31 Augusti



Såg dessa bilder på H&Ms facebooksida igår. Skulle inte tackat nej till dessa tröjor, så mysiga!


//Camilla





30 Augusti


Tröja - New Yorker
Linne - Ellos
Jeans - Lindex
Armband - Present

Det här hade jag på mig i måndags, haha! Tröjan är sååå skön! Råkade köpa den i en storlek för liten, men det gjorde inte så mycket ;)

Idag var Camilla, mamma och jag till Bollnäs. Hämtade ut nya ID-kortet och fy säger jag bara, haha... Förhoppningsvis får man väl körkort snart så man slipper visa det för nån ;)

// Jessica

Nagellack


Dessa nagellack vann jag hos Bella för några dagar sedan. Har velat prova ett magnetlack jättelänge så det här var ju perfekt! ;)


//Camilla

29 Augusti

Jessica och jag var nyss ute på en powerwalk. Så skönt att röra på sig! Man måste ju passa på när solen skiner :). Ska verkligen försöka komma igång med träningen nu.

Tidigare idag fick jag hem lite nagellack som jag vunnit på en blogg, kommer snart upp bild på det :)


Haha hittade den här på facebook för någon dag sen, så kul!


//Camilla




These Wings Are Made To Fly




 

Har lyssnat på de här låtarna hela kvällen. Så fruktansvärt bra!


//Camilla

28 Augusti


Armband - Forever 21, Blus - Cubus, Nagellack - Gina Tricot, Jeans - Gina Tricot, Skor - Desireclothing.co.uk, väska - Romwe.

Såhär hade jag gärna sett ut nån dag framöver, blusen var ju jättefin! :)


// Jessica

JC


Nya tröjor från JC! Den översta är Camillas och kostade 399, den undre är min och kostade 299. Dom hade så fina stickade tröjor sist vi var där!

// Jessica

My Heart Skips A Beat

Det tog en timme på arbetsförmedlingen idag, haha. Men nu är det bara att börja söka jobb! ;). Alldeles snart kommer Johanna hit så ska vi hitta på något :).

Jessica och jag ska i alla fall försöka komma igång med träningen nu. Man borde ju passa på när man är ledig hela dagarna. Så vi bestämde nyss att vi ska ut och gå imorgon och sen efter det blir det lite styrkeövningar hemma. En bra början tycker jag! ;)


Bild från tumblr. Hade gärna haft dessa och ätit på ikväll!


//Camilla

27 Augusti


Målade det här 6 augusti, men har glömt att lagt upp det, haha! Fick i alla fall nagellacket med ett nummer av veckorevyn för ett tag sen. Nagellacket var jättetunt, tror jag har 3-4 lager. 

Klev upp strax efter 10 idag, var helt slut efter helgen. I lördags var vi ute och fiskade och fick 31 abborrar! Stackars pappa fick rensa dom, haha ;). Sen på kvällen var det lyskväll, så då kom mormor och morfar så trängde vi ihop oss i båten, jättemysigt. 

När mamma kommer hem så skjutsar hon oss till arbetsförmedlingen. Det blåser så mycket ute så vi ville inte gå, haha.


// Jessica

26 Augusti







//Camilla

25 Augusti


Nya skor från Din sko! 99 kronor på rean. 


// Jessica



Hårinspiration



//Camilla

24 Augusti

Hej! Ikväll åker hela familjen upp till stugan och sover där till på söndag. Har inge internet där, så det kommer inte bli så bra uppdatering. Men förhoppningsvis hinner vi tidsinställa lite :) Ska alldeles strax gå iväg och handla åt mamma, sen packa. Imorgon ska vi fiska för första gången i år, och sen på kvällen är det lyskväll! Blir nog mysigt. 


Blandade bilder från stugan

// Jessica

23 Augusti - Inspiration


Bilder från tumblr.


//Camilla

Minishopping

Gick som sagt till arbetsförmedlingen idag, men dom hade stängt, haha. Dom har öppet måndag, tisdag och torsdag, så vi gör ett nytt försök imorgon ;)

När det inte var öppet gick vi på Into och Linneas istället och hittade tre tröjor! 


Vi hittade dessa linnen på Linneas rea. Dom kostade 55 kronor tillsammans! Blir perfekta i Turkiet :)

Den här är från Into och den skulle egentligen ha kostat 250, men vi fick den för 68 kronor! 


// Jessica

Shocking Pink


Sist jag målade naglarna använde jag Loreal - Shocking Pink. Gillar verkligen färgen!

Förresten, kolla gärna in Kristinas nya blogg. Det är hon som var så snäll och fixade vår design och header!


//Camilla

22 Augusti

Hej! Camilla och jag ska alldeles strax gå till arbetsförmedlingen. Sen ska vi på Into och Linneas då vi aldrig gick dit igår. Kände inte för att gå dit, var inte så bra väder, haha. 



Bild från weheartit, så söt tröja!


// Jessica

Lindex


Köpte den här tröjan inne på Lindex rea, 50 kronor kostade den. Blir perfekt i höst! :)


// Jessica

20 Augusti

Idag var mamma, Jessica och jag och tog en spruta för den 22 september åker hela familjen till Turkiet! Blev väldigt öm i armen så har lite svårt att röra den nu, haha. Imorgon ska Jessica och jag anmäla oss till arbetsförmedlingen och sen gå på Linneas, Into och Camillas Corner. Får se om vi hittar något roligt :).



Bild från när vi åkte båt för några veckor sen. I helgen sover vi i stugan och då blir det båt- och fisketur då det är lyskväll på sjön!


//Camilla

Svart Kavaj


Bilder från stockholmstreetstyle

Tycker det är så snyggt med svart kavaj! Har letat efter en hur länge som helst, men hittar ingen jag vill ha, haha. Den som tjejen i mitten har var riktigt snygg, vill ha en klassisk kavaj i lite längre modell. Om ni vet nån liknande får ni gärna säga till :)

// Jessica

19 Augusti

Hej! Tänkte bara snabbt tipsa om en låt. Älskar den, hörde låten för första gången idag, men har redan lyssnat på den säkert 50 gånger, haha! 

 


Sen så har Luke och Joey gjort en cover på den som ni måste se! Så bra, haha ;).




//Jessica

18 Augusti

Blev ett sent inlägg idag. När som helst kommer Madde hit och Johanna och Elli kommer lite senare. Så blir ingen mer bloggning idag. Madde flyttar snart till Gävle och Elli till Sundsvall så får se till att träffas så mycket som möjligt nu innan :). Nu måste jag gå innan det blir för stressigt, haha.


Bild från tumblr. Skulle gärna haft en sån tröja själv!



//Camilla

White Light Moment


Tröja köpt på Bikbok, 149 kronor. Kommer användas mycket i höst!


//Camilla

Nelly.com


199kr

2395kr

379kr.

Nelly har fått in hur mycket fint som helst nu, bland annat det här. Skulle jättegärna vilja ha byxorna, men lite väl dyr var dom, haha. Tröjan vore ju helt perfekt i höst, och klänningen var ju bara för fin! Tycker det är så fint när klänningar och kjolar är längre bak :)



// Jessica

17 Augusti

Idag ska Jessica och jag bara städa och ta det lugnt. Har börjat blivit förkyld så måste försöka vila lite. 

Sanna har valt att sluta blogga, vilket vi såklart tycker är tråkigt. Så från och med nu blir det bara Jessica och jag som har den här bloggen. Sanna är såklart välkommen att blogga här om hon ändrar sig någon gång! Vi har även bestämt att vi ska ändra lite i designen och byte header snart. 


Bild fotad för två år sedan på Simba, vad liten hon var!


//Camilla

16 Augusti

Hej! Idag vaknade jag av att Sanna smsade 10 i 12, haha. Har inte sovit så länge sen förra sommarlovet ;). När vi gjort oss klar gick vi och handla lite gott och satte oss i Öje. Var verkligen supervarmt idag, så härligt! :) 

Tänkte i alla fall visa mina naglar jag hade i slutet på Juli, haha. 


Fotade när jag haft lacket några dagar, därför det är lite bortslitet på tipparna. Använde i alla fall China Glaze - Traffic Jam.

// Jessica

Someday I'll Be Living In A Big Old City


När vi åkte hem från Kumla så var vi in på Kupolen och hittade det här linnet inne på JC's rea. Kostade 34 kronor! :)


// Jessica

Lookbook


Det är så snyggt med färger, året runt. Jag skulle lätt kunna bära dessa tre outfits i höst!


//Camilla

15 Augusti

Hej! :) Klev upp vid 10 idag, måste försöka vända tillbaka dygnen, haha. Har haft fullt upp, så har inte hunnit blogga något, men ska försöka uppdatera mer nu. 

Idag ska jag städa och dammsuga hela huset, så att det är fint när mamma kommer hem! ;) Sen måste jag försöka hinna sitta ute i det fina vädret lite. Så härligt med sol igen! :)


Bild från när vi hade åkt båt uppe i stugan, så mysigt! 


// Jessica

14 Augusti






Klicka på bilderna för att köpa/läsa mer om produkterna eller klicka här för att komma till min lovebasket och se fler produkter!


//Camilla

There's no turning back for us tonight


Klänning köpt på Gina Tricot för 49 eller 99 kronor. Älskar den!



//Camilla

4 Augusti


 



Såg dom här två filmerna nyligen, och måste säga att jag gillar båda! Har hört att vissa tycker att Valentines day bara hoppar bland olika personer, men det håller jag inte alls med om. Och eftersom jag älskar animerade filmer kan jag inte säga annat än att Ice Age 4 var riktigt rolig, haha :)


// Jessica

Depend #313


Målade mina naglar med Depend #313 för ungefär en vecka sen. Fick den av Sanna när Jessica och jag fyllde år :) Gillar verkligen färgen och kommer lätt bära det massor i höst!


//Camilla

3 Augusti


Köpte den här koftan inne på New Yorker i onsdags, den kostade 89 kronor på rean. Dom hade hur mycket rea som helst, så rolig affär! :) 

Tänker lägga upp lite nytt då och då framöver, då Camilla och jag kom hem med över 30 nya plagg efter semestern, haha! 

Har blivit jätteförkyld, det började i onsdagskväll när vi kom hem. Då hade jag så ont i halsen så jag inte kunde prata, och idag är jag superhes. Får hoppas det går över så fort som möjligt, då Camilla och jag ska försöka gå ut och gå varannan dag när jag blir bättre :)


// Jessica

2 Augusti

Nu är vi hemma igen efter semestern. Har varit några riktigt mysiga dagar i Kumla med släkten :). Jessica och jag kommer fortfarande att ha en liten bloggpaus, men uppdaterar lite då och då när vi känner för det. Det blir alltså inte lika bra uppdatering som förut. 

I måndags var nästan hela släkten på Marieberg-gallerian. Jessica och jag handlade massor, haha! Sen på tisdagen så tog vi det lugnt (i regnet) medan några var på ett stenmuseum. På onsdagen åkte vi mot Borlänge för det var meningen att vi skulle fortsätta campingen i dalarna, men vi var så trött så vi åkte hem efter ett besök på Kupolen där det blev ännu mer shopping! ;) Allt vi köpte kommer att komma upp här lite då och då.


en bild från stranden nära vår stuga.

Ett litet tips är att följa oss på bloglovin här så slipper ni kolla in här varje dag efter nya inlägg!


//Camilla


RSS 2.0