Dagens outfit!

Tänkte slänga in en dagens outfit nu ;). Jag ska försöka börja blogga mer eftersom jag inte skriver så mycket nu! Men på påsklovet har jag nog mycket tid, hehe.

Tröja från Gina Tricot, kofta från H&M och jeans från JC :).

//Camilla.


Hej!

Den här veckan har verkligen gått fort! Visserligen har det bara gått 3 dagar, men i alla fall! Kommer ihåg i söndags när jag sa "bara 4 dagar kvar till lov!" och det känns som igår, haha!

Alldeles nyss läste jag lokala nätverk i 2 timmar, men äntligen är jag klar! Hoppas det går bra imorgon, i alla fall bättre än förra gången!

Idag var jag duktig och använde min armbandsklocka som jag fick i konfirmationspresent i 8an, men den var nästan för liten! Så pappa ska försöka fixa själva bandet så jag kan ha den utan att få märken, hehe :)

Om en halvtimme ska jag se Efterlyst! Tycker det är jättebra, men bäst är det med glass till ;) Förra gången åt jag Ben & Jerry's, men den är slut nu, och jag vet inte om vi har nån annan glass! Jaja, får väl klara mig ändå i så fall!

// Jessica

31 Mars

Hej! Har inte hunnit blogga tidigare idag. Den här dagen har gått så fort! Och imorgon blir det lov! Så skönt! Känns som det var evigheter sen vi hade sportlov, fast det var vecka 10, hehe.

Idag började jag klockan nio med rörlig bild som första lektion. Gick ganska fort, klippte bara den lila bit som vi har filmat. Sen hade vi sammhällskunskap i 40 minuter. Gick väldigt segt och jag tror jag missa en del av vad han sa, haha. Sen hade vi lunch, påskmat, var faktiskt ganska gott! Sen hade vi svenska. Då jobbade vi med argument och teser. Jobbigt, hehe. Sen hade vi engelska. Då fick man skriva på labbrapporten till kemin, så förhoppningsvis blir jag klar imorgon när vi ska ha dubbeltimme engelska iställer för svenska för att vi ska få en chans att skriva klart allt! Och bara för att våran kemilärare var på något äventyrsbad så fick vi sluta klockan två iställer för fyra! Riktigt skönt näst sista dagen och allt!

Sen när jag kom hem så fikade jag och Jessica och sen hade vi lovat mamma att plocka ur diskmaskinen så då gjorde vi det ;). Sen sjöng vi Singstar - Boyband vs girlbands. Ganska längesen sist men de va kul! Sen råkade jag somna, såklart! Så jag vaknade ungefär en timme senare av att mamma och pappa pratar. Sen åt vi, sen satte jag mig vid datan för att läsa lokala nätverk och jag måste säga att jag känner mig ganska säker så jag hoppas det går bra!

Kanske bloggar igen senare!

//Camilla

Just ja!

Glömde bort att berätta att jag äter såna där lussikatter eller hur det stavas^^
Känns som jul haha :P Fast snön vill jga inte ska komma tillbaka! Vill ha sommar, osså har jag bestämt för att göra knäck i sommar :)
Snacka om vad gott när man sitter på en filt i skuggan och dricker dricka, lyssnar på musik och har en bra bok och äter knäck :)
oo! Jag ryser =)

/sanna

Yipee!

Nu är det äntligen bara EN dag kvar sedan är det lov!! Känns jätteskönt även om det var bara 3 veckor sedan vi hade vårt förra lov haha :P Men känns som om vi behöver en paus nu från alla prov och läxor!

Bloggar senare!


//sanna

Tjolahopp!

Som jag skrev tidigare så ska jag nu ladda upp en bild på stövlarna! Och äntligen har Camilla laddat in dom i datorn, haha. Och på samma gång kommer en bild på hur jag såg ut idag. Inte särskilt speciella kläder eller så, men hur jag brukar se ut oftast! Fast den tröjan var egentligen inte riktigt min stil, men men, jag gillar att variera mig!

Haha, nu kom jag på en sak! Idag hade jag och Camillas kille kul åt hennes zebratights och don andra mönstrade tightsen hon har. Jag sa att jag inte ens skulle använda dom som pyjamasbyxor (dom ser ut som såna), och det höll han med om, haha! Men å andra sidan gillar han inte min ballerinakjol heller... Hehe.

Aja, här kommer bilderna! :)



Älskar den röda färgen ;)




Jeans från JC, T-shirt från Gina Tricot och kofta från Cubus.

Hej!

Ledsen att jag inte bloggade igår, men hann inte.

Idag efter skolan så följde min kille med mig hem, sen tog han bussen hem till sig vid fyra. Efter det hjälpte jag Jessica att städa litegrann. Sen har jag väl inte hunnit så mycket mer än att sätta mig här haha. Och så måste jag träna till lokala nätverk, omprov, eftersom jag inte klarade det. Men det var fler som misslyckades så det var ju bra, haha.

Imorgon slutar vi 14 istället för 16, jätteskönt! Men det dåliga är att jag måste plugga lokala nätverk och kemi hela dagen efter! Till sista dagen så har vi två saker som ska va klar, jobbigt.

Men nu måste jag börja läsa lokala nätverk. Ha det bra!

//Camilla.

Tisdag!

Idag var första lektionen i skolan, vilket är den enda dagen vi är där, så det är lite jobbigt. Anars brukar vi börja i en datorbarack typ, haha. Så nu ska jag skriva om sophantering... xD.
Aja, sen skulle vi egentligen haft engelska, men eftersom att vi "snott" så många engelska timmar från Svenskan så gjorde vi det istället. Jobbar med argumentation nu, så satt och lyssna på lärarn hela lektionen.
Sen var det gympa. Styrketräning, fy vad jobbigt det är! Men jättebra träning.
Sen skulle vi hinna duscha, byta om och äta på 40 minuter innan nästa lektion. Man blir jättestressad!
Sen var det samhällskunskap. Han har sagt att för två lektioner sen så skulle han gå igenom nåt med oss, men våran klass har så mycket frågor om allt möjligt, så han hinner inte, haha!
Sen hade vi matte och jobbade med nån stencil. Jätte enkelt haha.

Egentligen var det meningen att min kille skulle följa med mig hem, men han orkade inte, så han åkte hem istället. Och när han kom hem så spydde han, så jag vet inte om det är magsjuka eller nåt annat. Om det är magsjuka är jag säkert smittad.. Inte kul! Jag som inte har spytt sen jag var 8... Jaja, det är sånt man får leva med!

Imorn har vi sovmorgon som alltid. Skönt! Börjar klockan 9. Och istället för att sluta klockan fyra slutar vi två!

Just ja! Har fotat dom nya stövlarna, så bild kommer antagligen senare ikväll! Men måste läsa lokala nätverk först, har omprov på måndag.. Det gick inte så bra som jag hoppats...

// Jessica

Tuff dag!

Dagen i skolan började med ett svenska prov (oförberett) som va jättesvårt. Så då blev man väldigt irriterad. Sen när vi hade SO måsta vi skriva en hel sida om en bild som vi fick (om franska revolutionen) jättesvårt det också. Sen hade vi Matte, då fick vi göra lite rester och de som inte hade fick fortsätta matte, jag hade en biologi sak som jag måsta göra så då vart jag irriterad (hehe) sen hade vi lunch och det va god mat fast potatisen är jätteäcklig, allvarligt den är helt vattnig och usch :S
Men det fanns lax också så det va gott haha :P
Sen var det idrott, vollyboll så nu har jag ganska ont i händerna. Sen Biologi. Vi lyssnade på hjärtat i stetoskop och massa saker och sen till sist hade vi bild och då fick vi reda på det där provet vi gjorde med massa bilder och när man skulle välja en kategori. Fick jättedåligt :(
Men life goes on haha ;D
Så nu sitter jag här, otroligt trött och väntar otroligt mycket till fredag hehe


//sanna

Glass!

Det blev ingen Ben & Jerry's utan det blev daimglass som vi redan hade i frysen haha. Mamma och pappa ville tydligen inte till nån affär idag xD
Men nu ska jag lägga mig i sängen och titta på halv åtta hos mig och sen top model (där dem har "normal" långa modeller i denna säsong :)) Sen ska jag se svenska hollywoodfruar och sen ska jag väl sova haha :P


God natt!

//sanna

Hejsan!

Har alldeles nyss ätit kvällsmat, så försöker att bara sitta still nu, haha. Idag gick jag i skolan till kvart över tre, med kemi som sista lektion! Tur i alla fall att det är slut med det tills sommarlovet!

Sen när jag och Camilla kom hem hade nya FRIDA tidningen kommit :) Så satt och fikade och kollade i den tills klockan 16, haha. Sen gick vi och städade klart Camillas skrivbordslådor och sen tog vi mina. Jag kan säga att det verkligen behövdes! Hittade gamla grattiskort och julkort från när jag var 9 typ, haha! alltid kul med minnen! :)

Sen la jag mig för att läsa en bok på sängen, men frös så mycket så jag la mig ner under en filt och lyckades somna! Jag förstår inte hur jag kan vara så trött... Sen hade jag ett väldigt problem att kliva upp till kvällsmaten, haha!

På onsdag är det ingen kemi! Läraren ska på nåt äventyrsbad med en klass från andra året, så vi slipper! Alla i våran klass hade typ samma reaktion. I alla fall såfort lärararen gått från rummet. Alla sträckte upp sina armar mot taket typ, haha! Tänk om han hade sett oss... xD.

Men nu ska jag sitta här vid datorn till åtta, då är det Top Model 13! Seriestart dessutom :) Sen efter det är det Svenska Hollywoodfruar, och det kan man ju inte missa ;)

// Jessica 

Allvarligt??

Imorse vaknade jag och det SNÖADE värsta snöstormen var det faktiskt! Är så trött på alla snö just nu, vill bara ha sommar :(
Trött är jag också, skulle egentligen vilja sova men :P
Ska få min pappa att följa med mig och köpa Ben & Jerry's, vet dock inte vilken smak jag ska ha, tänkte på half baked men vi får se vad som finns :)

Förlåt att jag inte bloggade tidigare men mitt internet funkade tyvärr inte och sen glömde jag bort det haha.


Bloggar mer ikväll!

//sanna

Satte mig vid datorn ändå!

Ja, nu satte jag mig vid datorn igen fast jag skulle vara duktig och inte sitta nåt! Ajja, jag och Camilla har precis fikat och tjockat i oss massa kakor. Jättegott, haha!

Nu ska vi väl snart sova, men klockan är ju egentligen bara halv 10, så det är lite tidigt när man klev upp 12 ;)

Kollar på Ryktet går på 3an nu. Började lite mitt i så fattar inte så mycket hehe :P

// Jessica

Woho!


Jag ska vara barnvakt åt denna lilla krabbat på fredag kväll till lördag!
Så hans ka sova här :'D
längtas otroligt mycket!

Jag och mamma ska sova i mamma och pappas dubbelsäng och pappa ska sova i mitt rum osså ska Adrian sova mellan mig och mamma hehe xD så jag kommer väl vakna vid 2 på natten kanske och sen klockan 5-6 eller nåt men det är det verkligen värt!
Nu måste veckan gå fooort!


//sanna

Söndag!

Idag blev det lite förvirrande när jag vaknade och inte visste om mobilen hade ställt om sig till sommmartid eller om jag var tvungen göra det själv, haha! Så jag trodde klockan var 11, fast den var 12. Så jag sov väldigt länge idag, brukar sova till 10 på helgerna så jag inte går och lägger mig så sent!

Alldeles nyss åt vi fläskfilé och potatiskulor, jättegott!

Tidigare idag så satte jag mig vid min laptop för att vara duktig och läsa på till provet. Men jag måste vänta på att den laddas ut först, så jag inte blir avbruten mitt i läsningen av att jag måste sätta i sladden. Så när jag väl hade satt i sladden så orkade jag inte läsa mer än sammanfattingen. Så jag hoppas att det går bra ändå imorgon.

Fyra dagar till påsklov! Fy vad skönt. Har väl inget mer att skriva nu, så gör kanske det senare, om jag alls sätter mig vid datorn. Vi får se!

//Jessica

Bak!

Hejsan!
Nu har min kompis åkt hem, vi bakade blåbärsmuffins till franskan som vi ska sälja till lärarna. De blev ganska goda faktiskt haha!

Snöade gjorde det lite i natt men den snön som kom har försvunnit nu :P
Föresten, bara jag som hört att Beyoncé är gravid?

//sanna

Hejsvejs!

Nu sitter jag här och ska snart läsa lokala nätverk (eftersom jag inte läste något igår så måste jag idag..). Vi har ju prov imorgon så jag hoppas det går bra!

Tidigare idag så har jag inte hunnit med så mycket, eftersom klockan bara är ungefär halv två, hehe. Men i alla fall så har jag bläddrat igenom VeckoRevyn och ätit frukost, sen tänkte jag försöka hinna (och orka) städa mitt rum för jag har så litet rum men för mycket saker, hehe. Och sen resten av dagen så ska jag väl bara ta det lugnt och vila så att man orkar med skolan imorgon.

Får se om jag bloggar nå mer idag, för jag ska vara duktig och inte sitta nå vid datorn ikväll ;). Men kanske bloggar då jag har läst klart lokala nätverk.

//Camilla.


-

Har typ precis kommit hem från Jenna, bilder laddar jag upp imorgon, är lite trött nu haha :)
Men det var jättekul iallafall :)
Och jag kommer antagligen inte logga in imorgon före klockan 3 kanske. Men vi får se eftersom en kompis kommer hit osså ska vi baka till franskan :P
Kan förklara mer imorgon.


//sanna


P.s glöm inte att ställa om klockan klockan 2 inatt till 3

Körslaget!

Idag när min kille åkte hem klockan 13, så försökte jag blogga från min laptop, men det gick inte! Vet inte riktigt vad som gick fel där... Ajja! Sen så satt jag vid datorn i ungefär 3 timmar bara! Haha, det är bra för att vara jag ;) Sen så kom mamma och Camilla hem, så jag hjälpte mamma packa ur varor, och sen såg hon att jag var jätteblek, för jag mådde verkligen inte bra då, så jag la mig på min säng och blunda medan hon lagade tacos. Sen efter vi ätit fixade jag min bokhylla! Blev så mycket bättre än före! Förr var det mest bara i en hög, nu är det riktigt fint, haha. Sen städade jag lite mer, rensa ur hyllan mest, men tröttnade efter ett tag, så satte mig bredvid Camilla på hennes säng för att kolla på körslaget! Hon satt vid sin laptop då (som jag sitter vid nu). Vid Earth Hour så släckte vi alla lampor, men hade tvn på. Och Camilla satt vid datorn som vanligt, haha. Sen har vi suttit och tjockat i oss massa godis, choklad och chips! Det måste man ju göra på en lördag ;)

Imorn tror jag inte jag ska göra nåt speciellt, mer än att läsa till provet på måndag då. Våran lärare har lovat, att om fler än 2 personer har mer än 90% rätt, så ska vi få tårta på torsdag! ;)

// Jessica


Hej hej!

Idag har jag varit hos min kille. Provade nåt Wii spel som jag inte minns vad heter och Guitar Hero. Det var väldigt roligt, båda två! Stannade där till ungefär 16. Sen hämtade mamma mig så var jag tvungen följa med henne och handla, och såklart ösregnade det! Det är bra att det regnar så att snön försvinner, men det dåliga är att det kommer snöa mer inatt/imorgon så då kommer det att bli is med snö på.

I alla fall, sen när vi kom hem så satte jag mig och läste (Parasit av Scott Westerfeld, riktigt bra bok!). Sen skulle vi äta. Och sen hjälpte jag Jessica att städa ur en hylla. Borde egentligen städa ur mitt rum med men orkar inte det, hehe. Och sen nu sitter jag här! Och ikväll är det ju Earth Hour, det får man inte glömma bort (även om det är mitt under körslaget..). 

Egentligen måste jag läsa lokala nätverk nu, men orkar verkligen inte det. Plus att då hinner jag inte läsa klart tills Earth Hour, hehe. Så jag har bestämt mig för att läsa imorgon istället, hoppas att jag orkar det då bara. Kanske bloggar mer senare!

//Camilla 

God morgon!

God morgon alla! Just nu regnar det lite grann, men jag är faktiskt glad över det eftersom då försvinner snön :)
Ikväll ska jag till Jenna och vi ska göra Faijtas. Kan lägga upp bilder när jag kommer hem :)

Har faktiskt inge mer att säga, bara kom ihåg att det är Earth Hour ikväll. Ni som vill rädda planeten får knäppa av alla lampor och elektrisk rustning klockan 20.30-21-30. Då får ni tid att ta det lugnt, ha på tända ljus och bara vara med eran familj eller vänner och bara umgås.


//sanna

Hemma!

Hej!
Har inte hunnit blogga idag eftersom jag har inte varit vid datorn nåt. Först var jag i skolan sen direkt efter åkte vi till bollnäs, åkte bl.a till stan och kollade lite i affärer och sen åt vbi på resturang med syrran och hennes kille. Och såklart Adrian haha :)
sen har vi bara varit hemma hos dem och tittat på tv och bara myst hela kvällen och kom hem för kanske en halvtimme sen :P

Idag gick det väl sådär på biologi testet (om hjärtat) det gick väldigt bra på engelska provet och det gick väl rätt så bra när jga skulle förklara dopplereffekten för fysik lärarn. Fattar verkligen inte varför man måste kunna vad dopplereffekten är för något.

Men nu ska jag nog lägga mig eller nåt kanske, får se :)
Bloggar mer imorrn


//sanna

Vill ha!



Jag hittade just en bild på den här snygga väskan! Den är från Christian Dior och jag tyckte den var jättesnygg! Vill ha!

//Camilla

Idag!

Som Camilla skrev var det skola till 14.15 idag! Sen fika vi, och jag la mig och skulle kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen! Det är Camillas killes film, så han ville ha tillbaka den imorn, så jag skynda mig så jag skulle kunna se den! Från början var den lite seg tyckte jag, sen vaknade jag 40 min i filmen av att det plingade på dörrn, haha! Det var mormor och morfar som kom och skulle kolla på mammas och pappas nya tapeter! :) Och sen fortsatte jag kolla till det gått nästan 2 timmar av filmen, och så somnar jag igen! Vakna sen då filmen var slut så var tvungen kolla igen, haha! Men den filmen var riktigt bra :) säkert bara jag som inte sett nån Harry Potter förrns nu, haha :)
Har väl inget mer att skriva nu, men om jag hinner imorn så skriver jag innan min kille kommer och ska sova här på kvällen :)

// Jessica

Jobbig dag idag!

Hej! Måste bara säga att det har varit en väldigt jobbig dag i skolan idag. Jag tyckte det gick jättesegt. En del har faktiskt varit kul, men inte allt. Imorgon har vi bara tre lektioner så slutar 13.20! :) Men jag hinner ändå inte blogga något, för jag måste hem och packa och duscha och fixa en massa saker till kvällen för då sover jag hos min kille! Jag kommer säkert glömma nånting hemma men ändå.. xD Men jag bloggar kanske på lördag kväll då jag kommer hem. För då måste jag verkligen sitt vid datorn och läsa lokala nätverk, för jag vill verkligen klara provet på måndag!

Idag slutade vi 14.15 istället för 14.20 för våran samhällskunskaps lärare hade gått igenom allt han skulle. Så då gick jag och Jessica hem. Då fikade vi eftersom mamma hade bakat nya bullar fast i en form så vet inte riktigt vad de heter, haha! Sen läste jag nya Chic som hade kommit på posten! :) Och sen råkade jag somna ett litet tag.. men sen kom mormor och morfar och väckte mig. Och då la jag mig och läste en biblioteksbok istället, Så blir du populär av Meg Cabot. Låg och läste i en timme tror jag så läste ut boken. Riktigt bra bok var det!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och försöker att få min dator att inte hänga sig! Det är väldigt jobbigt med laptopar kan jag bara säga..! Var nyss och hjälpte mamma torka disk eftersom diskmaskinen är trasig.

Och imorgon hos min kille ska jag tydligen testa spela WoW och Cs.. Kommer ju gå bra, haha! Och så ska vi såklart spela Wii eftersom han hade köpt ett nytt spel som tydligen är jättekul, hehe. Och jag som aldrig har spelat Wii förr! Men men, får se hur det går!

Men nu ska jag kolla lite bloggar och olika klädhemsidor! Ha det bra!

//Camilla


Skrattattacker!

Har precis kommit hem från skolan. Slutade 15.10 idag.. Men dagen var jätterolig XD Vi har skrattat flera minuter i sträck, jag lovar verkligen XD
hehe vi skrattade åt allt möjligt.. inget speciellt faktiskt hehe ;P
Bara var lite galna =)

Syns bara att jag inte fick förklara vad Dopplereffekten är för något till våran fysik lärare eftersom jag tänkte göra det efter matte lektionen men vi hade bara 5 minuter till nästa lektion som var SO.. Så jag måste göra det imorgon, måste verkligen komma ihåg vad det är för något, det är så krångligt :S
Sen har vi att vi ska veta vad som är i hjärtat liksom. Fick en bild på hjärtat osså har vi skrivit liksom vart artärerna är och massa saker så det måste vi kunna + andningsorganen det är typ lungorna så ska man veta hur blodet går runt där och så, osså ska vi ha förhör på det imorgon bitti till biologi. Sen har vi Engelska prov imorgon också.. Engelskan är jag faktiskt inte så jätteosäker på men resten e jag verkligen osäker på. Har inte ens tränat på biologin.. men jag får väl råplugga ikväll :'(


Men nu ska jag bara njuta av vårvädret och jag väntar på att pappa ska komma hem så att vi kan laga mat :P


/sanna


Hej! :)

Nu sitter Camilla och jag här tillsammans för en gångs skull, haha! Sitter och kollar på efterlyst och äter Ben & Jerry's :). Nyss var vi tvungen att hjälpa mamma torka disken. Våran diskmaskin har nämligen gått sönder! Men det gör inget, vi Camilla och jag får pengar för att hjälpa till med saker, eftersom vi sparar till en stationär dator, så det skadar ju inte ;).

Ska plocka i ordning tills imorn nu, och sen sova, så bloggar vi mer imorn! Godnatt :) 

// Jessica & Camilla.

Shopping I bollnäs!


Idag var det studiodag i skolan så vi slutade 10.15, då åt vi sen åkte jag, jenna och kajsa till bollnäs och shoppade lite, var där från typ 11.50 (eller bussen åkte då så var där kanske vid halv 1) sen tog vi bussen hem 17.31 och kom hem för kanske en halvtimme sedan. Men jag köpte det här :) :


Väska som man kan ta av handtagen på

Foundation


Skulle egentligen köpa en vänner säsong också men tänkte att jag skulle göra det nästa gång jag åker till bollnäs :P



//sanna



P.s det tar cirka 40-45 minuter att åka till bollnäs med buss och cirka en halvtimme med bil :P


Bowlingen var jättekul!

Hej! Idag så tänkte jag kliva upp halv9-9. Men då kom Jessica och väckte mig klockan 8 då hennes kille kom. Jobbigt!

Bowlingen var förresten jättekul! :D Jag vann! Hehe, är inte van att vinna så det var kul! Och eftersom jag inte hade med mina glasögon så såg inte jag poängen, så min kille fick berätta för mig hela tiden vem som ledde och vem som låg sist ;). Jag måste säga att jag började det hela väldigt bra med en strike det första jag gjorde ;). Det sämsta med hela dagen var att jag fick en stor blåsa på hälen! Jag testade mina sommarskor, även fast det är ganska mycket snö kvar, och så får jag en blåsa första gången jag använder dom! Inte bra.. Men det är sånt som händer!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och chattar. Borde egentligen läsa till lokala nätverks provet på måndag. Men vet inte om jag orkar det nu.. hehe. Gör nog det senare. Om jag gör det alls, hehe. Men det är bara fyra kvällar jag har tid att läsa tills dess, så borde verkligen göra det!

Snart ska jag nog äta, sen ska jag väl bara sitta här och lyssna på musik, hehe.

På fredag sover jag över hos min kille! Så hinner inte blogga då heller. Kommer hem på lördagkväll så kanske bloggar då :).

Imorgon är det en helt vanlig skoldag, tråkigt! Mycket roligare med bowling, hehe. Och imorgon ska vi redovisa grupparbetet på matten, men vet inte riktigt hur vi ska göra. Men det löser sig väl!

Nu ska jag äta. Så ha det bra!

//Camilla

Onsdag!

Idah har varit en jättebra onsdag! Istället för att gå till 16 i skolan med lektioner har vi bowlat! :) började klockan 11 och slutade 12. Som bestämmt så kom min kille och väckte mig då han plinga på dörrn klockan 8 imorse. Jag gick ner och duscha och sen satt han och jag och kollade på tv, medan vi väntade på Camilla, sen åt vi frukost tillsammans. Sen ungefär vid 10 kom Camillas kille, sen gick vi på engång nästan :) Och en gammal klasskompis hade prao där, så blev väldigt förvånad att se henne, haha!

Efter bowlingen gick Camilla och jag hem för att äta lunch. Kunde inte äta i skolan eftersom det var pannkaka och vi är laktos (y). Men det visade sig att vi inte hade något att äta, så Camilla följde med mamma och handlade, medan jag låg och läste en tidning, haha! Dom hade med sig mitt ID-kort så nu har jag mina nya gummistövlar! :) Dom var mycket snyggare än kappan!

Idag märktes det verkligen att det var vår! Gick med jackan öppen och med leggings idag! Fy vad skönt att slippa jeans. Men våran gata är förtfarande värsta vintergatan, speciellt precis utanför infarten.

När vi hade ätit lunch gick jag och la mig för att läsa en biblioteksbok som ska tillbaka snart, men somnade efter ett kapitel och sov i 2 timmar! Inte bra..

Tänkte sätta mig vid datorn nyss, men så kom Camilla på att vi hade samhällskunskap-läxa, så var tvungen göra den först, men nu är den klar! Skönt. Innan jag började med den så var jag tvungen äta choklad, har inte ätit sen i lördags! Tycker det är bra gjort för att vara jag, haha!

Nu tänker jag sitta vid datorn fram tills klockan 21, då är det efterlyst! :)

//Jessica

Som Sagt!

Som sagt så kommer jag shoppa imorgon efter skolan så jag kommer lägga bilder ut imorgon vad jag köper! men nu ska jag gå och lägga mig i sängen och.. jag vet inte, bara tänka =)

God natt!


//sanna

Bowling imorgon!

Hej! Har inte hunnit blogga tidigare idag. Har haft lite fullt upp ;).

Slutade skolan 14.15, kom hem, med min kille, och så fikade vi. Sen klockan 16 skulle han med bussen. Så då fixade jag lite spotify listor och kollade lite bloggar på Jessicas data ;). 

Sen skulle vi äta, sen dammsugade jag hela huset utom två rum! Väldigt jobbigt åt ryggen kan jag säga.. xD

Och nu sitter jag här. Har nyss kollat facebook och ska snart kolla ännu fler bloggar. Lyssnar just nu på Fireflies - Owl City. Den är riktigt bra, även om jag inte fattar hela texten xD Gud vad det är bra med Spotify! Det är synd med all reklam bara :p. 

Imorgon så blir det bowling! :D kommer nog bli kul! Var riktigt roligt förra gången också :). Bloggar antagligen mer om bowlingen imorgon. Jag borde gå ut och gå efter bowlingen eftersom jag vill börja röra på mig. Får se hur det blir med det. Och idag på samhällskunskapen fick vi en läxa som ska va klar på torsdag. Och på matten gjorde vi ett grupparbete, riktigt kul! Så det ska vi också redovisa på torsdag. Men det är bara det att det är 3 uppgifter som 5 stycken ska redovisa och alla ska prata lika mycket, hur ska det gå till?? Undrar hur läraren tänkte egentligen..xD 

Men nu ska jag fortsätta kolla bloggar så att jag inte missar för mycket! Bloggar kanske senare om jag har nåt att skriva om ;).

//Camilla

lala..

Heej! har precis hjälp pappa att laga maten, spagetti och köttfärssås.. Eftersom mamma jobbar kväll (mellan halv två och kvart i tolv) så måste vi laga maten varannan vecka. Så nu är jag mätt och väldigt trött eftersom vi slutar klockan 4 på tisdagar, Men imorgon slutar vi 10.15 hehe :P så då åker jag till bollnäs med Jenna och Kajsa. Vet tre saker som jag ska köpa, tror inte jag ska köpa mer eftersom jag måste spara hehe :P
Alla saker jag ska köpa är faktiskt från Åhlens haha!

Men jag kanske bloggar mer ikväll!


/sanna

Tisdag!

Idag har varit en rätt så rolig dag! Hade TMS först, fick massa papperslappar, haha! Och prata kemi... Efter det hade vi engelska. Då fortsatte vi på labbrapporten till kemin som skrivs till engelskan. Sen var det teori på gympan, och vi fick bilder på skelettet och musklerna och skulle skriva vad allt var. Det var jättesvårt, kunna typ ingenting ju! Sen var det lunch. Skulle vara nå jättegoda ekologiska fiskar, men det tog slut, så jag fick äta potatis och köttbullar istället! Och det ska vi äta till kvällsmat ikväll med (y). Kollar nu på Scrubs, och lyssnar på en Foo Fighters skiva på spotify! Min kille följde med mig hem idag, men han mådde inge bra, så vi somna på min säng. Jag som inte skulle somna! Aja, huvudsaken han mår bättre :).

Imorn blir det en riktig slappdag! Börjar vid 11 (tror jag) och då ska vi bowla! :) Bowlar en timme och sen slutar vi! Så då slipper man ha jeans när vi inte ska vara ute så mycket, haha! Så ska ha jeansleggings kanske.

Nu ska jag gå och kolla om mamma behöver nån hjälp med maten, sen ska jag ne i tvättstugan och hjälpa henne med tvätten! :) Skriver nog mer senare. Och ska bli bättre på att lägga ut bilder.

// Jessica

Min tur!

Nu är det min tur att ladda upp bilder, haha! :)



Här är nya filmerna. Camilla Läckbergfilmen vann jag från FRIDA, sen resten är beställd från nåt ställe jag inte kommer ihåg vad heter, men man får reklam därifrån jätteofta xD. I Love You Man var bara en bonusfilm, vi köpte den egentligen inte ;p.



Det här är regnkappan jag vann! Från Didriksson. Men gillar den inte, den är helt enkelt inte min stil..



Väska från Cellbes.



Jeansjacka från Ellos :).

// Jessica


Kläderna!

Här är kläderna jag pratade om!

Skor från ellos
Skor från Ellos.

Skor från ellos
Skor, också från ellos :).

Skor från Cellbes
Skor från Cellbes.

Skor från Cellbes
Skor från Cellbes, samma sort som dom vita :).

Byxor från ellos
Byxor från Ellos.

Byxor från Ellos
Byxor, också från Ellos :)

Det var allt jag orkar ladda upp nu, hehe. Jessica laddar nog upp några hon med snart!

//Camilla

Lika klumpig som vanligt...

Hejsan! Idag har varit en rätt så bra dag för att vara måndag! Ingen läxa alls, fy vad skönt! :)

Måste bara berätta lite kortfattat om idag. Först lokala nätverk, och som Camilla sa är det uppskjutet! Så känner mig inte alls lika stressad längre :). Sen fick vi reda på att nästa torsdag är det avslutningsfika innan påsk. Synd bara att det är första lektionen, direkt efter frukost... Jaja, borde vara glad över att få fika!

På datorkunskapen blev jag velig.. Håller på att göra en webbsida om All Time Low på svenska. Sen ska jag göra om New Found Glory, som jag inte ens hört en låt med! Mitt eget val, men ändå, haha! Och sen tänkte jag göra om Blink 182. Men jag är så velig! Jag vill få in McFly nånstans där också! Men ajja, får väl klara mig utan det då..

Lunch, blä!

Sen hade vi matte, och genom hela lektionen satt min killes bästa kompis och bläddrade genom Sveriges Lagar. Han leta lagar jag hade brytit mot. Och han hitta på en massa, så sammanlagt skulle jag sitta i fängelse i 26 år och betala 10.000 kronor i böter, haha!

Sen innan kemin hade vi en halvtimmes rast, jätteskönt! Sen innan vi skulle börja kemin så satte jag mig på en plats, och där stod det en pennvässare, och såklart skulle jag fippla på den! Jag såg att den var full med suddskräp, men det stoppade mig inte. Det slutade med att jag fick allt det där skräpet i knät! Men som alla säger; jag är ju som jag är ;)

Camilla och jag har precis fotat dom nya sakerna, så bilder kommer snart! :)

// Jessica

Måndagen avklarad

Hej! Äntligen är måndagen avklarad! Och nu har vi ingen mer kemi förns nästa måndag! För på onsdag har vi studiedag! Och jag har inga rester så jag kan vara ledig! Men mellan klockan 10 och 11 ska jag och några fler bowla! Kul kul! :D

Idag började vi med lokala nätverk, och provet är framflyttat till måndag! :D Så slipper man läsa som en galning fram tills på torsdag i alla fall! Sen hade vi datakunskap, där vi fortsatte och göra webbsidor. Måste säga att jag trodde att det skulle vara roligare..  Sen hade vi lunch, köttbullar och hemlagad potatismos. Och eftersom jag fortfarande har lite ont i tanden så gjorde det lite ont att äta, men det gick i alla fall! Sen hade vi matte, vilket var riktigt kul ;). Sen sist hade vi ju då kemi, där vi började skriva på labbrapporten som ska skrivas på engelska.. Väldigt svårt är det!

Och nu sitter jag här och har inget bättre för mig xD. Jag och Jessica ska snart knäppa kort på lite nya kläder och saker som vi sen ska lägga upp här på bloggen :). Om det går vill säga xD. Förra gången när jag skulle ladda upp så funkade det inte, men vi får se hur det går sen då!

Såg just att jag har en chokladkaka liggandes här på mitt skrivbord, men jag ska va duktig att inte äta. Det är ju måndag och jag måste sluta äta så mycket onyttigt och börja röra på mig mer istället. Vill få bra kondition eftersom jag gillar att springa. Men som det är nu orkar jag knappt några meter, har för dålig kondition och ansträngnings-astma. Jag ska faktiskt börja träna. Det har jag lovat mig själv. Sa att jag skulle börja gå ut och gå när det blev lite varmare, och nu är det lite varmare, men jag orkar inte på vanliga skoldagar. I så fall måste jag börja på helger och ta det så. Får se hur det blir med det. Men försöka ska jag i alla fall.

Snart kommer i alla fall bilderna jag pratade om nyss :).

//Camilla

Dagens!


Svart kofta, t-shirt, svart linne och svarta tights!

syns inte så bra men det är t-shirten



/sanna

Skolan och lite annat

Nu har jag kommit hem från skolan, så skönt att första dagen e över, hatar måndagar verkligen! De är så stressiga och man blir helt trött på att tänka på måndags mornarna att man har 5 hela dagar framför sig!!
men nu är det äntligen över :)
På onsdag slutar vi kanske efter en lektion!! så kanske vi slutar 5 över 9!
Man tycker att det är onödigt att gå till skolan för en lektion men :P
Då ska jag till bollnäs med Jenna och Kajsa kanske så ska vi äta och  shoppa :D så ska be min pappa pengar haha =)

Nu sitter jag och längtar till onsdag och till 5 över 3 för då börjar ghost whisperer xD
är verkligen beroende av den serien alltså! först brukar jag titta på det 5 över 3 och sen 20 över 5 och på torsdagar så är det klockan 8 två avsnitt så jag kollar nästan hela tiden på det xD
fast det är ganska stört, eftersom det är på samma säsong xD

Men nu ska jag  fortsätta att äta Japp och lyssna på musik :)

En sak jag tycker är konstigt är att jag har högre betyg i engelska än vad jag har i svenska, jag tycker det är ganska konstigt eftersom man pratar alltid svenska och så, fast jag brukar också tänka på engelska för kul ibland och vill också gå IB (tror jag det heter) i gymnasiet, det är en engelsk skola att man har alla lektioner på engelska, eller så vill jag gå estetiska :p
Men det får vi se, har ju som sagt ett år på mig att bestämma mig.


/sanna

Earth Hour!

På lördag den 27 mars klockan 20.30 är det earth hour igen, jag kommer ihåg att det var förra året också. Tycker det är en väldigt bra ide för att rädda planeten hehe. Jag ska få min familj att släcka, ska ni?


/sanna

Kläder!


Nu är det så att jag har ju sagt att jag ska lägga in bilder på lite kläder som jag ska ha i sommar och så, så här är det :)
Fast första bilden e på armbanden jag hade idag hehe.. ville ladda upp dem för kul :)




Min skolavslutningsklänning

Min skolavslutningsklänning

Min älskade favoritklänning!

Min älskade favoritklänning!


mönstret på klänningen ovan.

Gråa Jeans med svart linne, vitt linne med fjärilar, svart väska och klackskor





Passade på att ta kort på min pyjamas också hehe :)

Lila t-shirt, svarta shorts och MYSIGA lila/vita rutiga tofflor :)

Sen passade jag också på att ta kort på kläderna inne i garderoben

lite skor


haha det ser ut som om allt e bara blått, grått eller svart haha!




Det var alla bilder.. tror jag, lägger upp mer om jag hittar nåt som jag har glömt bort :p



Men nu ska jag lägga mig I sängen och titta igenom gamla Elle tidningar eller titta på tv eller stanna kvar i några minuter och titta på mode hemsidor :)



God Natt!
//sanna


Hej!

Jag har inte hunnit bloggat idag, pga att jag suttit vid Camillas data bara, haha! Men nu sitter jag äntligen vid min, och nyss läst på lite till provet på torsdag. Blev lite okoncentrerad efter ett tag, så fortsätter läsa imorn :).

Just nu lyssnar jag på Kom - Timoteij. Älskar den låten! Och det är jag inte ensam om, haha ;). När våran klass skulle på bio i onsdags, så var Camilla, hennes kille, jag, min kille, och en tjejkompis här före och satt i Camillas rum och digga den på högsta volym. Och sjöng med såklart, haha ;). Jättekul var det :).

Har i alla fall varit duktig och gjort matten jag missade i torsdags då jag var sjuk :).

Sen hjälpte jag mamma med maten. Ända tills hon skvätte sparrisvatten på mig. Då blev jag sur och gick därifrån så fick hon göra resten själv. Åt tacosrester sen i fredags. Hon och pappa åt hemmagjord pizza istället ;P.

Nu sitter jag här och lyssnar på spotify och gör ingenting speciellt egentligen.. Ska ner och duscha såfort jag bloggat klart. Om inte pappa hinner före förstås!

Imorgon blir det skola till kvar över tre. Med kemi sista lektionen. Ska fortsätta på labben som vi började med förra gången. Det var faktiskt rätt så kul! Men det är bara det att laptoparna vi använder är så seg!! Dom är mycket värre än vad den här datorn är, och då är det illa ;).

Nyss måstat starta om datorn pga uppdateringar i virusskyddet som fixades igår. Igår var jag tvungen starta om datorn 6 gånger bara för det! Det var inte så kul... Men det blev ju bra till slut i alla fall! Efter att mitt tålamod tagit slut för länge sen, och min kille försökt lugna mig, haha. Men nu ska jag väl ner och duscha.. Jag vill verkligen inte, vattnet är iskallt!

//Jessica

Ont i tanden!

Jag har jätteont i min tand just nu! Blev värre när jag åt ostchips till tacos. Det känns som att nånting sitter fast i tandköttet alldeles ovanför tanden. Hoppas det blir bättre tills imorgon.

Och så var det ju meningen att jag skulle läsa lokala nätverk nu, men vet inte om jag orkar. Ska nog läsa lite i alla fall. Har två timmars lektion att läsa på imorgon bitti också. Och så måste jag läsa varje kväll fram till torsdag så det är väl lika bra att börja nu. Så lär man sig i alla fall lite.

Så nu ska jag läsa, det tar väl kanske lite drygt en timme. Kanske bloggar lite efter det :).

//Camilla

Svårt att bestämma mig!

Nu har jag ganska svårt att bestämma mig.. Vet inte om jag ska fortsätta att lyssna på musik och titta på The hills som jag har gjort hela dagen eller om jag ska läsa en bok.. men jga vill ha en bok på engelska men jag har ingen. Men jag tror jag ska läsa faktiskt, bara ta det lugnt eftersom det är skola imorgon :)
Fast när jag tänker efter så är det väldigt kul att titta på The hills för jag älskar att titta på deras kläder, deras stilar och så..
men jag får ha tv:n på och läsa samtidigt haha! :)


//sanna

Hej!

Nu sitter jag här och tänkte beställa kläder från ellos.se, men det funkar inte! Jag kom till kassan två gånger, men inte längre! Får testa antingen senare eller någon annan dag.

Egentligen var det meningen att jag och Jessica skulle vara med en kompis idag, men alla vi tre är lite småkrasslig så vi ska ta det någon annan dag istället.

Ikväll så ska jag antagligen bara sitta vid datan. Och så måste jag verkligen läsa på till lokala nätverksprovet på torsdag. Tur att man läser det på datan ;).

Nu sitter jessica här bredvid mig och läser en bok. Kanske jag också ska göra snart. Var ganska längesen jag läste sist! Men nu när jag har börjat låna böcker från biblioteket igen så måste man ju läsa :). Just nu läser jag en bok som heter "Så blir du populär" av Meg Cabot. Riktigt bra bok, fast jag inte har läst den så länge.

Men nu ska jag gå! Ska antingen läsa eller bläddra i någon modetidning, får se hur det blir. Ha det bra!

//Camilla

Läxa!

God morgon! Just nu sitter jag här och gör ett fördjupningsarbete om piano till fysiken. Lyssnar på Eric Saade- Sleepless också. till veckan har jag fördjupningsarbetet, dopplereffekten, biologi (läxa om hjärtat), över 100 glosor i engelskan (som jag har lätt för men iallafall :)) Så nu ska jag försöka göra klart fördjupningsarbetet och träna lite på dopplereffekten. Vi ska nämligen säga muntligt vad det är för läraren och senast denna vecka.

Men istället för att prata om läxor som är så tråkigt på detta inlägg så ville jag bara säga att det har blivit vinter igen. Det snöade i natt när jag gick och lade mig. Fast man kan verkligen inte kalla det natt när jag gick och lade mig haha! Men det var bara ett tunt litet lager så några plusgrader och sol försvinner det hur lätt som helst hehe. Men jag gick ifrån datorn vid tjugo över 4 eller nåt sånt, sen hittade jag en bra thriller som gick på 4 eller kanske 5an. Den hette typ The Glass House och den var faktiskt ganska bra :)

Jag lovar att jag knäpper kort ikväll på vad jag ska ha på mig i sommar/vår.

 
Men nu måste jag gå och fortsätta göra läxan!

Ha en bra dag!


//sanna

Kläder!

Nu sitter jag här i min skolavslutningsklänning och är sååå desperat på att sommaren ska komma. Jag har provat klänningar i flera timmar känns det som nu. Fast egentligen i några minuter =). Men ville bara berätta att jag ska ta kort på lite kläder som jag kommer ha på mig i sommar/vår så kolla bloggen imorgon kväll också :)

God natt!


//sanna

Har trååkigt!

Hej igen! Sitter nu här och har tråkigt och lyssnar igenom en av mina spotify-listor :). Har ingenting bättre för mig så... Just nu lyssnar jag på Linkin Park - Numb. En av de första låtar jag hörde med dem, riktigt bra!

Har kollat på Hannah Montana: The Movie tidigare idag. Måste bara säga att den filmen var jättebra! Tror det är en av de bästa jag har sett faktiskt. Tycker verkligen att man ska se den ;).

Jag skrev nyss att jag inte skulle äta godis och sånt ikväll, men det blev så att jag åt det ändå. Kan verkligen inte låta bli! Min kille märkte att jag var beroende av choklad igår.
Jag: Alltså har vi ingen choklad hemma??? Jag MÅSTE ha!
Han: ... Camilla.. Du är beroende...
Jag: .. jag vet...
Hehe men det är sånt man inte kan rå för!

Jag såg just en musikvideo på Vh1 där det var en tjej som hade silvriga högklackade skor, riktigt snygga! Men skulle nog inte vilja ha dem ändå, lite för hög klack för min smak (är ju 177cm så behöver inte högklackat..). 

Nu ska jag sluta blogga och kolla modehemsidor istället! 

//Camilla 

Heej!

Det var ett tag sen jag bloggat nu, men jag har helt enkelt inte haft tid! Har varit utan virusskydd på datorn, så har delat med Camilla.. Men älsklingen hjälpte mig fixa ett nytt idag! :) Han sov över här från igår, men var tvungen åka hem rätt så tidigt för att fira sin mamma som har fyllt år för några dagar sen. Så grattis till henne i efterskott! ;).

Har inte så lång stund på mig att skriva detta inlägg, ska nämligen kolla på Hannah Montana: The Movie om 20 minuter! Har velat sett den jättelänge, men det har bara inte blivit så.

Imorgon har jag lovat att Camilla ska få sminka mig. Får se hur det blir, haha! Men det blir säkert bra :).

Sitter nu och vräker i mig chips... Inte bra! Jag som ska bli nyttigare.. Aja, jag börjar med det nån annan gång ;) (Det kommer med andra ord inte att bli av alls...)

Har sett att många skrivit att det varit jättefint väder ute idag. Själv har man suttit inne hela dagen!

Imorn ska jag nog ta mig tid att göra matten jag missade i torsdags då jag var sjuk.. Och läsa lokala nätverk måste jag också göra, har inte ens kollat på kapitlet än!

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll, hejdå! :)

// Jessica

Första blogginlägget för mig idag!

Hej! Idag har det blivit väldigt lite bloggning för min del (inte ett ända inlägg, hehe) men jag har haft nästan fullt upp hela dagen. Min kille sov här från igår och åkte hem vid 15. Då satte jag mig och kolla på The City, ända tills vi skulle äta. Sen nu sitter jag här vid datan så som nästan varje kväll, haha.

Egentligen borde jag nog börja läsa på lokala nätverks provet ikväll, men jag orkar verkligen inte. Det är tur att jag har fler dagar än idag på mig.

Nu sitter jag här och kollar några bloggar och kollar på The Hills. Har kommit på att det är ganska kul att kolla på. Vet inte om jag ska äta nå godis ikväll för jag åt imorse innan frukost(!) så jag mådde jätteilla, men det börjar gå över nu :).

Ikväll så ska jag bara ta det lugnt och sitta vid datan. Det är så skönt att inte ha några läxor över helgen! Förutom att jag måste läsa på inför provet då..

Imorgon blir det nog att vara med en kompis för Jessicas och min del :). Har inte hunnit vara med henne på evigheter känns det som! Kommer nog bli kul!

Men nu ska jag sluta blogga. Ha det bra!

//Camilla

Solig dag!

God morgon alla! Idag vaknade jag först vid 8. Jag vaknade och kolla på klockan. Då trodde jag att klockan var 12 (??) och då så knäppte jag på tv:n och allt och satt och tittade på Mtv Och då var det en låt som var på. Sen så såg jag att klockan var 8 så då somnade jag om igen hehe. Sen vaknade jag vid kanske halv 11 och då klev jag upp. Först knäppte jag på tv:n och då var det samma låt som var när jag trodde att klockan var 12 haha!

Sen gick jag ner, åt frukost och sånt.  Sen kollade jag på termometern och fick en chock när den stod på 18 grader. Fast det var mot väggen och solen sken på och så men iallafall :)

Och nu sitter jag här och vill verkligen gå ut men har faktiskt inget att göra ute. Vill inte ut och gå ensam heller så det blir väl att sitta inne hela dagen då ;o

/sanna

inte mycket uppdatering!

Heej! Har inte kunnat blogga idag eftersom jag har varit i skolan till 20 i 3 och sen kom jga hem vid 10 i 5 i nånting. Då bytte jag till mjukiskläder och sen kvart över 3 kom min syster och då satt jag och mamma barnvakt medans syrran och hennes killes son åkte skidor i backen hehe..
Dom åkte hem för kanske 30-45 minuter sedan. Så nu saknar jag Adrian redan haha

Idag så hade vi fysik prov, gick faktiskt bra jag som var så orolig. Men det blir alltid så att om man känner sig jätte osäker innan ett prov får jag ett ganska bra resultat och om jag är ganska säker får jag dåligt resultat. Men vi får väl se när vi får svaren. Missade på en uppgift iallafall men resten kändes rätt bra haha :)

Nu sitter jag och tittar på Mtv world stage det är lady gaga som är där just nu. Tro det eller ej, hon är faktiskt mycket bra live. Om man inte tittar på henne såklart haha!

Men imorgon ska jag gottgöra er.. eller försöka iallafall haha ska blogga mer imorgon :)

Ha en bra kväääll!


//sanna

Skola imorgon!

Hej! Idag klev jag upp 6.20, vilket var onödigt för jag blev klar 7.15 och jag skulle inte gå till skolan förens 7.45. Så jag satt i en halvtimme och gjorde ingenting och hade tråkigt..
Sen när jag väl kom till skolan (vi hade lokala nätverk först) så fick jag veta att vi har prov i det om en vecka! Och vi började med kapitlet idag. Är inte det för lite tid??

Och sen på svenskan så skulle vi skriva ett argument som vi skulle stå för och skriva tre saker som stärkte det. Gissa om det var svårt! Jag kom inte på någonting jag kunde skriva.. Sen gick resten av dagen ganska fort.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och kollar på Design: Simon & Thomas efter att ha tagit en dusch. Känner mig jättetrött fast jag somna en timme på Jessicas säng när jag kom hem från skolan.. xD Men jag har i alla fall inte ätit något onyttigt idag! Alltså som fika eller godis och sånt :).

Imorgon har vi bara två lektioner och båda är på arken^^ riktigt skönt, och så slutar vi före lunch, så det blir en kort dag imorgon! Har ingen svenska för att våran lärare skulle bort någonstans tror jag. Så det var ju skönt att det var sista lektionen^^. Första lektionen är rörlig bild, och det är då vi ska spela in en Science Fiction film! Lektionen efter är CAD och då designar vi saker på datorn, än så länge bara i 2D, men ska nog börja med 3D andra året :).  Och imorgon kväll kommer min kille och sover här tills på lördag! :) Längtas! Men kommer kanske inte hinna blogga nåt imorgon heller. Känns som jag aldrig har tid för det, men det löser sig väl på något sätt!
Men nu ska jag sluta blogga innan inlägget blir alldeles för långt och jobbigt att läsa! Ha det bra!

//Camilla



Plugg!

Nu sitter jag här och har ont i huvudet och är jättetrött. Jenna har precis åkt hem. Idag va det frilufsdag på skolan och vi satt och fiska.. eller vet inte vad man ska kalla det fetersom vi faktiskt inte fiska nånting, vi satt bara vid elden coh åt och pratade haha
Sen fick vi sluta tidigare eftersom det var så kallt. Så det var skönt haha :)
Vi har fysik prov imorgon.. inte har vi fått nå facit heller så vi måste bara läsa i boken och försöka komma ihåg typ 15 sidor om ljud, hur det uppstår och bla bla bla.
Kommer inte gå bra känner jag.

Men nu ska jag titta lite på andra bloggar, cykla på träningscykeln och titta på halv åtta hos mig!
Längtas otroligt mycket imorgon också efter skolan!! :D


//sanna

Sjuk..

Har varit hemma och sjuk idag, jätteförkyld. Håller på bli bättre nu, så imorn ska jag till skolan i alla fall! Går bara till halv 12, så det blir nog inte så jobbigt ;).
Legat i sängen hela dan, knappt ätit nåt fram till kvällsmaten, då åt vi kycklinggryta. Och fy vad gott det var! Åt så mycket att jag knappt kunde röra mig sen..
Igår var klassen, som Camilla skrev, på Avatar. Gud vilken bra film! Rekomenderas verkligen till de som inte sett den!
Haha, ska även säga att jag vunnit ännu en sak från FRIDA! xD En Camilla Läckberg dvd. Minns inte riktigt vad den hette, men det märks väl. Tror nästan den hette Stenhuggaren, kan det ha varit så?
Idag fick Camilla och jag hem ett film-paket vi beställt! Det var Fame (nya från 2009), Coco - Livet före Chanel, Allt för min syster (samma regissör som till Dagboken). Och så fick vi en extra-film på köpet! I love you man :). Så får försöka se till att hinna kolla på dom så fort som möjligt xD. Ja, det var väl allt jag hade att säga för idag, och imorn kanske det inte blir så mycket bloggning heller. Min kille kanske kommer hit och sover till på lördag då :) Men han var sjuk idag, så jag vet inte hur det blir, men hoppas kan man ju! :)

// Jessica

hmm..

Nu är jag väldigt trött och kom hem från skolan för cirka 3 timmar sen. På lunchen så gick jag, Jenna och Kajsa hem till Jenna och där gjorde vi spagetti, gick inte så bra.. den blev lite kletig och vi stoppade spagettin i den minsta lilla kastrullen vi hitta. Osså när vi tog i vattnet så lade vi i spagettin också. Men man ska ju egentligen vänta tills vattnet kokar xD
Sen så mätte vi inte hur mycket spagetti heller så vi bara tog nåt men det va för lite så vi måsta koka mer haha.
Och just ja. Innan vi skulle börja spillde jag och Kajsa ut spagetti över hela köksgolvet och Jennas mamma höll på att damsuga. Så hon var precis klar och hade gått till ett annat rum så vi bara skynda oss att plocka ihop allt och vi lade tillbaka det i spagetti påsen XD


Imorgon är det frilufsdag och jag och Jenna ska ut och pimpla. Så måste ringa till henne ikväll och prata lite om imorgon..

Men nu ska jag gå och titta på Ghost Whisperer. Det ändå jag gör är ju att titta på det haha :P


Ha det bra!


//sanna

Desperate Housewives!

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Desperate Housewives.. mellan reklamerna ska jag plugga lite fysik också eftersom vi har prov på fredag. Hoppas det går bra men man vet aldrig haha.. men nu ska jag säga åt min bror att komma, för typ 3e gången!
Sen ska jag mysa med tända ljus och sånt!


//sanna

Hej!

Nu ska jag bara slänga in ett inlägg lite snabbt, för jag har en massa saker att göra.
Måste bara säga att imorgon går Jessica och jag i skolan till 16, och sen följer en kompis, min kille och Jessicas kille med oss hem och äter här, sen är det dags för bio! Ska se Avatar med hela klassen! Så vi kommer inte ha tid att blogga nåt imorgon, tyvärr.
Nu sitter jag här och mår jättedåligt, känns som att jag håller på bli sjuk, men måste hålla mig på benen imorgon! Förutom bion så har vi rörlig bild och då ska min grupp spela in våran Science Fiction film! Det enda dåliga är att jag måste stå ute i snön utan jacka och det är direkt på morgon så det är minusgrader! Kommer antagligen bli ännu sjukare då.. Och så har vi ju kemi i en och en halv timme som sista lektion, och så klart ska vi utföra en enskild labb.. på engelska! Det kommer inte att gå bra säger jag bara.. Kemi är inte direkt mitt favoritämne.
Ikväll har jag ganska mycket att göra. Ska duscha, göra kemiläxan, leta en av pappas skjortor som jag kan ha imorgon och lite mer saker, så lite stressigt är det ju! Om ni undrar varför jag inte har gjort något av det här tidigare så är det för att min kille följde med mig hem från skolan :)
Men nu måste jag verkligen gå.. Ha en fortsatt trevlig kväll!

//Camilla

Vår känsla

Hej! Nu har jga typ precis kommit hem från skolan och det är våran längsta dag på veckan. Vi går till klockan 4 medans de andra klasserna går tidigare :( men jaja. Det känns så härligt för att snön smälter och det är ljust tidigt och länge och solen skiner och varmt är det :)
hehe..
Men idag har vi inte haft nå speciellt.. bara först Svenska sen SO sen matte sen idrott sen biologi och sen bild
Fast nu ska jag gå och titta klart på Top model.. har inget annat att göra haha!


ha en bra dag!

//sanna

Hallå!

Idag slutade vi kvart över två, och då var det meningen att min kille skulle följa med mig hem, och Camillas med henne. Men tydligen så skulle han inte de, orkade inte, så här har jag suttit själv! Håller på att frysa ihjäl också.. Hela lovet var jag frisk, men dagen innan skolan började blir jag brakförkyld! Och det ger sig inte heller.. Drogar mig på tabletter hela dagarna.
Nyss kollat facebook, snacka beroende framkallande det är! Och kollat massa bloggar. Nya FRIDA tidningen kom på posten idag! :) Även fast den inte ska komma förrns på torsdag. Och fick brev att jackan och skorna finns på posten på ica att hämtas ut, så får väl göra det snart! :).
Enligt förra FRIDA så var idag min turdag. Det håller jag verkligen inte med om...

// Jessica

Tjena!

Sitter och kollar på Svenska Hollwoodfruar. Haha, det är så kul! Nyss åt jag choklad. Igen! Har ätit varje dag sen förra fredagen. Det är 11 dagar! Jag MÅSTE sluta med det...
Camilla skrev igår att vi skulle ut och gå idag, men det blev inget. Blåste iskallt! Blir troligtvis imorn istället :). Och fy vad skönt att det håller på att bli vår! Men inte på den gatan vi bor, här är det värsta vintergatan! Så är det alltid.. Alltid mest snö här och det försvinner sist. Speciellt i svackan, där vårat hus står xD. Nu är reklamen slut på Svenska Hollywoodfruar, så nu måste jag gå, hejdå! :)


// Jessica


Stressäter!

Har kommit på att jag stressäter. På varje lov som vi har äter jag mycket mindre, är lugnare, är inte lika mycket trött och får inte lika ofta migrän. När vi har skola så äter jag nästan hur mycket som helst och det är bara stress, man blir trött och irriterad.. jobbigt. ;(


/sanna

Hej hej!

Har inte hunnit blogga tidigare idag, eftersom det var första skoldagen efter lovet. Slutade 15.15 med en kemilektion i en och en halv timme som sista lektion, som vi fyra tjejer råkade komma försent till, hehe.. Men läraren sa inget iaf ;) Första lektionen var Lokala Nätverk och vi hade prov, och jag klarade det! :D
I alla fall, när Jessica och jag kom hem så åt vi mackor istället för att fika med bullar och saft, duktiga vi är^^.
Sen kollade vi på Top Model 9 och råkade somna på min säng framför tvn, hehe. Vaknade 18.30 då det var dags att äta. Pölsa med potatis, mums! Sen gjorde både Jessica och jag klart artikeln till Engelskan och mejlade in den. Och så fick vi reda på idag att torsdag v.15, då Jessica och jag ska till Gävle till tandläkarn, så har vi matteprov, så vi ska få ha det på tisdagen före.. Men hoppas det går bra ändå!
Nu sitter både Jessica och jag här och kollar på Life Of Ryan på MTV. Kollade nyss på Stjärnkockarna, men de lagade något med sniglar och det såg för äckligt ut, hehe.
Kanske bloggar mer senare, beror på om jag har nåt att skriva. Men ha det bra!

//Camilla

härligt härligt..

Nu sitter jag här och lyssnar på Ronan Keating- When you say nothing at all Jättefin låt :) sen tittar jag på tv (Vänner) och har precis gjort Kemi läxan. Har bara dragit mig för att göra den. Fast har inte kunnat gjort den eftersom jag glömde den över skolan på lovet hehe.. Nu kom pappa in och ville låna 100 kronor. Som jag får tillbaka imorgon såklart haha :)

Men nu är reklamen slut på Vänner så ska fortsätta kolla nu

hejsvejs!


//sanna

Trött!

Nu har jag kommit hem från skolan. Vääldigt jobbigt. Måste göra kemi labbrapport också :( fast gör den lite senare.. Just nu ska jag kolla på Jon & Kate + 8 :)
Bloggar senare!



//sanna

Mys kväll!

Hej hej! Sitter och lyssnar på Irlands bidrag till Eurovision song contest! Älskar den låten väldigt mycket!! Här har ni den: http://www.youtube.com/watch?v=_mVrn7W7QlY 
Och nu ska jag se på Ghost Whisperer ett avsnitt tänkte jag och äta chips (jag vet jag borde inte, är så onyttig iallafall haha) Och ha tända ljus på och bara mysa och ta det lugnt tills imorgon då skolan börjar. Men det är bara 15 skoldagar kvar tills vi har påsklov :)

fredag så ska jag och mamma passa lilla Adrian för första gången. Längtas otroligt mycket!!
Fast inte en hel natt utan bara när min syster och hennes killes barn Nico ska åka slalomskidor i backen som vi har här.
Men det blir några timmar iallafall!

Men nu ska jag gå och hämta täcket och mer chips!



//sanna

Hejsan!

Nu har jag läst igenom Lokala Nätverks kapitlet som vi har prov på imorgon. Hoppas det går bra bara!
Resten av dagen ska jag nog bara ta det lugnt eftersom det är skola imorgon.
Nu är vårat sportlov slut.  Det har gått jättefort! Man har knappt hunnit med nånting känns det som. Tur att man har ett till lov om tre veckor, hehe.
Just nu sitter jag här och bloggar och Jessica sitter och läser sin bok i min fotölj och hon hör inte när jag pratar med henne, haha!
Hoppas morgondagen blir kul! Den enda roliga lektion vi har är matte.. fast datakunskap kan också vara kul. Och jag kan säga att man blir väldigt trött av att ha kemi sista lektionen i en och en halv timme, men det funkar. Tur att vi bara har kemi första året på gymnasiet. Tror vi har fysik nästa år istället.
Senare idag så ska jag och Jessica kanske gå ut och gå! Får se hur det blir med den saken, hehe. Det brukar aldrig bli som man har tänkt sig..
Men nu ska jag sluta blogga och jag hoppas alla får en trevlig dag! Ha det bra!

/ Camilla

God morgon!

Vaknade lite före tolv, Gick och duschade sen åt jag glass i sängen i pyjamas haha, satt och sörjde bara för att skolan börjar imorgon ;( men vi har ju lov igen om 3 veckor så det är lugnt =)
Vet inte vad mer jag ska skriva faktiskt.. Skriver mer senare.

Ha en bra dag!

//sanna

Godmorgon!

Hejsan! :) Idag ska jag och Camilla ha läxdag! Inget vidare kul, men måste man, så måste man! Har prov första lektionen imorn, direkt efter lovet! Dom kan ju inte tro att man ska ha plugga hela lovet, eller hur? Och eftersom inte jag har nån dator (Viruskyddet skulle tydligen skickas på posten) så måste Camilla och jag dela laptop, vilket betyder att vi inte kan läsa på lika mycket som vanligt. Tur att vi har hela dagen på oss!
Aja, nu till nåt roligare! Om mindre än en månad ska jag få räls. Och det betyder ledig från skolan + shopping! Haha! Men eftersom vi SKA ha en stationär innan sommarn så får vi inte handla så mycket, vilket inte kommer gå så jättebra...
Ha en bra dag!

// Jessica.

Svar På Era Frågor!

Har precis kollat igenom alla kommentarer som vi har fått och tänkte svara på dom nu, fast så många frågor var det inte men iallafall. Om folk ställer en fråga kanske man ska svara på de flesta iallafall =)

Till Malin som skrev: hej, fin blogg!
lägga till varandra på bloglovin? :)
Svar: hmm.. tror inte vi vet vad bloglovin är för nåt. Men om någon förklarar så kan vi säkert det haha :)

Till: Fackin'Bitch som undrade hur mycket jag väger
Svar: haha tror inte jag vill säga det faktiskt haha..

Till: Frida som skrev: Har ni inte haft lov??:O
Svar: vi hade det denna vecka (v.10) eftersom vi bor mer i mitten/norra sverige hade vi lov vecka 10 medans de längre ner i södra sverige hade v.9,8 osv

Det var väl de frågor som vi fick haha.. De flesta skrev saker som fina kläder och så, Det tackar vi (Jag, Jessica och Camilla) väldigt mycket för :)

Ha det bra!

Just de, jag undrar hur vi helt plötsligt kunde få så många som kollade bloggen på en dag. Såg ni våran blogg någonstans? Berätta gärna och om ni vill för att vi ska få en bättre blogg. Vad vi kan ändra på, vad vi ska skriva mer/mindre om och så :)


//sanna

Just ja!

Och titta så Jessica och Camilla har blivit duktiga på att blogga nu för tiden haha det gick lite dåligt för dom i början tycker jag när dom typ inte skrev nåt men men. Saker ändras alltid =)

//sanna

Woho!

Såg just att besökarna har ökat från 9 till 49 på en dag, jättekul :)
Men nu ska jag sova. Imorgon ska jag ligga i sängen och äta glass och sörja över att skolan börjar på måndag. Men det dröjer inte länge tills vi får påsklov igen haha!

//sanna

Hej!

Idag har vi, som Sanna skrev, umgåtts med varann. Det var ett tag sen sist! Tröttnat lite på dom singstar vi har, men eftersom Camilla och jag försöker spara pengar till en stationär dator, så kan vi inte köpa nya! Så dom får duga. Det där med spara pengar går väl inte så bra som man hade kunna hoppats.. Vi bara hittar massa kläder vi måste ha hela tiden! xD.
Åt hemmagjord pizza till kvällsmat idag, riktigt gott! I alla fall när man har köttfärs på ;).
La mig och läste boken som ska tillbaka på måndag, och somnade. Vaknade lagom till Melodifestivalen! Sen blev det massa godis och chips-ätande!
Ringde och röstade som en tok på Eric Saade, sen Jessica från Åland frågade om vi kunde ringa några gånger från henne och hennes kompisar, men kom bara fram tre gånger! Det tyckte jag var lite dåligt... Aja, han kom i alla fall tvåa! :).
Tyckte faktiskt inte det spelade nån roll vem som skulle vinna, tyckte de flesta bidragen var bra faktiskt!
Sitter nu och kollar på Bruce den allsmäktige på 4an med Camilla. Hon tycker jag ska sluta blogga nu, så hon kan rippa in fler låtar, så får väl sluta nu då ;).

// Jessica


mmmm..

Varit med Jessica och Camilla idag före maten, sjöng lite singstar, tittade lite på project runway och bläddrade i modetidningar haha :) osså pratade ju vi samtidigt också =)

Nu sitter jag och äter Ben & Jerry's:



Guuuud, så gott det är. Första gången jag smakar Ben and Jerry's också. Kostade 49 kronor på Ica men det är den värd ;O


//sanna

13 mars

Idag vaknade jag klockan 10. Klev upp, åt frukost och duscha. Tänkte sätta mig vid min dator nu, men det visade sig att jag inte har nåt virus-program längre, så jag kommer inte kunna läsa på nåt till provet på måndag, så det kommer gå superdåligt! -.-'
Aja, nu tänkte jag maila in till några tävlingar i FRIDA, och kolla lite bloggar. Sen måste jag läsa ut en bok på 250 sidor på två dagar! (Biblioteksbok). Den är jättebra, men så mkt orkar man bara läsa på sommarn! xD.
Apropå sommar, idag när Camilla vevade upp min persienn (?) så kändes det precis som sommar! Solen sken rakt i ögonen och det blev alldeles varmt i rummet. Plus att jag går runt i linne xD.  
Och på våran altan är det 27 grader idag. Fy va skönt! Men det är så mkt saker där så jag tror inte man kan gå ut xD. 
2 dagar kvar på lovet, och det känns fortfarande inte som att vi har haft lov! Har inte hunnit med någonting känns det som! Men så är det alltid.

// Jessica

Dagens Outfit


Såhär ser jag ut idag, skjorta från igår, svart linne/tunika och svarta tights!

Fredagsmys!!...Igen


Just nu sitter jag här och är jättetrött, pappa väckte mig kanske tio i 8 imorse och typ halv 9 åkte vi (eftersom det tar lite mindre än två timmar att åka dit till Falun härifrån så måsta vi åka tidigt) Och vi kom hem för kanske en timme sen (17.20 nånting) Sen smälte jag mörk choklad och doppade frukt i det. Melon, Physalis och Färsk ananas. Sen lade jag frukten på en tallrik och stoppade den i kylskåpet så att chokladen stelnar :) ska äta det senare. Något bra på tv ikväll??
Just det, mamma köpte urgulliga bebiskläder till Adrian också, har ingen bild men lovar att dom är gulliga :)
Och på söndag kommer syrran och Adrian igen :D



//samma som nyss

Shopping!


Var till Falun idag med mamma, pappa och bror. Köpte allt utom en sak på Gina tricot haha :)

Vanligt linne, ser blått ut men det är mer lila-blått

T-shirt

Kjol, tänkte först köpa en med leopart mönster (svart och vit) men ändrade mig och köpte denna istället :)

Det enda plagg jag inte köpte å Gina tricot haha :)





skjorta, ska ha skärp i midjan så blir det lite snyggare


klänning!

Det var allt jag köpte + en bh som man kan ta av banden på



//sanna

Har ingen passande rubrik.. xD

Hej! Nu sitter jag och kollar på tv med Jessica och kollande nyss på lite bloggar. Snart ska vi nog äta kebab, men jag är inte det minsta hungrig, för tidigare idag satt jag och min kille och kolla på film och åt massor med choklad och chips, så jag mår fortfarande lite illa. Men nu har han åkt hem för någon timme sen och sen dess har jag plockat ihop lite efter oss och försökt att virka på en ruta av det som ska bli min väska, men den blir helt misslyckad! Alla rutor (än så länge bara 2) blir olika stor fast jag har lika många maskor! Antingen så är jag dålig på att virka eller så är det garnet.. xD
Ikväll ska jag antagligen sitta vid datan hela kvällen, hehe. Måste ju läsa lokala nätverk eftersom vi har prov på måndag. Och så borde jag egentligen göra klart artikeln på engelska också, men vet inte om jag orkar. Annars kan jag ju göra den imorgon ;) Jag skjuter alltid upp läxorna till sista dagen, det borde jag sluta med! Men nu ska jag gå, ha det bra!

/Camilla


Ghost Whisperer!



Såg just Ghost Whisperer!
Och nu gråter jag ihjäl mig!!! :((


Och jag måste köpa alla säsonger!


//sanna

Scones!


Nu är jag tillbaka efter bakningen, Det va ganska gott fast rätt smaklöst. Men om man tar med marmelad så blev det jättegott :)
Dock så blev mina lite degiga i mitten. Men det får man ta!


//sanna

God morgon!

God morgon alla! Tänkte göra lite scones nu. Eller om ett tag :)
Glömde att säga igår att nya numret av Elle kom ut i Tisdags (9e mars)


Här får ni receptet på dem scones jag tänkte göra. Först ville jag göra nyttiga men vi hade inte rågmjöl och jag orkar inte gå och köpa eller vänta till 4-tiden då pappa kommer hem från jobbet så jag kör på vanliga :)Och receptet är för 4 personer.


        Du behöver:
  • 3 dl mjölk
  • 100 gram smör
  • 7-8 dl vetemjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt



         Gör såhär:

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa.Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg.Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor, cirka 12-15 centimeter i diameter. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga kakorna med en gaffel.Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. Servera nygräddade och varma!




Kom ihåg att tvätta händerna :)




//sanna


Hej!

Idag blev jag väckt halv 10, för våran granne ville att mamma skulle ut och gå med deras dotter, så det var bara att kliva upp och äta frukost! Sen har jag duschat och städat, och nu sitter jag här!
Tänkte bara säga att min kille kommer hit idag och sover, så jag kommer inte blogga nåt mer ikväll, eller imorn heller för den delen. Kanske lite på kvällen, får se hur det blir ;).
Tänkte även säga att jag vunnit en jacka från FRIDA. Igen! xD. Från Didriksson den här gången oxå. Men nu var det ingen vinterjacka, nu var det en regnkappa! Och även ett par stövlar ;).
Ja, de va väl allt jag hade att säga för den här gången.. Lägger väl antagligen in en bild då kläderna kommer ;). Ha det bra!

// Jessica

Medium!

Just nu sitter jag och tittar på denna hemsida: www.melba.se tröjorna är otroligt fina!!
Tänkte titta på lite kläder som jag tycker om på dyra sidor och hitta nåt liknande fast billigare på fredag.
osså kollar jag på Medium på Tv 400 väldigt spännande är det :)
Tänkte säga något nyss men det försvann :(
aja, jag bloggar väl igen om jag kommer på det haha :)

//sanna


Bollnäs!



Ja, här är då det Camilla och jag köpte i Bollnäs idag. Inte så mycket, men Bollnäs är ju inte så stort ;)
Tröja från JC, Tights från Lindex, Body Butter från Dollarstore, Handkräm från Åhlens och Lotion från Dollar Store den med :)

// Jessica

Bollnäs idag!

Idag var, som Sanna sa, Jessica och jag i Bollnäs! Hittade inte så mycket, men lite saker i alla fall. Jessica kommer snart att lägga upp bilder :) Och ja, vi kommer va avundsjuk på Sanna på fredag xD Och den väskan som jag absolut måste ha fanns inte på Kappahl i Bollnäs! Den finns i Valbo, och jag tänkte köpa den då jag var där, men jag gjorde det inte, så nu ångrar jag mig jättemycket! Men man får väl hoppas att den finns kvar i Valbo när vi ska dit nästa gång.. troligtvis så gör den inte det men..
Imorgon kommer min pojkvän så ska han sova hos mig till på fredag, längtar! Och så ska vi tydligen gå ut och gå också för han tycker att jag rör på mig för lite och äter för mycket onyttiga saker, vilket jag också gör xD Plus att vi ska äta pizza så.. men det är ju faktiskt sportlov! (och jag har inte vart ute och rört på mig nå, förutom när jag var på bågskytte, hehe..)
Men nu måste jag sluta blogga för nu har Efterlyst börjat!

/Camilla


Mums..

Nu sitter jag här och lyssnar på westlife och äter smoothie, samma som igår haha :) Men så gott det är. Fick nån bild läxa i posten också (??) så nu har jag gjort den och skickat den till läraren på mail =) Man skulle typ söka på två konstnärer Edward Hopper och Andy Warhol osså skulle man välja en bild av vardera och skriva massa och så. suck!
Så varmt det är idag! 10 plus grader, otroligt. För typ en månad sen va det typ -25 och så!

 
Jag läste just en grej som fick mig att klia över hela kroppen
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6746284.ab
Det är så äckligt så nästa gång jag ska damsuga ska jag verkligen damsuga alla lister i rummet!
 

Och just nu är Jessica och Camilla i Bollnäs och shoppar, är såå avundsjuk! Men jag ska ju till Falun och shoppa och äta kinamat på fredag så då är det nog de som är avundsjuk :)
Kanske inte på kinamaten men på shoppingen haha!

Nu fryser min hjärna till is kan jag säga! Smoothien är verkligen kall!


//sanna


Hej!

Som Camilla skrev igår så va vi på bågskytte idag. Det var jättekul och dom ville att vi skulle komma tillbaka! Så det var ju väldigt bra betyg ;) Och man ska INTE luta bakåt, har världens träningsverk i ryggen!
Sen sprang Camilla och jag runt på byn med Johanna för att leta en present till hennes pappa. Och vi köpte choklad (a).
Sen var det meningen att jag skulle hem och göra läxa, men somna och sov i 3 timmar! Sen åt vi kvällsmat och nu sitter jag här! Var meningen att vi skulle Skypea (?), men Sanna gick och tränade istället. Så nu känner jag mig verkligen onyttig...
Imorn ska jag, Camilla och mamma till Bollnäs och shoppa! Om vi hittar nåt vill säga. Så får se om det blir nåt. Hejdå! :)

// Jessica

Smoothie!

Gjorde precis en smoothie på Hallon och banan! Gud så gott det va, synd att den tog slut men nu är jag väldigt mätt :)


ingredienser!

ingredienser

 smoothien som jag gjorde, förutom att jag blandade i massa egna saker och jag tog i hallon istället för jordgubbar :)

Banan
Hallon
Glass
Mjölk
Vanlijsocker

Kart!

Toppa med hallonbitar och vaniljsocker!

unga mammor!

Hejsvejs! har precis tittat på lite olika bloggar. Tex om dem som har blivit ung mamma osv. Jag tycker att alla som har blivit mamma som väldigt ung (då pratar jag om 14-17 år) är väldigt modiga. Ni gör ett otroligt bra jobb och var glad för dem ni är. Här är två exempel på två bloggar som jag ska följa: http://ellamarie.blogg.se/   och  http://nadja92.blogg.se/  kolla in dem!

//sanna

Bågskytte imorgon!

Idag har jag först städat lite, sen tagit det lugnt, sen varit med Johanna. Hade väldigt kul! Skrattade nästan hela tiden. Och imorgon följer jag och Jessica med henne på bågskytte. Det är prova på dag och sist vi var där var det jättekul! Så jag hoppas det blir lika roligt imorgon med! Skriver mer om hur det var imorgon när jag har kommit hem!

/ Camilla

Usch!

Usch usch usch så tråkigt att glömma läxan i skolan som man måste göra på lovet! Man blir bara stressad och orolig. Jag måste göra Biologi labbrapporten nästa måndag när skolan börjar igen. Hoppas bara jag inte glömmer bort vad vi gjorde för nåt. Eftersom vi hade ett prakiskt prov (ett prov där man visar istället för att skriva) så skulle vi skriva labbrapport om det också men så glömde jag alla anteckningar. Typiskt mig! Det enda jag kan göra nu är svenska läxan!

//sanna


Helgen!

Hejsan! Nu var det ganska längesen jag skrev, men har varit lite upptagen ;) På fredagen tog jag och Jessica andra Gardasil sprutan, gjorde inte lika ont som den första som tur var. Senare på kvällen så kom min pojkvän över så sov han här till lördagen, jättemysigt^^. Sen på lördagkvällen tror jag inte att jag gjorde nånting förutom att jag kollade på Ice Age 3. Måste säga att den var väldigt rolig, nästan bättre än dom andra två. Och idag har jag inte hunnit med mycket. Jag har börjat på andra rutan på min väska! Jag har nog inte berättat det, men jag ska virka rutor som jag sen ska sy ihop till en väska, får se hur det blir! Jag hoppas det blir bra i alla fall! Och imorgon blir det att bara ta det lugnt och hjälpa mamma att städa. Har ju sportlov vecka 10! Ska bli väldigt skönt med lov! Ha det bra!

/ Camilla


Kläder!



Eftersom Camilla inte kunde ladda upp bilderna från förr-förra tisdagen (23e februari) så ska jag försöka! Hoppas det funkar bara!
Tröjor från Gina Tricot, Böcker från Bokia och armband från Kappahl! :) 

Mys Mys!



Åkte idag med mamma och pappa och hälsade på syster och hennes lilla pojk , han är 5 veckor, 6 veckor på fredag och han har blivit så stor :) Nacken har börjat blivit stark så han kan hålla upp huvudet om han ligger på magen ett tag också. Ursöt :)

Men nu ska jag titta klart på 16 and pregnant så kanske jag bloggar mer ikväll :)

Vi passar på att säga grattis till Jenna som fyller 15 och Jessica som fyller 17 idag!

//sanna

Tranan och dagen!




Var på Tranan igår kväll, (en nattklubb)

Men först efter skolan gick jag, Jenna och Kajsa till Sibylla och åt mat, sen gick vi hem till Jenna. Där öppnade hon paketer och sen färgade jag och Kajsa håret på henne för vi köpte det till henne i födelsedags present :)
sen åt vi cheesecake, sen va vi galna tills min pappa kom och hämtade oss vid kvart i sju, sen gjorde vi oss i ordning i cirka två timmar sen åkte vi till bollnäs där tranan va haha :)
Vi hade väldigt kul men man blev lite trött på slutet av kvällen!


Just nu sitter jag här och bara njuter av att vi har sportlov nu (äntligen) men har ändå mycket läxor att göra över lovet. en kemi labbrapport som vi måste göra tills veckan efter lovet glömde jag i skolan, alltså det jag behöver. Där det står liksom hur v gjorde och allt som jag måste renskriva och skriva massa andra saker på så jag måste göra det på måndagen efter lovet.


//sanna


Pluggar!

Ska snart plugga biologi till imorgon. Sååå trött men imorgon får vi iallafall lov och efter skolan ska jag, Jenna och Kajsa iväg och äta sen ska vi till Jenna så ska hon öppna paketer, sen vid 6-7 eller nåt går vi nog hem till mig och gör oss i ordning sen ska vi på tranan (fest) vid 9 kanske och jolla oss :P. Hoppas Jenna får nudå annars blir det väl film kväll eller nåt :)
Men nu tittar jag på Nelly.com och drömmer att jag hade mycket pengar så skulle jag köpa skor skor skor!! och kläder haha!

Hade SO prov idag, det va muntligt så det va lite läskigt. Men hoppas det gick bra. Provet handlade om buddismen och hinduismen. Men nu måste jag gå och träna på biologin till imorgon, sen ska jag väl Göra lite svenska och sen tänkte jag träna på träningscykeln i en timme, eller jag ska nog börja träna på den klockan 7 så cyklar jag i en timme så hinner jag se Halv åtta hos mig innan det blir duschen haha :)
Otroligt att man står ut med en sån smärta i benen i typ en timme och bränner bara 455 kalorier ;o

//sanna

Vill ha lov/sommar NU!

Just nu är jag ganska upptagen så jag kan inte lägga in mer än 1 blogginlägg per dag, har nämligen miljoner läxor och prov. Varför måste alla lärare ge oss allt, alla läxor och prov alldeles innan lovet. Till imorgon har jag SO prov, till fredag biologi läxa eller prov, sen kanske nåt om Dopplereffekten (?) till fysiken på fredag. sen har vi fått nån svenska läxa att vi ska skriva om en film (slumdog millionaire) så man ska svara på nå frågor så ska man skriva och så till veckan efter lovet.Sen har vi 150 glosor på engelskan, typ weep-wept-wept eller lend-lent-lent och massa fler. Just nu vill jag bara ha lov och sommar och slippa skolan med alla läxor och så.

Men nu ska jag gå och antagligen plugga!

//sanna

Längesen!

Det var ett tag sen jag bloggade, men har inte haft tid helt enkelt! Som Sanna har skrivit så har Jessica varit här och hälsat på hela helgen, så det har varit fullt upp. Vi har hunnit med mycket! Bland annat hoppat i snöhögar, haft mysig tjejkväll och sjungit Disney Singstar ;) de va jättekul, så nu har Camilla och jag bestämt att vi ska köpa det, fast det svenska!

Idag slutade jag 15.15. Alice följde med hem tills hennes buss kom. Åt misslyckade bullar som var jättegoda! Så så misslyckade va dom ju inte ;) När hon gått till bussen satte Camilla och jag oss framför tvn och kollade på Peter Pan (Med Jeremy Sumpter). Riktigt bra faktiskt, fast jag somnade.. xD

Nyss fått kläderna jag beställde från Cellbes! :) Vit kofta + linne och sommar skor! Det gäller att vara tidig ;) Och efter det så städade jag och Camilla ut våra garderober. Det blev inte så mycket slänga, men några plagg i alla fall! Det blev mest att kläderna jag inte ville ha gav jag till Camilla, och dom inte hon ville ha gav hon till mig ;)
Jaa, de va väl allt jag hade att säga.. Nu ska jag väl bara sitta här och slappa resten av kvällen! ;)

// Jessica 


Praktik!

Idag efter skolan gick jag och Jenna till en blomsteraffär och frågade efter praktikplats, vi fick direkt så det va väldigt skönt att få det överstökat haha. Så vi börjar klockan halv tio på måndag vecka 16.

Sååå trött på vädret, det kan aldrig sluta snöa. Jag verkar också vara den enda som tror att jorden kommer gå under snart, det kom ju först en stor eldsvåda i america, sen blev det jordbävning i Haiti, sen började det snöa i hela sverige och det slutar typ aldrig och sennu varnar dom för en tsunami vid australien och så. Tycker alla borde tänka mer på miljön!
Men jaja, nu är jag väldigt trött, vi har kemi praktiskt prov imorgon, SO prov nån dag den här veckan och kemi läxförhör på fredag. Men nästa vecka har vi sportlov i en vecka. Sen går vi i 3 veckor sen har vi lov igen haha :)


//sanna

RSS 2.0