i söndags, men har inte fotat dem förrens idag, haha. Har totalt glömt bort det. Därför det är lite avskavt. Men bättre sent än aldrig ;).


Jessicas naglar :) Tror nagellacket hette H&M - Red Nails.


Jag använde Depend - 223. Älskar färgen!


//Camilla

Lindex

Var inne på Lindex hemsida för några dagar sedan och hittade lite snygga saker!


199 kronor.



299 kronor styck.


59.50 kronor.

Tror jag ska kolla efter det här den 29e när Jessica och jag är till tandläkarn i Gävle. Blir ju lite shopping då också! ;)


//Camilla

20 September

Hej! Hade skolfoto idag, så man får väl hoppas det blev bra, haha! Knäppte i alla fall inget enskilt, det kan man ju lika gärna göra hemma ;).

När vi kom hem från skolan så hade jag fått vårat bankkort till UF-företaget! Vi som sa idag att vi inte fått det, haha. Sen så la vi oss och kolla på tv och somnade såklart! Hade ställt klockan på en timme, men stängde av den och sov tills mamma kom hem, haha.. Sen dess har vi ätit och övningskört lite.

Tänkte i alla fall visa lite saker som vi köpt/fått! :)


Mamma köpte dom här böckerna av en på sitt jobb, och dom verkar riktigt bra!


Ännu mer böcker, haha. Dom hör köpte Camilla och jag i lördags på erikshjälpen :) Men det här är bara hälften av böckerna, hon orkade inte hämta sina ;).

Har två Nicholas Sparks böcker sen tidigare, har läst en annan (undrens tid/a walk to remember) och har sett filmerna som är baserad på hans böcker, så jag tror att dom här är riktigt bra! Läste nånstans att han har skrivit 13 böcker, men bara 11 hade givits ut, så det är ju några kvar ;).




Små änglar som mamma köpte till Camilla och mig! Både Camilla och jag ville ha dom rosa, så vi tog en varsin, haha!


// Jessica

19 September

Hej! Kommer skriva ett snabbt inlägg idag bara. Har inte hunnit tidigare idag. När Camilla och jag sminkade oss imorse tog våran foundation slut! Bara helt plötsligt! Och så har vi skolfoto imorn, så vi åkte direkt till alfta efter skolan för att kolla på ekmans, men dom hade ju såklart inget, så då var vi tvungen åka till Bollnäs och där hitta vi en! Tur det, haha. Kom hem vid 4, då satte Camilla och jag oss och läste lite i Engelska C. Somnade såklart! Skulle leta ut två citat med, men har bara hittat ett så det får duga. Bloggar mer imorgon!


// Jessica

18 September - Nelly.com

Var inne på Nelly igår och hittade lite snygga kläder bland deras nyheter!


3649 kronor.


279 kronor.


//Camilla

Akryl naglar (igen)

I söndags så gjorde jag en annans naglar i akryl, hon ville ha långa :)




hon blev väldigt nöjd :)





//sanna

Bahama Breeze

Idag var jag, mamma och Adrian ut på byn och då gick vi in i en inredningsaffär där hon som äger den har jätegoa ljus importerade från USA

Den här köpte jag den här ggn:






ljuset kostade 229kr och har som brinntid 65-90 timmar

Bahama Breeze doftar somrigt (ja, jag vet att det inte direkt passar till nu men, so what?) Det luktar lite hav/apelsin. Den är så himla god!!
Och burken är av glas så jag är jätteförsiktig haha!




för de som undrar så kortet till vänster har min mammas jobbarkompis gjort!

så himla duktig!!






//sanna

Akryl naglar

Adrian sov här från igår till idag och medans han sov igår kväll så fixade jag mina naglar :)



Vänster hand under lampa

höger hand under lampa

höger hand i dagsljus





jag tycker själv att jag har förbättras en hel del sen jag första ggn gjorde acryl naglar i Juni :)
Då såg dom ut såhär:


det går framåt alltså :)
eller vad tycker ni?




//sanna

17 September

Hej! :) Idag har vi inte gjort så mycket, var på erikshjälpen tidigare idag bara. Köpte 12 böcker, haha! Jag som inte får plats med en enda i min bokhylla.. Men det löste sig! Kommer väl bilder på böckerna senare, köpte två Nicholas Sparks! :) När vi var på erikshjälpen så mötte vi Alice där! :) Stod och pratade en stund. Var hur många som helst som man kände där, men iofs så är inte Edsbyn så stort, haha! Mamma har i alla fall bestämt sig för att ha en loppis nästa september, haha. Så då ska Camilla och jag med dit och hjälpa till och så. I Lobonäs tror jag det skulle vara.

Sen när vi kom hem så la jag mig och vilade, mådde inte så bra. Somnade och sov i typ 3 timmar, haha! Tur att vi inte ska göra något speciellt imorn ;).

Men i alla fall, tänkte lägga upp en bild på sånt som vi köpt för länge sen men inte visat, så det kommer här!


(Camilla som knäppt bilden, så skyll inte på mig ;))

T-shirt från Stadium, linne från H&M och en rexona girl rollon, dom ska tydligen sluta med dom!


// Jessica

Tips - Autumn eyes




//Camilla

Halsbandet!

Äntligen har jag fått hem halsbandet jag vann hos Bliminjäst! :) Det var en tävling i sammarbete med beccadesign. Såhär ser i alla fall halsbandet ut!


Gillade det väldigt mycket! Kul att det var annorlunda :)


Halsbandet kom i ett jättesött litet paket!





//Camilla

16 September

Hej! Idag har vi haft en lite annorlunda dag i skolan. Först hade vi engelska C som vi brukar. Läser en bok där och sen varje gång sitter man och diskuterar i smågrupper. Sen efter det ska vi egentligen ha håla i 2½ timme, men istället för att gå på Engelska B sen så fick vi gå på bio på en film som heter Oceans. Den har blivit oskarnominerad, men jag vet inte om den vann. Den handla i alla fall om en massa arter i havet och så. Riktigt intressant faktiskt! Sen gjorde vi matten tidigare, så slutade strax före 2 istället för 3 :).

Men i alla fall. Tänkte visa två snygga bilder från New York Fashionweek!


Leven Rambin



Olivia Palermo



Här finns det fler bilder för den som vill se!




Bilder från elle.se


// Jessica

She Will Be Loved

Åh vad jag älskar denn här covern!






// Jessica

Forever 21

Här kommer ett kollage jag gjorde alldeles nyss. Allt är från Forever 21.





// Jessica

14 September

Hej! Skoljoggen var jättejobbig, men resten av dagen var faktiskt riktigt kul! Synd bara att 11 stycken från klassen kom (när vi egentligen är 19), men aja, vi hade kul utan dem! Vissa grenar gick jättebra, och andra mindre bra ;). Önskar att vi tagit med kamera när killarna gjorde en grej med en fotboll mellan sig, såg så fruktansvärt kul ut! xD

Tänkte i alla fall slänga in en dagens outfit från i måndags. Har inte knäppt någon sen dess så den får duga!


Tröja - Cubus
Linne (under) - Ellos
Jeans - JC
Halsband - Present
Armband - Present






//Camilla

Stockhomstreetstyle

Imorgon i skolan har vi allaktivitets-dag. Hoppas det blir kul. Det är klass mot klass som tävlar mot varandra och våran lärare berättade att Te3 aldrig vunnit, så vi får väl försöka vinna då! ;) Ska ha skoljoggen först också. Men jag orkar inte springa, har blivit jätteförkyld så går istället. Sen blir det tävling, haha!

Hittade fyra snygga outfits från Stockholmstreetstyle.











//Camilla


13 September

Hej! Blev ingen bloggning igår. Satt vid datorn hela dagen i skolan så när vi kom hem så orkade vi inte. Håller på att bli förkyld med, så det gör det väl inte bättre. Tänkte bara lägga upp gårdagens outfit nu, och sen blir det mer bloggning senare :)


Linne - Lindex
Kofta - H&M
Jeans - Dr Denim
Armband - Gamla & present
Klocka - Present.

När vi åker till Gävle så SKA jag ha en ny klocka, haha! Använder ju klocka varje dag ;).





// Jessica

Elokin

Elokin är min yngsta brors och hans flickvän hund :D dom hämtade honom idag och min bror har precis flyttat in hos sin flickvän fast han har fortfarande lite grejer kvar i sin gamla lägenhet haha. Så jag tog en liten paus från pluggandet och jag, mamma och pappa åkte för att titta på hunden och lägenheten :D

(lägenhets husen eller vad det heter är ganska nya och en lägenhet längst upp är lyxlägenhet haha!!)


Elokin (fick veta av min brors tjej att namnet betyder snöfågel på isländska)



Han är tio månader och när vi kom dit så var han verkligen inte en lotus (min äldsta brors och hans tjej Jack Russel) haha, det är verkligen fart på Lotus. Men Elokin bara kollade vilka vi var, var jättelydig och så himla lugn!! Han bara nosade och såg ut att flina typ hela tiden haha! Det ser ut som en dvärgspets men han är mycket större haha. Knähöjd ungefär :)

Han är så himla gullig!! Vill träffa honom igen haha!!



Tog föresten bilden från min brors flickvän från facebook :)


//sanna


Kenza x3

Gick igenom några av mina bilder på datorn och hittade tre snygga outfits! Vet inte hur gamla de är eller nåt, men snygga är de i alla fall!








Gillar alla tre, men älskar den i mitten!


//Camilla

Lyx eller Budget?

 


Moschino-kappan kostar lite drygt 5100 (på theoutnet.com) och den från nelly kostar 2795 kronor.

Vilken väljer du? :)



// Jessica

11 September

Hej! Var hos mormor och morfar hela kvällen igår, därav ingen bloggning förutom dom tidsinställda vi gjorde. Tänker skriva mer om igår när jag lagt in bilderna på datorn.


Hittade en bild på någon blogg (kommer inte ihåg vilken det var) där hon hade lagt upp höstens nagellacksfärger från depend! Så tänkte visa er ifall ni inte har sett dom än.


Jag tycker det är jättefina färger! Skulle allra helst vilja ha nr 260 och 264! :)


// Jessica

Streetstyle

3 snygga outfits från Stockholmstreetstyle!









// Jessica

Stilbruden.se

Var inne på stilbruden.se för någon dag sen och hittade lite snygga smycken jag gärna skulle vilja ha!


99 kronor


99 kronor för denna också.



79 kronor för den.

Så snygga!


//Camilla

Jackor!

Sanna fick ju ett presentkort på nelly när hon fyllde år och så visade hon Camilla och mig vad hon trodde hon skulle köpa, och då började jag också kolla runt lite, och hittade tre snygga jackor!


799 kronor



2795 kronor



1895.


De två understa jackorna var väl lite i dyraste laget, men dom var verkligen jättesnygga!



// Jessica

9 September

Hej! Har inte hunnit blogga något idag. Slutade inte förrns kvart i tre och sen direkt när vi kom hem så körde vi till alfta för att lämna lite grejer, typ tallrikar och sånt, för morfar fyller 70 imorgon! Så dom visste inte hur många som skulle komma, haha ;).

Men tänkte i alla fall passa på att lägga in dagens outfit när jag för en gångs skull kommer ihåg att knäppa kort ;).


Tröja - Lindex (ny)
Linne - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot
Halsband - Camillas
Klocka - Present.

Använder klocka i stort sett varenda dag nu när jag inte har mobilen med mig när jag går nånstans. Måste köpa en till, haha! Vill ha typ en sån som Sanna skrev om här :)



// Jessica

Accessories

Var inne på forever21 alldeles nyss och hittade massa fint jag skulle vilja ha!


Den perfekta svarta väskan!


Ett brunt skärp! Har velat haft ett jättelänge, men har inte hittat nåt jag verkligen vill ha, men det här var ju jättegulligt!


Det här var ju jättehäftigt! Påminde lite om ringen som jag skrev om här :)


Tycker det är jättesnyggt när man har strumpbyxor och vinterstövlar, och sen ett par knästrumpor/benvärmare som sticker upp lite ovanför kanten!


Och det här var ju bara för häftigt, haha! :)



// Jessica

8 September

Hej! Har inte kunnat blogga tidigare. Såg ut som att det skulle börja åska tidigare idag. Det spöregnade så att det rann efter vägen! Tur att det inte regnade när vi gick hem från skolan, haha.

Måste bara skriva att Jag saknar dig var så fruktansvärt bra! En av de bästa svenska filmer jag sett. Måste köpa den filmen när den kommer ut på dvd! Boken är också lika bra, men kommer bara ihåg vissa delar av den så måste läsa den igen!


Fick bli samma bild igen som igår. Gick inte att ladda upp ett klipp från youtube så den får duga!


//Camilla

3 Från Bikbok

Hittade tre snygga grejer på bikboks hemsida. Är så shoppingsugen, haha!


249 kronor. Finns även i svart, men inte bild på hemsidan. Jag tyckte svarta var snyggare!


149 kronor. Så mysig! Älskar såna här tröjor på vintern!



149 kronor för detta med!


//Camilla

3 från only

Tänkte passa på att lägga upp tre snygga tröjor från Only nu när jag inte har något annat att blogga om!







Alla tre kostar 160 kronor styck. Jättesnygga ju! :)



// Jessica

7 September

Hej! Igår hann jag inte blogga något. Satt bara vid datorn en stund, sen skulle vi äta och sen ut och gå med Simba. Sen efter det var vi med Johanna :) Tror inte jag skrattat så mycket på länge, haha!

Den här skoldagen började ganska jobbigt. Var ute i regnvädret och letade maskar och blommor till vårt ekosystem.. Kan ju säga att vi blev lite blöt fast vi hade paraplyn, haha.

Snart ska jag till tandläkarn, sen ikväll ska Sanna, Jessica och jag på Jag Saknar Dig! Har velat sett den sen jag fick veta om att det skulle bli en film! Läste boken i 9an och det är en av de bästa böcker jag läst! Hoppas filmen är lika bra. Har hört många säga att de grät genom hela filmen, så det gör säkert jag med xD



//Camilla

Shopping

Tidigare visade jag mina bilder från mallorca, nu tänkte jag visa vad jag köpte på mallorca! :)



Louis Vuitton schal

Engelsk bok :) Samma författare som skrivit The Notebook, A Walk to remember, Dear John, The Last song etc.

Viva La Juice tror jag den heter :)

4 nagellack

5st armband


tänkte också visa 3 nagellack som jag vann :D







//sanna

Mallorca

Eftersom jag inte alls hann visa bilderna igår från Mallorca så ska jag göra det nu :)




Mallorca

Mallorca

våran "lägenhet" som mina föräldrars kompisar pekar på haha!

jag och min klänning jag köpte på Mallorca första kvällen :D
man fick skärpet med också!

frukost på hotellet! Fanns jättemycket haha!
Den övre tallriken ser lite äcklig ut men det var jättegott :D det var iaf Pannkaka med choklad, äggröra och "English breakfast"


vitlöksbröd

pasta

blev otroligt bränd..

så jag tog lite aloe vera :)

det blev supervarmt..

en dag när det var mulet så gick vi ner till stranden eftersom det var väldigt varmt iallafall, men innan han som skulle ta betalt för solstolarna kom så gick vi till poolen istället eftersom vi inte ville betala solstolar på en mulen dag hehe (a)

köpte kokosnöt :D

sista kvällen åt jag supergood mat på en restaurang!

fick nån slags mojito efteråt, liite alchohol var det i den men första kvällen nä'r vi åt på en annan restaurang så fick vi typ fruktlikör efteråt, det är ju nästan rent sprit haha. Tillochmed jag fick en liten shot haha.. Men drack bara halva xD







//sanna

6 September - Dagen & Ellos

Hej! hann inte blogga igår, för när vi kom hem hade jag så ont i huvudet att jag la mig och sov i 1½ timme, haha! sen var det bara att äta och göra sig i ordning för sen gick vi hem till Sanna! :) Kollade på idol och så, förstår inte hur alla kunde se ut som djur, haha ;).

Men i alla fall, kom hem vid två från skolan, rippade in lite låtar och så, försöker få en låda tom i byrån där jag har massa gamla skivor som jag aldrig lyssnar på längre. Ska lägga upp dom på vinden så jag får en till låda till nagellacken och nagelgrejerna och så :).

Ska ut och gå med Simba idag med mamma och Camilla, eftersom våran moster har blivit jätteförkyld, och hennes sambo skulle bort, haha. Men det är bara bra att vi får ut och röra på oss :)

Men i alla fall, tänkte lägga upp vad som kom i Ellos-paketet! :)


Ett par bikinitrosor och en tjocktröja! :)


Och ett par skor! Har velat haft ett par svarta sneakers ett tag nu, och hittade dom här på rean för bara 119 kronor :)

Beställde egentligen ett till par bikinitrosor men dom var jättestor så var tvungen skicka tillbaka dom.



// Jessica

5 September

Jag kom hem ifrån mallorca i lördags och jag kan berätta att jag hade det underbart där :D det var 34 grader i skuggan som mest och det var 2a ggn jag var där, vi bodde på samma hotell också :D Viva Sun Village för dom som ska boka resa till Mallorca- Alcudia ;)

Men eftersom jag fyller år idag så kom mina syskon + min systers son (Adrian) + mina brorsors flcikvänner och en av deras hundar (Lotus) jag fick massa roliga saker av dom som jga inte alls hade räknat med! Från min syster hade jag väl kanske räknat med ett paket eftersom jag alltid får av henne men jag blev så överaskad för jag fick så mycket haha!

Av min syster fick jag:


body wash och body milk

presentkort från åhlens på 200kr, när jag kom hem fårn skolan öppnade jag ett av paketen från mamma och pappa och jag fick ett till åhlens kort av dom för 300 haha, jag ÄLSKAR åhlens!! Vet så mycket jag ska köpa haha :D


nagellack, det är ett lila glitterlack som ser lite blått ut också :D Jag vet att det är MNY men vet inte vilket nummer eller nåt!

Av min äldsta brorsa och hans flickvän (och deras hund) fick jag:

presentkort på nelly.com för 300kr :D

nagellack från wet n wild står det på och "sparkling diamonds" heter färgen.


kalender som jag har och skriver massa viktiga skolsaker i, tex läxor när dom ska lämnas in osv :D I den andra som jag har köpt själv skriver jag in saker jag ska göra på dagarna och sånt som inte rör skolan :D

Av min yngstaste brorsa och hans flickvän fick jag:

TOFFIFEE!! Det är mitt favoritgodis :D Jag älskar min brorsa efter det här haha^^ Fick även blommor av dom fast dom står nere på köksbordet så dom har jag inte knäppt haha!


Såhär ser tårtorna ut som vi åt:

bärtårta

chokladtårta :D


Ikväll kommer Jessica och Camilla (eftersom mina föräldrar jobbar kväll hela veckan så ville jag inte vara ensam på min födelsedag liksom) och det är alltid så kul att träffa dom :D Jag har köpt 2 påsar chips plus att vi har tårtorna vi ska äta och sen ska vi se idol :D

Även fast vi bor på samma gata så träffas vi inte så ofta, det beror väl mest på skolan och så men vi pratar faktiskt varje dag, även fast vi känt varann i typ 12 år så har vi alltid så mycket att prata om haha! Jag tror inte att det går en enda dag utan att vi inte pratar med varandra på sms eller datorn haha :)






Nu ska jag gå ner och se på tv och äta och öppna resten av presenterna :D När jag är klar med allt och innan dom kommer så ska jag nog ladda upp lite Mallorca bilder :D Om jag hinner vill säga, annars tar vi det imorgon :)






Ha en bra dag!






//sanna

Chicy.se

När en blogg jag läser länkar en hemsida så går jag oftast in på den och hittar massa snyggt! Den här gången var det chicy.se ;)



599 kronor.



699 kronor.



Så snygga! 349 kronor.



369 kronor.



// Jessica

Isadora - Miami Blue

Målade mina naglar igår, så tänkte lägga upp en bild på dom!


Penseln var enorm, haha! Större än min lillfingernagel.. Så som ni ser så missade jag lite, men det försvinner väl ;).


Camilla och mamma är och hämtar mat nu, så snart ska vi äta! Blir korv & pommes frites för min och Camillas del :) Bloggar mer senare!



// Jessica

4 September

Hej! Idag har vi städat nästan hela huset, jobbigt! Haha. Allrahelst när man är förkyld också.

I fredags när vi kom hem från skolan så hade jag tydligen vunnit No Strings Attached från FRIDA! Har bara sett halva, och det var i midsomras, men den verkade jättebra :). Så får väl kolla på hela någon gång snart då, haha.



Och alldeles nyss såg jag att jag vunnit ett halsband också!! Haha ibland har man tur :D
Kommer såklart bild på det när jag får hem det!


//Camilla

Nelly.com

Jag förstår inte hur nelly kan ha så mycket snygga kläder, haha!











Perfekt till hösten! Kanske inte bikinin, haha... Skulle vilja beställa därifrån igen, så får väl göra det nåt tag :)
Priserna på det på bilderna ligger mellan 129 kr (paletten) och 399 kronor (klänningen), så så farligt dyrt är det ju inte ;)



// Jessica

Nytt från H&M

Köpte lite grejer från H&M för ett tag sen, men har totalt glömt bort att fota det! så här kommer bilderna.






Det här är polotröjor! Syns inte så bra, haha! Men har velat haft det länge så passade på när det var 10% rabatt :) Har även beställt från ellos som mamma hämtar imorgon så då kommer det troligtvis bild på det med :)


// Jessica

3 September

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket förutom att måla naglarna, så här kommer dem!





Var lite svårt att få en bra bild på färgen, men den sista bilden var ganska så nära, haha. Älskar färgen! Brukar oftast inte gilla mörka färger, men det här var jättesnyggt! Fick det av Sanna när Jessica och jag fyllde år :). På måndag fyller Sanna år förresten :D Så glöm inte att säga grattis då! ;)


//Camilla

Gina Tricot

Lite nyheter från Gina Tricots hemsida som jag skulle vilja ha!


149kr


399 kronor.



99 kronor.


199 kronor.



249 kronor.


Och 249 kronor.



// Jessica

2 September

Hej! Idag började vi skolan vid 8.25. Hade engelska C, sen efter den så hade vi egentligen 4 timmars hål, för vi hade bara sista lektionen också. Så vi frågade våran mattelärare om vi fick göra matten tidigare så vi slutade typ vid halv 12 :).

Sen så följde Madde med oss hem och så gjorde vi lite med UF-företaget. Kom på en helt annan idé än vad vi hade från början, haha.  Men det blir nog bra :)

Sen så gick Madde hem och Jessica och jag satte oss på altan för det var typ 30 grader där. Sen gick vi in och somnade såklart, haha. Ikväll ska vi följa med våran moster och gå ut och gå med hennes hund :). Måste börja röra på oss, haha!


Bild som är tagen för några kvällar sen.


//Camilla

Gammal outfit

Tänkte lägga upp en några dagar gammal outfit eftersom jag har glömt bort det!


Tröja - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Jeans - JC (nya)
Klocka - Present
Ring - Present


//Camilla

1 September

Hej! Helt otroligt att det är september nu, gick utan jacka hem från skolan för det var så varmt, haha!

Direkt efter skolan så åkte Camilla, mamma och jag till mormor och morfar för att hälsa på, och samtidigt övningsköra :). Hon körde dit och jag hem. Skjutsade även hem våran moster, och hon var inte nå rädd, hehe. Första gången mamma satt bredvid utan att vara rädd med ;).

Nu har jag nyss ätit och ska snart ner och duscha! Efter det så sätter Camilla och jag oss framför tvn en stund, så att vi inte är vaken så länge :)



Den här bilden är faktiskt tagen med min gamla mobilkamera, och den var egentligen inte alls bra, haha! Vill tillbaka dit. Satt där i 6 timmar helt ensam på hela stranden!


// Jessica

RSS 2.0