Idag

Idag så började vi med att hjälpa mamma att frosta ur våran frys. Var tvungen bära ner massa kylväskor med mat till matkällan också, haha. Sen så la både Jessica och jag oss och läste. Har börja läst A walk to remember, fast på svenska. Har inte kommit så långt, men än så länge är den bra iaf. Sen hjälpte vi mamma med tvätten, sen övningskörde jag till stugan och Jessica hem. Sprang runt och fotade lite drygt 120 bilder där, haha. Sen hjälpte vi mamma att plocka 5 liter lingon!

När vi kom hem sen så plockade Jessica och jag nästan 4 hinkar med äpplen från våran gård, haha. Sen hoppade vi lite studsmatta för andra gången på hela sommaren! Måste ju passa på att hoppa lite nu innan det blir för kallt och snön kommer, haha. Orkar knappt nånting! När vi var yngre kunde vi vara ute och hoppa studsmatta flera timmar i rad, nu klarar vi knappt en halv minut, haha. Perfekt sätt att träna på ju!

Och alldeles nyss beställde vi lite kläder från Ellos, bland annat den tröjan Jessica skrev om i inlägget under, fast en vit istället. Bilder kommer när vi får hem kläderna :)

Här kommer i alla fall lite bilder från dagen:





Bara för att den här var så somrig så fick den vara med, haha!


//Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0