Valborg!

Nu har vi precis kommit hem från majkasan, fast vi missade den och kom precis när dem höll på att släcka den. Men det är typiskt oss :P
Tidigare har vi kollat på Avatar, riktigt bra men i slutet så satt vi mest och pratade för vi inte orkade kolla xD Sen kollade vi på sista halvtimmen av talang och sen vid halv tio gick vi.. Nu ska vi sitta och prata, lyssna på musik och äta chips och choklad =)
Vi har ätit glass också :P fast så spännande är det inte men xD




//sanna, jessica & camilla

Bla bla!

Slutade kvart över 11 jag med (som Jessica och Camilla) Gick och åt fast åt ingenting, det skulle vara korv med bröd eller korv med mos.. Tog ingen korv för den var illröd, brödet smakade jätteäckligt och det va massa stora svarta klumpar, som russin i moset :S Så det var bra att ni inte åt Jessica och Camilla haha!

När jag kom hem damsugade jag först, sen städade jag lite i badrummet här uppe... fast jag ska nog inte säga städa direkt xD jag bara torkade av lite med tvål och vatten hihi. Sen den senaste timmen har jag suttit och gjort nån jäkla läxa.
Men nu är jag äntligen klar!



Ikväll kommer Jessica och Camilla och vi ska bl.a knäppa massor av kort och ha roligt! Berättar mer ikväll =) eller om Jessica och Camilla berättar, det tar vi då xD



//sanna

30 april

Hej! Jag tycker verkligen inte det känns som fredag idag, det gjorde det igår, haha. Menmen. Idag slutade vi 11.15, jätteskönt. Tänkte gå och äta idag i skolan, var på väg, men vände och gick tillbaka. De som såg oss tyckte säkert vi var knäpp! Så vi åt hemma istället. Massa mackor och yoghurt. Och lite mer onyttiga saker jag inte behöver skriva här, hehe.

Ska kanske ut och gå lite senare, får se hur det blir. Och idag ska jag INTE vara för varmt klädd! Det var jag verkligen igår! 11 +grader och jag och Camilla hade linne, kofta och jacka, så kunde inte gå mer än 20 minuter, hehe. Så ingen kofta idag xD. Tur att man lär av sina misstag i alla fall ;).

Ikväll blir det att äta kött sen vara hos Sanna och sen majkasa ;).

// Jessica.

fullproppad!

Sitter och mumsar i mig färsk annanas, vinddruvor och annanas dricka, supergott haha :) men börjar bli väldigt mätt... Idag har jag faktiskt varit på språng nästan hela tiden, först skola, sen utvecklingssamtal, tvättat, äta, handla, hängt upp tvätt. duschat och säkert nå mer :P
Måste veeeerkligen bestämma kläder tills imorgon.. tänkte på ett par jeans jag har klippt av till skjorts, svarta strumpbyxor, converse, någon snygg tröja och en väska sen när vi går ut och tittar på kasan.

Men ska se Ghost Whisperer nu :P och spela sims haha :p








//sanna

Film!

Fick hem en film på posten idag :) hade inte köpt den men fick hem den ändå xD. Men betalade såklart ;).
Avatar!



Va på bio på den med klassen, därför vi får ledigt imorgon från svenskan :). Den äger!


Var ute och gick idag, men var för varmt klädd, så gick bara i 20 minuter. Men alltid något.

// Jessica


dagens outfit!

Hej! Tänkte slänga in en dagens outfit för att det var så längesen ;)



Jeans från JC, skjorta från Ellos, linne från New Body, Skärp från H&M (följde med om man köpte en kjol) och halsbandet har jag fått av min kille :)

//Camilla

Grejs!

Lovade ju att jag skulle lägga ut bilder på lite grejor som jag valde på blomsteraffären, det var bara två saker men iallafall haha!


"Stenar som doftar"

"stenarna" låg i denna fina påse haha

Min vackra gulliga nyckelring hha :) fanns massor men denna var så gullig haha, de andra nyckelringarna höll nallen i blommor och så :P




Har precis gjort min tvättläxa, vi skulle tvätta antingen för hand eller i maskin. Men jag ska nog göra båda, kanske inte idag men idag gjorde jag i maskinen så fick man svara på lite frågor och så :)
Nu ska jag följa med mamma och pappa och handla lite grejer till imorgon =)



//sanna

29 april

Gud vad skönt! Idag fick vi sluta kvart över 1 och imorgon vid lunch :)
Men klockan 4 idag har jag utvecklingssamtal :( inte kul!

Men idag efter skolan gick jag, Jenna och Kajsa till blomsteraffären och fick välja något för 100 kr var. Lägger ut bilder på det när jag sitter vid min dator och efter klockan 4. Orkade inte knäppa på den när jag bara hinner sitta vid den i mindre än två timmar xD
Har inte suttit vid den på 6 dagar nu! Men det är ju bra att den får vila lite :P
Men igår var det hemstudningsdag så man fick vara ledig osså fick man välja ett ämne att göra nånting på och eftersom jag inte har varit i skolan under veckan så får jag det tills på måndag istället för fredag. Så tänkte göra den imorgon när vi slutar tidigt. Ska göra engelskan och då är det att man ska se en film med engelsk text och tal. Det ska vara en med kärlekstema också osså ska man skriva om den med minst 400-500 ord på engelska och sedan maila det till en av engelska lärarna :) Blir nog ganska lätt.. Men har ingen aning om vilken film jag tänkte se.. annars kan det vara en som jag vet mycket väl om så det bara är att sätta sig och skriva xD

Men nu måste jag sluta innan det blir fööör långt :P hur spännande kan det egentligen vara att läsa när jag skriver?



//sanna

Hej!

Ska egentligen läsa samhällskunskap nu men orkar inte, hehe. Har prov imorgon och jag hoppas det går bra!

Lyssnar nu på spotify och har precis kollat massa bloggar. Igår var i alla fall Jessica och jag ute och gick i 40 minuter! Vi börjar bli duktig, hehe ;).

På fredag slutar vi 11.15 och nästa fredag med! Nu på fredag får vi ledigt från svenskan för att vi var och kollade på Avatar på bio med klassen, och nästa fredag får vi ledigt för att våran lärare ska vakta ett nationellt prov för 3orna ;).

Och för någon dag sen kom Jessica på att vi glömde lägga upp bild på ett nytt linne som vi också hade köpt. Våra minnen är inte så bra, men vi kan ju skylla på att det låg i tvätten ;). Får väl lägga upp bild någon annan dag :p.

Har väldigt mycket att göra i skolan just nu. Har som sagt samhällskunskapprov imorgon, sen har vi ett TMS arbete som ska vara klart på tisdag, lokala nätverksprov nästa torsdag, svenska insändare som ska vara klar så fort som möjligt, kemiläxa tills på måndag och sen kemiprov på antingen måndag eller onsdag nästa vecka! Märks att det snart är lov... Fast vi ska hinna med 2 nationella prov i matte och en massa andra prov innan också! Väldigt jobbigt just nu.

//Camilla


28 april

God morgon alla! eller kanske god dag, Vaknade för typ en kvart sedan och somnade mellan 1 och 2 inatt. Så cirka 11 timmar elr nåt xD Fattar inte hur jag kan vara trött när jag vaknar efter en så lång tid med mycket sömn!

Egentligen skulle jag vilja stanna hemma imorgon.. men jag missar så mycket av kärleksveckan. Jag blir säkert sämre i helgen igen xD men det riskerar jag hehe.. ska ta alvedon och nässpray innan skolan och ta med mig massa halstabletter. Sen efter skolan ska jag och Jenna som pryade på blomsteraffären förra veckan gå dit och vi ska få ta något för 100 kronor där :) så lägger ut bild på det då.
Men nu måste jag kila, måste äta frukost och klä på mig innan syster och Adrian kommer!



//sanna

DEN SOM LÄSER KOMMER FÅ I SIG ETT GOTT SKRATT!!

Japp, rubriken säger allt! Jag pratar med en kompis från England som jag har pratat med ett tag nu, och jag skulle visa henne min glass som hade smält i webkameran och självklart så hör jag något typ plaskande ljud och tittar på laptopen, då ser jag en stor "pöl" på tangentbordet av glassen och får panik, om hon i såg mig i webkameran såg hon mig med gapande mun och sedan att jag var borta på en tiondels sekund sen är jag tillbaka på samma tid. Står och torkar tangentbordet och ser skräckslagen ut. JA jag är väldigt klumpig...
och plus att det är min brors laptop, hud vad glad att han inte är hemma XD

Hoppas bara inte att det är en stor sjö under tangenterna med glass som åker omkring!


//sanna

27 april

Har inte skrivit nåt idag eftersom har ingen aning om vad man ska skriva ;o man gör ju samma saker hela tiden man är sjuk och jag har ju redan berättat lite vad jag gör på dagarna haha!
Jag längtas till fredag btw =)
Berättar mer närmare fredagen :P
men aja.. nu ska jag väl se på vänner!


Hejs.


//sanna

Hollywoodfruar!

Hej! Idag hade vi som sagt ingen kemi så kom hem ungeför 14.15. Sen dess har jag väl inte gjort så mycket :p.

Det konstigaste med idag var att imorse var jag på städhumör! Men hann inte städa för var tvungen till skolan. Så jag tänkte att jag skulle städa då jag kom hem, johejdu.. Så blev det inte.. xD. Var absolut inte på städhumör då, så jag ska väl antagligen städa imorgon. Och så har Jessica och jag bestämt att vi ska ut och gå imorgon, på torsdag och på söndag! Så kanske har lite bättre kondition då.. Tänkte försöka gå i ungefär 40 minuter/dag :).

Under den senaste en och en halvtimmen har jag suttit och spela keyboard, håller på att lära mig en låt. Visste inte att det hade gått så lång tid förrns min kille ringde, både före och efter han tränade så de va en timme mellan :p

Ikväll blir det att se på Svenska Hollywoodfruar klockan nio och kanske Top Model klockan åtta. Får se om det kommer upp något annat ;).

Känner för att äta på nåt nu, haha. Kanske går och fikar.. Min kille tyckte att jag skulle äta något nyttigare, men jag håller inte med.. xD

Och imorgon på gympan blir det handboll, jippi.. :(

//Camilla

Skoldagen

Här kommer lite smått och gott om skoldagen ;)

Och Camilla hade fel.. Det var en rock-opera! (noga det här!) Och den ägde, hehe. Superbra! Det var 6 killar och en tjej. En som spela dragspel och sjöng, en sjöng och spelade akustisk gitarr, en spelade bas, gitarr och sjöng, en spela trummor, en spela bas och gitarr (ni skulle sett hans fingrar på gitarren! xD) och en spelade bara gitarr. Tjejen sjöng :).

På lokala nätverk satt jag mest och chattade med en kompis på Facebook xD.

Sen lunch och matte. Fick reda på provet (Y) sen var det dags för kemi. Och det är där dagens roliga är!
Det började med att vi fick sluta tidigare på matten. Sen så satt alla i våran grupp och väntade på att våran lärare skulle komma. Men han kom aldrig, och han som är så punktlig! Så fyra stycken gick upp och pratade med den andra kemiläraren på skolan. Och han sa att han var iväg med några klasser på rock-operan vi sett tidigare, och att om han inte kom inom 10 minuter fick vi gå. Alla i gruppen satt och fnissa och var allmänt jättenervös att han skulle komma, och de 10 minuterna var verkligen jättelånga! Men när de gått så sprang alla iväg, haha. Alla mot samma håll, utom en kille, som sedan ringde och sa att han mött klasserna och sprungit därifrån, haha.


// Jessica

Kläder!

Hejsan! Här kommer bilderna på kläderna vi fick hem för några veckor sen.. och de nya som kom idag! 




Här är min vårjacka från H&M :)




Camillas vårjacka, från Halens :)




Bikinis från Halens, (min till vänster, Camillas till höger) :)



Klänning från Ellos :)




Byxor från Ellos :)


// Jessica

26 april

Först efter jag lade mig igår kväll så vaknade jag vid 5 imorse. Hämtade vatten, gick på toa och så, sen vaknade jag vid 9. Sen var jag vaken till typ klockan 12 sen sov jag igen till halv tre xD
Så nu tittar jag på Ghost Whisperer.
Det bästa med att vara sjuk är att man slipper skolan, man får sova ut och man kan bara ligga och mysa. OCH när jag är sjuk äter inte jag lika mycket som vanligt och min mage blir alltid jätteplatt xD tills jag blir frisk igen, då jag äter nästan som en galning haha! Men huvudsaken att man inte är alltför smal!
Det värsta är väl att man inte mår så bra, vaknar flera gånger i natten och fryser och svättas vartannat. Och många fler saker som jag inte kommer på just nu haha!



//sanna

blandat!

Åt just upp min kex choklad och nu ligger jag bara och myser i pyjamas under täcket i ett mörkt rum med tända ljus :)
Pappa har ringt till en av våra mentorer och sade att jag var sjuk. Så ingen skola för mig imorrn. Skönt med att få vara lite ledig haha. Fast ändå måste jag bli frisk iallafall tills på torsdag då jag har utvecklingssamtal. Vill inte! hehe, fast ändå har jag sett att jag har blivit godkänd i alla ämnen och så. Men vi hörs väl imorgon.. Sov gott!



//sanna

Hoppsan!

Glömde berätta en sak! Glömsk som jag är.. xD Men vi ska i alla fall på någon rockteater imorgon i skolan! Så ingen datakunskap imorgon :). Det är någon/några som går sista/andra året som "håller" i den. Ska nog bli kul!

Och jag vet att Jessica och jag har lovat att lägga upp bilder på våra nya kläder, och vi kommer att göra det, nån gång... haha nejdå men om någon dag kanske :). Och snart kommer det fler kläder som vi har beställt så då blir det ännu mer kläder att lägga upp ;). Och snart ska vi beställa fler kläder från Ellos. har hittat ganska mycket snygga saker!

Och den 8 maj ska Jessica och jag till tandläkaren i Gävle och då blir det också shopping, hehe ;). Men mer om det då! Nu ska jag gå från datan, har suttit här nästan hela dagen!

//Camilla

Hej!

Vaknade klockan 10 idag utan alarm, riktigt duktigt, hehe ;).

Sen vid halv tolv gick Jessica och jag ut och gick. Vi tänkte gå samma vända som i onsdags som skulle ta cirka 40 minuter men Jessica fick svårt och andas så vi gick bara i 20 minuter. Bättre än ingenting i alla fall ;).

Idag var det egentligen meningen att jag skulle göra svenska insändaren, men det blev inte så.. hehe. Jag satte mig vid datan och läste bloggar istället. Men det var lika bra för jag har ingen aning om vad jag ska skriva på den ändå. Får väl skriva den imorgon efter skolan eller nåt.

Tur att det är bara 7 (?) veckor kvar till sommarlovet! Böjar bli trött på skolan nu, hehe. Men det dåliga är väl att vi ska ha ungefär 10 prov till innan dess.. Men det är sånt man får stå ut med!

//Camilla


Sjuk

Känner mig sjuk nu, så det blir inga bilder idag. Var ute och gick tidigare idag, men kunde bara gå hälften av vad Camilla och jag skulle, sen fick jag jättesvårt att andas, så vi gick hem. Tror det kan vara allergin, men vet inte. Och nu har jag jätteont i bihålorna. Nyss ätit tacos-rester och tog sen två ipren. Alldeles nyss var Camilla och jag ute och kollade vad vi hade i husvagnen, pappa hämtade den igår. Konstogt nog såg det ut exakt så som vi lämnade den i höstas ;). Snart blir det väl att lägga ut fler saker i den, i ute fall vi ska åka iväg nånstans i sommar :).

Mamma har köpt en ny symaskin också (y) men det var ett tag sen så det kanske Camilla redan har skrivit? I alla fall, så ska jag och hon göra om massa kläder vi äger :).

Har väl inte så mycket mer att skriva, så skriver nog mer imorn.

// Jessica

25 april

Good morning! Vaknade klockan 3 inatt, gick på toa, vred och vände mig, snöt mig och massa fler grejer. Var vaken i en timme. Kunde inte andas :(
Min syster kommer inte idag, förhoppningsvis på onsdag men inte idag eftersom hennes sambo fyller år och jag är sjuk så om hon kommer på onsdag kan hon stanna längre och jag är säkert friskare.

Ikväll tror jag att vi ska äta vaniljglass med hallon^^ ska be mamma göra hjortronsylt också :'D


//sanna

Sleepy..

ville bara säga god natt! Är väldigt trött fast jag vaknade vid 9, satt och kollade på tv sen sov jag väl kanske från 3-4. Imorgon blir det inte mycket att sova eftersom min syster kommer.. Inte känns det som om jag kommer på skolan på måndag heller, hela jag är helt förstörd.. Jag som ville ha tema vecka xD Kärleksvecka har vi nästa vecka =)

Nu sitter jag här och snuvar och fryser.. ont i huvudet och halsen också, och öronen. Tror jag är påväg att få öroninflammation, eller nåt!

Men nu ska jag väl gå och borsta tänderna.



//sanna

Knowing

Filmen var i alla fall jättebra! Måste se den fler gånger. Börjar bli trött nu fast jag sov lite innan kvällsmaten, hehe. Men det var bara för att jag och min kille vakna klockan 8 imorse och jag är inte särskilt morgonpigg ;).

Ska väl antagligen snart sova, börjar bli lite trött. Men imorgon blir det ut och gå! Måste få bättre kondition. Blir väl att gå samma runda som i onsdags :). Tar ungefär 40 minuter och sen måste jag skriva insändaren till svenskan. Skulle vara inne i fredags och jag började på den i torsdags, inte bra. Men det är fler som inte har lämnat in den än så det är lugnt, hehe ;).

Kollar nu på American idol 9 på någon dansk kanal xD men ska nog snart sova så gonatt!

Och föresten! Tack till Kristina måste jag ju säga, blev jättesnyggt!

//Camilla

Film + glass med jordgubbar!

Sitter nu här och ska se knowing och äter glass och jordgubbar till, jättegott!

Det som Jessica glömde berätta när hon skrev det där om att vi ska börja tvätta våra egna kläder var att vi måste laga mat varje dag på sommarlovet när både mamma och pappa jobbar. Kommer nog bli bra, hehe.

Mums :)

Oups, glömde vända bilden, hehe xD

//Camilla


Lördag!

Sitter och kollar på Naturens stora skådespel på 2an nu. Riktigt intressant!

Igår hann jag inte blogga något, på grund av att jag var på min killes LAN! Det var jättekul, även fast jag inte spelade^^. Kollade på samma film tre gånger för den gick om och om igen xD. Jättebra va den :) Stormbreaker. Sen så kollade jag på då alla killarna spelade. När jag kom dit från början så såg jag ett piano! Och det blev bara bättre, det fanns ju notböcker också ;). Men spelade inte så jättemycket. Åt mat klockan 12 på natten! Och sen en macka på morgonen, sen åt jag inget mer förrns en muffins före kvällsmaten. Mådde lite illa :/

Men jättekul var det i alla fall! Åkte därifrån klockan 11. Då kom mamma och hämtade mig. Sen följde jag med henne och handlade och sen hjälpte jag henne med tvätten. Hon har kommit på att Camilla och jag ska få en egen tvättkorg så att vi tvättar vår egen tvätt så att vi lär oss. Får se hur det går, hehe.

Nu ska jag och Camilla snart kolla på Knowing. Den går på tv1000 klockan 20. Har sett trailern på den och den verkar jättebra :)

Och imorgon ska nog Camilla och jag ut och gå :) Och jag lovar att vi ska lägga ut bilderna på kläderna då ;)

// Jessica

Tack tack tack!

Som ni kanske ser så har vi fått våran header och allt fixat. Så nu är det jättesnyggt :D ville bara säga tack till käraste Kristina! <3 hennes blogg ser ni här: http://twistandshout.webblogg.se/index.html


//sanna

24 april

Hejsan! Ligger i sängen. I ett mörkt rum, inte en lampa på. Bara tv:n och min brors laptop. Åhh så frustrerande det är att vara sjuk.Imorgon kommer Adrian och min syster och jag får inte pussa på honom :( Men det är väl bäst XD
Jag är snuvig, har feber, kan inte andas typ.. bara genom munnen och det är svårt att andas med munnen hela tiden när man har ont i halsen och man drar in kall luft =(

Nu väntar jag på att Teen mom ska börja.



//sanna

23 april

Ligger här i sängen och är sjuk.. har feber, ont i halsen och så.. Sitter och chattar med käraste Kristina just nu :D grymt skönt att någon var online iaf haha. Har lånat min brors laptop. Tack bror =)
Kärlek till honom :) Eller nej, inte kärlek till honom, han åt upp alla rostade mackor igår ;(

//sanna

Mycket att göra nu!

Hej! Jag har inte bloggat på.. 3 dagar kanske? Måste bli bättre på det! xD Men jag har faktiskt väldigt mycket att göra nu! Har lite rester i skolan sen jag var sjuk. Var borta från skolan och missade så mycket! Inte bra.. xD Som Jessica sa så har vi en insändare på svenskan som ska vara klar imorgon, jag har inte ens skrivit halva! Sen så hade vi lokala nätverksprov idag som jag har övat till, som vi ändå inte skulle ha så det känns ju lite onödigt xD. Under de senaste två dagarna så har jag lagt in cirka 10 skivor i datorn, hehe. Jag är verkligen beroende av musik.. xD

Jag hade tänkt kolla på Design Simon & Thomas idag, men jag hade inte kollat bloggar på flera dagar så kände att jag var tvungen göra det.

Idag ska jag försöka lägga mig tidigt. Borde vara lätt eftersom jag inte sov något efter skolan :p

Imorgon slutar vi cirka 11.30 för vi har ingen lärare på svenskan! Och klockan 8 ska min grupp på rörlig bild filma i mitt stökiga rum.. inte bra xD. Och sen blir det att äta risgrynsgröt i skolan till lunch, mums!

Imorgon kväll kommer min kille och sover här, så får se om jag hinner blogga något imorgon :).

//Camilla

Torsdag!

Idag hade vi lokala nätverks prov igen! Men gjorde det annorlunda den här gången. Fick göra en Packet Tracer labb, riktigt kul!
På svenskan fortsatte vi med insändaren vi skriver. Våran klass har fått över en vecka på sig, men Camilla och jag får bara två dagar för vi har varit sjuk. Fuskigt! Och det ska vara inne imorn, knappt skrivit något.
Sen på matten var det ett test och sen fick man sluta. Då gick Camilla, Madde och jag och spelade på ett piano som stod nere vid Cafeterian. Det var nåt weirdo som kastade stenar på oss, så det uppskattades tydligen inte!
Sen var det samhällskunskap och vi kollade på tv.

När vi slutade följde Madde med oss hem för henens mamma skulle komma efter en timme. Så vi satt och skratta och prata.

Sen när hon åkt hem så gick Camilla och jag ut och gick. Helt otroligt! Vi gick i 40 minuter, så det kändes riktigt bra! Och när vi kom hem så mötte vi Sanna som hon skrev, och sen hörde vi våran grannkatt jama och kom springande mot oss. Han var hungrig och trodde vi skulle släppa in han, men vi hade ingen nyckel, så vi sa till pappa att göra det :)
Fy vad kallt det är när det blåser ute! Öronen värkte lagom mycket efter den promenaden kan jag säga. Pappa tappade typ hakan när vi berättade att vi varit ute och gått xD.

Sen så åt vi och jag har läst lite och så :) Hjälpt till lite här hemma också (y). Nu ska jag nog sitta vid datorn till 21, sen ska jag gå och sova! :)

Och jag ska faktiskt bli bättre på att lägga in bilder ;)

// Jessica

Brrrrrr!

usch va kallt, sitter här och fryser just nu, får inte igång sims heller :(
Ska nog damsuga snart osså måste jag skicka sms till min bror som åkte precis iväg med pappa till min andra bror xD Måste ha glass!
Just ja, ska nog skicka sms till syster min med XD
Måste fråga om hon kommer i helgen =)


Eller nej, nu när jag tänker på det så behöver jag nog ingen glass. Jag som hade bett min mamma att köpa sån där god sallad och nån röra med räkor och sånt som man kan ha på rostat, så får äta sånt ikväll istället för glass :)





//sanna

22 april

Fick sluta klockan 4 idag, så det blir väl 4 imorgon också.. När jag gick hem mötte jag Jessica och Camilla på vägen, dem var ute och gick XD
Otroligt tänkte jag haha :)

Tror jag börjar bli förkyld :( Har ont i halsen och så.. får väl se. Hoppas inte det, men man kan inte bestämma själv xD

Nu är jag supertrött och ska fortsätta att se på top model. Vet vem som vinner och jag tycker verkligen inte att hon skulle vinna..
nya chic kommer ut idag, fast jag tror inte jag orkar gå ut nå mer idag så jag får säga åt mamma att köpa den imorgon när hon ska handla :)



//sanna

Rummet!

Skulle ju visa hur det blev med den vita låda som jag pratade om, sitter och tittar på den där filmen med Kate winslet och Leonardo DiCaprio "Revolutionary Road" Jättebra film så jag glömde bort det xD men nu kommer bilderna:

Såhär såg det ut innan, fast jag knäppte inte denna bild idag, knäppte den typ före jul xD Så dem gråa jeansen har jag inte kvar,  jag har ingen skrivare längre utan vi flyttade den till min brors rum. Har inte sådöär mycket tidningar under bordet bredvid sängen. Har finare överkast, osså ändrade jag filt på stolen idag :)
Det är mycket finare än förut ser jag nu XD vilken röra jag hade!



Visst ser det mycket bättre ut nu?
Vita lådan står uppe på den där hyllan :P

Har bytt skrivbordslampa också, så nu har jag inte den fula röda längre utan denna:

Så nu är det ett varmare sken när jag har den på :)





Ska fixa lite ordning på hyllorna någon annan dag så det blir finare :)


Får föresten börja 10 imorgon istället för halv tio, Hon som äger blomaffärn sade att vi fick lite extra sovmorgon :P men jag har vaknat typ 5 över 8 varje dag denna vecka fast jag egentligen skulle upp kvart över 8, så jag har legat i sängen och tittat på vakna med the voice :p

Men nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta se på Revolutionary Road som slutar klockan 12.



//sanna

21 april!

Idag fick vi bl.a fixa lite bord, klä om dem och så på praktiken. Fick också gå och köpa tvättsvampar, ättika och kakor xD
Osså när vi inte hade nåt att göra fick vi gå runt, fixa fint i hyllorna och massa grejor :)
Just ja. En kund kom som vi fick ta hand om lite grann hihi.

Tänkte sommarjobba lite i sommar, kanske 4 veckor. Så tänkte kanske fråga på fredag eller nån dag om dem tar emot sommarjobbare. Annars får jag fråga nån annan blomsteraffär i byn eller nån annan affär :)

Men ska spela sims nu. Hej svejs!


Lägger ut bilder sen hur det blev med den där låd-grejsen som jag sa igår att jag hade målat vit. Har inte tagit upp och fixat än, men tänkte göra det om typ en timme :P




//sanna

Desperate Housewives!

Kollade just på Desperate Housewives, så nu är klcokan tio.. tänkte lägga mig om en timme ungefär, tänkte spela lite sims nu och titta på cougar town. Har aldrig sett det förut men det verkar ganska kul xD
Men ska gå nu så jag hinner spela.
God natt!






//sanna

Fall in this place

Nyss läst klart nästa "kapitel" i det femte kapitlet i Lokala Nätverk. Nu ska jag alldeles snart kolla på äntligen hemma, men tänkte hinna lyssna lite på musik före. Alldeles nyss har jag ätit min första godisbit sen förr-förra helgen! Har helt enkelt inte velat ha något. Gott var det! haha.

Idag fick vi sluta tidigare på matten :) Min kille skulle följa med en kompis hem då, för att hjälpa till att fixa nåt till datorn. Så då fick jag följa med :) Han hade precis flyttat lite saker till en lägenhet, för han ska flytta in där med sin brorsa. Det var jättemysigt där! Fast inga möbler än. Om dom flyttar ut så är jag villig att flytta in, haha!

Sen följde jag med dom till bussen. Men två minuter innan bussen min kille skulle åka med skulle komma kom jag på att han kunde följa med mig hem! Så han åkte sena bussen istället^^.

Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva, för nu har det börjat. Och som Camilla skrev för några dagar sen så ska vi ladda upp bilder på dom nya kläderna, vi har bara lite fullt upp nu med läxor och prov och så nu när vi har varit sjuka. Men bilderna kommer så fort som möjligt :P

// Jessica

20 april

Andra dagen på praktik idag, gick bra idag också. Idag fick vi bl.a städa hyllor och fixa fint osså fick vi gå blomleverans haha :) Fick sluta vid två.. nu har jga inget att göra. Tidigare såg jag att jag hade råkat spilla lite foundation på en lapp som man ska ta med till skolan, toppen tänkte jag. Klumpidunsen som jag är :)


//sanna

Ingen idrott imorgon!

Hej! Sitter nu här och lyssnar på Rihanna - Cry om och om igen, haha! Den är så bra! Kan bara inte sluta lyssna på den. Om en halvtimme blir det att kolla Svenska Hollywoodfruar, men fram tills dess vet jag inte vad jag ska göra.

Blev inte så slut som jag trodde idag i skolan, men första lektionen var riktigt jobbig. Och matten också, men jag tror provet gick ganska bra i alla fall.

Och imorgon har vi ingen gympa! Bara teori, skönt. Och på onsdag har vi ingen kemi så slutar klockan två istället för fyra, jätteskönt! Fast då ska vi gö klart en labbrapport på engelska den här veckan också, hehe.

Det var riktigt kallt imorse när Jessica och jag gick till skolan! Fyra grader hos oss och -1 vid skolan. Måste ha fingervantar imorgon, hehe.

//Camilla

Måndag!

Ja, idag var det som sagt måndag. Idag var första gången sen i tisdags som jag och Camilla var i skolan. Normal dag..

Kom hem runt halv 4 och tänkte måla naglarna då, men orkade inte. Istället satte jag mig på altanen, vilket var kallt när solen gått bort! Så gick in och la mig på sängen och läste. Sen kvällsmat. Kan fortfarande knappt äta sen efter jag var sjuk. Så dag på maten fråga en om jag var på diet -.-' Tack för den! xD

Nu har jag läst på lite till ett prov på torsdag. Lokala Nätverk. Igen, hehe. Lite och lite, det tog en timme! Ajja, ska försöka få högt på proven så får jag troligen ett VG på det! :)

Nu ska jag mest sitta här och lyssna på musik och kolla olika bloggar. Fram till klockan 21, då är det Svenska Hollywoodfruar. Det kan man ju inte missa ;)

// Jessica.

19 april

Hejsan!
Denna vecka har vi prao, jag och Jenna är på en blomsteraffär (blåklinten)..
Idag gick timmarna så snabbt! Började vid halv tio. fick lunch vid halv 1 och sen fick vi sluta kanske tjugo över 3. Men vi hade nåt att göra hela tiden så timmarna gick jättesnabbt. Egentligen skulle vi få 1 timmes lunchrast men vi börja jobba på en gång XD Så imorgon börjar vi halv tio igen. Fast vet inte vilken tid vi slutar men ändå :)

//sanna

Miss miss miss!

Saknar Adrian BUHU! närå men det dröjer inte länge tills jag får träffa honom igen.. i veckan hehe :P

Börjar halv tio imorgon!! så skönt
Fast vi har praktik.. Ska vara i nån blomsteraffär.. elr nåt haha!
Kan sova till typ halv nio eftersom det kanske bara tar mindre än tio minuter att gå till praktikplatsen, fast har ingen aning om när vi slutar.. hoppas inge länge ;o



Vill ha sommar!

Vill ha sommar

Vill ha sommar

Vill ha sommar

Vill ha sommar!!!



Tänk vad skönt med...aa ni vet!



God natt!



//sanna

Hej!

Som Sanna sa så har Jessica & jag varit sjuk. Hon har mått illa och jag har haft magsjuka. Är lite piggare nu, men jag kan fortfarande inte äta riktigt. Och jag kommer inte att kunna äta hamburgare eller indisk korvgryta igen, för det var det jag åt på tisdag (fick magsjuka natten till onsdag). Så varje gång jag ser en bild eller en reklam på hamburgare blir jag alldeles illamående, hehe. jag hatar att ha magsjuka.. Har gått ner 2½ kilo på grund av att jag inte kan äta. Men ska ändå försöka gå i skolan imorgon, är ju inte sjuk längre.

Och imorgon har vi matteprov, hoppas det går bra! Och just ja! Jag och Jessica har beställt kläder som kom för någon dag sen så får väl lägga upp de på bloggen snart! :) Och med våra kläder hade mamma beställt en symaskin, äntligen haha! Jag och Jessica ska försöka sy om några av våra kläder som vi inte använder längre, så får se om det blir bra, hehe. Till att börja med i alla fall, sen kanske vi syr egna mer om det går bra ;). Men nu ska jag sluta blogga och läsa bloggar och kolla facebook istället, ha det bra!

//Camilla

18 april

God morgon! Åhh vilken härlig dag, solen skiner, det är jättevarmt, och syster kommer snart :D



//sanna

TV

Sitter och tittar på Scream queens nu, det är ju jättebra haha!
Det handlar om att det är några som tävlar om att få en roll  i skräckfilmerna "Saw"
Nu är det final! woho! haha nejdå men det är spännande :)
Imorgon kommer min syster och Adrian klockan 12 så ska kliva upp vid tjugo över 11 elr nåt om jag inte vaknar före hehe :P


Sov gott!


//sanna

17 april

Har inte kunnat blogga idag eftersom har städat i några timmar, sen har jag målat en låda typ :P sen har jag och min bror suttit i mitt rum och inte gjort nånting xD Sen åt vi och nu e jag här :P
Så nu är det fins och rent i rummet mitt hehe..
Nu ska jag titta lite på bloggar och massa grejor :)

Hörs senare!


//sanna

God natt!

Klockan är bara kvart i tolv och är jättetrött. Imorgon blir det att storstäda rummet.. jättetråkigt men kul att det blir...rent iallafall haha!

Men nu ska jag ladda batterierna till imorgon och gå och lägga mig haha!

God natt och sov gott.


//sanna

16 april!

Japp, höll vad jag lovade haha! Jag jobbade väldigt mycket idag på Franskan :)
Nu är jag hemma.. eller jag har varit det ett tag hehe. Nu när jag tittar ut ser jag att det snöar :O helt otroligt, ska det aldrig ta slut??
Man blir så trött av snön när den aldrig försvinner!
Fast nu när jag kollar slutade det att snöa xD
Helt konstigt!
Men ska gå nu och fortsätta se top model.. Just ja, ville bara säga att Jessica och Camilla inte bloggar eftersom dem är sjuka. Men dem bloggar nog när dem är frisk igen xD


//sanna

15 april!

Har precis kommit hem från skolan, franska lektionen på slutet var jätterolig XD Jag och Malin skrattade typ hela lektionen och sen sade jag till läraren "imorgon lovar jag att jobba jätteycket, eftersom att då är Malin borta" så då började vi skratta då också haha xD
Men det jobbigaste är att vi har MASSA läxor. På so:n skulle man skriva om några bilder om franska revolutionen. För ett VG måste man ha skrivit cirka 1 sida om 1 bild.. så en bild har tagit en lektion och eftersom att det var 7 bilder så måsta jag ha 7 lektioner men det var sista dagen idag att göra klart så måsta man ta hem. Jag har typ 3 bilder kvar och det måste bli klar imorgon.. Idag har jag inte så mycket tid heller.. urjobbigt. Nu ska jag snart äta, sen vill jag vila lite. Sitta vid datorn och så, Sen klockan 6 måste jag cykla på träningscykelnen timme, då är klockan 7. Sen måste jag duscha och halv åtta ska jag se på tv, sen börjar också ghost whisperer klockan 8 och då är det dubbelavsnitt så då slutar det typ vid 22.. Så jag måste sitta och göra massa läxor under tv programmen som jag vill se -.-

Så vi får se om jag hinner blogga nå mer idag.


//sanna

MYS

Ska se på halv åtta hos mig nu, sen tror jag att jag ska se på back to the future 2 och äta glass i pyjamas :)
Längtar till den 8e maj, ska nämligen till Birsta (shoppingcentret) och dås ka det shoppas HAHA. Så mamma och pappa måste hålla hårt i plånböckerna hehe. Fast det är bara pappa som är lite sådär skeptisk på att jag och mamma ska iväg och shoppa haha xD Men jag brukar ändå få vad jag vill =)
Men nu ska jag fortsätta kolla.


//sanna

Hungrig!

Nu har jag precis städat klart, tog cirka två timmar att bara städa bokhyllan, ta ur alla grejor, torka, putsa glasfönstrerna. Fast jag har en väldigt stor bokhylla också så :P
Mamma och pappa kom precis hem för dem har varit och handlat. Visste inte vad vi skulle äta så dem åkte iväg och köpte tacos =)


//sanna

14 april!

Har precis kommit hem från skolan och eftersom jag inte städade min bokhylla igår så får det bli idag!

Dagen gick faktiskt snabbt, känns som alldeles nyss jag vaknade upp och sa "åhnej, jag vill sova mer" men det var några timmar sen. Men nu, bara två dagar kvar sen är dte helg. Fast jag sla såklart kliva upp tidigt för att "storstäda", mamma sa att vi skulle torka taket(?) byta sängkläder, torka överallt och massa grejer. Tur att månadspengen kommer imorgon iallafall =)


//sanna

mysigt!

Hur härligt är det inte att precis ha duschat, sitter med en iskall cola med is i, har fönstret öppet och känna vinden blåsa in, och ändå inte frysa? Det är otroligt härligt kan jag säga! Gör allt det där just nu och bara njuter =)
Jag orkade inte städa bokhyllan idag så jag ska göra det imorgon istället då jag förhoppningsvis är lite piggare eftersom vi slutar 5 över 2 då istället för klockan 4!


Men nu ska jag se klart på halv åtta hos mig :)



//sanna

Hej!

Ska alldeles snart gå och duscha, men tänkte blogga lite först! Idag lyckades jag somna, igen! Jag förstår inte varför jag blir så trött så fort jag kommer in efter att ha varit ute ett tag! Vi åt hamburgare, men inte jag ;) Åt pirog. Tycker verkligen inte om hamburgare! Och imorgon ska vi kanske äta blodpudding.. Och det kan jag inte äta heller! Så får väl äta pirog då igen med...

Idag har varit en vanlig skoldag, förutom att på första lektionen fick vi gå ut och gå för det var så fint väder, haha! Plus att vi fick en uppgift med samtidigt, men ändå.

Har väl inte så mycket mer att skriva, så kanske skriver senare, men jag har så ont i huvudet så vet inte om jag orkar sitta nåt mer vid datorn nu efter jag läst alla bloggar och kollat facebook såklart. Börjar nog bli förkyld...

// Jessica

13 april!

Hej!
Har precis kommit hem från skolan och har ätit. Jätte jobbigt att sluta klockan 4.. Men på biologin var det som allra värst idag!!
Våran lärare hade lagt fram delar av en gris, eller som levern, hjärtat, tungorna, njurar och massa annat. Men det värsta var att att satt ihop och att vi skulle skära i dem och massa saker! Det va så otroligt äckligt att jag höll verkligen på att spy. Usch usch! Vill aldrig gå in i det där klassrummet igen haha!

Men nu ska jag städa bokhyllan och läsa lite blogger och musik :P

//sanna

God natt!

Ska snart gå och lägga mig, ska bara se medium först =) fast jag tror jag ska fortsätta kolla i sängen. Men vill inte sova.. går till 4 imorgon och nästa gång man vaknar är när det är skola.. Men man får ta det med det positiva, tisdagarna har täta lektioner och lärarna brukar förstå att vi är trötta :P Men nus ka jag lägga mig!
God natt!


//sanna

Svenska Hollywoodfruar!

Kollar på det nu, och bläddrar i en gammal FRIDA  tidning. Fick också en ny idag. Där kan man vinna en Marc Jacobs klocka! :) (Det har man även kunnat i dom två senaste nummren för er som ville veta).

Jag älskar att läsa gamla tidningar, och kolla på modet som var då, och läsa sånt :).

Imorn har vi gympa i skolan. Fotboll tror jag det var. Inte så jättekul med våran klass kanske? Vi får se ;). Sen slutar vi kvart över två, så det blir en rätt så tidig dag. Egentligen skulle vi haft matteprov på torsdag, men eftersom Camilla och jag ska till tandläkarn i Gävle då så skulle vi egentligen haft det imorn, men nu har hon ändrat så vi ska ha det nån gång efter vi kommit tillbaka. Och på lokala nätverks-kursen ska våran lärare kanske ha genomgång på torsdag, så vi måste kanske gå på den och sen vara ledig. Så vi ska fråga han imorn. I så fall ska vi åka först halv 10, och vi ska vara där 13, så vi hinner bara äta före. Sen ska vi nog vara vid tandläkarn ungeför till 15 eftersom jag ska få räls, och sen ska vi åka och shoppa! Annars om det inte är genomgång ska vi åka tidigt så vi är på gallerian nian klockan 10 då dom öppnar, shoppa först, äta och sen tandläkaren. Sen direkt hem, så får se hur det blir :)

// Jessica

Top Model

Hej! Hann inte blogga nåt igår, dagen gick så fort! Och det var 36 grader på altanen mitt på dagen så det var jätteskönt att sitta där och läsa!

Idag var det i alla fall skola. Ganska jobbig dag faktiskt, men det gick. Gick på Linnéas med Jessica och en kompis efter skolan, och det fanns ganska mycket snygga kläder där! Måste gå dit och handla någon gång. Men inte än på ett tag för på torsdag blir det tandläkaren och shopping i Gävle!

Nu sitter jag här vid Jessicas dator och kollar på Top Model. Sen blir det att kolla på Svenska Hollywoodfruar! Och förhoppningsvis lägga mig tidigare idag än igår.

//Camilla.

12 april

Nu sitter jag och tittar på Ghost Whisperer och börjar bli hungrig, Fast ändå åt jag jättemycket glass när jag kom hem från skolan för nästan en och en halv-timme sen haha. Trodde verkligen att jag skulle bli sjuk inatt men det blev jag inte så det är ju bra. Fast är jag verkligen den enda som tycker att det är skönt att vara sjuk? Man kan bara ligga och slappa och säga åt sina föräldrar att åka iväg och köpa godis eller nåt annat gott :)
Men att vara magsjuk kanske inte är så roligt hehe. Osså får man sova hur mycket man vill och behöver inte bry sig om skolan. =) Fast ändå är det synd att vara sjuk eftersom man vill ju inte missa allt i skolan heller.

Men nu ska jag gå och kanske sova snart eftersom jag har otroligt ont i huvudet och är jättetrött.


//sanna


Aj!

Har jätteont i bena just nu efter min och mammas promenad med Adrian i en och en halv timme. Så jag tror jag ska bara ligga i sängen under ett varmt täcke och äta glass och titta på film. Måste vila upp mig till imorgon eftersom då börjar skolan :(


//sanna

Hej svejs!


Nu har jag precis kommit hem, Vi lämnade precis iväg Adrian hos min syster för hon var sjuk så vi åkte dit med honom istället för att hon kom till oss :P
Saknar honom redan haha!
Fast vi träffar ju honom igen nästa helg =)
Men nu ska jag titta på anna anka söker assistent.



//sanna

11 April!

Idag hade jag ställt klockan på halv 10, men vaknade kvart i 11, så typiskt!

Har inte hunnit blogga nåt i helgen, har haft fullt upp!

I fredags var Camilla och jag i Bollnäs och klippte oss och färgade håret, så nu kan folk inte blanda ihop oss längre. I så fall lyckas dom bra! Sen bjöd mormor och morfar på mat där! Och sen åkte vi hem. Blev ingen shopping. Letade en bolero som skulle ha kommit in på Lindex, men den hade inte kommit.

Sen så hann vi typ bara hem och sova lite eftersom vi klivit upp halv 8! Och sen fick man besök^^. Sen åkte min kille hem på lördag ungefär vid halv tre, för varken han eller jag mådde riktigt bra. Sen la jag mig i soffan bredvid mamma och kollade på I could never be your woman med henne. Lyckades somna, hehe, och blev väckt lagom till tacosen. Men jag kunde inte äta nåt för jag hade så himla ont i magen. Mamma trodde det skulle vara magsjuka.  Men när jag lagt mig på sängen en stund så kände jag mig hungrig igwn, och åt en banan. Sen så mådde jag mycket bättre! :) Sen blev de ut oh övningsköra! Det var faktiskt svårare än man tror! Men det var i alla fall jättekul^^. Vi började med att åka på en parkering för att lära oss att åka på första växeln, och bromsa och gasa. Låter lätt, men det var det inte! 

Idag ska jag frsöka hinna läsa ut tre böcker som ska tillbaka till biblioteket om två dagar! Så ungefär 900 sidor ska jag hinna läsa.. Kommer inte gå så bra!

// Jessica

Övningskörning!

Hej! Har haft fullt upp idag, hehe. Sanna hade nästan rätt, hehe. Våra killar var hos oss, inte vi hos dem ;). Min kille stannade till fyra ungefär. Och sen så satt jag och spelade lite keyboard och sen somnade jag! Sen blev jag väckt när vi skulle äta tacos, mums!

Direkt efter att vi hade ätit klart var vi och övningskörde för första gången. Jättekul var det! Tror vi ska övningsköra imorgon kväll också.. Hoppas det i alla fall!

//Camilla

Snart!

Håller på och fixar mig ordning nu, Ska åka om kanske en kvart tjugo minuter och är jättehungrig, har inte ätit mer än en macka idag haha. Fast vi ska äta klockan 6. Fast det tar en halvtimme att åka dit + att mamma måste på nån affär före :P

Men ska fortsätta att göra mig klar nu!
Jag kan inte blogga nå mer fören imorgon.


//sanna

10 april

God morgon god morgon! Bloggade inget igår kväll eftersom jag satt med min brors dator så jag kunde inte blogga hehe. Men idag klockan 6 ska jag, mamma och pappa till min syster som ska tydligen laga mat åt oss :) Sen tar vi med oss Adrian hem :)
Bloggar mer sen!

Jessica och Camilla vet jag faktiskt inte om varför dem inte bloggar, tror dem är hos deras pojkvänner eller nåt..

aja!
Nu ska jag väl bara sitta här vid datan i typ 4 timmar tills vi ska åka xD

//sanna

Talang

Nu är det dags för Talang! Själv tyckrte jag att dem förra veckan var ganska tråkiga.
Hoppas dem är bättre denna gång :)


//sanna

Outfit!


Svart t-shirt/tunika, svarta tights, blå kofta och svart skärp!

Ni ser kanske att håret är ljusare än innan (kolla på modell bilderna längre ned)


/sanna

9 april

Hejsan!
Har inte bloggat nåt idag eftersom jag inte har suttit vid datan nåt..typ. Vaknade tjugo i 12 och åt frukost, färgade håret sen följde jag med mamma och handlade.
Imorgon ska jag mamma och pappa på middag hos min syster klockan 18. Sen ska vi ta med oss Adrian hem osså ska han sova här över natten! Längtar så otroligt mycket. Det är så mysigt att sitta under en filt och ha honom sovandes i famnen.

//sanna

Home!

Har typ precis kommit hem från kajsa. Tittade på film, gjorde kola och massa grejer haha :)
Innan jag ska lägga mig ska jag hinna spela lite sims och läsa nya chic tidningen. Och just de! jag HATAR spotify reklamerna!

Ses imorgon.

//sanna

Lord I'm Crying After More And More Of You

Älskar låten jag lyssnar på. Planetshakers - Fall In This Place. Hörde den för fösta gången nu på spotify, och den är helt magisk! Kan inte sluta lyssna på den. Har nyss duschat så ska snart blåsa håret. Imorn blir det klippning och shopping! Sen kommer min kille på kvällen^^.

Nyss ätit banan, och hjälp vad längesen det var! Har kommit på att jag ska bli nyttigare, hehe ;) Får se hur bra det nu går.. Men försöka kan man alltid!

// Jessica

Nothing feels right when I'm not with you

Hej hej! Idag har, som Jessica sa, vi städat! Känner mig ganska duktig, hehe. Nu sitter jag här och lyssnar på musik på spotify. Skulle allvarligt inte kunna leva utan musik, hehe.

 Jag och Jessica har i alla fall beställt kläder från Halens och H&M. Men kläderna kommer inte än på ett tag.. tyvärr!

Och nu säger min kille att han tycker jag ska börja träna, kan behövas, hehe.

//Camilla

Städdag!

Idag har v haft en städdag här, hehe. Städat hela huset faktiskt. Inte så jättekul, men det behövdes verkligen. I fortsättningen ska jag försöka storstäda en gång i veckan. Nu var det så illa att jag inte ens kunde sova i mitt rum! Är allergisk mot damm så... Vaknade mitt i natten flera gånger av att det var svårt och andas, men hoppas det blir bättre nu när vi har städat bakom min säng och renbäddat.

Idag ska jag väl inte göra nåt speciellt. Fortsätta städa kanske, hehe ;). Och fundera hur jag ska klippa mig kan också behövas.. xD eftersom jag ska klippa mig klockan 10 imorn bitti. Så ska säkert kliva upp vid 8! Fy vad jobbigt på ett lov. Nu har jag väl inte mycket mer att skriva, kanske skriver senare.

// Jessica

8 april!

God morgon! Ganska varm ute idag, eller ja.. 10 grader men det är alltid nåt haha
Ska till Kajsa ikväll så hinner inte blogga då.
Nu ska jag försöka redigera lite bilder från igår :)


//sanna

"photoshoot"

Nu sitter vi här och tjockar i oss godis och chips haha :)
Vi har kollat på Upp, riktigt rolig va den xD skrattade typ hela tiden xD
Tidigare var vi ute och knäppte kort så vi tänkte lägga ut några av bilderna på bloggen nu.


sminkning.


massor med smink hehe

Camilla :)

Jessica :)


Sanna (jag) xD

Ja.. vad ska man säga xD Camilla skulle gå och hämta balsamspray och sen hör man henne komma sen ser man en flaska komma flygandes och camilla långt efter, osså hör man en duns och ser allt balsamspray åka ut på golvet  och över hela tapeten xD alla har vi dåliga dagar kan jag säga xD

Tapeten.


Byta skor =)

Sanna (jag)

alla våra grejor och camilla xD



(Muppad haha)






Efter ett tag blev det jättekallt åt fingrarna och efter att vi hade plumsat i snö frös vi jättemycket så vi gav upp. Fick många bilder men ser konstig ut på de flesta.


7 april

God morgon! det är 10 grader + och klockan är kvart i 12. Ska snart skicka sms till jessica och camilla och fråga om dem börjar bli klar xD
Vi kanske bloggar mer ikväll och berättar och kanske lägger ut nån bild!


//sanna

Imorgon!

Imorgon kommer min, jessica och camillas inlägg vara minimal. vi kommer nog inte blogga nåt fören på kvällen. Vi ska nämligen ut och fota. Eller dem ska fota mig och jag ska stå modell. Ska säkert stå i kjol och t-shirt med några få +grader haha. På kvällen ska vi vara hemma hos dem och titta på film =)

Men nu ska jag fortsätta prata med dem och Fanny på msn.
God natt!

//sanna

Klippning!

På fredag ska jag färga och klippa mitt hår! Ska bli rött igen, men rödare den här gången, eftersom färgen försvann på engång! Så kommer vara borta hela dagen troligtvis och inte hinna blogga nåt, eftersom min kille kommer på kvällen :).
Sen när vi väl är i Bollnäs ska vi leta spegel till mig, och vårjacka haha! Och säkert blir det lite mer shopping också ;).
Funderade förut på stt klippa kort lugg, men jag vet inte... I så fall får jag prova det nån annan gång. I ute fall det blir jättekonstigt xD.

Nu sitter jag och äter banan haha. Pappa kom in med det alldeles nyss. Gott ;).
Kollar även på The Mentalist. En kompis tyckte jag skulle kolla på det, eftersom jag aldrig sett det förr, hehe. Så måste sluta blogga nu, så jag ser om det är bra eller inte!

//Jessica


mummms


Satt just och åt varm kladdkaka med glass, supergott och nu väntas desperate houswives :D


/sanna

Navy CIS

Hej! Det här är mitt första inlägg för idag. Lite sent, jag vet, hehe. Men om man har laptop så är det inte bara att knäppa på den lite då och då, i alla fall inte min för den måste ladda jätteofta! Därför sparar man då till en stationär.

Idag var jag och Jessica och handlade åt mamma. Och då var vi bara tvungen att köpa varsin glass! Då kändes det som riktig sommar, även fast det var snö och vi gick i vinterjacka, haha!

Nu har inte jag så mycket mer att skriva, men klockan åtta blir det att kolla på Navy CIS! Älskar de programmen. De är bara för bra!

//Camilla


Elle!

Nya elle tidningen kom ut idag, den 8e ska jag köpa chic också =) Så nu blir det läsa av haha!
Fast ska läsa Elle ikväll så jag har lite läsning då :)
Om en halvtimme ska jag cyka på träningscykeln i en timme, faktiskt så har jag redan börja se förändringar. Inte så jättestora men :P min mage har blivit lite plattare och magmusklerna har blivit starkare och låren har blivit lite smalare också hehe
Men nu ska jag fortsätta titta på tv :)


//sanna

Kladdkaka!

Hade nästan inget vetemjöl hemma. Man behövde 8 deciliter så jag struntade i att göra scones men kladdkaka gjorde jag :)


Medans den stod i ugnen satt jga ute på bron på framsidan och sola och njöt av vårsolen

Ser lite svart ut, men jag tror jag lade i ganska mycket kakao så den blev mörk för smeten va även mörk när jag hällde i formen haha

Vacker eller hur? :)
haha nejdå!



Min favoritlåt idag är Don't say it's too late med westlife, ÄLSKAR när Brian sjunger (vid typ 1.30, om det var någon somm ville veta hehe..) Kärlek på det!


//sanna

Baka!

Nu ska jag gå och baka scones och kladdkaka :)) knäpper kort och lägger ut dem här efter :)


//sanna

Varmt!

Hejsan! Idag är det riktigt varmt! Sitter på altanen och här är det 34 grader varmt! Jätteskönt. Var nyss ut och hämtade posten. Även om det bara är 4 grader ute så var det riktigt skönt! Kändes nästan som en blåsig sommardag ;). Hehe, lite ovant var det ju att gå i ballerinas när det fortfarande var lite snö/frost på bron.

Idag skulle Camilla och jag vara med en kompis, men eftersom mamma har fått magsjuka så blev det inte så.. Så det är bara att hoppas att hon blir bättre fort!

Camilla och jag ska snart gå och handla. Jättekul vill jag mena. Men det är i alla fall inte så mycket som behöver köpas.

Just nu sitter vi här och bara läser, hehe. Har en vecka på mig att läsa ut tre böcker (y).

Haha just det. Nyss när jag precis duschat satt mamma och kollade på tv. Och så gick jag på väg ut mot altanen, och tvärstannade. Det stod en godisskål på bordet. Men jag kom på att jag skulle borsta tänderna, så jag åt inget ;D Vädigt duktigt tycker jag. Hon bara skrattade åt mig när jag stod och velade.

//Jessica

6 april

God morgon! Nu har jag solen i mitt ansikte och jag vaknade upp av ett kvavt och varmt rum. Åh vad glad jag är av att det inte snöar. Men nu ska jag gå och äta frukost =)

//sanna

Påskägg!

Hej! Har kommit på att jag inte har skrivit vad jag fick i påskägg (lite onödigt att veta, men ändå). Det här är lite saker som Jessica och jag fick. Vi får vissa saker tillsammans så jag skriver det vi fick tillsammans också. Vi fick i alla fall New Moon (som vi inte har hunnit kolla på än), pengar, choklad, godis & chips, penna med namn på, armband, diskhandskar (haha!) och tjockstrumpor som mormor har stickat!

Har suttit vid datorn hela kvällen så börjar få ont i huvudet nu. Ska väl antagligen snart sova. Men just nu sitter jag och kollar på Navy CIS med Jessica. Har nyss fikat så är proppmätt, hehe. Men nu ska jag sluta blogga så godnatt!

//Camilla

två filmer samtidigt!

Sitter och zappar mellan två kanaler! vill verkligen se båda filmerna haha. Det är Revolutionary road och One missed call.
Men jag bloggar mer imorgon :)
Längtar tills lördag då jag ska på middag klockan 6 hos min syster, mamma och pappa också då haha. Sen ska vi ta med oss Adrian hem så ska han sova här tills på söndag :) så kommer vara inte den piggaste på måndag när skolan börjar haha.

Men god natt!


//sanna

Sen Uppdatering!

Jag kom nyss på att jag inte bloggat på fyra dagar! Men jag har faktiskt en anledning, haha. I fredags sov min kille här, och före plockade jag ihop lite. Sen stannade han ungefär till två på lördag, och sen städade jag och Camilla lite hehe. Sen på söndag så klev jag upp rätt så sent, och skulle vara hos mormor ocg morfar och äta vid fyra, så då blev det bråttom! Sen när vi väl va där fick vi fläskfilé och till efterätt jordgubbar, glass och hemmagjord chokladsås, mums!

Idag har jag väl inte gjort så mycket. Börjat med en uppgift jag ska göra tills nästa vecka som vi sen ska läsa upp för hela klassen, så det gäller att vara väl förberedd! Sen var det meningen att jag och Camilla skulle vara med en kompis, men min läxa tog så lång tid, så vi ska träffa henne imorn istället :)

Just det! Nästa helg kanske jag och Camilla ska få övningsköra för första gången! :D

// Jessica

"Skollåda"


Så ser lådan med mina gamla skolgrejer ut. Mamma säger att jag måste gå igenom dem och spara det jag absolut måste ha som minne. Tur att jag kan lyssna på musik samtidigt hehe

/sanna

YEY!


Mamma kom just upp till mitt rum och visade mig en Westlife skiva som hon hade hittat! Jätteglad blev jag :D
Önskade mig skivan som vi redan hade haha :)

(World of our own)


5 april

God morgon! Idag vaknade jag inte upp av solen som värmde, tur dock att det inte snöar. Det är bara lite grått på himlen.



Svart linne, blå kofta och ljusblåa jeans



/sanna

Ansiktsmask!

Just nu har jag en grön ansiktsmask på mig, glömde bort att göra den tidigare så jag har den nu istället haha :)
Efter det ska jag nog sova tror jag, godnatt :)


/sanna

Oj!

Haha såg just att glassen är i lika färger som godiset jag har brevid mig! Jag har sån där glass med tre olika färger (vit, rosa och grön) och jag äter såna där bilar (godiset)

/sanna

muums!


Städning av garderob!

Nu har jag precis städat min garderob. Tagit bort kläder som jag inte vill ha/kan ha. Gjorde det i cirka en och en halvtimme så nu ska jag nog äta glass haha :)
Jag tog bort alla kläder, gick igenom dem. Torkade hyllorna och lade tillbaka kläderna. Sen tog jag bort lådorna som var på golvet, damsugade inne i garderoben och tog bort kanske 3 lådor och nu har jga mycket mer plats för skor haha :)

Förut lyssnade jag alltid på McFly, Blink 182 och Busted. Nu typ aldrig, så nu har jag lyssnat på massor av låtar av mcfly och nu lyssnar jag på blink 182 haha :)

/sanna

Mätt!

Har precis ätit hamburgare som jag mamma och pappa var iväg och köpte på kiosken. Är jättemätt just nu och känns som om jag kommer rulla iväg vilken minut som helst haha!
Känner mig skyldig och ångrar mig över att jag åt en hel 90 grams burgare. :/
Nu tänker jag på att imorgon den här tiden har vi Adrian här haha!
Eftersom min syster och hennes pojkväns son ska på bio här så ska vi få ha Adrian i nån timme :)

Men nu måste jag damsuga mitt rum!


/sanna


Fort!

Känns som jag har gjort väldigt mycket under 2 timmar. Träningscyklat i 30 minuter, duschat+ haft hårinpackning i cirka 20 minuter, ätit frukost och gjort mig klar. Nu ska jag sitta här, vet inte hur länge men det blir väl ett tag :)

/sanna

Dagens!


Svarta strumpbyxor, kjol med vitt mönster, turkos linne, svart nättröja


/sanna

4 april

God morgon! har just klivit upp, solen skiner och det är varmt i mitt rum. Hoppas det är varm ute då också :)
Nu ska jag cykla i kanske 40 minuter och sen ska jga duscha och äta frukost.
Vi ses :)


//sanna

Hej hej!

Inatt sov min kille här och han stannade till 14, för då skulle han övningsköra. Blir så avundsjuk! Jag vill också börja övningsköra, hehe. Efter det städade jag litegrann (fick en kartong med saker jag inte vill ha i mitt rum. Men det är bara gamla Starlet tidningar från då mamma var liten, så det är ju kul att ha kvar! Sen la jag mig i sängen och läste en bok.

Efter att vi hade ätit (påskmat) så var Jessica och jag tvungen att hjälpa mamma med att torka disken för diskmaskinen har gått sönder, igen! Tur att vi får pengar för de, hehe. Sen satte jag mig vid datan och har kollat några bloggar och så uppdaterade jag antivirusprogrammet så det jobbiga var att jag var tvungen att starta om datan.

Just nu sitter jag här och kollar på Peak Season på MTV och chattar lite. Vet inte riktigt vad jag ska göra efter jag har bloggat, hehe.

Imorgon kommer inte jag och Jessica vara hemma på kvällen för då ska vi till mormor och morfar och äta! Då ska vi få påskägg! Hehe. Vårat 3e då.

//Camilla


Adrian!


Som ni vet så sov ju Adrian över här igår till idag.
Min syster kom med honom kanske vid tjugo över 12 igår morgonoch sen stannade hon här till kanske halv 6 eller nåt. Sen åkte hon hem. Adrian sov här eftersom min syster skulle på dans hehe :P
Och nu kommer lite bilder. Knäppte 15 men vill inte lägga upp alla bilder så jag lägger upp 3.


Lillpojken i pyjamas redo att sova :)


Här sov vi, Jag sov med rosa kudden och det längst till vänster. Adrian sov i mitten med det färgglada hehe och sen mamma längst till höger. Pappa sov i min säng :P
Vi lade Adrian lite efter 22. Sen gick vi alla till sängs vid lite före 23. Jag sov ingenting mellan 23-1 på natten jag låg mest och va trött och så xD Klockan 1 vaknade han och då sprang mamma upp och fixade tillsatsen och vi matade honom i sängen. Sen somnade vi om, då vaknade han igen vid 4 och då matade vi honom med välling sen så varje gång jag vaknade hörde man honom ligga och grymta så han sov nog ingenting mellan 4 till strax efter 8. Då gick vi upp och klädde på honom, bytte blöja och matade honom ännu en gång (han är jämt hungrig haha) och sen lade vi honom i vagnen halv 9 kanske och där sov han i typ 2 timmar. Sen kom min syster kvart i 1 och sen har hon stannat här tills halv 6 =)
Så nu är jag supertrött efter att inte ha sovit någonting typ och har fått reda på att nästa lördag ska han sova här igen för då ska min syster på dans igen XD
Osså ska min syster och hennes killes son som är 9 år på bio så då ska vi ha han i nån timme :)


Välling som han åt imorse. Fast han spydde över tröjan så vi måsta byta den haha. Mamma tvättade kanske ett par byxor och 3 tröjor xD
Och hon måste tvätta vardagsrums kuddarna med. Dem är fulla med spy xD
Men det är inte så äckligt som man tror. Spyet är som mjölk, bara vitt och luktar nästan ingenting :)
Adrian har börjat flina och fästa blicken väldigt mycket och han har en smilgrop på vänster sida som är jättesöt :))


Bloggar senare!


//sanna


Hej!

Sitter nu och lyssnar på olika Simple Plan låtar. Har alldeles nyss duschat. Osade till ett evangemang igår på Facebook, idag är internationella leggingsdagen, haha. Så idag har jag leggings på mig ;) Idag ska jag väl inte göra nåt särskilt, förutom att städa tills min kille kommer ikväll. Nu har jag väl inte så nycket mer att skriva, och kommer förmodligen inte att skriva nåt mer idag, så uppdateringen kommer nog vara väldigt låg här, hehe.

// Jessica

2 April

God morgon all läsare!
Här är det 14 grader varmt i solen :)
Fick just ett sms av min syster att hon skulle börja åka snart så hon kommer väl inom en halvtimme :P
osså ska jag färga håret på henne =)
Men nu måste jag gå ner och sitta där och hålla utkik tills hon kommer :P
Bloggar imorgon nåt tag!


Ha en härlig dag och njut at vårvärmen!


//sanna

CHANGED plans!

Förut trodde jag att min syster skulle komma med hennes bebis vid 4, därför kunde jga inte sitta vid datorn efter men jag smsade med henne nyligen och hon sa då att hon kommer vid 12-13 tiden. Och mamma och pappa är och fiskar imorgon så jag kommer kanske vara ensam med Adrian ett tag hehe =)
spännande!
Så jag kommer nog inte vara inne på datorn nåt imorgon så jag kan nog inte blogga. Men kanske kan jag slänga in ett litet snabbt blogginlägg på morgonen när jag vaknar!


/sanna

MSN!

Hej hej!
Nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar med massa folk, bl.a Jessica och camilla hehe xD Vi pratar om allt från... aa jag vet inte vad, vi kommer in på nya saker typ hela tiden haha!
Och ville påminna att jag inte kommer sitta vid datorn imorgon efter klockan 4, så det blir väl kanske 1-2 blogginlägg för mig imorgon eftersom jag ska vara barnvakt hela eftermiddagen och natten och imorgon bitti så det blir väl inte mycket bloggande på lördag heller eftersom jag kommer vara ganska död efter att ha klivit upp några gånger imorgon natt för å mata/trösta/byta blöja
men vi får se haha!

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och se nån film!

God natt..


//sanna

1 april

Hej! Äntligen är det lov! Måste säga att den här dagen har gått så långsamt! Och jag var jättetrött för jag sov inte så bra i natt.

Ikväll ska jag väl mest sitta vid datan, hehe. Plus att jag måste renbädda sängen och ta reda på tvätt men det tar inte så lång tid. Just nu har jag inget att göra och så kom jag på att jag hade glömt och bloggat idag så gör det nu.

Imorgon kväll kommer min kille och ska sova hos mig till lördagen, mysigt! Så kanske inte bloggar något imorgon eftersom jag måste städa innan han kommer, eftersom jag inte gjorde det idag.

Nu kollar jag på ett program på Kunskapskanalen (fråga inte varför, hehe) om kimonos. Ganska kul att kolla på! Men nu har inte jag något mer att blogga om, kanske bloggar senare. Ha det bra!

//Camilla


Glass!

Sitter och äter glass nu, fast inte Ben & Jerry's. Fast det är i nästan samma förpackning :)
Det är ica glass som heter typ cookie & Caramel! Jättegott.

/sanna

Påsklov!

Nu är det påsklov, äntligen!

På första lektionen idag hade jag och Camilla omprov. Klarade det fortfarande inte, men höjde betyget med 2,5% i alla fall, haha. Och det var 8 mer rätt än förra gången, men höjdes ändå bara så lite! Sen fick vi fika, men jag fika inget (y) satt mest bara där, haha. Sen gjorde vi klart labbrabborten till kemin som ska vara på engelska, den skulle vara inne senast klockan 13 idag. Och sen kom våran mattelärare och sa att vi inte hade nån matte för hon skulle bort. Så vi flyttade fram nästa lektion så vi skulle få sluta kvart över ett! Trodde vi i alla fall, men eftersom vissa inte var klar med labbrapporten så fick vi håltimme istället. Så spelade biljard i en timme typ, haha. Det gick väl inte så jättebra, eftersom jag spelat bara 4 gånger.

Kom hem strax före tre och fikade då. Och öppnade påskpresent från min moster. Fick massa godis och sånt, och diskhandskar, haha! Bara för att Camilla och jag vägrar att diska. Så det var lite kul. Plus att vi fick New Moon (y).
Sen lade vi oss och skulle kolla på en film, Elvis has left the building. Men blev så trött så vi somnade en timme, haha. Vaknade klockan sex och åt kvällsmat då. Sen satte jag mig direkt vid datorn, hehe. Nu har jag väl inte mycket mer att skriva om, men kanske bloggar senare.

//Jessica

Lov!

Woho! Äntligen är det lov dags! Slutade vid 11 men stannade i skolan till klockan 12, åt och sånt. Så nu är jag hemma helt dyngsur och kall. hehe. Nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, säkert bara sitta vid datorn tills 3 eller nåt. Haha, mitt liv e så händelseriktsfull.

//sanna

RSS 2.0