Nya naglar

Jag har också målat mina naglar idag och såhär blev det:



Är även med i en utmaning här.


//Camilla


Måndag

Hej! Idag gick vi i skolan mellan 9.40-11.15, haha, så det kändes ju lite onödigt ;). Fick reda på fysikprovet, och jag klarade det den här gången! :D Sen hade vi matteprov, hoppas det gick bra!

När vi slutade så följde Madde med oss hem :) Sen när hon gått så satte Camilla och jag oss framför tvn och kollade på skidåkning, One Tree Hill och OC, hehe. Somnade i soffan, så när jag vaknade hade jag lagom ont i nacken. Sov nästan inget i natt, och kommer nog inte kunna sova i natt heller, eftersom jag sov idag.

Har ätit och målat naglarna sen dess. Satt och velade jättelänge vilken färg på nagellack jag skulle ha, haha. Men det blev blått tillslut :) Lite vårigt sådär.



Fick även en chictidning idag, eftersom den aldrig kom förra veckan så mamma var tvungen ringa. Hoppas på att få pengarna för reklamen imorgon också, eftersom vi inte fick dom idag!


// Jessica

zumba

Imorgon ska jag på zumba :D

Här är en link om zumba:
http://www.youtube.com/watch?v=A314kZAOCdw&feature=fvst



Det kostar 50kr och man dansar med HELA kroppen under en timme, fast det är en paus också haha. Det är första lektionen imorgon och om man tycker att det är roligt och vill gå på varje lektion varje tisdag så betalar man 250kr och får gå varje gång :)


Längtar haha!!





//sanna

28 Februari

Hej!
Jag har varit alltför upptagen de senaste dagarna så jag har inte kunat blogga. Adrian sov över i helgen och han har precis börjat gått ganska mycket så det var bara att springa efter hela tiden haha :D

Idag redovisade jag och en kompis på SO:n om I och U land. I varje grupp så var man 2 eller 3 och man skulle välja ett I och ett U land i gruppen och ingen i klassen skulle ha lika. Vi hade Storbritannien som I-land och Kenya som U-land :)
Sen efter skolan så var det meningen att jag och en annan kompis ifrån Franska klassen skulle ut och sälja New Body. (underkläder, strumpor och sånt) men det blev inget med det så i typ2-3 timmar har jag suttit och gjort klart en kemi bok om syror och baser som ska vara klar på onsdag. Man ska skriva massa saker om det vi har lärt oss om just syror och baser och lärarn har skrivit upp lite punkter som vi ska ha med. Sen så tror jag vi ska ha matte prov eller ett test på Procent och ett litet test på kemi. På Torsdag ska vi också ha en provlabboration. Man får 4 karameller, vanligt vatten, tugummi och tandkräm. Man ska göra en labboration och se vilken godis som är värst i PH-värde och om man kan göra något för att det inte ska fräta på tänderna.


Lycka till till mig!






//sanna

Panos Emporio 2011 s/s

Kolla vilka snygga bikinis!







Såg på den hemlige miljonären när Panos var med, tyckte det han gjorde var jättebra! Enda gången jag faktiskt sett det programmet, hehe.

Den sista bikinin är både Camilla och jag med och tävlar om på chic.se! :) Får hoppas att man vinner då, hehe ;) Är nog inte så stor chans, men hoppas kan man ju alltid!

Det syns att jag längtar till sommaren, hehe. Synd att det inte finns en badplats på gångavstånd från där vi bor, det skulle varit perfekt!

// Jessica

27 Februari

Hej! Idag har Jessica och jag inte gjort någonting, haha. Bara kollat på Life Of Brian, eftersom våran klass hade sett den i skolan och vi missat den så var vi tvungen att se den, haha.

Har inte mått så bra idag så låg och sov i ungefär 2 timmar innan vi skulle äta, får hoppas att det blir bättre till veckan i alla fall.

Nu ska jag kolla lite videor på youtube, bloggar mer sen!


//Camilla

Elsas Värld

När Camilla och jag var och delade ut reklamen idag så ringde mamma och frågade om vi hade Elsas Värld. Det hade vi inte, så hon köpte den till oss idag! :) Fick Elsas Mode i julklapp. Måste läsa dom snart, dom verkar jättebra! Och så köpte hon en veckorevyn. Har precis slutat prenumerera på den, haha. Men man fick med ett parfymprov, så hon trodde vi ville ha den, och det ville vi :)




Sen var mamma till våran moster ikväll för att låna hennes busskort, och då hade våran moster köpt ett torrshampoo till oss. Jättesnällt!




// Jessica

Nelly.com

Hittade en jättesnygg bikini på nelly.com!

 
379 kronor för underdelen, överdelen hittade jag inget pris på, haha.


//Camilla

26 Februari

Hej! Idag klev Camilla och jag upp halv 10, eftersom vi skulle dela ut reklam. Det var så skönt väder ute! Alltid när vi har delat reklam har det typ varit -20 grader. Idag var det typ nollgradigt. När vi kom hem så var vi helt slut, haha. Åt lite och la oss och vilade. Var meningen att vi skulle kolla på bandy på tvn klockan 2, men jag somnade såklart! Vaknade då matchen hade slutat och det skulle bli förlängning, så klev upp och skulle gå till Camillas rum för att kolla. På väg dit hör jag hur folk jublar, och matchen är slut, så missade hela, haha. Förlängningen varade bara i några minuter.

Sen dess har vi ätit och suttit vid datorn. Snart är det melodifestivalen och det måste man ju se ;) Efter det blir det lite mer bloggning.


// Jessica

You're gonna get a cold from the ice inside your soul

Hej!

Idag gick vi till kvart över 3. Det var så skönt när det äntligen blev helg haha!
Nu går vi bara en vecka till sen har vi lov :D


Nu har jag precis kommit hem från min bror och nu sitter jag här i pyjamas med ansiktsmask och lyssnar på musik :D

Imorgon vid 11 skulle min syster komma med Adrian för han ska sova här :)



Adrian senast jag såg honom!

Jag och Adrian i höstas innan vi skulle ut och gå! Längtar tills snön försvinner!!




NU saknar jag Adrian :D imorgon den här tiden sover han nog här i mitt rum i spjälsängen. Eller så är han vaken (som han ibland kan vara när han sover här) till ganska länge för han är typ hyper och jättepigg haha! :)






Nu ska jag måla naglarna :)






//sanna

Lindex

Så snygga saker från Lindex!





129kr för överdelen och 99kr för underdelen.


Så snygga! 149kr.


149kr.


Perfekt till sommaren!



// Jessica

25 Februari

Hej! Idag gick vi i skolan mellan 8.30-13.00 ungefär. På foto började vi redigera bilderna, och vilken tur att Madde var där för annars hade inte jag kunnat göra nåt xD

När vi kom hem fick vi papper från reklamsaken eftersom vi delar ut varje helg, att vi hade fått pengar, men vårat konto nummer stod inte där, så mamma ringde. Och då visade det sig att dom inte hade vårat kontonummer så vi har inte fått nå pengar -.-' Ska kanske få på måndag eller tisdag om dom "hittar" det -.- Irriterande..

Nu ska vi kolla lite bloggar, bloggar mer senare!


//Camilla

Nivea Day Care

Idag när mamma var på ica så köpte hon den här till Camilla och mig! :)


Det är en dagkräm. Använder lotion just nu, men anstiket blir alldeles fett av det, så det är inte alls bra. Så ska testa den här, och förhoppningsvis är den bra :).


// Jessica

24 Februari

Hej! Idag gick vi i skolan mellan 8-15.30. Var meningen att vi skulle åka skridskor idag på gympan, men eftersom det var nästan -30 grader så slapp vi. De flesta hade med innegympakläder, men eftersom Jessica och jag är så seg på morgnarna så hann vi inte packa om, haha.

Nu den senaste timmen har Jessica och jag gjort klart labbrapporten som ska lämnas in imorgon. Har bara en fråga kvar som man måste fundera lite på så lämnar in den imorgon.

//Camilla

Kollage

Tack Kristina som var så snäll att hjälpa mig hur man laddade upp en bild gjord på paint, det var bara att ändra format =)


Här har jag iallafall gjort två kollage:

Skulle gärna vilja matcha den lång klänningen med skärpet, skorna och ha jeansvästen öppen :)

På den här nedersta bilden skulle jag haft dom här kläderna på kanske en restaurang tidigt på sommaren :)





//sanna

Halens

De här grejerna har jag beställt från Halens katalogen :)




(Fjärilarna är bara där för att skapa lite vårkänsla) =)







//sanna

Vår, och kanske lite sommar

Tjingtjing!

Ny kategori som kommer innehålla modetips från mig, Kristina!

1. Härlig sommar, eller senvår, look. Fräscha färger kombinerade på ett somrigt casual sätt. Till linnet valde jag ett lite längre halsband, fullt av kedjor för att få mer detaljer kring halsen. En brun väska är inte fel nu såhär när våren och sommaren börjar närma sig!


2. En kombination av härliga kläder och färger som jag mer än gärna skulle kunna tänka mig att ha på mig i skolan. Tillskillnad från outfit 1, känns den här lite mer påklädd vilket är mer lämpligt i skolan etc. Kombinationen av marinblått i midjan och en blommig topp gör att helheten känns betydligt mer somrig! Även väskan och skorna har lite samma tema!


3. En jumpsuit kan bäras på flera olika sätt. Det viktigaste enligt mig är accesoarer i färg eftersom jumpsuiten i sig oftat är väldigt trist. På bild ett har jag valt att göra den lite mer avklädd, endast lagt till ett längre halsband och ett par klarröda klackar. Bild nummer två är för dem som kanske föredrar att klä ner sig lite men ändå förbli snygga. Därför har jag valt att lägga till en kavaj i en härlig röd färg! Jumpsuit utan kavaj skulle jag kunna tänka mig att bära en solig sommardag i en stad som London, eller kanske Paris. Om jag skulle lägga till kavajen skulle jag nog bära den outfiten på kvällen, men också en festkväll på hösten eller vintern!



Vilken är er favorit?

Dagens!

Såhär ser jag ut idag












//sanna

23 Februari

Har precis kommit hem från skolan och har precis dammsugit :) Nu lyssnar jag på musik och har ingen aning om vad jag ska göra.. Ska kanske spela sims eller titta på youtube videor :)

Idag var det riktigt roligt på idrotten. Vi hade badminton och det va en vikarie så man fick bara jolla runt lite :)


http://www.youtube.com/watch?v=Dm41zP_RZfo


Älskar den där låten!! :)


(funkar inte med embed koden, vet inte vad som är fel :S)





//sanna

Sanctum

Imorgon klockan 19 så går klassen och kollar på Sanctum i 3D! Hoppas den är bra. Var på Trassel i 3D i söndags och den var riktigt rolig, hehe. Kul att kolla på 3D igen i alla fall :)

Så det kommer nog inte bli någon bloggning imorn igen då, haha. Ska skriva en labbrapport i fysiken tills fredag och har knappt börja, så ska göra den imorgon. Blir bloggning på torsdag i alla fall!


//Camilla

Tisdag

Hej! Har inte blivit någon bloggning för Camilla och mig de senaste dagarna, eftersom en kompis från åland har bott här! :) Hon kom i fredagskväll och åkte hem i morse vid halv 7. Jättekul har vi haft!


Idag så gick vi i skolan mellan 8-16. Har varit jättetrött hela dan, haha. Klev upp halv sex imorse. Sen när vi kom hem från skolan så somnade vi, haha, men den här gången var det faktiskt meningen.

Har massa prov och läxor nu, så bloggningen kommer inte vara så bra. Men får lov vecka 10 i alla fall!

// Jessica

H&M

Har gjort ett litet kollage på lite grejer som jag skulle vilja ha från H&M :)



Jag har försökt ladda upp mitt kollage som jag gjorde på paint men det funkar inte :( någon som vet hur man gör?






//sanna


Naglar

Fixade mina naglar igår, jag ändrade mig flera gånger. Först tänkte jag ta en grå med silver konad, eller en blå med silver. Men det syntes inte så mycket så då tänkte jag ta röd med guld konad sitället men det syntes inte heller så bra. Så det slutade med att jag gjorde tippar bara haha :P





Använde Depend's guldglittriga 045 som tipparna och sen tog jag bara en lila blomma :)








//sanna

22 Februari

Förlåt för det lilla bloggandet de här senaste dagarna. I söndags var jag barnvakt åt Adrian hela dagen sen kom min syster, mina brorsor och en av mina brorsors flickvänner. Min äldsta bror och hans flickvän har precis kommit hem från Thailand så dom berättade lite om vad dom gjorde och så :)
Sen firade vi min systers födelsedag och åt tårta och så fast hon fyller år idag haha :P
Igår efter skolan gick jag till Jessica och Camilla och dom skulle fota mig till en av deras fotoläxor eller nåt sånt :P





Jag och Adrian i Söndags framför datorn haha







//sanna

19 Februari

Idag vaknae jag vid 11 och sen åkte jag, mamma och pappa till Bolläs för att hitta nån present till min syster som fyller år på Tisdag :)

Själv köpte jag lite saker också :)


En Sjal köpt på Karlsson 50kr

BH köpt på Lindex 80kr (20% rea)

Deo som luktar godis =) Köpt på Dollar Store 20kr

4st lådor köpta på Karlsson för 8kr st. Tänkte lägga i mitt smink i dom :)


Sminkborstar, köpta på Dollar Store. Den stora 30kr och dom små 2-pack 10kr

Läppglans nr 383 och läppbalsam nr 159

Läppbalsamet

den översta är läppglanset och den under som är skimrig är läppbalsamet
Båda två kostade 29.90 st :)

och till sist ett silvrigt nagellack av Kubiss nr48






Vid halv 7 ska jag gå till Jessica och Camilla för dom ska ha filmkväll :))
En kompis från Åland som bodde här förut men som flyttade tillbaka till Åland har kommit för att hälsa på i helgen :)





//sanna

Pink

Igår kväll efter bion fixade jag naglarna, kom hem vid 9 men fixade inte naglarna fören tjugo i 10 så det blev lite stressigt till att bli klar men jag blev ganska nöjd :)




Använde Isadora 615 Bardot pink under och Depend 218 över på konaden :)







//sanna

18 Februari

Äntligen helg!!
Ikväll kommer 2 kompisar så ska vi ha filmkväll :) ska se lite barnfilmer..haha tänkte iaf se Eldorado haha!
Så nu är chips och choklad inköpt :)
dom kommer vid 6-tiden ungefär :)

Har varit väldigt länge sen det bara var vi 3 som tittade på film, sen i somras faktiskt! efter det har vi varit massa andra med!






//sanna





Snygga väskor

Kolla vilka snygga väskor jag hittade på Åhlens hemsida!


399kr


299kr


399kr


179kr.


Så snygga! Vill ha alla, haha.


// Jessica

Nya sakerna

Här kommer bilder på det vi köpte på Erikshjälpen.


Bara massa tvillingarna böcker, haha. En bok är inte med eftersom jag börjat läsa den redan :p. Den översta boken är på engelska.


Två sidenband tills vi ska börja sy kläder.

Fick även 3 nagelfilar, en mascara och en kajal av mamma idag som är från Yves Rocher, men glömde fota, haha. Har beställt igen därifrån som vi ska hämta imorgon. Sen imorgon kväll kommer Jessica!!


//Camilla

Into

Efter skolan idag gick jag till Into och där köpte jag det här:



Depend's nagellacks remover 250ml 49kr

Depend's nagellack nr 218 och deras baslack 25kr/st

Köpte också ett litet mini kitt av isadora, har velat köpa ett ganska länge och bestämde mig för att göra det nu :)
Läppglans: nr 50 Reflecting white 3,4ml. Läppstift: nr 77 Satin Pink 2,5g. Nagellack: nr 615 Bardot Pink 4ml. 99kr


Swatch av Läppglanset (översta) och läppstiftet (understa)

Läppstiftet, det ser lite orange ut men det är ljusrosa i verkligheten :)

Efter det här lilla kittet så blev jag sugen att köpa ett till kitt, kanske det bruna....






//sanna

17 Februari

Idag hade vi elevens val och jag och några kompisar hade valt "kockduellen". Huvudingrediensen var kycklingfileer och sen fick man välja 7 till ingredienser av 42st och sen skulle dom andra lagen rösta på vilken som blev godast :P man fick hitta på helt själv och det va jättekul :D
Vi kom faktiskt 2a :) Vi gjorde kycklingfileer och tog bacon och krossade vitlöksklyftor med färsk basilika och lade på kycklingen och baconet. Sen rullade vi ihop kycklingen så det blev som en fyllning :) sen hade vi bulgur till och gjorde en liten sås eller sky till :D blev jättegott :)


Senare kanske jag ska hjälpa Jessica och Camilla med en fotoläxa eller nåt och sen måste jag äta (antingen före eller efter) sen ska jag duscha och klockan 7 ska jag hinna på gratisbio med alla 9or som ville gå på "I rymden finns inga känslor" :)










//sanna

Tävling

Är med och tävlar om denna kamera hos http://dennism.se/ 


Klicka här för att komma till tävlingen :)



// Jessica

Onsdag

Hej! Idag gick vi i skolan mellan 9-14. Sen åkte mormor, morfar, mamma, Jessica och jag till Erikshjälpen. Visar bilder på det vi köpte imorgon. Sen när vi kom hem så somnade både Jessica och jag på hennes säng, haha. Sen har vi ätit och läst på till religionsprovet. Hoppas det går bra.

Har fullt upp med läxor fram tills nästa fredag, plus att i helgen så kommer Jessica hit från åland och bor här :D

Har två prov, ett religionsprov imorgon och ett fysikprov på onsdag. Sen ska svenskaboken läsas ut helst tills nästa vecka, sen ska vi läsa en engelsk text och välja ut glosor tills på onsdag, fota bilder till Foto A på fredag, labbraportsinlämning på fredag nästa vecka. Så kommer nog bli lite lite bloggning ett tag framöver. Blir väl bättre då alla prov och läxor är gjorda.

//Camilla

Lumene-Trouble Maker

Jag tröttnade fullständingt på den där nagel designen jag fixade i Måndags så jag bestämde mig för att måla om naglarna med ett lack som jag aldrig har testat!




Jag ser grått, brunt, blått/lila glitter, guldglitter! massa saker i ett enda nagellack men det är helt underbart! Jag har känt mig sugen att testa det ganska länge men det har aldrig blivit av. Men nu kände jag att det är bäst man testar alla mörka lack innan vinter blir till vår!







//sanna

16 Februari

Idag hade vi franska prov och jag hade inte pluggat så mycket.. vi hade bara ett litet test om kapitlet vi håller på med. Men det gick ganska bra ändå tror jag :) hoppas jag..haha

Idag fyller pappa år så jag väntar på att min syster och Adrian ska komma hehe :) Sen ska vi äta tårta :D
Jag har bara bättrat på sminket lite men det är nästan omöjligt att ta en bild, min ögonskugga ser guldglittrig ut på korten fast jag har blå ögonskugga eller så ser ögonfransarna blå ut! irriterande :P
Men en ganska vanlig blå ögon make-up är väl inte så rolig att se? ;)




//sanna

3 Snygga från Gina Tricot


199kr

199kr


149kr.

Allt från Gina Tricot.


//Camilla

Tisdag

Hej! Idag gick vi i skolan till 16. Läser en jättebra bok på svenskan som heter Genom Helvetet av Tina Nordlund. Den handlar om hennes fotbollskarriär och när hon fick anorexia osv. Jätteintressant är den :). Sen så ska vi få gå på bio med klassen snart :) Skulle egentligen gå på en film som heter winter's bone, men alla i våran klass ville hellre se Sanctum, så ska få gå på den i 3D. Helt gratis också, haha.

Sen på musiken så spelar vi i "band". Idag var det våran tur att testa spela. Gick ju inte så jättebra, haha, men kul var det :). Vi spelar Memphis Tennessee, haha. Jättedålig låt, men enkel.

Somna såklart när vi kom hem... Nyss ätit, och ska gå och duscha nu. Skriver nog mer senare.


// Jessica

Hair

Idag kände jag för att fixa håret, det förstördes inte fastän jag hade mössa på väg till och hem från skolan :)




Blev väl inget så där jättekomplicerat precis men haha :)






//sanna

15 Februari

ungefär halva februari har gått, hjälp vad snabbt , nu är det inte långt till i sommar och av vintern för det här året!
Fast hemma här snöar det just nu ;(



Igår fick jag sms av en kompis som frågade om jag kunde fixa hennes naglar lite så då kom hon hit :) tog inga bilder men hon tog iallafall vit under med svart hel mönstrad konad!


Jag fixade mina naglar med men blev inge nöjd, jag gjorde ena handen men sen bestämde jag mig för att göra om :P
såhär såg dom ut när jag inte va nöjd:

grönt nagellack med det bruna isadora grafitti lacket
Sen gjorde jag om dom såhär:









//sanna

Tävling

Är med och tävlar om ett smycke hos http://vadfanskajagheta.se :)


Klicka på bilden för att komma till tävlingen


// Jessica

Naglar

Målade om mina naglar idag efter skolan. Blev lite Alla hjärtansdag inspirerat ;)


Första gången jag testa att svampa på nagellacket, blev ju lite halvfailat där, haha. Måste leta ett bättre topplack!


//Camilla

Måndag

Hej! Idag började vi kvart i elva och slutade vid två, så det kändes som en lite onödig dag. Men innan vi började skolan så ringde mamma till tandläkarn för min tandställning hade gått sönder, men då hade dom ingen tid förrn efter två, men då var det nån som ringde återbud så fick jag komma! :) Så stressade ner och duschade och åt frukost, mer hann jag inte, haha! Sen när jag kom hem igen efter tandläkaren så hann jag bara sminka mig sen skulle vi gå till skolan, hehe. Det var inte kul att gå idag, 20 grader kallt! Och kallare blir det imorn också..

Efter skolan följde min kille med mig hem^^.

Och förresten. Camilla och jag har fortfarande inte lagt upp alla kläder vi fick på julafton, haha. Här är i alla fall en till tröja som inte blivit använd förrns nu. Camilla hade den idag :).




// Jessica

14 Februari

Glad Alla hjärtans dag allihopa!


Idag skulle vi ju redovisa böckerna vi läst och så. Jag blev nästan sist och jag hann berätta om författaren, om hennes liv och så, hann också läsa några sidor ur boken men sen skulle vi sluta haha. Men det känns bättre nu än innan att fortsätta redovisa imorgon. Jag ska visa en trailer på en film på boken jag läser med :)



Men detta fick jag idag av mamma och pappa så fort jag klev in genom dörren haha:






Jag ska måla naglarna senare så lägger in bilder ikväll eller imorgon :)





//sanna

Söndag

Idag skulle Jessica och jag ha gjort alla läxor tänkte vi, men istället satte vi oss vid laptoparna, haha. Gjorde i alla fall lite religion, eftersom vi har prov på torsdag. Har försökt att rita nu senaste timmen men det blir inge bra, haha. Aja, får väl öva då.

Nu ska Jessica och jag gå och äta nånting. Börjar kvart i 11 imorn, skönt!



Bild tagen för exakt 1 år sen. Jessica var duktig och höll för blixten, haha.


//Camilla


Bik Bok

Kolla vilka söta örhängen jag hittade på bik bok! Vill ha såna här tills i sommar, så man kan ha samma färg på örhängena som på ett klädesplagg :)


79 kronor kostar dom :)



// Jessica

Snö

Det enda jag har gjort idag är städat mitt rum, bytt påslakan, dammat, dammsugit, torkat golv o.s.v. Sen gick jag ut och knäppte kort på snön som har kommit haha







Grannens katt Petsson fick också va med på kort. Vilken härlig katt det där är alltså. Så himla kelig. Så fort man sätter sig på huk så kommer den fram och bara börjar kela med en. Ursöt!







//sanna

Naglar

Igår skulle jag egentligen kliva upp vid 9.30 men klockan rang inte så jag vaknade 10.34 och va helt chockad och bussen till min syster skulle gå 10.45 så jag kollade när nästa buss gick så fick jag vänta en timme senare haha.. min mamma skrattade när jag berättade att alarmet inte hade ringt. Hon ba: haha men herregud! sov du så djupt att du inte märkte av den!?

ja.. ibland behöver man sömn helt enkelt haha. Men jag har haft väldiga sömnproblem den här vekan på grund av stress och nervositet inför imorgon då vi ska prata inför halv klassen om våran bok vi läser och om författaren samt läsa några sidor ur boken. Jag är så himla nervös alltså!!


Men när min syster skjutsade hem mig igår kväll så fixade jag naglarna på henne lite grann. inte så speciellt. först ville hon ha konad men sen ångrade hon sig och tog svart grafitti nails istället och O.P.I Teal The Cows Come home under :P

Jag fixade mina naglar sen också


Använde ett rosa nagellack på varannat finger och O.P.I The Show must go on på varannat :P

Blev väl inte sådär jättebra men det duger tills imorgon då jag ska göra om dom haha. Då är ju alla hjärtans dag över haha ;)







//sanna

13 Februari

Hej! Blev ingen bloggning igår, Camilla och jag hade fullt upp! Vaknade vid 10, klev upp, åt frukost och så, sen delade vi reklam och kom hem till ett ungefär. Va helt slut så både Camilla och jag gick och la oss och läste, sen somnade vi såklart. Mamma väckte oss vid tre så klev upp då. Åt typ vid fyra för halv sex åkte vi på revy! :) Liggsår och scendrag hette den. Riktigt kul var det. På vissa ställen satt man och grät för det var så kul, haha! Kom hem vid 9-halv 10 och då kollade vi på slutet av melodifestivalen. Vet inte om det var för att jag inte hörde hela låtarna eller så, men jag tyckte inte nån låt som var med igår va bra :S La mig vid halv 12-12, var jättetrött!

När jag vaknade i morse hade jag sovit 11 timmar, ändå var jag lika trött. Har läst lite läxor och så idag, och ska fortsätta lite senare. Nu ska hjag läsa lite bloggar som vanligt, haha.


En bild från sommaren 2009, haha. Åh jag vill ha sommar nu!


// Jessica

Topshop

Snygga saker!

 

Så snygga! Vill ha typ allt på hela hemsidan, haha!



// Jessica

Vampires Suck

Kollade nyss på Vampires Suck med Jessica. Riktigt rolig var den, haha. I alla fall vissa delar av den, vissa delar var jättedålig..



Skulle nog inte vilja se den igen, haha. Så bra var den inte.. xD


//Camilla


gott gotti gott gott






fredagar alltså.. att veta att man har hela helgen framför sig, tända ljus, sitta i pyjamas och lyssna på musik :D







//sanna

Make-up

Idag ser make-upen ut såhär:

Skogsgrönt med lite lila :)




Det blev inget att sova hos syster idag, hon behövde inte åka och köra häst imorgon klockan 8 pågrund av vädret så då ska jag ta bussen imorgon 10.45 istället så skjutsar hon hem mig vid 4 igen :)




//sanna

11 Februari

Hej! Idag gick Camilla och jag till skolan för första gången sen tisdags, kände oss mycket bättre idag. Men vilken snöstorm! Dom hade inte ens plogat trotoarerna! Antingen fick man plumsa med snö strax över knäna, eller gå mitt ute i vägen.. Inte ens när vi slutade vid 1 hade dom plogat! Dåligt tycker jag.

Började i alla fall med foto idag. Läste mest bloggar, haha. Men hittade några fler bilder, så nu vet jag inte vilken jag ska välja, haha. Sen istället för svenska så hade vi matte, men dom flesta i våran klass hade "snöat inne" så dom kom inte dit, hehe. Sen 1½ timme programmering. Satt med samma uppgift hela tiden, och klarade den inte ens i slutet, haha..

När vi kom hem fika vi, sortera reklamen som ska ut imorgon, sen så la vi oss och läste. Somna såklart, och vaknade klockan 6 av att mamma väckte mig då vi skulle äta, haha.

// Jessica

hmmm...

Ursäkta för mitt dåliga boggandet idag, men jag har helt enkelt inte haf tid och det har jag inte imorgon heller. Jag ska till min syster imorgon och sova där. Hon skickade sms för ett tag sedan och skrev att jag skulle ta med mig mina konad plattor, lite nagellack och sånt :) vi ska nog se på film också :)) får se om jag målar naglarna.. troligen inte eftersom jag tänkte måla dom lite alla hjärtansdag aktigt på lördag haha :P



Ska bli kul imorgon :D problemet är bara att jag slutar kvart över 3 imorgon, kommer hem vid halv 4 kanske. Då måste jag packa och sen ska jag väl åka till min syster halv 5 så jag kommer dit till 5 så kan jag äta mat där :)





//sanna

Nageldesigner

Kollade runt lite på youtube efter nageldesigner som jag ska testa. Hade tänkt testa en med alla hjärtans dag tema, men hittade ingen som jag gillade, haha. Så ska kanske testa någon av dessa:


Tänkte antingen den, fast lite annorluna då.


Eller den som nog är lite svårare, haha. Kan inte riktigt bestämma vilken jag tycker är snyggast..


//Camilla

10 Februari

Hej! Har inte blivit någon bloggning för varken Jessica eller mig, varken igår eller idag. Var hemma från skolan pga förkylning, men ska gå imorn för det börjar bli bättre :). Kom knappt ur sängen igår, var lite bättre idag. Plus att jag höll på svimma 2 gånger, men aja. Ska till skolan imorgon ändå. Annars missar man så mycket.

Nu ska vi kolla bloggar och lägga oss tidigt! Sov ungefär 10 timmar inatt, riktigt skönt! Fick ont i ryggen efter att ha legat i sängen hela dagen i går, haha.


//Camilla

Purple purple

Såhär har jag sminkat mig idag, har dock försvunnit när jag sov så hade bara den här bilden som e tagen imorse. Därför är det dåligt ljus :P












//sanna

9 Februari

Usch usch usch vad jag hatar de närmaste veckorna!!

Nationella prov i svenska imorgon, matte prov på fredag, svensk redovisning på måndag (!!!). Plus att vi sen måste göra klart en SO grej om I och U-land och sen måste vi skriva en bok (-.-) på biologin om det vi håller på med ist för ett prov ungefär, våran biologi/kemi lärare sade åt oss idag att vi hade den här lektionen och en till lektion på oss att skriva resten måste vi göra hemma. Fanns tydligen inte tid på någon lektion nå mer. plus att vi har New Body som vi måste sälja till Franska resan den 12e Maj och vi måste lära oss 3 franska dialoger utantill för att sen redovisa för franska lärarn. Och just ja, vi har Franska prov nästa onsdag...


Jag kom hem och slängde mig på sängen och grät idag och sen somnade jag och sov till 4, då gick jag och åt. Jag håller på att stressa ihjäl mig känns det som, jag orkar seriöst inte mer!

Hur dum får lärarna vara?? inte tid på lektionerna liksom!!








//sanna

Make-up

Såhär ser dagens make-up ut



bilder tagna på morgonen


De här bilderna är tagna efter nationella provet och när jag hade kommit hem för att hämta skidorna, en kompis morfar skjutsade oss till backen :)





//sanna

8 Februari

Sitter här och lyssnar på Elle Goulding- Your Song. Väntar på att pappa är klar med maten och mina fötter håller på att dö haha.Det svenska Nationella provet gick bra (tror jag iaf) säkert får bara G men iaf =)
Efter vi var klar med det så hade vi halv frilufsdag och jag åkte slalom vilket var jättekul :) En av mina kompisar hade aldrig åkt förut så fick lära henne så åkte i lilla backen men det gör mig inget :)


Sådär ser våran slalombacke ut. På kvällen då. Tog en bild ifrån Google haha





//sanna

Halsband

Igår när Jessica skulle leta kläder så hittade vi en liten rosett som har suttit på en kjol vi hade när vi var typ 12, haha. Så vi kom på att man kunde sätta den på en kedja, så att det blev ett halsband.




Tror det kan bli riktigt snyggt till en svart eller vit tröja i sommar. Det riktiga halsbandet var från dollarstore men berlocken va så ful, haha.


//Camilla

Naglar

Camilla målade sina naglar idag medan jag var i skolan och gjorde fysik kompleteringen. Tror det gick bra, hoppas i alla fall det :)

Nyss innan vi åt kvällsmat så målade jag mina. Vi båda använde oss av Dollar Store lacken vi köpte i lördags.


Camillas naglar. Hon målade först ett tunt lager med vitt under, och sen två lager rosa för att inte nageln skulle synas igenom, men det gjorde den ändå, haha. Så på onsdag ska hon fixa till det. Annars tycker jag det var en riktigt snygg färg, i alla fall till sommaren :)


Mina naglar. Knäppte på vänster hand eftersom jag har blånagel på ett finger på högerhanden, haha, så därför det är lite målat utanför.. Brukar måla utanför annars också, men inte såhär mycket, haha.
Har märkt att jag använder nästan bara röda och rosa nagellack, så tråkigt, haha! Tror jag ska måla graffitinagellacket över det här om nån dag, men får se. Som det kanske syns på flaskan är det här nagellacket inte det vi köpte i lördags, utan ett gammalt likadant. 


// Jessica 

Danny

awwww jag har fått tillbaka min kärlek lite grann till Danny :)

eller ja, när han hade långt hår sådär sött :)







http://www.youtube.com/watch?v=5cadTz4rp64&NR=1







//sanna


Slapp dag

Idag är det verkligen en slapp dag...lika som igår haha. Igår gjorde jag ingenting, bara satt vid datorn och lyssnade på musik. Idag samma sak haha. Har duschat tidigare så nu e mitt hår lockigt och jag har mjukisbyxor, fluffiga strumpor och en t-shirt och en kofta.
Skönt att inte bry sig för ett tag :)








Nu ska jag äta lite frukt, mango och nå mer tror jag :D Mitt nyttiga liv har börjat haha (eller inte)





//sanna

Naglar

Igår gjorde jag om naglarna, orkade inte ha dom så dåligt målade så nu ser dom ut såhär haha:





Använde Depend nummer 225 från vårkollektionen. Formulan på den är otroligt tjock! inte alls som Depends nagellack brukar vara och det är fler som har sagt samma sak. Men jag älskar färgen :D
Använde den först på tipparna och sen tog jag grönt glitter över set sen använde jag 225 på konad och gjorde fjärilar :)



Tycker det blev ganska bra, väldigt vårigt eller somrigt haha :)





//sanna

7 Februari

Idag är alla i skolan lediga. Studiedag :) så det va skönt att få sova en extra dag! Kanske man är lite utvilad till Svenska nationella proven imorgon (usch) jag är ganska nervös och vi har svenska nationella på torsdag också då det är nån skrivgrej. Jag ska lägga mig klockan 9 dagarna innan och läsa lite och förhoppningsvis sova vid 10-tiden så jag är utvilad haha.


Annars är väl det inte nå annat roligt på gång.. Imorgon efter nationella så har vi en halv frilufsdag så då ska vi till backen och åka slalom, man fick välja mellan det, längdskidor och skridskor :P
Sen på onsdag ska vi säkert fortsätta med fysik provet som vi inte blev klar med i fredags, sen på torsdag är det nationella igen. På fredag ska vi nog ha matteprov.. Och inte nog med det så nästa månad på svenskan ska vi redovisa boken vi fick läsa (jag har Charlotte Brontës bok Jane Eyre) så man ska berätta lite om författaren och om vad boken handlade om o.s.v. Sen ska man läsa några sidor i boken för halva klassen. Det är jag nog mest nervös för! Längtar till nästa måndag den här tiden då det är över!




//sanna

Knäppte lite bilder

Nyss så knäppte Jessica och jag lite random bilder på lite olika saker. Knäppte även vårat smink och våra nagelgrejer, så här kommer bilder på det :)


Allt smink vart inte med, eftersom vi har det i olika lådor, men det mesta i alla fall.



Det här är inte allt, men kunde inte få med allt för kanten på lådan var ivägen och eftersom lådan inte går att ta ut från byrån så blev det lite krångligt ;)


//Camilla

Sjuk

Hej! Både Camilla och jag är jätteförkyld idag, men jag tror ändå att jag är värst, haha. Har legat i sängen och läst och kollat på tv hela dan. Tänkte läsa lite bloggar och så nu. Camilla och jag blev sugen på kladdkaka, och bara för att vi är sjuk så ställde mamma sig och gjorde en, haha :).

Imorgon är det meningen att man ska vara ledig men såklart måste jag till skolan för en fysikgrej. Vet inte nå vart vi ska vara eller nåt, men det märks väl när man kommer dit. Men slutar senast 10 i alla fall, så det är ju skönt. Sen tänkte Camilla och jag gå på into och centrumbutiken, men kom på att vi skulle spara pengar till dator och mobiltelefoner, så det struntar vi i. Är ju ändå sjuk så ska hem och vila.


// Jessica

Ute

För dom som vill se så ser det ut såhär ute just nu!






Tror det är 0 grader :)





//sanna

6 Februari

I fredags lämnade min syster Adrian här för jag skulle vara barnvakt över natten så han sov med mig i mitt rum fast i en spjälsäng. På kvällen somnade han vid 8-tiden. Vaknade vid 1 på natten, grinade till och gnällde i några sekunder sen va han tyst haha. Sen vaknae han igen vid 4 eller nåt och gjorde samma sak, sen vid halv 6 tiden och då lyfte jag över honom till min säng så han låg och sov med mig och sen vaknade han vid halv 8. :)
Han hade feber så det va därför han sov så dåligt :P


Igår morse sov jag och Adrian från 11-tiden till halv 1 ungefär då han vakna. Sen sov vi igen från 4 till min syster och mamma kom och väckte oss då klockan var runt 5. Adrian var jättetrött och han blev ganska gnällig när dom väckte oss men sen blev han glad som vanligt haha. Sen åkte vi på en restaurang och åt pizza :)


Igår målade jag också naglarna föresten. bara vanligt, kände för lite grönt :)

MNY nr 757
Tycker om den färgen väldigt mycket men tycker dom e tråkiga när dom inte är shimriga. Om inte den här var shimrig så tror jag inte att jag skulle ha köpt den.
För övrigt så har jag två andra MNY lack och det är väldigt fina färger till ett väldigt bra pris. kommer inte ihåg om det var 29 eller 39kr.





//sanna

Saker från Bollnäs

Här är vad vi köpte i Bollnäs :


Tröja från JC. Kostade 149kronor :)


Allt från Dollar Store. Tillsammans blev det 110 kronor. Jättebilligt! Om det inte syns va de är så är det tofsar, 2 body lotions, 3 penslar och 4 nagellack :)


//Camilla

5 Februari

Hej! Idag hade vi klockan på 8 för att åka till Bollnäs såfort alla affärer öppnade. Hittade en tröja och lite småsaker, visar bilder senare :).

När vi kom hem så åt vi bara, sen var vi tvungen gå och dela ut reklam. Och med en förkylning är det ju inte så jättekul. Hoppas på att bli bättre innan måndag, men det kommer väl knappast att hända..

Nu ska Camilla och jag kolla lite bloggar som vanligt, hehe, och sen så vet jag inte vad vi ska göra, men det är väl sånt som märks ;).


// Jessica

Novaqueen.se

Var precis inne på novaqueen.se och hittade 4 riktigt snygga klänningar!


Perfekt på sommaren! 299kr.


289kr.


329kr.


299kr.


//Camilla

Väskor

Kom på idag att Jessica och jag inte har lagt upp bilder på väskorna vi köpt. En köpte vi i somras och en strax efter jul i Gävle.


Den vänstra är från Cubus. Köpte den för 49 kronor på rea sist vi var i Gävle. Den till höger är från H&M och kostade 79 kronor tror jag. Och då var det inte rea. Jessica hade med den till skolan idag eftersom båda hade leggings och därför inga fickor.


//Camilla

4 Februari

Hej! hann inte blogga igår, för att både Camilla och jag hade mycket att göra. Idag så gick vi i skolan mellan 8-13 ungefär, eftersom vi och Madde bytte till c++. Var riktigt kul idag.

Har blivit sjuk, eller håller på att bli sjuk. Har jätteont i huvudet och halsen. Har jätteont överallt efter gympan igår också, haha.

Bloggar mer senare!



// Jessica

3 Februari

Nu har jag gjort biologi läxan, föreberett lite på svenska läxan (om våra böcker) som vi ska redovisa den 14e februari och pluggat lite på fysik provet vi har imorgon! Men jag kommer inte fatta nånting =)

Nu ska jag måla om naglarna och säkert snart äta och sen ska jag och pappa på franska möte klockan 6, vilket tar kanske en timme sen är det bara hem, plugga lite tills provet imorgon och sen fortsätta göra naglar^^



igår morse





//sanna

H&M

Funderar på att beställa lite saker från H&M, men Camilla och jag försöker spara pengar till en ny dator och en varsin ny mobil, men det går inget vidare bra, haha.

    
69.50 kronor styck.



Har letat det här i affärerna men det finns inte nånstans, så får nog beställa det istället. 29.50kr.
 
Har liknande rosa, och gillar dom här jättemycket! Bara 49.50kr. Sen fanns det jättesnygga gröna också, hehe.

Sen var det massa fler saker jag vill ha, men det blir för mycket för att läggas upp här, haha. Men det här är vad jag helst skulle vilja ha :).


// Jessica

Into

Här är sakerna vi köpte på into:


Baslack från Depend
Graffiti nails - 801 Black Tag från Isadora


//Camilla

Onsdag

Hej! Idag hade vi sovmorgon till 9, jätteskönt! Inte för att det märktes så stor skillnad, haha. Började i alla fall med religion, sen fysik. Då hade vi en labb och jobbade själv. Sen så hade vi dubbeltimme svenska och engelska. På svenskan ska vi börja läsa böcker nu om typ mobbning, trafficking, droger och sånt. Våran lärare visade upp lite böcker som man kan välja av och jag har redan valt, hehe. Den handlar om anorexia. Sen var vi som sagt på into med Sanna :). Kommer bild på det snart :)

Nu ska vi läsa bloggar som vanligt, haha.


// Jessica

Nagellack

På into så köpte jag ju såklart nagellack haha!


4 Depend och ett Isadora Grafitti nails =)

Grafitti Nails- All City Brown
Depend- 225
Depend- 222
Depend- 129
Depend- 080 (Top Coat)



Blev väldigt nöjd :) som nr 129, den beiga färgen har jag letat efter bara för att ha under nagellacken om man tex ska göra något mönster med konad så att den täcker alla skavanker!
Ungefär såhär:







Som är bilder ifrån http://chloesnails.blogspot.com/
En av mina favoritnagelbloggar :) hon har nya fina naglar varje dag :)





//sanna

2 Februari

Idag slutade jag vid 5 över 2, gick hem och sen gick jag, Jessica och Camilla till into och en inredningsaffär :)



köpte ett ljus på inredningsaffären

man lägger ljusen på den där (där det är beige just nu) och ett vanligt värmeljus under och då smälter det ovanpå och man får en jättegod doft i hela rummet :)
Jag tände det där beiga ljuset för jättelänge sen och första gången jag gjorde det så luktade det jättemycket och när jag vaknade nästa dag luktade det fortfarande ljus haha!

Bilderna på det jag köpte på into kommer senare :)




//sanna




Grafitti nails

Har precis målat mina naglar. jag stötte med ett av mina fingrar mot bildörren tidigare idag och det blev typ en repa elr vad man ska säga och då måsta jag måla om..haha



Började med ett silvrigt Depend lack och sen tog jag två lager av ett glittrigt rosa

Målade sedan över med Isadoras Grafitti nails "black tag"



Blev lite inspirerad av en kompis som jag lärde känna genom Myspace och Twitter som bor i England. Hon lyssnade också på McFly det va därför och vi har pratat i typ två år och har typ inget gemensamt men ändå har vi så mkt att prata om och vi pratar ungefär varje dag haha. Hon gillar mer hårdrock och såna saker medans jag gillar smink, kläder och är en riktigt girly-girl =)






//sanna

Desperate Housewives

Igår så kom våran moster och lämnade tredje säsongen av Desperate Housewives :). Har ett avsnitt kvar på andra, men hinner aldrig kolla, haha. Har så mycket att göra med skolan och så just nu. Är så van att inte ha nåt skolarbete som ska bli klart, men när vi väl får nånting så får vi en massa saker samtidigt! Det är lite jobbigt.



Men nu ska väl Camilla och jag läsa lite fler bloggar och så sen ska vi väl äta nåt och sen gå och lägga oss, haha. Har sovmorgon till 9 imorn :)


// Jessica


Smycken

Camilla och jag har kommit på att vi måste leta fler smycken, haha. Allrahelst ringar. Måste leta på lördag när vi ska till Bollnäs.

Vill ha såhär mycket!


Länk till bloggen på bilden

Om Camilla och jag skulle lägga ihop alla armband och ringar vi har skulle det inte ens bli hälften så mycket, haha! Och då är vi ändå två ;)


// Jessica

Rhinestones

Kom på igår att jag inte hade lagt upp en bild på rhinestonesen jag vann från lackat.blogg.se för ett tag sen! Så här kommer det en bild:


De är ganska stora motför de rhinestones Jessica och jag hade innan. Hade till och med fota den här bilden, men inte lagt upp den. Så bra minne har jag!


//Camilla

Dagens Outfit

Här kommer en Dagens Outfit!










//sanna

1 Februari

hela Januari har gått och det har gått jättefort tycker jag!

På fredag har vi fysikprov, nästa Tisdag och Torsdag så har vi svenska nationellaprov och på fredagen matte prov. kul...=)

Så kommer vara väldigt upptagen med att PLUGGA! men kommer ändå blogga så mycket jag kan!



//sanna

RSS 2.0