Prom

Jag tittade just på Balkänningar (för kul) och tänkte visa 3st blåa, 3st gröna, 3st rosa och 3 st lila som jag tycker om. Fast en färg, en dag i taget!


Blå:


detta är min favorit, även fast jag har några år kvar så har jag vetat sen i 8an typ att jag vill ha en turkos med nåt silvirgt på. Den här är helt perfekt tycker jag!!

den här är så fin!



Klänningarna har jag hittat här:
http://dress.vponsale.com/


imorgon tar jag gröna tror jag :)





//sanna

All fired up I feel alive!

Har precis fixat mina naglar och blev ganska nöjd för att vara första gången jag gjort såna här blommor :D





använde Kubiss nr 48 som bas, Sedan använde jag akrylfärg (har inget med akrylnaglar att göra) till blomman och en röd rhinestone :D






//sanna

Bruise

Efter persmässan har man fått stora blåmärken på knäna sen man stutta i massa folk på disco och jag fick träningsverk sen igår haha!


STORT blåmärke på ena knäet, har ett på andra också men det är inte lika stort ;)

det har spruckit under huden också och jag kan inte lägga över det andra benet i kors över det här för då gör det jätteont ;o







//sanna

31 Juli

jag har inget att blogga om just nu.. Mina föräldrar åkte iväg vid halv 11 idag för dom ska åka färja och kommer hem imorgon kväll.. vilket betyder att jag är ensam hemma tills imorgon.. Jag hatar att vara ensam hemma!
och jag ska försöka komma på något att blogga om lite senare.

Men nu ska jag sätta mig med ansiktsmask, melon och krusbärscider!







//sanna

30 Juli

Igår var det persmässan (det är några som uppträder på kvällen, förra gången kom gruppen Play, Neo och nån mer som jag inte kommer ihåg xD, sen är det disco typ som håller på till klockan 1) Det är alltid ganska fullt på discot så det är jätekul haha! ikväll är det också persmässan men denna gång ska jag gå med Jessica och Camilla och några till. Gick med andra kompisar igår. :)

Men igår fixade jag J och K's naglar men jag kna bara visa K's. Blev inga bra bilder på J's naglar!











//sanna

Naglar

Nu har jag suttit med en och gjort akryl naglar. Hon ville ha rosa och det var det enda hon visste haha











Jag kan bara bli bättre =)





//sanna

Akryl

Hej!

Medans mina föräldrar åkte iväg och badade bestämde jag mig för att stanna hemma och ha fotbad och så! Fick även akryl grejerna idag så ikväll har jag en som kommer hit och ska fixa dom och imorgon är det två stycken :D

Men jag hade beställt nagelolja (ananas) men den fick jag aldrig :S den står med på fakturan och allt men jag fick aldrig någon nagelolja :S Så jag har skickat email till nagelvaruhuset där jag beställer grejerna så förhoppningsvis svarar dom och skickar nageloljan så snart som möjligt!




12st snäckskal

den till vänster är foliesplitter och de andra 3 är glitter

VÄLDIGT rosa glitter haha

primer

2 bananfilar (100/100 grit) och nagellim


beställde också 2st akrylvätska men dom vart inte me på bild haha :P





//sanna

28 Juli

Hej! Har inte hunnit bloggat något de senaste 2 dagarna. I tisdags var Johanna, Jessica och jag på alftamarknaden nästan hela dagen, men hittade inget roligt, bara godis, haha. Sen igår var vi i Gävle till tandläkarn och shoppade lite saker så de kommer väl upp någon gång. Men hinner nog inte blogga något mer före onsdag nästa vecka, för ikväll kommer Jessica från Åland hit och stannar till på tisdag :D Sen på tisdagkväll ska vi åka till stugan med familjen och sova där tills på onsdag. Om vi har tur hinner vi fixa mobila bredbandet så då kanske vi har internet där! ;)

Nu ska snart Jessica och jag dela ut reklamen som kom imorse, så slipper vi dela ut den imorgon!


//Camilla

3 colours

Igår fixade jag naglarna och såhär ser dom ut nu :)





Den röda jag använde underst är Wet N Wild "Jezebel", Den rosa holografiska är Isadora "Sheer Amethyst" och den gråa är H&M "Miss stone heart"






//sanna

27 Juli

idag har det varit jättevarmt. 32 grader i solen och 26 i skuggan.. Jag mamma och pappa åkte iväg och badade och kom hem typ nyss. Senare ikväll ska jag, Jessica och Camilla till Öje Parken och lyssna på när folk spelar på scenen där. Vi tar nog filt och så med så vi kan bara sitta där och prata :))












//sanna

26 Juli 2011

Hej!

Kom hem ifrån Falun för kanske en timme sen. Shoppade "lite" och åt kinamat!
Det blev ganska mycket shopping haha... speciellt på Gina Tricot. Handlade 9plagg för 991kr!
Sen blev det lite andra grejer :)




köpte allt som jag har på mig på bilden på Gina Tricot.

linnet, tightsen

älskar det där linnet som är ganska transparent!

köpte också en vanlig svart kofta

vit t-shirt



älskar den här blusen! Den är svart med en liten rosett på. Väldigt transparent. Den är så mycket finare i verklighet!

BH

strumpor

trosor

mineralögonskugga. Det står 04 på locket :) Egentligen är den brun och inte alls så röd aktig som den ser ut på bilden. Förut kostade den 130kr. Nu hade dom sänkt priset ändå ner till 30 kr så självklart måsta jag köpa en :)

Sally Hansen topplack. Testade det nyss och det är verkligen jättebra!! 13.3ml kostade 69kr och verkligen värt det!
Inget mer Segt Depend topplack för mig inte!


två nail art penslar på claes ohlson.




Det var allt tror jag :) Väldigt nöjd :D






//sanna


Söderhamn

Var till Söderhman igår och åt på restaurang och innan var vi till E-center där jag köpte lite grejer! :)




Två nagellack från Gallery Colours. Den lila heter lilac shimmer och den vita heter white lightning

en parfym, älskar dom här, dom luktar jättegott och finns i typ 10st olika fruktiga dofter. Plus att dom kostar 49kr styck och är 70ml!
Jag har en fårn tidigare som doftar kiwi!


dessa kostade 150kr tror jag! Det var jättemycket rea på skoaffärn vid ÖoB :)

Och dom här beiga kostade 100kr :D Älskar ballerina skor! Man kan ha dom till vad som helst :D Köpte ju nyligen ett par svarta :)

BH

Och ett till nagellack, detta är från ÖoB! Det är nummer 032 och är rött/rosa med silver shimmer :)




Tänkte också visa vad jag hade för kläder igår





Imorgon ska jag kanske till Falun och det blir mer shopping där :) Plus att jag precis beställt fler akryl grejer också!






//sanna

25 Juli

Hej! Idag har Jessica och jag dammat våra rum, var skönt att få det överstökat, haha. Sen har jag läst lite. Försökte hinna läsa ut min bok som ska tillbaka på fredag, men ska låna om den imorgon. Ska kanske på alftamarknaden imorgon också :).

I alla fall. När Jessica och jag satt och kollade på tv igår så hittade mamma våra vhser (vilket kanske Jessica skrev, kommer inte ihåg) och hon hittade även dessa lotions som vi skulle få när vi fyllde 17 år, haha. Men bättre sent än aldrig ;)


De luktar jättegott!


//Camilla

Ringar

Igår hittade jag dessa snygga ringar!


Ringarna är från carpediem.devote.se, stylebytyra, H&M och bikbok! :)



// Jessica

24 Juli

Hej! Har inte suttit vid datorn tidigare idag, så har inte blivit nån bloggning. Har i alla fall övningskört, läst och plockat ihop lite. Mamma var nere och städade i ett rum i källaren, och då hitta hon alla mina och Camillas gamla VHSer! :) Så nu ska vi ta upp dom till stugan, för där är det enda stället där vi har VHS, haha!

Tänkte i alla fall passa på att lägga upp två bilder på två till presenter.


Ett par svarta shorts från H&M. Köpte ett par lila med, men har inte använt dom än.


Sen fick vi även den här boken, men glömde fota den sist.



//  Jessica

H&M eller Bikbok

Hittade nyss två liknande kjolar på H&M och Bikbok.


Den vänstra är från H&M och är i läderimitation och kostar 199 kronor. Den högra är från Bikbok och kostar 349 kronor. Om jag skulle köpt någon av dessa så skulle det nog bli den högra. Även om den var lite dyrare så tyckte jag den var snyggare. Både med detaljerna och passformen.


//Camilla

Bikbok


3 snygga bikinis från bikbok. Kostar 49 kronor/del. Gillade alla, men skulle nog helst velat ha den bruna! Finns i tre andra färger också!


//Camilla

Modekungen

I början av den här veckan så var jag inne på modekungens rea och hittade två par jättesnygga skor!



Båda skorna kostar 399 kronor styck. Om jag kunde gå i högklackat skulle jag lätt ha köpt båda paren! Tyckte om dom understa så mycket, haha!



// Jessica

23 Juli

Hej! Gud vad det regnar ute! Det bara öser ner, haha. Får väl hoppas att det blir bättre väder snart!

Nu har Jessica och jag precis beställt från nelly.com! Blev en stickad tröja och några trosor. Måste ju passa på när de har fri frakt! ;)

Var meningen att mamma, Jessica och jag skulle iväg till Erikshjälpen och kolla, men det blev inte så när det regnar så mycket. Får ta det en annan dag! Nu kollar jag bloglovin, ligger fortfarande efter där, haha.


Fick bli en bild som Ove knäppte när han skulle visa hur vi skulle göra med det nya objektivet :)


//Camilla

Nytt

Idag var jag och mamma på byn och skulle handla, hon skulle handla blommor åt sin kompis också som precis har fyllt år. På blomsteraffärn köpte jag en liten tavla också. Sen gick vi på skoaffärn och köpte 2 grejer där.




Svarta ballerina skor. 325kr och sen 50% på det

nya inlägg till högklackade skor, kostade 60kr

"If You Obey All The Rules You Miss All The Fun" var halva priset på denna också men jag vet inte hur mycket den kostade, det var nog strax under 400. (vanliga priset)










//sanna

Naglar

Camilla och jag passade på att måla naglarna igår innan alla kom för fika. Såhär blev det:


Camillas naglar. Hon använde två viva la diva nagellack och sen ett rosa/blått glitterlack på det.


Och mina naglar. Blev inte sån bra bild, men det såg jag inte förrns nu för det var inte jag som knäppte. Kan inte fota om heller, för naglarna förstördes när vi var ute och delade reklam idag, så dom här bilderna får duga. Jag har använt ett viva la diva lack jag med, fast ett annat än Camilla, och sen så har jag en blomma med konad och sen samma glitterlack överst som Camilla. Har aldrig riktigt tyckt om det nagellacket, för det var genomskinligt, men nu gillar jag det, haha! köpte det för kanske 3-4 år sen.



// Jessica

Födelsedagspresenter

Här kommer en del av det Camilla och jag fick igår!


4 stycken parfymer :)


Body butter, nagelstickers, nagellack, mascara, ring, läppglans, armband, deo, baslack och topplack :)


Ett objektiv, 70-300 mm, och en digitalkamera! :)


Det här var sakerna vi fick, sen fick vi massa kläder (var ju i Stockholm och fick köpa själv) och pengar. Kläderna kommer troligtvis upp när vi använder dom :)



// Jessica

22 Juli

Hej! Hann inte blogga nåt igår, kanske inte så konstigt med tanke på att Jessica och jag fyllde år, haha. Hade främmande hela kvällen. Åt tårta och fikade, sen åt Sanna, Jessica och jag chips och kollade på Hey Baberiba tills klockan var tolv, haha.

Det började med att alla kom, sen fick Jessica och jag öppna alla paket, fick en massa saker! Kommer bild på några av dom sen. Sen fikade vi och åt tårta, sen gick Sanna, Jessica och jag och kollade på tv. Det var i alla fall en riktigt rolig kväll, tror inte jag skrattat så mycket på länge, haha.


Måste vara en av de godaste tårtorna jag ätit, haha!


Jessica, Sanna och jag :)



//Camilla

Nelly.com


Så snygg! 449 kronor från nelly.com


//Camilla

H&M



Tre polotröjor från H&M. 199 kronor styck. Har redan en lila och en grå som är några år gamla men jag älskar dem! Skulle vilja ha alla tre, haha! Perfekt när det blir lite kallare ute.


//Camilla

20 Juli

Hej! Idag har Jessica och jag bara tvättat och suttit ute i solen. Synd att solen försvinner från våran gård så tidigt. Ikväll ska hela familjen åka till stugan och vara där ett tag, men vi sover inte där. Pappa jobbar imorgon, plus att Jessica och jag fyller 18 år imorgon så då måste vi ju va hemma! ;).

Nu har äntligen H&M paketet kommit som vi beställde i slutet på april eller nåt! Mamma har inte hämtat det än bara, hon ska göra det antingen ikväll innan vi åker, eller imorgon.

Ska försöka tidsinställa några inlägg ifall vi kommer hem sent!


Bild från i helgen när vi sov i stugan. Här är då Jessicas och min sovplats i husvagnen! ;)


//Camilla

Orange

Gjorde precis ett collage med lite grejer från BikBok och Gina Tricot!


Gina Tricot har ju jätterea nu, bikinin kostar bara 49 kronor per del! Och tubtoppen i mitten kostar bara 29. Så det är bäst att passa på nu, haha.



// Jessica

2 gula från stylebytyra




299 kronor styck.


//Camilla

nagellacksamling

Såhär ser min nagellacksamling ut just nu



alla skulle få plats i lådan

men alla fick inte plats såklart haha...







//sanna

Norge forts.

Nu fortsätter jag lägga ut bilder ifrån Norge :)


Väg

där nere var jag, längst ner och kampade!
Bilden är tagen från vägen på bilden innan!

bilen och mamma haha

väg


jordgubbsland




när vi nästan var framme i Trollstigen var vi i samma höjd som vissa moln. Så högt upp var vi haha!


massa får som sprang på vägen!


utkiks platsen vid trollstigen. Man hängde ut flera hundra meter över luften, kan säga att benen skakade en hel del!

trollstigen..

jag med trollstigen i bakgrunden

en buss hade liiiite problem i svängarna!


underbara berg


500 meter över havet


Stugan vi sov i natten till igår, bakom stugan var en älv som jag och mamma doppa fötterna i men det var superkallt!

på andra sidan hade vi en väg och jättehöga berg!


påväg hemmåt





3e gången jag var till Norge nu och det är som ett sagoland. Det är så otroligt fint och jag tror inte man förstår hur fint det verkligen är om man inte varit där!







//sanna

Smycken

Hittade dessa tre smycken på Zylber.com.


99 kronor.


129 kronor.


99 kronor.

Den sista var ju supersnygg! :)


// Jessica

Frisyr

Tänkte tipsa om en snygg frisyr som My Blomquist visade för ett tag sen. Tyckte den var jättesnygg och verkade ganska enkel att göra.




//Camilla

Wet N Wild

I Tänndalen på konsum så hade dom Wet N Wild nagellack och jga köpte med mig 3st :D

Den Gröna heter Caribbean Frost, Den röda Jezebel och den mörkblåa Blue Moon!

Har Blue Moon på naglarna nu och jag älskar den!


har inget topplack utan det blir jätteglansigt av sig själv! Man ser också att det är blå och inte svart, fast ibland ser det svart ut men jag älskar det! Det är Classy på nåt sätt även fast det är mörk blått.








//sanna

Nya skor

Jag och Jessica köpte ett varsitt par nya ballerinaskor i fredags innan vi åkte till stugan. Hittade ett par här i Edsbyn och ett par hittade vi i Bollnäs när vi ändå var där för att skriva in oss på körskolan. Bokade även 3 lektioner var när vi va där och hade bokat en innan. Men här kommer i alla fall skorna!


Dessa köpte vi på Skoaffärn. De va på rea så kostade bara 174 kronor!


Dessa köpte vi på Skokällan och de kostade 299 kronor.

Vi ska ha dem på balen nästa år, måste börja tidigt haha. Men snart slutar dom att sälja sommarskor så måste passa på nu! Synd att vi inte kan använda dom före balen bara, haha.


//Camilla

Norge

Hejsan!
Hade det jättebra i Norge medans jag var där! Tänkte visa lite bilder och så nu :) Eller lite och lite.. det blir nog väldigt många haha!




fick hem Chic när vi skulle åka :D

fixade naglarna dagen innan vi skulle åka

Flatruet innan vi var i Fjällen

stannade första natten i Tänndalen och sov i stuga. Det tar cirka 15 timmar att åka ifrån oss till Geiranger (Norge, dit vi skulle) Så vi brukar alltid stanna i Tänndalen en natt innan vi åker över till Norge haha!

Där brukar jag åka skidor :'( Har verkligen saknat att åka till Tänndalen och åka skidor.. har inte gjort det på flera år nu!

redo med kudden att lämna Svensk mark!

Härligt att ha denna utsikt =)

Norge

Fjorden är så himla turkos!! Fjord är vatten ifrån snön från alla bergstoppar :) På bergen ser man vattenfall typ överallt för snön smälter :)

Vattnet var iskallt så pappa fick ta ett väldigt snabbt kort för fötterna domnade bort! haha seriöst!!


åkte emellan bergen!




Här är vi på över 1000 meters höjd, när man åkte neråt kändes det alltså haha

väg

ser ni träden längst ner? tänk hur höga bergen är från marken!!

På Campingen i Geiranger
gammal bil och gammlalt tält... aja, tur att båda fungerar iaf!

Geiranger

Gerianger är omringad av berg!

morgonen därpå, vi vaknade av ett täcke som låg över hela Geiranger. Bergen är såååå mycket högre än sådär haha!

vi åkte båt till Hellsylt mellan bergen och där började det bli bättre väder och sen dess var det soligt hela tiden i Norge :)

dom där som bodde där har en farm och det är inte nån stanns där det är rak mark kan jag säga! Det är jättebrant, ändå hade dom  flera får och massa träd och så!

Hellsylt. Stället är som en sagovärld. Bergen är fler meter eller över 1000 meter höga och folk bor i små dalar!


båten!






Visar fler bilder imorgon :)







//sanna

Måndag

Hej! Har som sagt varit i stugan hela helgen, och det har regnat precis hela tiden! Pappa fixade i alla fall tv-antennen så nu har vi 1an, 2an, 4an och 6an i stugan, men tvn i husvagnen där Camilla och jag sover hackar fortfarande.  

Har fixat nytt virusskydd på min laptop nu, eftersom Norman gått ut. Så bloggar från den nu :) Har städat och tvättat och sånt hela dagen. Blir väl mer bloggning ikväll när både jag och Camilla sitter vid våra stationära datorer :).

Ska prova det mobila bredbandet pappa köpt med, så kanske vi kan ha internet uppe i stugan :D Men gör nog det imorn istället.

Tänkte slänga upp en gammal bild som är tagen för ungefär två år sen också, så det blir ett lite roligare inlägg, hehe.






// Jessica

Too Many words

Hittade två nagel-videor på youtube för ett tag sen, måste verkligen prova båda dessa någon gång!


Den är på franska, men man fattar ändå, haha.


Hittade faktiskt den här på killercolours blogg för ett tag sen.


//Camilla

4 från Stockholmstreetstyle











// Jessica


Megan&Liz

Megan&Liz lägger upp videor på youtube där dom sjunger, och nu har dom börjat göra musikvideor på alla låtar. Har följt deras youtubekanal jättelänge, och här är en låt jag tycker jättemycket om:



Det är deras orginalsång!


// Jessica

Snygg klänning!

Så snygg klänning från nelly.com!



399 kronor kostar den. Vill ha!


//Camilla

Erikshjälpen

Det här är vad vi köpte igår på Erikshjälpen!


3 böcker, den översta är på engelska :)


Jeanskjol 50 kronor.


Jeanskjol även den 50 kronor. Den här är faktiskt från Halens! Kommer ihåg för nåt år sen att jag såg den då. Fast jag tror spetsen i underkant är påsydd efteråt.


Ett halsband för 5 kronor köpte vi också :) Det är två löv på, det syntes visst inte så bra, haha. När det ser ut att bli en bra bild på kameran så blir det dåligt på datorn osv ;)


Ja de var väl allt. Ska försöka tidsinställa lite inlägg jag med. Klockan 8 ska vi se på Ullared, man kan ju inte annat än tycka om den serien! ;)



// Jessica

14 Juli

Hej! Tror jag håller på blir förkyld, har ont i huvudet och halsen. Men aja, det hade kunnat vara värre! Har precis varit ute och övningskört. Försöker även läsa ut alla biblioteksböcker jag har lånat, haha. De ska tillbaka 29 juli och jag har 3 kvar så vi får se om jag hiner! ;)

Kommer nog inte bli någon bloggning fredag-söndag, för då ska hela familjen sova i stugan. Och förhoppningsvis bada lite också! :) Ska försöka hinna tidsinställa något, så ni har nåt att läsa, men annars blir det vanlig bloggning igen på måndag!


//Camilla

lookbook.nu







Så snygga! Gillar den översta mest.
Alla bilder kommer från lookbook.nu!


//Camilla

13 Juli

Hej! Idag klev vi upp klockan 9 för att mamma, Camilla, mormor, Marita och jag har varit på loppis! Det var riktigt kul, även fast vi inte hittade något. Var på två olika, och mamma, Marita och mormor handlade hur mycket som helst, haha! Sen åkte vi på Erikshjälpen och där hittade vi lite saker! Bland annat två jeanskjolar och ett halsband. Och som alltid; lite böcker ;). Men bilder på det kommer troligtvis imorn!

Var nyss ute och övningskörde med pappa :) Gick jättebra, nu kan jag backa och svänga samtidigt!

Klockan 8 ska vi se på fotboll! Sverige - Japan. Tänkte äta äppelpaj men mamma orkade inte göra det medan vi var ute och övningskörde, så det blev inge ;) Lika bra i alla fall, för Camilla och jag ska sluta äta fika, godis och glass och sånt varje dag. Får se hur det går, haha!

Men nu ska jag kolla lite bloglovin innan fotbollen hade jag tänkt. Bloggar kanske mer efter.


// Jessica

Norge

Hej hej!


Har som sagt varit sjuk och haft väldigt hög feber så har bara legat i sängen och inte orkat sitta vid datorn. Det blir dålig bloggning för mig några dagar till för jag ska bila till Norge med mamma och pappa. Vi ska åka till en stuga i tändalen i morgon och sova där sen fortsätter vi till en kamping i Norge som heter Geiranger :D älskar det stället!

Lovar att visa massa bilder!

Ska läsa bloggar nu och sen fixa naglarna så kanske visar bild på dom om några timmar.. Men ska upp vid 9 för att hinna duscha och platta håret och så innan vi ska åka vid 11 ungefär.





//sanna

Innan jag dör

Tänkte tipsa lite snabbt om en bok. Vi brukar inte skriva så mycket om böcker här, men jag älskar att läsa! För någon dag sen läste jag ut Innan jag dör av Jenny Downham. Måste vara en av de bästa böcker jag läst! Den handlar om en 16-årig tjej som heter Tessa som har leukemi. Hon vet att hon inte kommer leva så mycket längre, så hon gör en lista med saker hon ska hinna med innan hon dör.



När jag väl hade börjat läsa boken så kunde jag inte sluta, den var så fruktansvärt bra! Om ni inte har läst den redan så gör det!


Nu ska Jessica och jag ut och springa i blåsvädret, haha. Hoppas bara vi hinner hem innan det börjar regna!


//Camilla

3 shorts

Hittade tre par snygga shorts från Gina Tricot jag skulle vilja ha!


124.50 kronor.


299 kr.


249 kronor.

Har velat haft shortsen längst ner jättelänge, men har aldrig sett dom i butik.. Sen så letar jag efter ett par mörkblå jeansshorts, så dom översta skulle vara perfekta! :) Och dom i mitten var ju bara för perfekt, hög midja och allt!


// Jessica

12 Juli

Hej! Idag har jag nästan inte gjort någonting, haha. Var meningen att Jessica och jag skulle ut och springa ikväll, men enligt mamma så skulle det åska, så vi får väl springa nån annan gång då. Känner mig så duktig idag, när jag inte har ätit varken fika, glass, godis, choklad eller chips! Annars har jag gjort det varje dag de senaste fyra månaderna ungefär, inte bra! Men försöker ändra på det nu.

Imorgon ska Jessica, jag, mamma och våran moster på nån loppis nånstans, haha. Kommer nog bli kul, har aldrig varit på loppis förut :).

Bloggar mer senare. Har lite bloggtorka nu, finns inte så mycket saker att skriva om, men det fixar sig nog! ;)


//Camilla

11 Juli

Hej! Har blivit lite dålig bloggning den här helgen. Sanna har feber, så hon ligger troligtvis bara i sängen hela dagarna och Camilla och jag var med våran familj till stugan för att fira mormor som fyllt år, sen kom vi hem igår mitt på dan nån gång och satt mest framför tvn, övningskörde lite och sen kom Johanna! :) Hon hade varit på Getaway, så hon hade massor att berätta.

Idag har vi städat lite, övningskört, Camilla har vart hos tandläkarn och jag har sovit middag, hehe, sen så åkte Camilla, mamma och jag hem till våran moster, för hon var inte hemma, och sen va vi ut och gick med Simba i 45 minuter! :) Jättehärligt med en promenad efter att bara ha varit inne hela dagen. Har inte suttit vid datorn på 4 dagar, så lite har man ju att göra nu ;)

Bloggar kanske mer senare, annars blir det nog imorn :)


// Jessica

9 Juli

Tidsinställt

Ännu ett collage, men detta gjorde jag i slutet på Maj, men glömde visst blogga om det då!


Klänning från Topshop, armband från H&M, skärp från Gina Tricot, Ring från Forever21 och skor från Jimmy Choo.



// Jessica

8 Juli

Tidsinställt

Troligtvis så håller Camilla och jag på att packar för fullt nu, eftersom vi ska till stugan. Stannar tills lördag förmiddag då vi åker till nästa stuga för att fira mormor som fyllde år i onsdags! Så tidsinställer ett inlägg till idag (fredag) och ett tills på lördag.

Tänkte lägga upp en bild på ett collage jag gjorde nyss, får se om det funkar den här gången. Har redan skrivit om texten en gång!


Linne,  shorts och armband från Gina Tricot, nagellack från H&M och skorna är Converse.


// Jessica


Bollnäs

Tänkte visa allt som jag köpte idag i bollnäs, förutom tandborsten men haha. Köpte en sån där design tandborste :)




Dag och nattkräm :) 37.90/st eller nåt sånt på Willys


en nagelfil från Åhlens, 20kr

O.P.I- Mermaid's tears, från Åhlens 150kr

O.P.I-set. Den lila är Grape..set..match och den silvriga är servin'up sparkle, hela kitet för 250kr

köpte jackan på JC också, fick den för 249 (halva priset).





Känner mig nöjd :) Speciellt för jackan men nog mest för nagellacken ;)







//sanna


Gladiatorskor

Innan vi åkte iväg till Stockholm så kom paketet från Cellbes med skorna Camilla och jag beställt. Hann inte blogga om dom då, så gör det nu istället!





Dom är jättesköna! Lite stora i hälen, men det gjorde inte så mycket, hehe. Och så kosta dom bara 149 kronor, så det var ju inte alls mycket för ett par skor :) Tänkte köpa ett par lila först, men tänkte att svarta var mer praktiskt, haha ;).



// Jessica

Hemma igen!

Nu är vi äntligen hemma, haha. Det har varit kul i Stockholm, men väldigt jobbigt. Har shoppat ganska mycket, men allt var presenter till oss som vi ska få när vi fyller år (om cirka 2 veckor). Fick pengar av våran moster och mormor så handlade upp nästan allt, haha. Men bilder kommer när vi får dem :). Knäppte absolut inga bilder där, bara på mammas kusin och 2 av våra tremänningar som vi träffade för första gången. Men det kommer inte att läggas upp här. Pappa knäppte lite kort på Jessica och mig, typiska "turistfoton" typ, haha. Och så knäppte han när vi åkte Fritt Fall. Både när vi var på väg upp och ner, så de bilderna kommer väl kanske snart om han lägger in dom på datorn ;).

Imorgon åker familjen till stugan och sover där tills på lördag, sen åker vi till nästa stuga direkt på lördag för att fira att mormor har fyllt år och sover där tills på söndag, så blir inte nån bloggning då heller för Jessicas och min del. Men bloggar mer senare ikväll!


//Camilla

7 Juli

Ska till Bollnär nu med mamma och pappa, vi ska iväg coh betala resan och gå lite i affärer. fast dom stänger om typ 2 timmar och sen ska vi äta på en resturang i stan där :)


Såhär är jag klädd idag:


Älskar väskan som är köpt i Paris







//sanna

Adrian Badar

knäppte lite bilder på Adrian både igår och idag, idag var det supervarmt. Runt 30 grader!


Bilder från Igår:



och från idag:








//sanna

Outfit

Har visat många outfits på senaste tiden men det är mycket roligare med kläder på sommaren :)


använde en vit klocka också med tog av den när Adrian badade i sin lilla pool haha :)


Det gick jättebra att åka buss med honom, han satt stilla och kollade ut haha, hans fötter räckte precis till kanten på sätet så han hade fötterna där :) ursöt!






//sanna

Flowers

Såhär ser blommorna ut som jag och pappa åkte iväg för att köpa till mamma för hon fyllde år igår :)









//sanna

6 Juli

Tidinställt



Här har jag plockat ut de klänningarna som jag tycker är finast ifrån Nelly.com "Cut Out Dresses"




kostar 499kr

kostar 399

kostar också 399kr


379kr


599kr


399kr




//sanna

Akryl naglar

I söndags fixade jag nya akryl naglar för jag ville ha lite mer somriga naglar :)




jag har två fimosfrukter på långfingrarna, kiwi och apelsin ^^


den sista bilden gjorde det mer rättvist, på dom andra bilderna ser det ojämnt och så ut men det är mer som i den sista :)

Här är några bilder jag tog på kvällen på naglarna



Älskar dom sista bilderna jättemycket!






//sanna

Oufit of the day

Såhär ser jag ut idag:


Älskar att man kan ha tights, kjol och en tröja över som vardags, på kvällen, när man ska dansa eller tex när man ska ut och shoppa! det är fint vilket som :)







//sanna

5 July

Idag fyller min mamma år och jag gjorde en tårta som inte riktigt är klar men ni får se bild iaf :)


Jag blandade först chokladpuddig och lät det stelna, medans vispade jag grädde och blandade i mosad banan och sen bredde jag på grädde och chokladpudding emellan :) Uppe där chokladpuddingen är ska det vara så, sen ska vi häva på lite choklad löv ;) Sen ska mamma spritsa kanterna med grädde runtom :)



Om en halvtimme kommer Adrian så kommer troligen inte kunna blogga något medans han är här. Han ska sova här till Onsdag och då ska jag till min syrra så jga ska åka buss med Adrian till Bollnäs och sen följa med till BVC sen skjutsar min syster hem mig och då firar vi mamma med henne. En av mina brorsor kommer idag med hans sambo blir det väl nu då. (dom har precis flyttat ihop) och hoppas dom tar hennes hund med sig :D





//sanna

Dagens outfit

Idag har jag spacklat i min brors rum så jag bara slängde på mig nåt :)



svarta shorts, t-shirt och röd kofta :) simpelt!







//sanna

What's in my shower

På youtube har jag sett folk som har visat vad dom använder för duschgrejer så nu tänkte jag göra samma sak :)




den översta är det jättelite kvar i så jag har köpt en ny nu som är den helröda :)
En jättebra hårinpackning som man har i 1-2 minuter i veckan!

Den här duschgelen doftar grapefrukt och citrongräs och det finns även skrub i den! Jag tycer den luktar gott och är jättehärlig med skrubben!

Detta är en duscholja som jag smörjer mig med efter jag använt den där duschgelen med skrubb. Oljan luktar gott och man får ultralen hud typ :D

det här shampoot och balsamet visar dom på reklamen och än har jag inte provat den. Ska göra det ikväll :)







//sanna

4.11am

på senaste tiden har jag haft väldigt svårt att sova, eller rättare sagt, jga har inte varit trött på kvällarna så det har slutat med att jag lägger mig i sängen och kollar på tv ohc film och tillslut vid 4-5 lägger jag mig.

Så igår när jag lade mig knäppte jga ett kort innan för solen började kika fram :)






Föresten så var det en person som ringde till mig ifrån ett gymnasium i Falun och frågade om jag hade bestämt vad jag ska gå än. Men han skulle ringa och höra på onsdag med mig. Då ska jag fråga hur det är eftersom jag inte har sett skolan än och så. Men dom ringde tidigare i vår också och berättade vad jga skulle välja om jga skulle vilja gå där och då valde jag stylist så isf blir det det :)


En av mina kompisar fick också ett samtal så vi kanske ska dit och kolla tillsammans :) men först måste vi höra lite mer, eftersom vi bor lite mindre än 2 timmar ifrån så måste vi flytta dit och så!


Spännande spännande spännande....






//sanna



//sanna

4 Juli

Tidsinställt


Gjorde ett litet collage för nån dag sen, och här är det:



Linnet, shortsen och armbandet är från Gina Tricot. Skorna är från Skonamig.se och klockan är Hugo Boss. Såhär skulle jag vilja sett ut en solig sommardag :) Ska nog kolla på linnet och shortsen på Gina Tricot när vi kommer fram till Stockholm!


// Jessica

Vardagsrum

Har tagit bort kanterna på tapeterna (ni vet när tapeterna möts eller tar slut liksom så är det en kant) så nu är det ganska slätt så pappa kan börja spackla när som helst :D Sen ska jag måla vitt över och sen tapetsera med vita tapeter ovanpå färgen. Vi har kvar min brors gamla tapeter (som är knallblå typ haha) och sen målar vi över dom slipper vi riva ner hela :D

Och eftersom jag hittade tapeter till en fondvägg jag ska ha så har jga börjat kolla ut lite soffor och grejs :D Jag ska ha en brun soffa eftersom tapeterna har gröna blommor med brunt på också och sen ska jag ha en grön filt, gröna och turkosa kuddar och fler gröna och turkosa detaljer :D än vet jag inte vilken soffa jag ska ha men funderar på någon av dessa:




Jag älskar den sista så funderar på den. Men det ser ut som att det är mocka eller nånting på tyget så är lite osäker pågrund av det. Vill inte att allt ska fastna på den :P
Det blir nog den första föresten, den är jättemjuk ohc man kan tvätta sitsen och byta och så, osså är den lagom stor och så med :)






//sanna

3 Juli

Tidsinställt

Hej! Kommer troligtvis inte hinna blogga något idag, så har tidsinställt lite. Ska åka till stockholm på måndag, så idag kommer vi nog bara packa och göra oss i ordning! Åker härifrån kl 7 på måndag morgon, byter buss i Bollnäs och åker sen i samma till Stockholm. När vi kommer dit ska vi lämna grejerna nån stans och sen gå och shoppa lite :) Sen på tisdag ska vi på Gröna Lund! :) Har inte varit där sen vi gick i nian, så det ska bli kul. Frågan är om det är mycket folk där, eftersom det är allsång på skansen på kvällen. Men det märker vi väl :). På onsdag ska vi vara ute ur lägenheten klockan 12, men bussen hem går inte förrns 17, så jag antar att vi ska kolla på nå museum eller nåt, och shoppa lite mer kanske, haha. Vi får se :). Kommer inte ha med systemkameran, utan tar nog mammas och pappas digitalkamera istället. Och mobilen med jättedålig kamera, som ni ser i nåt inlägg ner.



Hoppas det är såhär fint väder när vi är där med! :)



// Jessica

Tävling

Jag är med och tävlar om två akrylfärger och en syntetsborste hos http://nailsbyiza.blogg.se/2011/july/ny-tavling.html



grejerna, bilden är tagen av nailsbyiza :)








//sanna

Tips!

Tänkte tipsa om en blogg jag läser. Den drivs av en tjej som heter Julia. Hon skriver mestadels om mode, vilket jag tycker är det roligaste att läsa om! Här är en länk till hennes blogg :)





// Jessica

Idag

Idag har Jessica och jag delat ut reklam, 95 kg! Mamma fick komma med hälften efter halva vägen för det fick inte plats i vagnen, haha. Än så länge har vi tjänat lite drygt 4000 och det är ju kul!

Igår så sorterade vi reklamen, tror det tog 2 timmar eller nåt, haha. Sen på kvällen följde Jessica och jag med mamma och våran moster för att gå ut och gå med Simba. Skönt att vara ute och röra på sig, var ju så längesen sist, haha!

Här kommer i alla fall några bilder från då vi sorterade reklamen igår. Dom är knäppta med min mobil, så inte den bästa kvalitén direkt! ;)


Jessica :)



Och jag. Det här var inte ens all reklam, haha. Allt fick inte plats på bilden, men man ser i alla fall en del av den ;)


//Camilla

Dagens

Skyndar mig att slänga upp en dagens outfit, ska vara hos Jenna klockan 7 så måste åka snart :)





(ja, jag hade dom där skorna i Bollnäs) ;)







//sanna

2 Juli

Imorse vaknade jag vid kvart i tolv, gick och duschade och åt frukost och sen när mamma och pappa slutade deras jobb åkte vi till Bollnäs. Tänkte visa vad jag köpte där nu :)




hårinpackning

tapeter till mitt vardagsrum :D fondvägg :)

borste

en tvål och en hand lotion

tvålen har dofterna lime, basilika och mandarin

handlotionen har doften ros blad :)

3 ansiktsmasker

färg :D ska mixa och så och måla på naglarna :D nail art :D

två korgar som jag nu har BH.ar och trosor och strumpor i :)

bomullspads

balsam och shampoo köpte jag också :)




Imorgon eller på måndag visar jag antagligen vad jag använder för duschgele och sånt i duschen :)






//sanna

Dagens Outfit

Såhär ser jag ut idag



Svart linne, svarta tights, mönstrad blus, vita ballerina skor och ett halsband :)


Igår stod det att det var mitt nya favoritprograms sista avsitt, (15/15) och det brukar vara i typ 40 minuter eller så. Men när jag kolla nu på tv11s tablå så stod det The Family 17.55-19.00. Samma personer är med och allt och jag är typ superglad :D så jag ska antagligen sitta framför tv:n om en halvtimme och äta kladdkaka :D





//sanna

1 Juli

Idag har jag inte gjort något speciellt, följde med mamma och handla men det var väl bara det haha. Nu funderar vi på att åka till Bollnäs imorgon eller Söndag :)

Jag tänkte visa dagens outfit senare men nu visar jag lite klänningar som jag tyckte var jättefina på Asos.com rea!



Förr: £40 (428kr)
Nu: £18 (192,6kr)

Förr: £32 (342,4kr)
Nu: £19 (203,3kr)

Förr: £30 (321kr)
Nu: £18 (192,6kr)

Förr: £45 (481,5kr)
Nu: £22 (235,4kr)

Förr: £55 (588,5kr)
Nu: £33 (353,1kr)








//sanna

RSS 2.0