Top Model!

Tittar på Top Model, lyssnar på musik och ja.. sitter här haha! Nu ska jag sitta i min URSKÖNA fotölj och fortsätta titta. Efter Top Model ska jag äta massor med glass, ligga i sängen i ett mörkt rum och titta på A walk to remember eller nån skräckfilm :))



//sanna

You Told Me Yes, Then Told Me No.

Sitter här igen, hehe. Ska läsa på till ett prov som vi ska ha på torsdag. Slutprov i Lokala Nätverk. Och idag hörde Camilla att våran lärare ringde och beställde tårta tills på måndag! :) Synd bara att det är första lektionen.. Men det är sånt man får ta, haha.

I Bollnäs idag så gick Camilla och jag in i varenda klädaffär, men hittade inte ett enda klädesplagg! Köpte tre nyckelringar, två ringar och ett varsit par vita ballerinaskor. Bilder kommer väl någon annan dag.

Imorn blir det paddling för fulla muggar! Kommer troligtvis bli jättekul!

Men nu måste vi läsa på lite.. Hejdå!

// Jessica

Hurricane!

Kollar i min garderob och testar kläder och tänker på vad man kan ha till vad och blah blah haha. Längtar verkligen till sommaren då man kan ha sommarkläder. Typ ingen i skolan följer liksom modesidor, modebloggare och sånt. Dom tycker typ att det är konstigt och sånt. Dem vågar liksom inte eller fattar inte hur snyggt det är med högklackat, lite bling bling på axlarna på kavajer och liknande. Irriterande? JA!

Testade bl.a två saker som jag tänkte på idag i skolan att dom var alltför stora och att jag nästan ångrar att jag inte köpte mindre storlekar. Det är på ett par Jeans shorts och ett zebra-randigt linne. Men nu när jag testade dom tänkte jag på vad jag kunde ha till och då blev jag plötsligt nöjd igen haha!



*Gammal bild*




//sanna

Filmer!

Efter skolan gick jag till byn och tittade på lite olika affärer, sedan när jag kom hem vid halv 4 ungefär så såg jag att mina filmer hade äntligen kommit! Blev jätteglad och eftersom jag har något så kallat "Movie Monday" så tittar jag på filmer varje måndag. Blir någon av de här om det inte är någon skräckfilm på tv som börjar klockan 21 som jag inte har sett haha :P
















//sanna

31 Maj

Hej! Nu har Camilla och jag precis kommit hem från skolan! :) Vi hade inget klassråd, så vi gick och åt istället, hehe. Pannbiff, mums!

Madde och Camilla fick reda på sina betyg på datorkunskapen, men hon hade inte rättat mitt och Alices. Så är det alltid.

Nyss letade vi fram pengar. Ska ju vara där några timmar, så det är bäst att vara förberedd ;)

Nu ska vi nog bara sitta här och läsa bloggar och lyssna på musik.


// Jessica

Take a bite out of me!






*Måsta se om det funkade att göra såhär*



//sanna

Ready?

Just nu sitter jag och fortfarande lyssnar på den där melodifestivals låten, eller ja.. Eurovision song contest låten!
Har nog lyssnat på den närmare än 100 gånger idag. haha

I veckan blir det lugnt, bara ett matteprov kanske om nånting. Kommer inte ihåg vad det heter men aja! Nåt om Origo eller nåt sånt.
Det är det enda vi har så det blir en väldigt lugn och skön vecka.

Nu ska jag lyssna klart på låten och sen hämta glass. Kanske lägga mig i sängen och titta på film :)

Hörs imorgon!



//sanna

Bollnäs imorgon!

Imorgon har vi först skola. Lokala nätverk i 2 timmar.. Sen har vi en lektion som vi inte måste gå på, men jag och Jessica ska dit och få reda på våra betyg på sista uppgiften, sen tänkte vi sitta där och göra klart en massa andra skolupgifter :). Sen har vi klassråd 11.15 i samma klassrum så vi behöver inte direkt stressa, haha. Sen efter det så slutar vi! :D. Och då ska vi antingen äta i skolan, eller gå hem och äta nånting, beror på vad det är för mat i skolan, hehe. Sen ska vi till bollnäs med mamma! Hon ska klippa sig så då ska vi gå runt i affärer under tiden och sen ska hon kanske köpa nåt åt Jessica och mig tills vi fyller år! (vi fyller år i juli, och vi måste vara med när mamma ska köpa kläder och sånt, annars köper hon bara fel saker, haha). 

Snart ska jag och Jessica prova bikiniar för att se vilka vi ska ha på klassens dag på tisdag, haha. Kommer allvarligt talat vara helt slut då vi kommer hem! Så det blir nog inget blogganda då. Åker ju vid 8 och kommer hem ungefär klockan 18. Men förhoppningsvis får vi bra väder då så att det blir kul! :D

//Camilla  

Hemma från stugan!

Sitter nu framför mammas och pappas dator och lysnsar på spotify och läser bloggar. Lyssnade nyss på Eric Saades nya skiva Masquerade. Jättebra! Tror det inte fanns en enda dålig låt, hehe.

I stugan så har det var jättefint väder! När vi kom dit igår runt 17 så var det ingen sol, men det var i alla fall inte kallt. Vi åt kvällsmat, efterrätt och massa chips, hehe. Sen regnade det i typ 2 minuter, sen vardet fint igen.. Så vi satte oss i Grillkåtan och tände en eld och låg där och myste!^^

Sen imorse vaknade vi klockan 9.. Det var jättesvårt att sova i husvagnen, vaknade flera gånger under natten. Sen när vi väl skulle kliva upp så hade jag tappat bort min mobil och fick panik, men Camilla ringde på den så det löste sig, hehe.

Sen har vi mest legat ute på en filt i solen hela dagen! :) Glömde solskyddsfaktor, så blev lite röd, men det är sånt man får leva med!

Nu ska jag snart duscha och fixa mig och antagligen kolla på tv ikväll! :)

// Jessica


Life Looks Better In Spring

I hope some day you'll see me...
I hope some day you'll spot me in the crowd...
Take my hand and kiss me
I hope some day you'll say my name out loud..







//sanna

30 maj

Igår kväll var det melodifestivalen, jag tyckte hon som vann var jättebra men hade hellre velat sett att Cypern vann. Jag blev helt kär i honom kan jag säga haha!

http://www.youtube.com/watch?v=P_-oLWyQaMg

Och igår visste jag inte ens att han var brittisk, jag letade på wikipedia och då stod det att han var ifrån Wales, Storbritannien. Jag visste det var något speciellt med honom ;)



Sådär vill jag gå i sommar, snyggt med en fin ganska lång klänning och sen jeansjacka. Klänningen är ifrån Thailand och jeans jackan ifrån Gina Tricot.




Detta blir sista veckan med plugg typ, nästa vecka har vi nästan inga lektioner + att en eller två dagar går bort för att vi har klassens dag!


//sanna

29 maj

Hej! Nu har jag precis varit och köpt morsdagpresent till mamma! Den ska hon få då hon kommer hem från jobbet idag, eftersom vi inte är hemma imorgon :). Och jag gick dit med jeans, t-shirt och jeansjacka på mig, det var jättevarmt kan jag bara säga! Tror det är runt 15 grader ute nu. Så när jag kom hem bytte jag till linne, bikiniöverdel och shorts. Snart ska j lägga mig ute på baksidan och sola och läsa! :) Skönt att det är sånt här väder när vi ska tll stugan så man kan vara ute där! :D

//Camilla

Så ska det låta!

Sitter nu här och kollar på så ska det låta. Tror jag aldrig har haft tråkigare någon annan fredag, haha. Har nyss kollat på Starstruck som gick på disney channel. Jättebra film! Grät som ett litet barn, haha!

Har kommit på att jag inte har skrivit nå om killen från Irak som klassen lyssnade på i onsdags. Han bodde i Irak tills han var 15, då hjälpte några honom att fly till Sverige. Riktigt intressant var det att höra!

Det är bra med laptop så att man kan sitta framför tv:n och datorn samtidigt, hehe :). Men min är så seg så jag gillar stationära datorer mycket bättre. Plus att mitt batteri räcker i ungefär en halvtimme, sen måste jag ladda det så det är ju också jobbigt..

Men nu ska jag fortsätta kolla de sista 10 minuterna!


//Camilla.

Hej!

Sitter nu här och lyssnar på musik. Ska snart äta. sen var det meningen att min kille skulle komma, men han kunde inte :(. Så jag kommer att ha jättetråkigt ikväll, haha. Men jag ka väl antagligen sitta vid datorn och så.. Men vi får se hur det blir :). Finns alltid någonting att hitta på.

Och jag tycker inte att Jessica ska ta åt sig äran för att ha städat i garderoben. För det gjorde jag alldeles nyss, haha. Och tidigare idag rengjorde jag skåpluckorna i köket med :). Nu ska jag gå och hjälpa pappa laga mat!

//Camilla

28 Maj

Det blir väldigt långa mellanrum mellan då jag skriver inlägg, haha! Men jag ska bli bättre. Idag började vi sista lektionen tidigare för att våran lärare ville det, så slutade klockan 13! :) Då gick vi 4 tjejer i klassen till Ica och skulle leta lite olika saker. Camilla och jag letade en prydnadssak eller något till morsdagspresent, eftersom det är på söndag! Men vi hittade inget, de hade inte en enda prydnadssak på hela Ica... Så jag vet inte riktigt hur det blir.. Kanske hinnergå och kolla imorgon innan hon kommer hem från jobbet.

Nyss har jag verlkligen slarvstädat, haha! dammade snabbt genom mitt rum, och sen dammsög jag. Var verkligen inte på humör för det idag. Sen plockade jag ihop lite och satte mig här, hehe. Skickade nyss in till en tävling där man kunde vinna en jättesöt vit klänning. Jag älskar tävlingar, haha. Eller ja, kanske inte själva tävlingarna, men om man vinner ;)

Nu ska jag städa i garderoben ute i hallen, har så mycket skor att alla ligger i en hög, haha. Sk be pappa att göra en skohylla där i, har bara det i ena, och det behövs verkligen i den andra med.

Ikväll kommer min kille hit och sover^^. Så då ska og vi tjocka i oss massa chips, hehe.

Men nu ska jag sluta skriva och gå och börja städa garderoben!

// Jessica


Sleepy!

Hejsan!
Både SO provet och Hemkunskapsproven gick bra, fast SO provet gick bäst men jag tror inte att något av dom är något att oroa sig för..
Nu ska jag gå och duscha och sen klockan 8 är det Ghost Whisperer och sen är det väl nån skräckfilm eller nåt på Canal + kanalerna man kan se på haha :P

Imorgon slutar jag klockan 14.40 och då kanske jag kommer hem 5 i 3 eller nåt och klockan 3 eller strax efter kommer min syster och Adrian och Adrian ska sova här så då blir det att vakna typ två tre gånger mitt i natten och mata honom igen haha! men det gör jag så gärna ;P
Längtar!!
6 hela dagar sen jag såg honom nu haha!


Filmerna som jag beställde i måndags kväll har ännu inte kommit :( hoppas de kommer imorgon annars borde det vara nåt fel.. eller?
jaja, nu måste jag gå och duscha och sen ska jag ta glass och ligga i sängen och bara njuta av att det är fredag imorgon!


Men just ja.. vi kommer prata om Sex & Samlevnad imorgon bitti på biologin/kemin.. kommer ju bli intressant haha!



//sanna

27 maj

Hej! Idag slutade jag 14.20 och då följde min kille med mig hem. Sen han gick hem har jag suttit här och fixat lite med lokala nätverk så att jag och jessica kan läsa det då vi är i stugan i helgen :). Orkade inte ens halva kapitlet, haha. Men kanske fortsätter sen.

Imorgon kanske min kille ska sova hos mig :). Och på lördagkväll åker familjen upp till en av våra stugor och sover där tills på söndag.

Sen på söndag ska jag försöka göra klart de sista läxorna så är det bara lokala nätverk kvar sen! Och på måndag har vi bara en lektion. Från 8,05-10,00. Sen så har vi klassråd 11.15 så var det alla lektioner, haha! :). Ska bli så skönt! Och på tisdag ska klassen ut och paddla, kul kul! Det sämsta är väl att vi är borta till fem så vi kommer vara helt slut på onsdag, haha!

//Camilla.

26 maj

Hello!
Idag var det skola till 5 över två, sedan åkte jag och mamma till bollnäs och letade efter skolavslutningskor. Vi stod och velade väldigt länge på ett par högklackade som kostade cirka 500kr. Men sen sa mamma (som inte verkligen ville köpa dom) att om jag tar ett par ballerina som jag gillar så betalar mamma lite på en väska som jag har vela ha jättelänge nu!
Så bestämde mig för att ta ballerina. Osså sa hon att vi får leta ett par högklackade som är billigare här där vi bor osså om vi inte hittar några så ska jag ha ballerina skorna på skolavslutningen :P så då kanske jag får två par skor och en väska som jag har önskat mig jättelänge i slutändan haha ;P



Köpte detta i Bollnäs, skorna till höger, bredvid dom är det två par "ballerina strumpor" svarta och vita. Man har dom till ballerina skorna osså syns de inte och man får inga skavsår haha :P sen köpte jag tjocka svarta strumpbyxor eftersom mina tunna bara går sönder och sönder. Sen har vi väskan, den ser svart ut men den är marinblå haha :P

strumporna. Köpte dem på Lindex för 40kr styck.

Skorna, vita med nå lila/beige/brun "snöre" runtom

Min älskade marinblå väska! Äntligen har jag en annan färg än svart haha!
Den är stor desutom så till och med idrottskläderna får plats. Men tror inte jag ska ha dom i den :P





Har SO och hemkunskapsprov imorgon.. kommer inte klara SO provet känns det som. Jag kan de flesta frågor men vissa är hur långa som helst och jag bara glömmer bort dom. Men vi får se hur det blir.




Glömde säga att jag och mamma skippade att äta korv med pommes frites hemma och åt i bollnäs istället, åt kinamat :D




//sanna

Dålig uppdatering!

Ja, det har varit lite dålig uppdatering från min sida de senaste dagarna! Men jag har inte riktigt mått bra.. Varje dag när jag kommit hem från skolan har jag haft så ont i huvudet så det känns som att hela huvudet ska explodera! Plus feber och yrsel. Och det går inte över förrns jag sover en timme. Vet inte vad det är heller..

Menmen! Hoppas det går över snart alla fall, det är ju inte länge kvar i skolan nu!

Min dator stängde nyss av sig själv, för att jag lämnat den på i en timme, hehe. Så går det när man har laptop!

Imorgon så har vi sovmorgon till 9. Skönt. Och då ska vi bara kolla på våra egna filmer vi gjort. Så, hehe kommer nog blli lite skratt. Imorgon klockan 1 ska vi även på en föreläsning i 1 ½ timme, sen är det sista lektionen i kemi. Jippie! :D

Sen när jag kommer hem ska jag sätta mig och läsa ut min bok (ca 100 sidor kvar) och skriva om författarn så att det lbir klart till på torsdag! Sen ska jag även försöka hinna med att måla mina tånaglar, hehe. Jag vill börja använda gladiatorskor!

Alldeles nyss var Camilla och jag ute och hoppade lite studsmatta. Jättejobbigt, haha. Och kallt åt fötterna! Hade inga strumpor på mig, hehe.

Men nu kommer Camilla hit. Ska antagligen kolla på nån klädhemsida eller nåt, och sen ta tvätten. Och just det! Imorgon ska vi även försöka hinna tvätta lite! Har så dåligt med kläder, hehe. Kommer kanske en dagens klädsel lite senare, eller kanske imorgon, eller kanske aldrig, haha!

// Jessica


Gamla bilder!

Sitter nu här och bläddrar igenom mina bilder på datorn. Och jag måste säga att jag inte ser normal ut på ett enda kort, haha! På ett kort såg jag till och med ut som Piff eller Puff xD

Nu vart jag sugen på rabarberpaj, haha! Men snart är våra mogen, då ska jag baka mycket!! ;).

Borde egentligen gjort någon läxa idag, men jag orkar verkligen inte... Typiskt mig att spara allt till sista dagen. På torsdag ska vi redovisa om några böcker vi läst på svenskan, och jag har inte ens läst ut min än! Plus att man ska leta fakta efter författaren. Då vet jag vad jag ska göra efter skolan imorgon.. Vi som går till 16. Men förhoppningsvis får vi sluta tidigare eftersom det är våran sista kemilektion och vi ska bara få reda på betygen! :). Hoppas inte läxorna tar hela kvällen bara.. Måste ju hinna med något annat med!


//Camilla.

SHOES!

Jag är verkligen en skofanatiker! jag älskar att titta på skor på olika hemsidor, helst höga klackar!
Hittade de här på Nelly.com eller nåt tror jag att det var:


Måsta knäppa korten på kameran det funkade inte att ladda upp dom annars -.-







Älskar dom! Perfekta sommar/vår skor




//sanna

Hej!

Jag vet att det var längesen jag bloggade, men det är så fullt upp i skolan nu! Alla uppgifter och sånt ska vara klar den här veckan så man blir lite stressad! Bloggar så fort jag hinner. Egentligen hinner jag inte nu heller, har väldigt många läxor, tyvärr. Och snart är det slutprov i Lokala Nätverk, sen slipper man det! :D Ska bli så skönt med sommarlov! Jag är verkligen skoltrött nu.

Har inte suttit vid datan på flera dagar. Inte ens läst våran blogg, haha! Aww Sanna, vill passa på att säga tack till dig med för att du finns för oss <3. Och du vet att vi alltid kommer att finnas här för dig! <3

 

//Camilla


Jaha?

När jag läser på nästan allas bloggar säger dem att de har haft en grå, regnig och ruggig dag. Här har vi iallafall haft sol och lite molnigt. Blåser ganska kallt men det var skönt på idrotten när vi var ute och då rörde vi oss inte alls så mycket! Eller jag gjorde inte det iallafall men för mig var det inte kallt xD och jag lovar! jag fryser nästan JÄMT!




//sanna

25 maj

Hejsan! har inte bloggat på ett tag nu, trodde Jessica och Camilla höll er Amused hehe.. Men det som jag skrev tidigare håller jag fortfarande fast vid (tyvärr) Men ville bara säga att de här två första skoldagarna har gått väldigt snabbt och nu är iallafall den längsta och jobbigaste dagen över.
Igår beställde jag hem tre filmer ifrån cdon.com Hoppas de kommer imorgon. Då får ni veta vilka filmerna är haha!



Ha det bra!



Bara 2 veckor och 3 dagar kvar!




//sanna

Alone?

Jag har träffat några underbara personer genom internet och genom att vi alla älskar bandet McFly. Nu glider vi isär, det känns som om alla är arga på mig och att jag aldrig kan göra någonting rätt. Känns som om hela världen bara tröttnar på mig. Ena stunden är jag allas bästis och andra stunden hatar alla mig. Både IRL och på internet. Jag är bara mig själv och ingen verkar kunna acceptera det. Jag kanske borde vara ensam hela livet? om ingen kan stå ut med mig, inte ens de som har varit mina "internet bästa kompisar" så är det ingen ide att jag ens försöker bli vän med någon mer.
Men innan jag ska avsluta så ville jag bara säga tack till Jessica och Camilla som har funnits för mig i vårt och i tort sedan jag var 3 och dem 5år. <3




//sanna

Bollnäs!

Idag duschade jag, åt frukost och åkte sedan till bollnäs med föräldrar. Köpte inga kläder eftersom dom hade stängt så vi gick inte in i själva stan. Bara var till jysk, rusta, dollar store och sånt. Köpte Solglasögon för typ 30 kronor på Dollar s. Som jag DÅ inte tyckte var nå stora men när jag kommer hem, tittar mig i spegeln osså inser jag att jag ser ut som en fluga i dom!! Inget bra köp :( tyckte dom var så snygga i affären men dom gick inte hem sen. Men dom duger kanske om man är hemma bara och det är soligt och man är ute haha :P
Nu har jag typ 5 eller 6 par solglasögon och bara två som ser nästan likadana ut duger.. så jobbigt!
Sen köpte jag en svart ram också :P







//sanna

23 Maj

Hej! Har precis plockat ihop alla chipspåsar och sånt i mitt och Jessicas rum. Lite mycket säger jag bara, haha! Fick inte ens plats i skafferiet... xD Ska prova installera sims 2 på mammas och pappas dator! :). Får se om det funkar..

Ikväll ska vi kanske beställa från ellos igen! :). Mamma ska ringa för det funkade inte att beställa från hemsidan. Och så måste både Jessica och jag läsa ut böckerna som vi läser på svenskan i skolan, för vi ska redovisa dem på torsdag, hehe. plus att insändarna skulle in för längesen. Den här veckan som kommer tror jag att allt ska vara klart, så lite körigt är det ju.

Nu ska vi testa installera sims så nu måste jag sluta blogga, haha!


//Camilla.

Just dance!

Lyssnar på musik just nu, tittade på nåt jätte läskigt program om den 11 september :s Man typ nästan såg hur folkena hoppade ut ur World Trade Centre..

Och vid typ kvart i 4 eller nåt regnande det och blev typ bara 15 grader :( tidigare var det vid 26 grader i skuggan eller nåt..
Imorgon skulle det bli ful väder också :( Denna söndag kommer inte vara rolig. Inte träffa nån Adrian, snart skolvecka igen och fult väder.. Inte bra! Snart är det sommarlov iallafall.



Helt sjukt att det blir typ kolmörkt vid kvart i tolv ungefär och sen blir det ljust igen strax före två :s
var vaken till typ två igår natt och det började bli ljust. Först fällde jag ned persiennerna och då var det mörkt ute och sen gick jag och borstade tänderna och allt sånt och när jag sen lägger mig i sängen ser jag att det börjar bli ljust ute och gud så chockad jag blir haha!




//sanna

Ensam..

Sitter här helt ensam hemma, och gillar det inte! Jag hatar att vara ensam hemma, ingen att prata med eller nåt! Camilla är kvar hos sin kille, min kille åkte hem klockan 1, mamma jobbar och pappa är i stugan.. Sitte rhär och försöker underhålla mig själv. Egentligen skulle jag kunna läsa svenska-boken som ska var utläst snart, eller läsa till lokala nätverk, eller skriva insändaren, men orkar inget av dom! Det kommer säkert bli sista minuten allt ihop.. Så blir det alltid.

Sanna smsade att det var jättefint väder ute, så jag tänkte gå ut. Men vi har ingen sol på våran gård, pga att våra grannar har massa träd i vägen! Sol mellan 11-14 kanske? Och då sover man eller är i skolan, så hinner typ aldrig sola något.

Mår lite illa också, vet inte riktigt vad det är.. Men det går väl över som alltid! Har väl kanske ätit lite dåligt.

Nu ska jag fortsätta läsa bloggar och lyssna på musik, så får vi se vad som händer ikväll!

// Jessica

Ute!

Just nu sitter jag ute på altanen, vi har precis satt ihop studsmattan och fikat och nu ligger mamma där och sikar haha! Om cirka en och en halvtimme kommer syster och Adrian :))



//sanna

Dagens!

Idag har jag shorts för första gången denna sommar :)
För några månader sedan var det snö och iskallt och man bara längtade efter att sommaren skulle komma. Så alla, klaga inte nånting över att det är för varmt. ;P



Bara liiite sne jag vet, har inte tid att ändra hehe


Ryggen på tröjan, och en del av mitt rum haha!




//sanna

22 maj

Idag är det stekande hett är uppe i Sverige. Ska hjälpa mamma fixa till i landet och sedan ska jag be min pappa sätta upp studsmattan. Vi har nämligen inte gjort det än och jga vet att vi är "lite" sena :P
Men vi har haft fullt upp de tre senaste helgerna :P
Igår när jag kom hem så var Adrian och min syster där och idag kommer min syster och han igen vid 4 så då ska vi sitta barnvakt för min syster ska på bio på Robin Hood eller nåt haha :P


Men nej, nu ska jag gå ut och bara vara! Njut av detta väder för imorgon skulle det bli 10-15 grader tror jag :(


//sanna

21 Maj

Hejsan! Idag hade vi först Nationella prov i matte klockan 8, och klockan 10 började CAD-lektionen. Gick till kvart över 11 bara, jätteskönt!

När vi kom hem så åt Camilla och jag lunch, eftersom vi tyckte att det var onödigt att gå ändå till skolan, hehe. Sen satte vi oss med linne och kortbyxor på altantrappen och läste lite i svenska-boken som ska redovisas på torsdag, och solade lite! Jag tycker att jag har blivit brun, men det är det ingen annan som ser.. xD

Sen blev det obekvämt, så vi la oss i en soffa på altan där det var runt 40 grader. Vaknade en timme senare och höll på att smälla av! Så gick in och la mig i min kalla säng istället, hehe. Sen var Camilla och jag så duktig att bädda rent våra sängar. Vi försökte att skynda oss, för jag ville se på tv klockan 15, men när vi var klar var klockan kvart över, och då tyckte jag det var onödigt.. Så satte mig vid datorn istället, haha!

Nu har jag precis duschat och så ska vi snart äta, sen kommer min kille hit! :). Han har gjort illa ryggen, jag tycker så synd om han :(. Men han kommer som tur är i alla fall!^^

Sanna var på en H&M-butik för ett tag sen och hämtade ut shampoo, balsam och hårinpackning åt Camilla och mig, och idag var första gången jag använde det. Gu vad gott det lukta! Kommer gå omkring och lukta på mitt eget hår hela dan, haha!

Sitter här och lyssnar på spotify! Vad skulle jag göra utan det? haha.

// Jessica

Jobbig dag!

Idag har varit en väldigt jobbig dag, för idag var det nämligen min tur att stå i kafeterian. Tiden gick så långsamt! Och jag lyfta illa ryggen.. Var tvungen att lyfta en back full med Coca Cola, för hon som var där "orkade inte"! När jag kom hem var jag så slut, så jag ville bara slänga mig på golvet och gråta! Tur att det här var andra och sista gången jag stod där!

När vi stängt kafeterian vid 2 så fick jag en bulle och festis (y) xD. Så Camilla och jag delade på det på vägen hem, sen åt vi nåra kakor (haha, så bra gick det med våran nyttighet..) och sen satte vi oss vid en varsin tv och kollade på samma program, haha!

Skulle egentligen läst på till Lokala Nätverks slutprovet, men orkade inte idag.. Det utger den största delen av betyget, och det är om två veckor! Man ska kunna 9 kapitel, med minst 20 sidor i varje, utantill! Lycka till säger jag bara...

Men nu ska jag blåsa håret!

// Jessica

Snygg väska!



Det här måste vara en av de snyggaste väskor jag har sett! Tänk att ha den till klänningen jag la upp igår! Den här är från Valentino och jag skulle verkligen vilja ha en sån!


//Camilla.

Vanlig dag!

Hej! Ännu en vanlig dag i skolan. Fast idag fick vi kolla på en skidfilm som några som går 3e året hade gjort. Vissa delar av den var riktigt kul :).

Och imorgon har vi nationella prov i matte från klockan 8-10, hoppas det går bra! Och direkt efter det ska man gå till arken och ha CAD. Sen slutar vi 11.15 för typ den 5e fredagen i rad(?) :). Våra svenskalektioner blir ofta inställd på fredagar eftersom vi har fått kompledigt och så har andra klasser haft nationella prov som våran lärare var tvungen att vakta. Och det är väldigt skönt att sluta så tidigt på en fredag!

Imorgon kväll ska jag till min kille och sova! :) Andra gången jag sover där på 6 månader, inte så bra, haha. Han sover här nästan varje helg annars :P. Men nu är det min tur att sova hos honom ;).

//Camilla

20 maj

Idag var det 17 skoldagar kvar tills sommarlovet och ja nu är det ju 16 då.. såå härligt längtar verkligen att få sommarlov så man får sova länge och slippa tidiga mornar och tidiga kvällar :)

Idag är det 25 grader i skuggan och säkert mer än 30 i solen, osså är det jättekvavt också. Härligt :) ska iväg ikväll och köpa nya Chic tidningen och köpa glass och flingor med pappa haha :P
Längtar tills imorgon!! Då är Adrian här haha :) slutar en halvtimme tidigare imorgon än vad vi gör på torsdagar, slutar tio över 3 på tors. och 14.40 på fredagar. Och min syster och Adrian skulle komma imorgon förmiddag eftersom mamma är ledig så han kommer vara här när jag kommer hem. Kommer då inte blogga så mycket fören på kvällen.

Imorgon blir Adrian 15 veckor!! Så fort allt går!
Kommer ihåg precis ALLT när jag kom hem, hur mamma berättade, min reaktion, hur jag skrev sms överallt att jag har blivit moster och på typ alla hemsidor haha. Men det konstigaste är att jag minns att vi hade engelska när han föddes (9.35) och att jag kollade på klockan exakt när den slog över från 9.34 till 9.35. Och ändå hade ingen aning om att min syster då blev mamma för första gången. Så konstigt att jag kollade just då. Och jag hade ingen aning om att min syster ens var på sjukhuset eller att allt hade satt igång!




//sanna

Medium och cola!

Sitter och tittar på medium. Har precis kollat på Ebay.co.uk och vill beställa nyckelringar för 146,5 (då är frakten inräknad), ville köpa 2 McFly nyckelringar, 1 The Saturdays nyckelring och 1 Westlife nyckelring så kan jag byta lite då och då och så till skåpnyckeln i skolan. Om jag skulle köpa dom så skulle jag haft mina absoluta 3 favoritband som nyckelringar :))
Men är inte säker ännu.. Vill nog hellre spara pengarna till väskor och sånt haha!
Men nu ska jag gå för nu börjar medium igen!



//sanna

Kläder!

Ja, som sagt, kläderna från Ellos kom ju för ett tag sen, men har inte riktigt haft tid att lägga ut dom! Men nu ska jag det, hehe. Plus att det är lite saker vi glömt lagt ut från andra ställen..



Shorts från Ellos.



Likadana shorts som de över, antagligen också från Ellos då ;).



Jeanskjol även den från Ellos, på rea (Y)



Skor, även dom från Ellos xD.



Solglasögon från Gina Tricot.



Linne från Halens :) Det här var det sista av plaggen, men eftersom vi ska beställa från Ellos snart, så kommer det väl mer snart, hehe.

// Jessica

Söt klänning!



Jag har velat ha en färgglad klänning länge, men har aldrig hittat nån "wow-klänning".. tills nu! Finns att köpa på net-a-porter.com! Skulle verkligen vilja ha denna, men vill inte köpa från utländska hemsidor.. Men tänk att ha denna klänning på en sommarfest!


//Camilla 

2 ½ män!

Hej! Kollar nu på 2 ½ män och sitter här och lyssnar på musik. Ska snart skicka in till FRIDA-tävlingar! :) Egentligen känns det onödigt, för jag vinner aldrig, haha! Det är det Jessica som gör.. Men man kan alltid ge det ett försök ;).

Alldeles nyss gjorde jag några magövningar som jag ska försöka göra varje dag så att jag får platt mage, hehe. Borde ju ha lite mer magmuskler tills den 1a juni.. ;).

Idag i skolan stod ju jag och Madde i cafeterian och tiden gick verkligen sakta kan jag säga! + att jag gjorde klar min film på Rörlig bild! Och på engelskan (som jag och Madde missa) så kollade klassen på Misery, och för att vi har så snäll lärare fick vi låna hem den filmen så jag kollade klart på den efter vi hade ätit :).

//Camilla

19 Maj

Hejsan! Idag har varit en rätt så bra dag, även fast vi gick till 4! Förutom att då vi kom hem var jag vrålhungrig! Vägrade äta lunch idag på skolan, det var ju vegetarisk lasagne, blä! Åt en banan istället..

På engelskan kollade vi klart på en film vi började kolla på igår. En Stephen King film. Lida hette den visst. (Misery var orginaltiteln..) Den ägde! Sjukt bra film kan jag säga. Förutom vissa delar som var lite äcklig, och man hoppa till lite då och då.. Men jättebra skådespelare också!

Satt i skolan och väntade på att mamma skulle hämta Camilla och mig då vi slutade. Camillas jacka var genomblöt.. Så satt och kollade på biljard :).

Nu tänkte jag inte göra nåt speciellt, förrns klockan 9 ikväll, då är det efterlyst! Tänkte egentligen göra lite magövningar, men vet inte om jag orkar. Måste nog det i alla fall.. Jag ska nog mest bara sitta här med musik och läsa bloggar tills 9 :).

Haha, just det. Vi fick räkning på sakerna vi beställt från Ellos idag, och så ska vi beställa ännu mer nu, haha. Det är minst 5e gången vi beställer i år! Vi som spar till en dator..

Plus fick Chic idag! :) Så bläddrade i den lite snabbt innan vi åt. Men nu ska jag träna magen!

// Jessica

A moment like this!

Sitter nu här och lyssnar på en massa bra låtar på spotify, men ska väl snart sova. Nyss satt Jessica och jag och kollade i ett reklamblad från ellos så nu blir det att beställa därifrån igen.. hehe ;) vi som skulle spara pengar! Men man måste ju få handla kläder! Det får man aldrig för mycket av, haha!

Men nu ska nog jag snart sova, så kommer inte blogga något mer idag. Ska försöka hinna blogga imorgon, men eftersom vi slutar klockan fyra och jag står i kafeterian (tyvärr! Jättetråkigt..) med en kompis så kommer jag vara jättetrött :p

//Camilla

Usch jag dör!

Har cyklat, duschat, ätit middag.. sett spindlar!!
För nån dag sedan såg jag en stor smal spindel i trappen på väg upp till mitt rum, sen igår såg jag en liten en som satt i gardinen, tog evigheter att hitta den efter jag hade "slarvat" bort den. Men till slut.. äsch nu kommer jga inte ihåg vad jag gjorde av den.. aja
Och nu när jag precis klev ut ur duschen ser jag en STOR TJOCK spindel krypa under handuken som jag står på och jag typ skriker springer till andra sidan av badrummet och skyndar att klä på mig i rädslan att det ska finnas fler spindlar likadana i badrummet, jag känner typ hur det kryper på mig men som tur är så var dte inga spindlar bara jag som inbillade mig hela tiden. Om jag ser en enda till spindel så blir jag galen! Är det spindlarnas säsong???


//sanna

Hej!

Idag är det tisdag, och äntligen är TMS-redovisningen klar! Har inte haft tid att blogga nånting de senaste två dagarna, och så kanske det kommer bli fler gånger nu strax innan sommarlovet..

Som Camilla skrev så var hon, jag och Alice ute på orientering! Det var samma bana som då vi sprang i höstas, samma karta och allt, men det fanns inga kontroller! Letade överallt, och vi kom ju ihåg vart de hade varit, men de fanns ingenstans! Så efter att ha tagit två kontroller av 12 tror jag att det var, irrat runt i en cirkel RUNT där alla kontroller troligtvis var, och kommit tillbaka dit vi började, så letade vi lite extra efter en kotroll, eftersom vi var SÅ nära att ge upp. Då helt plötsligt hör jag hur Alice skriker "Ahh, en orm!!!!" och vi springer skrikandes därifrån. Usch är allt jag säger, den fräste åt oss!! Vi började orientera ungefär vid 15, och kom hem strax efter 17.30.. Samma bana tog 1½ timme förra året. Och då räknar jag med promenaden som var en halvtimme dit och en halvtimme hem också.

Då vi kom hem stretchade vi och Alice visade mag-övningarna hon gör på dansen (hon går på cheerdance), så nu kan vi göra det hemma med! Ska försöka få alldeles platt mage till första juni.. kommer inte gå så bra, eftersom det är bara 2 eller 3 veckor dit! Det kan man kalla sista minuten, hehe. Men försöka går ju alltid ;)

// Jessica

Duktig!

Hej! Idag har Jessica, jag och en kompis varit väldigt duktig! Vi hade först gympa före lunch, sen efter skolan så skulle Alice orientera för hon missade det i höstas då resten av klassen gjorde det. Så vi följde med henne och då var vi ute och gick i 2 ½ timme! Väldigt duktigt av oss!^^ Så nu är man ju lite slut i benen men men!

Har inte tid att blogga så mycket de sista veckorna innan sommarlovet. Har fullt upp med skolan, men på måndag blir det kanske våran sista kemilektion! Och på tisdag blir det förhoppningsvis våran sista TMS-lektion! Och nu på fredag har vi nationella prov i matte, fast den här gången del 2. Får hoppas att det går bättre än det förra.

Men nu är det nog inte så mycket mer kvar! Som jag kan komma på nu är det insändaren till svenskan, rapportskrivning till samhällskunskapen, några labbar i kemi, en bok som ska va utläst som man ska prata om inför klassen, slutprov i lokala nätverk (som utger största delen av betyget!) och så förstås nationella provet i matte.

På fredag kommer jag inte heller kunna blogga för då ska jag iväg och sova hos min kille!^^


//Camilla

cykla..

Nu sticker jga ner och cyklar på träningscykeln i en timme.. fast då måste jag duscha direkt efteråt också.. och alltid efter att jag har duschat sätter jag på mig pyjamas och har alltid gjort sedan jag var liten, förutom om jag duschar på mornarna. Men då är det värsta att det är ju så tidigt.. nästan för tidigt.


//sanna

18 maj!

Hej hopp!

Nu är det allra värsta dagen i skolan över, hur skönt som helst! Gick till 4. Hade idrott idag och tydligen hade vi ute men ingen visste om det så alla hade innekläder, men det fick väl funka. Det var urvarmt iallafall. Märks verkligen att sommaren är här. 19 grader i skuggan och över 22 grader i solen, för några månader sedan var dte typ -20 grader och mörkt den här tiden. Nu är man pigg och glad!

Hur som helst så är jag väldigt sugen på att gå iväg och köpa glass. Om min pappa ska handla blir det väl att jag följer med honom och köper en :)
Eller Ben & Jerry's =)



//sanna

Trött..

Tittar på Medium just nu, kollar ut och det är så jätteljust ute och klockan är liksom strax efter halv 11. Och för typ en och en halvtimme sedan var jga ute på altanen och kände hur varmt det var och det r typ 17 grader eller nåt!! Jag håller på och smäller av också för det är så varmt i mitt rum, har fönstret öppet, elementet avstängt och fläkten på men inget hjälper! Så nu ska jag nog stänga av datorn så det blir svalare innan jag ska sova!

Går till 4 imorgon :( uscha. Fast vi har fotboll på idrotten och det är kul :)) fast på fredag har vi vollyboll.. mindre kul! Jag har alltid hatat uppvärmningarna, men jag gillar att spela själva matcherna hehe.



Sov gott!


//sanna

17 maj

Hejsan!
Slutade vid lunch idag, 11.55 eller nåt fast fick sluta tidigare från fysiken. Hade ingen syslöjd för lärarn var sjuk.. jag som måste fortsätta på min filt som jag gör :( Måste hinna klart på en eller två gånger nu!! fast har typ gjort det som tar längst tid! Kom just på att jag inte har lagt ut någon bild på mina shorts som jag sydde klart för ett par veckor sedan, men det blir bild snart haha :)

Nej, nu ska jag gå och hämta mer godis!



//sanna

Kläder bl.a

Nu kommer kläderna jag köpte i Valbo i fredags!
Det blev smockfullt i bilen redan efter vi hade varit och köpt madrasser till ute möblerna som vi har på altan. Och sen så innan vi skulle åka hem så sprang jag och mamma in till Ikea IGEN och letade efter galgar. Då hittade vi det och köpte 28 stycken för det va det jag behövde, jag ville ha vita och svarta likadana galgar men det fanns bara svarta så då tog jag det men nu har jag faktiskt jättesnyggt med likadana galgar och inga är av trä eller nåt. Men vi fick Packa in en och en pack i bilen, fick pressa galgarna mot tacket, mot rutorna och allt för vi fick inte plats XD Såg nog jätteroligt ut haha!
Det är jättekul eftersom vi har träffat Adrian 3 dagar på rak, först I valbo när han och min syster följde med, sen på lördagen när han skulle sova hos oss osså idag när han skulle åka hem =) Sen träffar jag honom på fredag igen! Det bästa är nog att eftersom min syster är hästintresserad och har egna hästar så ska hon jobba på stallet 2 ggr i veckan kanske i sommar och då ska jag ta bussen och åka dit. Antingen mellan 9-1 eller 1-4 så det blir jättekul :) men nu kommer bilderna! Jag skriver så mycket att de flesta läser nog inte ens hit hehe.


Galgarna

Dem gamla XD

Köpte vit kofta utifall det är kallt på skolavslutningen så ska jag ha denna

Lila rutiga Strumpbyxor, blå strumpbyxor och svarta vanliga leggins!

Zebra mönstrigt linne

Rött vanligt linne, köpte inte så mycket. Hittade faktiskt inte mer än såhär. Men blev nöjd ändå eftersom jag hittade en skön fotölj och ett fint överkast.


Före:


Efter:

Är supernöjd!!

tråkigt att filten är lite mer beige än vad kudden är men det syns typ inte haha!

Sen så åkte vi ifrån Valbo vid halv 6 och kom hem vid halv 8.
Då orkade ingen hjälpa mig med att sätta ihop fotöljen så jag bestämde mig för att göra det själv!



Den brittiska grejen ska egentligen inte vara där och inte gentligen kudden heller men men, det bara blev så att dom hamna där!


Sen ska jag visa vad jag hade igår också:

Invigde de blåa strumpbyxorna redan igår!




Snart börjar ännu en skolvecka!


//sanna

busy busy busy!

Har inte haft någon tid att sitta vid datorn denna helg, I torsdags så var jag till Jessica och Camilla som de skrev. Så bilder kommer nu. I fredags var jag ju till Valbo i Gävle och shoppade. Bilder kommer också nu haha! och sen i går så fyllde en av mina brorsor år så då var jag mamma och pappa dit och då var min syster och Adrian där. Då frågade mamma min syster om vi kunde ta hem Adrian och skjutsa hem han på kvällen men då sade min syster att han kunde sova här så då gjorde han det haha!
Och det jag menade på smset till Jessica eller Camilla var faktiskt att jag inte kunde sitta vid datorn nåt eftersom Adrian skulle sova här XD
Och nyss gick jag ner och frågade mamma och pappa om jag kunde få förhöjd månadspeng och det fick jag XD fast då får jag diska 1 gång i veckan men man måste ju lära sig och det är ju ganska bra att få hjälpa till hemma också haha! Nu får jag 300kr i månaden istället för 200 haha! Så nu kan jag köpa mycket mer själv som tex sims spel och väskor och smycken och sånt som mina föräldrar inte betalar haha!

Börjar med Bilder från Jessica och Camilla:


Kläderna jag hade då jag skulle gå!

Skorna, ser inte ut som att de är så höga på bilden men dem är cirka 9 cm i klacken och 2,5 platå.

Sen hade jag ju tråkigt också så det blev några mupp-bilder haha!


Singstar (Westlife- Swear it again)

Singstar (McFly- Five Colours In Her Hair)

Sen såg vi på film, Back To The Future 1

*Back To The Future*

*Back To The Future*



Bilderna på vad jag köpte i fredags kommer i ett annat inlägg!


//
Sanna

Hungrig!

Hej! Sitter nu här och är jättehungrig och väntar på mat. Och mamma ska laga leverbiff som hon "trodde" att jag tyckte om men egentligen borde hon veta att jag inte gör det, för det är bara Jessica som äter det! Men needå -.-'. Så jag måste nog äta fiskbullar istället, lika äckigt det också!  Så nu kommer jag att vara hungrig resten av kvällen, kul..

Idag har jag städat. Riktigt jobbigt när man inte känner för det. Men nu ska jag gå och göra en matsedel tills nästa vecka så kanske det blir något gott..

//Camilla

16 Maj

Hej! Idag är det söndag, och gu va skönt med långhelg! Känns nästan som sommarlov, hehe. Inte kan man vara ute idag heller, det har regnat! Bara ör att det var en sån fin dag igår...

Idag ska jag försöka hinna med lite olika saker. Var meningen att Camilla och jag skulle ha träffat en kompis idag som vi inte träffat på evigheter, men jag känner mig lite hängig idag.. Så jag vet inte riktigt hur det blir med det..
Sen ska jag hinna dammsuga och damma mitt rum, skriva klart en svenska uppgift som skulle varit inne för några veckor sen, och måla naglarna, hehe. Men svenska uppgiften är ju redan så försenad, så den kan vänta några dagar till tycker jag, haha. Så egentligen vet jag inte varför jag sitter här..

Vill verkligen ha den stationära datorn snart! Får 1500 till i slutet av månaden, så då hoppas jag vi köper den! Men då kan jag handla varken kläder, skor, smycken eller nånting förrns i slutet av Juli då Camilla och hag fyller år! Det kommer inte gå bra, inte bra alls...

Men jaa, nu borde jag gå och ta en allergitablett och börja städa!

// Jessica

Hej hej!

Har inte bloggat på ett tag, har varken orkat eller haft tid egentligen.

Det var väldigt skönt med en extra lång helg! I torsdags var Jessica och jag med en kompis, och tiden gick jättefort! Fick även kläder från Ellos på posten. Kommer väl bilder snart någon gång :p. Sen på kvällen kom Sanna så kollade vi på Back To The Future och sjöng singstar^^.

Fredagen började med att vi vaknade av åskan klockan 9.. Inte så kul. Inte kunde man somna om heller så var tvungen kliva upp :p. Så städade vi lite och sen på kvällen kom min kille, och Jessicas också.

Idag har jag väl inte gjort så mycket. Det var 22 grader ute idag! Jätteskönt att sitta ute på bron i bara linne och uppvikta jeans, haha!

Sanna smsade nyss att hon inte kan blogga något idag, för att Adrian hade somnat. Förstod inte riktigt, men men xD.

//Camilla

14 maj

Igår var jag som sagt hos Jessica och Camilla, gick dit vid 7 och gick hem vid 12. Sen somnade jag vid 1. Sen kom min pappa och väckte mig klockan tio över 7 imorse eftersom vi skulle iväg till Valbo och shoppa!
Handlade inte så mycket men det var kul ändå haha :)
Det kommer bilder på både igår kväll och kläderma imorgon. Nu ska jag se på Marley och jag och äta massor med frukt och lyssna på musik. Jag orkar inte lägga in bilderna just nu. Har suttit i mer än en timme och försökt skruva ihop min nya fotölj xD Men efter allt slit så fick jag till slut ihop den och nu står den fint i rummet mitt!


Imorgon fyller en av mina brorsor 25 år så vi ska till honom då och äta tårta och då träffar jag Adrian igen, (min syster och Adrian följde med till valbo idag) och det blir jättekul :))


haha måste berätta en sak! Idag på Ikea när vi skulle äta så började Adrian bli lite grinig eftersom han hade fått suttit i bilstolen hela tiden så min syster tog upp honom och satte honom i hennes knä, sen skulle jag gå och hämta mer dricka åt min syster och då precis när jag går så hör man *plask* så sitter Adrian och spyr hela golvet på resturangen på ikea! JAG fick torka upp också xD
Efter ett tag skulle mamma ta honom och samma sak hände igen haha!



//sanna

13 maj

Idag har jag städat, hela övervåningen! Förutom min brors rum, men hallen, mitt rum och badrummet och nu är jag jättetrött! Hoppas maten är klar snart haha. Senare om kanske 3 timmar ska jag till Jessica och Camilla! Synd bara att jag inte kan stanna där så jättelänge. Men till tolv eller nåt iallafall haha! Kläderna idag har varit pyjamas, sen mjukisbyxor och nån vanlig svart och vit randig långärmad och nu tights och en mysig grå stickad tunika!



//sanna

hmm..

Funderar på om jag ska ta en film och lägga mig i sängen och kolla.. fast jag vet inte utifall jag somnar xD Jag kanske bara ska läsa klart i Elle tidningen istället så sover jag sen.. haha

Men god natt! Imorgon är det städdag för min del! Hoppas alla andra får det bättre.



//sanna

12 maj och Outfit!

Äntligen är det helg! Jag har fullt upp hela helgen förutom på söndag men det är dagen då jag har tid för mig själv. Imorgon ska jag först städa mitt rum, hänga ut mattorna, byta lakan och sånt och damma. På kvällen blir det kanske film med Jessica och Camilla. På fredagen blir det att åka till Valbo i Gävle och shoppa. På lördag fyller en av mina brorsor år så ska vi åka dit. :P

Idag hade vi matte prov första timmen. Jag hann klart men matteläraren sa att jag måste kolla på två frågor igen -.-
Men det hann jag inte fören klockan var 10 minuter över 9, alltså gick vi 5 minuter övertid. Men man ska få fortsätta nästa mattelektion så man hinner färdigt och sånt.. Sen nästa lektion var musik och då tittade vi på film, Detroit Rock City tror jag den hette. Sen hade vi lunch i typ två timmar sen Svenska. Då sitter vi och har en Ronja Rövardotter bok och lyssnar på cd-spelaren när Astrid Lindgren läser ur den, fast typ alla somnar på lektionen haha xD Alla ligger och blundar xD
Men sen blev klockan 5 över 1 och då fick vi reda på att vårat Elevens Val blev inställt så då fick vi sluta men eftersom Kajsa skulle med bussen så väntade jag på skolan med henne i mer än en timme. Så vi gick till filmklubben på elevens val och tittade haha!


Men nu har jag suttit i nästan två timmar och hållt på med Spotify, har lagt in alla mina låtar från datorn där och döpt om dom och massa grejer!




Svarta Tights, svart tunika (under t-shirten) och en blå/grön t-shirt med tryck, allt från Gina Tricot








//sanna

Kläderna från Valbo!

Ja, som rubriken säger så kommer kläderna här. Det var inte så mycket, eftersom vi försöker spara pengar, vilket inte går så bra, hehe...



Höga skärp från Gina Tricot.



Tröja, också från Gina Tricot.




Jeansshorts från Lindex.




Jeans även dom från Gina Tricot, haha. Första gången Camilla och jag kan köpa jeans på något annat ställe än JC utan att dom är för kort! :)
Plus att vi köpte solglasögon, men dom glömde vi fota. Och om bilderna är sneda får ni skylla på Camilla, hon fotade ;).

Sen har vi även fått nya foppaskor, men det kanske inte är så roligt att se? Hehe..

// Jessica

Vill ha!

Måste bara visa den här snygga väskan från D&G! Skulle väldigt gärna vilja ha en sån, jättesnygg ju!



Jag älskar nästan allt som är djurmönstrat, haha!

//Camilla

LOVE LOVE LOVE

Nu har jag precis duschat, haft hårinpackning och så. Hårinpackningen jag har är superbra och man behöver bara ha den i i 1-2 minuter.. den jag hade förut måsta man ha i mellan 15-20 minuter elr nåt och den hjälpte inte alls!

Men efter pappa var och handlade köpte han godis och nya Elle tidningen som kom ut idag :)







//sanna

pinsamt!

Idag gick vi till klockan 4 så det enda jag har hunnit med efteråt är att äta och har precis satt mig här. Idag gick halva klassens tjejer till Ungdomsmottagningen och pratade bl.a om lite olika saker hehe.. Det va lite pinsamt kan jag säga!
Men aja xD
Hade först Svenska sen SO sen gick vi dit, egentligen skulle vi ha matte. Sen lunch och idrott. Sen biologi och det sista var bild!
Och imorgon har vi matte prov direkt på morgonen.. kommer gå urenkelt vill jag mena, jag som suger på matte :(

Om en timme ska jag cykla på träningscykeln i en timme, sen duscha. Klockan 8 är det Ugly betty sen Desperate Housewives och sen cougar town!


Imorgon slutar vi iaf 5 över 2 så det är en kort dag =)

Men nu ska jag läsa bloggar och lyssna på musik och så, kan inte sluta lyssna på Walk the line soundtracket! Jag har verkligen blandad musiksmak! Walk the line soundtracket är ju typ låtar som låter som 50-talet eftersom att filmen är baserad mellan 40-60-talet. Sen kan jag lyssna på lite rock sådär (inte metall eller nåt sånt typ hårdrock elr nåt) och sen pop, ballader.. massa olika =)

Usch.. verkligen intressant inlägg det blev haha!



//sanna

11 maj!

Hej! Nu sitter jag här och har precis mejlat in bilderna till min Dinner Guest som jag ska redovisa imorgon. Och förutom den så har vi även nationella prov i matte imorgon! Men vi har i alla fall våran sovmorgon till klockan 9 :).

Idag hade vi en redovisning och ett prov, hoppas att båda gick bra. Och den har dagen har gått så seegt fast vi bara gick till 14.15!

Nu ska jag nog sätta mig och läsa en bok, den jag tipsa om igår, heheh ;). För snart är den utläst! Sen ska jag väl läsa boken som vi ska läsa på svenska-timmarna också, för den ska vara utläst före sommarlovet och jag började läsa förra veckan ;).

Och just det! Nu har i alla fall Jessica och jag knäppt kort på de saer vi köpte i Valbo :). Vet inte riktigt när de kommer upp här men det märks väl ;).

//Camilla

Boktips!

Hej! Eftersom jag har tråkigt och inte vet vad jag ska blogga om, och eftersom jag läser så mycket böcker, så tänkte jag tipsa om en jättebra bok! Den heter Under Din Hud och är skriven av Melissa Marr. Håller på att läsa den nu och måste säga att det är en av de bästa böcker jag har läst! Det är andra delen i en serie, första heter Mer än ögat ser, den var också jättebra!



//Camilla

Måndag!

Ja, idag är det ny vecka, och bara 5 veckor till sommarlov! Verkligen efterlängtat nu...

Har gympaprov och TMS redovisning imorn, och på onsdag är det nationella matteprov. Hehe idag på matten satt jag och Madde mest och lekte med tärningar. Meningsfull lektion vill jag mena.. Spelade även plump, vilket jag förlora.. Och jag har fått fläskläpp efter tandställningen! Inte kul.. En klasskompis sa till mig idag att det såg ut som jag snusa.. Ajja, det blir väl bättre får man hoppas!

Och idag hade vi kemiprov, labb. Tror det gick bra faktiskt, men är inte säker.

Nu kollar jag på Navy CIS och ska sitta och slappa. Borde läsa till gympaprovet, men orkar inte.. Det är så många sidor och jag har läst säkert 5-6 gånger, så det borde sitta... Sen ikväll blir det svenska hollywoodfruar!

Just det, kläderna kommer nog upp här inom kort, när vi nu orkar fota dom.. Och en kompis ska ha dansuppvisning i början av juni, så då ska Camilla och jag fota henne :) Kommer bli kul! :)

// Jessica

10 maj

Tänkte ladda upp bilderna nu på kläderna jag köpte i Birsta :)




Vanligt vitt linne


Jeans shorts


Jeans Jacka


Marinblå och vit klänning


Vit tunika


Ett av de där glasögonen köpte jag, märkte sen när jag kom hem att jag hade nästan likadana XD
(köpte de till vänster)

Dem gamla, den enda skillnaden var att dom här var mer "runda" och hade vitt märke



Har precis märkt att jag har likadana nya solglasögon som Rochelle i det brittiska tjejbandet The Saturdays och att jag har nästan lika jeans jacka som Mollie i samma band =)



//sanna

Sorry!

Det gick inte ladda upp bilderna idag heller, internet funkar inte ibland men msn och spotify funkar.. otroligt frustrerande :/
Men jag har iaf knäppt bilderna så jag har dom på datorn just nu och nu när jag väl är inne på internet så är det så sent att jag inte vet om jag hinner ladda upp dom alla. Så vi får ta det imorgon istället!

Sitter och chattar med käraste Kristina som driver denna blogg: http://twistandshout.webblogg.se/

Och hon har gett mig massa bra låtar idag och jag dör! har hört samma låt cirka 7-8 ggr på rad nu!! det är såna gamla underbara låtar! fast egentligen är den nog från 2005 men eftersom det är från en film så låter den gamlare liksom.. om någon ens förstår vad jag pratar om (hehe)
Fattar inte hur jag ska kunna gå ifrån datorn!!


Men denna vecka är det iallafall kort vecka.. fast vi har prov på onsdag, matte. Det får gå som det går tycker jag haha! Orkar inte längre, tur att det är snart lov.



Lyssnar på soundtracket till denna film!






//sanna

Hejsan!

Sorry för dålig uppdatering. Igå var jag som sagt i Gävle och fick räls. Hade fått tid klockan 10, så vi åkte så att vi var där halv, men när jag kom dit så hade det blivit nåt fel, så jag skulle vara där klockan 11! Plus att jag var jätteförkyld, blev det i fredags efter skolan helt pang-tjong. Så där satt vi till kvart över 10 typ, då kom jag på att jag glömt att ta allergi-tablett på morgonen, och det blev bara värre och värre, och där skulle jag ligga i en stol och andas med näsan! det skulle inte gå, så vi var tvungen att gå till ett apotek och köpa allergi-tabletter och nässprej mot pollen. Då blev det bättre. Sen fick vi komma in lite tidigare, och var inne i 1 timme och 20 minuter. Sen åkte vi till Valbo och handlade och åt! :) Köpte faktiskt inget "onödigt", utan vi hade planerat ungefär vad vi skulle köpa. Vi hittade jeans på Gina Tricot, helt otroligt! haha. Bilderna kommer väl nån annan dag.

Sen såfort vi kom hem från Gävle så duschade jag och skyndade mig allt jag kunde så att vi kunde åka och hämta min kille, för han hade ingen skjuts :) Plus att då tappade jag rösten, så jag kunde inte ens viska.. Sen ett tag lät jag som en kille i målbrottet.. Inte kul!

Men nu ska jag gå och äta, och sen måste jag läsa till gympaprovet vi har på tisdag.. Jag kan inte äta nånting nu typ, för tänderna gör så ont! Inte kul.. Och på måndag, tisdag & onsdag har vi prov alla dagar, så jag hinner inte vara hemma och vila nå, vilket jag skulle behövt för min förkylning. Men får vila extra mkt på torsdag och fredag när vi är ledig istället! :)

// Jessica

9 maj

Har ätit frukost, duschat och damsugit! Nu sitter jag här och lyssnar på musik :)
Det är soligt ute och säkert jättevarmt!
Längtar tills fredag! Då ska jag få en ny fotölj och en ny datastol! eftersom jag tappar så mycket hår så allt fastnar på stolen haha.Sen ska jag köpa nya fina kuddar och ett grått överkast!


Anna Bergendahl är ju jättebra! lyssnar på hennes skiva just nu, The Army är underbar!




Ramarna och fotona som inte "passade ihop" Och den nya filten kom också i bild haha!



Bild från i fredags när vi var barnvakt åt Adrian!
*Nakenfis*


Tyckte denna bild var så rolig så jag måsta ladda upp den haha!
(bry er inte om tröjan, Vi tog en av mamma och pappas gamla tröjor eftersom han spydde så mycket och han hade inte så många med sig)



//sanna

8 maj

Vaknade idag av klockan som ringde tjugo över 6. Klev upp åt frukost och fixa mig och så. Sen gick jag, mamma, min bror och hans kompis till bussen som skulle gå halv åtta. Sen tog det cirka 3 timmar att åka till Birsta i Sundsvall. Jag och mamma började på att fika i Ikea. Sen shoppade vi lite där. Sen när vi skulle in där alla andra affärer var så skulle precis Anna Bergendahl börja uppträda så hon sjöng 3 låtar. This is my life, The Army och den hon sjöng på idol audition Have a heart!

Sen shoppade vi lite, åt kina mat. Shoppade lite till. Bussen åkte hem halv 5. Nu är vi hemma och jag upptäckte att ramarna jag har köpt Är för små motför nå svart-vita blomm-tavlor jag köpte xD så typiskt oss att inte kolla storlekarna innan vi köper nåt xD
Men vi ska ändå åka till Valbo i Gävle på fredag med min syster och Adrian och och pappa så får köpa något nytt då haha!


Går tyvär inte ladda upp bilder nu så laddar upp när jag kan!


Igår satt jag, mamma och pappa barnvakt åt Adrian i några timmar när min syster och hennes kille var på trav. Tänkte ladda upp en bild från igår på Adrian men gick inte -.-
får försöka imorgon med det också haha!



//sanna

Talang och Så ska det låta!

Nu sitter jag här och nästan vräker i mig godis och kollar på Talang och Så ska det låta, haha! Bläddrar mellan kanalerna för jag vill se båda! Men tror jag ska kolla på Så ska det låta :). Tycker det är häftigt då Putte och Steffe (?) bara kan börja spela nästan vilken låt som helst!

Ska försöka blogga mycket ikväll, men vet inte hur det kommer gå, haha! Men ska försöka i alla fall ;).

//Camilla


New Moon!





Hej! Idag när jag och Jessica kom hem från skolan (efter vi hade sovit typ 1 ½ timme, hehe) så kollade vi på New Moon! Fick den i påskägg av våran moster, men har inte hunnit kolla på den förens nu. Riktigt bra var den ju! De flesta jag har frågat har sagt att slutet var dåligt, men det tyckte jag verkligen inte! Måste verkligen se den fler gånger. Jag och Jessica har en masa filmer som vi aldrig har sett, till exempel Allt för min syster, Fame, Camilla Läckberg: Stenhuggaren och en massa fler! Måste kolla på dem snart någon gång, hehe ;)

//Camilla

Fredag!

Äntligen är det helg! Slutade 11.15 idag. Jätteskönt. När Camilla och jag kom hem fick jag jätteont i halsen helt plötsligt, och nu är jag alldeles uppsvullen på vänster sida och förkyld. Inte kul..

Imorgon ska jag få räls. Så ska kliva upp ungefär klockan 6! Ska vara där klockan 10, så ska åka strax före 8 så att vi hinner äta nåt före. Sen kommer jag säkert vara där inne i 1½ timme drygt, och sen ska vi äta igen, haha! Men den gången på Valbo. Sen ska vi shoppa! Så hoppas jag inte har ont i halsen och är så förkyld då, i så fall blir det jobbigt..

Sen då vi kommer hem från Gävle ska vi först åka och hämta Camillas kille, och släppa av dom hemma, sen ska vi åka och hämta min kille, hehe.

Ikväll ska jag kolla på talang och modern family, älskar det programmet, haha. Och vräka i mig godis såklart! Om halsen tillåter.. För sen när jag väl fått räls så vill jag inte äta godis på ett tag, utifall det lossnar.

Men nu ska jag sluta kolla på Bones och gå ner och duscha!

// Jessica

7 maj

Nu har min syster precis åkt, hon lämnade Adrian här eftersom min syster och hennes kille ska på trav i Rättvik. Så han ska väl stanna här till tio eller nåt beroende på när dem kommer och hämtar honom!

Idag hade vi först biologi prov, usch! men tror det gick rätt bra. Sen Engelsk diagnos, efter det idrott. Sen fysik ohc sen franska. Fick sluta på franskan tidigt eftersom vi tittade på film och den tog slut efter typ 20 minuter.  Sen har jag bara varit hemma och min syster och Adrian var här när jag kom hem. Jag har ut-och-gått lite med Adrian själv också :)

Imorgon blir det Birsta!! Längtas och nu ska pappas pengar brinna haha!



//sanna

HJÄLP!

har precis duschat och träningscyklat i en timme. Nu ska jag se på Ghost Whisperer (om tio minuter) och plugga på biologin.. jag kan absolut ingenting!! elr ja, typ 4 frågor kan jag.. Det är typ 13+ massa annat joll!
Imorgon kan jag nog inte blogga för när jag kommer hem så har eller kommer Adrian snart. Min syster och hennes kille ska iväg på trav i rättvik så vi ska passa Adrian på kvällen :))



Önska mig lycka till på biologi provet imorgon :(



//sanna

Musik!

Hej! Nu sitter jag här (på mammas och pappas dator eftersom jag inte ska sitta så länge) och lyssnar på spotify. Har nyss läst på till idrottsprovet och gjort klart mina Dinner Guest till engelskan! Duktigt av mig, hehe ;).

När jag och Jessica kom hem idag så satte vi oss och åt och sen skulle vi kolla på Tyra Banks Show, men vi såg bara en del av det, sen somnade vi på Jessicas säng! Haha. Och jag som tänkte vara duktig idag och göra läxor innan jag åt, men så blev det inte.

Tror inte jag kommer blogga nåt mer idag. Ska försöka hålla mig ifrån datorn en dag, hehe ;).

//Camilla

6 maj

Om en halvtimme går min kompis plan till kreta, så avundsjuk!
Fast jag kommer inte ha en tråkig helg iallafall. Fast imorgon bitti har vi först Biologi prov.. får se hur det går, sen har vi engelska diagnos (nån hörförståelse, hade läsförståelse idag) tyckte det gick bra så hoppas att det går bra imorgon på engelskan då också!
Men imorgon kväll eller iaf imorgon kommer min syster och Adrian. Sen på lördag går bussen till Birsta klockan halv 8. Berättar mer sen, måste springa ner och ta på mig ytterkläderna för jag och pappa ska iväg och handla!



//sanna

Sova snart!

Nu har jag precis lagt ifrån mig keyboarden. Försökte spela fireflies, men den gick för fort.. Eller så spelade jag för sakta, beror på hur man ser på det, haha ;).

Snart ska Jessica och jag äta lite nybakade misslyckade muffins som mamma precia har gjort, hehe :). Fast de brukar vara god fast hon säger att de är misslyckad, bara för att de ser lite konstiga ut.. ;).

Glömde säga nyss att Jessica nästan låste mig ute idag! Men berättar mer om det imorgon. Nu ska vi äta och sen lägga oss.

Gonatt!

//Camilla

Onsdag!

Fy vad mycket läxor vi har nu! Det enda jag hinner göra efter skolan är läxor och äta! Och hoppa studsmatta, hehe. Men kunde inte hoppa nå länge idag, tror jag blev allergisk mot pollen.. Så gick in å stretcha och satte mmig och läste. Jag har två böcker att läsa ut på 4 dagar. Lycka till säger jag bara med alla dessa läxor! Ändå är de redan omlånade en gång..
Jaja, det är sånt som löser sig.

Tänkte lägga in en bild på kläderna jag hade idag, bara för att det var längesen ;) haha, använder alltid samma kofta märker jag.. Jaja, strunt samma! Här kommer i alla fall en bild :).

Tröja från Cubus, kofta från Cubus, jeansen är köpt på nån utförsäljning på folkets hem.


Och just det! Mamma sa tidigare idag att vi kanske inte kommer kunna shoppa nåt på lördag för det var nån strejk i affärerna :S. Det hoppas jag verkligen inte att det är!

// Jessica


Early Night!

Ska titta på Anna Anka söker assistent i  sängen under täcket för jag känner att huvudvärken börjar komma sen ska jag se Medium och det räcker från typ nio till kvart i 11 eller nåt. Sen måste jag plugga lite inför biologi provet som vi har på fredag!


Nästa onsdag har vi helg nu! Längtar verkligen. Kan behövas en sån lång helg snart så man får vila upp sig!



//sanna

Hej hej!

Idag slutade vi skolan vid fyra. Men eftersom vi hade läxförhör på kemin och så förberedde vi inför lab-provet som vi har på måndag (som jag hoppas går bra!) så fick vi sluta tidigare :). Resten av dagen har varit ganska seg..

Sen när jag och Jessica kom hem så hade nya Chic kommit! :) Så då har vi snabbkollat lite i den, får väl kolla nogare sen någon gång då man har mer tid ;).

Och jag har varit duktig att läst till lokala nätverks provet + att jag skrev klart åsikter om en debatt som vi ska ha imorgon, hoppas det blir kul!

Borde fixa mina Dinner guest nu, men orkar inte, hehe. Får fixa det imorgon.

//Camilla.

Dagens!


Tights, t-shirt med tryck, svart kofta.
+ halsband med brunt hjärta





//sanna

5 maj

Imorgon åker min min kompis till Kreta, samma ställe som jag var på första gången jag flög. Hon ska vara där i en vecka och jag är jätte avis haha!
Kommer skna henne jättemycket och hoppas hon får kul!


//sanna

Låg uppdatering

Vet att jag inte har skrivit så mycket de senaste dagarna men jag har ingen aning om vad jag ska skriva, jag brukar säga till Jessica och Camilla vad dom kan skriva om när dom inte har något men nu är jag helt tom :O
aja.. Tittar på Cougar town nu och lägger in en "dagens outfit" imorgon efter skolan.



//sanna

Häftig väska!

Måste bara säga att jag just hittade världens mysigaste väska, haha! Den är från Versace och bara för gullig!
Sån skulle jag vilja ha!



//Camilla

Läxor - igen!

Hej! Nu har jag precis duschat och ska nu göra ännu mer läxor! Som Jessica sa skulle vi ha gjort kemin, men miniräknarna ligger i skolan. Så nu ska jag läsa till lokala nätverks provet vi har på torsdag! Man kan ju undra hur mycket läxor lärarna fixar! Det är ju bara 6 veckor kvar så man kan väl inte ha så mycket mer att göra?!

Imorgon går i skolan till fyra, jobbigt.. Och så har vi kemi på slutet. Då ska vi ha något läxförhör och börja på ett prov som vi ska ha på måndag. Inte kul..

Kanske bloggar mer senare, beror på hur lång tid det tar att läsa lokala nätverk. Ska ju läsa 21 sidor.. ändå är inte det hela kapitlet!

//Camilla

Tisdag!

Hej! Idag har väl varit en rätt så vanlig dag kan man väl säga. TMSen blev uppskjuten till nästa vecka, så det var ju skönt! Sen på gympan hade vi nån vikarie för hon vi skulle haft var borta. Hade teori och styrketräning. Det roliga var att vi är drygt 20 i klassen, och 4 stycken var med på gympan! Själv var jag inte med, börjar bli förkyld. Eller så är det allergin som blivit värre, det vet jag ju inte..

Idag var det meningen att min kille skulle följa med mig hem, men han kunde inte, så Madde följde med mig hem istället, medan hon väntade på att hennes mamma skulle sluta jobbet. Så vi satt och pratade i köket i en timme ungefär. Sen kom Camilla och hennes kille och ville ha nåt att äta så då satt vi där och skratta. Sen gick Camilla och han ut och hoppade studsmatta, och jag fick plocka ordning i köket.. Sånt man får räkna med ;).

Sen när han åkte hem så gick Camilla och jag ut och hoppade och flamsade oss i 20 minuter. Duktigt gjort av oss tycker jag!

Nu ska jag alldeles snart gå ner och duscha, och sen så ska jag läsa till lokala nätverksprovet senare. Så bloggar kanske inte nåt mer ikväll. Var meningen att Camilla och jag skulle göra kemin som är läxa tills imorgon, men vi hade ingen miniräknare där det stod log på hemma, så vi får göra det på rasten innan kemin imorgon istället ;p.

Och just det! På lördag ska Camilla och jag till Gävle. Jag ska få räls och Camilla ska spänna sin. Sen blir det shopping!

// Jessica

4 maj!

Idag vaknade man upp till snöväder, det var vitt på backen och kallt ute. Först blev man helt chockad och sen jättearg. Måste det snöa nu!!?? Det är ju Maj för tusan!!
Men nu har snön smält bort och det ser helt vanligt ut igen. Lite kallt bara.
Men nu ska jag cykla på träningscykeln i en halvtimme och titta på vänner!



//sanna

Läxor och hollywoodfruar!

Hej! Nu har jag i alla fall gjort klart en av alla läxor! Vilket är tur för den ska vara klar tills imorgon för då ska vi redovisa den, hehe. Sen har jag även läst lokala nätverk, eftersom vi har prov på torsdag. Nu har jag "bara" svenska, kemi, idrottsbok och ännu mer lokala nätverk att läsa. Jippi... 

Sen blir det att kolla på svenska hollywoodfruar! Men först måste jag ringa min kille! 

//Camilla 

3 maj

Dagens:

Svarta tights, blå/lila linne, Vit kofta, svart bälte och halsband med hjärta




Kändes som om Skoldagen aldrig skulle ta slut, Jättetrött var jag också :o
Inte kan jag vara med på idrotten imorgon heller.. jag som ville dansa xD
Är fortfarande förkyld, har lock för örat och så -.-




//sanna

Hej!

Som Camilla skrev igår så kunde inte jag skriva nåt inlägg för min kille sov här^^. Sen satt vi hela morgonen idag och kollade på Simpssons med dansk text xD. Sen lärde han mig spela vändtia. Jag vann första gången, sen var det inge kul längre...

De som såg Camilla och mig när vi satte upp studsmattan fick sig nog ett gott skratt. Det fick vi själva också.. Men nu står den upp i alla fall, och det går och hoppa på den! Vilket inte riktigt är vår förtjänst..

Hade tänkt kolla på Wipeout nyss, men kom på att det redan hade börjat, så jag orkade inte knäppa på tvn, hehe. Imorn är det skola igen... Har inte hunnit gjort nånting i helgen känns det som! Ändå har jag gjort massa saker.. Ajja, det gäller att se det positivt. Om drygt en månad är det sommarlov! Det behövs verkligen nu.

// Jessica


2 maj!

Hej! Idag har jag mest bläddrat igenom en massa modetidningar, haha! Har inte haft så mycket annat att göra. Och så har jag föresten varit duktig och dammsugat köket och hallen ^^. 

Och efter att Jessicas kille hade åkt hem så försökte Jessica och jag att sätta upp studsmattan, men det misslyckades, så vi fick vänta tills pappa kom hem så han kunde hjälpa oss ;). Vi fick ihop nästan hela "stommen" men en ville inte fastna för det spände så mycket och vi var för svag för att fixa det, hehe. 

Nu ska jag väl bara sitta här och fortsätta gå igenom en av mina spotifylistor ;).

//Camilla 

Vill ha!

 

Vill verkligen ha de här skorna! De är från Bianco och jag tycker dom är jättesnygg! En annan sak jag verkligen skulle vilja ha är en sån här klocka:

 

 

Tycker det är jättesnyggt med färgglada accessoarer. Allrahelst klockor!

//Camilla


Bilder från 1 maj

Har typ spelat sims hela dagen, fast varje gång jag bygger ett hus så knäpps datorn av efter ett tag så det är jättejobbigt. Man måste bygga lite kanske 10 minuter sen måste man spara och så får man göra hela tiden. Så pappa ska höra med en som fixar datorer vad det kan vara för fel.

Nu tittar jag på Teen mom, sista avsnittet! aahh!! haha =)


Här kommer iallafall lite bilder från igår:



Glass :)

Vi var ute ett tag när vi tänkte gå till majkasan, fast alla åkte därifrån och dem höll på att släcka den så vi gick bara runt och knäppte massa kort och jolla oss :P

Skål!


När vi kom tillbaka in så knäppte vi fler kort och här är våra vackra poser xD





//sanna

1 maj!

Hej! Hade jättekul igår hos Sanna! :) Och då vi var ute och gick och knäppte massa kort och gick ballansgång, haha!

Idag har jag städat mitt rum, det är typ allt jag hunnit med! Tog några timmar.. Lite jobbigt men det var det värt ;). Blev i alla fall mycket bättre när jag tog bort lite saker! Lika fullt i alla fall, hehe.

Sen har jag inte hunnit med så mycket idag. Men nu har jag i alla fall laddat upp med godis och chips för hela kvällen, hehe ;). Kommer bli en tråkig kväll för min kille kunde inte sova här så jag kommer förmodligen sitta framför datan hela kvällen. Och just de, Jessica kommer inte blogga något idag för hennes kille sover här.

Haha, jag hörde just att de fortfarande är folk som smäller raketer!

Jag kommer nog troligtvis blogga mer senare ikväll ;).

//Camilla

God natt!

Nu har Jessica och Camilla precis gått hem, vi satt här ett tag och alla satt och gäspade och ingen av oss pratade värst mycket xD Men nu ska jag sova, hoppas alla hade en bra Valborg!


Sov gott!



//sanna

RSS 2.0