31 Juli







Bilder från lookbook.nu.


//Camilla
 

29 Juli

Idag tog jag sovmorgon till 11. Kändes så skönt att äntligen få sova ut, haha. Är ledig i 3½ dag nu, så det är skönt. Idag har jag mest suttit ute och läst. Har även tvättat åt mamma. Imorgon ska Jessica och jag till Alfta en stund, sen på kvällen ska vi hem till Sanna och kolla på film eller något :).



Bild från början av juli. 


//Camilla

28 Juli

Hej! Sent blogginlägg idag. Var som sagt på Persmässan igår vilket var jättekul. Camilla skulle upp och jobba, så hon klev upp 8 imorse. Jag vaknade inte förrns 11, haha! Så länge har jag inte sovit sen vi fortfarande gick i skolan (på helgerna då). Sen dess har jag inte orka gjort så mycket, mest suttit vid datorn. Har haft tre fönster på altan öppen hela dagen och det är fortfarande över 30 grader! Tur att vi inte ska sitta där ikväll, haha. 

Börjar bli hungrig igen med, haha. Camilla och jag ska äta när hon slutar kl 8 så jag får försöka klara mig ;) Veckan som kommer ska vi nog åka till Bollnäs nån dag med Johanna, sen hem till Sanna på tisdag och sen träffas några stycken i helgen :)

Bild tagen för nästan precis tre år sen. Hela familjen var och campade utanför Hudiksvall och Sundsvall. Vet dock inte vart bilden är fotograferad, men kommer ihåg att vi inte fotade en enda bild på ena stället, haha.


// Jessica

27 Juli

Hej! Hann inte blogga igår, hade inte ens tid att knäppa på min dator, haha. Var i alla fall på persmässan igårkväll, vilket var jättekul! Lite lite folk, men blir väl fler ikväll skulle jag gissa :) Igår var vi 4 som gick, idag blir vi bara tre men det går nog bra ändå ;) 

Camilla gick nyss till jobbet och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, haha. Sätter mig nog ute i solen ett tag :) Men först ska jag betala räkningar!


Bild tagen för precis ett år sen igår. Uppe i stugan där vi har båten :)


// Jessica

25 Juli

Idag är jag helledig, vilket känns jätteskönt! Är även ledig imorgon men jobbar lördag & söndag. Idag har Jessica och jag legat ute i solen, så skönt. Det var 25(!) grader i skuggan, haha. 

Imorgon & på lördagär det persmässa, så det ska bli kul! Synd att inte Madde kunde komma bara :(


För ett tag sen bar jag detta nagellack. Det är China Glaze - Sea Spray. Gillar verkligen färgen! 


//Camilla

24 Juli

Hej! Vilket härligt väder det är idag! Har legat ute i solen och läst en stund, så skönt. Ska snart äta och sen gå till bibblan då jag lovade att göra det, haha. Fick även hem Halensbeställningen igår! Så tänkte passa på att visa den nu, plus lite annat nytt.


Tre bikiniöverdelar för 30 kronor styck. Köpte matchande bikinitrosor till den blåa då det var den enda som fanns i storlek. Beställde även ett linne, men det ligger i tvätten, så det får ni se en annan gång :)

Ett par varsina nya jeans från JC (Crocker). Dom är verkligen supertighta och så sköna, haha! Fick dom när vi fyllde år.

Det här halsbandet vann Camilla hos Lovliie. Det kommer från Mestore och ni hittar det här.

// Jessica

23 Juli

Hej! Har varit i Bollnäs idag då Camilla hade körlektion. Mamma och jag passade på att åka till Elgiganten och leta lite grejer till mammas iphone. Sen var vi på Resia och bokade en resa! :D Dom ringde nu för ett tag sen, men hann inte svara, så hoppas inte att det blev nåt fel.. Men aja, det löser väl sig säkert!

Är så trött idag, haha. Har sovit middag med, men det verkade inte hjälpa nå. Igårkväll skulle jag fixa högtalare till min gamla laptop, men mina högtalare var alldeles för ny! Men pappa hittade några helt oanvända nere så dom lånar vi i helgen :) Blev lite bökigt för det var nånting som saknades, men vi hittade en annan grej som funkade. 


Bild från min tumblr, följ mig gärna! Här kommer ni till den.
 

// Jessica

22 Juli

Hej! Dålig bloggning nu, haha. I lördags så var släkten här och firade oss för att vi fyllde år igår! Kan inte fatta att vi är 20, haha.. Var i alla fall iväg på systembolaget idag med, haha. En kompis följde med oss dit, så nu har vi laddat upp för persmässan ;) Hon i kassan var lite rolig, haha. 

Camilla är på väg till jobbet nu och jag ska väl plocka lite här hemma. Ska försöka blogga mer också, haha.


En bild från balen, har ingen nyare bild på oss, haha!


// Jessica

19 Juli

Hej! Tänkte visa mina naglar jag målade för en vecka sen när Elli och Johanna var här. Vi alla målade naglarna, haha, men ni får bara se mina ;) Camilla visar väl sina nån annan dag :)

Har använt Depend - 305 som vi köpte på rea för rätt så längesen. Måste säga att jag verkligen tyckte om det! Använde varken under eller överlack, då jag ändå inte skulle ha det på så länge. Det här är två lager, men fortfarande lite genomskinligt. Men jag tycker faktiskt inte att det gör något.

Funderar faktiskt på att måla om nu, då jag vill ha fina naglar imorgon, haha. 


// Jessica

18 Juli


Jättefina iphoneskal från Idiwa.se. Ska beställa en iphone såfort mitt abonemang går ut i augusti :) Mamma har redan beställt en fast hennes andra telefon inte gått ut än. 

Här kan ni förresten vara med och tävla om ett iphoneskal, det är jag! 


// Jessica

17 Juli


Lite snygga saker från H&M's nyheter. Lite roligt att jag hittade bara svartvita saker när jag älskar färgglatt, haha. Väskorna var i allafall superfina! 

H&M har just nu fri frakt på sin hemsida, och det gäller till och med 28/7. Ange koden 0549 :)


// Jessica

16 Juli

Hej! Idag har Jessica och jag inte gjort så mycket, låg ute i solen en stund bara. Tänkte visa lite grejer vi beställt från ellos som kom i fredags, men hämtade inte paketet förrns igår. Beställde i onsdags, så det var riktigt snabb leverans!





Lite dåliga bilder, men det kommer bättre bilder när vi har dom på oss.


//Camilla

15 Juli

Silver Svart Guld
 
Dessa tre armband hittade jag inne på wanties förra veckan. Så fina! Skulle vilja ha alla, haha. 

I fredagkväll var som sagt Johanna här och efter ett tag kom Elli också :). I lördags följde Jessica och jag med några släktingar på loppis i Sidskogen, var väldigt mysigt! Och efter det åkte vi till stugan och sov där tills igår. Sen när vi kom hem åt vi pizza med mormor och morfar. Idag har vi inte gjort så mycket. Jag har varit ledig sen i lördags och kommer inte jobba förrns på onsdag, så det har varit skönt :)


//Camilla

12 Juli

 


Åh vad jag älskar den här videon, haha. Kan sitta och kolla på den om och om igen :)

Ikväll kommer Johanna hit, så vi får se vad vi hittar på :) Idag jobbar Camilla till 17, och jag ska inte göra nåt speciellt. Sätter mig väl ute då det är superfint väder idag! 

Vattnade nyss blommorna på altan, då var det 46 grader där, haha.. Liite varmt ;)

11 Juli


Solglasögon - Asos.com, korsarmband - boohoo.com, hjärtarmband - stylebytyra, topp - chicy.se, kedjearmband - chicy.se, bangles - notme, shorts - bikbok, skor - bubbleroom, väska - chicy.se.

Om det hade varit lite varmare idag hade jag gärna gått omkring såhär. Dock var det bara 15 grader idag, plus att det blåste massa, så fast solen sken var det inte varmt, haha. Har direktlänkar under bilden på de produkter som jag hittade, så det ska bli lättare för er :)


// Jessica

10 Juli

Idag har jag jobbat, men bara i 3½ timme, så det var ganska skönt :) 
Igår var vi först på Majas Café, sen åkte vi till en loppis, sen vidare till Erikshjälpen där Jessica och jag hittade 4 böcker. Sen var vi till Dollar Store där vi hittade nagellack med nailart penslar för 10kr styck. Så vi köpte 4 stycken. Kommer väl bilder på dom nån gång :). 

Apropå nagellack så tänker jag visa hur mina naglar såg ut för några veckor sen.

Använde Lovie #35. Gillar verkligen det här nagellacket. Det enda negativa är att det är lika svårt att få bort som ett glitterlack. Har använt detta en gång förut, det kan ni se här.


//Camilla

8 Juli

Hej! Längesen sist nu, haha. Sen sist har vi i alla fall sovit i stugan och varit på bakluckeloppis bland annat. Var ganska roligt, men lite väl lång dag. Vi gick plus i alla fall ;) I lördags var det, och efter så firade vi mormor uppe i stugan, då hon fyllde år. Imorgon ska Camilla, mamma, moster, mormor och jag iväg på nåt. Vet inte riktigt vad, haha, men blir säkert kul! Köper säkert nåt. 

Ska snart gå och sova nu, tänkte bara uppdatera lite snabbt, så det får bli utan bild!


// Jessica

1 Juli

Idag har vi varit i stugan hela dagen. Har mest suttit ute i solen och bara tagit det lugnt. Hann även med en fisketur med båten efter lunch, mysigt! Jessica och jag hittade ganska mycket smultron runt stugan med som vi åt upp, haha. Så gott!


Bild tagen i stugan för några veckor sen.

Imorgon jobbar jag bara fram till kl 12 så då har jag i alla fall eftermiddagen ledig!


//Camilla
 

RSS 2.0