30 November

Hej! Hade klockan på 10 idag, men vaknade inte förrns halv 12, haha! Skulle egentligen gått till bibblan och hämtat en bok åt mamma idag, men hon ringde och sa att vi inte behövde, men att vi skulle skotta där hon ska parkera bilen, (snön vräker ner!) så vi var precis på väg ut. Precis då kommer morfar med snöslungaren så vi behövde inte skotta! Härligt, haha :). Camilla är ute och sopar bron och jag plockade lite här inne. Ikväll ska vi till våran moster och äta pizza, då hon och Simba är ensam hemma :)


En bild som är tagen för precis ett år sen (29/11). Då var det ingen snö! ;)


// Jessica

29 November - Jeans från Cubus


Dessa jeans från Cubus är så snygga! Skulle vilja ha både de vinröda och de svarta. För 399 kronor styck kan man ju nästan köpa alla tre! ;)



//Camilla

Bloggidéer

Har varit utan internet idag, så det var bra att Camilla kunde blogga! Har suttit och spelat sims hela kvällen, haha. Nu har jag i alla fall fått tillbaka internet, så Camilla och jag håller på att klurar på lite bloggidéer till december :) Så hoppas det blir bra! Satte upp adventsljusstakarna och julgardiner idag, blev så mysigt! Och äntligen har jag fått en röd adventsljusstake istället för en i trä, haha. 







Lite juliga bilder från tumblr :)


// Jessica

Väskor


Ett - två - tre - fyra - fem - sex



//Camilla

28 November - Kate Moss for Mango








Så snygga kläder från Mango. Skulle lätt kunna tänka mig allt på dessa bilder!




//Camilla

27 November - Vinst

Hej! Var till arbetsförmedlingen idag, sen så har vi inte gjort något mer, haha. Farmor fyller år idag så vi har firat henne här och precis ätit efterätt. Supergott var det! Tänkte bara visa några grejer Camilla och jag vunnit på sistonde :)


Den här boken vann jag på måbra's hemsida. Har inte läst den än då mamma lånade den , haha, men den verkar jättebra :)


Vann det här armbandet på amaklis facebooksida :) Såå fint!! 


Dom här vann Camillas på Wildflowers facebooksida. Dom är så snygga! :) Och rätt så enkla att gå i för att vara klackskor ;)


Camilla vann det här setet hos behindeveryman.se Varken hon eller jag har testat det än, men ser fram emot att göra det! :)

Det var våra vinster. Har lite shopping att visa med, men tar det någon annan dag :)


// Jessica

26 November


Målade mina naglar för väldigt längesen, har tillochmed målat om sen dess, haha, men tänkte att jag lägger upp dom ändå. Det är i alla fall Isadora - Creamy Aubergine, vilket egentligen är mörklila, men den ser nästan svart ut i vissa ljus.

Bloggade ingenting i helgen då Jessica var här, men hade i alla fall jättekul! :)


// Jessica

Dear John

 

Så bra cover! :)

22 November

Nu blev det en bloggpaus igen, haha. Har helt enkelt inte haft något att skriva om. Igår var Jessica och jag först på arbetsförmedlingen, sen var vi och hämtade ut ellos och halenspaketen som hade kommit. Hämtade även ut en vinst som jag vann för ett tag sen! Samma dag fick Jessica hem en vinst hon vunnit med, så det kommer ett inlägg med några vinster om några dagar! ;) Idag har vi bara städat och handlat lite åt mamma. 

Imorgon ska vi ha tjejkväll/filmkväll så blir ingen bloggning då heller. Jessica J kommer även hit imorgon och sover här tills söndag!


Bild från tumblr. 



//Camilla
 

18 November - Stockholm Streetstyle










//Camilla

17 November

Hej! Inte bloggat igen på ett tag, haha. Har faktiskt hunnit med rätt så mycket dom här tre dagarna. I torsdags var jag till tandläkarn där jag fick veta att jag har onormalt mycket tandsten för att vara 19, haha? Sen igår så klev Camilla och jag upp klockan 9 för att hinna äta två gånger innan bussen till Bollnäs gick vid 12. Vi skulle till arbetsförmedlingen (jobbgaranti för unga) Fick fylla i nåt papper så nu ska vi iväg på onsdag igen. Sen hann vi vara hemma i nån timme bara så skulle vi på Breaking Dawn pt 2! Den var sååå bra!! Jag MÅSTE ha den, haha! Sen på kvällen så plockade vi ut Camillas rum då pappa bytte hennes fönster idag. Så nu sitter hon i mitt rum hela dagarna, förra helgen var det tvärtom ;) 

Idag har vi inte gjort nåt speciellt, ska duscha snart och sen se på Så mycket bättre ikväll. 


Tumblrbild


// Jessica

Strumpbyxor


Köpte dom här i Marieberg i somras. Dom blåa är superfina, faktiskt dom enda jag använt. Camilla har använt dom med dragkedja, och dom var så snygg! Tur att mammas kusin sa att vi skulle köpa dom ;) Som ni ser är det lite olika storlekar, haha, men måste egentligen ha l-xl på strumpbyxor, annars blir dom för kort i benen, men dom blåa gick bra ändå! :) 

Ska gå och äta nåt nu och sen sova, ska upp halv 9 imorn!


// Jessica

14 November

Hej! Har inte gjort något speciellt idag, städat mitt rum bara. Det behövdes verkligen, haha! Pappa har bytt mitt fönster, så passade på att städa innan vi tagit in alla grejer :) 


Gjorde en beställning från Ellos igår igen, haha. Får hoppas att den hinner komma innan fredag! Har massa annat nytt att visa med. 

När vi beställde så hittade jag massa fina träningskläder från Nike!


Beställde inget av det, men beställde ett annat träningslinne :)


// Jessica

12 November - Stockholm Streetstyle









//Camilla

11 November - Turkietbilder del tre

Nu kommer det lite bilder från en båttur som började på en flod och sedan åkte ut i havet.


Det var 11 grader varmt i floden och 22 i havet.






Vi mötte massa häftiga båtar på floden.


Kanske lite svårt att se då alla bilder blev suddiga, men det är tre sköldpaddor.


Havet.


Mellan de här två pirarna gick floden ut i havet.



//Camilla & Jessica

10 November



Målade mina naglar för längesen, men tänkte visa dom i alla fall. Har redan målat om igen, haha. Det är i alla fall ett av Depends magnetlack som Camilla vann. Blev riktigt bra på ringfingrarna, men det var bara där det blev bra. Jättekul att ha i alla fall :) 

Ikväll kommer Johanna hit och kollar på film och så :)


// Jessica

9 November

Idag har jag nästan inte gjort något, haha. Har läst teori och slagit in farsdag presenter. Nu sitter Jessica och jag och lyssnar på One Directions skiva som släpptes idag, Take Me Home. Älskar alla låtar! Cdon har så snabb leverans, då Jessica fick sms om att dom skickat den imorse, haha. 



Ikväll blir det att kolla på X-Factor och vräka i sig godis, haha!


//Camilla

Outfit


Tröja - Gina Tricot, Korsarmband - Stylebytyra, Silverarmband - Drezz.se, Nagellack - OPI, Väska - Nelly.com, Skor - H&M, Jeans - Cubus


// Jessica

7 November - naglar




Såhär har mina naglar sett ut den senaste veckan. Ett lila nagellack från Ztiz med ett lilaglittrigt nagellack på ringfingret, även det från Ztiz. 


//Camilla

Nelly.com

Beställde från Nelly för typ två månader sen, men har helt glömt bort att lägga upp det. 

Den här klänningen är så mycket finare på, haha. Den där ljusa delen högst upp är transparent och så är det utskärningar bak. Lite stor var den, men ska be mamma sy in den :)

Köpte dom här för att vi skulle ha dom i turkiet, men det slutade med att vi inte tog med nån av dom, haha! Får se till att använda dom till sommaren istället.

Köpte även ett halsband jag bloggat om tidigare, sen så beställde vi några trosor då dom bara kosta 15 kronor styck, men det är väl ointressant att se, haha.


// Jessica

6 November

Hej! Var i Bollnäs idag igen, haha. Mamma skulle kolla på ett nytt halsband då det hon valde förra gången inte fanns, så vi shoppade lite samtidigt. Hittade en tröja och en ögonskugga, så det kommer väl upp nåt tag :)

Annars har vi inte gjort något speciellt idag, haha. Jättekul att vi hade så många besökare igår! :)



Bild från tumblr, så snyggt! Typ sån färg var det på tröjan vi köpte idag.


// Jessica

It's You They Add Up To

 
Ett litet tips för er med längre hår!


//Camilla

5 November

Det blev en liten bloggpaus i helgen då Jessica och jag inte varit hemma och därför inte hade tillgång till dator. Men vi ska försöka komma igång med bloggningen ordentligt nu även om headern ser ut som den gör, haha. I fredags var i alla fall Jessica, mormor, Marita och jag till Söderhamn och Bollnäs och shoppade lite. Hittade bland annat ett par bruna boots! Fick gå ner en storlek vilket aldrig hänt förut, haha. Kommer väl upp bilder så fort vi fotat allt.


Här är en bild på skorna jag vann på Wildflower Shoes facebooksida för ett tag sen. Bilden är tagen med instagram (camjon7 om ni vill följa) så bättre bild kommer.


//Camilla

RSS 2.0