30 Mars



Klicka på bilden för att se var allt kommer ifrån. Hade gärna gått klädd så här någon dag.

Tidigare idag var Jessica och jag ute och gick. Vi gick nästan 4 km, det var så skönt väder! 

Om en stund kommer släktingar hit för att äta påskmiddag! Blir nog roligt :) Så ska snart byta kläder och börja göra mig i ordning. 


//Camilla

28 Mars

Nu har det varit lite tyst här igen, haha. Men har bara varit på praktik som vanligt. Har nu fått långhelg! :D Börjar inte förrns på tisdag igen, vilket är otroligt skönt!

Imorgon kommer Sanna hit, så vi får se vad vi hittar på :) På lördag kommer det några släktingar och så ska vi äta påskmat! Har längtat efter det sen i julas, haha ;)

 

Beställde nyss från Ellos, bland annat dom här skorna! Har flera olika färger av just den här modellen, dom är så sköna! Visar sakerna när dom kommer :)

Nu ska jag snart gå och kolla på hela england bakar, och se om jag hittar nåt att äta på, haha. 


// Jessica

24 Mars

Hej! Idag efter frukosten så gick Camilla och jag på en promenad, vilket var otroligt skönt :) Sen dess har jag hunnit med mycket saker, men mest småfix. Sånt som måste göras. Ska kolla på Bones klockan 8 och sen nåt Desperate Housewivesavsnitt. Ska försöka lägga mig rätt så tidigt så man kommer upp imorgon. 


En några dagar gammal bild från min instagram, följ gärna! (jesjon9)

// Jessica

23 Mars

Hej! Idag var det verkligen vårväder! Plusgrader ute och 29 grader på altanen! :) Lite kallt på golvet fortfarande, men det går, haha. Den här veckan har vi haft praktik med. Har faktiskt gått riktigt fort, och måste säga att jag trivs riktigt bra där :)

Har inte gjort sådär jättemycket idag, har lagt upp lite kläder i en grupp på facebook som Camilla, mamma och jag säljer. En tjej kommer och kollar på en jacka på måndag! Vi SKA bli bättre med bloggningen, haha, det är ju inget kul att läsa när det kommer inlägg såhär sällan. 


Ännu en bild från tumblr, haha. 

// Jessica

17 Mars

Nu blev det ett litet uppehåll här igen, haha. Händer ganska lätt då man är sjuk. Under tiden vi inte bloggat har Jessica och jag kollat klart 6e säsongen av Desperate Housewives, ska börja på 7e idag! Idag tog vi även en kort promenad. Har inte varit ute sen i måndags, så kändes som att det behövdes. Är så sugen på att börja träna, men måste se till att bli riktigt frisk först, haha. Imorgon blir det praktik igen som vanligt. 




Bilder från lookbook.



//Camilla

13 Mars

Hej! Hemma idag igen, mår fortfarande inte bra. Får se om vi orkar oss iväg imorn. Har nyss ätit och tänkte gå ner och duscha snart. Tänkte bara visa två köp Camilla och jag gjort. Eller, egentligen så var det mamma som köpte dom, då vi inte följde med, haha. 




Båda är köpt på Sofies Kläder i Alfta. Såg den randiga tröjan på deras facebooksida, och var bara tvungen att ha den! Den fanns dock inte i våran storlek, så var tvungen ha en storlek större, men det gick bra det med :) Den andra var veckans vara, så den kostade 300 kronor istället för 400, så vi fick båda för 500 vilket jag tyckte var riktigt bra! Får se när vi får användning för dom. Både Camilla och jag har ju jobbarkläder på oss om dagarna, så det får väl bli nån helg eller efter 31 maj, haha ;). Men det löser sig nog. 

Tänkte också skriva att ni inte kommer få se några nagelbilder, då både Camilla och jag kör neutralt om dagarna. Så den 1a juni kommer jag måla dom, det har jag redan bestämt, haha ;)


// Jessica

12 Mars

Nu var det en vecka sen vi skrev nåt här, gud vad tiden går fort, haha. Började ju som sagt praktiken i onsdags och det går jättebra. Lite träningsvärk i början och mycket nya saker hela tiden, men det funkar :). Idag är både Jessica och jag hemma, då vi båda är förkylda. Satte mig bara vid datorn för att sjukanmäla mig, så ska stänga av den så fort jag är klar med det här inlägget. Ska försöka hinna göra åtminstone ett inlägg om dagen, men hinner knappt sitta något vid datorn förrutom på helgerna, men men :)


Bild från tumblr, haha.


//Camilla

Polyvore


Skaffade polyvore sent igårkväll och gjorde det här collaget. Skulle vilja ha allt, haha. Om ni vill kan ni klicka på bilden för att se var allt är ifrån :).


//Camilla

4 Mars

Hej! Har inte gjort så mycket idag, var till praktikplatsen och pratade med dom, så börjar på onsdag! :) Direkt när vi kom hem så somna både Camilla och jag, haha. Tänk då när vi jobbar hela dagarna, vi kommer sova bort hela helgerna, haha! Bloggningen kommer säkert bli ännu sämre då, men ska ändå försöka skriva nåt inlägg. Imorgon ska vi iväg och ta sista Twinrixsprutan, och sen ska jag till Miroi och prata med min coach. Hoppas jag får gå därifrån direkt efter, för jag kommer säkert inte må så bra efter sprutan, det gjorde jag förra gången, haha. 


Bild från Turkiet. Vill tillbaka, haha! Satt till och med och kollade på resor igår.. ;)


// Jessica

3 Mars


Tröja - Ellos, Armband - Forever21, Jeans - Cubus, Skärp - Bikbok, Väska - Bikbok, Skor - Nelly.com, Armband - Style By Tyra.

Tycker det är så kul att göra såna här collage, förstår inte varför jag inte gör det oftare :)


// Jessica

DIY - Halsband

 


Ett litet tips. Så snyggt och så enkelt!


//Camilla

1 Mars


Beställde precis detta på H&M. Lite nödvändigheter. Om ni också vill beställa så har dom 10% rabatt på hela beställningen plus fri frakt om man anger koden 0428. Gäller till och med 3 mars, så passa på!


//Camilla

RSS 2.0