31 Augusti

Hej hopp!


urtråkig dag i skolan! trodde den aldrig skulle ta slut. allvarligt!! sista timmen gick vi på ett studiebesök ganska nära där jag, Jessica och Camilla bor. Det var ett kraftverk och det hörde tydligen till tekniken och vi fick en läxa. Vi ska beskriva hur Voxnans vatten kan bli elström till din lampa. Jag har sökt och sökt och sökt på internet men hittar inte ett dugg. Som tur är så har vi till vecka 37 med läxan på oss och det är säkert fler än jag som inte fattar ett dugg. Det är en väääldigt lång text om vad vi ska göra mer också.

Sen igår så har jag och en kompis fixat praoplats som jag redan har berättat. Jag kom på nu att jag inte har fått någon lapp som man ska skriva var man ska vara och allt från våran syo eller vad det heter. Så han måste jag säga till om att få en sån lapp.

Imorgon ska jag och samma kompis som jag ska praoa med sitta i kiosken i skolan. Tycker det är jättetråkigt men lektionerna på onsdagar är ännu mer tråkig. So först, som är den roligaste lektionen på den dagen. Efter det idrott sen språkval (franska för mig) sen matte och sen lite biologi/kemi. Bra att vi valde den dagen, usch så tråkiga lektioner!! Men vi slutar 14.05 imorgon så skönt att det är tidigt.






//sanna

Seg dag

Idag var en rätt så seg dag. Som Camilla sa hade vi fysik och matte efter varandra. Inte så kul, det är som att jobba matte i tre timmar i rad, haha. Men det gick ju ;).

Sen när Camilla och jag kom hem så var vi jättepigg. Pratade lite med mamma innan hon åkte på jobbet och sen fikade vi. Satte oss sen vid tvn och kollade på unexplained mysteries. Somnade och vaknade inte förrän strax före sex! Men det behövdes verkligen, känner mig sjuk..

Och så går vi till 4 imorgon. Känns lite jobbigt, men det går säkert bra :) Ska ha fotografisk bild och musik för första gången så det ska bli kul!

Idag när vi kom hem var det meningen att vi skulle baka en äppelpaj, men orkade verkligen inte, haha. Vet inte när det ska bli av, men det borde bli snart innan alla äpplen ruttnar ;).

Kollar nu på halvt ton tonåring på 3an. Jätteintressant att kolla på. Känner att jag vill röra på mig mer, eller försöka hjälpa såna som har såna problem eller nåt när man ser det. Det skulle vara kul.

Men nu ska jag fortsätta kolla på det och sen gå och äta nåt. Promenaden gjorde mig hungrig!

// Jessica

Promenad

Hej! Nu har Sanna, Jessica och jag precis varit ute och gått. Riktigt skönt att vara ute och röra på sig! Borde göra det oftare, hehe. Det var bara 11 grader så jag höll på att frysa öronen av mig.. xD Inte smart att ha tofs!

Idag så började skolan med programering. Var våran första riktiga lektion sen skolan började. Men det var kul :) kommer nog bli svårt att komma ihåg allt bara, hehe. Sen hade vi fysik och sen matte. Och vi slutade med CAD B. Det var ganska enkelt eftersom det var 2D som vi gjorde förra året, men snart ska vi börja med 3D!

//Camilla

Dagens outfit




Fått praktikplats nu!! Med en kompis som jag ska stå i kiosken med :)) Det är på typ nå Ica aktigt, fast den Ica som är här där vi bor är ganska stort och i Roteberg där jag vi ska vara är den jätteliten :P







//sanna

30 Augusti

Idag efter skolan gick jag och 3 kompisar hem till en av dom. Där var jag till min pappa kom och hämtade mig vid typ halv 5. Vi lyssnade på musik, åt nå jättegott. det va Turkisk yoghurt, sen tog vi på honung och sen nå jättegoda chokladkulor nå frukost grejs liksom xD va jättegott :) Ska be mamma köpa allt det sen.. nåt tag!
Idag hade vi först Svenska, då fick vi ha några jättesmå laptopar (en varsin) i klassrummet och skriva vad vi tyckte om teatern som vi var på förra onsdagen och så. Sen hade vi slöjd och där fick vi prata om säkerheten och betyg och sånt och sen fick vi välja vad vi skulle göra av lampa(ljuslykta, kniv, urholkning, liten kista och nåt mer. Valde att göra urholkning så ska jag göra en kåsa som jag ritade upp :P
Sen till sist SO. Där ska vi prata om Valet som kommer snart och då fick vi typ använda dom där laptoparna igen och göra nåt test om vad vi var mest eller hur man ska säga, man fick typ rösta på massa olika frågor och man fick typ välja av mycket bra, ganska bra, ganska dåligt eller mycket dåligt och det som jag fick mest av det va miljöpartiet  och alla som fick det ska vara i samma grupp som mig så ska vi göra en affisch och så.. svårt att förklara haha



Imorgon ska vi på studiebesök på något som ligger väldigt nära mig. Nåt kraftverk som heter Elektra :P för mig ligger det typ 5 minuter bort så jag får nära imorgon när vi ska hem haha. Och sen på Onsdagen ska jag och en kompis stå i kiosken, om jag inte tycker är så jättekul...





//sanna

Sovdags!

Snart är det dags att sova, men tänkte blogga lite snabbt först. Det blev ingen äppelpaj idag. Kände inte för det, hehe. Ska baka när vi kommer hem från skolan imorgon istället, om vi orkar. Går bara till 14.10 :) Sen så vet jag inte vad vi ska göra, men det är sånt som märks. Om vi har lust kanske det blir lite mer onyttiga saker, hehe.
Och sen på kvällen ska Camilla och jag ut och gå med Sanna :).



Bild sen i somras.

// Jessica

7 månader....

Nu är det exakt 7 månader sedan Adrian föddes, det va en fredag och mycket snö. Men solsken. Jag kom hem från skolan och pappa va ute och skottade snö och flinade och sa hej. Mamma sprang ut och sa att min syster har fått barn!! Jag stannade upp, va jättechockad och stod ute och skrek mitt på gatan. Sen sprang jag in och mamma berättade allt! Jag skickade massa sms till mina vänner och gick in på datorn och skrev på twitter att jag har blivit moster!

Jag minns allt så himla tydligt. Jag grät när jag sprang upp till mitt rum för jag blev så glad! Efterlängtade Adrian! <3


Kom på nu att jag har
träffat denna underbara människa i nästan varenda helg i 7 månader. Ibland mer än två gånger



Exakt 7 månader sedan bilden togs. Jag har just den här bilden på skrivbordet i en jättefin svart skinn ram.


Denna bild tog jag den 3 Augusti då jag satt barnvakt i min systers lägenhet!
Saknar den tiden..





Jag måste verkligen säga att jag höll på att ge upp förra sommaren, jag mådde så dåligt. Allt gick fel, jag grät varenda jäkla dag och så fort min syster kom och berättade att hon va gravid så förändrades allt, det kändes som att hela min värld bara blev bättre dag för dag, för att jag visste att han snart skulle komma till världen. Nu har jag en underbar systerson som jag får träffa hur ofta jag vill!
Så fort jag blir ledsen över något så tänker jag på Adrian och leendet kommer tillbaka.

Love you <3





//sanna

Äppelpaj

Igår han jag inte blogga något. Direkt när jag var klar så åkte mamma och jag och hämtade min moster och så åkte vi till erikshjälpen. Det enda jag hittade var 2 böcker. De hette Dumpa Matthew och Svart is. Fattar bara inte hur jag ska få plats i bokhyllan, den är smockfull! Kanske kommer upp en bild någon dag så ni får se ;). Idag var det egentligen meningen att hela familjen skulle till Söderhamn och leta gummistövlar och vinterskor åt mig. Men ingen orkade åka, hehe. Men jag måste verkligen ha nya vinterstövlar innan snön kommer.

Alldeles snart ska jag och Jessica baka äppelpaj! Gott! :D Känner mig väldigt onyttig.. Har inte varit ute och gått på ungefär en vecka!


Bild från igår :).


//Camilla

Filmkväll

Hejsan! Har blivit lite dålig uppdatering för mig i helgen. I fredags så sov min kille här, sen på lördag så hann jag inte sitta vid datorn, hehe. Duschade, satte mig och läste och somnade! Vaknade klockan 17 och 18 skulle Madde och Elli komma! Var meningen att Alice också skulle vara med men det får väl bli en anna gång :). Så vi började fixa i ordning och så och strax efter sex kom Madde. Och vi satt och vänta på Elli ett tag, sen ringde vi henne, hehe. Sen åt vi tacos och hade det mysigt :).

Sen filmtajm! Kollade på Prom Night och allt för min syster. Och gud vad vi grät på den sista! Den var jättebra :).

När filmen var slut så gick vi ut och gick, klockan var ju bara 23... Så gick runt på byn och fotade massa och så, och hade jättekul.

Mamma och pappa var borta, och sa att dom skulle komma hem vid 23. När vi kom hem runt tolv hade dom fortfarande inte kommit. Camilla och jag plockade ihop efter oss, så att det skulle se snyggt ut när dom kom hem, haha. Sen satte vi oss och kollade på South Park. Somnade och Camilla väckte mig halv 2. Då hade odm fortfarande inte kommit hem xD. Så vi fixade i ordning oss för kvällen och skulle lägga oss, då kom dom hem.

Men nu ska jag äta.

// Jessica

29 Augusti

Om exakt en vecka fyller jag år :) På lördagen kanske Jessica och Camilla kommer och då ska vi se på film :)

Nu är helgen snart slut och nu i veckan så ska vi ha vanliga lektioner. Imorogn börjar vi 8.25 och går till 14.00
Först har vi A-ting, så då träffas hela klassen, går igenom om det är något speciellt och sånt med våra mentorer. Sen har vi Svenska, sen slöjd och sen So. Har bara 3 lektioner men både svenskan och slöjden är 80 minuter. På tisdagen börjar vi 8.05 och slutar 14.40 och på Onsdagen börjar vi 8.05 och slutar 14.05 och på torsdagen och fredagen börjar vi 8.05 också men på torsdag slutar vi 13.30 (iallafall 9a1, de andra slutar 15.10 eftersom dom har en till lektion när vi slutar, dom får sovmorgon på tisdag ist) och på fredag är den längsta dagen och då slutar vi 15.15. Riktigt bra tider tycker jag, äntligen går vi inte till 4 en enda gång!!



tog en bild på McFly eftersom jag lyssnar på dom just nu :P
Bilden ritade antingen ett fan eller Tom i mcfly, kommer inte ihåg ;P






//sanna

The Saturdays

The Saturdays som är ett av mina favoritband har en egen reality serie som går på kanalen itv2 i Storbritannien, jag har precis kollat på första avsnittet på Youtube. Jättebra :D längtar till nästa vecka!! Vet inte hur många avsnitt det är men dom är iallafall 1 timme långa cirka :)
Det handlar om deras liv, man får träffa deras pojkvänner, föräldrar, syskon, man fick till och med följa med när en av dom (Vanessa) va ute och övsningskörde. Va jättekul haha XD sen fick man följa med när en (Una) hoppade fallskärm med sin pojkvän :)





Från vänster. Una, Vanessa, Frankie, Rochelle, Mollie



Älskar deras kläder på alla bilder!!



Här är en av deras låtar:

LYSSNA!!!!snälla :)









//sanna

Dagens outfit!



Black and purple!





//sanna

28 Augusti

För ett år sedan på den här lördagen landade vi i Mallorca, tror planet gick 7 eller nåt sånt så vi var framme nu eller snart iallafall :P
Fast om man räknar på själva datumen så va det imorgon vi åkte. Den 29 Augusti och kom hem en vecka senare på lördagen på min födelsedag. Men nu är 29 på en söndag :P
Saknar det väääldigt mycket!! så skönt att vi ska åka till Egypten i October!



Vaknade vid halv 1 idag, strax efter 1 så va jag nere och åt frukost och sen typ halv 2 åkte jag, mamma och pappa och handlade.
Nu har jag inget mer som jag ska göra. Om jag orkar så kanske jag ska ut och gå lite senare. Vet inte om jag kan ut och gå imorgon utifall min syster är här och då ska jag väl ut och gå idag istället :P Har inte varit ute och gått på typ en vecka!! Börjar få panik n, men kan inte rå för det :P har ju varit sjuk och så! Fast nu går jag runt och hostar!



//sanna

Jonas Brothers VS McFly

Ni måste höra två likadana låtar som jag och många fler mcfly fans tycker låter väldigt lika i melodin.




Jonas Brother's World War 3 låter lika som Mcfly's lies:

Hör själv




Sen låter Fly with me som We are the young







McFly's båda låtar kom ut ganska långt före Jonas Brother's iallafall We are the young och Jonas Brothers har gjort en cover av Mcfly's låt Star girl Live när dom va i england och då kom mcfly och sjöng med dom. JB har tidigare sagt att dom är stora fans av mcfly.
Kanske dom har fått lite inspiration av mcfly på World War 3 och Fly with me?





//sanna

Helg!

Idag i skolan hade vi något som hette Team Building, dom dela in oss i olika grupper. Vi fick vara med dom andra niorna också. Fast dom delade upp så att tjejerna var för sig och killarna för sig, jag hade tur eftersom jag fick ha min favoritlärare och sen kände jag nästan alla i gruppen som jag va i så det va bra :)
Vi gjorde massa roliga saker. lekte lekar och sånt och lärde oss att lita på varandra. En sak va att lärarna hade fäst ett rep ganska högt mellan två träd och sen fick vi inte nudda repet men alla måsta över på andra sidan och om någon nuddade repet så fick alla gå tillbaka och börja om, och sen fick man en planka till hjälp. Eftersom att de andra i gruppen ansåg att jag va så lätt så skulle jag gå näst först och då när vi lyfte över en på andra sidan så tog dom och höll i plankan under repet på båda sidorna (den man skulle över och den man va på från början) sen skulle jag kliva på plankan och hoppa över repet. Gick väldigt bra faktiskt :)

Innan lunch så fick jag väldigt ont i huvudet eftersom jag fortfarande är lite sjuk. Sen hade jag ont i örat på samma sida så jag hade jätteont och då fick jag vila lite och då lade jag mig på en bänk medans två som jag va i gruppen med kom med vatten :)








//sanna

Ellos

Här är sakerna från Ellos.


Mina skor! Eller ja, egentligen skulle Jessica och jag turas om med dom, men jag vet inte om hon ville ha dem eller inte. Har beställt ett par till boots från Cellbes också. De här kostade 299kr tror jag :).


Jessicas jacka, som jag glömde vända.. xD Kostade bara 49 kronor!


//Camilla


Senaste naglarna

Här är mina naglar som jag målade i måndags. Blev inte så nöjd men :p


Det är exakt likadant som jag målade Jessicas, förutom att hennes var mörkblå :). Det är så mycket lättare att måla någon annans naglar än sina egna!

//Camilla

27 Augusti

Hej! Idag gick jag i skolan mellan 10 och 11, kändes lite onödigt att ens gå dit, hehe. Sen när jag kom hem så läste jag lite och städade. Kan ju säga att det behövdes! Nu behöver jag bara sortera ur lite saker ur mitt rum så blir det mycket snyggare! Men det är inte så lätt när man vill ha kvar allt ;).

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Blir väl antagligen att bara sitta vid datorn. Kommer även bilder på sakerna från Ellos och på mina naglar, även om de blev misslyckad.. ;).


//Camilla

Hemma!

Slutade vid lunch idag. CAD B var inställd. Så gick med Alice och Madde till Centrumbutiken och Linnéas och kollade på smink och kläder :). Hittade ett Depend nagellack för bara 12,50kr. Precis ett sånt rött jag ville ha :). Dom ska nämligen sluta sälja smink och så där, och ha bara leksaker.

Sen följde dom med oss hem, men såfort vi kom innanför dörren så ringde Maddes mamma, så hon måsta gå hem. Följde senare med Alice till bussen, det blev våran promenad idag ;).

Sen hade Camilla och jag ingenting att göra.. Så vi la oss och läste, vilket brukar sluta med att vi somnar, men inte idag! Sen när pappa kom hem så åt vi, kollade på Navy CIS och sen var vi och övningskörde! :) Fick köra på 1an och 2an och växla lite emellan dom och så :) Bara andra gången vi övningskör, så det gick rätt så bra faktiskt. Nu sitter jag här nyduschad och ska snart blåsa håret.

Imorgon går vi bara i skolan mellan 10-11. Jätteskönt! Behöver inte ha programering och individuellt val. Sen på kvällen kommer min kille och sover här med mig! :)


// Jessica

26 Augusti

Idag har ju vi varit lediga eftersom det blev en så lång dag igår. Idag har jag bara vilat, har suttit i mjukisbyxor och en stor kofta och ett linne hela dagen haha. Även fast jag är sjuk och har fortfarande feber så ska jag nog gå imorgon på skolan. Känns dumt att ta ledigt första veckan efter sommarlovet. Och vi går bara till 2 så det går nog bra. Hade varit värre om jag hade varit sjuk nästa vecka då vi verkligen börjar jobba. nu håller vi på med massa andra saker. Imorgon ska vi ha team building! Och på fredagar sen så börjar vi 8.05 och slutar 15.15. Tråkigt att ha längsta dagen på en fredag. Men på torsdagen går vi bara till 13.30. Fast bara 9a1. 9a2 går till 15.10 för dom har rast emellan idrotten när vi slutar och sen hemkunskap ;)




//sanna

Topshop!

Kollade runt lite bland nyheterna på Topshop och hittade dessa saker!


En stickad mössa. Jag måste verkligen ha en till vintern! En sån här liknande vill jag ha.


Supersnygg väska! Har bara massa svarta. Hade en blå förr, men tröttnade på den, så mamma fick den. Vill ha en brun/beige. Har tagit mammas beige och använt den nu ett tag, men jag fick inte behålla den..

   
Två jättesnygga ringar som jag skulle vilja ha. Har några snygga ringar att välja på redan, men det skadar ju inte med fler ;)


// Jessica

Ellos!

Idag när vi kom hem från skolan så åkte mamma och hämtade ett paket från ellos. Det var boots till mig och en jacka till Jessica :). Kommer väl upp bilder så fort vi knäppt dem.



Efter vi hade öppnat paketet så la jag mig och läste, eftersom jag har några biblioteksböcker som snart ska tillbaka (bland annat modellsommar!). Men efter ett tag så somnade jag och sov i 2 timmar! Sen väckte mamma mig. Fattar inte hur jag kan vara så trött efter en skoldag då vi inte har jobbat nåt! Men aja, hoppas det ändrar sig sen..

Sen efter kvällsmaten var mamma, Jessica och jag och hälsade på våran moster och Simba :).


//Camilla

Home!

Efter en väldigt lång dag är man hemma. Klev upp tio över 7 och bussen med alla 9or gick kvart i 9 ungefär. kom fram kanske halv 11 sen va vi på studiebesök på ett pappersbruk sen åt vi lunch och klockan 1 så började teatern Ronja rövardotter. Tyckte den va ganska bra. jättehäftiga effekter! När man kom in när teatern började (den va inomhus i nåt gammalt järnverk) Så då var det jättemörkt, jätteläskig musik och sen dom som har sett ronja rövardotter på film minns säkert när hn sitter på en sten och det kommer nå läskiga monster som har lysande ögon. Såna va med också och deras ögon lyste röda och man kunde liksom känna deras äckliga sprethänder ta en på fötterna xD jag blev jätterädd haha!
Men teatern slutade ungefär vid 4 halv 5. Och sen åt vi lite och vid 5 åkte bussen hem och vi kom till edsbyn vid halv 7 ungefär!

Imorgon är vi lediga :D




Där inne spelades Ronja rövardotter

Där är en affisch på Ronja!






//sanna

25 Augusti

Hej! Idag var första skoldagen för mig. Klev upp typ halv 7, så lite trött var man ju. Men inte alls så trött som jag trodde jag skulle vara, haha. Men det var kul att träffa alla igen :).

Började med lite information och nya klassföreståndare, sen fysik, men även då pratade vi bara. Fick skåp. Sen slutade vi fysiken klockan 10 istället för strax före 11, så hade två timmar lunch innan matsalen ens öppnade, hehe. Så lite tråkigt blev det ju. Tur att det fanns folk att prata med ;).

Sen hade vi svenska och engelska och då pratade vi om vad vi gjort i sommar, och vad vi skulle göra på lektionerna framöver och så. Sen slutade vi.

Jag tycker fortfarande inte det känns som att vi har gått i skolan än, haha.

// Jessica


Dagen!

Har inte blivit nån bloggning för mig idag, jag är sjuk. Har feber, är snuvig, har ont i huvudet och halsen.. men ändå känns det som om jag måste gå till skolan, det är ju liksom första veckan så det känns inte bra att ta ledigt.. Idag har det spöregnat hela dan, fick gå till skolan med ett paraply, det blåste iskallt och bara regna. Nu har det lugnat ner sig och nu regnar det inte allt tror jag. När jag kom hem (vi slutade vid 2) så min pappa skjutsade hem mig eftersom jag inte ville gå hem i regnet och eftersom jag har feber och allt. Då slängde jag på mig mjukisbyxor och lade mig under täcket, drog för persiennerna och låg och kolla på tv till klockan va 7. Då åkte jag och pappa och handla inför imorgon då jag ska till Iggesund och kommer vara borta till halv 8. Men sen så är vi ju lediga på torsdagen så då ska jag bara försöka vila upp mig. Har tagit alvedon just nu och nässpray så det känns väl lite bättre.
Ska ta med massa alvedoner, halstabletter och nässpray imorgon haha!




//sanna

Snygga skor!

Jag kollade nyss på have2have.se. Det fanns väldigt många snygga skor där! Jag valde ut 3 par här nere från de nyinkomna skorna!


De första skorna skulle verkligen vara perfekt nu när det blir lite kallare! Skulle gärna köpt de, men tyckte 598kr var lite mycket.. 
De andra skorna var jättesöta! Om inte jag hade varit 176cm lång så skulle jag gärna köpt dom där, hehe. 498kr för dem. De sista är också perfekt nu när det blir kallare, 598kr för dem också!

 

//Camilla


Seg dag

Idag har varit en väldigt seg dag. Lika som igår... Känns som att vi borde börjat skolan för länge sen, speciellt nu när det är så dåligt väder. Har spöregnat hela dagen!

Idag har jag mest suttit vid datorn och kollat på tv. Just nu kollar jag på Navy CIS och ska snart ner och duscha. Måste bara se klart programmet först, hehe. Sen ska jag packa väskan tills imorgon och lägga fram kläder. Sen ska jag kolla på fångarna på fortet.

Och sen måste jag lägga mig rätt så tidigt. Ska ju upp upp typ vid 6! Så imorgon blir det lite låg uppdatering, vet inte nå hur länge vi går i skolan, vart vi ska vara eller nåt. Det ända vi vet är att vi börjar 5 över 8.

// Jessica

24 Augusti

Godmorgon! Klev upp klockan 9 idag bara för att vänja mig tills imorgon, då skolan börjar. Sitter nu vid mammas dator och lyssnar på musik och läser bloggar.

Idag så kommer jag mest fixa i ordning massa saker tills imorgon, kommer kanske inte blogga så mycket.

Var meningen att Sanna, Jessica och jag ska gå ut och gå ikväll, men som det ser ut nu så blir det inget... Det spöregnar! Hoppas det slutar snart. Igår var Jessica och jag ute, och då gick vi snabbare än vi brukar, så nu har jag träningsverk! Hoppas det försvinner till skolan.

Och just det! Det kommer ingen bild på mina naglar tror jag. En nagel gick av imorse så det blev förstört :(.


//Camilla

Time Out

Sitter nu och kollar på Time Out. Sitter här och småskrattar här för mig själv, haha. Tur att det har börjat igen! Kollade tidigare på Fångarna på fortet, men blev så stressad så jag måsta ändra kanal, haha.

Idag målade även jag mina naglar. Men inte alls lika snyggt som Camilla. Målade mina helröda. Måste verkligen köpa ett maybelline rött lack, mitt depend är snart slut! Och det jag har nu är lite för mörkt för min smak.. Vill ha mer klarrött, så ska leta det den 16 september när Camilla och jag ska till tandläkarn i Gävle! :).

Jag måste verkligen börja röra på mig mer! Idag gjorde jag först lite yoga, sen så gick vi ut och gick och åt massa frukt. Jag känner mig jättenyttig, och mår jättebra! Måste fortsätta såhär varje dag! :)

// Jessica

God natt!

Nu ska jag lägga mig. Ska läsa lite sen kanske se på tv.
Glömde tidigare att berätta att på onsdag så ska vi till Iggesund och titta på en ronja rövardotter teater som räcker 3 timmar, osså ska vi gå på en jättekänd pappersfabrik och så. Till Iggesund tar det kanske 1-2 timmar och vi åker 8.45 från skolan och sen så har dom beräknat att vi kommer hem halv 8 på kvällen och då eftersom det blir en sen kväll och en hektisk dag så ska vi få kompledigt på torsdagen :D
och när lärarna sa det så alla ba: jaaaa!!
osså har vi precis haft sommarlov haha..

Det bästa med vårat schema (vi har ett annat för den här veckan eftersom det är första veckan så gör vi en massa andra saker) är att vi slutar inte 4 en enda gång! i både 7an och 8an slutade vi 5 över 4 eller 4. Men fredagar är längst nu och då går vi till 15.15.. vilket inte är så kul haha.

Men nu ska jag lägga mig, har haft huvudvärk hela dagen och har ont i halsen nu också -.-




//sanna

Målade naglar

Idag målade jag mina naglar. Likadant som jag målade Jessicas tidigare idag, fast i en annan färg. Har glömt bort att knäppa kort så kommer bild imorgon :).

Efter att jag och Jessica hade varit ute och gått, sen åt vi frukt. Känner mig jättenyttig! Har inte ätit nå godis eller chips idag :).

Imorgon blir det väl bara att ta det lugnt, eftersom jag börjar skolan på onsdag. Längtar nästan, haha. Och så ska Sanna, Jessica och jag ut och gå på kvällen :).


//Camilla

Planerna ändras...

Nu har planerna ändras angående gymnasievalet. Eftersom jag inte vill börja på högskola efter studenten (inte för att jag inte vill gå i skola mer, utan att jag känner att jag är redo att börja jobba istället) så eftersom att efter IB måste man nästan helt klart börja högskola för att faktiskt få jobb. Så tror jag att jag ska börja samhälle nästa år osså ska jag välja Engelska c och ta ett språkcertnåntingprov och om jag klarar det så va det nåt med modersmål och grejs xD kommer inte ihåg vad min kompis sa men då kunde man bli nästan vad som helst. Så då tränar jag kanske inte sådär jättemycket på engelska förutom på lektionerna men kan ganska lätt bli det jag vill i England :)
Eller ja, i Sverige också då




//sanna

23 Augusti

Kom hem från skolan strax efter två. Första dagen har gått bra men usch va trött jag e nu. Imorgon börjar vi samma tid och slutar samma tid haha :P så 8.05-14.00 Idag fick vi bl.a skriva ett brev eller vad man ska säga till syon, alltså han som kan typ allt om gymnasium och allt det där. Så fick vi skriva vad vi ville gå för linje i gymnasiet, vad vi skulle vilja jobba som och sen vad vi trodde vi skulle göra om 10 år, Om man trodde att man kanske hade barn inom 10 år. om man kanske bodde i hus eller lägenhet, vad man kanske jobbade med och allt det där. Så fick man skriva lite frågor angående gymnasiumvalet som vi ska välja längre fram osså ska varje elev prata med honom en och en i typ en halvtimme osså ska man stälal frågorna och så :P

Men jag är verkligen inte säker just nu.. jag har en sån konstig känsla. Jag vill gå IB bara för att jag vill bli bättre på engelska och jag älskar alla engelska lektioner och allt. Men jag vill kanske bli inredare. Men då tänkte jag att eftersom jag tänkte flytta till London eller utanför ganska nära iallafall så kanske det blir lättare att förstå exakt allt och hur allt går till där och kanske få ett jobb som inredare i London. Men vi får se, jag skrev på det där brevet och frågade syon om det verkligen går att bli inredare om man går den engelska linjen....




//sanna

Erik Grönwall

Pappa berättade igår att Erik Grönwall ska bli Heats nya sångare. Tror faktiskt han skulle passa som det. Men han har ju precis släppt sin platta, så då blir han ju typ dubbelaktuell? xD



Haha, nog med det nu.. Kollar nu på How I Met Your Mother. Satt nyss och åt massa ostkrokar, fast det är söndag! Jag som skulle bli nyttig.. Men man kan ju inte öppna en påse en helg, och vänta till nästa med att fortsätta äta ur den då, då är den ju så seg! Så istället för att behöva slänga dom då, så får man se till och äta upp påsen nu istället. Det gäller att tänka smart ;).

// Jessica

Ansiktsmask

Sitter här i ansiktsmask och nyduschad, min syster åkte hem med Adrian för lite mer än en timme sen så jag och Jessica och Camilla gick inte ut och gick idag. Så jag satte mig på träningscykeln i 15 minuter innan jag duschade istället hehe :P

Eftersom skolan börjar imorgon för mig så ska jag inte vara vaken så länge, tänkte gå ifrån datorn vid 11 och då vill jag helst ha borstat tänderna och vara klar att bara lägga mig och läsa i en halvtimme :P
ska upp halv 7 imorgon och gå till skolan tjugo i 8. Det tar bara cirka 10 minuter att gå till skolan om man går fort så jag ska vara där en kvart innan skolan börjar :P
Hoppas vi slutar tidigt imorgon. Tror inte vi ska ha några vanliga lektioner.. eller hoppas inte det!



//sanna

22 Augusti

Hej! Har inte blivit nån bloggning idag, det var ju så fint väder! Var varmt för första gången på evigheter. Hoppas det blir fint väder imorgon också, eftersom jag inte börjar skolan förrns på onsdag ;).

Idag har jag hunnit städat och suttit ute i solen. Och lite andra småsaker, hehe. Kom även på hur jag ska måla mina naglar imorgon :)


//Camilla

Nick & Norah

Nu äntligen har Camilla och jag sett hela Nick & Norah's infinite playlist! Den var jättebra! Inte nå lika som boken, men minst lika bra. Förra gången vi såg den så kollade vi på en hemsida, och då fick man bara kolla 72 minuter, men nu kollade vi på tv1000 family. Om ni inte har sett den måste ni verkligen det!



// Jessica

Sommarkrysset

Hej! Sitter nu här med Jessica och kollar på sommarkrysset.

Var och hälsade på Simba tidigare idag, och gud vad hon hade vuxit! Hade blivit mycket ljusare också :). Sen åkte vi på Erikshjälpen. Jag och Jessica hittade en varsin blomkruka till våra rum och 7 böcker :). Sen när vi kom hem så la vi oss och läste, och somnade! Jag sov lite till och från mellan 14-17. Det kommer nog inte vara så lätt att somna ikväll skulle jag tro..


//Camilla

21 Augusti

Förra månaden det här datumet fyllde Jessica och Camilla år :) om mindre än en månad fyller jag år ;)

Har precis färgat håret, det skulle vara blont men just nu när det är blött är det ännu gult, hoppas bara det blir mer blont sen när det har torkat!! jättenervös för att det ska vara gult hela tiden!

Snart kommer min syster och jag ska spela lite sims innan :) vi ses imorgon efter min syster har åkt hem så kommer det kanske en bild på håret :P




//sanna

Lördag!

Imorgon, lördag, ska Camilla och jag kliva upp halv 10! Så nu är det väl på tiden att lägga sig? ;).

Ska nämligen till våran moster och hälsa på Simba igen! Var två veckor sen vi såg henne sist, får se om hon vuxit något :).

Men nu ska jag lägga mig, godnatt allihopa!



Här är en bild på henne första gången vi såg henne. Har vuxit lite sen dess, det var ju faktiskt i Juli! ;)

Just ja, imorgon ska vi även till Erikshjälpen! Får se om vi hittar lika mycket som förra gången..


// Jessica

Beställt!

Camilla, jag och mamma har precis beställt från Cellbes och Ellos! :) Inte så mycket kläder den här gången, haha. Det blev 3 par skor, en kofta, en jacka och en väska! Får se om det passar då det kommer.

Nu sitter vi och gör ingenting, hehe. Men vi vräker i alla fall inte i oss massa godis längre, sådeså! ;).


// Jessica

Nyttig!

Nu har jag precis duschat, har min pyjamas på och äter massor med frukt och dricker is-te och ser på How I met your mother :D
Medans Jessica och Camilla slafsar i sig godis haha^^

Nu ska jag spela sims och så :)

Imorgon kommer Adrian och ska sova här till på söndag men dom kommer mitt på dagen imorgon så jag hinner väl blogga lite innan :P



//sanna

Promenad

Nu har vi precis varit ute och gått. Joggade även en väldigt liten bit, hehe ;). Men det var skönt att röra på sig lite :). Får försöka fortsätta med det även när skolan börjar. Nu ska Jessica och jag äta lite godis. Det är ju ändå fredag ;).


//Camilla

Hotel On A Hill

Nu kommer snart Jessica och Camilla så ska vi ut och gå :D försöker ut och gå varannan dag :))
Ses senare!





//sanna

20 Augusti

Hejsan! Idag hade jag ställt klockan på 10 och vaknade då mamma plingade på dörren halv 12! Sen dess har jag inte gjort så mycket, lite småsaker som jag skrev igår ;).

Idag händer det väl inte så mycket, förutom att gå ut och gå med Sanna och Camilla ikväll :). Sen måste Camilla och jag lägga oss tidigt, för imorgon på förmiddagen så ska vi hälsa på Simba! :)

Blir mer bloggning senare.


// Jessica

2 ½ men

Just nu sitter jag och Camilla och kollar på 2 ½ men. Älskar det programmet, det är jättekul!



Imorgon så ska Camilla och jag fixa lite saker. Småsaker mest. Som att noppa ögonbrynen (behövs verkligen, hehe), måla tånaglarna och sånt. Sen så kanske vi ska gå genom hela byn till våran moster, fast hon är inte hemma, så mormor och morfar är där och tar hand om Simba. Så vi kanske ska hälsa på henne, men det orkar vi nog inte, hehe. Ska ju gå ut och gå på kvällen med Sanna! :)

Borde egentligen sova nu och vända tillbaka dygnet lite..

// Jessica


blah blah blah

Har så tråkigt just nu, inte vet jag vad jag ska blogga om heller.. för dom som vill veta så har min syster fått boxen med alla mcleod's döttrar säsonger..
Imorgon vet jag inte alls vad jag ska göra förutom att ut och gå med Jessica och Camilla vid 7 så jag får väl sitta och titta på film och läsa haha :P












//sanna

Torsdag

Idag har jag typ inte gjort någonting. Städat lite, virkat, spelat sims, hehe och kollat på tv. Var egentligen meningen att Jessica och jag skulle ut och gå idag, men det blev inte så. Vi får gå imorgon istället :p.

Skulle egentligen ha varit med en kompis idag, jag ringde men hon var inte hemma.

Jag känner verkligen för att måla mina naglar nu haha! Synd att det är så sent, annars hade jag kunna målat dem nu. Fast jag tänkte måla närmare då skolan börjar så att det håller längre ;), Och inte vet jag hur jag ska måla heller.

Som Jessica skrev så var vi i gävle. Och jag kollade efter nagellack med smala penslar, men hittade inte det nånstans. Så om nån vet får ni gärna säga till!


//Camilla

Städat!

Vaknde vid tio i 11 och då klev jag upp och började städa mitt rum på en gång. Sen har jag läst lite. Läste ut min bok. Det va den 5e boken av Sagan om Isfolket. Har börjat på 6e men jag har ju 41 böcker kvar haha!
Jag har sett på McLeod's döttrar, The Hills och Laguna beach. Nu är jag uttråkad så jag ska väl spela sims :P

I tisdags köpte min syster ALLA 8 säsonger av Mcleod's döttrar (det är hennes och mitt favoritprogram) för 999 kronor på cdon.com och om hon hinner få boxen innan lördag för då ska ju hon komma hit med Adrian och han ska sova här. Så kan jag se på det :D

Men nu ska jag först titta på lite the sims 2 videor så jag får lite ideer till ett hus jag ska bygga :D
Måste bara säga att just nu lyssnar jag på Radio 1 och dom är så roliga haha. Bra musik med :)




//sanna

19 Augusti

Hejsan! :) Har inte blivit så mycket uppdatering för mig och Camilla på sistonde.. Igår var vi i alla fall i Gävle för jag skulle till tandläkaren. Tydligen så hade jag tappat en platta :s så den måste jag ha svalt xD Och medan hon höll på byta båge på mig så ramlade en del av tandställningen av! Så det tog evigheter innan jag kom därifrån, haha.

Camillas och min moster var snäll och tog ledigt från jobbet för att följa med oss, eftersom vi inte hittade, hehe. Men nu gör vi det ;).

Det enda vi köpte sen var en mascara.. Hittade inget mer!

Blir nog mer bloggning ikväll, för nu ska jag spela sims!


// Jessica

Naglar!!

Idag gjorde jag ju om mina naglar som jag sade i måndags och såhär såg de ut innan:


Och nu är de lite mer höstaktiga, nu ser dom ut såhär:

Jättefina, det är lite rosa/rött glitter och på båda tummarna har jag två blommor sådär :)

va lite svårt att hålla i kameran haha




//sanna

18 Augusti

Kom hem från min syster vid 7. sen har jag duschat och så :)
Igår hyrde jag och min syster en film, Shutter Island. En skitbra film!! älskar den!! och Leonardo DiCaprio är som vanligt... helt otroligt sjukt bra!

SE DEN!!









//sanna

Hoppsan...

Alltså hjälp, har ännu inte packat. Sa att jag gjorde det i förra blogginlägget men då skulle jag precis börja packa efter så då glömde jag bort det och nu står väskan helt tom.. aja, NU ska jag sätta igång och packa haha. Vi ses på Onsdag då kommer jag hem med nya fina naglar i en annan färg :D



//sanna

Packning och ångest

Igår när jag kom hem från min syster packade jag upp sakerna.. nu måste jag packa i väskan igen, nu ska jag sova hos min syster igen haha. Men på onsdag ska jag göra om naglarna :D ni får se hur dom ser ut då..

Om en vecka börjar skolan. Jag blir galen, har inte varit där sedan i början av Juni.. sen måste jag städa mitt rum också.. byta sängkläder och det. Det är inte ens dammigt tycker jag :o


såhär ser naglarna ut nu:


Eller ja, så såg dom ut alldeles efter jag hade gjort dom vilket var för över en månad sedan :P
Nu är dom  mycket längre och jag ska ta ner dom rejält så bara några mm sticker ut




//sanna

Dagens outfit

Här är vad jag har på mig idag :)



Klänning från Bik Bok och leggings från Gina Tricot.


// Jessica

16 Augusti

Hej! Snart ska jag och Jessica till biblioteket. Men måste vänta i lite mer än en timme för det öppnar inte förrns två. Så nu sitter vi och lyssnar på musik. Älskar If it's all I ever do med Anders Johansson, Den är så bra!

Efter vi har vart på biblioteket så ska vi ut och gå. Måste börja med det, hehe.

Bloggar väl mer senare :).


//Camilla

Dagens outfit

Det här hade jag på mig idag:


Klänning och klänning från Gina Tricot och halsbandet är en present av en släkting :)


//Camilla

Karnevalståg!

Som Camilla skrev har vi tidigare varit på karnevalståg. Hade tyvärr inte kameran med, så det blev inga bilder. Däremot fotade vi lite knäppa bilder före, för vi hade så tråkigt ;).



Nya hårfärgen ser ni också. Dagens outfit kommer nog senare, om den inte kommer imorgon.


Nu kollar vi på Girl Next Door. Har sett den filmen förr, men alltid lika kul :P


// Jessica

Sims; Hund

När jag och Jessica och Camilla spelade sims i fredags så gjorde vi en hund, eftersom dom inte har det så va det kul att visa lite vad man kan göra, vilka nya kläder och möbler och hur man gör djuren. Då blev en av hundarna vi gjorde såhär:



Jättestor kropp och jättelitet huvud xD men vi tyckte så synd om den så vi gjorde en ny haha




//sanna

Hemma!

Nu har jag kommit hem från min syster, va jättekul. Idag gick vi på marknad i bollnäs och åt på en italiensk restaurang :)

Igår innan min syster kom och hämtade mig så åkte jag och mamma på lite affärer. Bl.a lämnade tillbaka Alice i underlandet som jag, Jessica och Camilla såg i fredags när dom va hit :)
Sen va vi på Erikshjälpen också och då hittade jag en snygg väska för väldigt billigt :)








//sanna

15 Augusti

Hej! Snart åker Jessica och jag till Alfta för att se på Karnevalståget :). Kommer hem ikväll så blir väl fler inlägg då. Har precis ätit lite tacos nu sen ska vi fika hos mormor och morfar också, hehe.

//Camilla

Brothers

Vi ändrade oss, hehe. Kollade på Brothers istället. Jättebra film med bland andra Jake Gyllenhaal, Nathalie Portman och Tobie Maguire. Absolut värd att se!



Jippie, min mobil har gått sönder, och har bara haft den sen Oktober! Så nu kanske jag måste vara utan telefon ett tag, det klarar jag inte! :O


// Jessica


14 Augusti

Hejsan! Har inte bloggat nå idag eftersom jag inte haft nåt att blogga om. Har inte gjort någonting idag.. Skulle egentligen till Erikshjälpen och lite klädaffärer, men det blev inte så.

Imorgon är det karnevalståg :). Så dagens outfit kommer nog upp imorgon. Tänkte egentligen städa, men orkade inte. Har inte haft lust med nåt idag egentligen, hehe.

Nu ska Jessica och jag kanske kolla på film :). I så fall blir det nog Sex and the City eller nåt :).

//Camilla

Filmtajm

Nu sitter jag, Jessica och Camilla här. Vi spelade just klart sims och började typ halv 8 haha, vi har inte ens sett på filmen än så vi ska göra det nu :P osså ska vi äta glass också ;)






//sanna,jessica och camilla

Need you now

Älskar låten Need you now med Lady antebellum. =)
Lyssnar på den nu och väntar på att Jessica och Camilla kommer halv 8.. ska nog ställa i ordning lite och sätta i gång sims så slipper vi vänta på att det laddar haha :P






//sanna

Beställt!!

de här sakerna beställde jag precis :)











:)
allt för 625.50 tror jag ;P det ska jag få i födelsedagspresent, sen ska mamma och pappa försöka hitta en kalender som jag velat ha hela sommarn haha. Sen får jag inge mer sa mamma haha. Men jag får ju åka till Egypten i october, paris i vår och sen får jag göra naglar för 300 :P


Jag fick bara boka The last song och Remember me, remember me kommer i slutet av augusti och the last song kommer i mitten av september så den hinner jag inte få innan min födelsedag men :P
the last song kostade 169 så jag valde mellan den och eclipse som kostade lika och sen så kostade remember me 149 och dear john 149 också, då då valde jag mellan dom två :P



//sanna

Poly Palette

Idag när jag och mamma var och handla köpte vi hårfärg till mig, Poly Palette. Såg nu att det va med ammoniak som är inte bra för håret! aj aj aj!







//sanna

Black or White; Time for Brunch

Såhär ser jag ut idag, en liten dagen outfit bild:








//sanna

13 Augusti

Imorse väckte mamma mig och då skulle vi gå på lunch på hotellet här där vi bor. Eller ja, det va mer brunch för mig haha ;P

Sen gick jag ut och gick, när jag kom till min, jessica och camillas gata kom jessica och camilla precis hem så då stannade jag i typ en halv minut och prata haha :P Ikväll kommer dom till mig också och jag har köpt melon (jag vet att ni inte tycker om det men jag måsta bara köpa xD) och vindruvor, sen tänkte jag att vi skulle äta glass och så också :P och vi ska se Alice i Underlandet och spela sims :)



Nu ska jag beställa lite saker från Cdon.com



//sanna

Tv!

Hejsan! Sitter nu och kollar på tv. Har kollat på tv hela eftermiddagen nästan, hehe. Först var det Navy CIS, sen CSI Miami, och nu är det CSI NY. Älskar såna program!

Som Camilla skrev så ska vi upp tidigt imorgon. Närmare bestämt klockan 8! Så vi borde lägga oss snart egentligen.. Ska även färga håret då, så kommer nog en bild på det med :).

Sen ska vi nog shoppa lite också! Har lite saker som fattas i garderoben ;) Får se om vi hittar det bara. Jag tänkte på en sak nyss, och det är att när jag läser bloggar så gillar jag bäst outfits som bloggaren lagt upp, varför lägger jag då inte upp några själv? Hmm, tror jag ska börja med det..


// Jessica

Städat

Idag så började dagen med att mamma bad Jessica och mig att städa igenom en garderob, så vi gjorde det. Och då hittade vi våra gamla gymnastiskskor som vi hade typ i sexan, men vi kunde fortfarande ha dem haha. Sen städade vi ur lite saker ur ett förråd nere också, där hittade vi fodrade sneakers som är perfekt när det blir lite kallare ute.

Läste även ut en bok idag, den heter Sparrow Delaneys hemliga liv och är skriven av Suzanne Harper. Jättebra måste jag säga! Om du ser den någonstans så måste du läsa den!

Resten av kvällen ska jag väl bara sitta vid datorn antagligen. Och så måste Jessica och jag lägga oss tidigt för vi ska klippa oss kl 10 imorgon bitti!


//Camilla

12 Augusti

Har precis ätit, igår lade jag mig i sängen, läste och kollade på tv vid typ 3 eller nåt och då var det kolmörkt ute. När jag sen skulle släcka lampan vid halv 5 så va det jätteljust ute och det spöregnade så det lät jättehögt. Måsta stänga fönstret haha :P
Osså hörde jag min pappa och min bror kliva upp när jag skulle sova. Då hade dom liksom redan sovit(??) kändes jättekonstigt haha^^
Sen kom min mamma upp till mitt rum vid 1 och sa: men ligger du och sover än??
så då klev jag upp och min pappa och bror slutade halv 2. Då mamma skulle börja jobba (hon jobbar kväll så från halv 2 till 12 måndag-torsdag varannan vecka, och varannan som pappa och min bror). så jag har typ bara sovit när min pappa och bror har jobbat haha.

Imorgon kommer kanske Jessica och Camilla så ska dom få se alla mina hus som jag har byggt i The Sims 2 =)
sen ska vi se film :)



Sitter och lyssnar på Britney Spears skiva Circus. Tycker den är jättebra :)









//sanna

Regnar det?

På vissa ställen i Sverige har det bara ösat ner med regn, men här där vi bor har det varit soligt och varmt och hos min syster har det varit cirka 32 grader mot väggen :P





Tog detta kort i Oktober förra året.. 28 tror jag. Så är det såhär det kommer se ut när vi kommer hem i Oktober efter Egypten?





//sanna

Hemma

Har kommit hem från syster nu, dushat och kollat bloggar.
Igår så sprack min nagel så själva tippen som hon som fixar naglar satte på höll på att lossna men den satt ändå kvar, man såg en spricka tvärs över men min syster hade nagellim och limmade haha. Ska göra om naglarna nästa onsdag :D
Vet inte hur jag ska ha ännu, bara vacklar fram och tillbaka haha.


På lördag till söndag ska jag till syster och vara barnvakt igen, sen nästa tisdag till onsdag ska jag också dit, sen på lördag nästa vecka ska Adrian sova här haha :)
Perfekt att verkligen få vila allra sista dagen på sommarlovet haha ;)
Men det gör mig inget, är jättekul att vara barnvakt =)


Vet inte vad jag ska skriva mer...



//sanna

Gröna Lund

I Ljusnan (dagstidningen här där Sanna, Jessica och jag bor) imorse läste jag att det skulle komma en ny berg-och-dahlbana i trä på Gröna Lund! Twister kommer den heta. Tror den skulle komma upp nästa vår. Den ska vara där alla berg-och-dahlbanor är nu så dom ska liksom gå runt varandra eller hur man ska säga, hehe. Vill verkligen dit och test-åka den då! Haha, jag älskar karuseller! Dom flesta i alla fall ;). Men jag hoppas att familjen ska till Stockholm nästa sommar! :).




//Camilla


Snyggt från H&M!

Kollade precis runt på H&M's hemsida och hittade dessa snygga saker!


Jättesnygg Cardigan för endast 299 kr!



Tyckte den här kjolen var jättehäftig! 99kr.


Riktigt snygg klänning för endast 49.50 kr!


Jättefin klänning för 399kr.


Till sist ett par strumpbyxor för 79.50kr. Har letat efter ett par liknande ett tag nu och äntligen har jag hittat dom! Måste verkligen ha dom här!


// Jessica

11 Augusti

Hej! Idag var Jessica och jag och tog den sista Gardasilsprutan! Äntligen är det överstökat, hehe. Vi var där klockan 15 och är fortfarande lite öm i armen. Jag tänkte spela lite keyboard idag, men som det ser ut nu så får jag göra det imorgon istället :).

Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, bara lite småsaker.

Nu sitter jag och kollar på simning. Riktigt kul att kolla på! Hoppas på några fler svenska medaljer :).

//Camilla

Second Hand

Jag och Camilla har just kommit på hur bra second hand är. Förra onsdagen var vi på erikshjälpen och då handlade vi för nästan 500 kr! Mammas saker inräknade. Har läst på deras hemsida och på myrornas hemsida, och insåg vilket bra jobb dom gör. Vi hittade till och med en Gucci väska där, 45 kronor ;). Ska försöka handla där så mycket som möjligt, eftersom det är bättre mot miljön. När vi var i Sundsvall så var vi även på Birsta, och där ska dom öppna en erikshjälpen-butik, vilket jag tycker är jättebra! Men nu ska Camilla och jag snart sova, så godnatt :)


// Jessica

10 Augusti

Hej! Nu spöregnar det här, låter som det snart kommer börja hagla.

Idag har jag nästan inte gjort någonting, förutom att städa i tvättstugan. Sprättade även bort en blomma från en jeansskjorta som Jessica hittade i stugan som vi fick ta ;). Och nu slutade min tv att funka.. Nåt konstigt med signalen, är väl säkert för att det regnar och blåser.

Nu ska nog Jessica och jag kolla på film! Om vi hittar någon vi vill se, annars kollar vi något tvprogram :).

//Camilla

Nick & Norah

Camilla och jag satt precis och kollade på Nick & Norah's infinite playlist på en hemsida, när det plötsligt kommer upp en ruta om att vi har kollat i 72 minuter och måste nu vänta 54 minuter innan vi får fortsätta! Blev väldigt paff, haha. Men vi ska inte fortsätta kolla, ska nog hyra den och se slutet, eller köpa den :).


Jättebra så långt vi har sett, hehe.

Har även läst boken. Det är inte nå lika som i filmen, men båda är ändå jättebra!


Idag läste jag ut en annan bok med David Levithan. Den hette Ibland bara måste man. Den var också jättebra.


// Jessica

Puh!

Nu har jag varit ute och gått, duschat och suttit och knaprat på morötter, såna där små tomater och ätit en banan haha :P och druckit dricka.. :)

Imorgon ska jag ta bussen till min syster igen. Och ska sova där, så jag kommer inte hem fören onsdag kväll.




//sanna

9 Augusti

Idag har jag nästan inte gjort någonting. La mig halv 4 igår så var lite trött idag ;). Måste börja lägga mig tidigare så att man blir pigg till skolan. Jessica och jag gick även igenom några saker som vi skulle skänka till erikshjälpen. Blev bland annat 12 böcker, och sist vi var på erikshjälpen så köpte vi 12 böcker. Finns väldigt många bra där :). Testade även att göra en annorlunda sminkning, blev väldigt sotade ögon. Testade knäppa kort men fick inga bra.

Nu har vi äntligen tvättmaskin igen! Våran förra gick sönder för några dagar sen, men nu har vi en ny! Så nu ska Jessica och jag lära oss att tvätta ;). Måste även börja läsa teori till övningskörningen kom jag på, hehe. Och börja övningsköra så fort pappa har tid.

Nu sitter jag och kollar på Generation Fett, men det är samma avsnitt som förra året, så då var det inge kul.. ;)


Bild från Hölick


//Camilla

Ut Och Gå

Nu ska jag gå ut och gå. I regnvädret :D
Älskar regn haha :)

Sen blir det att duscha och sen kanske se en film på datorn :)

gå in på denna sida: http://www.surfthechannel.com/
Där kan ni se filmer, tv-avsnitt och så. Jättebra och om ni har en fråga om sidan är det bara att ställa den så svarar jag :) Jag såg Dear John på den sidan igår :)


Nej men nu ska jag sluta sitta här och lyssna på Britney Spears och gå ut!



//sanna

Dear John

Såg precis på filmen Dear John. Helt fantastisk! Alla borde se den, verkligen. Helt underbar. Jag satt och grät den senaste halvtimmen typ haha








//sanna

Stugan!

Ja, som sagt, vi har varit i sommarstugan med släkt för att ha kräftskiva. Simba var såklart också med ;). Så nu tänkte jag berätta lite om det.

På fredagen kom vi dit. Har inga bilder därifrån, glömde fota.. Men vi kom dit ungefär mitt på dan, sen satt vi och lyssnade på musik större delen av dagen.. Och satt ute såklart. Sen på kvällen kollade vi på Harry Potter - Den flammande bägaren, riktigt bra var den.

På lördagen så vaknade vi av att mamma knackade på husvagnen och frågade om vi inte skulle kliva upp snart.. Klockan var typ halv 11. Så det var lite tidigt. Sen så fixade vi mest iordning oss till på kvällen, hehe. Sen så var det kräftskiva. Men vi åt tacos ;). Smakade även kräftor för första gången, blä säger jag bara.. Sen klockan 22 gick vi och satte på oss pyjamas och skulle kolla på film, men så kom morfar och knackade på husvagnen och sa att pappa och han satt i "Petters stuga", hehe. Det är grillkåtan som  dom kallar för det, eftersom Camillas och min tremänning kallar morfar för Petter fast det inte alls är hans namn... Så då satt vi där ett tag sen gick vi och kollade på Prom Night. Jättebra film!


En bild på Sanna sen i lördags :)

Idag kollade vi på extra materialet till Prom Night och så, sen packade vi bara och åkte hem :p


// Jessica

Jessicas nya naglar!

Här kommer Jessicas naglar som jag målade i torsdags! har inte hunnit ladda upp bilden tidigare, eftersom jag knäppte kortet på fredagen och då åkte vi till stugan :). Men här kommer den i alla fall!

 

Ska testa samma mönster på mig med innan skolan börjar :). Fast jag ska testa en annan färg.

//Camilla

8 Augusti

Har kommit hem från Jessica och Camillas stuga nu, de här två dagarna har varit jätteroligt :D åkte i fredags så man hade väldigt mycket packning med sig haha.
Vi gjorde massa skoj som Jessica eller Camilla får berätta om :) Bl.a kollade på film, Harry potter och den flammande bägaren i fredags och Prom Night igår kväll (som är en av mina favoritfilmer nu haha) tyckte den va jättebra :)

Igår stängde de av vattnet här hemma för vi har en vattenläcka. Vi får inte spola toaletten eller duscha eller nånting så vi måste åka hem till min bror för att duscha. Kom precis därifrån. Träffade hans flickvän för första gången och hon har en jättesöt hund. en sån där liten terrier. :)
dom  fixar kanske vattenläckan imorgon.



Fin bild på Jessica och Camilla sen igår :)
de här kläderna hade jag då:





//sanna

The Sims 2

Satt nyss och chattade med Jessica och Camilla, efter ett tag började vi prata om Sims och nu har alla loggat ut och alla ska sitta och spela xD

Jag hoppas jag får fler sims när jag fyller år om en månad :D
Och nu har jag hittat ett jättegulligt hus som jag ska försöka bygga :D
Det är roligast att inreda och bygga hus tycker jag haha









//sanna

5 Augusti

Om en månad fyller jag år just denna dag :D
spännande :)

Idag så kom min syster vid 12 och sen åkte hon för nästan en timme sen. Jag Jessica och Camilla var ute och gick och försökte få Adrian att somna, först lyckades vi inte men när vi skulle börja gå hemåt så somnade han haha :)
Fast sen vaknade han typ 5 minuter efter jag kom hem..
aja.
I morgon följer jag med Jessica och Camilla till deras stuga så ska vi sova i husvagnen igen i två nätter för deras föräldrar ska ha kräftskiva så deras släktingar kommer också.. tror jag, vissa av dom :P



//sanna

Rättvik

Kom just hem ifrån Rättvik. Där var det marknad och cruising. Massor med folk och jag fick såna där goda marknadsremmar med mig ^^ Det tar ungefär 1 och en halvtimme att åka dit och vi åkte typ halv två. Då kom mamma upp till mitt rum. Jag satt i min fotölj, i pyjamas, kollade på tv, persiennerna nerdragna, oduschad och höll typ på att äta frukost (ja, ibland är det mysigt att sitta helt ensam i mitt rum och titta på tv och äta frukost^^) Så kom min mamma och sa att vi skulle till Rättvik och då hade McLeod's döttrar precis slutat så det va tur att jag hann se klart på det haha :)
Osså åt vi på restaurang där också.. mamma och pappa åt pizza och jag åt kebabtallrik :)
Detta blir nog mitt sista inlägg idag.. kanske lägger ut ett senare.





//sanna

Film!

Kollade precis på film. Men inte så som Camilla skrev. Det funkade nämligen inte.. Man måste ha windows media player 11, och det har inte vi. Inte gick det att installera heller. Så vi gick in på en annan hemsida och kollade på denna film!

Har sett en del av den förr hos min kille, men somnade innan den slutade, hehe. Men nu har jag i alla fall sett hela! ;)

 

Tidigare idag så var mamma, Camilla och jag och hälsade på våran moster och Simba!^^ Hon hade vuxit lite nu. Hon skulle sitta i knä med sina små smutsiga tassar ;). Så lite fläckig blev man ju. Efter det var vi i alla fall på Erikshjälpen. Köpte 12 böcker, en kavaj och en Gucciväska :). Kommer kanske bilder på kavajen och väskan någon annan gång ;).

 

// Jessica


Mina nya naglar!

Igår medan mamma skjutsade Jessica till hennes kille så målade jag mina naglar. Hatar att det tar sån lång tid att torka, men sånt får man ta! Här kommer i alla fall en bild :).


Det skulle vara zebraränder, men eftersom jag bara hade en tandpetare att göra linjerna med så ser det mer ut som ko-ränder tycker jag. Men vi kan säga att det var meningen.. hehe ;).

Nu ska Jessica och jag kolla på en film på Teliahemsidan. Hade fått något erbjudande att få se gratis filmer där om man loggar in med nån kod, så bäst att passa på! :)

//Camilla


4 Augusti

Hej! Sitter hemma hos min kille nu, och har precis ätit frukost! Tacos, hehe.

Snart kommer Camilla och mamma och hämtar mig så ska vi till Erikhjälpen! Så hoppas Camilla kommer ihåg att ta med sig pengar ;)

Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva, men skriver nog mer ikväll. Då ska Camilla måla nåt häftigt på mina naglar, får se hur det blir ;)

// Jessica

Kläder

Här är bilder på kläderna jag fick av min syster idag:



T-shirten och koftan, fast för mig var båda för stora så t-shirten ska jag använda med tights för den är lång nog och koftan när man är hemma och när det är kanske en tråkig dag och filmmys =)

Rosa jättefin tunika :)

Denna tunika var jag med när min syster köpte, det va på Gina Tricot i vintras och då var min syster gravid med Adrian :)

En likadan som den ovan fast en grå :)



Det va alla.. jag måsta låna galgar av mina föräldrar.. det är inte bara liiite fullt i min garderob just nu haha





//sanna

Hemma från Syster

Har typ precis kommit hem ifrån min syster, åkte dit imorse med buss Och passade Adrian medans min syster var ut och körde häst. Sen kom mamma och pappa och hämtade mig så stannade vi hos min syster ett tag innan vi åkte hem :P Jag fick kläder av min syster också så nu ska jag prova dom och jag tar kort på det sen :)




SÅHÄR SOVER JAG:

Här är en liten sådär Random bild av min brittiska kudde som jag tog igår innan jag skulle sova ;P

Och såklart måste det ju matcha haha =)






//sanna

3 Augusti

Hejsan! Idag vaknade jag vid 11, hehe. Hade fått nya FRIDA på posten, så har bläddrat lite i den. Sen så har jag inte bloggat något på ett tag nu, men det ska jag börja med igen. Har fått The Sims 2 att funka på datorn, så sitter som fastklistrad med det, haha.

Men nu ska Camilla och jag ut och hoppa studsmatta, hejdå!


Haha, en riktigt snygg bild från förra året.. ;)

// Jessica

Sex and the city

Nu sitter jag och tittar på Sex and the city. Och jag ska nog spela sims samtidigt i typ en halvtimme-timme sen måste jag läsa och sen sova haha. Imorgon tio i 11 ska jag åka buss till min syster och vara där över dagen. Mina föräldrar hämtar mig vid 6 tiden.

Vi hörs imorgon kväll :)


Jag ska föresten följa med Jessica och Camilla och ut och gå ;P
då träffas vi ju kanske flera gånger i veckan när skolan börjar (om vi ens fortsätter då xD) istället för typ 1 gång i månaden eller nåt :o

skolan är jämt i vägen haha.



//sanna

Kläderna från Birsta!

Idag har Jessica och jag först spelat sims 2 hehe. Riktigt kul! Sen åkte mamma, pappa, farmor, Jessica och jag till stugan vid 14 för att fika och äta senare :). Men Jessica och jag somnade på sängen så mamma väckte oss när vi skulle äta xD.
Och jag har kommit på att jag ska börja träna och äta nyttigare! Vill ju få bra kondition och ska försöka hinna få det innan skolan börjar, så det börjar bli lite bråttom ;).

Men här kommer i alla fall kläderna vi köpte i Birsta! :)


Mörklila tröja från H&M, mörkrosa tröja från Bik Bok :)


Gröna Khakibyxor från Kappahl och vita jeans från Outiet X eller nåt, kosta bara 99kr :)


Ljusblå klänning från Gina Tricot och jeanstunika från Kappahl :)


Lite större tröja från Gina Tricot :)


Likadan som den förra. Det här är Jessicas och min är över ;)


Vit kavaj från Gina Tricot :)

Blå tubtopp från Gina Tricot och ljusrosa tröja från Bik Bok :)

 


Klänning från Bik Bok och tunika från Lindex :)


Kjol från H&M och vita byxor från InterSport :)


Jeans från Outlet X och kapribyxor från Kappahl :)


Bikinitrosor från H&M. De översta är Jessicas och de understa är mina :)


Solglasögon från H&M. Kostade bara 10kr!

Köpte även pärlor och tillbehör för Jessica och jag ska börja göra egna smycken :D

 

//Camilla


2 Augusti

Idag har jag städat hela rummet, bytt sängkläder, dammat, dammsugat, torkat golvet och allt det där. osså har jag duschat och läst ur min bok :)

Tyvärr så är jag typ sjuk nu, känns som när man är sjuk, man är snurrig i huvudet, täppt i näsan, ont i halsen osv.
Men imorgon (om jag inte blir sämre) så ska jag till min syster och kanske sova över där fast det tror jag nog inte ändå haha men vara där över dan, så då ska jag ta bussen till Bollnäs själv och sen kommer mamma och pappa och hämtar mig på kvällen :)


//sanna

1 Augusti

Kan inte fatta att det är augusti. nu kommer ångesten att skolan börjar snart. Fast ändå har jag ju utlandsresan att längtas till i Oktober :)

Nu när Adrian har åkt hem känns det jättetomt här hemma haha. Ingen som behöver ens hjälp hela tiden, ingen som sitter och dreglar och ingen som behöver matas eller underhållas. Men jag ska till min syster på tisdag. Antingen sover jag där tills onsdag eller inte :P


Adrian igår :)




//sanna

Naglar

Tidigare idag så hittade jag en jättebra sida om man gillar att måla naglarna i olika mönster och så. Den heter my.coolnailsart.com! Där lägger människor från hela världen in bilder på hur de har gjort sina naglar, så det är perfekt för att få information och om man vill kan man ju bli medlem där också :).

Här kommer i alla fall några förslag av hur de har gjort!^^


Måste absolut testa den här någon gång!


Denna var också häftig!

Älskar knalliga färger!

 

Måste nog testa alla de här någon gång, hehe. Ska ju snart måla om mina naglar igen, så vi får se hur det blir då :).

 

//Camilla


RSS 2.0