Påsklov!

Nu är det påsklov, äntligen!

På första lektionen idag hade jag och Camilla omprov. Klarade det fortfarande inte, men höjde betyget med 2,5% i alla fall, haha. Och det var 8 mer rätt än förra gången, men höjdes ändå bara så lite! Sen fick vi fika, men jag fika inget (y) satt mest bara där, haha. Sen gjorde vi klart labbrabborten till kemin som ska vara på engelska, den skulle vara inne senast klockan 13 idag. Och sen kom våran mattelärare och sa att vi inte hade nån matte för hon skulle bort. Så vi flyttade fram nästa lektion så vi skulle få sluta kvart över ett! Trodde vi i alla fall, men eftersom vissa inte var klar med labbrapporten så fick vi håltimme istället. Så spelade biljard i en timme typ, haha. Det gick väl inte så jättebra, eftersom jag spelat bara 4 gånger.

Kom hem strax före tre och fikade då. Och öppnade påskpresent från min moster. Fick massa godis och sånt, och diskhandskar, haha! Bara för att Camilla och jag vägrar att diska. Så det var lite kul. Plus att vi fick New Moon (y).
Sen lade vi oss och skulle kolla på en film, Elvis has left the building. Men blev så trött så vi somnade en timme, haha. Vaknade klockan sex och åt kvällsmat då. Sen satte jag mig direkt vid datorn, hehe. Nu har jag väl inte mycket mer att skriva om, men kanske bloggar senare.

//Jessica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0