Nytt


Beställde dom här byxorna med pappas jobb, från Deval. Lite konstig bild, men skyll inte på mig, det är Camilla som knäppt ;). Ser lite små ut, men dom satt jättebra! Blir perfekt att ha när man är ute och springer/går i sommar :)


Sen fick vi den här ringen för ett tag sen, men har glömt bort att fota. Den är silver, fast lite rostig, förstår inte varför den ser guldig ut, haha! 


// Jessica

28 Februari

Hej! Tänkte skriva lite snabbt bara, har nyss fotat lite till Digitalt skapande. Förra veckan var det lego, nu var det massa bokstäver vi hade när vi var liten, haha! ;).

Ska kolla på bandy 10 över, Edsbyn - Sandviken. Hoppas Edsbyn vinner igen! :D


Två snygga bilder från weheartit!


// Jessica

DJ got the floor to shake

Camilla och jag ska sätta oss framför tvn nu, börjar inte förrns 10.40 imorn! :) Ska se om det går nå bra, annars kollar vi på DH. 

Sitter och äter fruktsallad också, men hade hellre ätit den här, haha! 




// Jessica

I can't wait



Bilder från tumblr. Har förresten skaffat tumblr, här hittar ni den!


//Camilla

Lumene



Hittade nyss den här bilden på minoutfit.se. Det är Lumenes vårkollektion. Vill ha allt! Speciellt det 3e, 4e, 5e och 6e nagellacket ;) Lumenes nagellack är otroligt bra. Har bara testat ett här och det var superfint. Perfekt pensel och allt. 


Nu ska Camilla och jag gå och kolla på big bang theory! :)


// Jessica

27 Februari

Hej! Har blivit förkyld jag med nu :( Och onödig skoldag med, haha. Första lektionen hann vi inte göra nåt, för läraren had einte tid att hjälpa oss, andra lektionen kollade vi på film, sen UF där vi inte kan göra något förrns vi fått montrarna och projektarbete där jag skrev lite på rapporten. Hade lika gärna kunna gjort det där hemma, haha. Aja, lov om 3 dagar! :)

Tänkte visa två bilder jag hittade på facebook.

Den här jackan är från Bikbok, supersnygg ju! :)


Och dom här solglasögonen är från Modekungen, jättehäftiga ju! :) Fast jag skulle nog mest se ut som en fluga i dom, haha.. 


// Jessica

26 Februari

Är så himla trött, ska göra pilates nu, har pluggat hur många timmar som helst nu i helgen, har världens jobbigaste vecka framför mig som gör att man bara vill springa och gömma sig. Svenska inlämning, Svenska redovisning (i grupp, 15-20 minuter), historia redovisning (The English revolution), Spanska prov, matte prov samt biologiprov!

vill dö!












//sanna

Summer outfit


T-shirt - H&M, Jeansshorts - Gina Tricot, Armband & väska - H&M, Skor - Cellbes.

Åh vad jag vill ha sommar! Då hade Jag velat sett ut såhär. Har förresten beställt skorna idag, längtas tills dom kommer! :)


// Jessica

25 Februari

Idag har jag inte gjort något speciellt, mest vilat bara. Verkar bara bli värre i förkylningen.. Snart ska Jessica och jag sätta oss framför tvn och kolla på melodifestivalen, det får man ju inte missa! ;)

Tänkte lägga upp en bild på mina naglar som jag målade igår!



Använde H&M - Pink Kitty. Älskar den färgen!


//Camilla

WHAT?!

här sitter man klockan 1 på natten och tittar på Pretty Little Liars säsong 1 och på ett av avsnitten kommer McFly- 'Party Girl' upp! Liksom McFly på en KÄND americansk tv serie!! fangirling.com!!








<3




läste texten, satt och lyssna om det verkligen va den eller om det va för att jag va så trött att jag såg fel men hörde låten i bakgrunden, spolade tillbaka, pausade, satt coh stirra hur länge som helst på stillbilden på tv, började fangirla, sprang och hämta kameran..



ska fortsätta se nu haha!





//sanna

Dare To Dream



Fick hem den här boken igår som vi beställde från cdon för ett tag sen! Har börjat kolla lite i den, vill börja läsa den nu, haha.

Som Jessica skrev så har jag blivit jätteförkyld. Hade feber igår, men som tur var gick det över inatt. Sov ju typ 10 timmar så ;) Nu har jag bara ont i halsen, har svårt att prata.. Men men, hoppas det blir bättre snart!


//Camilla

24 Februari

Hej! Idag har jag inte gjort så mycket, rensat garderoben och måla naglarna bara, haha :) Skulle ha fotat till ditigalt skapande, men Camilla är jätteförkyld så tar det imorn istället. Ikväll ska vi äta pizza! Känns som att det var jättelängesen sist fast vi åt det förrförra helgen. 

Tänkte i alla fall visa mina naglar :)



Har inte hunnit tagit bort det runt kanterna än, därför det ser ut sådär, haha! Använde i alla fall H&M Purple in Paris som ni ser på bilden :) Den är mycket mörkare i verkligheten. Tänkte ha nåt svart konad-tryck på ringfingernageln, men lacket var så mörkt, så det kommer nog inte synas så bra. 


// Jessica

Pastell



Tröja och jeans från Cubus, väska från Gina Tricot, ringar från mestore.se och vita converse.

Såhär skulle jag gärna gå klädd så fort snön försvinner!


//Camilla

23 Februari

Hej! Nu har vi äntligen fått helg, satt och räknade ner hela dan, haha. Ingen bra idé, tiden gick mycket saktare då.. Filmen igår var helt okej, den hade ju sina roliga stunder, haha. Tyckte vissa av skådespelarna var dåliga, men så brukar det vara med svenska filmer ;).

I helgen så ska jag fota ännu mer till Stop Motion-filmen och tänka lite på hemsidan till webbdesignen. Måste skriva upp det så att jag kommer ihåg, mitt minne är ju inte det bästa, haha. 




Två bilder från streetfsn.blogspot.com


// Jessica

Tisdag

Var en rätt så lugn dag idag, gick i skolan 4 timmar bara. Somnade såklart ändå när vi kom hem, haha! Var riktigt vårväder idag! Plusgrader och sol som faktiskt värmer. Första gången sen september som jag går till skolan utan mössa och halsduk. Härligt!


Var nästan sån här blå himmel idag ett tag! 

Imorgon så blir det nog ingen bloggning för varken Camillas eller min del. Slutar vid 4 och sen på kvällen ska vi på bio med Madde! :) Fick biobiljetter av skolan som ska användas innan sista februari så måste ju passa på ;) 



// Jessica

21 Februari

Skön dag idag, friskvårdsdag så har haft körsång klockan 9, zumba klockan 10 och massage klockan 12. Nu ska jag titta på Pretty Little Liars, fick låna första säsongen av Amanda :D ska titta på kanske 3-4 avsnitt ikväll :) Har laddat upp med vindruvor, färsk annanas, apelsin dricka, nutella och tänt ljus :))





ikväll är det också Brit Awards och om inte One Direction vinner ett award för What Makes You Beautiful (har röstat som en tok) så skjuter jag nån!!





//sanna

Don't mean I'm in love tonight

Idag efter skolan så tänkte jag läsa lite körkortsteori,  men jag hade så ont i huvudet så kände att det inte skulle fastna ändå, så satte mig och slötittade på tvn. Somnade såklart också, haha. 

Imorgon börjar Jessica och jag 10.40 och slutar 14.40, skönt! Har bara två lektioner och sen efter skolan ska jag försöka hinna måla naglarna. Har haft samma guldiga i 2 veckor och jag som ville ta bort det samma dag som jag målade, haha!



Bild från tumblr. När jag ser såna här bilder blir jag så sugen på att baka, haha!


//Camilla

20 Februari



dagens




hade ingen fysik idag sista lektionen så kom hem en timme tidigare än vanligt :) skönt!
Imorgon börjar vi 9 och slutar vid 1 tror jag. Har frilufsdag  så vi ska på körsång klockan 9, Zumba klokcna 10 och sen Massage klockan 12 haha :)






//sanna

Söndag

Hej! Var på revy igår och när vi kom hem var jag helt slut så orkade inte sitta nå vid datorn, haha. Revyn var i alla fall jättekul! Missade melodifestivalen, men det verkar inte ha varit mycket att se i alla fall? 



Hittade bilden på deras egen hemsida. Kanske inte syns vad det står men dom härmade i alla fall 112 på liv och död och filmaren hade massa idéer, haha. 


Idag så har Camilla och jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt som man ska på söndagar ;). Gick ute och gick med, men det blåste så fruktansvärt mycket så ibland kom man inte ens framåt, haha! 


// Jessica

fashion pictures








//sanna

19 Februari

vaknade tio över 11 idag, jag och pappa har varit ute och övningskört lite :) sen har jag inte gjort nå mer. Sönt, ska bara sitta vid datorn nu hela dagen och ladda inför en ny skol veckan.
En som jag har "känt" i ungefär 3 år nu (över internet) som kommer från Brasilien försöker lära mig lite Portugisiska, jag kan lite redan för hon lärde mig för ganska längesen men sen blev det inge mer så nu fortsätter hon lära mig haha :)














//sanna

Tumblr pics


(Swedishaddiction.tumblr.com)





//sanna

dagens




tänkte visa bild på mitt hår också, min syster limmade fast brunt löshår i torsdags haha















//sanna

kalas

idag firade vi min pappa som fyllde år för två dagar sedan och min syster som fyller år nästa vecka :) vi va 8 personer här plus en två åring och en hund haha.. inte så kul när man har migrän kanske men men..













//sanna

18 Februari

Hej! Idag kommer det inte bli så mycket bloggning, ska iväg på revy ikväll! :) Har hört att den är jätterolig, så får hoppas att det stämmer då. Missar melodifestivalen, men det är väl inte så mycket att göra åt, haha ;). Reprisen går på söndagkväll klockan 11 eller nåt, vem tror dom är vaken då?! Och sen går det igen på måndag runt lunch, men då är man ju heller inte hemma -.- Förstår inte hur dom tänker riktigt...

I alla fall, provade nyss balklänningarna och dom satt perfekt! :D Nu behövs det bara en studentklänning också.

Tänkte bara visa ett collage jag nyss gjort:


Nagellack - H&M Something blue, Klänning - Inlovewithfashion, Väska - Gina Tricot, Armband - H&M, Jeans - H&M och China Glaze - Blue Iguana

Älskar klarblått, det är så snyggt! :) 


// Jessica

Let me play it loud









Bilder från tumblr.
Vill ha varmare nu så man kan gå klädd såhär!



//Camilla

Hahaha

Hahaha, såg precis den här videon, kan inte sluta skratta!!!







// Jessica

17 Februari

skulle egentligen börja klockan 9 idag men hade ingen Svenska så vi hade klasstid 10.10 och börja då istället. Klasstid var i kanske 30 minuter sen var det lunch. Efter brukar vi ha matte och sen historia men matte lärarn va sjuk så hade ingen matte och sen gick vi och fråga historia läraren om vi kan få jobba med grupparbetet hemma och det fick vi. Så kom hem typ halv 1 idag haha.. onödig skoldag!



tröja jag köpte på lindex för 199kr igår :)





//sanna

16 Februari

Hej! Imorgon är vi helt ledig! Känns så fruktansvärt skönt, haha. Var meningen att vi skulle ha körlektion men läraren är sjuk, så fick ställa in den. Ska köra lite hemma istället och bara ta det lugnt i helgen. Måste läsa körkortsteori, ligger efter.



Bild från tumblr. Älskar byxorna!


//Camilla

You've Got That One Thing



Tröja - Gina Tricot, Skor - Have2have, Jeans - Gina Tricot, Armand - H&M, Klocka - Pilgrim.



// Jessica

15 Februari



Måste prova detta nån gång!


//Camilla

Collage


Örhängen- farfetch.com Bustier- shoplesnouvelles.com Solglasögon- glassesonweb.com Shorts (med kors, ljusa med nitar)- pinterest.com Shorts (stickade)- farfetch.com O.P.I Are We There Yet? Amband (guld/brun)- misselfridge.com Armband (rött)- juicycouture.com Boots- moonamoore.com





//sanna

Fototävling hos Amanda!



Är med och tävlar hos Amanda om en reflexskärm. Jag skulle vilja vinna därför att jag älskar att fota, och en reflexskärm skulle verkligen göra det lättare! Var med och tävla här du med! :)



// Jessica

skor

Jag och Emma klev upp vid 5, tog bussen som gick 6.50, kom till skolan 7.40. Fick reda på att matte läraren va sjuk så två lektioner var inställda plus att vi inte behövde gå på svenskan, så, hade inga lektioner alls innan lunch.. kul att man klivit upp klockan 5 och börjat 11.50.. suck! slutade vid 3 (skulle egentligen slutat 4) sen har jag tittat på Elsas Värld och ätit och sen har jag inte gjort så mycket mer haha..




1. dsw.com 2. heels.com 3. heels.com 4. sirenshoes.com.au 5.barneys.com 6. shirenshoes.com.au 7. calypsobarth.com 8. tooklookbook.com 9. charlotterusse.com



längtar tills våren och sommaren!





//sanna

14 Februari

Glad alla hjärtans dag på er! :D

Idag efter skolan så var jag och Camilla och provade balklänningarna! Hon skulle fålla ner dom lite bara så är dom klar imorn! :D Ni får se dom på bild efter balen.

Tänkte lägga upp mina favoriter från Cubus.




Bikinin var bara för söt! 228 för båda delarna tillsammans, det var ju inte alls mycket! Pyjamasen kostar också 228 kronor, haha :)



// Jessica

Emmiiii

Emma följde med mig hem efter skolan idag, vi har kemi prov imorgon så vi har pluggat lite tills dess, ätit makaroner, popcorn och toast haha! vi är jättemätt just nu haha.. nu hör jag tv:n och nån gammal tant som skriker (sjunger) typ hahah.. jag sitter i mitt rum vid datorn och hon sitter i mitt vardagsrum och ser på tv :) (jag skriker till henne ibland när jag vill prata med nån haha)









//sanna

13 Februari



Fick den här parfymen av mamma för några dagar sen för att hon inte använde den längre, och den luktar jättegott! Det jobbiga är att jag har använt den två gånger och andra gången jag använde den så fick jag utslag, haha.. Aja, tänker behålla den ändå ;).



// Jessica

Cupcakes

På kvällen kom min bror och hans flickvän medans mamma och pappa var borta och dom hade bakat cupcakes åt oss :D


jättefina :D





//sanna

Bags



Asos.com, Gina Tricot, Gina Tricot, Cubus, H&M och Gina Tricot.


Så snygga väskor! Skulle vilja ha allihopa, haha. Men MÅSTE ha den blåa, så snygg! :D



// Jessica

promenad

gick ut och gick idag, det va 8+ grader i solen :D





Imorgon ska Emma följa med mig hem efter skolan och sova här till på tisdag :)
Har kemi prov på tisdag också så får se hur det går...haha






//sanna

12 Februari

Hej! Idag har Camilla och jag fotat lite till digitalt skapande där vi ska göra en varsin stop-motionfilm! :) Snart ska vi äta något och sen gå ut och fota till projektarbete. Mycket fotande idag, haha :).

Ute fall ni inte vet vad en stop-motionfilm är så lägger jag upp en jättesöt här:




Det är alltså många foton som läggs ihop så att det ser ut som en film.


// Jessica

nagellack

har städat hela dagen, sen åkte jag och pappa och övningskörde, medans jag städade fixade jag mina nagellack också, hade dom i färgordning förut men tog dom märke för märke nu :)










//sanna

Melodifestivalen

Nu börjar melodifestivalen! Camilla och jag sitter i hennes säng under hennes täcke och vräker i oss godis ;). Bara tre engelska låtar med idag, brukar tycka dom är bäst. 

Vem hejar ni på? :)




Bild från Tumblr, Rochelle från The Saturdays.


// Jessica

Ginza & CDON

Beställde från CDON för några dagar sen och fick paketet igår! :) Samtidigt tänkte jag lägga upp det vi beställde från Ginza för nån månad sen som vi glömt blogga om haha.



Jag saknar dig, Nowhere left to run, Horton och NRJ är från Ginza och Valentines Day och Glee (säsong 1) är från CDON.

Horton kostade bara 29 och Valentines Day och Glee kostade bara 39 kronor styck!



Beställde även den här boken, men den kommer senare! :)


// Jessica

11 Februari

Så snyggt!





//Camilla

10 Februari

Hej, har inte blivit någon bloggning idag. Var ledig idag, men Jessica och jag hade körlektion 8 och 9 så var tvungen kliva upp tidigt ändå. Var helt slut resten av dan sen, haha. Så det enda vi har gjort är att sova, äta och slötittat på tv. Såg även bandyn som var ikväll. Är verkligen jättetrött även fast vi sovit så fruktansvärt mycket idag.

Tänkte bara slänga in en bild på mina naglar som jag målade i tisdags. 



Gillar inte färgen, men det får sitta kvar ett tag till i alla fall.


//Camilla

Vinster

Fick hem min senaste vinst idag! Det var nagelsaker som jag vann hos nailsNstuff





//Camilla

Dagens outfit



Tröja - Cubus
Kofta - H&M
Jeans - JC
Sjal - Sofies kläder (Alfta)
Armband - ?


// Jessica

9 Februari

Har haft så fullt upp med skolan hela veckan.. Har migrän nu också så ikväll ska jag lägga mig tidigt!
På måndag-tisdag ska Emma sova här :D myys!









//sanna

Neonrosa

Målade mina naglar tidigare idag, och så här blev det: 



Verkligen knalliga, haha. Nagellacket var väldigt tunnt, har två lager på bilden, men skulle nog behövt ett lager till. Orkade inte vänta på det ;).

Märket är i alla fall Viva La Vida, men färgen har åkt bort så ser inte vilket nummer det är.


// Jessica

Swedish Skincare System

Fick denna produkt av våran granne för någon dag sen, och har provat den några dagar nu och jag måste bara säga att den är helt otrolig! Det är den enda produkt jag har provat som jag kan ha under min foundation (Loreal - True Match, såg att fler hade haft problem med den) så att den inte ser kakig ut! 




Kollade runt lite och de säljer tydligen bara det här märket på eleven.se, dock inte precis den här. Men en liknande produkt fast Anti Aging kostar 850(!) kronor där. 


//Camilla

7 Februari

Hej! Är ledig idag, eftersom det är skolutvecklingsdag, skönt! Sov till strax efter 10 idag. Har massor av saker som ska göras idag, haha. Så får se hur mycket bloggning det bli idag, men ska försöka nåt inlägg mer i alla fall. Tänkte visa hur vi har ändrat i hallen.




// Jessica

Dagens outfit

Polotröja - H&M
Jeans - JC
Ring - Gina Tricot
Klocka - Present


//Camilla

Skor

ville bara visa dom här UNDERBARA skorna som Louis (ifrån One Direction) köpte till sin flickvän för £6.000 (ungefär 70.000kr)




så söta <3 är väldigt avundsjuk på henne för hon har Louis hehe..







//sanna

inspiration






(bilder från min tumblr swedishaddiction.tumblr.com)





//sanna

6 Februari

Har inte hunnit blogga på hur länge som helst nästan, har inte så mycket tid och vet inte vad jag ska blogga om :/

men igår målade jag i alla fall naglarna och såhär ser dom ut nu






använde China Glaze- First Mate och Essie- Mint Candy Apple






//sanna

4 Februari

Hej! Va uppe strax före 10 idag, vilket är rätt så ovanligt ;) Idag ska jag bara ta det lugnt och läsa massor, haha, har en engelskabok, körkortsteoriboken och sen har jag 3 biblioteksböcker att läsa. Sen blir det såklart melodifestivalen ikväll! :)

Har nyss bäddat rent sängen och nu ska jag spela lite sims. Blev jättesugen på det när jag vaknade, haha.



Tänk va roligt att ha så här mycket nagellack! Lite svårt att välja vilka man ska måla med, haha ;) 

Som ni kanske ser så håller vi på att ändra bloggen lite ljusare, nu när det snart blir vår (förhoppningsvis..) :)


// Jessica

yum

Sitter och lyssnar på One Direction på väldigt hög volym haha. Dricker Milkshake, hallon soda och äter färsk annanas :D



I milkshaken har jag mjölk, vaniljglass och typ smaksättning (egentligen för typ sockerdricka som man ska hälla i) med ananas smak :)

(tack amanda för tipset haha ;))







//sanna

The Saturdays






//Camilla

3 Februari

Hej! Hade bara en lektion idag, vilket vi alltid har på fredagar, förutom nästa fredag, då är vi ledig! Men ska upp vid 6 i alla fall, för har körlektion klockan 8, haha :(.

Tänkte bara visa vilka snygga tröjor som finns på Cubus nu!


Priserna ligger mellan 149-299, vilket inte alls är så farligt dyrt!


// Jessica

Imorgon

Imorgon så går vi bara mellan 8,05-9,45 som alla andra fredagar. Är helt slut och har varit hela den här veckan, så tänker gå osminkad imorgon för första dagen på hela gymnasiet, haha. Det ända vi ska göra är ändå att kolla på film, så egentligen känns det fruktansvärt onödigt. Menmen, sen är det helg i alla fall! Då jag kommer hem imorn så ska jag dammsuga mitt rum. Har inte gjort det sen jullovet, haha, så det ligger stora dammtussar överallt. Fräsht! Sen efter det ska jag måla naglarna, men vet inte hur jag ska måla än, så det får vi se ;).





3 somriga bilder från tumblr, vill ha sommar nu!


// Jessica

Skor


Mina favoritskor från Nelly just nu! Priserna ligger mellan 599-995 kronor, vilket är lite väl dyrt. Mina favoriter är nog de två skorna längst ner!


//Camilla

2 Februari

Hej! Har inga läxor kvar nu förutom att läsa några sidor i en bok, skönt! Tänkte bara snabbt slänga in dagens outfit, förhoppningsvis blir det mer bloggning i helgen.


Tröja - H&M
Jeans - Gina Tricot
Klocka - Present

RSS 2.0