Filmkväll

Hejsan! Har blivit lite dålig uppdatering för mig i helgen. I fredags så sov min kille här, sen på lördag så hann jag inte sitta vid datorn, hehe. Duschade, satte mig och läste och somnade! Vaknade klockan 17 och 18 skulle Madde och Elli komma! Var meningen att Alice också skulle vara med men det får väl bli en anna gång :). Så vi började fixa i ordning och så och strax efter sex kom Madde. Och vi satt och vänta på Elli ett tag, sen ringde vi henne, hehe. Sen åt vi tacos och hade det mysigt :).

Sen filmtajm! Kollade på Prom Night och allt för min syster. Och gud vad vi grät på den sista! Den var jättebra :).

När filmen var slut så gick vi ut och gick, klockan var ju bara 23... Så gick runt på byn och fotade massa och så, och hade jättekul.

Mamma och pappa var borta, och sa att dom skulle komma hem vid 23. När vi kom hem runt tolv hade dom fortfarande inte kommit. Camilla och jag plockade ihop efter oss, så att det skulle se snyggt ut när dom kom hem, haha. Sen satte vi oss och kollade på South Park. Somnade och Camilla väckte mig halv 2. Då hade odm fortfarande inte kommit hem xD. Så vi fixade i ordning oss för kvällen och skulle lägga oss, då kom dom hem.

Men nu ska jag äta.

// Jessica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0