Nya naglar

Camilla målade mina naglar igår, i Yves Saint Laurent stil.

Här är mina naglar:

Det syns inte såväl, men jag har två olika röda på naglarna, en bara på tipparna.




I veckorevyn så hade dom ett repotage om såna här naglar, så ville testa. I tidningen såg det faktiskt ut som att det var två röda, men här ser en rosa ut, haha.


// Jessica

29 November

Hej! Idag gick vi i skolan till kvart i två och sen var Jessica och jag tvungen att hjälpa mamma med att handla eftersom hon inte kan bära själv. Sen när vi kom hem fikade vi, sen kollade vi på ett avsnitt av andra säsongen av Desperate Housewives! Sen kollade vi lite på Simpsons och sen somnade vi såklart, haha. Så kan det gå!



//Camilla

Atomic Tom



Här är en grupp som heter Atomic Tom som spelar på en tunnelbana på sina iphones. Helt otroligt!


//Camilla

Gina Tricot

Här är lite snygga saker jag hittade på Gina Tricots hemsida.


Jättehäftig! Kostar 299kr.


199 kronor.


Denna kostar också 199 kronor.

Skulle vilja ha alla dessa, jättesnygga ju!


//Camilla

28 November

Hej! Blev ingen bloggning igår, pga att jag låg i sängen stora delar av dagen.

Idag så hade jag alarmet på 10, men vaknade 12, hehe. Så åt frukost och så, gjorde fysikläxan och renbäddade åt mamma och pappa. Nu ska jag inte göra nåt speciellt idag. Camilla ska troligtvis måla mina naglar, och fylla i hennes egna och sätta dit nya stjärnor, dom förra lossnade. Och måla mina tånaglar, haha. Slog tårna i mitt nattduksbord så nagellacket försvann, ont gjorde det också!

Igår kollade Camilla och jag på Robin Hood, haha! Det måste lätt vara en av dom bästa Disneyfilmerna^^. Det roligare är att dansen är lite av flera olika disneyfilmer. Bland annat Aristocats, snövit och djungelboken.


// Jessica

Orianthi



Alltså allvarligt, fattar inte hur man kan spela så bra! Inte undra på att hon var Michael Jacksons gitarrist på This Is It turnén!



//Camilla

26 November

Hej! Har precis kommit hem från Bollnäs och hunnit äta. Hade tid klockan kvart över tre, men fick komma in lite tidigare. Blev klar runt halv sex. Fast då var vi ju två som färgade oss också. Det var två stycken som klippte och färgade oss, om vartannat :).


Camilla :) Hon slingade utväxten.



Jag färgade också utväxten, hehe. Och la i en färg i en "stjärna" ovanpå huvudet :). Så färgade inte nå på längderna. Det är ljusare i verkligheten än på bild.


// Jessica

Imorgon

Hinner inte blogga nåt imorgon före 7, för Jessica och jag ska klippa oss och färga håret efter skolan. Kommer väl bilder då.

Hinner inte skriva mer nu, måste sova.


//Camilla

Nya saker

Det här beställde Jessica och jag för ett tag sen från Yves Rocher:


Ögonserum som man fick gratis om man handlade något. Ska hjälpa mot mörka ringar under ögonen.
Mascara, en av mina favoriter!
Och sen två likadana läppbalsam med smak av vindruvor, hehe.


Ett halsband som man också fick gratis när man beställde.


//Camilla

Dagens Outfit

Här är vad jag hade på mig idag. Enkelt och bra, haha.


Kofta & linne - Gina Tricot
Jeans - Lindex.


Hade inga smycken idag för att vi hade bad, hehe. Men måste börja använda det.

Beställde även från Halens igår! Tror det blir julklappar ;).


// Jessica

25 November

Hej! Idag gick vi i skolan till kvart i 2. Skönt att sluta ganska tidigt efter 2 dagars ledighet, hehe. Hade först matte, sen bad (simmade typ 500m så kände hur min mage blev tränad!) och sist hade vi CAD. Sen när Jessica och jag kom hem så sjöng vi singstar för första gången på evigheter, sen kollade vi på Desperate Housewives.

Nu ska jag läsa bloggar och så, kommer fler inlägg senare.


//Camilla

Desperate Housewives

Har inte kollat på Desperate Housewives än.. Har suttit vid datorn sen 12 idag, det är fem timmar! Måste gå härifrån, haha. Blir nog att kolla på ett avsnitt då. Mamma och pappa åkte nyss och handlade och undrade om Camilla och jag ville ha nåt. Känns lite onödigt att be henne köpa godis när jag inte vet om jag kan äta det eller inte... Min mun gör fortfarande lika ont, speciellt såren i kinderna...

Ska läsa lite bloggar nu, och sen kolla på tv, så blir nog ingen mer bloggning för mig idag.



// Jessica

I nya FRIDA

Kolla vem som var med i nya fridatidningen!




Harry Judd från McFly ;)


I nästa nummer:


Ännu mer McFly, haha!


//Camilla

24 November

Hej! Idag är det bara en månad till jul, helt otroligt! Såklart har jag inte köpt en enda julklapp än heller, hehe. Var meningen att Camilla och jag skulle baka idag, men tror vi håller på bli sjuk :s Har ont överallt, och det konstiga är att det onda flyttar på sig, hehe. Igår hade jag jätteont i huvudet, idag är det vänstra halvan av ryggen och högra knät.. Så har det hållt på i några dagar nu...

Så idag blir det troligtvis att ligga framför tvn hela dagen. Camillas och min moster har ju kommit hit med säsong 2 av Desperate Housewives! Kanske ska spela lite sims också, hehe...


// Jessica

Halens

Ska kanske beställa från Halens till julklapp, det här är vad jag funderar på att köpa:


En sån här blus, fast i svart, 79kr.



Jeans 169 kronor, jättebilligt ju!



Grå jeanskjol, 99kr.



Topp 49 kronor. Jättebilligt!


// Jessica


Nymålade naglar

Idag målade jag mina naglar. Blev bara helrosa med lite rhinestones och stjärnor.


Gammalt nagellack, så det blev lite kletigt, hehe. Men det får duga. Tror stjärnorna och stenarna kommer ramla av snart eftersom vi har bad på torsdag, men vi får se hur det går ;).

Ska måla Jessicas någon annan dag, får se vilket mönster det blir!

//Camilla

Tisdag

Hej! Idag har jag inte gjort nåt speciellt, spelat sims hela dagen haha. Har varit ledig pga studiedag :) Jätteskönt att vara ledig två dagar mitt i veckan (är ledig imorgon också, blir mer bloggning då).

Ikväll ska jag sitta vid tvn hela kvällen tror jag, hehe. Ska se Ebbas stil, i form med Anna Anka och sen nya avsnitt av Navy CIS. Så ska försöka blogga lite mer innan dess.

Imorgon ska Camilla och jag baka lussekatter! Har redan bytt till julgardiner i köket, så då kommer det verkligen kännas som jul ;).


// Jessica 


23 November

Idag har det varit en sån lång dag! trodde aldrig att den skulle ta slut. Började med att jag kom till skolan, var jätte trött och var arg för att vi hade så mycket läxor och prov nu för tiden.
Men senare under dan så skrattade jag väldigt mycket haha.
Men tyvär så har vi så mycket läxor och prov de närmaste veckorna så jag kommer inte kunna skriva så mycket. Fysik och biologi prov på torsdag (jag har inte tränat nånting, bara läst igenom lite) bild läxa, engelska läxa och matte prov nästa tisdag. Så ja....





//sanna

Måndag

Nu har Jessica och jag precis ätit, så nu sitter vi och kollar lite bloggar. Sen ska Sanna komma senare ikväll :). Vet inte riktigt vad vi ska hitta på då, men det visar sig nog.

Gick i skolan idag till kvart i två. Sen när vi kom hem så var mormor här och städade, eftersom mamma inte kan. Så vi städade också (behövdes verkligen). Sen var vi så slut att vi somnade under en filt i Jessicas säng, hehe.



//Camilla

Dagens outfit


Svarta leggins med skinndetaljer, röd kofta, svart linne, t-shirt med tryck



//sanna

22 November

(Tidsinställt)

Camilla och jag har bestämt oss för att vi ska börja sy! Eller ja, de bestämde vi oss för för länge sen, men nu ska vi äntligen börja, haha.


Så snyggt eller hur? Haha. Bäst på att rita i paint jag ;)

Så hade vi tänkt göra i alla fall :). Av tre tunikor vi inte kan ha längre, så får hoppas det blir bra, haha. Fast kan inte börja än, för vi har inget resår (det svarta på bilden), så ska leta det i Bollnäs nästa gång vi ska dit.


// Jessica


Jeans

Var inne på bubbleroom.se och letade efter snygga kläder och hittade dessa jeans!

 
De till vänster är från Ichi och kostar 499 kronor. De gråa kostar 699 kronor. Synd att jag precis har köpt 2 par gråa jeans så kan inte köpa ett par till gråa, inte än i alla fall. De svarta var väldigt häftiga när det var skinn på, plus att jag letar efter ett par svarta jeans!


//Camilla


Wii!

Fick 3 nagellack av mamma som hon inte använder, ena var lite torkad och typ ingenting men jag kanske kan göra water marble art med den eller nåt :)

till vänster: Depend nr 03, Depend nr 055 och till höger har vi nån random guld färg haha :)



Från vänster: Depend nr 055, Depend nr 03 och sen till höger den där guldiga från ovan






//sanna

.

Imorgon efter skolan så MÅSTE jag verkligen städa, haha. Skulle gjort det för flera dagar sen, men skjuter bara upp det. Men imorgon ska jag göra det. Sen på kvällen kommer Sanna och då ska vi kanske fixa lite saker till bloggen, annars får vi göra det någon annan gång.

Sen så ska jag måla både mina och Jessicas naglar på antingen tisdag eller onsdag, och så var det meningen att vi skulle baka lussekatter då också, men det kanske vi inte orkar, haha. Men för hoppningsvis så gör vi det! Var så längesen sist. Skönt att vara ledig i två dagar i alla fall!


//Camilla

Naglar

Målade mina naglar idag med O.P.I "The show must go on"






//sanna

kläder

Det här köpte jag igår i Stockholm:


ett par svarta leggins med skinn detaljer

två koftor, en röd och en grå :)

en härlig mörkröd kortärmad, den är såå mycket snyggare på, kan ta på mig den imorgon och ta kort :)

Isadora Matte top coat, om man tar det här nagellacket ovanpå ett annat som ett topplack så blir färgen matt. längtar till att försöka mig på lite knalliga färger osså denna :)

den första gula är myrrh oil och man ska ta det över naglarna och nagelbanden i 3 dagar i veckan så naglarna växer ut starkt, den andra är en vit skimmrande nr 105 :) Båda från märket Depend!

Detta är en superfin röd färg från det amerikanska märket O.P.I, älskar färgen och har på mig den just nu!
Färgen heter "The Show Must Go On" om ni skulle vilja se mer på hur färgen ser ut så gå in på google och sök på O.P.I The show must go on :)
Köpte en till O.P.I som är blå/lila jättehärlig och den ska jag få som julklapp!





//sanna


Söndag

Hej! Har inte bloggat något idag, har bara legat i sängen hela dagen. Mår inte så bra, har ont i huvudet och hela kroppen. Får hoppas det blir bättre imorn.

Vaknade idag av alarmet vid 10, men somnade om och vaknade kvart i 11. Klev upp, åt frukost och la mig igen. Efter en stund klev jag upp och klädde på mig och borstade tänderna. Sen la jag mig bredvid Camilla och somnade där och vaknade halv fyra. Så har mest bara sovit idag.

Nu ska jag snart ner och duscha. Är jättetrött fast jag sovit så mycket. Men ska försöka vara i skolan imorgon ändå, är ju ledig både tisdag och onsdag.

Imorgonkväll så ska mamma ha tupperware party, hehe. Så då kommer Sanna hit så ska vi hitta på något :).


// Jessica

21 November

Idag klev jag upp vid 12. vid 2-tiden åkte jag till en kompis och vi bakade lite kärleksmums. Sen åt vi linssoppa och spelade wii :) Ska be om receptet på linssoppan! Jag älskar den som hennes mamma gör!! Helt underbart!!

Men nu ska jag sätta mig på träningscykeln i 30 minuter och sen ska jag duscha!



Hörs senare, då ska jag ladda upp lite bilder på det jag köpte igår i Stockholm!




//sanna

Trött

Herregud vad jag är trött nu alltså, at kliva upp kvart i 6 en lördagsmorgon... uscha!

Men imorgon ska jag sova ganska länge haha, va jättekul i stockholm, åt kina mat och shoppade lite :) Visar lite bilder på vad jag köpte imorgon, batteriet på kameran tog slut haha. Men nu ska jag sova och läsa lite :)

Imorgon ska jag till en kompis och vi ska baka lite kärleksmums till våran franska klass, eller ja, vi säljer det i lärarummet och pengarna som lärarna betalar får vi till franskan ^^



God natt!




//sanna

Ellospaketet

De här sakerna låg i Ellospaketet som mamma hämtade idag!


Den vita tröjan kostade bara 49 kr och den rosa 99 kr :).


Jacka, 299kr. Allt är köpt på rea :). Vart lite förvånad när det var skinnmaterial, haha, men den är jättesnygg!


// Jessica

Finding Neverland

Nu ska Jessica och jag gå och kolla på Finding Neverland. Var så längesen vi såg den så kommer inte ihåg vad den handlar om!




//Camilla

Garderobsstädning

Hej! Idag har jag städat igenom garderoben. Man inser inte hut mycket kläder man har förrns man har allt i en hög på sängen, haha. Har massa kläder jag knappt använder längre eller inte har använt alls, så måste börja använda dom.

Har massa tröjor som är för tunna för att ha nu när det är vinter, då är det skönast med stickade koftor och tjocktröjor. Men får väl använda dom till våren då, haha.

Mamma och Camillas och min moster ska snart sätta upp julgardiner, hehe. Brukar alltid vara sist på våran gata med det, men inte i år, haha.

Blev helt slut efter att vi städat garderoben, så har inte ens orkat städa. Så måste göra det imorn.

Fick även hem Ellospaketet idag! 2 T-shirts och en jacka. Trodde det skulle vara en tunn sommarjacka, men det var typ en skinnjacka, haha. En kort.


// Jessica

20 November

Nu ska vi gå till bussen som står vid mamma och pappas jobb vilket tar ungefär 5-10 minuter att gå så det är inte alls långt :) När jag kommer hem (om jag kommer ihåg) så tar jag en dagens outfit bild!


Min Louis Vuitton väska som är köpt i Egypten:


I Min väska: Mobil, hörlurar, läpp balsam, läppglans, handcreme, nagellim (man vet aldrig), plånbok (fast mamma betalar väl typ allt men haha) sen tror jag att jag inte har något annat än en lapp där det står lite saker jag ska försöka leta efter!




Ses när jag kommer hem :)



//sanna

Bara inte du

Igår läste jag ut en bok som heter Bara Inte Du och den är skriven av Katarina Von Bredow. Måste vara en av de bästa böcker hon skrivit! Jättebra var den, och ni som inte läst den borde verkligen det. Rekomenderar den verkligen!




//Camilla


Stockholm

Jaa... här ser man ganska tydligt hur glad jag är för att få åka till Stockholm imorgon.. men tummen ner för att gå upp kvart i 6 på en lördag haha!

och ja, jag glömde bort att faktiskt platta håret efter att jag hade duschat och innan jag knäppte kort.. xD

*Tummen Upp*





//sanna

Vinster

Här är sakerna jag vann för ett tag sen! Fick hem dem på samma dag, haha.


Eyeliner från Lars Wallin. Vann den från veckorevyn-favorit :) Den kom i sån häftig förpackning som ni kan se på bilden.


Taylor Swifts skiva Speak Now. Riktigt bra låtar! Har inte hunnit lyssna igenom alla låtar än, haha, men de som jag har hört är riktigt bra. Vann den på frida.se :).


//Camilla


Dagens outfit

Här kommer en dagens outfit, bara för att det var så längesen. Inget speciellt eller så, men ändå ;).


Lila polotröja från H&M som jag köpte i 7an eller nåt, haha.
Jeans från Lager 157 i Borlänge.


//Camilla

Fredag

Hej! Blev ingen bloggning för mig och Camilla igår, vi hann inte! Gick i skolan tills 2, sen så la vi oss och läste, och klev upp ungefär 4. Sen åt vi och duschade och sen kom Madde och Elli hit så kollade vi på The Notebook :) Hade glömt hur bra den är!

Igår hade vi först matteprov, vilket gick rätt så bra tror jag. Sen direkt efter hade vi livräddningsprov på badet. Trodde det skulle vara mycket värre än det egentligen var, så det var ju bra, hehe.

Idag så hade vi nationella prov i engelska, tror det gick bra med. Sen så fick vi reda på programmeringsprovet vi hade för några veckor sen. Hade alla rätt, helt otroligt, haha!

Nu ska jag läsa lite bloggar och så, eftersom jag inte hann det igår, sen blir det idol. Såg att det skulle vara klassiker, så det blir nog bra.


// Jessica

Vill Måla!

Känner verkligen för att måla mina naglar just nu haha, men jag målade dom i tisdags eller nåt så jag ska vänta tills nästa vecka.. då tänkte jag kanske måla dom såhär:



Har ungefär dom där färgerna så jag kanske ska försöka mig på det där snart :)



Föresten så älskar jag de här Isadora nagellacken som kommer ut i vinter (tror jag)

Jättefin silver till vänster, skulle verkligen vilja ha en sån silver, min silver som jag har är det liksom bara glitter. den där är hela själva färgen silver :)
Den mittersta är brons-liknande och ungefär en sån färg har jag beställt ifrån Oriflame.
Den till höger är en jättefin lilaskimrande färg som är nästan som min blå/gröna nagellacket från ett annat märket som är ganska mörkt men skimrar i olika färger :)




//sanna

19 November

idag hade vi hemkunskaps prov och det gick lite sådär, men tror iallafall att jag blir godkänd haha! Men det var 23 krångliga frågor så.. Men annars har dagen varit ganska bra. Ikväll blir det en tidig kväll för mig, ska nog sova efter idol för jag ska upp kvart i 6 imorgon bitti. På mamma och pappas jobb brukar dom fixa lite resor då och då och en stockholmsresa varje vinter, då får man skriva upp sig och då ska jag och mamma åka till Stockholm och bussen går klockan 7 och vi vill få bra platser i bussen så vi ska gå ungefär halv 7 :P



//sanna

Prov

Imorse hade jag på klockan på kvart i 7, var jättetrött och lyckades somna om lite halvt, jag låg och blunda ett tag efter att jag knäppte av alarmet och vaknade sen 7.11
Men ändå fast jag missade nästan en halvtimme så hann jag till tjugo i/kvart i 8 då jag brukar gå till skolan haha!

Imorgon har vi hemkunskap prov så nu måste jag gå och plugga!





//sanna

18 November









"S" as in SUPERCITY ^^




//sanna

Sims 2

Idag har jag inte gjort något speciellt, läst lite, duschat, ätit, varit i skolan.. inget mer :P
Jag vet, jag är tråkig haha!

Har inget att skriva om heller så..
Ska försöka lägga mig tidigt idag, eller ska knäppa av datorn klockan 22 och läsa och sen sova bara :)

Men nu ska jag spela sims!




//sanna

17 November

Hej! Idag hade vi skola tills två, sen när vi kom hem så somnade Jessica och jag på hennes säng, haha. Tur att vi börjar 9.40 imorgon så att man kan sova lite längre än vanligt :). Det tråkiga är väl att vi börjar med matteprov, sen är det bad.. xD

Fick även hem skivan som jag vann från frida.se idag. Och så hade jag även vunnit en eyeliner från veckorevyn favorit tror jag det var. Ibland har man tur, haha.

Nu ska jag fortsätta kolla bloggar och sen klockan åtta blir det 24 timmar :).


//Camilla

Exakt ett år sen...

Den här bilden togs för exakt ett år sen. Tänk så mycket man kan förändras på ett år ;).



Och den här bilden togs för några dagar sen:


Bytt plats har vi också, haha.


// Jessica

Oriflame

Hade fått ett paket på posten igår. Det var smink från Oriflame som man fick när man började prenumerera på Chic :).


Läppglans, puder och en mascara fick vi :) Hoppas pudret är ljust, haha.

Beställde även från Yves Rocher idag. Läppbalsam med vindruve-smak eller nåt, hehe. Och makeup-remover och makeup-set :).


// Jessica

Nail Art

Idag i skolan satt jag och tänkte på att jag ville göra om mina naglar haha, så idag när jag kom hem tittade jag på Mcleod's Dauhters 2 avsnitt, sen åt jag och sen dess har jag gjort om mina naglar. Först tänkte jag göra Water marble nail art med svart,vit,mörkgrön och silver, men konstigt nog fastnade inte det svarta på naglarna när jag lade det i vattnet :S efter flera försök så bestämde jag mig för att jag skulle göra egna tippar. Så nu ser de ut såhär:
såhär håller jag till, lite papper, nagellack, glitter (pricken i mitten av pappret) tops och såna där cotton pads haha :)
började med ett ljuslila lack under
blev inte så där super häftiga och kompliserade men jag är ganska nöjd :) Hade ju alltid kunnat blivit bättre ;)
men jag har precis fått "långa" naglar och innan dess hade jag nästan inget intresse för naglar och nagellack, så jag har ju inte precis kunnat träna hela mitt liv..haha
//sanna

16 November

Hej! Idag gick vi i skolan till 4. Musiken var lätt roligast! Första lektionen var foto, men då gjorde vi inte så mycket, knäppte lite kort och sen så satt vi bara vid datorn, haha. Sen hade vi fysik, men då var inte läraren där så vi fick labba så gott vi kunde utan lärare. Sen efter lunchen hade vi svenska & engelska, men då skulle våran lärare bort då också, så vi skulle hinna klart med svenskan för den ska redovisas imorgon. Så efter nästan en timme så var Jessica och jag klar, men det var ungefär en timme tills nästa lektion skulle börja! Så då satt vi i klassrummet och prata bara,haha. Sen hade vi då musik och vi sjunger jullåtar i stämmor. Riktigt roligt!

Nu sitter jag här och har letat lite saker till svenskan. Sen ska jag bara skriva dem i boken, sen e allt klart! Då ska jag träna lite matte till omprovet på torsdag.

//Camilla

American Pie 2

Nu har Johanna precis gått hem. Vi kollade på American Pie 2, den tröttnar man aldrig på, haha. Sen så kollade vi på lite Bullet For My Valentine-klipp på youtube. Johanna hade börjat lyssna på dem och skulle visa några låtar, och de va faktiskt bra! Annars brukar inte vi ha särskilt lika musiksmak.. haha.

Nu lyssnar jag på denna låt!



McFly - Party Girl är en av mina absoluta favoritlåtar just nu! Och man tröttnar ju inte direkt på McFly heller ;).


//Camilla

addicted!

haha, ja.. så kan det gå, jag hade uppfattat att jag, Jessica och Camilla skulle gå idag till lite affärer haha. Men som sagt, det löste sig!


Detta köpte jag:


3 Depend, den vita nr 031, den svarta nr 039 och den gröna nr 191

(kameran gör inte nagellacket dens rättvisa) nagellacket är grönt/blått skimrande och väldigt mörkt!

limegrönt och ljusblått glitter :)

köpte 6 saker för 173kr






Imorgon blir det en väldigt intressant dag! En 80 åring eller nåt, kommer och berättar om andra världskriget hela dagen för han var med i det och överlevde!





//sanna

Nytt

Här är det som vi köpte i Centrumbutiken.


Läppstiftet var till mamma, för hon gillade mitt så mycket, haha. Men det var inte alls samma färg den här gången. Men nu får hon ta det i alla fall.
Det lila glittret är Camillas som hon ska använda till naglarna. Sen köpte vi en silvereyeliner.


// Jessica


15 November

Hej! Idag slutade skolan vid 2, gick hem och började med svenskan för det var lika bra att få det överstökat på engång tänkte jag, och så har både Jessica och jag glömt boken i skolan! Så vi kunde inte göra så mycket. Så vi får väl göra klart det imorgon på svenskan då.

Har nyss kommit hem. Var ute på byn med Jessica och Sanna :). Fast jag och Jessica hade fattat det som att vi skulle gå på onsdag istället.. xD Men det löste sig. Kommer bilder på vad vi köpte lite senare.

Efter vi har ätit så kommer Johanna hit så ska vi kolla på film! Längesen vi träffade henne :)

//Camilla

Fars Dag

Idag var jag inte bara lite trött utan mycket trött efter ha stannat hos Jessica och Camilla till klockan halv 3 igår haha. Skulle upp tjugo i 10 och när jag vakna idag fick jag panik för jag trodde det var måndag och att jag hade ställt om klockan för sent hehe...jaja.. Min syster kom vid halv 11, slängde in Adrian typ och lära sticka sen och sko en häst haha. Så fick vara lite barnvakt idag, när hon kom så kom även min ena bror (som inte bor här hemma) och hans tjej och vi firade pappa på fars dag och åt tårta :)
Inget nytt roligt att berätta... imorgon ska kanske jag, Jessica och Camilla gå i lite affärer efter skolan, måste köpa svart,vitt och kanske några andra färger på nagellack :) har nämligen inga vita eller svarta!
//sanna

14 November

Hej! Idag kollade jag och Camilla klart på första säsongen av Desperate Housewives! Nu måste vi låna andra, haha. Det var egentligen mamma som lånade dom, och hon har sett 2 avsnitt. Så nu får hon skynda sig, hehe.



Igår så va Camilla och jag med Sanna! :) Vi kollade på Remember Me. Jättebra film! Glömde knäppa kort, hehe. Sen satt vi och kollade på youtubevideor till halv tre på natten, hehe.

Om några timmar ska hela våran familj till mormor och morfar för att fira farsdag. Simba ska också dit, så då får vi träffa henne igen! :) Har inte sett henne på 2-3 månader, så hon har säkert blivit jättestor. Får hoppas det går bra med allergin bara, men det borde det göra.


// Jessica

Glitter

Här är glittret Jessica och jag köpte i onsdags med Sanna.



Blått och vitt glitter. Sen är det en liten burk som jag köpte i lördags som jag ska ha rhinestones i också.

Fick nyss veta att jag vunnit Taylor Swifts nya skiva på FRIDA-hemsidan. Kul! :)


//Camilla

Water Marble

Imorse klev jag upp vid 1 eller nåt, då cyklade jag på träningscykeln en halvtimme, sen duschade jag och sedan dess har jag tittat på McLeod's Daughters och jag har precis gjort Water Marble, bestämde mig för att jag ville måla om naglarna och då tänkte jag Water Marble haha :)
Vänster hand
höger hand, blev liiite misslyckad men väldigt lyckat för att vara första gången jag gjorde Water Marble :))
Tyckte det blev ganska bra iallafall, förutom att det blev lite bubblor och så men annars va det bra :) Inte lika svårt som jag trodde det skulle bli, trodde det skulle bli mycket värre eftersom alla säger att man måste göra om det flera gånger första gången :P
Använde de här 3 Depend nagellacken. Från vänster: Beige nr 192, grå nr 206 och lila glittrig nr209
//sanna

Nya kläderna

Här är dom nya kläderna från i torsdags.


Den kostade bara 125 kronor på Gina Tricot.


Haha, mitt finger är med... xD Den här är i alla fall också från Gina Tricot och kostade 199kr.

Ska använda den rosa ikväll ;).


//Jessica

13 November

Hej! Idag har jag städat. Äntligen, haha. Det behövdes verkligen. Ikväll kommer Sanna så ska vi kolla på film! :)

Nu ska jag spela sims, haha. Camilla målar sina naglar så det kommer väl upp en bild sen. Och så har vi fotat det nya, så det kommer väl också upp nåt tag.


// Jessica

Ellos

Har beställt från ellos igen nu, haha. Mamma skulle beställa så då tänkte vi att det var lika bra att vi också gjorde det! Blev 2 tröjor och en jacka :).



Jessica och jag har nyss tränat. Gjort lite övningar och så. Nu har jag bestämt att jag SKA komma i form! Undrar hur bra det kommer gå, haha. Men man får väl hoppas på det bästa.


//Camilla

Everything Changes



Älskar den här låten! Hade totalt glömt bort den tills jag läste på Tyras blogg att hon var med i den, så tänkte att jag måste kolla.


//Camilla

12 November

Hej! :) Idag gick vi i skolan till 10 över 13 egentligen, men blev klar tidigare på programeringen så fick gå :). Fick programeringspapper idag där man ska välja en kurs för nästa termin. Funderar på att välja flash, eftersom c++ jobbar vi med redan, och tror vi ändå ska läsa programering C i trean i c++, så det kan vara kul att testa flash när man troligtvis inte kommer jobba med programering i framtiden ;).

Sen följde Madde med mig och Camilla hem. Det slutade med att jag somnade, haha... Och dom kollade på en konstig film på tvn om utomjordingar. Kunde inte hålla ögonen öppna! Tror jag såg mellan 5-10 minuter, hehe.

Sen när Madde åkte hem så la jag mig och läste och Camilla somna. Sen har vi ätit (fiskbullar på en fredag är ju inte så kul..) och nu sitter jag här. Läser lite bloggar nu, och sen så ska jag se idol. Efter det blir det att kolla på Kenza & Tyra show. 

Orkade inte blogga nåt igår, hade så ont i munnen. Har fortfarande, men idag har jag varit piggare. 


// Jessica 

Naglar

Sitter och kollar på en massa nagelvideor på youtube nu och vill verkligen testa några nu! Synd att man bara kan testa en åt gången, haha. Tror jag ska testa water marble art nu i helgen när jag målar om. Skulle vara kul att testa. Men här är några av de andra jag vill testa:





Finns så många andra som jag också skulle vilja testa! Har nästan 500 nagelbilder på datorn som jag vill testa. Och så sparar jag fler hela tiden, haha.


//Camilla

Harry Potter

Vet ni vart jag verkligen skulle vilja vara nu??
I London på Harry potter premiären!! Harry Potter Karaktärerna är där, McFly är där!! haha. Det är verkligen jättestort i London, kollade nyss på en live video och de hade facklor, röda mattan, en STOR skylt framför ingången där det Stod Harry Potter och det är massa folk, reportrar! haha
//sanna

11 November

Hej! Idag har Jessica och jag varit i Gävle hos tandläkaren. Jag fick ta bort en tandställning också! Inte den jag trodde, men ;). Nu är det bara tre kvar och nästa tar jag bort i januari! Har ont i tänderna nu och lite svårt att äta, men det är inte lika illa som förra gången i alla fall! Köpte lite saker, kommer väl upp bilder nån gång. Sprang i affärer tills vi fick så ont i fötterna och orkade knappt gå till bilen, haha. Sen sov Jessica och jag på vägen hem också.. ;).

Sen stannade vi till på Hemköp och sen åkte vi till mormor och morfar (det va dom som skjutsade oss) och väntade där tills våran moster slutade jobbet så fick vi åka hem med henne :).

Jessica och jag kollade nyss på ett Desperate Housewives avsnitt. Nu har vi bara tre kvar.. Och det var egentligen mamma som lånade det och hon har inte ens börjat kolla än, haha.

//Camilla

Klasströjor

Idag har vi fått våra klasströjor som hela klassen fick, självklart fick man välja vilken färg man ville ha på själva tröjan!
på tröjan på framsidan står det "None Thinking Generation" haha, på baksidan har alla i klassen skrivit sina namn :))
//sanna

*Ingen rubrik*

haha som Camilla sa så var vi till lite affärer efter skolan och det här köpte jag:
Köpte Depend nagellacken (nr: 209 den lila glittriga och nr206, den gråa) Den röda lilla Isadora fick jag på affären Into gratis för att jag köpte något :)
Köpte glitter som Camilla också köpte, men hon köpte en lila/blå likadan som mig till vänster och en vit istället för den som jag köpte som var lite orange brun aktig :) Glittrerna kostade egentligen 49 kronor eller nåt styck men dom har utförsäljning av smink och så så vi fick köpa dom för endast 24 kronor :)
Nu pratar vi på msn om att vi vill gå tillbaka och köpa resten av färgerna som fanns där haha xD
köpte nagellacksbortagning på samma ställe som jag köpte nagellacken på :)
//sanna

Onsdag




Provade nyss att installera två skivor som följde med kameran, för Camillas och min mosters sambo sa att det skulle finnas ett fotoredigeringsprogram med, men det gjorde det inte. Så nu har vi installerat massa konstiga saker, haha.

Funderar på om jag ska se efterlyst eller inte, vet inte hur jag ska göra. Tror jag kanske ska spela sims istället, hehe.

Camilla sminkade mig tidigare idag. Jag bestämde själv hur jag ville ha det och så gjorde hon så. Men det blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig ändå, haha. Men övning ger färdighet!


Blev ingen bra bild, jag har för dåligt lyse i mitt rum, hehe. Pappa ska sätta upp min nya ljusramp snart. Lite svårt att se, men det är olika nyanser av blått i alla fall.

Åt precis glass med jordgubbar. Jättegott! Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kolla några hemsidor.


// Jessica

10 November

Hej! Idag gick vi i skolan mellan 9 och 14. Blev även brandalarm så vi fick stå ute i snön utan jacka! Lite kallt var det ju.. Plus att det snöade hela tiden så det gjorde det bara ännu värre haha. Kul att det har börjat snöa i alla fall! :)

Efter skolan så gick Sanna, Jessica och jag till Into, Konsum och centrumbutiken. Jag köpte 2 burkar glitter på Centrumbutiken som man kan ha till hår, ansikte och naglar, men jag kommer nog använda det till naglar :p Sen så köpte Jessica ett läppstift och en ögonskugga. Jag har glömt knäppa kort på glittret, men Jessica knäppte kort på det som hon köpte så här är det!




//Camilla

Foto A

Här kommer lite bilder från Foto A imorse! Vi jobbade med ljussättning, men jag vet inte om jag får lägga ut bilder på Alice och Madde, så gör inte det ute fall ;)


Jessica, knäppt med medljus :)



Jag, knäppt med indirekt ljus.


Tänk vad kul när man gått klart kursen och kan fota "riktigt". Då saknas bara ett redigeringsprogram och ett stativ! Och ett annat objektiv...

//Camilla

jahapp

Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu
SNÖSTORM!
//sanna

Tisdag

Hej! Idag slutade vi 4, gick hem i världens storm typ, haha. När jag kom hem hade jag lagom ont i öronen, dom bara tjöt. Var smart att glömma mössan hemma... Så Camilla och jag somna i mammas och pappas säng, haha. Vakna av att pappa väckte oss halv 6, då skulle vi äta. Har ätit mycket mindre idag än jag brukar, ändå är jag inge hungrig, mår bara illa.

Idag på musiken så bestämde vi några julsånger vi ska sjunga på avslutningen. Vi blev indelad i tre stämmor, det var jättekul!

Sen kollade vi på Navy CIS. Det var riktigt bra, för dom från NCIS Los Angeles var med :). Känner mig i alla fall lite piggare nu.

Kollade också nyss på Elsas mode, måste komma ihåg att fortsätta kolla på det.

Nu ska jag nog läsa lite bloggar och så.


// Jessica

Snö

nästan precis efter jag skickat in inlägget börjar det snöa haha. Jag tänkte idag när jag gick hem från skolan: Det känns verkligen som att det kommer att snöa, jag känner det på grund av kylan som va idag plus att det va lite gråhimmel. När man vaknar imorgon är det väl helt vitt och man måste plumsa i snön..
//sanna

9 November

Kan inte förstå att det är redan November.. det är snart slut på 2010!! det känns som om det har just börjat.
Snön har inte kommit.. än, konstigt eftersom den brukar alltid komma i slutet av Oktober här.
Idag kom Dogge Doggelito och pratade om sin barndom och hur han blev känd och tyvär så fick vi sitta i skolan i en extra timme för det, men det va kul att lyssna iallfall!
Nu ska jag fortsätta göra svenska läxan..
//sanna

Vill ha!


Jättesnygg cardigan från H&M för 199 kronor. Får leta en sån på torsdag!


//Camilla

Ung & Bortskämd

Tittade precis på Ung och bortskämd. Det var kul att se, haha. Tänk att folk är så bortskämd, det är inte klokt.

Nu kollar Camilla och jag på Svenska Hollywoodfruar, så passar på att blogga i pausen. Tänkte bli lite nyttigare, men det blir aldrig så, haha. Skulle gå ut och gå idag, men det var för kallt, 8 minusgrader. Sen så har jag fikat två gånger idag också... Men imorn ska vi förhoppningsvis ut och gå, och sen på onsdag med.

Men nu måste jag gå, Hollywoodfruar har börjat.


// Jessica

Blodshämd

Idag i skolan kom massa lärare ifrån gymnasium och berättade om deras linjer och så. Vi hade inga vanliga lektioner på hela dagen. Imorgon kommer Dogge Doggelito till skolan och ska prata om droger och sånt.. eller nå xD
Idag när jag kom hem kollade jag på 8 avsnitt av McLeod's Daughters och det tog cirka 6 timmar xD jag är sååå beroende, man vill bara se mer och mer hela tiden så det är så svårt att sluta haha.
Igår började jag läsa den 11 boken (av 47) i bokserien Sagan Om Isfolket. Riktigt bra e den, ska försöka hinna läsa ut boken på 7 dagar, alltså 2 kapitel varje dag ska jag läsa. Men kapitlen är så långa, vissa kan ibland vara över 20 sidor och vissa e typ 12 :P
Det är alltid exakt lika många sidor och lika många kapitel i böckerna haha :)
//sanna

8 November

Hej! Idag gick jag i skolan till halv 2, riktigt skönt att sluta tidigare än vanligt! De hade gjort om nånting med datorerna på arken, så de funka inte och allt blev bara error så våran lärare tyckte att det var onödigt att vi var där, haha. Sen efter skolan har jag bara tagit det lugnt och kollat på tv och Desperate Housewives. Tror att Jessica och jag bara har 4 avsnitt kvar att kolla på första säsongen! Sen hoppas jag verkligen att vi får låna andra säsongen också av hon som vi lånar den av.

Imorgon slutar vi kvart i 4, men vi har musik sist och den lektionen är i alla fall roligast! Lektionerna på måndagar är så mycket tråkigare än de på tisdagar..

Nu ska jag läsa lite fler bloggar och kolla runt på lite hemsidor. Var egentligen meningen att Sanna, Jessica och jag skulle ut och gå, men det är -8.5 grader ute!! Det var -11 när Jessica och jag gick till skolan, då var det kallt! Hade ingen känsel i fingrarna sen, haha. Hoppas det blir bättre imorgon!


//Camilla

Torsdag

På torsdag ska Jessica och jag till tandläkarn i Gävle så är ledig från skolan då. Ska förhoppningsvis få ta bort en tandställning då! Och Jessica ska få en. Hon har 2 nu och jag har 4, så de e bara rätt åt henne xD

Shopping blir det så klart också! Har inte så mycket pengar, men lite julklappar kanske? (a) Plus att vi har ju fått en liten beställning av Sanna också ;).

Nu ska jag gå och kolla lite på EMA galan!



//Camilla

Ansiktsmask

sitter här i ansiktsmask nu som jag ska snart gå och ta bort. Min bror får mig att skratta där han sitter i sitt rum xD jag sitter på min säng och när han vänder sig om skrattar jag haha
här är ansiktsmasken jag använder. Den är från HM och kostade typ 19 kronor eller nåt sånt
haha här e jag med ansiktsmasken, det är sån där peel off som man ska dra av så den e jätteglansig
och där sitter min bror.. vid hans data (han är den där gula saken mot väggen) osså ser man hans stora 42 tums tv också xD
Så så där ser jag mot hans rum när jag sitter på min säng och vi båda har dörrarna öppna haha
//sanna

Söndag

Hej! Imorgon börjar skolan igen. Inte kul, jag hade vilja haft längre lov. Jag som har varit frisk hela lovet, nu när skolan börjar så börjar jag bli sjuk. Haft jätteont i huvudet idag och mådde illa tidigare, men det gick över i alla fall. Tror det var för att jag inte åt nåt mellan frukosten och kvällsmaten.

Camilla och jag har mest städat idag. Hela huset typ. Sen så har vi kollat på Desperate Housewives. Somnade såklart efteråt, haha. Blev väckt av mamma en timme senare. Det var då jag mådde illa.

Och har ont i hela kroppen sen vi var ute och gick igår, haha. Snacka otränad. När jag vaknade hade jag ingen känsel i högra benet, och det var bortdomnat en rätt så lång stund.

Var meningen att vi skulle övningsköra idag, men det blev inte så. Pappa hade inte riktigt tid, och Camilla och jag mådde som sagt inge bra. Ska köra nästa helg istället :).

Men nu ska jag fortsätta läsa bloggar som vanligt och sen kanske kolla på MTV, EMA. Bloggar kanske mer senare.


// Jessica

7 November

Idag klev jag upp halv 10, min syster lämnade av Adrian strax efter 10. Han fick gröt sen lekte jag med honom och sen gick jag ut och gick med honom :) sen har jag bara suttit här sen han åkte hem runt 2 kanske :P
Har kollat massa smink videor och så, kom på att jag är typ besatt av nagellack, smink och kläder haha. och skor!! haha
På senaste dagarna har jag blivit besatt av Pixie Lott igen, hade en "fas" där jag va helt galen i henne, och nu är den fasen tillbaka haha
//sanna

Tonight

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men haha. Nu lyssnar jag på westlife- Seasons in the sun. Älskar den låten :) den e så mysig på nåt sätt haha. För ungefär ett år sedan va westlife med i Idol och sedan dess har jag gillat dom väldigt mycket och är på mina topp 5 på favoritband/artister ;)
Men jag ska nog snart göra ansiktsmask och sen sova, min syster kommer imorgon med Adrian vid 10 så ska vara barnvakt i några timmar!
//sanna

Lördag

Tidigare ikväll, ungefär vid sju så var Sanna, Jessica och jag ut och gick. Riktigt skönt att äntligen vara ute och röra på sig, haha! Måste börja ut och gå oftare, måste få bättre kondition..

När vi kom hem så duschade jag sen så var det Toy Story 2, men det visade sig att jag hade sett den och då var det inge kul, hehe. Plus att jag somnade under filmen.. xD

Sen har jag hunnit kollat på Robins, Unsolved Mysteries och lite av Skin Deep. Och ätit lite glass, men det är det enda onyttiga jag har ätit idag! Har inte varit nå sugen på godis.. än i alla fall ;). Tyvärr har inte Jessica och jag hunnit kolla på nåt Desperate Housewives avsnitt.. Vill se klart första säsongen! Sen sa mamma att hon som vi har lånat säsongen av hade 2-5 också, så de ska vi också fråga om vi får låna, haha! Sen efter det ska vi börja kolla på alla Beck-filmer som mamma och pappa har.. De har inte alla, men väldigt många. Plus att vi inte har sett alla våra egna filmer heller! Så vi måste nog börja kolla på film oftare.

//Camilla

Naglar!

Vaknade vid 12 idag och var fortfarande trött haha!
Har läst lite, nu ska jag städa badrummet och sen sitta vid laptopen och inte göra nåt haha.. Ikväll ska jag väl bara sitta och se på tv, i pyjamas, äta godis och chips, med musik och ljus^^


Här kommer iallafall naglarna:


Har en blå-metallic under (2 lager) sen tog jag den svarta Graffiti nails så det blev sprickor :) gillar det jättemycket. ska spara ut naglarna ännu mer och göra massa designer och så =)






//sanna

6 November

Hejsan! Idag blir en tråkig dag. Ska göra en engelskaläxa som vi fick över lovet, sen borde jag städa mitt rum och bädda rent, men tror jag gör det imorn istället. Är för trött idag, haha. Sen så ska Camilla och jag leta en ögonskugga vi har som passar som ögonbrynsskugga. Vill ha det, och har väldigt många, så nån borde väl passa. Sen så hade jag tänkt baka, men så blir det nog inte. Sen så ska vi ut och gå ikväll också. Behövs verkligen! Har inte rört mig nåt på hela lovet, så måste börja med det nu.

Läser massa bloggar som vanligt, hehe. Ska nog fortsätta med det ett tag till också ;). Bloggar mer senare.


// Jessica

Laptop

haha har verkligen fastnat för laptopen haha, den är snabb, batteriet räcker ganska långt, den är ganska lätt och ja, härlig bara :)
Synd bara att det är min brors laptop.. som jag får låna^^
men han ska sälja den och köpa en ännu mindre, hoppas pappa följer mina råd och köper denna till mig =)
Tänkte ladda upp en "cam" bild men det gick inte xD
//sanna

Filmkväll

hmm.. Idag har jag faktiskt borstat tänderna hela 4 gånger, fråga inte haha.. Men nu har jag iallafall kommit hem ifrån filmkvällen, kollade på 2 filmer, först en skräckfilm som va ifrån18 år, man skvatt så mycket haha. Sen kollade vi på en komedi och sen flummade vi bara runt haha. klockan är snart 2.. undrar va man ska göra, förhoppningsvis kolla lite nagelvideor :))
Ha det bra!
//sanna

Topshop

Var nyss inne på topshop.com och hittade lite snygga saker jag skulle vilja ha!

 

 
Så mysig pyjamas!



//Camilla

Idol

Har precis kollat på idol. Tyckte faktiskt de flesta var riktigt bra. Lyssnar nu lite halvt på Måns Möller, ibland är det riktigt kul, haha. I alla fall när de är på ridskolan ;).

Vem tycker ni ska vinna idol? :) Jag tycker nog Olle, Jay eller Elin.




//Camilla

Fredag

Hej! Snart är det slut på höstlovet. Hade gärna haft längre lov.. Menmen, det är väl inget att göra nåt åt.  

Var med mamma till ortopeden idag, för hon skulle kolla axeln. Sen åkte vi på Dollar Store, Elgiganten och Willys. Jag hitta absolut ingenting. Camilla hittade pennburkar och rhinestones.

Kom hem runt 1 nångång, då åt vi på Pelles, och mår fortfarande jätteilla sen dess. Har nyss ätit tacos vilket inte gjorde saken bättre.

När vi ätit så kollade Camilla och jag på två Desperate Houswives avsnitt. Snart har vi kollat på hela första säsongen. Somnade såklart, hehe. Vaknade runt halv 6, hjälpte mamma med maten och nu sitter jag här. Ska nog spela sims 2 nu, hehe. Sen blir det att kolla på idol.


// Jessica

5 November

Inatt sov jag hos syster och va barnvakt, igår kväll klockan 8 åkte jag och min syster (och Adrian) till hon som gjorde naglarna på mig och nu tog vi bort gelen så nu har jag bara mina, dom e ganska korta och jättemjuka men det blev jättehäftigt, ni får se sen vad jag menar ;)
Nu måste jag göra mig klar innan filmkvällen jag ska på :)
Vi hörs!
//sanna

Mina naglar




// Jessica

Ginza

För ett tag sen hämtade mamma paketet från Ginza och nu sitter Jessica och spelar sims, haha. Jag spelade också nyss men nu kollar jag på American Pie 2 istället :).


Saw 1, Saw 3 och Sims 2 Hem & Husdjur samlingspaket :)


Robin Bengtsson - Another Lover's Gone singeln och Prison Break avsnitt 1-3 :)

Mamma hade även beställt julklappar till Jessica och mig, men det fick vi inte se, haha.

Tidigare idag så testade Jessica och jag lite water marble art till naglarna, men vi testade bara vilka nagellack som funkade. De flesta funkade (till och med depend, Sanna! xD) men vi hade för kallt vatten så nagellacket stelnade på engång.


//Camilla

4 November

Hej! Idag har jag inte gjort nåt speciellt, mest tagit det lugnt. Och Camilla har målat mina naglar. Inget speciellt, bara vanligt :). Plommonlila blev det. Perfekt nu i höst tycker jag.

Var meningen att vi skulle ha varit med Johanna idag, men hon har inte ringt, hehe. Så det blev inte så.

Ikväll ska mamma hämta ginza som kommit, så då blir det väl att spela sims! Har beställt Djurliv, trädgård och herrgård och en till jag inte kommer ihåg.. Plus Saw!

Imorgon ska vi kliva upp typ 8, för då ska mamma till ortopeden, så Camilla och jag följer med pappa och henne dit så kan vi shoppa lite sen om vi hittar nåt.


// Jessica

H&M

Här är dom snygga kläderna jag menade i förra inlägget.


49.50 kronor



149 kronor



299 kronor



399 kronor.

Haha, bara massa klänningar. Men så blir det väl nu snart till jul och nyår ;).


// Jessica

Ett år ♥

Hej! Idag har jag och min kille varit tillsammans ett år! :) ♥ Han har precis åkt hem, så nu sitter Camilla och jag vid den nya datorn.

Beställde från Ginza för ett tag sen och då stod det att beställningen skulle komma 15e November, men nu har den kommit! Så mamma hämtar det imorn så får vi Saw och Saw 3 och sims 2 spel :D.

Fick även en H&M katalog idag, hittade massa snygga saker! Måste leta nästa torsdag i butik.

Nu ska jag läsa lite bloggar och senare blir det nog efterlyst :).


// Jessica

Gäsp

Idag är jag så otroligt trött alltså haha. Jag har suttit och kollat på McLeod's döttrar hela dagen, hade 4 avsnitt kvar av säsong 5 så jag kollade på alla. Jag grät hela tiden på varenda avsnitt!!! va livrädd att nån skulle komma in haha!
Men gud så bra det är, imorgon ska jag ju till min syster och sova där så jag ska ta hem 6e säsongen då :) Jag har bara 2 säsonger kvar :( Men sen är det bara att börja om haha!




Här kommer iallafall bilderna på nagellacken jag köpte igår:


Till Vänster: Baslack nr 079, Silver glitter nr 047, guld glitter nr 045, blå metallic nr 207






//sanna

3 November

Hej! Igårkväll blev det ingen bloggning för Jessica och mig för vi hade filmkväll! Riktigt kul var det! :) Satt och kollade på två skräckfilmer, som inte var nå hemsk bara för att vi satt och prata typ under hela filmerna, haha. Synd att det inte är lov oftare än vad det är, nu hinner man knappt ha några filmkvällar.

Nu sitter jag här och kollar lite bloggar. Lite senare ska nog jag eller Jessica lägga in bilderna på datorn som vi knäppte igår :). Får se om de blir bra eller inte, haha.

//Camilla

2 November

Idag va jag och Jessica och Camilla till en park ganska nära där vi bor för att knäppa kort på den nya Headern vi ska fixa :) innan det så gick vi in till en klädaffär där de också har lite smink och nagellack. Jag tänkte köpa nagellacks borttagning men dom hade inget. Så jag köpte ett topplack och 3 andra nagellack från märket Depend :)
Visar bild imorgon, sitter vid min brors laptop just nu som min pappa kanske ska köpa av honom, min bror vill sälja den här laptopen och köpa en ny och mindre, den här är typ medium, mindre än dom normalstora men större än dom minsta haha. Har ingen aning om varför han vill sälja den här. Jag tycker iaf att den är jättebra :)
Men nu ska jag inte ligga i min säng nå mer, jag ska gå till min brors rum och titta på när han spelar xbox. Han spelar nå Pirates Of The Carribean spel. Han har sin dörr öppen och jag har min så jag ser in till hans rum när han sitter och spelar, när han va den enda som hade en tv för nåt år sen så brukade jag ligga i min säng och titta på hans tv när han hade den på haha.
//sanna

Övningskörning!

Ikväll var Camilla och jag ute och övningskörde med pappa! I kolmörker på en skogsväg, hehe, och det är bara tredje gången vi kör. Men det gick jättebra! Tog typ 1½ timme. Mycket roligare än förra gången i alla fall. Då höll jag på att köra på en parkerad bil på en parkering.. Idag kunde jag växla, backa och vända. Sen så såg jag även en hare som jag trodde va ett rådjur för man såg bara öronen på den från början. Sen satte den sig på vägkanten och kollade på oss innan den skuttade iväg, haha.

Kollade på svenska hollywoodfruar tidigare idag, men tyckte inte det var lika bra som det brukar. Kanske var för att jag kände att jag hade andra viktigare saker att göra?


Bild på Camilla och mig igår, haha.


// Jessica

Nya kläder

Här kommer lite av de nya kläderna Camilla och jag köpte i Borlänge! :)



Boleron är från Vero Moda och kostade 24 kronor! Så tyckte det var onödigt att inte köpa den, haha. Tightsen är lite tjockare motför de jag brukar ha. Dom är köpt på Lindex.



Dom här strumpbyxorna är också från Lindex. Köpte även ett par tjockare svarta strumpbyxor, men har inte hunnit använda dom än.


// Jessica

Mina nya naglar!

Här kommer en bild på mina alldeles nymålade naglar, haha. Testade lite halloween-tema :)


Blev inte riktigt så bra som jag hade hoppats på, hehe. Men det ska i alla fall föreställa spindlenät, även om vissa nät mer såg ut som spöken.. xD


//Camilla

Måndag

Hej! Idag har jag mest städat hela dagen. Camilla och jag har försökt fixat våra rum tills filmkvällen imorgon, vilket blev väldigt trångt, haha. Jag har både hennes och min fotölj i mitt rum. Hon har tagit min fotpall och alla mina väskor som låg på golvet, hehe.

Camilla sitter och målar sina naglar så ni får nog se bilder snart ;). Jag sitter och letar lite ny musik, så har ni nån jättebra låt kan ni gärna dela med er av den :).

Igår var Madde här så vi hade en liten mini-filmkväll. Kollade på One Missed Call. Har sett lite av den förr, så det var ju kul att se hela :) Den var jättebra, lite hemsk bara.

Nu ska jag läsa bloggar och fortsätta sitta vid datorn tills vi ska äta, sen ska vi ut och övningsköra! I mörkret, så får se hur det går..


Bild på Camilla och Sanna sen i lördags :)


// Jessica

1 November

1 November, snart är året slut.. 2010 har varit ett jättebra år för mig, började redan i Januari när Adrian föddes, min absoluta bästa dag i mitt liv :) eller ja, bästa var kanske när jag fick hålla Adrian för första gången, två dagar efter han föddes!

Om en månad är det ju julkalender och allt sånt där :o man ska städa, ta upp alla julsaker. MYS!
Sen kommer ju snön om mindre än en månad också, förra året snöade det den typ 18 Oktober eller nåt.



Sitter i min systers lägenhet, tog bussen vid 10.50 och kom hit halv 12 ungefär så jag har snart varit här i en timme.Adrian sover och min syster är på travbanan för hon ska köra häst i ett lopp.
Men nu ska jag gå och titta till Adrian så han inte är vaken :)





//sanna

RSS 2.0