Måndag

Hej! Idag gick vi i skolan mellan kvart i 11 och kvart i 2, haha. Sen när Jessica och jag kom hem så satte vi oss på altan och åt och läste för det var 30 grader varmt där inne! Så skönt. Fast det blev kallt nästan på engång haha. Sen var jag till tandläkarn. Polerade tänderna och skrapade tandsten, igen.. Under en månads tid så har jag både skrapat tandsten och polerat tänderna 3 gånger! Känns onödigt. Ska till tandläkarn en gång i månaden här, sen så är det även var 6e vecka i Gävle, plus en annan tandläkare i Gävle -.- Men nu ska jag i alla fall inte till den andra tandläkarn så ofta.

Paketen från H&M och Ellos har kommit idag! Men mamma ska inte hämta dom förrns imorgon. Så kommer väl antagligen bilder nån gång snart :).

Imorn går vi i skolan mellan 13.40-15.45, haha. Första lektionen behövde vi inte komma på, utan läraren skulle mejla oss uppgiften. Sen blev fysiken inställd och våran svenska och engelskalärare är i Frankrike med några elever, så vi ska ha matte på engelskalektionen och sen musik. Skön skoldag! Sen är vi ledig på onsdag, haha. Då ska mamma, Jessica och jag till Erikshjälpen och kanske biblioteket för jag läste precis ut min bok, hehe. Bokmal! xD


//Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0