Torsdag!

Idag hade vi lokala nätverks prov igen! Men gjorde det annorlunda den här gången. Fick göra en Packet Tracer labb, riktigt kul!
På svenskan fortsatte vi med insändaren vi skriver. Våran klass har fått över en vecka på sig, men Camilla och jag får bara två dagar för vi har varit sjuk. Fuskigt! Och det ska vara inne imorn, knappt skrivit något.
Sen på matten var det ett test och sen fick man sluta. Då gick Camilla, Madde och jag och spelade på ett piano som stod nere vid Cafeterian. Det var nåt weirdo som kastade stenar på oss, så det uppskattades tydligen inte!
Sen var det samhällskunskap och vi kollade på tv.

När vi slutade följde Madde med oss hem för henens mamma skulle komma efter en timme. Så vi satt och skratta och prata.

Sen när hon åkt hem så gick Camilla och jag ut och gick. Helt otroligt! Vi gick i 40 minuter, så det kändes riktigt bra! Och när vi kom hem så mötte vi Sanna som hon skrev, och sen hörde vi våran grannkatt jama och kom springande mot oss. Han var hungrig och trodde vi skulle släppa in han, men vi hade ingen nyckel, så vi sa till pappa att göra det :)
Fy vad kallt det är när det blåser ute! Öronen värkte lagom mycket efter den promenaden kan jag säga. Pappa tappade typ hakan när vi berättade att vi varit ute och gått xD.

Sen så åt vi och jag har läst lite och så :) Hjälpt till lite här hemma också (y). Nu ska jag nog sitta vid datorn till 21, sen ska jag gå och sova! :)

Och jag ska faktiskt bli bättre på att lägga in bilder ;)

// Jessica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0