27 Juli

Det blir inte så mycket bloggande just nu som ni kanske märkt. Har knappt tid att sitta vid datorn för det händer så mycket nu. Ikväll och imorgon är det persmässa, sen på söndag åker hela familjen till Närke för att hälsa på släktingar och kommer hem tidigast på onsdag nästa vecka. Därför har Jessica och jag bestämt oss för att ta en bloggpaus. Får se hur länge den varar, men följ oss på bloglovin så märker ni när vi är tillbaka!


//Camilla

Mylovebasket




Klicka på bilderna för att komma till hemsidan.


//Camilla

Depend


Målade mina naglar i fredags så nu ser dom ut såhär. Använde ett Dependlack som Camilla och jag köpte på Kicks-rean för ett tag sen, kommer inte ihåg vilket nummer det är, haha. Älskar i alla fall färgen! 

Orkar aldrig fota något med systemkameran längre, haha, det blir oftast Instagram-bilder. Om ni vill kan ni följa mig på jesjon9!


// Jessica

24 Juli

Har nyss gjort en beställning från H&M. Får det mesta när vi inte är hemma, haha. Men en del kommer inte förrns i slutet av augusti, men aja. Beställde bland annat den här koftan.




//Camilla

23 Juli

Var som sagt med Sanna och Jessica till Bollnäs idag. Köpte biljetter och fika, hittade inget annat, haha. Men det var roligt ändå :) När vi kom hem sen så hade Jessica och jag fått våra sista presenter från cdon, vilket bland annat var ett The Sims 2 Samlingspaket med Arbetsliv, H&M fashion och Kök & Badrum så var ju tvungen prova! 


Bild från stugan för ungefär en vecka sen.



//Camilla

I Can Fly


Bilder från tumblr. Så söt tröja, haha! :) 

Kliver upp rätt så tidigt imorgon för att åka till Bollnäs med Sanna. Ska köpa tågbiljetter och förhoppningsvis hinna shoppa lite! :)


// Jessica

22 Juli

Hade en rolig födelsedag igår med familj och släkt! Fick fina presenter och hade det väldigt mysigt. Idag däremot har vi inte gjort så mycket. Mamma och pappa åkte till farmor och plockade nästan 6 liter jordgubbar, så gott!


Tre par skor från Bianco. Måste tipsa om deras rea! Dessa skor ovan kostar alla 149 kronor styck, så billigt! 



//Camilla

20 Juli

Har typ inte gjort någonting idag förutom att måla naglarna. Orkade inte göra det igår, haha. Ikväll kommer Sanna och kollar på film, mysigt :) 
Tänkte lägga upp en outfit från i tisdags.


Tröja - H&M
Jeans - JC
Armband med rosor - Glitter
Pärlarmband - present



//Camilla

19 Juli

Har inte blivit någon bloggning de senaste dagarna. Jag har mest legat i sängen för jag har sån fruktansvärd huvudvärk och har blivit väldigt förkyld, så orkar inte sitta så mycket vid datorn. Idag ska jag bara ta det lugnt och måla naglarna, haha. 


Bild från weheartit.



//Camilla

Tävling hos Sara


Är med och tävlar om det på bilden hos Sara. Var med ni också! :)


// Jessica

We Are Standing Tall

Det blev inte så att vi åkte till stugan ändå. Mamma och pappa åkte men Jessica och jag stannade hemma. Kände inte för det då vi var där från lördag-söndag. Har mest bara spelat sims, haha.

 
Hittade detta snygga armband på tumblr, någon som vet var man kan hitta ett liknande? :)


//Camilla

16 Juli

Idag fyller en kompis 20 så ska hem till henne imorgon och fira. Lite senare idag åker vi till stugan och stannar där tills ikväll. 


Bilder från tumblr.

Kan inte fatta att det bara är fem dagar kvar tills Jessica och jag fyller 19. Tyckte inte det var så längesen vi fyllde 18, haha. 


//Camilla

Fredagens Outfit


Kofta - H&M
Linne - Cubus
Capri - Kappahl
Smycken - Present

Så här såg jag ut i fredags när jag följde med mamma och letade present till en kompis som fyller 20 imorgon! Ser ni vad brun jag är om man jämför mot halsen? ;)


Bild från min instagram, jesjon9.

// Jessica


15 Juli

Blev ingen bloggning igår. Det bestämdes ganska hastigt att vi skulle åka upp till stugan och sova över så hann inte tidsinställa några inlägg. Det var jättemysigt, förutom fladdermöss som flög fram och tillbaka precis framför husvagnsdörren (där Jessica och jag sover) så vi gick in i stugan igen så fick pappa skrämma iväg dom, haha. Hatar fladdermöss! Fotade i alla fall ganska många bilder så här kommer några :)




//Camilla

We're going to loose


Såg det här klippet på Fokis blogg tidigare idag och tyckte det var så häftigt! Jag hade lätt velat lära mig de där om jag inte vore så klumpig. Plus att jag är för feg för att ens våga prova ;)

Hjälpte nyss Jessica att sortera lite i hennes garderob för hon fick inte plats. Så det slutade med att jag fick ta lite till min fast den är överfull, haha. 


//Camilla

13 Juni

Hej! Har legat sjuk i några dagar, feber och halsont.. Är egentligen fortfarande sjuk, men febern är borta i alla fall. Har provat ipren, ibumetin, ibuprofen, glass och varm nyponsoppa men ingenting hjälper! Vet inte vad jag ska göra, kan knappt prata heller.. Men nu har mamma köpt Bafucin och Strepsils jordgubb så får jag prova det. Provade Bafucin nyss, var meningen att det skulle hålla i ungefär 2 timmar, det höll kanske en kvart, haha. Aja, får hoppas att det blir lite bättre i alla fall!


Haha hittade den här på facebook :)



//Camilla

11 Juli


Tre tröjor från Bubbleroom, 199 kronor styck. Så snygga! :)


// Jessica

Säg vart är du nånstans, står och skriker ditt namn



Linne - Bikbok, Shorts - Desireclothing.co.uk, Bikinitop - Kappahl, Bikinitrosa - Bikbok, Armband - Desireclothing.co.uk, skor - Bianco. 

Satte ihop det här collaget nu, har massa bilder sparat på datorn, så det kommer nog fler collage snart :) 


// Jessica

8 Juli


Inspiration från Tumblr.


// Jessica

Jaded


Målade mina naglar med Isadora - Jaded igår innan vi firade mormor. Gillar inte Isadoras borstar då dom är bredare än mina naglar och därför väldigt svåra att måla med som ni ser, haha.

Snart kommer Sanna hit och kollar på film! Ska kolla på American Pie :)


//Camilla

Outfit


Klänning - Vero Moda
Halsband - Guldfynd
Strumpbyxor - Gina Tricot

Det här hade jag på mig igår när mormor fyllde år!


// Jessica

7 Juli

Hade det jättemysigt hos mormor och morfar med släktingar igår. Vi måste ha världens sötaste tremänningar! Har träffat dom en gång förut men då var dom väldigt blyga, nu pratade dom hela tiden, haha. 


Bilder från lookbook. VIll så gärna ha en lite högre kjol i färg, helst en sån på bilden längst ner!


//Camilla

6 Juli

Hej! Har inte blivit någon bloggning de senaste dagarna. Har helt enkelt inte hunnit sitta vid datorn! Har hänt ganska mycket under de här dagarna. Bland annat så åkte Jessica, Johanna, Elli och jag och badade igår. Första doppet för i år för Jessica och mig, haha. Vi brände oss väldigt mycket även om vi hade SPF 15, så den hjälpte ju inte... Bad mamma köpa SPF 30 nästa gång. Är helt röd över nästan hela kroppen.

Ikväll ska vi fira mormor för hon fyller år. Släktingar som vi bara träffat en gång kommer också vara där, så det blir kul! Synd att man ser ut som en kräfta bara, haha. 


Bild från tumblr.


//Camilla

Stockholmstreetstyle - Jeansshorts



Tycker det är så snyggt med jeansshorts! Använder det typ hela sommaren, haha.

Kollade nyss på allsång på skansen, lite roligt var det ju! ;)

// Jessica

3 Juli

Hej! Har suttit ute typ hela dagen idag, så skönt! :) Fotade lite bilder med det "nya" objektivet, så tänkte lägga upp lite här.



Var supersvårt att fota då dom flög så snabbt, haha! Men fick i alla fall fokuset på dom! ;) Den översta har jag tagit och den andra har Camilla tagit :)


// Jessica

2 Juli

Idag gick Jessica och jag till arbetsförmedlingen för att kolla om vi ska anmäla oss då vi inte vet hur det blir till hösten än. Sen gick vi och handlade lite åt mamma. När vi kom hem satte vi oss ute i solen ett tag. Får hoppas att man blir lite brun, haha. 



Idun Minerals gav bort läppglans på deras facebooksida till dom som hann först, så jag fick hem ett som heter Irma :).


Sen köpta mamma nyaste Veckorevyn till Jessica och mig för någon dag sen och då fick man dessa nagellack med, så fina färger! Får hoppas att dom är lätta att lacka med!


//Camilla

Even The Sun Sets In Paradise

Igårkväll kom Johanna hit och så kollade vi på film :) Kollade på Brothers och John Tucker Must Die. Båda är så bra! Om ni inte sett dom så måste ni göra det! 

Just nu regnar det ute, jag som tänkte gå upp tidigt för att kunna lägga mig ute och sola, haha. Vaknade strax före 12 ;). Ska inte göra något speciellt idag, ska bara försöka kolla på 3 DH avsnitt så vi kan lämna tillbaka säsongen. 


Bild på det Sanna, Camilla och jag bakade, så gott! :)


// Jessica


1 Juli

Här har det varit tyst ett tag! Har inte bloggat sen i onsdags. Har inte ens hunnit sitta vid datorn sen dess, haha. I onsdags bakade Sanna, Jessica och jag pastellkrämkakor, jättegoda! Känns som att de smälter i munnen! Sen kollade vi på American Pie - Beta House. Sen på torsdagen var Madde, Johanna, Jessica och jag i öjeparken och spelade kubb och hade piknik (hur nu det stavas..) Jättemysigt! I fredags så kom Sanna över så bakade vi chokladbollar, jättegoda blev dom! (har provsmakat, hehe) Var meningen att vi skulle till öjeparken då också, men det började regna så vi struntade i det. Igår följde Jessica och jag med mamma, mormor och vår moster på loppis. Hittade inget, men det gjorde de andra, haha. Fikade där också, de hade jättegoda vaniljbullar!

Idag har jag bara duschat, betalat räkningar, läst teori och ätit nygjord jordgubbskräm, hur god som helst! Nu ska jag fortsätta läsa bloggar. Man har ju missat en del på 4 dagar, haha ;).


Bild från tumblr.



//Camilla

RSS 2.0