4 December

Hej! Blev ingen bloggning igår, hann knappt sitta vid datorn. Klev upp vid 7, för 10.30 skulle vi vara på arbetsförmedlingen i Bollnäs. Efter det så hämtade morfar oss och så åkte vi hem till han och mormor och var där en stund :) Sen direkt när vi kom hem skjutsade mamma Camilla och mig så vi kunde handla. Sen sov i några timmar, haha.. 

Idag var vi till Bollnäs igen, men den här gången för att handla julklappar! ;) Mamma skulle klippa sig så vi passade på att följa med :) Hittade några i alla fall, ska leta fler den 12e. På vägen hem var det jättehalt och snöade så man knappt såg vägen. Såg en brandbil som åkte på utryckning när vi stod på parkeringen, sen så såg vi en taxi som hade åkt ner i diket. Det hade nog hänt alldeles innan vi kom dit, för bilen var fortfarande igång och han satt kvar. Usch! 

Ska i alla fall försöka blogga lite oftare, haha. Vi kommer inte ha julklappstips varje dag, det hinner vi inte. Men ska lägga upp några till innan jul i alla fall! Köpte bara en sak till oss idag, och det var ett halsband från Guldfynd. Det kommer väl bild nåt tag :)


Så julig bild, längtar tills vi tar fram julgranen! :)

// Jessica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0