31 December

Gott nytt år allihop!

Några timmar kvar på hela 2010, för alltid! Weird!





Ni får en liten bild på mina kläder jag hade på julafton haha

förlåt för att den är suddig!





//sanna

Nytt

Var till Bollnäs idag och köpte det här



Viva La Diva ögonskugga, 20 kr kosta den. Den är lite mörk turkos och sen tycker jag den skimrar lite gul/rosa irl

Ljus som luktar supergott, ni ser väl på namnet :)


En liten plast burk som jag har rhinestones i just nu haha

en "nude" färgad Under Cover, när jag sminkar mig så ska jag ha den där på ögonlocken innan så man får en bättre färg på ögonskuggan plus att den håller längre

två halsband, ett är silver men en svart plupp och den andra är guld men en rund boll haha












//sanna

Julklappar

Här kommer bilder på mina julklappar :)



London tavla, Bree Tanners Andra liv, benvärmare med en söt rosett på sidan, foto album, Toffifee godis :D Älskar det haha och fick 2 förpackningar men ena tog slut innan jag hann ta bilden haha fast bilderna är tagna några dagar efter julafton :P

ljusrosa mysdress, en jättefin sjal med lila blommor, en rutig flanell pajamas :)

Back to the future, Eclipse, Up, Westlife Gravity och McFly Above The Noise. Önskade mig varenda grej på den här bilden jättemycket haha :)

Rhinestones och en jätte jätte liten Dotting Tool som min syster gav mig som hon hade beställt från hon som vi gjorde naglar hos :)

O.P.I Blue My Mind, köpte den i Stockholm samtidigt som den röda The Show Must Go On och fick behålla en av dom :P
Sen är det två av det engelska märket Gallery Colours, den lila heter Blue Moon och den andra Black Sparkle, den sista är Depend nr 104. Man ser inte riktigt vilken färg det är men det är svart med silver glitter

Present kort på Åhlens 200kr av bror :)

Parfym :) Min syster fick en likadan fast en med melon lukt haha :) Min var kiwi!





//sanna

Nytt idag

Här kommer lite bilder på kläderna Camilla och jag köpte idag.



Ett halsband från Kappahl. Har länge velat haft ett långt silvrigt halsband men har inte hittat nåt som jag verkligen gillar förrns nu! :)



T-shirt från H&M's rea.



Två tubtoppar från JC. Har en liknande fast ljusblå från Gina Tricot sen tidigare. Köpte även en svart klänning men den blev inge bra på bild, haha. Får visa den imorn kanske om jag ska ha den :).



Köpte två såna här vanliga långärmatröjor på Kappahl. Har två precis likadana sen tidigare och använder dom jämt, haha, så kände att vi behövde två till ;).


// Jessica

30 December

Hej! Idag klev vi upp före 5 bara för att vi skulle åka till Gävle vid 6. Skulle vara på specialisttandvården eller var det nu hette, hehe. Låg i alla fall alldeles bredvid sjukhuset. Var där inne i lite mer i en timme och fick 8 (!) bedövningar för att de skulle rengöra innanför tandköttet för mitt käkben slits ner av att tänderna flyttar på sig. Sov ungefär 2 timmar i natt så var jättetrött i bilen på väg hem och när vi hade kommit hem, haha.

Efter tandläkarn så åkte vi först på 9an, men där hittade vi nästan ingenting, så vi åkte till Valbo. Nu håller Jessica på att fotar kläderna så bilder kommer väl senare.

Var meningen att jag skulle måla naglarna idag, men eftersom jag somnade så blev det inte så. Så måste försöka hinna med det imorgon.


//Camilla

Hej Hej

Har verkligen inte bloggat på superlänge nu, men efter jul sov Adrian kvar här i 3 nätter, skulle egentligen vara två men sista natten kom inte min syrra och hennes pojkvän hem fören vid 6 tiden pågrund av avstängning på e4an och snöoväder så dom drog ut på att åka ifrån Gävle så Adrian fick sova en natt till haha. Fast den natten sov Adrian i sin spjälsäng, jag vaknade ungefär halv 3 av att han stod upp i spjälsängen och grät. Jag kände redan då att jag mådde illa men tänkte bara att det går över. Då lade jag Adrian i min säng och han somnade nästan helt på en gång. Men tyvär måsta jag lyfta honom tillbaka till spjälsängen på en gång innan jag ens hann lade mig så att han inte skulle vakna och rulla ur sängen. Men då vaknade han till igen och ställde sig i spjälsängen och började gråta och jag sprang till toan och spydde. Till slut hörde min bror mig (eller Adrian) för min bror var antagligen vaken (hehe) och han hörde väl antingen mig spy eller Adrian gråta eftersom vi har båda rummen på övervåningen och toan är alldeles vid hans rum och mitt rum mittemot. Men aja, så min bror sprang ner till mamma och pappa och sa att jag hade spytt och dom kom rusande upp haha. Då fick dom ta ner spjälsängen och allt så Adrian fick sova med dom. Den natten vaknade jag varje 30e minut för att spy, serioöst. Att vakna hela natten + att jag var vaken 15 minuter när jag spydde så fick jag inte mycket sömn den natten.
Dagen efter spydde jag på morgonen vid 9-tiden och sen dess har jag klarat mig haha. Men åt inte en riktig måltid sen i söndags  fören idag faktiskt då jag åt lite spagetti. Så jag åt inte nånting, inte en endaste sak på cirka 52 timmar. Jag bara drack vatten, lite dricka och ett glas juice under den tiden.
Så nu har jag gått ner 2 kilo sen i söndags haha!
Men imorgon ska jag till Bollnäs, gå lite grann i affärer i kanske ungefär 2 timmar och sen ska jag till min syster och sitta barnvakt i några timmar haha!
//sanna

29 December

Hej! Är fortfarande sjuk, så orkar inte göra så mycket. Idag vaknade jag vid 13 av att Camilla kom in i mitt rum och skulle hämta en tröja, hehe. Somnade nån gång vid två inatt och vaknade efter en stund. Trodde klockan var runt 4 - halv 5, men den var bara halv tre. Så det blev en väldigt lång natt.

Idag har jag knappt gjort nånting. Satt och spela sims imorse, sen beställde vi från Cellbes. Mamma skulle ha några saker och Camilla och jag köpte nattlinnen, haha. Sen så la jag mig och halvsov ett tag och sen åt vi och nu har jag duschat. Har knappt klarat av att ätit nåt heller. Bara gått runt och kallsvettas hela dan. Det är inte kul att hosta så det känns som om ryggen går sönder. Men får hoppas det blir bättre tills imorn.

Då ska vi till Gävle sjukhus för Camilla ska fixa nåt med käkbenet. Måste kliva upp klockan 5 för vi ska åka vid 6. Sen ska vi på mellandagsrea, hehe. Hoppas man hittar nåt bara och att det inte är så mycket folk!

Nu ska jag gå och blåsa håret, bloggar kanske mer senare.


// Jessica

Lite fler julklappar

Camilla fotade några julklappar för någon dag sen som jag glömt bort att lägga upp, så här kommer dom.


En väckarklocka. Har fortfarande inte öppnat den, hehe.



Från vänster: Adobe photoshop elements 9 & adobe premiere elements 9. Det sista är ett filmredigeringsprogram som följde med när man köpte photoshop :), singstar - pop hits, Bree Tanners andra liv och Blondinbella - Egoboost.

Har för mig att när Sanna, Camilla och jag hittade ett singstar i mammas och pappas sovrum innan jul så var det singstar - party, men tydligen inte, haha!



Några smycken :)



// Jessica

28 December

Hej! Blev förkyld under natten, så har bara tagit det lugnt idag, förutom när vi var tvungen följa med mamma att handla. Fick en massa kataloger på posten så har mest suttit och bläddrat i dem. Plus att vi fick en Chic-tidning. Letade även en FRIDA-vinterspecial på ICA men den verkar inte finnas här.

Nu ska Jessica och jag äta nånting och sen fortsätta att ta det lugnt, så att man blir frisk nån gång!


//Camilla

Sjuk

Blev inte att vi kollade på Seven Pounds. Missade dom första minuterna så sen fattade man inget, haha. Kollade på Bones istället. Och sen sista avsnittet av svenska hollywoodfruar.

Nu så sitter jag här och hostar för fullt. Försökte nyss dricka lite te, men blä vad äckligt, haha! Så får väl försöka stå ut med det helt enkelt. Ska kanske vara med Johanna imorgon med, men tror inte jag orkar det. Hostar varje gång jag skrattar eller försöker säga nåt.

// Jessica

Måndag

Hej! Idag började Jessica och jag med att renbädda våra och mammas och pappas säng. Sen så var vi med Johanna tills vi skulle äta och nu sitter vi här haha. Ska kolla på Seven Pounds 19.15 på tv1000 Drama, så jag hoppas den är bra! Tills dess så ska Jessica och jag kolla lite bloggar.


//Camilla

27 December

Tidsinställt inlägg

Här är kläderna Camilla och jag hade på julafton.


Camilla :)
Skjorta från Ellos
Linne under från Gina Tricot
Strumpbyxor från Lindex
Pärlhalsbandet är mammas gamla.



Jag.
Tröja från Gina Tricot
Kjol från H&M
Strumpbyxor från Cubus
Halsbandet har jag fått av min kille :)


// Jessica

Lite julklappar

Här kommer lite av de som Jessica och jag fick i julklapp. Det mesta är Jessicas för vi orkade inte gå till mitt rum och fota när mamma sover, haha.


En webbkamera som man kan byta skal på :) fanns silver, rosa och blå.


Från vänster:
Mcfly - Wonderland Tour 2005 DVD, Mcfly - Radio:ACTIVE CD, Mcfly - Motion In The Ocean CD och Mcfly - Above The Noise CD :).


Filmer: Walk The Line, Final Destination Thrillogi, Sex & The City 2 och The Twilightsaga: Eclipse.


//Camilla 

26 December

Hej! Idag har vi varit hos mormor och morfar större delen av dan, så har inte hunnit bloggat. Sen när vi kom hem så mådde vi så illa så vi la oss i Camillas säng och kollade på Madagaskar. Sen klockan 8 var det Planet 51 på tv1000. Dom var rätt så bra.

Mår fortfarande illa, kanske för att vi fick lunch hos mormor och morfar bara någon timme efter vi ätit frukost. Brukar inte ens äta lunch, haha!

Ska kolla lite bloggar nu och eventuellt spela sims, får se hur det blir. Sen imorgon så blir det att bara vara hemma och ta det lugnt. Kommer kanske lite bilder på julklappar då.


// Jessica

Prinsessan & Grodan

Tidigare ikväll så kollade Jessica och jag på Prinsessan & grodan för den gick på tv1000. Vissa delar av den var jättekul! Höll på dö innan filmens ens hunnit börja riktigt, haha!



Sen dess har vi bara spelat lite sims och så. Ska väl kolla lite olika hemsidor nu. Bloggar kanske mer senare!


//Camilla

25 December

God Jul allihopa! Igår var vi hemma tills efter Kalle Anka då Ove kom och hämtade oss. Då åkte vi till våran moster och kom hem runt 12. Sen så plockade vi i ordning klapparna (och det var inte lite! xD Mamma sa att det inte skulle bli så mycket klappar i år, men det blev det i alla fall. När vi åkte hem från Marita så hade vi 4 stora kassar med oss, hehe. Då var det 31 grader kallt!!) och började städa, haha. Fick tre McFly skivor plus Wonderland Tour dvdn. Och stativ till kameran, photoshop och webbkamera! :) Plus massa pengar, kläder och andra saker.

Idag fortsatte vi städa, sen har vi rippat in typ 20 skivor, haha. Det tog 2 timmar... Idag ska vi inte göra något speciellt, bara vara hemma. Imorgon på dan så ska vi till mormor och morfar och äta.


// Jessica

24 December

GOD JUL!


Nu ska jag sitta vid datorn till typ 3 sen blir det Kalle Anka och min syster och bror kommer hit :D sen blir det middag och sen brukar vi se på en film som går på tv och sen öppna presenterna :)





//sanna

Förra julen...

Förra julen hade inte Adrian föds än.. jag minns att jag längtade till den här julen då han skulle vara här och nu har den äntligen kommit. Jag kan verkligen konstantera att 2010 är det bästa året hittils. 29 Januari var dagen då jag fick min lyckligaste dag hittils..
Måste också säga att så fort jag ser på videos av honom så gråter jag av lycka, jag tittar på bilder på honom varenda dag och att veta att han kommer vara här för alltid gör allt bara bättre <3




att ens skriva det här inlägget får mig att bli tårögd, det värmer i hjärtat av att bara kolla på honom, att få se hans leende när han ser en <3

Den här julen har jag inte längtat efter julklapparna mest som innan, utan att Adrian ska sova här från imorgon kväll i sen två nätter. I min säng med mig såklart hihi =) Sen också att få se honom se julgranen haha. Hans ansikte kommer lysa upp haha







Men tyvär måste jag också säga en tråkig sak i detta inlägg
R.I.P min morfar som gick bort för exakt 5 år sedan.. dagen före julafton





//sanna

sminkning

såhär ska min sminkning se ut imorrn:






dåliga bilder jag vet, men det var mörkt ute så fick inget dagsljus haha.
Men jag ska ha röda läppar, guldig ögonskugga och sen guldigt lösglitter på ögonlocken :) Och uppsatt hår, men på bilderna har jag hårinpackning haha :P men sen så har jag ingen foundation heller så att ni inte tänker på vilken dålig foundation jag har haha







//sanna

Halens

Igår var jag inne på halens hemsida och hittade några snygga klänningar som skulle varit perfekt att ha hemma!


Denna kostar 699 kronor.


Den här kostar 899 kronor.



Den här skulle varit perfekt på nyårsafton! Kostar 899 kronor den med.
Lite väl dyra kläder kanske, hehe. Tror inte jag skulle köpa en klänning för 700 kronor..


//Camilla

Torsdag

Hej! Idag var vi som sagt på byn med Sanna, och hjälp vad mycket folk det var överallt! Vi köpte i alla fall några saker som vi egentligen skulle få i julklapp men ska få nu istället.

Min kille har typ alldeles nyss åkt hem. Fick en jättefin julklapp av honom^^.

Nu ska jag och Camilla kolla lite bloggar som vanligt, sen ska nog vi nog prova lite olika sminkningar tills imorn. Tex den här från killercolurs.



Sen måste vi ju göra klart mammas armband som hon ska ha imorn! Sen kanske vi kan nypa ihop mitt halsband med, hehe. Det fastnade i Camillas halsduk, sen när jag tänkte dra sönder tråden som det satt fast i så gick kedjan sönder.. Bra kvalité!


// Jessica

Köpt

Idag klev jag upp tio över 12, klockan 1 stack jag och Jessica och Camilla till byn och jag köpte det här:



Depend snabblagning, det är två nagelfilar, nagellim med pensel, en sån där trä grej och sen är det typ nagelplåster eller vad man ska säga haha

guld glitter som man kan ha över hela kroppen, imorgon ska jag ha det på ögonlocken över lite guldig ögonskugga osså ska jag ha röda läppar :D

Sen lite stickers, ganska billiga 20 kronor st :)
Den till höger med dom gröna, vita och rosa blommorna spar jag nog till sommar men den till höger ska jag nog ha efter nyår och så :))
Ska köpa fler nästa gång haha. Fanns typ 5 olika eller nåt :P




//sanna

23 December

Måste börja med att säga att självaste HARRY JUDD från McFly fyller 25 idag! woho!

Så börjar med en liten bild på honom hihi

Congrats ^^
Och en video^^






//Sanna

Bilder från igår

Här kommer lite bilder från igår när Jessica och jag var hos Sanna :)


Jessica, Sanna och jag.


Jessica, som Sanna och jag sminkade :)


Jag, som Jessica och Sanna sminkade :)

Har ingen bild på Sannas sminkning, men den blev i alla fall ganska neutral fast med mycket grönt, haha :)

//Camilla

Böckerna

Här är böckerna vi köpte idag.



Spar på tvillingarna-böcker, haha. Håller aldrig reda på vilka vi har så ibland har vi köpt dubbelt också, men det är sånt man får räkna med! ;).

Funderade även på att köpa ett blått sidenband, men när ska man få användning för det? Sen såg vi ett jättehäftigt mörkblått tyg, men det såg liksom blankt ut så det var inte så fint, påminde lite om ett paraply eller tält...


// Jessica

Armband

Här kommer en bild på armbandet Jessica och jag håller på med till mamma.


Köpte de strora hjärtana i Bollnäs i söndags. Det är inte riktigt klart, ska fixa låsen imorgon. För när vi skulle knyta dit låset så ramlade själva ringen av för det var ett litet mellanrum som vi måste fixa, haha.


//Camilla


Nya Naglar

Här kommer mina och Jessicas naglar! Målade för några dagar sen men har inte hunnit lägga upp dom än, så nu har det börjat slitits bort men sånt får man ta ;)


Jessicas naglar


Och mina naglar.


//Camilla

Böcker

Hej! Idag vaknade jag inte förrns klockan 12, haha. Kom hem från Sanna runt halv 2 igår. Idag har våran moster skjutsat oss till biblioteket, apoteket och erikshjälpen, hehe. Köpte 6 böcker på erikshälpen och lånade 4 på bibblan. Så nu blir det läsning, hehe. Bilder på böckerna vi köpte kommer senare. Och på naglarna också, hann ju inte blogga något igår. Först följde Madde med oss hem och sen så somnade vi såklart, hehe...

Nu ska jag och Camilla läsa alla bloggar och sånt. Bloggar mer senare.


// Jessica

22 December

Igår kväll kom Jessica och Camilla här och vi gjorde mycket skoj haha. När vi såg på Ghost Hunting With The Saturdays så helt plötsligt small det till i datorn när det va jättehemskt och jättespännande och då typ blev det glapp eller nå och data musen fungerade inte att röra eller nånting! Så vi startade om datan och började om på just det där klippet :)

Men idag var jag och en kompis till Bollnäs, köpte lite grejs så här kommer bilder :)
Men en sak såg jag och det var att dom hade tagit O.P.I till Åhlens, jag blev helt galen typ och ville verkligen köpa. Men jag köpte två andra nagellack istället :P
Men den här tog jag iaf:


Det är en liten broshyr om vilka färger det finns m.m :) Jättekul

Sen köpte jag också ett ljus som luktar jättegott. Fräscht lite citron/vanilj


Depend baslack, jag tycker det här baslacket är jättebra och jag använder alltid två lager av baslacket för att vara helt säker på att det skyddar nageln

Viva La Diva ögonskugga i neutrala färger. Älskar Den näst ljusaste och den näst mörkaste haha

Här är de två nagellacken jag köpte
Den första bronsiga är nummer 33 och heter Trouble Maker
Och den svarta med det holografiska glittret är nummer 34 och heter Cosmic Girl
De är båda av märket Lumene eller nåt sånt :)

här har jag Cosmic Girl på tummen

och här har jag Trouble Maker på pekfingret. Jag har en mörkgrön under eftersom jag inte orkade ta bort det gamla jag har hihi



Men nu ska jag måla naglarna i hel rött och imorgon ska jag ta över mitt O.P.I The Show Must Go On eftersom TSMGO ser lite rosa ut om man inte har mörkrött under :P





//sanna

21 December

LOV! så härligt haha.
Efter att vi hade spelat upp "bäst av spex" så hade lärarna gjort en liten video och den va så kul hahaha. Jag satt och grät för den va så kul!
Sen sjöng dom en sång om oss att vi snart skulle lämna dom och så. Och lilla känsliga jag satt och grät haha!
Hur kommer det då vara på skolavslutningen?

Men sen fick vi betygen och krama våra mentorer haha sen fick vi sluta och äta lunch.
Den här terminen fick jag 2 MVG, 13 VG och 2 G haha.. Överaskande nog att jag fick faktiskt VG i matte(!!) jag liksom haha! Men jag fick G I Idrott och i kemi... hehe



Våran julgran vi klädde på i söndags :) så fort man kommer ner till vardagsrummet så känner man doften av jul!!! Älskar riktiga granar :)

såhär ser det ut just nu, helt sjukt. Men så mysigt! Det är stora och mjuka snöflingor som kommer ned haha :)




//sanna

Woho

Äntligen bara en dag kvar i skolan, imorgon ska vi se trippelboll, sen blir det bäst av spex och sen betygsutdelning, slutar vid 12 tiden skulle jag tro.
Just nu sitter jag och dricker en drink som heter San Francisco (alkoholfri har jag då) och gud va god den är hihi :)
Osså äter jag knäck och tittar på hollywood fruar :)
Imorgon kväll ska jag till en kompis osså ska vi vara några som ser på film, på onsdagen på dagen ska jag och en annan kompis till Bollnäs för hon ska handla julklappar och på kvällen kommer Jessica och Camilla :)
På torsdagen på kvällen ska jag bada badkar, ha ansiktsmask, lyssna på julmusik, ha hårmask och massa ljus och mysa :D
Sen på fredag är det ju julafton och då kommer alla i familjen vara här så Adrian kommer också och min systers pojkvän/sambo och sen ska Adrian sova här (i mitt rum med mig) i två nätter :D
Längtar haha. Vet ännu inte vad jag ska ha varken för sminkning eller kläder på julafton :o
//sanna

Marc by Marc Jacobs

Igår var jag inne på net-a-porter.com och kollade på kläder och fastnade för dessa 2!


Egentligen var det bara skärpet de skulle visa, men tyckte de matcha så snyggt!


Skulle vilja ha hela outfiten här, jättesnyggt ju! Jag älskar stickade tröjor, haha.


//Camilla

20 December

Hej! Idag kändes som en väldigt onödig dag i skolan, haha. På programmeringen sa han att vi egentligen inte hade behövt vara där, sen hade vi fysik och då fick vi reda på provet. Fick godkänt, men inte mer, haha. Sen hade vi matte, då fick vi fika och så hade våran mattelärare skrivit ett rim om var och en i klassen bara för att vi inte ska ha henne nästa år. Och då fick vi reda på engelska nationella också, och matteinlämningen och hela mattebetyget. Sen hade vi CAD och då fick vi också reda på provet. Så satt och kollade massa klädhemsidor och bloggar och sånt, haha.

När vi kom hem så åt vi lite och sen skulle Camilla till tandläkarn. Medan hon var där så hjälpte jag mamma att städa garderoben, hehe. Sen så somnade vi såklart på min säng och nu har vi precis målat naglarna. Bilder kommer imorgon.

Imorgon är det julavslutning! :) Då ska alla som har musik samlas där halv 9 för att öva, sen börjar det inte förrns 11. Sen ska vi äta risgrynsgröt (mums, haha!) och sen är det lov! :D.


// Jessica

cocoo.se

Här kommer lite ringar från Cocoo.se som jag gillar!


145 kronor.


Den här var absolut sötast! Kostar 165 kronor.


195 kronor.

Skulle helst velat haft nallen, så söt!


//Camilla

19 December

Hej! Var till Bollnäs idag. Fast bara till Dollar Store. Var meningen att vi skulle till A&H också för att leta ramar, men vi hade redan det hemma, hehe ;). Ska ha till syskonkortet som Camilla och jag knäppte på skolfotot.

Köpte lite rhinestones, sminkpenslar och pärlor. Kommer bildern nån annan gång. Sen har vi börjat på med ett armband till mamma, bland annat med dom nya pärlorna. Men kunde inte sätta fast spännena, för pappa måste trycka ihop ringen man knäpper spännet i, för det var en liten glipa så tråden åkte igenom, haha.

Sen så köpte Camilla en pennburk som vi hade ståendes på sängen medan vi satt där och gjorde mammas armband. Sen helt plötsligt så knäppte det till i muggen och så var den i tusen bitar.


// Jessica

Nagelolja

Idag var första gången jag testade nagelolja. Mamma köpte den för ett tag sen, men har inte använt den nåt. Vet inte riktigt om man märker någon skillnad, inte än i alla fall. Får använda den några gånger till innan märker något.


Testade Depends nagelolja :).


//Camilla

Kjolen

Camilla och jag har tre gamla tröjor/tunikor som vi inte använder längre, så vi hade tänkt göra en kjol av dom. Det enda som saknas är väl det svarta resårbandet som ska sitta i midjan. Ska leta det såfort som möjligt så att den blir klar nån gång.

Här kommer i alla fall bilder på kjolen. En som är målad i paint och en för hand.

Färgerna ska vara som i den högra bilden, eftersom det är mest tyg av den lila tröjan och minst av gula ;).



// Jessica

18 December

Hej! Idag så var det meningen att Jessica och jag skulle gå till Sanna, men varken hon eller vi mår bra, haha. Känner mig jättesjuk just nu.

Idag har vi i alla fall satt upp julgranen och slagit in julklappar. Sen har både Jessica och jag dammsugat våra rum. Sen så kollade vi på tv, och somnade! Så klart, haha. Sen kom våran moster med mat från Pelle's för mamma och pappa åkte iväg för att äta julbord med pappas jobb. Så nu är jag proppmätt och mår jätteilla, inte kul.


Här är våran gran. Inte så jättebra bild, men det såg bara konstigt ut om man knäppte med blixt.

//Camilla 

Nagellack

Sitter nu och skriver en lista med nagellack som jag vill ha, haha. Blir nog en del när jag är klar ;).


Bland annat vill jag ha Mrs. Claus och Mistletoe Kisses.


//Camilla

Nelly.com

Funderar på att köpa dessa saker från nelly.com! :)


Jättesnygg sommarklänning! Vet inte om jag kommer kunna ha min nästa år eftersom den satt så tight i år, hehe, så den här skulle vara perfekt! Kostar bara 99kr också.


Tycker det här linnet är jättefint! Precis sånt som jag gillar, haha. Glitter och massa detaljer ;). 129 kronor kostar det.


Den här klänningen är verkligen snygg! Detaljerna syns inte så jättebra, men på catwalk-filmen syntes det. 259 kronor.


// Jessica

Fredag

Hej! Idag funkar blogg.se på den här datorn också! Efter skolan idag hann vi bara hem, åt, sen gick vi till tandläkarn. Camilla skulle vara där kvart över 2 och jag 3, så vi satt där jättelänge, haha. Sen när vi kom hem så skjutsade våran moster oss på ICA så vi kunde hämta Camillas paket från Dustin Home. Vi har beställt Photoshop som vi ska få i julklapp! :D Sen så beställde pappa fotopapper till skrivaren och en digital fotoram, så Camilla och jag ska välja ut några bilder från datorn som ska visas :).

Sen så var det meningen att vi skulle baka kladdkaka. Men efter vi ätit var Camilla och jag helt slut, så vi la oss i min säng och kollade på family guy och simpssons och lyckades somna.. Vaknade av att pappa väckte oss kvart i 8 xD. Då hade mamma redan bakat kladdkaka, så vi slapp, hehe. Så har nyss ätit det och ska sitta lite vid datorn nu.


// Jessica

17 December

Hej! Sitter nu på programmeringen och har inget att göra, haha. Får gå hem men det snöar så vill inte.. xD. Igår gick det inte att blogga, var nåt fel med blogg.se's startsida. Men tydligen så funkade det för vissa, haha. Försökte hela kvällen men det gick inte. Började klockan 10 idag och slutar vid 13, skönt! Sen ska Jessica och jag till tandläkarn, sen ska vi baka kladdkaka och sätta upp julgranen! Bloggar mer senare.

//Camilla

gjort rent mina smink...

Har precis gjort rent mina sminkborstar :)
Berättar senare om hur man rengör dom bäst. Men kom bara ihåg att inte ställa dom upp i muggen eller var ni nu har era sminkborstar på en gång efter att ni har rengjort dom. Då rinner vattnet ner i den där metallgrejen som håller fast hårstrårna eller svampen. Då rostar metallen..vilket kanske inte är så trevligt haha. Sen om man rengör borstarna så behöver man inte köpa nya borstar hela tiden. Det räcker med att rengöra dom 1 gång i veckan och sen så tar det bara ett litet litet tag :) (beroende på hur många borstar man har)
Titta föresten vad jag skrev på ett av mina block där jag testar massa nagelack tex:
hihi ^^
Idag har jag gjort min alldeles egen dotting tool till naglarna som jag visar bild på imorgon om jag kommer ihåg :)
I tisdags kväll blev jag sjuk men gick till skolan i onsdags, lyckades att vara där hela dagen men det var en pina. Stannade hemma idag och imorgon känner jag mig tvingad att gå till skolan. Vi har ju våran sista engelska lektion för i år och jag som älskar engelska haha. Där kollar vi på en jättespännande film som heter The Good son osså får vi reda på betygen i engelska. Problemet är bara att vi har engelska sist på dagen och vi slutar kvart över 3 så jag måste stanna hela dagen i skolan bara för att vilja gå på 1 lektion haha...
Men nu ska jag gå och duscha och sedan sitta i min pyjamas i sängen och lyssnas på mcfly och äta svampsoppa :D
//sanna

16 December

8 dagar kvar till jul!! längtar haha. (vet att jag kommer få nagellack) hehe. Men nu måste jag erkänna att bloggningen har varit så otroligt dåligt den senaste tiden. Jessica och Camilla försökte gå in på blogg.se men dom sa att det såg jättekonstigt ut och att det inte fanns en logga in knapp. Men för mig ser det helt vanligt ut haha.
Aja.
Men här får ni se en liten bild grejs där jag kommer skriva om lite ljus!
Jag älskar ljus och speciellt doftljus. Det är så mysigt att sitta med mörkt rum, lampan i fönstret på, lyssna på McFly i mjukisbyxor, ha choklad bredvid sig och ha ett doftande ljus i rummet.
Just nu har jag ett rött/orange ljus som luktar som blommor blandat med någon god parfym och hallon eller jordgubb haha. Så gott
Jag har verkligen ljus överallt haha
Just det här ljuset luktar ingenting men det glittrar och är väldigt juligt :))
Mamma köpte det på Dollar Store 6-pack
Det här luktar lite apelsin/citrus :)
ÄPPLE ÄPPLE ÄPPLE
Det här ljuset är supersvårt att förklara. Men lite blommig men mer åt det mörka hållet.
Det här ljuset när det brinner ner så blir själva det gråa genomskinligt grått istället för att bara brinner ner och det ser super häftigt ut så man kan tända dom många ggr :)
Lika är det med den ovan (den gröna) och alla andra med genomskinlig "hållare"
Det här luktar superfräscht. Det luktar verkligen hav!
lite vanilj och lite "vita" blommor.. om någon förstår haha. såna där på träden. Som finns i lila och rosa med ^^
3 ljus, (har ett grönt också) men dom här ljusen när dom brinner ner så smälter dom, det blir inte som vanliga ljus som brinner ganska sakta och så. Dom här smälter så man måste ha dom i typ en skål eller så var för sig haha
Men det var lite ett litet ljus inlägg. Hoppas att ni gillar det och jag undrar om jag ska blogga mer om såna här saker, typ att jag testar och berättar om dom. Visar mina favoritläppglans, mascara, body lotion, parfym m.m :)
Måste bara berätta att jag var på Harry Potter igår och så bra film asså!!! kan verkligen inte vänta till i sommar då andra delen kommer ut haha! grymt bra!
//sanna

15 December

Hej! Nu har Camilla och jag pluggat klart allt, så hoppas verkligen det går bra imorgon! Idag slutade vi vid två, men hade utvecklingssamtal då, så kom inte hem förrns efter tre. Då la Camilla och jag oss och kollade på tv, och somnade, haha. Mamma kom på att jag somnar pga all medicin jag äter, det tänkte jag inte ens på. Plus att vi inte sover så mycket på nätterna heller, hehe. Typ 5-6 timmar oftast.

Idag på fysiken så skulle vi haft en tvåtimmarslektion, men hade bara en. Riktigt skönt! Sen hade vi bara svenska och jobbade med teckenspråk. Det är jättekul! Fast före det hade jag och Madde nationella muntliga i engelska. Gick väl rätt så bra, men hade inte så mycket att säga, hehe.

Nu ska vi läsa bloggar och sånt. Bloggningen kommer bli bättre efter imorgon!


// Jessica

H&M fashion studio

För ett tag sen så satte jag ihop olika outfits, riktigt kul var det!




Tyckte det blev ganska snyggt, i alla fall på sista, haha.


//Camilla

Shine a light on her Eh eh Eh

Här kommer naglarna jag gjorde igår:

Har använt två lager av ett Depend nagellack som är blå metallick, sen tog jag lite silver glitter och använde den så kallade "svampmetoden" och duttade på ungefär från halva och uppåt till toppen, efter det hade torkat så tog jag en grön och använde "svampmetoden" igen och tog ovanpå silvret längst upp på nageln och sen Isadora Graffiti Nails :)










//sanna

Plugg!

Både igår och idag har det varit mest plugg hela dagen. Men nu har vi tröttnat, haha! Inte kunde vi göra matten heller, förstod inte nånting av det! Det var inte nå samma uppgifter som i boken, så måste prata med läraren imorgon på lunchen. Efter skolan så har först jag utvecklingssamtal, sen har Camilla det. Så kommer inte komma hem förrns runt 4, sen blir det mer plugg. Men efter torsdag, då har vi inga fler läxor eller prov!

Idag så började Camilla, Madde och jag med ett svenska-arbete. Vi jobbar om teckenspråk, och det ska vara klart på fredag. Hade två timmar på oss idag och har två imorgon. Så vi ska lära oss teckenspråk och sen visa klassen.. Kommer ihåg vissa ord, typ klänning, kjol, äpple och frukt haha. Sen så lärde vi oss alfabetet i teckenspråk idag, men glömmer alltid bort vissa bokstäver! xD Men kul är det :)

Sen imorgon på engelskan så ska jag och Madde ha engelska nationella muntligt, så får hoppas det går bra! Camilla och Alice hade det idag.

Nu ska Camilla och jag läsa lite bloggar och sånt.


// Jessica

14 December

Har inte suttit så mycket vid datorn eftersom jag sov hos min syster i lördag till söndagen, på söndagen måsta jag vara i skolan klockan 1 för träning av spex och lucia. sen fick man åka hem och klockan 6 skulle man vara där igen och klockan 7 började spexet. Sen var vi kvar på skolan hela natten alla 9or. snacka om att man var trött för igår på morgonen var det lucia och vi hade typ sett film hela natten och sen hade dom disco i ett av klassrummen haha. och vi åt pizza runt 11 iden :) och man tänkte typ ba: nu är klockan 2... nu är klockan halv 4... nu är klockan 6. Klockan halv 7 måsta vi städa och sen skulle vi byta om och träna en gång på lucia tåget och tjugo i 9 gick vi lucia :) efter lucian fick vi sluta och då gick jag hem och somnade vid 11 och sov till halv 5. då åt jag middag och sen målade jag mina naglar :)

Men här kommer en bild ifrån fredags då jag målade naglarna:

på långfingret gjorde jag en blomma och sen lite prickar :)





Just nu får jag inte igång kameran. Det tog slut på batteri medans jag överförde lite bilder så jag hann bara med den här. Bilderna på naglarna jag gjorde igår får ni lite senare :)




//sanna

Film!

Snart ska vi äta grillat, mums! Sen ska Camilla och jag kolla på film. Tror det blir Camilla Läckbergs: Stenhuggaren. Har inte sett den ännu. Vann den från FRIDA i somras, hehe.

Imorgon ska vi inte göra något speciellt tror jag. Har ingen första lektion pga Lucian, så ska gå och se den istället :). Sen är det vanlig dag. När vi kommer hem är det plugga på till gympaprovet som gäller. Men nu ska jag äta!


// Jessica

12 December

Hej! Blev ingen bloggning igår. Först låg jag bara framför tvn, mådde inge bra. Sen så åkte vi till våran moster och firade henne för hon fyller år på onsdag. Sen när vi kom hem igen så la Jessica och jag oss framför tvn igen och somnade. Så mamma väckte oss vid halv 11 så gick vi och la oss riktigt då. Tror jag inte har lagt mig så tidigt någon dag på hela året, haha. Så det märks att man håller på blir sjuk.

Tänkte blogga i fredagskväll att vi inte skulle kunna blogga något igår, men då slutade internet att fungera så det blev inget med det, haha.

Idag har jag städat, läst läxa och plockat fram julsaker! Äntligen, haha. Sitter och lyssnar på julmusik nu så börjar få riktig julstämning här ;).

//Camilla

Fick detta idag...

Idag kom sakerna jag beställde från Oriflame :)



Mascara och en Corrector pen :)
Mascaran fick jag gratis

Den första gula är ett "vitamin nagellack" det innehåler mycket bra oljor för nageln :) Och den andra trodde jag faktiskt skulle vara lite mer koppar liknande/guld färg, vet inte hur man ska beskriva den. Den är fin ändå och unik :)





//sanna

Är med och tävlar!

Är med och tävlar om nagelpenslar på lillasystersnaglar!



Klicka på länken eller bilden för att komma till tävlingen!

//Camilla

Dagens Outfit


Tights med svarta skinndetaljer, linne (från brasilien), svart kofta med silver grejs =)





//sanna

Nya sakerna från Vallbo och Söderhamn

Var ju och shoppade förra helgen, men har inte hunnit lagt upp det. Så här kommer det! :)



Camillas och mina nya skor från Skokanonen i Söderhamn. Dom är jätteskön! Förra året gick vi runt och frös om fötterna, så nu är det fodrat som gäller, hehe.



Camillas nya mössa. Den är från Bik Bok och kostade bara 39 just den dagen, annars skulle den ha kostat 99kr. Den är jätteskön, jag har provat, hehe.



// Jessica


Fredag

Blev ingen bloggning igår. Först följde Madde med Jessica och mig hem så kollade vi på Rosa - The Movie, så längesen man såg den! Den är faktiskt riktigt bra. Sen på kvällen så satt jag bara i sängen framför tvn och gjorde ingenting typ, haha.

Idag gick vi i skolan till halv 1. Skulle egentligen sluta 1 men brukar få gå tidigare från programmeringen :). Sen kom Alice så var hon här tills hennes buss gick. Satt och pratade, så hann inte göra något annat, haha. Sen dess har jag legat och läst en av mammas gamla tidningar från då hon var ungefär i våran ålder, sen somnade jag, haha.

Ikväll så blir det att kolla på idol! Jay måste vinna!


//Camilla

10 December

Idag gick jag till skolan, började 5 över 8. Med franska. Sen gick jag och två till plus syon till bussen vid tjugo i 9 och åkte till Torsbergsgymnasiet. Var med på två olika lektioner med IB arna som gick första året. Först hade dom litteratur och hade läst en bok så då satt dom och pratade om den :) sen kollade vi lite när dem hade matte och sen åt vi lunch på skolan, Det va tacos ;)
Sen fick vi gå runt i skolan och så med en som var ungefär som en mentor för IB:arna.

Det var typ det vi fick göra idag haha. Men nu är det helt säkert att jag ska söka till IB :))




//sanna

Make-up


Hade detta idag, först använde jag en vanlig neutral ögonskugga (gör det jämt) sen tog jag en grön och sen en turkos och lite silver. Sen använde jag än en gång den neutrala och tog det lite över upp till ögonbrynet


Längtar tills imorgon men är lite nervös också :)
Jag ska ju följa med syon och två till som vill gå på IB på gymnasiet och vi ska få gå på deras lektioner och så :)




//sanna

McFly i nya FRIDA

Fick hem nya FRIDA-tidningen på posten idag (och veckorevyn). Och det var en hel sida om McFly! :D Fast de flesta saker som stod visste man redan ;)


Kul att de börjar bli mer och mer känd i Sverige :) Nu har de i alla fall skrivit rätt namn på skivan, haha.


//Camilla

Nya naglar

Nu har vi äntligen internet! :D det var gatewayen som hade hängt sig... igen..

Idag hade vi först fysikprov i skolan, tror faktiskt det gick bra. Sen efter det så kollade vi på en jättekonstig film på svenskan, haha. Den är helt udda! Kommer inte ihåg vad den heter heller, hehe. Sen pratade vi bara om filmen.

Sen när vi kom hem så fika vi och kollade på ett DH avsnitt. Mamma tjatar om att vi ska skynda oss, haha. Hon är ju hemma och sjukskriven hela dagarna, så hon vill också kolla.

Sen målade vi naglarna! Första gången på jättelänge jag gör det själv, haha. Jätteskakis, hehe. Men blev nöjd med färgen i alla fall! :).

Här kommer bilder på mina och Camillas naglar:


Mina naglar. Det är lite rött runtomkring, jag fick inte bort det gamla nagellacket.. xD Sen har jag målat utanför också, men övning ger färdighet!



Camillas naglar :). Lite somriga, hehe. Det kanske inte syns, men det är glitter på.


// Jessica


8 December

Skulle hälsa ifrån Jessica och Camilla att dem inte hade nåt internet så de kunde inte blogga idag haha. Får se om dom bloggar imorgon om dom har internet då :P

Jag har väl inte haft så mycket för mig idag.. i skolan hade vi elevens val och typ alla i 9an har valt spex och luciaövning, på spexet ska jag vara med på 3 låtar och jag kan dom inte haha. Måste verkligen öva, + att en av lucialåtarna är rudolf och den kan jag inte på svenska så jag tappar bort mig jämt och börjar sjunga på engelska haha. Typiskt mig!


Men nu ska jag plugga biologi och So. Imorgon har vi so prov i geografi, man är 2 och 2 och ska göra provet muntligt och alla som har gjort det har sagt att det är jättelätt :P
Egentligen har vi biologi provet på fredag men då är inte jag i skolan. Jag och några till ska kolla på IB programmet och vara där på deras lektioner och se hur det är på fredag så jag ska fråga om jag kan göra provet imorgon haha :)









De där två sångarna har jag suttit och lyssnat på hela dagen! Älskar dom haha.
Man tas verkligen tillbaka till 90 talet.. inte för att jag kommer ihåg så mycket om 90-talet men iaf haha!





//sanna

Tisdag

Idag när vi kom hem från skolan så kollade vi först på ett DH-avsnitt, sen kollade vi på tv och väntade på att maten skulle bli klar. Sen spelade vi det nya Play Station 2 spelet vi köpte för ett tag sen, det är så kul!

Efter vi hade ätit så läste vi fysik, tror jag kan det mesta nu. Hoppas  på att provet går bra imorgon :). Efter det så ska vi säkert fortsätta att kolla på en konstig film på svenskan och engelskan, minns inte vad den hette, hehe. Och så ska vi kanske göra muntliga nationella provet.

Och på torsdag kommer det folk från en fransk skola till våran skola. Kommer nog bli kul!

Imorgon ska Jessica och jag måla våra naglar. Vet inte hur men det märks väl!

//Camilla

så här glad var jag imorse...


så här glad var jag imorse innan skolan....nej jag skojade bara, måsta flina annars ser jag så sur ut haha

men idag har jag gjort nya naglar (ja, igen) jag gör om naglarna kanske 2 dagar i veckan :)


fick bli grått nagellack med sen silver glitter som går från mitten och sen utåt, och sen med röda rhinestones i mitten :) Ville egentligen ha silviriga rhinestones men jag har inga ;(







//sanna

7 December

Hej! Sitter nu på arken och har precis haft foto. Börjar inte nästa lektion förrns om 40 minuter. Har inte redigerat bilderna något idag, har skrivit på analysen. Idag slutar vi vid 4 så kommer väl hem runt kvart över 4/halv 5. Hinner nog inte blogga något mer idag, men vi får väl se. Måste verkligen läsa fysiken! Sen så ska jag hinna äta och kolla på Navy CIS klockan 9 också ;). Va skönt imorgon när provet är över! Då behöver man inte stressa att plugga tills nästa prov som är nästa torsdag. Då kan man ta det mycket lugnare :). Nu ska vi väl snart gå till skolan och ha fysik.


// Jessica

Desperate Housewives & Hollywoodfruar

Kollade nyss på ett avsnitt av Desperate Housewives säsongen. Har bara hunnit till första avsnittet på 3e dvdn. Måste kolla mer snart, det är ju så bra! Haha.



Nu kollar Jessica och jag på Svenska Hollywoodfruar. Blev ingen mer fysikläsning ikväll så måste läsa imorgon. Men jag tror provet kommer gå ganska bra ändå :)

Alldeles nyss la jag in bilderna som Jessica och jag knäppte igår tills imorgon på usb. Ska göra om dom lite på foto a imorogon, hoppas det blir bra bara, haha.


//Camilla


Pepparkakor

Efter skolan bakade jag peppar kakor och sen diskade jag. Mamma berättade att hon åkte hem från jobbet klockan 9 idag för hon blev yr och nästan svimmade så hon har legat i sängen hela dagen. Sen var min pappa till tandläkarn och då drog han ut en tand haha. Mina stackars föräldrar!




lite pepparkakor^^

vissa gjorde jag med glasyr haha :)




//sanna

Naglar

Jag har kommit på att jag också ska börja göra naglar, haha. Förr tyckte jag de var jättetråkigt, men jag har kommit på att det kanske är kul i alla fall, så jag ska ge det en chans ;). Så nu kommer det bli väldigt mycket naglar och sånt här på bloggen.

Här är några som Camilla sparat på datorn förr som jag måste testa göra nån gång :)











// Jessica

6 December

Hej! Idag gick vi i skolan mellan 8 och 14. Bara en vanlig skoldag. När Jessica och jag kom hem så fikade vi och sen tränade vi fysik, och sen har vi spelat sims 2, haha. Nu skriver vi en lista med saker vi måste köpa, har kommit på att det är mycket vi saknar, haha.

Ikväll blir det att bara ta det lugnt och kanske läsa lite mer fysik. Och kolla på Hollywoodfruar om det är, hehe. Ska läsa lite bloggar nu, bloggar mer senare!

//Camilla 

Nail Polish or Clothes?

För att vara ärlig så tycker jag faktiskt det är lite roligare att köpa nagellack och smink än kläder. Kanske lite konstigt men haha :P
Kläder vs Nagellack?
God natt på er :)
//sanna

Shine a Light

Idag klev jag upp vid halv 11, min syster och Adrian kom vid halv 1. Sen var dom här till halv 7 tiden. Jag och Adrian gick och lade oss i min säng och han somnade vid 3, då låg jag och kollade på Mcleod's döttrar och hann 2 avsnitt innan han vaknade haha. På Lördag ska jag till min syster och vara barnvakt åt Adrian och hans halvbror som e 9 år osså ska jag sova där :)
Men annars är det väl inget nytt, efter skolan brukar några i 9an stanna och vi tränar på spexet som är på söndag kväll och sen ska vi 9or stanna kvar på skolan och beställa pizza och hålla oss vakna haha (om vi har några fördäldrar som kan stanna på natten) och sen på måndag ska vi gå lucia och sen får vi ledigt så vi får gå hem och sova haha.
//sanna

The Saturdays

Älskar den här låten med The Saturdays. Speciellt när det är live och akustiskt!




//Camilla

H&M Christmas Charity

Kollade nyss mailen och såg att jag fått ett mail från minoutfit.se. Dom har ett samarbete med H&M där varje uppladdad bild blir en "ruta".


Ni ser rutorna ovan. Helst så ska hela bilden fyllas. För varje ruta så ger H&M en donation till Unicef. Så nu får vi se till att försöka fylla hela bilden! :)


// Jessica


5 December

Hej! Blev ingen bloggning igår för min och Jessicas del. Var först i Valbo, sen åkte vi och hälsade på hos våra kusiner en stund. Sen kom vi hem och läste fysik eftersom vi har fysikprov på onsdag. Nu ska vi snart ut och fota tills foto a på tisdag, sen måste vi fortsätta med fysiken. Och efter vi har haft fysikprovet så måste man läsa på tills idrottsprovet som vi har ungefär en vecka efter, så det kanske inte blir så mycket bloggning, i alla fall inte före onsdag. Men lite bloggning ska vi försöka hinna med!

//Camilla

The Holiday/Love Actually

Ska snart se på film tror jag, tänkte först spela sims,för typ 3  timmar sen haha.. men jag har tittat på bloggar så det har inte blivit nåt spelande. Så jag tänkte snart gå ifrån datorn och titta på julfilm, antingen Love Actually eller The Holiday. Båda filmerna är två av mina favoritfilmer, men jag tror jag ska se Love Actually eftersom The Holiday e så long :)











//sanna

Make-up

Nu hoppas jag att ni inte blir uttråkade, jag tänkte göra likadant som Camilla gjorde när hon visade bilder på hur hon skulle försöka sminka sig själv. Jag ska också ladda upp lite bilder på hur jag ska försöka sminka mig haha
Så, här är 10 olika sminkningar


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Den här sista bilden ska jag försöka mig på imorgon :))




//sanna

Frågor

Nu har jag väldigt tråkigt och jag snor lite frågor från en nagelblogg jag läser hihi :)



vad älskar du mest i hela världen?
-oj oj oj svårt att säga, musik, smink, nagellack och självklart min systers son Adrian

Hur börja du hålla på med naglar?
-Min syster skulle gå till en nagelspecialist och göra såna där tippar och då gjorde jag också såna och sen dess har jag älskat att hålla på med naglar :)

Vilken e den snyggaste nageldesignen du gjort?
-Har inte gjort så många så jag vet faktiskt inte haha. Sen är jag ju inte så duktig än heller så jag gör inte så komplicerade designer :)


Vilken skola går du i och varför?
- Celsius skolan heter den. Därför att den är den närmaste högstadiet skolan här omkring

Hur lång är du?
- ungefär 1.60

Hur mycket väger du?
- cirka 50kg


Vart bor du?
-Edsbyn, Hälsingland

Har du några syskon? Vad heter de?
- Japp, Sara, Jocke och Jonas

Mcdonals elr burger king?
-har aldrig ätit på Burger king ;)

Kan du berätta hur mycket du ung. får i månadspeng under en månad?
- I månaden får jag 300. Fast mamma och pappa betalar ändå nästan allt när vi är ute och shoppar haha

Bantar du?
- Nej nej, försöker bara få bättre kondition och snyggare mage och lår haha!

Är du singel?
- aaa

Har du något husdjur?
- Inte nu, har haft Fiskar, Katter, och en råtta (som egentligen var min brors men han orkade aldrig ta hand om den haha. Föresten så är inte råttor äckliga, min råtta var otroligt söt med stora ögon!!)

Vad tycker du om?
kenza? - Härlig :)
foki? - sissådär, ibland gillar jag henne och ibland tycker jag att hon är ganska jobbig
isabelles? - Vet inte vem hon är
dessie? - Vet inte vem hon är
kissie? - urjobbig och omogen

Vilka bloggar läser du?

Här är länkarna till alla bloggar jag läser:
-
http://ellamarie.blogg.se/
-http://fokis.se/
-http://kenzas.se/
-http://nyheter24.se/tyras
-http://www.alltforforaldrar.se/denize/
-http://dougiemcfly.com/
-http://dannymcfly.tumblr.com/
-http://harrymcfly.tumblr.com/
-http://tommcfly.com/
-http://shortwidenails.blogspot.com/
-http://classys.blogg.se/
-http://preposterously.wordpress.com/
-http://nailtastic.blogspot.com/
-http://micahs.se/
-http://drfrankenpolish.wordpress.com/
-http://thenailphile.com/
-http://neglelakkmani.com/
-http://www.scrangie.com/
-http://crazynails.blogg.se/
-http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/
-http://blogg.amelia.se/maria-montazami/
-http://lillasystersnaglar.blogg.se/
-http://alizarineclaws.blogspot.com/
-http://sminkan.blogg.se/
-http://makeupbysylle.blogg.se/


oj oj oj, ser nu att jag läser otroligt många bloggar haha, och jag tittar på dem dagligen!!
Jag har alla bloggar i mina favoriter överst på listan så att jag inte glömmer någon haha

Vad ska du bli när du blir stor?
-hmm.. Jag skulle kunna tänka mig att översätta böcker, filmer mm. Mamma berättade att jag kunde jobba var jag ville + att man får jobba hemma då haha. Men som första jobb skulle jag kunna jobba på nån sminkaffär.


Vad skulle du välja? Ha sjukt korta, fula naglar hela tiden eller ha extremt långa? ;)
- hmm.. antagligen extremt långa, jag skulle nog öva mig på att vara superbra så att jag kunde göra massa snygga nageldesigner. Sen har jag redan haft sjukt korta och fula naglar och jag lovar, det är så himla jobbigt, man går och tittar på andras naglar hela tiden!

ginatricot/bik bok?
h&m/lindex?
blå/röd?
rosa/lila
grön/gul?

Hur länge har du vart intresserad av naglar?
- sen i slutet av sommaren faktiskt, intresset har vuxit väldigt fort och enormt sen dess :)

Vilken ögonfärg har du?
- blå/gröna, ibland är dom väldigt ljus blå och ibland kan dom vara väldigt gröna

Vilken ögonfärg vill du ha?
- gröna (alltså mer gröna än blåa som jag har nu och ha gröna hela tiden) ^^

Vilket land vill du åka till?
- England

Vilka tre länder tycker du har dom snyggaste killarna?
- haha, svårt att säga eftersom alla länder har väldigt fula och alla länder har väldigt snygga killar ;)


Vilket skostorlek har du?
- 38/39

Vilket är ditt favorit nagelack?
- har många haha, men just nu är en favorit "The Show Must go on" från O.P.I
Ett perfekt jullack


Vart köper du alla dina nagelack?
- Kicks, Lindex, Into, Åhlens mm. Överallt där jag hittar snygga :)

Kan du göra en design lätt för nybörjare?
-haha aa, jag är en nybörjare så det är nog väldigt lätt att fixa hehe ;)

När du blir äldre ska du gå i sån här nagelkurs då :)
- vem vet? :) Men jag tror inte jag skulle vilja jobba med naglar, det är mer som ett intresse eller hobby

Jag biter jämt på mina naglar, vad har du för tips för att sluta bita?
- Jag bet på mina naglar JÄMT förut, hade korta naglar konstant och nästan inget intresse för nagellack, men sen gick jag till en som gjorde naglar och hon satte på tippar på mina naglar och tog UV-gel och sånt, gjorde om dom kanske 1 gång i månaden i kanske 3-4 månader, sen dess har jag inte bitit på dom :D

Hej! När började du bli så intresserad av naglar?
Hur gammal var du då? Och vilket år?
- I somras, då var jag 14, 2010 (hade inte fyllt än) men nu är jag 15 :)

Bästa låten just nu?
älskar jullåtar just nu och har en spellista på spotify som heter Christmas!!, en av mina favoritlåtar där är "Happy x-mas (war is over)" med Celine Dion, Min favoritlåt som inte är en jullåt just just nu är nog "This song" med McFly :)













//sanna

Nowhere Left To Run

hade ingen rubrik så det fick heta en McFly låt haha, jag har iallafall gjort nya naglar och ville inte att jag skulle upprepa en rubrik igen med namnet: Nails eller naglar haha



började först med att ta bort nagellacket med en nagellacksremover från Depend


sen använde jag Depend's Myrrh Oil som e toppenbra och innehåller mycket bra saker för att naglarna ska växa ut och bli friska och starka! Använder detta 3 ggr i veckan

Sen använde jag två lager av Depend's Base coat. Använder två lager för att vara extra säker på att inte nageln missfärgas.

Sen tog jag 1 lager med ett nagellack jag köpte idag

Sen tog jag glittret, jag använde en lite rostig, lite höstig färg.

Till slut såg det ut såhär. Slutade med 1 vanligt genomskinligt lack över bara :)





//sanna

4 December

Jag var till Söderhamn idag och köpte massa smink och nagellack. 3 nagellack köpte jag för egna pengar och så dom får jag nu och inte på julafton haha. Sen köpte jag 2 till tror jag som jag ska få på julafton. Sen köpte jag en eyliner, ögonskugga, Westlife's nya skiva Gravity (julklapp), Eclipse (julklapp) och sen ett par gråa mysiga uggs :D som också är julklapp haha



Älskar de här 3 färgerna. Den turkosa är helt fantastisk och lyser upp jättefint, den i mitten är lite rosa när man tar det på nageln med olika stora glitter, och den gröna är en sån härlig militär grön färg :D

Sen köpte jag lite ögonskugga i jättemånga fina färger och en blå/lila eyeliner :)

Två make-up borstar i olika storlekar :)
Älskar att köpa borstar på dollar store haha, 10 kr st kostar de flesta :)


och slutar med en liten ego bild haha!






//sanna

Imorgon (lördag)

Imorgon ska Camilla, jag, mamma och pappa till Valbo och leta julklappar! :) Var till Söderhamn idag, men hittade inga julklappar.. Så MÅSTE leta imorgon, har inte hittat en ända än! Sen så ska vi leta julklappar till Camilla och mig också, hehe. Har fått pengar av mormor, morfar och våran moster.

Kanske inte hinner blogga nåt imorgon, för när vi kommer hem måste vi öva på fysikprov som vi har på onsdag. Har inte övat nåt.. Och det är allt vi gjort sen sommarlovet. Så kanske inte blir nån bloggning på söndag heller, det vet jag inte.


// Jessica

Söderhamn

Idag var vi som sagt i Söderhamn på E-center. Hittade lite saker, men det mesta ska vi få i julklapp haha. Det som vi ska få i julklapp är 2 nagellack, en varsin BH, vantar och handkräm. Och det som vi köpte själv nu var skor och ett bilspel till Playstation 2. Vi testade det nyss och det var jättekul! :D


Kostade 99 kronor :)

Har inte knäppt skorna än, för att pappa ska inpregnera (stavning) dom, så får knäppa dom efter.

//Camilla

Christmas Lights Gone Wild

Nyss när vi satt och åt sa pappa att jag och Jessica skulle kolla på detta videoklipp, så vi gjorde det. Helt otroligt måste jag säga!



Om ni inte sett detta, så måste ni det!


//Camilla

3 December

Tidsinställt inlägg.


Idag ska vi till Söderhamn, e-center. Mormor och morfar skjutsar oss, hehe. Hoppas det finns klädaffärer där, jag kommer inte ihåg hur det ser ut, men tror att lindex finns där. Blir väl mer bloggning när vi kommer hem :).

Sen på lördag kanske vi ska till valbo och handla med, haha. Beror på om det var dåligt väder eller inte.


// Jessica


Sminkningar

Känner mig lite bättre nu så gör ett till inlägg ;).

Sitter och kollar olika sminkbloggar och hittar mycket jag vill testa göra. Bland annat dessa skulle jag vilja testa:

 


Alla bilder är tagna från makeupbysylle.blogg.se.


//Camilla

Nail art design.... again

Så.. Idag gjorde jag om mina naglar (och ja, igen. Älskar att hålla på med naglar haha)


Det här är min första design i december 2010


Började först med ett depend nagellack. två lager, jag kommer inte ihåg vilket nummer färgen hade och sen behöver man inte ha ett "nude" färgat lack under heller, jag ville bara ha det så att jag slipper ta extra många lager av den champagne färgade som är ganska ljus :)

Sen lackade jag över med ett lager av depend nagellacket jag köpte igår (champagnefärgat)

Sen tog jag massa rhinestones istället för bara en vanlig fransk manikyr :) 5st på tummarna, 3 på lillfingret och sen 4 på resten :)



Vad tycker ni?

Skulle vilja ha silvriga och guldiga rhinestones nu, vill göra svart nagellack med silver rhinestones och sen vitt nagellack med guldiga haha :) skulle ha varit perfekt när vi ska gå lucia!





//sanna

Sjuk

Känner mig sjuk så kommer inte blogga något mer idag. Sitter bara och bläddrar i massa tidningar nu, och funderar på att gå och lägga mig snart... Hoppas det blir bättre tills imorgon, då ska vi till Söderhamn.


//Camilla

2 December

Hej! Idag så skulle vi egentligen ha börjat 9.40, men började fem över 8 istället. Så då är vi ledig imorn! :) Sen på CADen så hade han fixat så att det inte skulle bli error sa han, men jag fick error 3 gånger!

Sen när Camilla och jag kom hem så skulle vi kolla på Desperate Housewives, men kollade på tv istället. Sen somna vi såklart, hehe. Har precis ätit nu, så ska kolla lite bloggar och så :) Sen skicka in till lite tävlingar åt mamma, hehe.

Fick även hem paketet från Haléns idag! Hade beställt en jeanskjol, ett par jeans och en skjorta. Jeansen var 84 cm i innerbenslängd och ändå för kort för både mig och Camilla! Så skickade tillbaka dom, och ska få skjortan och kjolen i julklapp :).


Det här är kjolen, hittade ingen bild på skjortan. Och om man inte hade skärp i midjan på den så såg det ut som ett lucialinne, haha.

// Jessica

Naglar....November

Här kommer alla nagel designer jag gjort i November:


4 November

13 November

13 November

16 November

24 November

29 November (Vanligt mörk grön med Isadora matte top coat över)

30 November
Nu har jag denna, vanligt isblå nagellack. Pefekt för vintern :)







//sanna

Tillbaka

Nu har det varit ett tag sedan jag skrev här men nu är jag tillbaka, nu är det inte så mycket plugg längre :D Nu är hemkunskapsprovet, fysik, biologi, engelska, bild och matte prov avklarat :)


Idag gick jag och en kompis till lite affärer för att kolla på present till vår kompis som fyller år på söndag :))
Självklart passade jag också på att köpa lite grejs^^


har redan en sån här nagellacksbortagning men en mindre storlek, i den här flaskan är det 250ml och den kostade 35kr och i en liten jag har är det 100ml och den kostar 29kr :)

Eyliner, den ser brun ut på bilden men egentligen är den mer lila än brun :)

3 nagellack, till vänster: vanligt genomskinligt, champagne färgad jätte härlig färg nr 042 och sen en rosa som skimrar lite orange ibland nr 086 :)




//sanna

Julrim

Sitter här och försöker komma på julrim, haha. Det är till en tävling på chic.se, där dom har en adventskalender. Idag kan man vinna biobiljetter, så tänkte skicka in :).

Kommer inte på nåt rim alls, så kommer nog inte kunna skicka in, hehe.

Om ni har nån idé är det bara att säga till ;). Eller så skickar ni in själv, haha.


// Jessica

1 December

Hej! Tänk att det redan är december, haha. Och idag var det varmare än igår och i förrgår också.

Igår blev det ingen bloggning för varken Jessica eller jag mådde bra. Idag gick vi i skolan mellan 9 och 14. Lunchrasten var lätt roligast! Några killar från klassen var lite rolig, hehe.
När vi kom hem så somnade Jessica och jag efter att ha kollat på ett Desperate Housewives avsnitt. Börjar nog bli sjuk.. Får hoppas det blir bättre snart! Tur att vi har teori istället för idrott imorgon och att vi är ledig på fredag! :D

//Camilla

RSS 2.0