HEMMA

HEMMA!!!

Kom hem ungefär vid 12 igår natt och packade upp och sen gick jag och lade mig, läste och sånt med. Har fått min The Saturdays bok :D


Boken handlar om The Saturdays liv innan The Saturdays, den handlar om deras liv nu, pojkvänner, mode och allt om dom :) Bilder och sånt med!





Det varmaste det va i Egypten var väl 37-40 grader, Det svalaste va igår när vi skulle åka hem vilket va 27 grader, då tyckte man det va jätteskönt när det blåste och så haha!
Igår hämtade bussen oss på hotellet vid 10.45, planet gick 13.20 men det blev lite försening men inte så mycket. Sen landade vi vid 7 tiden. Åkte ifrån arlanda strax innan 8 och kom hem vid midnatt :)
Vi hade verkligen längtat efter svensk mat som korv med bröd och sånt haha. Vi stannade på en liten kiosk eller vad man ska säga vid 22-tiden och åt, vi satt inne där och jag åt bara en macka för jag va inge hungrig :)
Maten i Egypten va ganska god med det smakade ändå lika hela tiden liksom. Vi hade All Inklusive så vi fick frukost, lunch och middag gratis plus hur mycket dricka vi ville vid stranden och poolen och sånt med :)
Servitörerna var ganska snygga (de flesta) en va jättesöt också och han liknade någon men det tråkiga va att de snygga va ganska blyga så dom kom inte fram och pratade och skojade med oss som de andra haha!

Berättar mer om Egypten resan senare, bl.a när jag och pappa var till öknen, red på kameler och hälsade på beduiner. (beduiner är ett folkslag eller hur man ska säga som bor i öknen, utanför alla andra, ingen elektrisitet, eller nåt sånt, egna traditioner, egna regler.) Men beduinerna som vi var och hälsade på hade en jeep och kunde ta sig till närmaste staden (hurghada) för att köpa mjöl och sånt.



Stranden

Jag under ett fint träd vid poolen, alldeles utanför vårat hotell rum eller hotell lägenhet eller hur man ska kalla det

Hotellområde

Mer hotellområde

Utsikt, gick ut på ett tak och knäppte kort där :)

När vi flög hem och solen gick ner

När vi flög hem igår, flygplanet på bilder visar var vi är. När flyger vi över transylvanien

Över Nilen, den där jättefloden i Afrika

Utsikt



Visar mer bilder senare :)







//sanna

Kommentarer
Postat av: Sofie

Härliga bilder!

2010-10-25 @ 16:19:49
URL: http://sofiefi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0