Hej!

Ska egentligen läsa samhällskunskap nu men orkar inte, hehe. Har prov imorgon och jag hoppas det går bra!

Lyssnar nu på spotify och har precis kollat massa bloggar. Igår var i alla fall Jessica och jag ute och gick i 40 minuter! Vi börjar bli duktig, hehe ;).

På fredag slutar vi 11.15 och nästa fredag med! Nu på fredag får vi ledigt från svenskan för att vi var och kollade på Avatar på bio med klassen, och nästa fredag får vi ledigt för att våran lärare ska vakta ett nationellt prov för 3orna ;).

Och för någon dag sen kom Jessica på att vi glömde lägga upp bild på ett nytt linne som vi också hade köpt. Våra minnen är inte så bra, men vi kan ju skylla på att det låg i tvätten ;). Får väl lägga upp bild någon annan dag :p.

Har väldigt mycket att göra i skolan just nu. Har som sagt samhällskunskapprov imorgon, sen har vi ett TMS arbete som ska vara klart på tisdag, lokala nätverksprov nästa torsdag, svenska insändare som ska vara klar så fort som möjligt, kemiläxa tills på måndag och sen kemiprov på antingen måndag eller onsdag nästa vecka! Märks att det snart är lov... Fast vi ska hinna med 2 nationella prov i matte och en massa andra prov innan också! Väldigt jobbigt just nu.

//Camilla


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0