30 Juni

Hej! Kan väl snart börja kalla bloggen bara min, haha! Camilla uppdaterar ju nästan aldrig ;) 

Idag har jag suttit ute i solen då det äntligen är bra väder! Sen har jag väl inte gjort så mycket mer, haha. Ska snart duscha och sen kommer Elli hit :) 

Tänkte visa mina naglar som jag hade i midsommar.

Det är fotat utan blixt, så det blev lite suddigt, haha. Men det är i alla fall Nordic Cap Star Nails i NP16. Det ser oranget ut såhär inomhus, men när man går ut i solen blev det helt plötsligt hallonrosa, haha. Fint i alla fall! 


// Jessica

29 Juni

Hej! Idag har mamma och jag varit på Erikshjälpen, hittade 7 böcker, haha. Mamma köpte lite grejer med, bland annat en jättefin porslinsskål med blommor på, men såfort vi kommer innanför dörren hemma så tappar hon den, haha.. Tur att den inte kostade så mycket då ;)

Sen dess har jag inte gjort så mycket, bäddat rent och läst. Dock ingen av dom nya böckerna, då jag redan läser tre stycken, haha.

Tänkte i alla fall visa lite bilder från midsommar, fast har inga bilder på dom som var med, haha. Fast tror i och för sig inte att jag hade fått lagt upp dom i alla fall ;)


Sängen som vi precis ställt dit då vi tog bort våningssängen. Vet inte om det syns men den är otroligt låg, haha. 


Camilla, pappa och jag gick ut och gick på lördagen. Som ni ser så var det inte så superbra väder, tror vi hann hem precis innan det började regna, haha. 


Tältet vi satt i under båda dagarna. Fick inte plats 13 stycken i stugorna så det här blev perfekt :)
 

Och en bild på Simba! Den här bilden är tagen från samma plats som den över, fast med ett annat objektiv. Hon är så fruktansvärt rädd för kameror och ingen vet varför, haha!
 

// Jessica

Tävling



Jag är med och tävlar om en goodiebag. Klicka HÄR eller på bilden för att vara med du med!


//Camilla
 

27 Juni


Kolla vilka fina klänningar som Esprit har på sin rea! Dom kostar runt 350-450 kronor. Måste säga att jag gillade den andra klänningen mest, tycker det är så fint när klänningen är lite längre bak :) Klicka här för att komma till alla klänningar på rea!


// Jessica

26 Juni

Hej! Fy vad det regnar ute, haha. Tur att man inte hade planerat att vara utomhus idag då ;) Har som jag skrev igår hjälpt mamma städat hela huset och nu sitter jag här, haha. Planerar inte att göra så mycket mer idag faktiskt ;) 

Tänkte tipsa om en grej bara. Har lyssnat på Michaela och Dashas blogpods sen dom började med det. Har dock inte hunnit med på slutet så har tre stycken kvar. Dom kommer ut med en ny varje onsdag. Börja lyssna ni med! Här har ni en länk där alla är samlade. 



// Jessica
 

25 Juni

Hej! Nu var det ett tag sen vi bloggade igen, haha. Har inte alls hunnit med faktiskt. I torsdags åkte vi upp till stugan tidigt, vilket inte vi hade räknat med, så vi hann inte tidsinställa något. Firade midsommar där, så stannade ända tills på söndag. Några släktingar kom ända från Kumla för att fira, så det var jättekul. Hann knappt vara hemma, för igår så åkte vi upp till den andra stugan för att sova där. Badade tillochmed, haha. Brukar inte ta första doppet förrns mitten på juli, så det gjorde vi bra! Kom hem för nån timme sen, så sen dess har vi inte hunnit göra mycket. Ska se allsång på skansen ikväll, det måste man ju ;) Imorgon börjar Camilla jobba, så mamma och jag ska storstäda hela huset. Har fotat rätt så mycket den här helgen, så vi får se om det kommer upp lite bilder senare när jag lagt in dom :)


Bild tagen från våran stuga, där vi firade midsommar. Här satt vi under kvällarna och eldade och hade det mysigt :)
 

// Jessica

16 Juni

Hej! Var i hudiksvall hela dagen igår, då mamma skulle på magnetröntgen, vilket hon inte tyckte om, haha. Sen på kvällen kom Johanna hit :)

Idag ska vi väl inte göra något speciellt, ska väl ut och övningsköra lite. Körde i alla fall hem från Bollnäs igår men ville inte köra hela vägen, haha. 

Tänkte visa hur mina naglar ser ut nu. 


Det är alltså Mavala - Blue Mint. På bilden ser det väldigt skimrigt ut, och det var det också, innan jag målade överlack. Sen försvann det. Men lika fint i alla fall tycker jag! Ursäkta kladdet runt naglarna, är lite ovant att måla nu när jag varit utan sen februari, haha!


// Jessica

15 Juni

Tröja - Kappahl, linne - Gina Tricot, jeans - Lager 157
 
En outfit jag bar för några dagar sen.


//Camilla

14 Juni

Hej! Konstigt väder det har varit idag, haha. Först såg det ut som att det skulle åska när som helst, sen sken solen, sen började det regna, och så har det varit hela dan, haha! Har i alla fall inte gjort så mycket idag, var och handlade tidigare bara, då mötte vi Sanna och Christian som också skulle gå och handla, haha. I matchande kläder ;)

Tänkte i alla fall visa upp lite grejer vi köpt nyligen!


En ring och ett halsband vi köpte på lindex nån gång förra veckan. Fick båda för 75 kronor


H&M 75 kronor


Lindex 125 kronor


H&M 50 kronor


Gina Tricot 49 kronor


Gina Tricot 179 kronor


Lindex 100 kronor


Kappahl 10 kronor


Gina Tricot 49 kronor


Ellos 59 kronor


Ellos 59 kronor


Det var nog allt, haha! Nu blir det nog ingen mer shopping på ett tag ;)


// Jessica

13 Juni

Mitt senaste collage på polyvore, följ mig gärna. Klicka bara på bilden så ser du var allt är ifrån :)


//Camilla

12 Juni

Hej! Har varit i Gävle hela dagen, kom hem för inte så länge sen. Var hos tandläkaren där för sista gången, och sen har vi shoppat! Kommer väl upp på bloggen nån dag framöver :) Var in en sväng på dollar store och karlssons med på vägen hem, och så åt vi årets första mjukglass!

Var alldeles nyss ute och hjälpte mamma plantera lite blommor. Har väl inga planer ikväll förutom att kolla på efterlyst, hehe ;) Imorgon däremot ska vi vara med Elli! 

Fick den här efter praktiken :) Har dock inte läst den än.


// Jessica

Biggest Loser

Kom hem från våran moster runt 9 då vi varit dit och planerat lite för midsommar med maten, sen dess har vi kollat på biggest loser, helt sjukt hur mycket vissa gått ner! Måste se finalen imorgon med.

Ska upp runt 8 imorgon, då vi har våran sista dag på Miroi. Sen ska jag nog iväg och prata med arbetsförmedlingen. Kanske hittar nåt i någon affär med, hehe. På onsdag ska vi till tandläkaren i Gävle, så då blir det heldag med shopping! ;)

Bild från weheartit


// Jessica

10 Juni

Hej! Idag har Jessica och jag inte gjort så mycket, gick och handlade åt mamma, var så skönt ute! Ser dock ut som att det kommer börja regna snart. Igår målade både Jessica och jag naglarna för första gången sen i februari, haha. Känns så skönt med nymålade naglar!


Detta är då Lumene - Dawning. I verkligheten så ser det rött ut i flaskan, men på naglarna ser det ut som på de här bilderna :)


//Camilla

7 Juni

Hej! Gjorde snabbt en ny header nu, tyckte inte om bilden på den andra, haha. Vad tycker ni? :)

Igår var vi i stugan, det var superhärligt väder! Idag är det minst lika varmt. Var tidigare och handlade lite, sen dess har vi väl mest fixat lite här hemma. Ska försöka komma igång med bloggningen på riktigt nu, har faktiskt saknat det, haha.

Ikväll ska vi väl inte göra något speciellt, vilket är skönt, haha. Min pollenallergi gör att jag är så trött om dagarna. 




// Jessica

5 Juni

Dålig bloggning igen, haha. Igår var Jessica och jag först på Miroi sen hade vi körlektion. Vi sov över 10 timmar inatt, haha, så vi har inte hunnit med nåt mer än att städa idag. Tänkte visa lite smycken vi fick morsdaghelgen av en släkting.


Lite rörig bild men det kommer bättre bilder når vi använder dom :)


//Camilla

It's All In Your Mind


Nagellack - Essie, Halsband - Bikbok, Blus - Lindex, Väska - Chicy.se, Skor - H&M, kjol - Riverisland.com

En outfit jag satte ihop förra veckan och hittade nu, haha. Bra koll!


// Jessica

1 Juni

Kan inte fatta att det redan är juni, haha. Igår var sista dagen på praktiken, vilket kommer kännas jättekonstigt på måndag, haha. Men ska ju sommarjobba där senare så kommer ju ändå tillbaka dit! ;) 


Det här var den enda bilden Jessica la upp på instagram den här månaden, jag la inte upp en enda, haha.

Ska försöka komma igång med bloggningen nu när vi är ledig i nästan en månad. Ska även ändra lite på designen igen. 


//Camilla

RSS 2.0