Nyheter från H&M



Mina favoriter från H&Ms nyheter.



//Camilla

Måndag

Hej! Idag efter skolan så var vi till hon som syr våra balklänningar och provade dom! Kommer bli så fint! :D Tills nästa gång vi ska dit så ska hon klippa av dom, sätta in resårbandet, underkjolen och fålla allt. Och innan balen måste jag gå ut mina skor, haha... Dom är jättetrång! Men det hinner jag senare ;).

Sen dess har jag hunnit sova och läst lite på engelskaglosorna tills imorn. Har 184 stycken tror jag vi räknade det till, haha. Ord som man inte ens vet vad dom heter på svenska och då är det ju ännu svårare på engelska! Sen imorn efter skolan ska vi göra naturkunskapen, sen har vi nog inga mer läxor, så då blir det mer bloggning! :)


Bild från tumblr.


Måste blogga från Internet Explorer fast jag egentligen använder Google Chrome, för annars blir inläggen jättekonstigt! Men aja, de får väl gå tills jag kommit på vad som är felet, haha.


// Jessica

30 January

Hello =) började 9 idag och slutade 3, tog bussen hem 15.35 och kom hem vid tjugo över 4 ungefär, gjorde choklad pudding så ska äta det senare haha :) sen åt jag och titta på tv, sitter här nu och lyssnar på musik och tumblr haha :)

Är jättetrött så går nog och lägger mig tidigt ikväll haha!





dålig bild men tog den imorse :P





//sanna

29 January

grattis underbaraste Adrian <3










2 år <3





//sanna

29 Januari

Hejsan! Det här är alltså ett tidsinställt inlägg, kliver inte upp klockan 8 på helger, haha... Men tänkte visa mina naglar!
Bara för att jag skrev att glittret inte alls syns så syns det på den här bilden.. I verkligheten ser det bara ut som att det är bubblor i lacket, vilket inte är så snyggt! Men ska fixa nån konad eller nåt idag, var för lat för att göra det igår, haha ;).
// Jessica

Update; Zoya- Ivanka

Visar lite bättre bilder på Zoya- Ivanka i dagsljus :)





Älskar det <3 Lika mycket som jag älskar O.P.I- The Show Must Go On! det är ungefär samma "typ" av nagellack :)






//sanna

just remember to smile

Köpte det här idag :)



visar bättre bild på tröjorna när jag har dom på mig haha :)








//sanna

Busy

Klev upp vid kvart över 11 idag ungefär, gjorde lite historia. Sen åkte jag, mamma och pappa och handla. Köpte också två tröjor och ett par skor :D sen kom vi hem igen vid 2 tiden och då åkte jag och pappa och övningskörde i en timme, sen städade jag badrummet och dammsög hela övervåningen och sen har jag suttit i typ 3 timmar och gjort klart historia "uppsats" grejen som ska vara inlämnad på fredag. Så är ledig alla 2 historia lektioner nästa vecka :D Imorgon fyller Adrian 2 år (min systerson) så ska till dom då och fira hihi :D har gått så fort <3









//sanna

The winner takes it all

Lyssnade precis på den här låten. Det måste ha varit flera år sen jag hörde den sist! Fick värsta nostalgikänslan, haha :)
// Jessica

Isadora Baroque Red

Målade mina naglar i onsdags, men fotade dagen efter, därför är det lite bortslitet på lillfingret. Använde bara ett lager av Isadora - Baroque Red! Köpte detta nagellack på rea i Gävle på Åhlens.
//Camilla

28 Januari

Hej! Klev upp vid 11 idag, vaknade till och med av klockan, det brukar inte hända så ofta på helger. Satte mig och läste lite engelska glosor (har typ 200 till på tisdag) men nån som pappa kände kom hit så jag kunde inte koncentrera mig på dom så hamnade framför datorn istället, haha. Kollade youtubevideor på folk som hade hur många nagellack som helst. Det var en som hade över 300 nagellack uppställda på tre olika hyllor på väggarna och en hel helmer med fler nagellack som hon inte ville räkna för att det var så många! Så skulle man haft, haha ;).

Nu ska jag fixa en grej på mina naglar. Målade dom i onsdags med ett lila lack med massa skimmer /små glitter i, men när jag tog topplack över försvann allt glitter. Så ska fixa nåt enkelt på dom tänkte jag :)






4 bilder från Carolines mode.


// Jessica

vänner <3

idag:


jag och emma (http://emmannygren.devote.se/)

jag, pluggar matte och amanda som säger ens namn och riktar kameran mot en..trevligt haha

Amanda och Jag (http://itsmenotyou.blogg.se/index.html)



Bilderna är tagna från deras bloggar :)






//sanna

Zoya- Ivanka




Har använt Zoya-Ivanka som jag köpte på Nelly.com :)
Jättefint!! älskar den här gröna! Har ännu inte sett den i dagsljus eftersom jag målade nu på kvällen haha. Tar nog en bild i dagsljus imorgon också :)

En ny favorit :D



trodde verkligen klockan var typ 12 men den va bara 10 haha.. jag är jättetrött så ska nog lägga mig tidigare ikväll än vad jag brukar på helger haha!




//sanna

27 Januari

Hej! Inte blivit någon bra bloggning nu, haha. Har så mycket att göra i skolan så orkar inte sitta vid datorn. Sen att två tredjedelar av våra lektioner görs på datorn gör ju inte saken bättre. Men förhoppningsvis blir det bättre nästa vecka. Hade bara halvdag igår och sen var det Teknikcollege. Var roligare än jag trodde. Gick tipsrunda och förhoppningsvis vinner man en Iphone 4s. Haha, drömma kan man i alla fall ;).

Har sparat massa snygga bilder på min dator, så jag tänkte visa några. Dom flesta från tumblr.






// Jessica

Vinst


Detta vann jag hos Vanitas för ett tag sen! En body lotion, shampoo, balsam och en creme. Cremen var jättebra till mina torra händer! Gillar inte doften på någon av produkterna, men lotionen och cremen är ändå helt okej!


//Camilla

Nelly.com

Hejsan! Tänkte bara visa mina 3 nagellack som jag fick i posten idag från nelly.com :D



Nox Twilight- Disco darling

Nox Twilight- Sugar Plum

Zoya- Ivanka


Kommer kanske bättre bilder i helgen då det är dagsljus haha :) ska nog föresten måla med någon av dom här färgerna nu :) sen plugga lite matte!






//sanna

24 Januari

Har suttit och gjort naturkunskapen nu och är snart klar, har bara en sak kvar men det är den svåraste, haha. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg eftersom det var ett tag sen.

Gårdagens outfit kommer här.





Tröja - Lindex
Linne - Gina Tricot
Jeans - Gina Trivot
Klocka - Present

Var tvungen ta en bild som Jessica tog på mig i farten, haha. Tyckte tröjan syntes bättre på den.

Har gått utan nagellack i 2 dagar i skolan nu, tror aldrig det har hänt förr, haha. Vill verkligen måla dem nu men hinner inte idag och kanske inte imorgon heller!


//Camilla

23 Januari

hejsan! är så trött idag! målade naglarna igår så tänkte visa hur dom ser ut nu :)

















//sanna

boom...


...there goes my ovaries..








//sanna

we heart it

















//sanna

Heart beats harder

Tänkte lägga upp det Camilla och jag handlade i Gävle i tisdags. Glömde totalt att lägga upp det igår, haha.



Nagellack från Åhlens.


Trosor från H&M


Shorts från Gina Tricot


BHar från Gina Tricot, Lindex och Lindex


Kjol från Gina Tricot.


Linnen från Gina Tricot.


Betalade bara 200 kronor för kjolen och linnena (alla utom det svarta), jättebilligt ju! Sen nagellacken var det ta 3 betala för 2 så fick alla för 60 :).


// Jessica

matte

detta har jag spenderat min helg med..









//sanna

22 January

itter här och dricker te och lyssnar på musik!  mys söndag :)
Ska plugga lite matte senare också.. sen vet jag inte vad jag ska hitta på :)










//sanna

Mysoutfit


Tröja - Topshop, Ringar - Asos.com, Jeans - Gina Tricot, Nagellack - OPI, Skor - Nelly.com, Väska - Novaqueen.


Så hade jag velat sett ut idag! :)


// Jessica

21 Januari





Åh vad jag vill ha sommar! Läste igårkväll att massa bloggar skriver att det är vårväder ute, här var det 16 grader kallt igår!!



// Jessica

One Direction




//Camilla

20 Januari

Hej! Dåligt med bloggning här.. Men som jag skrev förr så orkar jag inte sitta vid datorn på kvällarna när det är skola, då vi sitter nästan hela dagarna framför datorerna i skolan. Så det får väl bli mindre bloggning på vardagarna och mer på helgerna då! Har lite bilder att lägga in på datorn imorn så har lite saker att skriva om, men orkar inte det nu, haha!

Slutade som vanligt kvart i 10 idag, men satt kvar i skolan och gjorde lite databashantering och naturkunskap. Ska fortsätta med det i helgen, plus läsa 60 sidor i en engelskabok.. Men det ska jag nog hinna! Sen tänkte jag försöka hinna måla naglarna med, men vi får se om jag hinner.

Har vart ute och övningskört idag med. Måste börja med teorin! Men hinner ju aldrig haha ;).

Camilla och jag kollade på One Directiongrejen som var tidigare idag på Barnkanalen och det var värst vad mycket dom kunde om Sverige, haha :). Sen efter det kollade vi på Horton. Jag älskar animerade filmer, haha! Fick alltså hem Ginza idag, beställde den för bara 29 kronor!


Bild från weheartit. Älskar överkastet, haha! ;)



// Jessica

17 Januari

Tidsinställt inlägg

Idag är Jessica och jag till Gävle till tandläkaren. Hoppas vi slipper tandställningarna snart. Såklart blir det lite shopping också! Ska skriva en liten inköpslista så att man inte köper allt för mycket onödiga saker, haha.

Igår fick jag förresten hem en av fyra grejer jag har vunnit! Det var ett kit med schampoo, balsam, body lotion och bodycreme. Gillar dock inte lukten på dem men kommer använda lotionen och cremen ändå :)


Bild från tumblr


//Camilla

16 Januari

Lyssnade precis på den här och sitter och ryser! Älskar när han sjunger Teenage Dream och alla bara sjunger med!!





// Jessica

Review

Som jag berättade förut så har bornprettystore.com frågat om jag ville göra reviews på deras produkter! :D

jag fick hem ett nagellack i torsdags men har inte varit hemma så jag visar det nu :)




Jag tror märket heter Fashion Nail Color eller nåt och färgen heter Crystal Sand.

Älskar färgen. Det påminner lite om havet eller is! Ibland ser det grönt ut och ibland blått! Och jag som älskar grönt och blått så är det här typ ett perfekt nagellack :)


Jag har tre lager nagellack + ett lager top coat.

Konsistensen var ganska tjock men det hade den allra snabbaste torktiden någonsin! torkade på kanske 1 minut och då kunde man nudda saker också utan att det blev märken!


Här är länken till nagellacket: http://www.bornprettystore.com/aqua-blue-shiny-shimmer-nail-polish-glitter-nail-p-1041.html

Poäng:

utseende: 5/5
applikation (om det var lätt att applicera): 3/5
torkningstid: 5/5


13/15p

http://www.bornprettystore.com/

rekomenderar sidan! finns mycket grejer :)




//sanna

En gammal outfit


Tröja - H&M
Linne - Gina Tricot
Jeans - Lager 157
Klocka - present


//Camilla

15 Januari

Hej! Idag har jag inte gjort något speciellt än, varit med i lite tävlingar bara :) När pappa kommer hem från stugan så ska vi ut och övningsköra lite. Sen ikväll går svärdet i stenen på Disney Channel så den måste man ju se, haha! :) Sitter alltså inget vid datorn ikväll, men ska försöka blogga nåt inlägg till i alla fall.

Igår när Camilla la upp en bild på sina naglar så kom jag på att jag har ju inte heller lagt upp mina, så gör det nu! ;).


Målade med ett gammalt Viva La Diva lack och sen med Depends svarta Art Liner över det.


// Jessica

I'll Find The Words To Say


Satte precis ihop det här collaget. Tröja - Vila, Kjol - Bik Bok, Örhängen - Asos, Skor - Have2Have, Armband Aliceamalie.se. Om jag hade haft det här på mig så skulle jag haft ett par tunna strumpbyxor till, men hittade ingen bild på såna, haha :).


// Jessica

Onsdagens outfit

Eftersom jag knappt suttit vid datorn den här veckan har jag en liten sen outfitbild att visa.


Tröja - H&M
Jeans - Cubus
Halsband - Secondhand


//Jessica


14 Januari

Hej! Tänkte slänga upp en bild på mina naglar. Målade dem för snart en vecka sen så ska snart måla om, haha, blev inte nöjd så. Men bättre sent än aldrig! ;)



Idag har vi varit på Erikshjälpen, köpte 4 Kitty-böcker (sparar på såna) sen så var vi ute och övningskörde lite. Somnade och sov i 2 timmar, haha. Märks att man håller på bli sjuk ;). Sen så kollade Jessica och jag på slutet på Lilo & Stich filmen och Pocahontas 2, älskar Disneyfilmer, haha!


//Camilla

13 Januari

Hej! Har inte blivit nån bloggning på några dagar, orkar inte sitta vid datorn efter skolan, är helt slut! Så nu i helgen blir det nog mer bloggning :)

Det var strömavbrott här alldeles nyss, så jag hoppas inte det kommer tillbaka, haha. Camilla och jag ska kolla på Vampire Diaries på tv6play, det var sista dan idag. Var nere i tvättstugan och hängde tvätt när det blev strömavbrott så såg ingenting, haha!

Paketet Camilla beställde från Dustin strax innan jul kom i alla fall igår :) Hade bara beställt minneskort till kameran så är väl inget att se. Det konstiga var att vi inte fick nån faktura med, så vet inte riktigt hur dom tänkt att vi skulle betala, haha!

Beställde från Ginza i förrgår med, vi som skulle spara pengar! Beställde för nästan 600 kronor...

Imorn ska vi troligtvis till Erikshjälpen med :)


Bild från weheartit.


// Jessica

HAHAHAHHAHAHAHAHA DÖR!!!!!









//sanna

6 månader

för EXACT 6 månader sedan hörde jag What Makes You Beautiful för första gången då Tom Fletcher (Från McFly) postade deras låt på sin tumblr :') <3













//Sanna

Gina Tricot

Fina tröjor från Gina Tricot









//sanna

12 January

för några veckor sedan blev jag kontaktad av http://www.bornprettystore.com/ och dom undrade om jag skulle vilja göra "reviews" (vet inte vad det heter på svenska) av några av deras grejer som dom har på hemsidan för att visa på bloggen och tumblr och lite andra ställen :)

jag fick välja en grej för 10 dollar eller mindre till att börja med. Jag valde ett nagellack och idag kom det :D


Det är ett blått/silvrigt shimmer nagellack, ser jättefint ut :D Har inte testat det än men gör nog det på lördag. är inte hemma imorgon, ska sova hos en kompis som bor ganska nära skolan imorgon och imorgon kväll ska vi på fest :)
Nagellacket heter Crystal Sand och inehåller 15 ml :)

Hämtade även ut paketet fårn Gina Tricot idag. Fick inte en grej jag beställde så det kanske var slut :/





//sanna

HAPPY BIRTHDAY ZAYN <3

Underbaraste Zayn Malik från One Direction fyller 19 år idag! grattis!! puss puss! <3















//sanna

Collage


väska- lodis.com skor- my-wardobe.com nagellack- nelly.com ring- hm.com Armband- dorothyperkins.com jeans- hm.com blus- farfetch.com kavaj- witchery.com.au




har varit så upptagen.. hade ett matteprov idag (som jag svin dåligt, skojar inte.) plus ett till imorgon och kemi prov nästa vecka!


Nu ska jag måla naglarna och plugga till matte provet imorgon!





//sanna

11 Januari

Har inte blivit någon bloggning på några dagar nu, det får vi försöka ändra på! Första dagen i skolan idag efter lovet. Var helt slut, haha. Inte gillar jag vårat nya schema heller. Men det som är skönt är att vi har bara en lektion på fredagar, känns lite onödigt men, haha.


Bild från tumblr.

Appropå bilden så måste jag verkligen läsa lite körkortsteori! Sen måste jag kolla i högskoleböckerna vi fick också.. Imorgon efter skolan så ska jag och Jessica hämta ett paket från Dustin! Dock är det bara minneskort till kameran till Jessica och mig och en digitalkamera till pappa, men ändå, haha.


//Camilla

Under the lights tonight

Glömde såklart lägga upp den bästa julklappen Camilla och jag fick, haha!


En Nikon D3100! :D Den är mycket roligare att fota med än den andra, kanske just för att den är ny? ;) Och sen går det att spela in filmer med den, och så har den ett roligt ljud när man knäpper :). Fick veta igår att den finns i rött med.


Det här är mjukisstrumporna jag pratade om när jag skrev om julklapparna vi glömt :). Sen hittade mamma dom här 6-pack nagellacken som hon lagt högt upp i ett skåp, så dom fick vi igår. Fast vi hade redan råkat hitta dom, men det behöver inte hon veta (a).


// Jessica

Länkar

Har ändrat lite bland länkarna nere till vänster här på bloggen, så ni får gärna gå in och kolla på dom! :) Tänkte lägga till Kristina med, som gjort våran header och design, men kommer inte in på hennes blogg :s


Den här bilden är tagen för precis 5 år sen, och titta, det var ingen snö! :o



// Jessica

9 Januari

Hej! Blev ingen bloggning igår, hade inget att skriva om. Sen på kvällen så svimmade jag framför datorn, för att jag är så fruktansvärt klumpig, haha. Ont gjorde det i alla fall. Tror jag svimmade för att jag slog knä så fruktansvärt hårt i hörnet på skrivbordet och träffade en nerv. Sen så landade jag tydligen på sidan på låret för jag börjar bli blå både där och på knä nu. Hävde ner ett vattenglas också så allt blev genomblött. Så gick från datorn ganska tidigt igår. Men ska försöka blogga mer idag!

Idag ska Jessica och jag måla naglarna, sen ska vi ut och gå en kort runda. Känns som att vi behöver det, haha.


Var bara tvungen lägga upp den här, haha!



//Camilla

summer






Bilder från weheartit.com





//sanna

Inspiration från tumblr








//Camilla

7 Januari

Har inte gjort nåt speciellt idag. Städade ur garderoben lite, fick massa stickade tröjor från mamma som hon haft förr, jättemysiga var dom! :D Sen hade hon glömt att ge oss ett 6-pack nagellack från Wet and Wild i julklapp som hon hittade längst in i ett skåp, haha, så det fick vi också idag! :)

Kollade nyss på Toystory 3 på Tv1000 Family också, den var faktiskt bättre än jag trodde, haha :).


Bild från weheartit.



//Jessica

Magical Moment


Målade naglarna såhär lagom till nyårsafton. Har två lager med ett mörklila under, därför ser det så mörkt ut. Totalbeauty målade utan något lack under, då såg de ut såhär. Lite svårt att fånga glittret på bild, men det här är det bästa jag kunde ;).


// Jessica

JLS - She Makes Me Wanna




//Camilla

Vardagsoutfit

Det här har jag på mig idag, men ska alldeles snart byta till lite finare kläder.


Tröja - Bikbok
Jeans - Lager 157
Halsband & armband - present.


//Jessica

6 januari

Nu har Jessica och jag precis varit ute och fotat till projektarbetet i skolan. Det var -10 grader ute, iskallt! Så vi gick bara runt huset, haha. Tänkte gå en lite längre runda, men det var för kallt ;).

Ikväll ska hela familjen till mormor och morfar och äta, så ska försöka tidsinställa några inlägg tills dess.


Bild från tumblr.


//Camilla


Nyheter

Var precis inne och kollade på H&M's och Gina Tricot's rea, och hittade massa snyggt!


Jag skulle verkligen behöva en ny sportbh, så ska kolla på dom här den 17e när vi ska till Gävle :) Sen den lite kortare tröjan tyckte jag inte om färgen så mycket på, men modellen var riktigt snygg! Får hoppas att det kommer in lite fler färger :)


Dom rosa byxorna blev verkligen små, haha! Dom ska jag också kolla efter den 17e, och hoppas att dom är lagom lång!  Lika skorna och tröjan i metallic ska jag också kolla efter :)


// Jessica

Chasing cars

Tänkte lägga upp en bild på mina nyårsnaglar igår, men glömde totalt bort det, så gör det nu istället!


Använde först två lager av Depend #223 och sen två lager av Ztiz #402.


//Camilla

5 Januari

vaknade 3 igår eftersom jag var vaken hela natten i måndags-tisdag haha osså gjorde jag inget speciellt, fixade bara naglarna så nu ser dom ut såhär!



den gröna jag använt på topparna är China Glaze- Cha Cha Cha







//sanna

Julklappar

Hej! Tänkte visa lite saker Camilla och jag fick i julklapp :)






Tidskriftssamlare, haha :)


Plånbok :) Min förra ramlade sönder, haha.

Neccesärer :) Dom var fylld med:

Alla utom det lila i mitten :) och:

Smink, och:

Armband :)

En varsin parfym, och så fick vi tre deos var av tre olika personer, haha!

Kofta från H&M

Tröja från H&M

Tröja från H&M den med, haha.

Haha, H&M här med ;).

Linne från H&M det med, haha. Det kostade bara 20 kronor :O

Trosor från H&M och Kappahl.

Tror det var allt! Fast vi glömde fota rengöringsprodukter vi fick + shampo & balsam. Sen så glömde vi Camillas skrivbordsstol och ett par jättesöta tjockstrumpor. Och så fick vi en hel kasse med flyttahemifrån-grejer. Men det här var nog allt annars :)


// Jessica

4 januari




Så bra!

3 Januari

Igår åkte jag till bollnäs till en kompis lägenhet och vi åt kinamat, gick till ica och köpte massa grejer, tittade på alla Harry Potter filmer förutom 3st. Vi var 4 stycken och vi sov 3st i en säng haha, en sov på en maddrass haha. Fast vi sov i tre timmar. Vi Var klar med filmerna klockan 9 imorse och sov till 12 sen måsta jag och Emma gå till våra bussar strax efter :)

är så himla trött just nu.. sov inget när jag kom hem, tänkte lägga mig tidigare ikväll :)


Såhär ser mina naglar ut föresten





använde Essie- lilacism och MNY- nr 145 över :)





//sanna

Måndag

Hej! Här har det snöat jättestora snöflingor idag! Camilla och jag gick till ICA och Bibblan åt mamma idag och när vi kom hem var vi genomblöt, haha! Sen somnar vi såklart på min säng och vaknar av att mamma ropar att vi ska gå ut och skotta snö. Hon hade tagit det mesta, men det var ändå jättejobbigt, haha ;).

Det här året börjar verkligen inte bra! När jag vaknade igår så kände jag mig jättehängig med ont i huvudet och idag har jag mått illa nästan hela dan. Så får hoppas att det blir bättre snart, orkar ju inte göra nånting!

Jag har tappat lusten att blogga helt, har ingenting alls att skriva om. Får se om det är bättre imorn, annars vet ni varför jag inte bloggar i alla fall. Ska försöka komma ihåg att fota julklapparna imorn med, och nyårsnaglarna, trots att dom är lite slitna nu.

Blev ett väldigt långt inlägg det här, haha, men hoppas ni orkar läsa ;).



Får bli en vintrig bild på Sannas ljusstake. Märkte inte att det var en stjärna förrns vi hade suttit där ett tag, haha.



// Jessica


2 Januari

Åh, så bra!




//Camilla

1 Januari

Tänkte lägga upp lite bilder från igår när vi var hos Sanna! Har inte skrattat så mycket på länge, haha.


Jessica, jag och Sanna :)


Sanna hade mysiga lampor i sitt rum!


//Camilla

RSS 2.0