18 September

Hej! Camilla och jag har bestämt att vi ska ha en bloggpaus igen. Vet inte när vi kommer tillbaka, men ska i alla fall inte sluta blogga helt. Kommer inte blogga på minst två veckor, men om ni följer oss på bloglovin så ser ni ju när vi är tillbaka. Under tiden kan ni följa oss på instagram, camjon7 och jesjon9.

// Jessica

Don't Turn Around


Tröja - BikBok, Örhängen - Style By Tyra, Jeans - Cubus, Armband - Cubus, Skor - Ellos.


// Jessica

16 September

Har inte gjort något speciellt idag, mest bara läst. Var inne i en sån bra bok så hade svårt att sluta, haha. Bakade nyss en äppelpaj som vi ska äta ikväll, så gott :)

Ikväll blir det att kolla på X-factor och Beck - I stormens öga med Jessica. Kommer ihåg att vi var på bio på den med klassen för tre år sen, men kommer inte ihåg vad den handlade om. Kommer fler inlägg lite senare!



//Camilla

15 September

Hann inte sitta vid datorn igår. Först var vi till Bollnäs och köpte en ny resväska åt Jessica (limegrön, haha!) Sen på kvällen var vi hos Sanna och gav henne försenade födelsedagspresenter, kollade på film och myste :)


Bild tagen från Sannas instagram.


//Camilla


13 September

Hej! Har inte gjort något speciellt idag. Igår var vi på erikshälpen. Hittade en svart stickad tröja som egentligen var från Gina Tricot och en mörkblå stickad kofta som var från Ellos. Superfina båda två! :) Bilder kommer någon annan dag, tänkte lägga upp lite nytt från H&M nu :)




Skulle ha lagt upp det här igår, men det gick inte att blogga då, så gör det nu istället :) Imorgon ska vi till Bollnäs för att leta lite grejer tills vi åker, sen på kvällen ska vi till Sanna :)


// Jessica

Stickat


H&M 199kr - H&M 199kr - MQ 399kr

Tre snygga tröjor som jag inte skulle tackat nej till!
Nu ska Jessica och jag gå och äta nåt, sen blir det att kolla på Svenska Hollywoodfruar! Synd att det går samtidigt som Big Bang Theory, hade velat se det också.



//Camilla

11 September

Nu var det några dagar sen sist vi skrev igen. En liten kort sammanfattning på vad vi gjort:

I söndags var Elli här så vi kollade på film och spelade Scrabble. Jag som inte tycker om att spela spel, men det var faktiskt kul! Sen när hon hade gått hem så åkte hela familjen hem till mormor & morfar för att fira morfar som fyllde år igår. Mysigt! Blev även smått beroende av två spel som jag laddade hem till mobilen (Panda Run & Jewels Star, tips!)





//Camilla

8 September

Hej! Dålig bloggning nu, haha. Ska försöka bli bättre! :) 

Tänkte bara lägga upp McFlys nya låt! :) Hade inte ens märkt att dom släppt en, så tur att Sanna smsade ;)



Såå bra! :) 


// Jessica

5 September


Allt från Kappahl. Köpte dessa i Marieberg och Borlänge. Har redan hunnit använda två av tröjorna. Brukar aldrig hitta något på Kappahl, men gillade verkligen dessa!



//Camilla

Väskor från Romwe


4 snygga väskor från Romwe. De hade så många fina väskor nu! Skulle nästan vilja ha alla, haha. Dessa skulle jag gärna ha i min väsksamling :)


//Camilla

4 September

Har precis gjort två faser, både A och B. Fick lika mycket poäng på båda, haha. Ska snart äta något. Bloggar mer senare. Det kommer bland annat upp några väskor från Romwe :)


Bild på Jessica och mig tagen för snart ett år sen.

Är förresten med och tävlar om ett jättefint kloarmband här!


//Camilla


3 September


Så snygga tröjor från Gina Tricot, skulle bli perfekta i höst! :)


// Jessica

2 September

Hej! Nu känns det verkligen att det är höst. Marken börjar bli täckt med löv, så det är väl dags att leta fram alla stickade plagg snart. Har inte gjort något speciellt idag, haha. Tänkte visa lite nya grejer Camilla och jag köpt :)


35 kronor

79 kronor

99 kronor

49 kronor


49 kronor. 

Allt det här köpte vi på New Yorker inne på Kupolen i slutet på Juli/ i början på Augusti! Köpte även en kofta, men har bloggat om den tidigare. Klänningen är såå snygg! Påminner om den Camilla blogga om från Gina Tricot ;) Tröjan på tredje bilden hade jag i outfiten några inlägg längre ner. Den blåa tröjan älskar jag, har lagt upp bild på den på instagram (jesjon9 om ni vill se). 


Vi har kommit på att vi ska ta många plagg på samma gång, då det tar så lång tid annars, haha. Så det kommer fler inlägg om nån dag :)


// Jessica

1 September

Kan inte fatta att det redan är september, det går ju så fort!


Bilder från tumblr. Hade gärna gått klädd såhär i höst.


//Camilla

RSS 2.0