2 a.m

Idag har jag på mig det här



älskar linnet, det är köpt i Paris!









//sanna

Inspiration

nu har jag gjort klart det mesta skolarbete som måste vara klart tills på onsdag. på onsdag sätts våra betyg och jag fattar inte hur våran jäkla matte/fysik lärare kan sätta en ekvationer prov imorgon -.- hon är helt störd och ingen gillar henne haha. Ska bli så skönt att slippa henne sen!!! bara några veckor kvar och sen adjö för gott!


Men iallafall. Vårat kök är typ helt klart nu, det är kanske lite små saker men vi har satt upp vårat nya matbord och allt :) Köket gör så att jag har fått inspiration till lite marble art som jag ska göra lite senare idag :)






jag tycker det har blivit jättefint iallafall :) nu har vi mest vitt och limegrönt och mamma funderar på vad hon ska ha i höst, hon funderar mest på mörklila haha. Hon ska tydligen byta färg varje årstid ;)


Egentligen så är köket ljusare än det där haha. Kameran mörkade ner hela köket och jga vet inte varför!








//sanna

30 Maj

Hej! Klev upp vid halv 8 idag, fast vi börjar inte förrns kvart i 11, hehe. Har nyss varit nere och duschat och blåst håret. Ska snart gå och äta frukost, hehe. Tänkte passa på att lägga upp en bild på mina "nya" glasögon jag hämtade i fredags:


Dom här bågarna har jag haft sen jag gick i 8an, haha!


Sen i onsdags har jag gått runt med en sån här båge och en som på övre bilden, haha. Och eftersom den här är mycket smalare så har mina glasögon suttit snett.


Såna här bågar har jag nu! Dom är lite mörkare än de förra jag hade, fast precis samma sort.

Nu ska jag gå och äta frukost! :)


// Jessica

Peppermint Fusion

Målade naglarna i fredags och såhär ser dom ut nu




först använde jag två lager av H&M's peppermint Fusion och sen ett lager av MNY 145 :)







//sanna

Mors Dag

idag kom mina två brorsor hit, en av mina brorsors flickvänner och min syster och Adrian :)
Vi åt tårta och fika vid 2-tiden och sen vid typ halv 6 beställde vi familje pizza fast då hade alla åkt hem förutom min syster och Adrian :)




Adrian gosar med täcket





det är ingen som sover på madrassen nu, min syrra sov där en natt för nån vecka sen för hon jobba sent och skulle upp och jobba tidigt sen igen och hon jobbar på SP som ligger här i Edsbyn och hon bor en halvtimme bort :P







Såhär sminkade jag mig idag:





ingen jättespeciellt men :)









//sanna

29 Maj

Hej! Idag har Jessica och jag försökt övat till svenskaprovet vi ska ha, men det var inte särskilt mycket som fastnade... ;). Ska försöka öva mycket fram tills på onsdag eftersom det är då vi har det! Sen har vi övningskört också, gick ganska bra :) Bättre än förra gången i alla fall.
Imorgon börjar vi kvart i elva, sen efter lunch åker klassen till alfta för att kolla på CAM nånting. Hade nåt med CAD att göra så våran lärare tyckte det var viktigt att vi skulle få se det.

Tänkte egentligen bara skriva om en kakaosalva som mamma köpte på marknaden i Bollnäs. Fick testa den där och den luktade jättegott! Ska hjälpa mot torra nagelband och torra hälar och sånt. Får väl testa det på mina nagelband och kolla så att det funkar då!




//Camilla

Tävling

Tänkte tipsa om en tävling på mmiaas.blogg.se. Hon tävlar ut den här snygga ringen!



Tyvärr kan inte jag vara med i tävlingen eftersom Jessica är det och vi har samma ip-adress, men men! Var med ni också! :)

28 Maj

Hej! Idag var Camilla, mamma, pappa och jag på Bollnäsmarknaden. Eller ja, pappa åkte på byggmax istället, haha. Letade en plånbok, men hittade ingen. Hittade bara den här filmen:


Knäppt med webbkameran, hehe, Camilla hade kameran i sitt rum. Men i alla fall, köpte Dear John för 39kronor! Fanns en massa filmer där för 39 kronor styck och sen 6 för 200. Jättebilligt! Men hittade bara den här. Sen var det 4-5 stånd med bara godis och chips, men köpte faktiskt inget.

När vi kom hem så sprang Camilla och jag ut med reklamen. Stressade hur mycket som helst i slutet när det höll på att börja regna och såg ut som att det skulle börja åska också. Men det gjorde det inte, och vi hann i alla fall hem innan det började spöregna.

Men nu ska jag läsa lite bloggar och sen kanske det blir mer bloggning efter det.


// Jessica

Outfit från i Lördags

Ja, det här hade jag på mig när vi var till min moster i lördags när Simba fyllde 1.


Skjorta/blus från Ichi (köpt här i Edsbyn)
Kjol - marknad i Alfta för typ 2 år sen.
Strumpbyxor - Åhlens


Använde även dessa örhängen för första gången! Fick dom av Sanna när jag fyllde år förra året :) Jättesnygga^^


Imorgon så ska Camilla, mamma, pappa och jag till Bollnäs-marknaden! Ska leta en plånbok, så får vi se om vi hittar något mer. Har en låda i skrivbordet med några gamla plånböcker som jag inte använder så ofta, och räknade alla jag har i mitt rum just nu. Det var 8, haha! Ändå ska jag köpa en till, gillar inte riktigt nån av dom jag har.



// Jessica

27 Maj

Hej! Har inte haft något att blogga om, men här kommer i alla fall ett inlägg om väskor ;).

För första gången på under hela gymnasietiden så har både Jessica och jag bytt väska för en dag, haha. Tyckte att det var dags att byta.
 
Här kommer bilden på Jessicas väska som hon haft jämt:

Och här kommer väskan hon hade idag:


Och här kommer väskan jag alltid brukar ha:

Och väskan jag hade idag:


Tycker det är kul med variation, man borde variera sig oftare!

De väskorna vi hade idag köpte vi för inte så längesen, den som Jessica hade köpte vi på Erikshjälpen och den som jag hade köpte vi i Gävle :)


//Camilla


26 Maj

Hej! Har nyss beställt från H&M och beställde bland annat det här:




Beställde även 2 par shorts och en till tröja, men det kommer inte förrns vecka 28! Tyckte det var lite väl länge... Men vi klarar oss nog dit ;).


Imorgon har vi en lektion som börjar halv 12, och slutar strax efter 13, haha! Skulle haft prov, men har inte gått igenom allt i kursen än, och så är det sista lektionen imorgon, så vi slipper det! :D Blev typ överlycklig när han sa de, haha! Sen efter programmeringen så ska Camilla och jag gå och köpa nya solo-tidningen, man får en bikini med där, sen så ska vi gå och hämta mina nya bågar till glasögonen, dom gick sönder igår, och det har redan kommit nya! :)



// Jessica

I heard it through the grapevine

Kom just hem från Jessica och Camilla, hjälpte dom att sätta upp studsmattan :)

Hade SO prov idag och sen teori på idrotten och sen orientering (3km) i en skog full av myggor. Så nu är jga helt slut haha!

Men vi har biologi prov på fredag också så kommer säkert inte kunna blogga så mycket imorgon! Måste fokusera på provet då!






tog det här kortet för en halvtimme sedan ungefär :)







//sanna

25 Maj

Hej! Fick veta idag att vi bara har en lektion på fredag. skönt!
Idag efter skolan så skulle Jessica och jag leta morsdag-present, men det fanns absolut ingenting! Så får leta på fredag istället.

Mamma hämtade paketet från Cellbes idag också, där våra skor skulle ha varit, men istället för skorna hade de skickat ett par shorts i storlek 60?! Dåligt!

När pappa kom hem så berättade han att vi var med på helahalsingland.se bara för våra fotoutställning med foto a :). Kanske kommer med i ljusnan imorn också, haha.


Här är en bild på en del av klassen.


//Camilla

I'm Notorious!

var med mamma och handlade lite idag efter skolan. Vi vara bara in på en inredningsaffär, mataffär och apoteket ;)

Men köpte 3 grejer iallafall!
Men mamma köpte gröna stora ljus som jag kan ta kort på lite senare och visa :) dom kostade runt 69kr tror jag :)


ett ljus som heter "Fruit Salad". Den luktar frukt och känns väldigt somrig, den är supergo ;D

andra ljuset jag köpte heter "Midnight Jasmine". Det är en jättefräsch doft som luktar nytvättade lakan typ :D

Favoriten av dom två ljusen är nog Fruit Salad. Dom där ljusen kostar 29kr/st och det finns många olika storlekar och dofter. Det finns tillochmed jättestora burkar som kostar 239kr/st till små ljus som man lägger i en sån där "kupa" och har ett vanligt värmeljus under så den ovanpå smälter, som kostar 20kr. Finns säkert vanliga såna där värmeljus med :) Ljusen köpte jag på inredningsaffärn.



den sista saken köpte jag på apoteket för 45 kr. Det är en nagelbandskräm och för bästa resultat ska man använda den morgon och kväll.

Såhär står det på baksidan:
Cuticle Cream återfuktar intensivt och motverkar spruckna och torra nagellband. Massera in krämen kring nagelbanden.







Ska bli kul att få testa den :)






//sanna

Skor

Kolla vilka snygga skor som finns på Bonprix!


Skorna kostar 119 kronor paret, så det var ju inte alls farligt!

Men nu ska jag alldeles snart gå och göra mig i ordning för kvällen och fixa lite tills imorgon! :) Ska ha fotoutställning då. Kanske kommer det upp lite bilder som Camilla och jag har knäppt och redigerat i Foto A-kursen imorn, vi får se hur vi gör! :)



// Jessica

Paris- 16 Maj

Nu är sista dagen där jag visar mina paris bilder, den 16e Maj åkte vi hem!



notre dame

dom hade en baktävling utanför notre dame :D







inne i notre dame

yasmine och jag!


på bussen påväg till flygplatsen!


klassen och Maria Montazami :)




det var allt för Paris men det är inte sista gången jag åker dit :)






//sanna

24 maj

Hej! Har totalt glömt bort att blogga idag, men det kommer i alla fall ett inlägg nu! ;) Började 10.45 idag och gick till 14, skön dag! Somnade såklart efter skolan.. Så går det när man lägger sig vid 1! Ska lägga mig tidigare ikväll.  Nu sitter jag här med solen i ögonen och ser knappt datorn framför mig, haha. Tänkte egentligen bara slänga in en gammal dagens outfit, som jag hittade på datorn. Tror den är från i tisdags.


Tröja - JC
Jeans - Lager 157
Halsband och klocka fick jag i konfirmationspresent i 8an :).


//Camilla

23 Maj- naglar

Idag hade vi 3 lektioner som vi alltid har på måndagar, först 80 minuter svenska sen 80 minuters slöjd och sen lunch och sen skulle vi på kören som vi sjunger i och övar till på skolavslutningen och sen SO. Sen efter skolan gick jag och Yasmine och köpte lite godis, glass och fika till våran franska klass så vi ska sitta och fika imorgon på den lektionen :D

och imorgon börjar vi 9.35 (egentligen 9.15) men våran Svenska lärare skulle till tandläkarn så vi ska få börja tjugo minuter senare istället :)


Nu har jag precis fixat naglarna och såhär ser dom ut nu:



blev Water Marble Art denna gång med :)
Alla nagellack är ifrån H&M. Den gråa heter "Miss Stone Heart". Den ljusrosa heter "Get a rose 4 me" och den mörk rosa heter "Deeply in red with u"
Jättefina färger tycker jag :D



Just nu skriver jag upp på Word massa olika färgkombinationer som jag ska göra på Marble art haha :) jag ska iallafall ha rött, vitt och blått på lördag för då spelar Manchester United mot Barcelona och jag måste ju heja på mitt favoritland :D





//sanna

Paris- 15e Maj

Här kommer bilder ifrån den 15e maj



sacre coeur, kyrkan jag ska gifta mig i har jag bestämt^^

utsikt

scouter :D

mer utsikt

Malin och Frida på restaurang

Jesper, Julia och Sofia på restaurang :)

köpte Macaron


triumph bågen

under triumphbågen


Champs elysée

Louvren

louvren

en av mina favoritbilder :D




båt tur på kvällen:








notre dame











//sanna

Valbo

var till valbo idag och köpte det här:

såna där mjuka inlägg till högklackade :)

köpte två typ som spotlights lampor fast man typ klistrar fast dom på väggen. Jag satte upp dom på väggen i garderoben :D

nagellack

från vänster:
Miss stone heart, Get a rose 4 me och deeply in red with u

från vänster:
No mambo jambo, Blue my mind och till sist peppermint fusion.
jag kunde inte motstå att köpa 6st. Det va köp 2 få 1 gratis typ :D

köpt på Gina Tricot, det va ju en mops på så jag lära köpa den :D

taklampa


ett par bruna kilklackar för 599kr på scorett. Men sen fick vi rabatt också för vi blev typ medlem :D


jumpsuit från Gina Tricot för 149kr :)
älskar den!!
har på mig skorna med ;)



Köpte ett vitt och ett grönt linne och ett par vita tights som jag ska ha på mig på skolavslutningen så ni får se då hur det ser ut ;D





//sanna

Naglar

Camilla och jag målade våra naglar igår innan vi åkte iväg till våran moster, och såhär blev det!



Camillas naglar :) Hon använde Gallery colours - Blue Moon.




Mina naglar. Använde Depend nr 36 :).

Bilderna är lite suddiga, knäppte utan blixt för att få med rätt färg på lacket.


// Jessica

Asos.com bikinis

Så snygga bikinis från asos.com!


30 pund för den vänstra och 28 för den högra.


//Camilla

22 Maj

Hej! Har precis kommit in efter att ha legat ute i solen! Så skönt när det är fint väder. Synd att vi inte har någon sol på gården nu, haha. Har bara det i några timmar, så bäst att passa på när den är ute ;). Ska nog städa lite snart, men tänkte bara lägga upp en dagens outfit från igår när vi var hos våran moster. Glömde kameran hemma så blev inga kort där.


Skjorta - Vero Moda
Linne - Gina Tricot
Tights - Lindex
Halsbandet fick jag i konfirmationspresent i 8an.


//Camilla

Paris- 14 Maj

Nu tänkte jag visa bilder ifrån den 14e maj i Paris.



vi åkte till Eiffel tornet

klassen

det ser så litet ut på bilderna haha, i verklighet så kändes det så himla mycket större

påväg upp




fick zooma in ganska mycket för att man ska se vad det är, Sacré coeur, kyrkan jag ska gifta mig i^^ den va så otroligt vacker!

ser ni vad smått folket är? :)


Seine




Kom hem för ett tag sen från bion. Såg på Pirates of the Caribbean 3D med syster :D
den va så himla bra!! älskar dom där filmerna hihi







//sanna

21 Maj

Hej! Blev ingen bloggning igår, hade inte tid, haha! Kom hem från skolan vid 13, städa lite och sen somnade vi! Sov till halv 5, haha. Sen på kvällen kom Sanna och så gjorde vi ansiktsmaskar! :) Skulle kolla på Saw 3, men satt och åt samtidigt, så knäppte på tvn istället, haha. Var duktig och åt frukt först, men blev så sötsugen så hämtade massa godis, chips och choklad istället.

Har nyss varit ute och delat reklam. Ska avrapportera och sen gå ner och duscha. Ikväll så ska Camilla och jag iväg till våran moster och fira hennes hund som fyllde ett år i onsdags! :) Lägger kanske upp en outfitbild imorn. Ska även måla naglarna innan vi ska iväg, så det kommer nog också upp :) Men nu ska jag gå och göra mig i ordning! :)


// Jessica

Ljusnan

Tänkte bara säga att jag coh min franska klass var med i ljusnan (våran dagstidning) idag eftersom vi träffade Maria Montazami på flyget hem från Paris haha :D







//sanna

Paris- 13 Maj

Nu kommer bilder ifrån den 13e Maj då jag och min franska klass var till Disney land :D




hotellet som finns inne på Disney land. Titta på klockan. Musse Pigg :D

själva biljetten man fick, man fick olika disney figurer på dom haha :)


klippiga bergen (bergochdalbana)

spökhuset, det va jätteläskigt haha. Speciellt när man gick in dit. Då gick man in till ett rum och det va en hiss så man såg hur tavlorna blev läskigare och läskigare ju längre ner man kom haha

Pirates of the Carribean :D

Jag och Yassi utanför slottet :)

slottet

en karusell.
Man sköts upp i en bergochdalbana i "röret" som man ser till höger av bilden och sen åkte man ner i själva kupolen och inne där var det jättemörkt, man såg ingenting och fullt av loopar och snurrar och allt sånt haha!
Men åkte den aldrig ;)


Paraden:




















det var allt för Disney Land :)








//sanna

Naglar

det känns som om det varit ett tag sedan jag laddade upp en bild på naglarna.. gjorde iallafall water marble igår och använde färgerna Teal The Cows Come Home och Blue My Mind. Båda ifrån O.P.I
















//sanna

Klockor

Förra onsdagen köpte jag två st klockor för cirka 300kr, en vit och en lila, skulle vilja ha en till lite mer färgglad också men det kanske jag kan köpa på Söndag :)













//sanna

20 Maj

Äntligen helg! ska till Jessica och Camilla senare :) Tänkte visa klänningen jag sydde på syslöjden hur den ser ut på :)







så ser den alltså ut :)
Blev ganska nöjd med den ^^






//sanna

Paris- 12 Maj

Jag visar varje dag bilder ifrån Paris. Nu börjar jag från den första dagen nr vi åkte till Paris och imorgon visar jag bilder ifrån den 13e då vi var på Disney land och på lördag visar jag från den 14e osv :)





Yasmine och jag

Tjejerna i Franska klassen på arlanda ;)

Flygplanet. Air France!

Frankrike :D

Ännu mer Frankrike :)

....

här sitter vi i den ultrabekväma mini bussen vi fick åka i till hotellet :D den hade svarta jättemjuka skinnsäten :D och tittar man till vänster av bilden i hörnet typ så ser man toppen av eiffel tornet haha, det märkte jag nu :)

Frankrikes största fotbollsarena

nästan vid hotellet

hotellrum

hotellrum

ut genom fönstret

ut genom fönstret åt andra hållet

på kvällen




det va alla bilder jag knäppte första dagen :)



nu ska jag fixa naglarna :)






//sanna

19 Maj

Hej! Har inte blivit någon bloggning för min del på slutet. Har haft lite fullt upp, men ska försöka ändra på det! ;) Har precis varit ute och gått med Sanna och Jessica, riktigt skönt var det, fast det regnade i början, haha. Men som tur var slutade det nästan på engång :)

Fick reda på CAD-provet idag. Trodde inte att jag skulle klara det men fick VG så är väldigt nöjd! ;) Nu är det bara programmering b prov, fysikprov och svenskaprov kvar, sen är alla prov över.


//Camilla

Köpt i Paris

Tänkte visa alla saker jag köpte i Paris :)



Linnet


två nyckelringar som jag faktiskt fick av Pontus (en klasskompis) för han köpte typ 40 nånting st och tillsist såg han själv ut att vara en försäljare!
man fick 5 eiffeltorn för 1 Euro :)


En mugg :)


två halsband


en jättesöt pyjamas. Det fanns flera likadana fast olika mönster och så haha :)

linnet

väskan

den är så söt, det är små hjärtan inuti! såg att jag hade en 10 centare i väskan kvar också haha



Tunikan.

Köpte väl typ bara det.. Pengarna gick åt åt mycket annat som tex kvällsbåtturen klockan halv 10 på söndagskväll, när vi gick upp i eiffeltornet, disney land och sånt. :)
Men medans den svarta tunikan kostade 19 Euro (cirka 190kr) så kostade väskan 34 Euro (ca 340kr). Köpte tunikan på ett ultra billigt ställe, typ alla kläder kostade 200 kronor ;o






//sanna

18 Maj

Hejsan! Kom hem från Paris Igår natt.
När vi skulle flyga hem träffade vi Maria Montazami på gaten. Hon hade tydligen precis flygit från Usa och skulle typ mellanlanda i Paris och sen flyga hem till Sverige så hon flög på samma flyg som oss :D




Jag står med den vita koftan, blå linnet och blå väskan framme där på Paris flygplats ;)
Nu är vi med på hennes blogg haha :)



http://blogg.amelia.se/maria-montazami/






Tänkte visa vad jag har för kläder i dag i det här inlägget med :)


Jag vet vilken röra jag hade på golvet när jga knäppte kortet. Höll på att packa upp grejor ur resväskan haha! Köpte föresten storbritannien linnet i Paris :)





//sanna

17 Maj - Dagens Outfit

Hej! har inte blivit någon bloggning idag. Slutade vid 4, sen så gick Camilla och jag hem, åt lite och sen åkte pappa och vi iväg till Elektra för att kolla på en telefon som vi kanske ska köpa, och så har dom slutat att sälja mobiler! Så vi åkte lite i onödan, hehe. Sen direkt efter vi hade ätit så åkte vi upp till stugan. Lite kallt, men mysigt :) Blir bättre i sommar när det är varmt så man kan grilla i grillkåtan! :D

Kom hem vid 9 typ och satte mig vid datorn då, men hade inget att blogga om. Kom på sen att Camilla fotade ju mina kläder idag, och jag fotade hennes, men hon får lägga upp sina nån annan dag ;).


Tröja - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Jeans - Dr Denim
Klocka - Konfirmationspresent.

Alltså, jag måste köpa en till klocka, haha!



// Jessica

Stylebytyra.se

Hittade precis några fina saker från stylebytyra.se!


129 kronor för detta.



Så snyggt! 99 kronor.



Den här ringen var så fruktansvärt söt, haha. 149 kronor för den.


Och till sist, 59 kronor för denna :).


//Camilla

16 Maj

Hej! Kom hem vid halv tre ungefär och nu sitter jag här. Hade CAD-prov idag, men hoppas att det gick bra!

Ska försöka skriva lite på religionen tills Camilla kommer hem. Hon är hos tandläkaren nu. Sen kanske vi ska sjunga singstar, hehe, det var jättelängesen! Och så måste vi göra matteinlämningen. Men både religionen och matten är tills på torsdag, så det är inte så jättebråttom än. Men ska inte spara till sista minuten, det blir bara jobbigt, haha! Skriver mer senare.


// Jessica

15 Maj

Hej! Idag så har Camilla och jag övningskört! :D För första gången på 7 månader. Lite ovant, men fick i alla fall inga motorstopp ;)

Sen dess har vi inte gjort så mycket. Sovit middag och skrivit lite på religionen bara ;) Och skickat in svenskauppgiften som jag skrev klart i början av april som svenskaläraren hade tappat bort, haha.

Tänkte lägga upp en bild på fredagens outfit, hade totalt glömt bort det.


Tröja - Köpt på Into här i Edsbyn, men är från märket Soda.
Skärp - Gina Tricot
Jeans - Dr Denim (köpt på Outlet X)
Klocka - Konfirmationspresent


Måste köpa en till klocka, haha, använder alltid samma! ;)


// Jessica

Erikshjälpen

Var ju på Erikshjälpen i onsdags och köpte lite grejer. Tänkte lämna lite grejer också, men glömde dom hemma, haha! Här kommer i alla fall bilder!



Väskor för 45 kronor styck!


Böcker köpta för 10 kronor styck.


Köper alltid böcker när vi är på Erikshjälpen, haha! Och nu har mamma kommit på att hon vill till röda korset i Bollnäs och kolla. Det skulle vara jättekul! :)


// Jessica

Bikinis

Hittade dessa snygga bikinisar från snyggunder.se!





209 kronor styck! Gillade den lila bikinin mest, skulle vara så snygg i sommar!


//Camilla

14 Maj

Hej! Klev upp vid 9 idag, eftersom vi skulle ut och dela reklam. Hade tur, för det regnade inte alls! :) Kom hem vid 12 och var helt slut. Åt lite och somnade. Vaknade för en stund sen och nu har jag varit nere och duschat och ska skriva lite på religionen. Förhoppningsvis blir det mer bloggning ikväll.


// Jessica

Tips - Balsamspray

Tänkte tipsa om en produkt jag använder i stort sett varenda dag!



Har använt den sen november-december och älskar den! Nu skulle jag mig inte klara mig utan den. På vintrarna har jag väldigt lätt att få statiskt hår som står åt alla håll, och den här balsamsprayen hjälper mot flygigheten! Skulle nog inte kunna vara utan den nu, haha. Köpte den på ICA för runt 40-50 kronor.


// Jessica


13 Maj + dagens outfit

Hej! Har totalt glömt bort att blogga idag! Men bättre sent än aldrig ;). Idag hade vi i alla fall skola mellan 8.30-13.00. Skönt att våran programmeringslärare sköt upp provet en vecka! Efter skolan sorterade vi reklamen. Som tur var är det inte så mycket. Och förhoppningsvis så regnar det inte imorgon!

Här är i alla fall vad jag hade på mig idag.




Tröja - Ellos
Jeans - Lindex
Armbanden har jag ingen aning om, har haft dem i snart 10 år tror jag, haha.


//Camilla

Have2Have

Kolla vilka snygga skor som finns på have2have.se!





Står inge pris på dom, för dom är tillfälligt slut, men åh vilka perfekta sommarskor!



// Jessica

12 Maj

Hej! Idag hade vi vanlig dag i skolan. Gick till halv 4. Vi hade fotboll på gympan och jag brukar aldrig tycka det är kul, men det tyckte jag idag, haha. Efter skolan så somnade Jessica och jag såklart, sen så åt vi och nu kollar vi på A Good Year. En riktigt bra film!



Är så avundsjuk på Sanna som är i Paris nu!


//Camilla

Nelly.com

Hittade nyss dessa snygga klänningar från nelly.com!


379 kronor för den här.


Och 279 kronor för den här. Skulle vilja ha båda!


//Camilla

11 Maj

Hej! Såg att inlägget inte blev publicerat förren efter 21 igår?! Jag skrev det liksom ungefär vid 18.. Nog för att blogg.se skrev att det kunde ta tid, men inte såå lång tid? Aja, idag har jag i alla fall vart i skolan. Sen åkte Jessica, mamma och jag till skoaffärn för mamma behövde skor. Sen gick vi på Linnéas och skulle leta vita jeans till Jessica och mig, men det fanns inte ett enda par vita jeans i hela affären. Mamma hittade i alla fall en tröja, så tur att man sponsra dom lite å då ;). Fanns jättesnygga kläder där nu! En riktigt snygg långklänning (som antagligen hade räckt till vaderna på mig) fanns där som jag hade velat ha! Men försöker spara pengar så köpte inget. Sen var vi på erikshjälpen. Jessica och jag köpte böcker, som vanligt, haha och så hittade vi 2 väskor! Kommer väl bilder på det någon annan gång. Sen köpte mamma en hel kartong med böcker för 30 kronor. De flesta böckerna verkade riktigt bra också.

Känns som inläggen från mig blir jättetråkig nu, eftersom jag inte fixat allt till min dator än så har jag ingen koll på bilder och sånt. Har inte fått över alla från Jessicas dator heller. Men det kommer väl när det är klart!
Nu ska jag fortsätta läsa bloggar så bloggar jag mer senare!


//Camilla

10 Maj

Hej! Idag var bara en vanlig skoldag, lite jobbigt lång men det har varit underbart väder! Synd att vi inte kunda ha några lektioner utomhus bara, hehe. Det ska tydligen åska imorgon, kul när det har varit såhär fint väder nu!

Efter Jessica och jag hade ätit så gick Sanna och vi ut och gick och sprang. Skönt att vara ute och röra på sig! Sprang större delen av rundan i alla fall :). Någon gång ska vi klara hela, haha.

Jessica och jag tänkte plocka fram studsmattan imorgon, men det är nog inte så kul om det åskar, haha. Så får väl måla naglarna och ha en lugn kväll då ;).


//Camilla

Hårklippning

jag klippte och slinga håret idag efter skolan och här är före och efterbilder :)



Före:





Efter:



jag vet, jag är jättebra på att knäppa kort bakifrån!


ser helt mupp ut på den där första bilden på efter bilderna haha!


det ser också finare ut i verkligheten..xD





//sanna

Klänning

Idag sydde jag klart min klänning :D




Glömde bort att knäppa kort på klänningen när jag hade den på mig typiskt haha...





//sanna

Parfymer

I fredags hade min mamma lagt undan 4 parfymer som hon inte använder som jag skulle få :))

och i Lördags köpte vi ännu en tillsammans på Rusta haha..






Parfymen som vi köpte är den här:




Alla luktar jättegott :D





//sanna

When a Woman Loves a Man

Har haft så fullt upp, med massa läxor och packingen till Paris!





Kaos!! inte bara på golvet...

utan i hjärnan också...
kul bild på slutet iaf haha



Det har varit å varmt dom här dagarna!! börjar bli brun nu och kunde gå i min allra tunnaste jacka till skolan idag utan att frysa, var typ 17 grader redan då haha!






//sanna

9 Maj

Blev ingen mer bloggning igår, blogg.se funkade ju inte!

Idag var i alla fall en vanlig skoldag, kom hem och fotade lite som ska redigeras imorgon och gjorde G-uppgifterna på matteinlämningen också. Och kom på en grej till Etiken. Så har varit riktigt duktig idag, haha!

När Camilla och jag skulle göra matten (gjorde den tillsammans) så satte vi oss istället ovh försökte jonglera, haha! Det gick ju inte alls så bra ;).

Idag blir det fler inlägg i alla fall, om blogg.se vill funka! Så bloggar mer senare.


// Jessica

8 Maj

Hej! Klev upp vid 11 idag, fast hade klockan på 10, hehe. Har suttit ute i solen nästan hela dagen :) Men nu sitter jag under en filt och fryser ihjäl XD.

Skrev klart religionen imorse, och sen så skulle Camilla och jag börja på matteinlämningsuppgiften, men då har vi inge rutit papper hemma, haha! Så får väl ta hem matteboken igen imorn då, och göra det då. Satt ute i solen efter det och målade tånaglarna, haha ;).

Har nyss beställt åt mamma från Ellos, men hittade inget själv som tur var. Beställde ju ett par skor igår som Camilla skrev, och ska snart beställa från H&M också :).

Men nu ska jag kolla bloglovin, bloggar mer senare!


// Jessica

Sommaroutfit

Satte nyss ihop detta collage:


Älskar blått och rosa, haha! Speciellt till varandra^^

Klänningen är från Forever21 och kostar ungefär 100 kronor.
Armbanden är från Asos och kostar ungefär 83 kronor.
Skorna är ifrån Forever 21 och kostar ungefär 52 kronor.
Depend är nummer 220 och finns att köpa på tex Kicks, Åhlens osv och brukar kosta 25 kronor styck.



// Jessica

7 Maj

Hej! Idag efter Jessica och jag hade delat ut reklamen så somnade vi, såklart och vaknade cirka 1½ timme senare. Sen renbäddade vi och sånt, sen kom våran moster hit och lämnade 5 grillringspåsar!! :D och så hade hon köpt vit choklad och vanlig choklad! Älskar vit choklad, haha. Sen har vi väl inte gjort så mycket mer. Bäställt skor från Cellbes bara. Mamma skulle ändå beställa kläder så vi passade på!


249 kronor kostade dom.

Ska även beställa från H&M snart. Finns massor med snygga kläder där!

Snart ska Jessica och jag sätta oss framför tvn och se det där programmet med Martin Stenmark. Tror det är bra.


//Camilla

Ögonmakeup-remover

Tänkte tipsa om en ögonmakeup-remover jag använder varje kväll nu!



Den är från Yves Rocher och jag har använt den till och från i ungefär ett år nu skulle jag tro. På flaskan står det: "Express rengöring för känsliga ögon med blåklint. Denna icke-feta rengöring avlägsnar milt alla spår av makeup. Testad under kontroll av ögonläkare."
Riktigt bra rengöring! Förr använde jag en annan från Yves Rocher, men den torkade ut mina ögonlock, så den här är mycket bättre. Direkt efter man använt den så blir området kring ögonen mycket mjukare och lenare. Har dock aldrig testat den på vattenfast mascara så vet inte hur det funkar. Ett tips från mig i alla fall!


//Camilla

6 Maj

Hej! Äntligen fredag säger jag bara, haha! Den här veckan har känts otroligt lång, antagligen pga att det var lov förra veckan ;)

Hade foto imorse, och redigerade klart mina bilder! :) Nu hoppas jag det blir soligt i helgen så jag kan fota mer. Några bilder kanske kommer upp här efter utställningen :).

Hade sen religion, så ska försöka skriva klart kompleteringen i helgen. Efter det hade vi programering. Första gången på länge jag faktiskt hängde med i vad vi skulle göra, haha. Har prov snart i det också. Våra hjälpmedel var alla döda ting, haha! Alltså får man använda internet, böcker osv, men ingen person ;).




Det här jobbade vi med på programeringen idag. Vet inte om det syns så väl, men krångligt är det iallafall ;)


// Jessica

Nageldesigner

Sitter och funderar hur jag ska måla mina naglar nästa gång. Vill inte måla bara vanligt, det har jag haft de två senaste gångerna. Tänkte att jag kanske ska måla nån av dessa:







Inte så svåra, men ändå roligare än att ha bara helfärgat :)


//Camilla

5 Maj

Har precis kommit hem från skolan, hade matte nationellt prov och det gick väl sådär. Kommer säkert få underkänt haha. fast jag gjorde nästan alla uppgifter. Men vi har fortfarande den muntliga delen och en till räknedel!


Nu tänkte jag göra lite SO och Fysik och imorgon ska jag ta hem biologi och engelska också. Eftersom jag åker till Paris om exakt en vecka! Om en vecka sitter vi uppe i lyften nu, vi lyfter 14.40 :)



Först tänkte jag visa hur mina naglar ser ut:

blomman är ett klistermärke från Depend :)






//sanna

Rutiga bikinis från Bon Prix

Ska snart gå och packa gympakläder och göra i ordning lite saker till imorgon, men tänkte blogga om dom här söta bikinisarna först!





Synd att jag har så många bikinisar redan, haha, skulle så gärna vilja haft dom här. Speciellt den blåa! Alla kostar 199 kronor styck.


// Jessica

4 Maj

Hej! Det här blir första inlägget från min dator! Idag gick Jessica och jag till skolan vid 8, fast vi började 9. Var på "mattestuga" före. Har ju snart nationella prov så bäst att förbereda sig ;). Sen hade vi religion då vi fick tillbaka inlämningarna. Jag ska kompletera för att försöka få VG, trodde jag aldrig, haha. Sen på fysiken hade läraren en genomgång i cirka 1½(!) timme. Lite jobbigt.. Men sen hade vi i alla fall betygsprat där också. Vi var bara 9 stycken från klassen där idag, haha. Riktigt lungt och skönt var det ;). Vi är egentligen 19 stycken, men har ingen aning om var alla var. Slutade vid lunch i alla fall, riktigt skönt.

Håller på bli riktigt förkyld nu. Blev inte bättre av att Sanna, Jessica och jag var ute och gick/sprang igår heller. Men skönt var det ju. Måste försöka fortsätta med det!


//Camilla

O.P.I- Blue My Mind

Nu på naglarna har jag O.P.I Blue My Mind! Ett jättefint blå/lila lack! (blurple)



Tyvärr så har det chippat litegrann eftersom jag har haft det i några dagar!



Idag började vi 9.15 och slutade 14.40
Hade också engelska muntliga prov idag och det gick sådär, man fick vara två och två och sen skulle man prata om olika ämnen man fick och lärarn satt ohc lyssnade så det va bara 2 grupper som hann idag :P

Men sen va det en till som ville göra med mig på måndag så engelska läraren frågade mig om det va okej om jag fick göra 2 gånger haha.





Senare ska jag och Jessica och Camilla ut och gå :)




//sanna

3 Maj

Hej! Är hemma nu, eftersom vi hade en lektion mellan 8.30-10, så har varit hemma sen dess. Nästa lektion börjar 13.40 och då är det matte. Sen efter det är det musik så vi slutar 15.45. Skön dag ändå, haha. Jessica och jag har just ätit. Vi gjorde varma mackor, så längesen vi åt det! Mycket godare än potatismospudding, som det var i skolan, i alla fall :)

Nu sitter Jessica och övar till musiken och jag sitter här och gör ingenting, haha. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg ;).

Letade en bild så att inlägget inte skulle bli tråkigt, men hittade ingen så nu får det vara tråkigt!


//Camilla

Novaqueen.se

Hittade precis dessa söta klänningar på novaqueen.se!





299 kronor styck. Båda skulle vara perfekt i sommar!



//Camilla

2 Maj

Det snöade idag?! Andra maj och så snöar det! Det ska ju va sol och varmt nu ju..

Gick i alla fall i skolan mellan 9.40-14.05 idag, men första lektionen behövde vi inte gå på, så fick sitta och göra ingenting i en timme, haha. Imorn börjar vi 8.30 och sen är inte nästa lektion förrns 13.40. Tur att man har nära till skolan så vi kan gå hem emellan!

Tänkte lägga upp en bild som jag fota på sista april på dagen som vi ska ha på foto. Har inte redigerat dom än, men ska göra det imorn :)


Ska nog inte använda den här bilden på utställningen, ska ha nån som är vänd mot andra hållet.



// Jessica

Bubbleroom.se

Var nyss inne på bubbleroom.se och hittade dessa snygga shorts!






259 kronor styck.


//Camilla

I can- I will

Såhär ser naglarna ut just nu


Målade över det gula Sally Hansen lacket med ett MNY 545 och sen målade jag över det med Depend 058 :)




//sanna

1 Maj

Igår va det jättekallt när jag, Jessica och Camilla gick till brasan. Men det va väldigt mysigt, vi sjöng och sen tände dom brasan efter 9 nåt tag och vid 10 smällde dom raketer. Sen gick vi hem till Jessica och Camilla och åt kladdkaka och låg under filtar haha!


Det här hade jag på mig:


Svarta strumpbyxor och en tunika som jag beställde från halens :)





//sanna

RSS 2.0