26 Augusti

snart har en hel vecka som IB elev på torsbergsgymnasiet gått. Känns hur bra som helst och har fått några bra kompisar redan! Min klass känns hur bra som helst :)

Schemat är ändrat lite! Jag trodde jag hade 6 st språklektioner i veckan men det är bara 3. OCH jag har bytt till Spanska haha. Kändes verkligen inte bra att börja med Franska med några jag inte alls känner. det var 10 personer men jag och en till (som var den enda jag pratade med) hoppade av. Läraren kändes på något vis inte okej, och jag gillar spanska läraren mycket mer!! (kille med humor) plus att jag glömt bort jättemycket franska under sommaren! Så det blev ett väldigt drastiskt beslut , jag gick in direkt efter Amandas lektion och sa att jag ville börja Spanska istället. och alla där är nybörjare på spanska.


Nu ser schemat ut såhär:

Måndag: 10.10-16.00
Tisdag: 8.00-16.00
Onsdag: 8.00-13.45
Torsdag: 9.00-16.00
Fredag: 9.05-13.55


Har redan fått läxor men men, så är det ju med IB ;)


egentligen börjar vi 9.05 imorgon men jag och några till har gjort en uppgift som man skulle göra på lektionerna (medans läraren är i England 1 vecka) så då får vi ledigt första lektionen och börjar 10.10 :))



förlåt att jag skriver så mycket men jag skulle aldrig efter att ha gått IB velat gå i en vanlig svensk skola. Jag skulle bli så urtråkad!! Till och med matte lektionerna känns roliga på IB! Svåra, men roliga, jag har nog lärt mig mycket mer på dom här dagarna än vad jag gjorde sista terminen på matten i 9an.
Tycker om läraren också vilket jag inte alls gjorde i 9an, kunde knappt koncentrera mig där!



Ungefär såhär har min mat sett ut hela veckan, inte just det här men uppvärmd mat. Det blir ju så när man är helt ensam varannan vecka. Träffar inte mina föräldrar fören på fredagar varannan vecka därför att dom jobbar kväll varannan vecka måndag-torsdag 13.30-24.00






//sanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0