Har ingen Rubrik!

Nu är klockan 21.13 och min syster och Adrian har precis åkt hem, satt nere från när dom kom (som va vid 1) tills nu. Så jag har inte kunnat blogga idag. Just nu äter jag färsk annanas, pysallis och vindruvor. Har inget mer att skriva just nu men vi ses imorgon :)
Ha en bra fortsatt kväll!

//sanna

Funkar inte

Jag försökte nyss ladda upp bilderna från då Jessica och jag va i Gävle i tisdags, men det funkar tydligen inte. Så dom kommer kanske senare om det funkar då!

/Camilla

Söndag!

Bloggade inte så mycket igår eftersom jag var ganska upptagen. Gick till Jessica och Camilla vid kvart i 5 och va där till kvart i 2, Träffade två andra kompisar där också som heter Jessica och Elli. Kul hade vi, tittade på melodifestivalen, sjöng singstar bl.a :)
Snart kommer min syster med Adrian så det blir väl att sitta och hålla i honom igen i flera timmar haha :D
Bara för att vi sjöng singstar disney igår så lyssnar jag bara på disney låtar just nu haha. Men dom är så bra och gulliga. Jag och den andra Jessica som bodde hos Jessica och Camilla pratade typ om hur mycket vi älskade disney filmer och vi tjatade på de andra att vi skulle kolla på Disney channel på kvällen haha.

Men nu ska jag gå och göra nåt annat :)

Ha en bra dag!


//sanna

Myser!




sitter här och myser med en stor tröja, tända ljus och musik och såklart mina STORA gosiga tofflor :))


//sanna

Gult=Gott

Medans de flesta sitter och äter godis och chips och kanske tittar på Let's dance, sitter jag här och dricker passions frukt dricka och äter färsk ananas och tittar på Mtv- Ja, jag är lite udda men vem bryr sig egentligen? :) Jag har tänkt att jag verkligen borde bli nyttigare och få bättre kondition. Jag kan kanske ge upp godis och chips lite grann än att ge upp dricka så jag dricker inte vatten bara haha :)


//sanna


Fredagsmys!

Nu är det äntligen dagen nästan alla har längtat till. Jag menar vem vill inte ha fredag? fredagsmys, en hel helg att se fram emot :) Nu är jag hemma från skolan, idag hade vi idrott. Egentligen skulle vi ha skridskor eller längdskidor men det bara snöade så vi fick vara inne i styrkerummet istället. Va ganska jobbigt att springa på rullband eller vad det heter, direkt efter idrotten hade vi lunch och där träffa jag inga mindre än Jessica, Camilla, Jessy, Dannan och Jessica (kompis från åland) :)
Imorgon ska jag träffa båda Jessica(rna), camilla kanske Elli och Johanna med så ska vi kanske se på film eller melodifestivalen =)

Men nu ska jag gå och såklart som vanligt så ska jag titta på Ghost whisperer
ha en bra fredag!


//sanna

homeeee!

Har precis kommit hem från skolan, sitter här med jenna nu =) idag hade vi matte prov och engelska redovisning, jobbigt va det men det gick nog ganska bra på båda haha :)
Tänkte ladda upp lite bilder från Gina tricot (kläder) som jag tyckte va snygg men gick tydligen inte för det va fel format :(
Men nu ska jag gå och vara social med Jenna :)


//sanna

Diskdags!

Hej hej! Klev upp i morse och såg temperaturen och höll nästan på att svimma! -28 grader, kan det inte bli sommar snart?? först hade vi matte som va väldigt tråkigt, gjorde typ bara 3 tal :D
sen va det musik, då fick vi ledigt från den och vissa skulle spela in i inspelningsstudion för vi gör en skiva med egna låtar. Så då fick vi lunch typ vid 9.15 eller nåt sånt och maten öppnar 10.40
sen hade vi svenska och sen elevens val. Var väldigt trött när jag kom hem så gick och lade mig på sängen och tittade på tv och sen har jag ätit och diskat. Diska glömmer jag alltid att göra så mina föräldrar får säga till mig när jag ska det haha, onsdagar och lördagar.. men bara till den 13e mars :)
Men nu ska jag nog luta skriva och fortsätta kolla på Ghost whisperer!


http://www.youtube.com/watch?v=KAmBlJDugzg

en väldigt bra låt :)


ha det gött!


//sanna

TRÖTT!

Idag på skolan så va det frilufsdag, va ute och gick i 8km, jobbigt som tusan blev det och nu vill jag bara krypa ner i säng och sova igen! Har inte mycket annat att skriva men ha en bra fortsatt dag alla!


//sanna


Tillbaka!



Nu är jag hemma, klockan är kvart i tio och jag har inte pluggat typ nånting på svenska provet imorgon (oups!) men det är faktiskt min systers födelsedag och kom på att vi hade prov igår liksom :) Men först höll jag i Adrian i ungefär 5-10 minuter sen skulle han äta, sen på slutet höll jag i honom i mer än en timme (det va så mysigt så) och nu ska jag väl dricka varm choklad innan det svalnar och sitta i sängen med pyjamas och tända ljus och plugga svenska haha. Sen om cirka 50 minuter (22.40) ska jag se på American Idol, men det är bara kul om det är auditions haha =) Men nu ska jag gå innan det blir allt för sent!

God natt och sov gott!
för det ska jag göra.

 

//sanna


Köksbord



Eftersom jag inte har något att skriva, och det var ett tag sen jag skrev, så tänkte jag att jag kunde ladda upp en bild på vårat nya köksbord! Efter att ha haft det gamla sen föralltid så känns det bra med nåt nytt ;)

//Jessica

kläder



Jag ursäktar för min dåliga kamera :)


//sanna


Skola!

För det första vill jag säga GRATTIS till min syster som fyller 27 idag, hon bor ungefär 30 minuter bort så jag träffar henne inte så jätteofta.. eller joo, det har blivit en gång i veckan nu eftersom hon har precis fått barn haha. Men ikväll ska det firas med tårtor och presenter hemma hos henne i Bollnäs. Men det bästa är nog ändå att få träffa hennes bebis :) och sen har vi Svenska prov imorgon som jag bara har läst en gång och jag har bara läst några sidor, och eftersom vi ska bort ikväll förväntar jag mig ett IG =) fast jag hoppas såklart inte på det. Idag hade vi syslöjd i skolan och det går inte bra för mig med shortsen, dom bara fastnar i symaskinen (har ingen aning om hur jag lyckas) och jag syr bara snett, men men man kan inte vara bra på allt =)
Men nu ska jag gå och bara vänta på att Ghost Whisperer börjar på Tv4 :D
Tror jag bloggar senare ikväll när vi har kommit hem :)

Ha det bra!


//sanna


Bakning!


muums :)



//sanna

Bakning!



muffinsarna i ugnen :)

Bakning!


det blev bakning till slut, blåbärs muffins :) först skulle jag ta fram äggen. Först hittade jag dom inte så jag gick ner till källaren till vårat kylskåp där, hittade inga ägg. Sen så kollade jag kylskåpet i köket för andra gången och sen frågade jag mamma vart äggen var. Då sa hon i kylskåpet. Gissa var jag hittade dom, mitt framför ögona på mig i kylskåpet. två stora kartonger liksom känner mig helt blind haha

Tv

God morgon kära läsare, eller borde man säga god dag haha :) just nu sitter jag och tittar på Hogan knows best, skulle egentligen baka muffins idag men har inte vissa ingredienser och vill inte gå och köpa själv eftersom vädret är inte sådär jättebra, det snöar lite grann och det är väldigt kallt och föräldrarna vill inte skjutsa :(
Tänkte ta med muffinsarna imorgon när jag, mamma och pappa ska hälsa på syrran och hennes bebis för Sara (min syster) fyller år!

Men nu ska jag nog gå och be min mamma eller pappa att följa med mig till affären haha
annars får jag väl leta efter andra recept som vi har ingredienserna till :)


//sanna

Ändrade planer

Ska inte träffa henne idag, blir kanske imorgon istället. Så idag blir det att göra klart kemiläxan och slappa!

Imorgon är det skola igen, går till 15.15 :( mest bara tråkiga lektioner också. Sen på torsdag kommer en kompis från Åland hit och bor hos mig och Jessica tills på söndag! :) Så kommer inte blogga så mycket då.

Sitter här och lyssnar på spotify nu. Borde egentligen göra läxa, men det får vänta till senare ;)

Gonatt!

Sitter här och lyssnar på musik nu. Ska nog kanske snart lägga mig, ska upp ganska tidigt imorgon. Ska hinna göra lite kemiläxa och kanske vara med en kompis :) har inte träffat henne sen i augusti så det var väldigt längesen!

På tisdag ska jag och Jessica till tandläkaren i Gävle och jag ska få räls då. Vill verkligen inte ha det, men om man vill ha raka tänder så måste man :P och efter det så åker vi till Valbo och shoppar lite också :) om jag hittar nåt lägger jag nog upp det här :)

 Men nu ska jag sova. Gonatt och sov gott allihopa! :)

// Camilla


sidor

Hej igen! tänkte tipsa om några bra klädsidor:

http://www.net-a-porter.com/intl/home.nap
(har underbara design kläder, bara att trycka på "designers" så kommer det fram massa designers)

http://phoenixtshirt.com/sv
(jätteroliga och fina t-shirtar för både killar och tjejer)

http://www.newlook.co.uk/navigation/homepage.aspx
(ganska snygga kläder, tror det är en engelsk hemsida)


om ni har några bra hemsidor där NI brukar gå och titta/beställa kläder så kna ni gärna tipsa om lite :)

God natt kära läsare, känner mig väldigt glad att vi har fått hela 16 läsare på bara en dag haha :)

//sanna

melodifestivalen!

såg precis på melodifestivalen, innan tittade jag på någons blogg som hade massa goda recept på nyttiga och goda saker. Kom på att jag måste verkligen börja äta nyttig mat istället för godis varje helg och massa dricka. Så när melodifestivalen började åt jag inget godis utan tog istället fram en gurka och en kniv och skärde dom i tärningar, sen tog jag vatten ur kranen och drack det istället för dricka. Tyckte jag var duktig tills nu.. när jag började äta godis haha, men godispåsen måste ju ta slut innan jag kan börja med nyttiga saker =)

Darin och Timoteij (eller hur det stavas) var mina absoluta favoriter, vilka var era?


//sanna

Puh!

sitter här och bara slappar och äter godis, tittar på Back to the future 2 på Tv4, haha älskar back to the future filmerna. Har precis diskat. Det är hårt att betala av sin nya mobil genom att diska lördagar och onsdagar i en månad, men men vill man ha en ny mobil vill man. Fick en Samsung 25230 förra lördagen och gillar den väldigt mycket :)


//sanna

shopping!

var till Bollnäs idag med mamma, pappa och bror. Vädret blåste så det va väldigt kallt att gå runt där men hittade bl.a 3 tröjor och en väska, ni ser sakerna på bilderna nedan :)

ha det bra! 

//sanna

kläder





köpte denna väska, fast om man tar bort snöret så blir det en neccensär på Dollar Store för 100 kronor :)

kläder



79 kronor på Åhlens på rea

kläder!




199 kronor på rea på Åhlens!

kläder




väldigt billig, 39 kronor på Åhlens på rea

Läppglans



Det här är mitt absoluta favoritläppglans! Jag har Hold On Rose, och älskar den! Ska prova fler nyanser också :) // Jessica

hemma!



Hej hej, nu har jag kommit hem från Jessica och Camilla, klockan är cirka 1.35 och jag kom hem kanske för 45 minuter sedan, just nu är det väl bara att hoppa i säng och sova. Ska upp ganska tidigt imorgon för mamma,pappa och jag ska till bollnäs och shoppa lite grann :)

Godnatt!

P.s bilden är min storasysters 3 veckor bebis Adrian, som kom hit idag :)


//sanna

Blogg!

Det här är våran nya blogg! Vi kommer skriva om mode, våra liv, våra känslor och lite blandade saker! Just nu sitter Sanna och Camilla här. Jessica gick precis och la sig för hon är lite förkyld =( nu är fredagen snart slut, fast vi har hunnit med ganska mycket. Vi har kollat på början på Left Behind, men vi orkade inte se slutet idag, så vi får kolla det någon annan dag. Nu är klockan 23.14 och fantasin börjar ta slut. Så nu ska vi sluta blogga, men bloggar nog imorgon! :) Gonatt och sov gott!

Fredagsmys!



Här är vi! Jessica, Camilla och Sanna :)

RSS 2.0