Helgen

Hej! Har inte blivit så bra bloggning i helgen. I fredags slutade vi 10 men stanna till halv 3 för att måla lite. Sen när jag kom hem somna jag, haha. På lördag så fotade Camilla och jag mest till digitalt skapande, och sen var mormor och morfar här för att hjälpa mamma städa altanen så nu är det fint där! På kvällen så var vi till våran moster och gick ut och gick med henne och Simba! Kände redan då att jag hade ont i hälsenan, men gick ändå. Idag när jag satte på mig skorna så gjorde de så ont att jag inte kunde stå på foten. Hela hälsenan är uppsvullen och jag har ingen aning om varför eller hur det blivit så. Just nu vet jag inte riktigt vilka skor jag ska ha i morgon, då dom enda jag kan ha sitter så tight så jag haltar fram. Men men, det får väl gå ändå!

Den här veckan kommer det troligtvis inte alls bli bra bloggning då vi kommer fixa våran UF-monter större delen av tiden, men efter fredag så! 




Såhär hade jag gärna sett ut imorgon! Bilder från fashiontoast.com


// Jessica

Kommentarer
Postat av: EMMAS!- alltid tävlingar

Hej! Du tävlade om ett valfritt smycke, du hittar vinnaren här: http://eemma.se/2012/march/vinnarna-av-4-tavlingarna.html#comment kram

2012-03-18 @ 22:23:40
URL: http://eemma.se
Postat av: ▲ Mohammedi's™

BLI VECKANS BLOGG, SYNAS I MENYN + I ETT HELT INLÄGG??

Nu har du chansen - http://mohammedis.se/2012/march/bli-veckans-blogg.html#comment



( syns i en hel vecka i menyn framför +1200 läsare )

2012-03-18 @ 22:29:33
URL: http://mohammedis.se
Postat av: Lilla Elin [drömmen om ett barn]

Hejsan fina du :)

Jag har dragit igång en jätte mysigt tävling i min blogg där du kan vinna en valfri vara av värde 100kr, skulle bli jätte glad om du ville delta :)

http://lillaelins.blogg.se/2012/march/tavling-valfri-vara.html#comment

2012-03-19 @ 18:52:29
URL: http://lillaelins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0