Lookbook

Kolla vilka fina outfits!





Vill kunna gå runt så här nu! Tror faktiskt att jag ska ha strumpbyxor imorgon :)




// Jessica

31 Mars

Hej! Idag var vi som sagt på föreläsning med Pär Holmberg. Riktigt intressant var det, och så var han rolig också, haha. Sen efter det gick vi på bandymatch när våran skola spelade mot västerås. Men kollade bara första halvleken för det var så fruktansvärt kallt där, haha. Satt på mina vantar för stolarna var så kalla. Hade ingen känsel i fötterna heller när vi skulle gå hem. Det blåste så håret stod rätt ut, haha. Jag hade gärna velat stannat kvar och kollat på hela matchen, men var för dåligt klädd och för hungrig för det ;).

Igår beställde Jessica och jag från Ellos, fast vi precis har beställt från H&M, och så ska vi beställa från Halens snart också... Kommer inte få mycket pengar över, hehe. Håller ju på sparar till en dator också, men hittar aldrig nån jag vill ha.

Imorgon har vi skola mellan 10 och 11. Sen är det risgrynsgröt! :D Haha det är så gott! Sen klockan två så ska vi till Bollnäs och klippa oss och färga håret.

//Camilla

Dagens outfit

Här är vad jag hade på mig idag!


Här är i alla fall den nya cardigan som jag skulle knäppt igår eller i förrgår men som aldrig blev av ;).

Cardigan - H&M
Tröja - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot
Halsband och klocka - Konfirmationspresent


// Jessica

30 Mars

Hej! Idag så gick vi i skolan mellan 9-11.40, riktigt skönt! Våran Svenska och engelskalärare är i Frankrike med vissa elever från skolan, så hennes lektioner är inställda :).

Imorgon så kommer meterologen Pär Holmberg och har en föreläsning om Global uppvärmning osv. Blir nog kul att lyssna på :).


Hämtade bilden på hans hemsida.

Bloggar mer senare!


//Camilla

Nails

Målade mina naglar samtidigt som Camilla målade sina, men tänkte att jag kunde vänta ett tag med att fota dom, så att det utanför försvinner lite ;). Här kommer i alla fall två bilder.




Använde ett gammalt nagellack från Oriflame med jättekort pensel så det blev inte alls bra, eftersom det började ta slut i flaskan också, haha. Men det får duga i nån vecka ;) Sen nästa gång ska jag måla med det nya rosa vi köpte för ett tag sen! :)


// Jessica

29 Mars

Hej! Såg att ni gillar Camillas naglar, haha^^. Idag så gick vi till 4. Helt okej dag ändå. Ska skriva ett tal på svenskan till Nationella provet som ska vara 5 minuter, varken mer eller mindre. Det kommer bli svårt! Har ingen aning om vad jag ska prata om, och det kommer definitivt gå fortare än 5 minuter, haha!

När vi kom hem idag var vi så fruktansvärt trött, så la oss och sov, det behövdes! Har bakat äppelpaj nyss, så ska äta det snart. Sen klockan 8 blir det Navy CIS på 3an!


Älskar det programmet, det är så bra! :D

Sen klockan 9 är det Desperate Housewives. Är bara på säsong 3, så man kan väl säga att man förstör lite av spänningen när man kollar på nya, haha ;).

Var meningen att jag skulle lägga upp bild på koftan igår, men glömde totalt bort det. Och har ingen aning om var den är nu..

Är förresten ledig på fredag, så skönt! :D Men klockan 2 så ska vi klippa oss och färga håret! :) Men är fortfarande inte riktigt säker på hur jag vill färga mitt, haha. Får väl höra vad frisören tycker ;).



// Jessica

28 Mars

Hej! Idag gick vi i skolan mellan kvart i 11 och 14, haha. Lagom lång skoldag ;). Har 3 läxor jag borde göra klart idag, men orkar verkligen inte. Har börjat på en, fast det är egentligen ingen läxa, kände bara att jag behövde göra lite. Sen tror jag att jag ska läsa en och strunta i den andra idag och göra den någon annan gång.

Senare idag ska vi beställa från Halens och kanske från H&M!

//Camilla

Imorgon

Börjar inte förräns kvart i 11 imorgon! Så skönt. Och så slutar vi två, haha.

Ska beställa de tre klänningarna från Halens vi la upp här för ett tag sen imorgon! :) Kan inte bestämma vilken som är snyggast, haha så ska beställa alla tre och se sen :)

Ska även försöka göra så många läxor som möjligt. Och sen försöka hinna träna också. Men bara för jag skriver det så gör vi säkert inte det, det brukar bli så ;).

Camilla ska till tandläkarn vid 4, så medan tänkte jag skriva essän eftersom jag inte gjorde det idag. Sen kanske det kommer upp en bild på koftan som jag la upp imorse, fast då jag har den på mig, får se hur det blir.



// Jessica


Mina naglar

Idag målade jag naglarna med H&M's Red Nails nagellack. Glömde dock fota lacket, men naglarna kommer här!


Har bara målat ett lager på bilden, det behövdes inte mer. Älskar H&Ms nagellack, haha. VNL syns inte ens!


//Camilla

Nytt sen förra lördagen

Camilla la ju upp en del av det vi köpte förra lördagen igår, och här kommer 2 saker till.


Har länge letat efter en cardigan och hittade en då! :) Nu måste vi bara leta en till, haha. Den kostade 199 kronor på H&M.


Sen köpte vi dessa! De kostade 59 kronor tror jag. Ville ju ha liknande från Bik Bok, men när vi skulle köpa dom så var det stora plastringar på baksidorna. Så vi struntade i det, haha. Tur då att vi hittade de här på JC.



// Jessica

27 Mars

Hej! Igår knäppte vi av datorn lagom till Earth Hour, och satte oss och spelade monopol, hehe. Camilla tröttnade rätt så fort, så vi satte oss med mamma och pappa och kollade på körslaget. Efter det så gick det en Bring It On- film på norska tv3, så den kollade vi på, haha. Sen var jag så trött, så gick och la mig direkt efter.

Ska nog måla naglarna idag, men kan inte bestämma mig för vilken färg, haha. Sen ska jag fixa lite grejer på essän och skicka in den igen. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.



// Jessica

Saker

Den här ringen och skärpet köpte Jessica och jag sist vi var i Gävle. Har inte lagt upp det än, hehe.


Köpte den på JC och den kostade 39 kronor.


Köpte även detta skärp som vi inte har knäppt än så en bild från H&M's hemsida får duga :). Kostade 49.50 kronor.

Köpte även en cardigan och örhängen som kommer upp en annan gång!


//Camilla


26 Mars

Hej! Idag hade Camilla och jag klockan på 9. Delade reklam som vanligt. Jättefint väder var det ute! :) Lite kallt bara, men det gick bra ändå.

När vi kom hem så åt vi och somnade såklart, haha. Vaknade strax före tre och åt igen. Har läst lite bloggar och ska snart äta. Igen.. haha.

Ikväll är det ju Earth Hour, så vi ska släcka allt :). Gör det ni med!



// Jessica

Lindex

Kolla vilka snygga saker från Lindex!


799 kronor.


199 kronor. Tycker dom här är jättesnygga!


49.50 kronor.




// Jessica

25 Mars

Hej! Det blev ingen bloggning igår, Jessica och jag satt och spelade oxie på facebook hela kvällen, haha. Börjar inte skolan förrns halv 9, så passar på att blogga lite nu. Har nyss kollat om Jessica och jag har fått lön, det hade vi, så nu har vi ungefär 1300 :).

Ikväll blir det antagligen också att spela oxie, haha. Ska ju dela upp reklam också som vi ska dela ut imorgon. Hoppas inte att det är så mycket bara!

//Camilla

Tisdag

Idag blev det inte alls som Jessica sa, haha. Det enda vi gjorde av de hon skrev var att äta.. Innan det så kollade vi på DH och somnade.. Mådde inte så bra efter skolan.

Nu har vi i alla fall kollat lite bloggar, sen ska vi kolla på Navy CIS klockan åtta. Kollade på det igår också, det är så bra!

Kommer inte blogga nå mer idag, ska blogga mer imorn istället. Då ska jag hämta ut en fotoram som kommer från Dustin som vi beställde i kanske November? Haha.


//Camilla

Fyra år sen...

Den här bilden är tagen för exakt 4 år sen uppe i Tänndalen, haha! Åh va längesen!


Klippte bort pappa, tror inte han vill vara med, haha...



// Jessica

22 Mars

Hej! Sitter på arken nu och har foto. Redigerar bilderna som Camilla och jag knäppte igår. Men orkar verkligen inte, haha. Sitter på bloglovin istället ;). Har bara den här veckan och nästa på oss, så måste verkligen redigera alla bilder på fredag. Ska ju fortsätta fota idag, och kanske imorn med.

När vi kommer hem så ska vi först äta nåt, sen fota, sen träna, äta och sen kommer Johanna kanske! :) Har inte träffat henne på ett tag så det blir kul. Förhoppningsvis hinner jag inte sova idag heller, hehe, så då lägger jag mig vid typ 10 som igårkväll! Riktigt skönt, sov över 8 timmar inatt!

Men nu måste jag fortsätta redigera. Vill inte, haha...



// Jessica

Itemsbyjohanna.se

Var nyss inne på itemsbyjohanna.se och hittade dessa smycken!


200 kronor, så snygga!


Så söt! 155:-


//Camilla

Sommarklänning

Funderar på att beställa en av dom här klänningarna tills i sommar, men kan inte bestämma vilken som är snyggast.

 



Vad tycker ni?




// Jessica

21 Mars

Hej! Idag var det skola som vanligt. Började halv 10 och slutade två. Lagom lång skoldag ;). Gjorde väl inget speciellt, haha. Fick reda på hur pq-formeln fungerar med hjälp av kompleteringskvandranten (tror det hette så, haha).

Kom hem, kollade på Cityakuten medan vi åt, vilket inte alls var så kul, så ändrade till One Tree Hill. Åh vad bra det var! Kunde inte gå därifrån, fast vi var tvungen att fota tills imorgon, haha... Men var nyss ute, så har lite att redigera imorn :).

Måste bara lägga ut dom här, haha.. Camilla bestämde sig för att vi skulle hoppa i snön.


Här fota Camilla när jag hoppa...


Här hoppade Camilla. Fick inte med när hon hoppade första gången, så hon var tvungen hoppa igen, haha!


Jag bara stod och fotade hela tiden, och Camilla sa typ "Kan man få lite hjälp eller??" xD


Dom här bilderna ska vi inte ha med på foto, haha. Blev lite naturbilder till det, sen ska vi fota mer imorgon :)



// Jessica

20 Mars

Hej! Idag klev Camilla och jag upp vid 9, så har inte hunnit vila den här helgen, hehe. Delade reklam, 88 kg! Fick inte ens plats med hälften i kärran, så mamma var tvungen komma med bilen med resten, haha! Tog drygt två timmar.

När vi kom hem åt vi lite och sen la vi oss och sov i 2½ timme, haha. Vaknade, åt och nu sitter vi här. Ska snart ner och duscha, skriva klart svenska essän och bädda rent alla fyra sängar.


// Jessica

Väskor från H&M

Så snygga väskor från H&M!




//Camilla

19 Mars

Hej! Har nyss kommit hem från Gävle. När Camilla hade varit inne hos tandläkaren så kom tandläkaren ut och pratade lite med mamma. Då sa hon att vi inte hade behövt åka dit -.-' Smart att ringa hem till oss och bestämma tid, och sen behövde vi inte ens vara där...

Det blev i alla fall lite shopping efteråt. Hittade inte så mycket. När man shoppar ofta så blir det lite tråkigt efter ett tag, haha.

Köpte i alla fall detta nagellack som vi letat efter jättelänge:


Sen så köpte vi en snygg cardigan, ett flätat skärp, 6 pack örhängen och en ring. Kommer väl bilder senare eller imorgon. Beror på om vi orkar fota idag, är helt slut, hehe.



// Jessica

Gävle imorgon

Ska till Gävle imorgon för Camilla ska till tandläkarn på sjukhuset igen. Efter det ska vi shoppa lite och sen åka hem.

I helgen måste vi hinna med att göra klart essän på svenskan. På söndag ska vi ut och dela reklam, så hoppas på fint väder! Den här gången var det 8 saker!! 88 kg... Förra gången var det 28, så lite skillnad, haha ;). Får inte ens plats med allt i reklamvagnen, utan måste ta drygt hälften, sen så får mamma komma och lämna resten till oss med bil, haha. Så mycket är det.

Om vi shoppar något (vilket vi troligtvis gör) så kommer det väl bilder på det :).
Åh stackars Sanna som har 39 graders feber! :(


// Jessica

Jeansshorts

Gjorde ett litet collage med jeansshorts alldeles nyss.



Blir säkert lika litet som förra gången, men då får det vara det.

Vill ha ett par snygga jeansshorts, har ett par som Camilla och jag delar på, så skulle verkligenn behöva ett till par, haha.



// Jessica

18 Mars

Hej! Livesändningen från London var i alla fall riktigt bra! Början var dålig, men resten var bra. Kom hem halv 11 igårkväll så orkade inte knäppa på datorn, haha.

Idag så var alla i våran klass som har programmering i c++ på föreläsningar. Först var det en kille som var programmerare och jobbade för försvaret nu, men hade jobbat för Eriksson och så, sen var det en tjej som var lantmätare och hade gått på KTH. Hon berättade hur de gjorde kartor med laser osv.

Bloggar mer senare!


//Camilla

16 Mars

Hej! Har inte blivit nån bloggning idag. Har helt enkelt inte haft nåt att skriva om. Jessica och jag har i alla fall börjat träna. Får se om vi har träningsvärk imorgon då, haha.

Imorgon kommer det inte bli nån bloggning från Jessicas och min sida heller, för efter skolan så ska vi på bio halv 8, så hinner inte sitta vid datorn. Ska på nån liveteater eller nåt från London om Frankenstein, haha. Kommer räcka till halv 11 så kommer va helt slut efter.

//Camilla

15 Mars

Hej! Idag så gick vi i skolan mellan 8.30-16. På musiken så fick vi sitta och försöka komma på skolavslutningslåtar, medan det var en grupp som spelade, haha. Nästa tisdag slutar vi i alla fall 10 i tre, riktigt skönt!

Efter skolan så satte Jessica och jag oss och kollade på tv. Har faktiskt inte sovit nå idag efter skolan, det brukar vi jämt göra, haha.

//Camilla

O.P.I Pirates

Som många kanske vet så har jag varit pastell galen den senaste tiden och vill bara ha pasteller på naglarna just nu!
Och jag längtas otroligt mycket till O.P.I släpper sin kollektion Pirates of the caribbean och det är bara pasteller!! någon som vet när kollektionen släpps? :D


Jag tror jag kommer köpa den gröna (bara den inte är för mörk) och den ljuslila till vänster där. Kanske mörk lila och kanske den gråa allra längst ner :D hoppas den är lite vit grå :)







//sanna

Mina naglar

Här kommer en bild på mina naglar. Testade marble art för första gången, så det blev ju inte så jättebra, men aja :)


Och här är nagellacken jag använde:


Det första är köpt på karlssons för 25 kronor och det andra är ett gammalt från H&M.


//Camilla

Nymålade naglar

Tydligen så målade både Sanna, Camilla och jag naglarna igår, haha. Här kommer i alla fall en bild på mina och det nagellacket jag använde.






// Jessica

14 Mars

Hej! Idag har Jessica och jag som sagt varit ledig, riktigt skönt! Har inte gjort så mycket, bara spelat sims, haha. Mormor har varit här också, och hon håller på att sticka ett par benvärmare åt Jessica och mig :) Riktigt snygga såg dom ut att bli.

Bloggar mer senare!


//Camilla

Dagens Outfit

Idag vid klockan tolv så var det ungefär 6-7C grader ute och det var molnigt :D
Och igår sken solen och det var jättevarmt och jag satt i den här tröjan på bilden nedanför på bron i solen utan jacka eller nåt :)






Imorgon börjar skolan.. längtar verkligen inte men medans Jessica och Camilla är lediga imorgon så är jag (kanske) ledig på fredag för vi ska till Gävle på ikea haha ;)
Ska säga till mentorn att mamma ska på nån undersökning osså ska vi passa på att gå på ikea medans vi är där haha.. Det var mammas förslag på vad jag skulle säga och pappas förslag var att jag skulle ringa in och vara sjuk på fredagen xD (skolk alltså) haha. Men då sa mamma: men tänk om hon träffar nån lärare som har tagit ledigt då? XD

Men jag vet inte heller för vi har nationella prov i fysik på onsdagen och då kanske det är fortsättning eller nåt på fredagen som det va på svenskan.. hoppas inte haha!






Men nu ska jag sitta i ansiktsmask sen sova :)

God natt!




//sanna

Am I headed for a car crash?

Har målat naglarna idag, jag kände så mycket för lite ljuslila eller pastellfärger. Nästa gång jag ska till Bollnäs på Åhlens så ska jag nog köpa den här:

Det är Sally Hansen Yellow Kitty och jag tror jag har sett den där :) annars får jag väl hitta ett annat :)


Men såhär har jag målat mina naglar:


Det är ett Depend lack från sommarkollektionen så ett väldigt gammalt lack. Det va väldigt tjockt haha men det är väldigt fint och vårigt :)
Pasteller är så fina på våren. Jag ser inte nummret eftersom det är avskavt men det kan vara 184 eller nåt sånt :)





//sanna

Lookbook

Åh vilka härliga sommarbilder!




Så snyggt!

Jag längtar så mycket till sommaren, haha.


// Jessica

13 Mars

Hej! Idag så har Camilla och jag varit hos Sanna! :) Satt och spelade sims, haha. Hennes är så mycket roligare, hon har ju massa prylpaket och sånt, haha. Har egentligen inget att skriva om, därför blir det nästan ingen bloggning.

Camilla och jag är ledig imorgon! :) Börjar på tisdag istället. Sen bara 7 veckor till nästa lov, haha!

Sitter och lyssnar på Lipstick - Jedward. Dom tävlar i Eurovision för Irland, jättebra!

Målade även naglarna idag. Camilla provade Marble Art och jag målade bara vanligt. Foton kommer nog senare.


// Jessica

12 Mars

Hej! Idag var Jessica och jag ute och delade ut reklam, riktigt skönt väder ute! Tog bara drygt 1½ timme och det brukar ta 2½ timme :)

Nu ska vi snart kolla på Melodifestivalen. Tycker Danny eller Eric ska vinna. Har precis hämtat massa godis och sånt, haha.


//Camilla

Filmkväll 2

Haha såg nyss Sannas inlägg och Jessica och jag ska också ha en filmkväll med två kompisar ;). Sitter och väntar på att de ska komma nu. Men det är en kvart kvar tills de ska komma, men vi får nog vänta längre, haha ;). De brukar nämligen alltid vara lite sen (tur att dom inte läser det här, haha). Men nu måste jag gå!


//Camilla

Filmkväll!

Snart sticker jag på filmkväll :D
har på mig tights, ett linne och en stor huvtröja över :))











//sanna

Into

Här är sakerna vi köpte på Into och Centrumbutiken med Sanna i onsdags!

En mascara från Isadora, kostade 59 kronor.
2 ögonskuggor från Centrumbutiken, 39 kronor för båda.
Sen kom visst 2 eyeliner från Dollarstore som vi köpte i måndags också med, haha. Kostade 20 kronor styck. Köpte den bruna och svarta.

//Camilla

11 Mars

Hej! Om en timme ska jag till tandläkaren. Igen, hehe. Var där i lördags, sen i Gävle hos tandläkaren igår, och idag här i Edsbyn igen. Så tre gånger på sportlovet, känns nästan som att det är allt jag gör, haha.

I alla fall, det är 20 grader varmt på altanen idag! Vad härligt, då är det ju snart sommar ;) Fast på sommaren är det 50 grader på altanen...

Tänkte hinna spela lite sims nu innan tandläkaren, hehe, sen så ska vi på Edmarks utförsäljning för att kolla på underställ eller nåt åt Camilla och mig, sen ska vi skriva lite på essän som ska vara klar på onsdag. Slipper dela upp reklamen idag, det var bara lidl den här gången!


// Jessica

Myys

Klockan är snart halv 2 och jag vill lägga mig för jag är trött men ändå vill jag inte riktigt lägga mig.. haha
Sitter iallafall och mumsar på dricka, choklad och klubbor :)






tidigare åt jag melonglass också :D det va jättegott, det smakade som sån där som man köper på kiosken på somrarna när man får välja bägare eller strut haha








//sanna

Naglar

Fixade också naglarna idag efter att jag städade.

Egentligen så ville jag ha lite neutralt. Det va ganska skönt att ha utan nagellack igår kväll. Jag tog bort nagellacket då och smörjde på med nagelolja och hade inget nagellack på på natten :)


Men det blev som det blev..


Använde Depend's vita nagellack 031 och sen använde jag konad som blommor med O.P.I Blue My Mind och sen använde jag ett lager av MNY's 145 över som inte syns så mycket på bilderna med det blänker lite lila rosa av det :)





//sanna

Ouch!

Idag när jag vaknade så började jag med att städa mitt rum, rev ur sängkläderna, hängde ut alla kuddar, filtar, mattor på altanen och dammade rummet, dammsög och tvättade golvet haha. Sen när jag skulle bädda så stuttade jag med min kind på min sänglampa som är av stål typ haha så jag fick ett sår på vänstra kinden som gör jätteont haha... japp, så klumpig e jag då!




Nu är såret större och det är ännu rödare runtom ;o
inte kan jag sminka över det heller.. kanske inte så bra att få foundation eller puder i såret haha.. det gör jätteont så fort jag pekar på det :(





//sanna

Nytt från idag

Köpte lite saker idag, plus att Ellos som vi beställt kom idag, så det kommer i samma inlägg! :)


Linne från Gina Tricot. Dom skulle sluta sälja så vi passade på ;).
4 stycken ansiktsmasker från Dollar Store. Aldrig testat det, men ska göra det nu snart.
Rött nagellack från H&M
Sminkpensel från Dollar Store.


Allt är från Ellos. Tog för stor storlek på tröjan, men det passade ändå, för den var lite utsvängd ;).
Bikinidelarna kostade 49 kr styck, men kommer inte att ha dom tillsammans, hehe.
Köpte även en annan överdel för 9(!) kronor, för det var på rea, men den var såklart för liten, så Sanna ska få den, haha.


Köpte även skor, eftersom Camilla vunnit presentkort. Dessa kostade 99kronor på Din Sko, men dom skavde på min häl, så Camilla ska använda dom först och gå ut dom lite så ska jag prova dom senare och då kanske jag tar dom lite då och då (a)

Glömde såklart fota lite saker... Och de från när vi var ute med Sanna och Adrian har vi också glömt... Men det kommer väl en annan dag :)


// Jessica

10 Mars

Hej! Idag har Jessica och jag vart i Gävle hela dagen med mamma och pappa för att vi skulle till tandläkarn och mamma till ortopeden. Plus att vi passade på att shoppa lite ;). Men verkligen inte mycket, haha. Ska ju iväg nästa lördag också, för då ska jag till en annan tandläkare i Gävle, kul. Och folk där glodde på oss som att vi var konstig när vi hade vinterjacka och uggs och dom gick runt i vårjacka och converse typ, hehe. Det var absolut ingen snö där och här är det typ en halvmeter! Plus att det snöar nu också... jobbigt...

Nu ska Jessica och jag läsa lite bloggar. Har varit uppe sen klockan 6 imorse så är lite trött.

//Camilla

Cubus

Så snygga cardigans från Cubus!


199 kronor styck. Måste verkligen leta en liknande sån här imorgon i Gävle.


//Camilla

Igår

igår klev jag upp vid tio tiden eftersom min syster skulle komma halv 11-11 för att lämna av Adrian eftersom han skulle sova hos oss. Jag tvättade håret lite snabbt och lade ögonskugga. (jag har nästan aldrig foundation eller puder när det inte är något speciellt under dagen). Och sedan kom min syster och stannade hos oss tills hon skulle börja jobba (vid halv 2) eftersom hon jobbar kväll på måndagar och tisdagar och är ledig resten av veckan :P
På kvällen åkte jag iväg för ett Zumba pass och när jag kom hem lade jag Adrian :)

Min syster åkte för ungefär en timme sen nu för hon hämtade honom och nu väntar jag på att Jessica och Camilla ska logga in på skype haha ;)





såhär sminkade jag mig igår

och jag vet att det är så kul att se mig i blött hår haha!






//sanna

Vinrött

I måndags så målade jag naglarna, först tänkte jag göra blått med en vit blomma men den blåa var verkligen inte jag, den var nästan barnslig för mig! den kändes bara inte rätt (kanske inte för den stunden) så efter jag hade målat alla naglar två lager med Viva La Diva's 74 så kände jag nää! så jag tog bort det och ändrade till vinrött!






Sista bilden är i solljus :)
Lacket är ifrån ZTIZ och är nummer 365. Kostar ynka 10kr på Dollar Store :)
Älskar verkligen det där nagellacket. Man får en bra finish på det och det är jätteglansigt och lent. Än har det inte börjat shippat och jag har haft det i två dygn utan topplack!





jag tror att Nubar har ett liknande men det här lacket är sååå mycket billigare och det är 15ml :)





//sanna

Shopping

Idag var jag, Jessica, Camilla och Adrian (hehe) och gick lite i affärer. Det här köpte jag:

Depend nr 230 och nr 058. Den bruna är ifrån vårkollektionen och den lila har lite holografiskt glitter :)

Den första är lite lila skimmrig och är nr 27, sen den i mitten är gul/grön nånting :) och är nr 05 och den sista är ljusblå (ser lila/blå ut på bilden). En matt färg och är nr 08. Fick alla 3 för 58kr eftersom den affären ska sluta sälja smink och bara sälja leksaker. Så dom har slutförsäljning på allt smink. Allt som e kvar är på halva priset haha :P




Jag och Adrian igår :) haha på sista bilden så suger han på tummen!






//sanna

9 Mars

Hej! Det blev visst ingen bloggning igår. Satt och spelade sims nästan hela dagen, och fick så ont i huvudet av det, så orkade inte sitta vid datorn längre. Var meningen att Camilla och jag skulle baka igår med, men det orkade vi inte, hehe. Istället gjorde mamma äppelpaj! :)

Camilla är hos tandläkaren nu, och när hon kommer hem så ska Sanna, Camilla och jag ut på byn en sväng :) Sen måste jag plocka ihop i mitt rum, haha, det är så stökigt!


// Jessica

Shopping!

Var som sagt till Bollnäs och handlade idag. Började med att lukta på massa parfymer, vill ha en liten fruktig tills sommaren! :) luktade tills vi fick ont i huvudet, haha! Camilla hittade en hon gillade, så hon köpte den, jag ska kolla på torsdag när vi är i Gävle! :)

Köpte i alla fall detta:


oj, vilken fin bild jag knäppte, haha... Iallafall, köpte dessa 2 solglasögon på Karlssons, 89kr styck.


Benvärmare från Lindex, 30 kronor och strumpbyxor från Åhlens för 99 kronor.


De tre första nagellacken är från Åhlens och kostar 25 kronor styck. De två sista är från Karlssons och kostar också 25 kronor styck, hehe. Depend innehåller 5 ml, och de två andra är 14 ml ;).


Camillas nya parfym och torrshampoo. Torrshampot kostade bara 23 kronor!


Den här var så mycket snyggare i verkligheten, haha... Köpte i alla fall den på Oddny's för 100 kronor :)


// Jessica

7 Mars

Hej! Idag var mamma, Jessica och jag i Bollnäs. Hittade lite saker :). Kommer väl bilder senare. Köpte bland annat Melodifestivalen skivan och har precis lagt in den på datorn så sitter och lyssnar på dem.



Ska nog se Stylisterna lite senare. Tycker det är riktigt kul. Ska äta glass också, hehe.
Jag har faktiskt namnsdag idag också, haha. Och så fyller Jessica år, så grattis till henne! :D


//Camilla

God natt

Hmm.. Jessica och Camilla gick hem vid halv 1 och klockan är tio i 4 nu..haha. Jag har suttit och spelat sims sen dem gick och mamma och pappa ska kliva upp om typ 30 minuter haha!
Men innan jag lägger mig så vill jag visa en bild på min middag! Det var jättegott och första gången mamma lagade det :)



Det är lax med en skagenröra ovanpå, bulgur och lite sallad (jag hatar den där typen av sallad, det smakar beskt men det såg fint ut på tallriken så jag öste bara på haha)




//sanna

Franken-lack

Camilla och jag blandade precis ihop ett eget lack! Ville ha grått, så blandade ett svart och vitt.


Det där vita lacket är väldigt rinnigt, så det gråa blev också det. Har ett annat vitt också, men det är snabbtorkande så det vore väl inte så bra att använda, haha.

Blev inte så jättebra, men tänker använda det ändå. Kanske blir bättre med flera lager, hehe ;).


// Jessica

6 Mars

Idag ska jag fixa nån SO grej och äta godis haha. Sen ikväll så kommer Jessica och Camilla :D

Just de, efter jag har gjort klart SO grejen så kanske jag ska sätta mig ute och sola :D







//sanna

3 väskor från Novaqueen

Hittade tre snygga väskor på novaqueen.se.


499 kronor.



399 kronor. Tyckte denna var snyggast och skulle vara perfekt till sommaren!



399 kronor för den också.


//Camilla


Eye-Primer

Jag använder Viva La Divas eye-primer! Jag tycker den fungerar jättebra :)



Den vänstra är med eye primer och den till höger är utan!

Använde den färgen!





Nu ska jag snart möta en kompis för vi ska se på melodifestivalen :)





//sanna

Make-up

Såhär har jag sminkat mig idag


lite orange och lila!
Ljusa färger men ville inte ha några som syntes jättemycket!





//sanna

Naglar

Igår Följde jag med en kompis hem för att fira hennes födelsedag med en annan kompis. Vi gjorde egen pizza, åt muffins och åt massor av chips. Vi var ensamma hemma ocksås å vi hade hög musik på och dansade galet i vardagsrummet och på soffan haha!


Fixade naglarna lite tidigare idag!













//sanna

5 Mars

Hej! Idag var det meningen att Camilla och jag skulle kliva upp vid 10, för att sen gå och dela reklam, men eftersom min tandställning gick sönder igår (igen!) så ringde mamma dit och frågade om dom hade något återbud, och det hade dom klockan 12, så fick sova till 11, hehe ;) Tandställningen pekade rakt in i tandköttet, och tandläkaren tyckte så synd om mig, haha. Men jag hade inte speciellt ont. Hon sa "Du var mig en tålig en!" när jag sa att det inte gjorde ont XD.
Åkte med mamma dit för hon skulle handla lite och så, sen så åkte vi på biblioteket. Lånade tre böcker, och en av dom är 800 sidor, haha!

När vi kom hem så gick vi ut och delade reklamen, men hjälp vilket blåsväder det var! Det tog en halvtimme att dela till 4-5 hyreshus! Vi gav upp och gick hem, ska dela imorgon istället, så hoppas inte att det är lika blåsigt som idag. Fick panik för det gick inte att andas.. Och halt var det också! Fast det är ju bra, för det betyder att isen smälter, haha ;).

Har legat och läst och suttit vid datorn sen dess, och ska snart duka :) Är jättehungrig, haha! Ikväll ska Camilla och jag kolla på andra chansen på Melodifestivalen. Ska till Sanna imorgonkväll också! :)


// Jessica

Vår





Såhär vill jag se ut i vår!


Bilder från lookbook.nu


// Jessica

Kanal5.se

Satt nyss och kollade på både stylisterna avsnitt 1 och Ullared avsnitt 1 säsong 3 på kanal5play.se. Riktigt roligt att se. Ska kolla resten av avsnitten av Stylisterna någon annan gång också. Det är nästan bättre att kolla på alla program där än på tvn för då slipper man alla långa reklamer, haha.




//Camilla

4 Mars

Hej! Gick i skolan till ungefär 1 idag, sen var det lov! Äntligen säger jag bara, haha! Och min tandställning har gått sönder igen! Får nog sluta äta tacos tror jag...

Har väl inte så mycket mer att skriva just nu, men bloggar nog mer senare.


// Jessica

Ellos

Har precis beställt från Ellos! :)



Blev bara saker från rean, haha ;). Mamma, Camilla och jag beställde tillsammans för 500 kronor, och då var det 8 saker! Jättebilligt ju :) Blev lite bikinis, en tröja och två par byxor för Camilla och mig :). Tror Camilla och jag räknade förr att vi hade 17 bikinidelar tillsammans, dock inga matchande, hehe. Och nu har vi beställt tre till ;).



// Jessica

Gårdagens Outfit

Tänkte knäppa dagens outfit idag efter skolan, men glömde totalt bort det så här kommer gårdagens outfit ;).


Tröja - JC
Jeans - Gina Tricot
Klocka - Konfirmationspresent


Närbild på jeansen, kostade 49 kronor på rea.




//Camilla

Torsdag

Hej! Nu är det bara en dag kvar i skolan innan lovet! Åh vad det ska bli skönt. Sen är vi lediga på måndagen efter lovet också, för det är skolutvecklingsdag ;).

Idag så gick vi i skolan till halv fyra. Jag har blivit jätteförkyld, eller ja, är mest hes och har ont i halsen. Hade basket idag, och jag var dum nog att vara med, nu kommer jag bli ännu sjukare känns det som. Har sovit 1 timme idag efter skolan, så hoppas att det inte blir för illa.

Nu ska jag inte göra något speciellt, kanske kolla lite på labbrapporten som ska in senast imorgon. Skrev klart den igår, men det finns väl säkert fler saker att lägga till ;) Bloggar mer senare.


// Jessica

Black and Silver

Fixade naglarna igår med Konad :)


Kubiss nagellack. nr 48. köpte det för 20kr på Dollar store för ett litet tag sedan :) Jag hade 3 lager och jag älskar borsten :)

Använde också svart konad :)






//sanna

3 Mars

Idag när jag vaknade var det -4 eller -3 grader och soligt :D när jag gick till skolan vid tjugo i 8 så var det 0grader och just nu i skuggan så är det plus 4 :D
Vååår!
:)

I Tisdags var jag och min pappa iväg till Bollnäs för att köpa födelsedag present till en kompis som fyller år på måndag men ska fira henne imorgon :)
Jag slutade skolan då tjugo i 3, kom hem strax innan 3. Vi var i Bollnäs tjugo i 4 och var nästan hemma vid 5-tiden. Plus att vi gick snabbt på stan, in på Dollar Store och sen Willys haha! Det tar cirka 25-30 minuter att åka dit :P

Det här köpte jag åt mig själv:

Ansiktsmask, fast istället för massa klet så är det en "duk" som man lägger på ansiktet :) och som ni kan se, 10kr på Dollar Store

Läppstift. Den heter Hint Pink och är ifrån Kubiss :) 20kr på Dollar Store

Väldigt ljus!

En blå Eyliner också från kubiss :) Jag har på den idag och den sitter jättebra!!
20kr på Dollar Store







//sanna

Lite mer sommar i vintermörkret

Den här gången blir det två outfits, en lite tuffare och en mjukare, mer åt det romantiska hållet.

1.

Summerstyle
2.
Romance and Feathers
Vilken outfit vill ni helst springa runt i sommaren 2011?
Det var allt från mig och huvudstaden för denna vecka!
Tjingeling!
Kristina


Dagens Outfit

Hej! Här kommer vad jag hade på mig idag. Enkelt, hehe.


Tröja - Ellos
Jeans - Lager 157
Armband - Present


Närbild på armbandet.

Märkte inte det idag i skolan, men nagellacket syntes ju extra mycket till den tröjan, haha!


// Jessica

2 Mars

Hej! Nu har Jessica och jag precis kommit hem från skolan. Ska äta nånting snart och sen måste vi plocka ihop lite och göra lite på en labbrapport i fysik. Inte så mycket att fixa till men.

Idag på fysiken så höll vi på med elektroner och sånt. Då visade våran lärare en sak som var lite rolig. Det såg ut som en konstig jordglob, haha. Den fick i alla fall elektronerna att röra på sig så att man såg blixtar mellan den och en mindre metallsak. Som ni hör är jag väldigt duktig på att förklara, men jag hoppas ni fattar ;).


//Camilla

Nelly.com

Åh så snygga skor från Nelly! Måste köpa ett par riktiga converse nåt tag, har bara "fusk" skor, hehe, från Ellos. Dom är faktiskt jättebra dom med, men på ett par som jag haft i 3 år så har sulan spruckit så jag kan inte ha dom om det regnar, haha.. Men älskar den färgen, så vill inte slänga dom ;).


699kr.



699 kronor dom med.

Och här kommer dom allra snyggaste!


Det här är dock inte riktiga converse, dessa är från Diesel och kostar 1095kr. Så snygga!


// Jessica

Zumba

Har precis kommit hem från min första Zumba lektion. Det var fullt ös hela tiden och varmt i rummet så man höll på att dö haha. Men man skrattade typ hela tiden och hjälp vad kul det var :D tyvärr så var det cirka 65 personer i en ganska liten lokal så nästa gång tar hon bara in dom 40 första. Så vi bestämde oss för att gå typ 1 timme tidigare nästa tisdag så får vi se om man kommer in eller inte :) Nästa gång gör det väl inte mig så mycket om jag får gå in eller inte eftersom Adrian ska sova här då. Antingen så får jag mysa med Adrian eller dansa Zumba haha :)

Det blev lite afrikansk dans, lite salsa lite av allt faktiskt haha! Man körde nästan hela tiden rätt igenom. Jag drack 2 ggr på en timme haha. Man rörde verkligen på allt!! haha










//sanna

1 Mars

Hej! Idag gick vi i skolan mellan 8.30-16.00. Hade musik sist, jättekul! Blev även klar på foto, vilket var skönt.

Efter skolan så kollade Jessica och jag på ett avsnitt av DH. Är ju på tredje säsongen, men det går ju lite segt nu när vi har haft så mycket läxor, haha.

Bloggar mer senare!

//Camilla

RSS 2.0