Hej hej!

Idag har jag varit hos min kille. Provade nåt Wii spel som jag inte minns vad heter och Guitar Hero. Det var väldigt roligt, båda två! Stannade där till ungefär 16. Sen hämtade mamma mig så var jag tvungen följa med henne och handla, och såklart ösregnade det! Det är bra att det regnar så att snön försvinner, men det dåliga är att det kommer snöa mer inatt/imorgon så då kommer det att bli is med snö på.

I alla fall, sen när vi kom hem så satte jag mig och läste (Parasit av Scott Westerfeld, riktigt bra bok!). Sen skulle vi äta. Och sen hjälpte jag Jessica att städa ur en hylla. Borde egentligen städa ur mitt rum med men orkar inte det, hehe. Och sen nu sitter jag här! Och ikväll är det ju Earth Hour, det får man inte glömma bort (även om det är mitt under körslaget..). 

Egentligen måste jag läsa lokala nätverk nu, men orkar verkligen inte det. Plus att då hinner jag inte läsa klart tills Earth Hour, hehe. Så jag har bestämt mig för att läsa imorgon istället, hoppas att jag orkar det då bara. Kanske bloggar mer senare!

//Camilla 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0